Surfar nu: 980 www.apg29.nu

Ibland kommer det hatmejl

Varning för ett mycket chockerande mejl som jag fick idag

Varning för ett mycket chockerande mejl som jag fick i dag. Jag publicerar mejlet i sin helhet här.

Mejlet i sin helhet:

Ibland kommer det hatmejl

Ett av mejlen som jag fick i dag. 

Sju hatmejl

Det är inte så vanligt att jag får hatmejl sänt till mig numera. Men då och då kommer de faktiskt. Även om det är långt mellan varven. De två senaste dagarna har jag fått sju stycken hatmejl sänt till min mejlbox. 

Tidigare idag fick jag det här mejlet som du ser på bilden här ovan. Det är inte svårt att förstå att personen som har skrivit detta har problem med demoner.

Deleta

Jag brukar inte läsa sådana här mejl. Man ser oftast direkt vad det är för någonting. Därför brukar jag deleta dem direkt. 

Men nu fick jag för mig att jag skulle läsa vad som stod i de här mejlen. Därav fick jag se texten till det här mejlet ovan. 

Nu innehöll alla mejlen inte den här texten. I fem andra mejl var det insinuationer och falska anklagelser, men det här mejlet var det grövsta.

Det är möjligt att jag kommer göra en polisanmälan av den här senaste mejl-skörden. Då kommer säkert polisen fråga mig om jag misstänker någon.

Be

Be gärna för den här personen. Han behöver bli frälst och befriad från hatiska demoner. Jesus älskar honom lika mycket som dig och mig. 

Jesus dog för honom och uppstod för honom. Och när han tar emot Jesus kommer också han bli frälst och få alla sina synder förlåtna.

Kan hantera

Nu kan jag hantera sådana här mejl. Jag bryr mig inte. Men det kan finnas personer i min närhet som jag tycker mycket om som har det lite svårare att hantera sådant här. 

De är jag väldigt rädda om och vill inte att någonting ont skall drabba dem.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades sändag 3 mars 2019 23:37 | #hatmejl #christer åberg | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

48 kommentarer

Paul 4/3-2019, 01:26

Lukas 6:22...

Som förutspått av Herren...

Svara


Erik 4/3-2019, 03:44

Oerhört tråkigt när folk gör sådär :( Väldigt bra att du inte bryr dig numera, samtidigt som det är sorgligt. Sorgligt för att du ska inte behöva få sådana mejl över huvud taget!

Svara


Leif 4/3-2019, 06:37

Ja, det är verkligen tragiskt för en sån som ninep. Han är så fullständigt förvirrad genom sin blandade bakgrund där det doftar falsk religion och förortsfall från en storstad som är på väg ut i kriminalitet och elände.
Det är förstås inte lätt för dessa ungdomar, som tutats i galenskap från allra första början att hitta rätt i livet. Han förstår inte att den han skäller på är den som både gett honom livet och samtidigt håller ninep vid liv.
Men som Christer sa så ber vi för honom, så att hans ögon, och även hans kompisars ögon ska öppnas. Att de ska förstå Sanningen och bli lösta från sin fångenskap, att de ska förstå att det finns en annan mening med livet än att förstöra och göra ont...
Jesus älskar även dessa ungdomar, mvh Leif...

Svara


Stefan Jonasson 4/3-2019, 10:10

Internet är en kloak.. Människan mentala avskräde.. You tube är fullt av galningar där alla kan lufta sina idéer på gott och ont... Det finns även guldkorn. Det gäller att sila avskrädet... Självutnämnda profeter... Lärare.. Rabbiner.. Högmodiga människor som vill visa hur bra dom är... Vansinniga helvetes resenärer... Tur att bibeln finns.. Genom att läsa den kan man sila bort lögnen..

Svara


Marie 4/3-2019, 11:41

Att man kan falla så lågt att man sänder sådana mail till någon!!?? Han berättar verkligen vem han är! Simpelt måste man säga.

Svara


Uno och Elsbeth 4/3-2019, 12:10

Vi beder om Faderns beskyddande hand över dig, Christer. I Jesu Namn och blod.

"Han omsluter dig på alla sidor"

Svara


SA 4/3-2019, 12:31

Så fruktansvärt , nåt med det värsta jag hört, djävulskt , men blir bestört , onskan är grym , men vi vet att JESUS är större än detta . Och kan bryta ner fästen , vi måste be om mycket beskydd för apg 29 och Christer med dotter , var välsignad och beskyddad i Jesu blod .

Svara


Christer Åberg 4/3-2019, 12:54

Nyheter idag skriver att reaktionerna på sociala medier blev starka när SVT:s satirprogram ”Svenska Nyheter” sände en musikvideo som drev med IS-terrorister. 

På Instagram fick SVT Humor stänga av kommentarerna efter att ha mottagit flera grova påhopp och hot.

När jag kollar på ett par av påhoppen så är det väldigt likt mejlet här ovan. Se: https://www.apg29.nu/a/2l5 

De innehåller massa könsord. Jag förstår att de mejlen är skrivna av muslimer, och då är det inte svårt att anta att mejlet här ovan också är skrivet av en muslim, eftersom det har samma typiska ordförråd.

Vi behöver be för våra vänner muslimerna så att de får höra det sanna budskapet om den levande personen Jesus Kristus så också de kan ta emot honom och bli frälsta.

Det återkommer många IS-terrorister till Sverige nu som är fyllda av hat och könsord. De behöver bli frälsta och fria i Jesus Kristus.

Låt mig säga det tydligt: Religionen islam kan inte sätta människor fria. Endast Jesus kan det. Därför behöver människor ta emot Jesus för att bli frälsta och fria.

Det ska också erkännas att det är bara två av de sju mejlen som jag fick som är skrivna av en muslim. De andra fem mejlen är skrivna av en annan person. Min artikel ovan blandar ihop dem, men det rör sig alltså om två personer som har skrivit.

Svara


Kalle 4/3-2019, 13:13

typiskt trollmail. bara att papperskorga och ignorera.

Svara


margareta 4/3-2019, 13:54

Christer, jag har väldigt svårt att förstå att du lägger ut detta vidriga mail, vill inte läsa och ta in det, det räcker med all smuts och orenhet, JESUS ÄR HERRE satan vill använda förförda trasiga människor som Jesus älskar och gett sitt liv för. Bara ljuset, Jesus kan besegra mörkret.

Svara


Christer Åberg 4/3-2019, 14:29

Svar till margareta.

Christer, jag har väldigt svårt att förstå att du lägger ut detta vidriga mail,

Ibland måste människor får ta del av sådant här för att verkligen förstå vad det handlar om.

Svara


AnnMarie 4/3-2019, 14:46

Svar till margareta.

Det är väl ingen som tvingar dig att läsa detta mail?!

Svara


Johanna 4/3-2019, 15:04

Det behöver nog faktiskt visas hur verkligheten är emellan åt, och precis som du skrev AnnMarie så när man ser att det är väldigt otrevligt i texten så bör man ju inte fortsätta att läsa om man far illa av det.

Svara


Lenny 4/3-2019, 15:16

Denna sorts mejl är motbjudande, överhuvudtaget språkbruket! Han är ytterst beklaglig den person som skrivit detta, för det tycks vara en ung man, allt att döma av språkbruket.

Han tycks lida av stora personliga problem tillika med den egna identiteten. För att ta ett citat: ”Herre förlåt dem ty de vet icke vad de göra”

Detsamma på skedde på golgata, delar av folket var förledda av satan i sin rabiata övertygelse.

Men Jesus Kristus Segrade över ondskan! I detta fall är personen förblindad och förledd. Mejlet är fyllt av ondska och hat, personen tror sej kunna såra sina nästa genom att rikta detta just mot i detta fall Apg29 som dessutom har många följare.

Men i slutändan slår det tillbaka mot honom själv, det är en självdestruktiv gärning!Personen i detta fall är beklaglig, och mår över huvud taget inte alls bra.

Man får Be en bön!

Att Jesus Kristus Må med All kraft föra denna unga person till omvändelse.

Svara


Mjölkkörarn 4/3-2019, 15:42

Svar till Christer Åberg.

De är bra o lägga ut och visa vilket elände som kommer. Och som en tidigare skrev, man behöver inte läsa. Men, däremot be om extra beskydd över Christer, och att dessa onda människor ska vakna upp ur sitt mörker och hat!

Svara


SA 4/3-2019, 15:44

Svar till margareta.

Tycker Christer gjorde rätt i att lägga ut detta , vi måste hjälpas åt att bedja flr detta, och varför skulle han som gör så mycket bra , behöva ta detta själv ?

Svara


Gunnevi 4/3-2019, 16:14

Denna människa behöver verkligen befrielse ifrån djävulens bojor och band!

JESUS är segraren från Golgata , JESUS har makt att befria och frälsa denna arma stackare!

Vi får ta det som ett gemensamt böneämne!

Svara


David Billström 4/3-2019, 17:22

Jesus Kristus, Guds Son är både älskad och hatad än idag. Inget har förändrats där. Antingen är man för eller emot Jesus.

Aposteln Paulus hatade och förföljde kristna innan han fick möta Jesus. Sedan, efter Paulus möte med Jesus predikade han den tro som han tidigare velat utrota.

Jesus kan nå varje hjärta, det finns inga hopplösa fall för honom. Han kan gå rakt igenom tjocka väggar av ateism, religiös fanatism och kriminalitet.

Jesus lever på riktigt och han är inte svag eller nervös. Jesus förvandlar människor idag.

Svara


Monika 4/3-2019, 18:52

Håller med Margareta. Finns ingen anledning att lägga ut sådana här mail så att alla kan läsa. Såg bara ett par ord sedan blundade jag kan inte läsa sådan här smuts och orenhet. Jag förstår att det är hemskt för dig Christer att få sådana mail men lägg inte ut dom.

Svara


Johanna 4/3-2019, 19:04

När jag ser något som jag märker kommer att göra att jag inte mår bra så brukar jag inte fortsätta läsa eller titta på det mer. Hur svårt är det?

Svara


Lars-Göran Rönnberg 4/3-2019, 19:05

Jag tycker precis som Monika och Margareta.

Svara


Johanna 4/3-2019, 19:08

Och brevet säger ju mer om avsändaren än mottagaren😊

Svara


nils 4/3-2019, 20:09

Svar till Monika.Instämmer med dig och andra och enligt Guds Ord i Ef.5:1;

"Men otukt och orenhet av vad slag vara må...skolen I såsom det anstår heliga Icke låta Nämnas bland eder."

Svara


Christer Åberg 4/3-2019, 20:46

Personen som skrev fem av mejlen har nu hört av sig. Han skriver att han ångrar sig och ber om förlåtelse.

Personen som skrev de två andra mejlen, (bland annat det jag publicerade har ännu inte hört av sig).

Skriver man sådana här mejl så finns det stor risk att de publiceras och skribenten avslöjas. Det gäller alltså att tänka mer än en gång innan man kommer med sådana här påhopp.

Med facit i hand så var det inte fel att publicera mejlet.

Svara


SA 4/3-2019, 20:46

Svar till nils.

Men ventilera och stötta , i detta fall för Christers skull , vi behöver varann . och ha omsorg viktigt .

Svara


AnnMarie 4/3-2019, 21:41

Svar till nils.

Hur tänkte du där?

Tänk om någon du känner varit utsatt för något hemskt som har med sex att göra och vill berätta och få hjälp av dig slänger du Ef 5:1 i huvudet på vedebörande då så du slipper lyssna och hjälpa??

Svara


Troende 4/3-2019, 22:03

Svar till Christer Åberg.

Det finns på YouTube en f.d. muslim som berättar att han blivit befriad och upptäckt den hjärntvätt han utsattes för. Mycket intressant video. Han berättar i en amerikansk TV-studio. Rekommenderar videon till all som vill förstå.

Svara


nils 4/3-2019, 22:29

Svar till AnnMarie.Absolut inte.Men att som här på Apg.offentilggöra skamliga oförskämdheter från någon illvillig människa är en Helt annan sak!

För övrigt,skrev Paulus sin uppmaning i Ef.5:1 till de Heliga i Efesus Församling.

Svara


Stefan Jonasson 5/3-2019, 00:54

Det är väl inget att förfasa sig över... Världen är ju så rutten.. Ibland.. Det är verkligheten, Vi som tror behöver inte backa för det onda.. Och Linda in oss i bomull.. JESUS backar inte för någonting..

Svara


nils 5/3-2019, 07:38

Svar till Christer Åberg.Herren är med dig du tappre stridsman.Han vet din uppriktighet och ärlighet att på bästa sätt begaga din Frälsare Jesus!

Det som sker visar att vår fiende går omkring som ett rytande lejon för att Hindra dig att utföra Herrens verk,men han är redan besegrad. Mvh/nils

Svara


Monika 5/3-2019, 07:47

Svar till Christer. Det hade räckt med att du sa att du fått mycket hatiska mail med orent och vulgärt språkbruk man behöver inte återge exakt allting. Jag ångrar att jag rekommenderade den här sidan till en icke kristen vän för några år sedan. Vissa saker som tas upp här är verkligen inte uppbyggligt.

Svara


margareta 5/3-2019, 10:20

Är så tacksam och ber för dej Christer och apg29 den har fått betyda så mycket, men inget är viktigare än Ordet=Jesus, där får vi råd och sann insikt.

Svara


AnnMarie 5/3-2019, 10:20

Svar till Monika.

Jag kan hålla med dig om att en hel del här inte alltid är uppbyggligt eller åtminstone kan väcka anstöt hos icke kristnaTex ständiga diskussioner om vem har rätt när vi finner motsägelser och vi tolkar olika ur Bibeln(så är det ju på alla kristna bloggar som jag kikar in på ibland)Men om du frågar din icke kristna vän om just detta mail så undrar jag om det väckt anstöt hos din vän?Jag ska kolla med mina anhöriga(de är inte kristna)

Svara


Monika 5/3-2019, 15:01

Svar till AnnMarie.

Jag skulle aldrig någonsin visa det där hemska frånstötliga mailet för någon icke kristen. Jag har inte heller läst igenom mailet själv det räckte med dom två första orden som fick mig att må dåligt. Jag förstår inte syftet med att smutsa nerJesus med att visa mailet för allmänheten.

Svara


Monika 5/3-2019, 15:01

Svar till AnnMarie.

Jag skulle aldrig någonsin visa det där hemska frånstötliga mailet för någon icke kristen. Jag har inte heller läst igenom mailet själv det räckte med dom två första orden som fick mig att må dåligt. Jag förstår inte syftet med att smutsa nerJesus med att visa mailet för allmänheten.

Svara


AnnMarie 5/3-2019, 15:26

Svar till Monika.

Ok om du anser att det är att smutsa ner Jesus när Christer delger sina läsare ett obehagligt mail så finns inte så mycket mer för mig att säga till dig för det avslöjar en hel del om dig!!

Svara


Gun 5/3-2019, 18:19

Vi kristna kan inte blunda för allt ont, vi lever alltför skyddat ibland.
Det måste ibland till ett sådant inlägg, för att vi ska fatta vad vi egentligen strider mot.
Vi kan ju alla komma att möta dessa ord, någon gång i livet.
Gömmer vi huvudet i sanden, som strutsen, så finns ju inte den onda verkligheten.
Däremot ska vi inte beblanda oss med det onda, utan be om kraft att möta dessa människor med Guds förlåtande kärlek.
Att Christer visade oss det mejlet var ju för att vi alla ska kunna dela hans börda, att vi ska kunna vara i bön om att Christer i vishet ska bemöta de som hotar/hatar.
Som någon skrev: 'Det är värre att visa inlägg om hur kristna strider sins emellan, än att visa ett hatmejl för icke kristna.'
Ibland blir det för mycket 'tjafs' på sidan, när vi i stället ska strida mot ondskan. Jesus blir ju inte skändad för att mejlet visas, men vi måste nog se utanför vår egna sfär ibland.
Fridshälsningar i en 'rutten värld', det skadar inte.
Guds frid.

Svara


Sam G Ö 5/3-2019, 21:20

Vi kristna lever i en skyddad verkstad, därför är det inte fel av dig Christer att berätta och visa dessa hatmejl som publiceras på sociala medier. Detta är bara en början. Vi lever i tidsålderns avslutning, Jesus kommer snart! Han är ändå världens Frälsare oberoende av vad som skrivs. Maranatha!

Svara


Duvan 5/3-2019, 21:45

Svar till Monika.

Förstår inte varför du tycker så? Vi kan inte blunda för hur mörkret breder ut sig. Vi väljer själva om vi vill läsa detta. Vi ska bära varandras bördor, nu bär vi Christer i bön, om beskydd.

Svara


Monika 6/3-2019, 09:33

Svar till Duvan .

Jag läste inte mailet.Det räckte ned dom två första orden i rubriken för att förstå vad det handlade om. Att mörkret breder ut sig är ingen nyhet men det betyder inte att man måste återge exakt vad någon sagt i ett hatfyllt mail . Det räcker med att säga att mailet innehöll ett hatiskt vulgärt och orent språkbruk. Om en porrfilm hade skickats till Christer ska den också visas ? Apg29 är ingen privat sida den kan läsas av hela svenska folket.

Svara


Monika 6/3-2019, 09:37

Svar till AnnMarie.

Vad menar du med din kommentar till mig "att det avslöjar en hel del om mig".Det är inte okej att komma med sådana där antydningar.

Svara


Lars-Göran Rönnberg 6/3-2019, 15:41

AnnMarie skrev till Monika: :"...…. att det avslöjar en hel del om dig". Jag fattar inte vad det skulle kunna vara, i alla fall inte något ont eller dåligt!!

När Stefanus led martyrdöden så står det att ..."dom skrek och höll för öronen".

Men det står inget om vilka ord dom använde. Inte heller vid någon annan förföljelse i Apostlagärningarna.

Svara


Lena Åberg 6/3-2019, 21:10

Våra gärningar, våra ord, våra tankar, våra motiv kommer att blottläggs inför Gud. Allt kommer att läggas på bordet. Vi bär ansvar för hur vi vill leva det kommer att ha betydelse för vår framtid.Vi ber om blodets beskydd över Christer och hans älskade dotter Desirée. Folk behöver ta emot Jesus i tro så dom kommer till tro på Jesus som är vår frälsare och Gud .

Svara


Lars 7/3-2019, 09:28

Hej Christer

Jag tycker det är jättebra att du lagt ut detta hatbrev till beskådande. Här kan vi se vad som finns i vissa människors hjärtan. Troligen besatt av Baal eller Molok. Men det är viktigt att se vad som kan möta en person som tjänar och tror på Kristus.

Jag försökte kopiera för att ta mig in på hans ip nummer för att se om mannen är verkligt den som hans namn anger. 24 åring i Södertälje? Tack för att Du delar. Många står med dig och omger dig mot denna fradgatuggande person.

Svara


Lars 7/3-2019, 09:29

Hej Christer

Jag tycker det är jättebra att du lagt ut detta hatbrev till beskådande. Här kan vi se vad som finns i vissa människors hjärtan. Troligen besatt av Baal eller Molok. Men det är viktigt att se vad som kan möta en person som tjänar och tror på Kristus.

Jag försökte kopiera för att ta mig in på hans ip nummer för att se om mannen är verkligt den som hans namn anger. 24 åring i Södertälje? Tack för att Du delar. Många står med dig och omger dig mot denna fradgatuggande person.

Svara


Nina😄 7/3-2019, 22:39

Namnet framför andra namn är Jesus ej skönare på jorden fanns ty inget annat namn kan giva frälsning inget annat namn än hans

Som en härlig gudomskälla rik och mäktig djup och stor är den kärlek nåd och sanning som i Jesu hjärta bor .

// Han har öppnat pärleporten så att jag kan komma in genom blodet har han frälst mig och bevarat mig som sin//

Under över alla under allt förlät han mig en gång om hans underbara godhet glad jag sjunger nu min sång

Detta är min Jesus så som jag upplevt honom och ser på honom

Allt finns förlåtelse för

människor handlar i världens tankar och i oförstånd den onde får agera genom människor i osäkerhet och rädsla

Bra att de avslöjas absolut de ska upp i ljuset men syskon i herren vi ska gå emot i attack genom bön för dessa som skrivit såhär Jesus förlåter de ska vi me en har bett om förlåtelse Förlåtet i Jesu namn välsignelse över den / de andra om att ta kontakt med Christer vi ber om frälsning för dem så de får se på Jesus som vi gör och fått chans till

Jesu gränslösa välsignelse över dem , Christer som leder denna sida Jesu frid och beskydd över Apg29 och oss alla att förlåta och gå i bön i Jesu namn Namnet framför alla namn 😄😄

Svara


Sofia Nilsson 8/3-2019, 18:19

Om du polisanmäler och de tar din anmälan på allvar är det bara för dem att kontakta AllTele med den IP-adressen, så kan de begära ut uppgifter om vem som stod för abonnemanget varifrån mejlet skickades.
Enligt sökning på internet är det en person i Södertälje.

Svara


Sofia Nilsson 8/3-2019, 18:23

Gör en polisanmälan. IP-nr tillhör en person som har abonnemang på AllTele, och bor i Södertälje. Polisen kan begära ut uppgifter från AllTele om vem det är.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 38, tisdag 17 september 2019 kl. 23:00

Jesus söker: Hildegard, Magnhild!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 17 september 2019 19:26

Har ikväll bett till Gud att flera psykopater skall lämna mig ifred, och att allt ont de gjort mig och min syster m.fl. ska bli känt ,och att GODA människor ska hjälpa mig nu ! Allvarligt


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp