425 online! | Sidvisningar idag: 44 018 | Igår: 183 384 |

www.apg29.nu

Annons

Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Beställ Christer Åbergs bok Den längsta natten här!


Påvar gör djävulstecknet


En obehaglig bild där olika påvar gör djävulstecknet.

Bilden här ovan ser du hur den förre påven Benedictus XVI och hans efterträdare påve Franciskus gör djävulstecknet. Det är vanligt att påvar gör djävulstecknet.

Jag läste i en kommentar att en fyraårig flicka kände igen djävulstecknet när hon tittade på tv, så dessa båda grånade herrar är nog väldigt medvetna om vad det är för tecken de formar.

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1446586789-pave-franciskus-gor-djavulstecknet-i-filippinerna.jpg
Här är ytterligare en bild på påve Franciskus när han gör djävulstecknet i Filippinerna.

Nu kanske någon säger att de inte håller tummen på samma sätt och att det inte är djävulstecknet. Men vad i hela världen har det för betydelse när det ändå handlar om en antikristlig symbol!

Det antikristliga djävulskorset


Påven sitter på sin tron med
djävulskorset.

Förresten sitter påven i en stol med upp och nervänt kors. Detta är djävulskorset, men själva säger katoliker att det symboliserar att Petrus avrättades på ett upp och ner vänt kors. 

Att Petrus för det första skulle ha dödats på det sättet står det inget om i Bibeln och för det andra så är det lika fel att använda ett sådant kors, eftersom detta i så fall inte pekar på Jesus utan på Petrus. 

Petrus kors är lika antikristligt som satanistkorset - djävulskorset. Eller ska vi säga det tydligt: Petruskorset är ett antikristligt djävulskors!

Omvänd dig till Jesus

Jag har här i två exempel visat tydligt att Katolska kyrkans påvar sysslar med antikristliga tecken. 

Gå inte på lögnerna och villolärorna i Katolska kyrkan. Omvänd dig i stället till den levande och uppståndne Jesus Kristus så att du blir frälst. 

Det är först då du har Jesus som du blir frälst och får alla dina synder förlåtna.


Källa: extra ecclesiam nulla salus | Vad är sanning?


Skriv ut

 
Publicerat av tisdag 3 november 2015 22:57 | #djävulskorset #satanistkorset #djävulstecknet #påven #benedictus+xvi #franciskus | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

Har du tagit emot Jesus?

- Gör det nu innan det är försent! Så här tar du emot Jesus:

Jesus, jag vänder mig nu till dig och tar emot dig. Jag bekänner dig Jesus att du är Herren och jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack Jesus att jag nu är frälst och har fått alla mina synder förlåtna. Tack att jag nu har ett evigt liv och är ett Guds barn. Tack Jesus att du är min Herre och Frälsare och att Himlen är nu mitt hemland!"

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


28 kommentarer

Emil

Christer den symbol de gör med händerna är ett internationellt tecken för "I Love you" på teckenspråk har jag fått lära mig! Men skulle de hålla in tummen så är det djävulstecknet du syftar på!

Svara -   - 4/11-15 06:31 -


Emil

http://www.ur.se/Produkter/157876-Teckensprak-ar-inte-hela-varlden-men-Jag-alskar-teckensprak

Svara -   - 4/11-15 06:40 -


Niklas

Svar till Emil.

Vad har du lärt dig det?

Svara -   - 4/11-15 08:50 -


Margareta

Tack Emil Otroligt viktigt med fakta, tror inte heller då jag sökt vad detta tecken betyder. Bättre att tända ljus än att förbanna mörkret, viktigt att vi är vakna, fienden förklär sej till en ljusets ängel ,så vi inget ska märka. KOM IHÅG korset är vår segertecken och vi ska leva i glädje och lovprisa JESUS att Han har tagit hela världens synd på sej. Ingen kommer gå förlorad p.g.a synden men att inte ta emot JESUS och omvända sej blir en katastrof. DITT ORD ÄR MINA FÖTTERS LYKTA och ETT LJUS PÅ MIN STIG. DEN HELIGA SKRIFT läser du den eller bibel 2000. VAKNA

Svara -   - 4/11-15 11:42 -


Christer Åberg

Svar till Emil.

Ja, och min farfar är Kalle Anka.

Svara -   - 4/11-15 11:47 -


Bertil Rosenius

Svar till Emil.

Hej Emil!

Tror mer på dig än på Kalle Ankas släkting - i rakt nedstigande led enligt hans egen utsago.

Det vore för uppenbart avslöjande, om det vore så som denne sonson skriver. Men allt går att sälja med mördande reklam...

Svara -   - 4/11-15 13:25 -


Christer Åberg

En bra regel är att läsa vad jag har skrivit:

Nu kanske någon säger att de inte håller tummen på samma sätt och att det inte är djävulstecknet. Men vad i hela världen har det för betydelse när det ändå handlar om en antikristlig symbol!

Svara -   - 4/11-15 13:29 -


Bertil Rosenius

Som alltid är källhänvisning viktig.

•Var finns källan till att detta är "djävulstecknet"? •Vem har designat det?

Svara -   - 4/11-15 13:50 -


Philip

Nu kanske någon säger att de inte håller tummen på samma sätt och att det inte är djävulstecknet. Men vad i hela världen har det för betydelse när det ändå handlar om en antikristlig symbol!

Innebär det att alla människor som talar teckenspråk hamnar i helvetet?

Att han gör tecknet för kärlek borde inte råda något tvivel om.

www.apg29.nu/a/3b8

Svara -   - 4/11-15 14:06 -


Maritha

Att peka uppåt kan nog ingen misstolka,det visar på att ge Gud äran. Men att ha dessa tre fingrar som spretar kan tyckas kryptiskt och liknas så mest vid djävulens tecken, (djävulen är smart och listig) OBSERVERA? tronen som påven sitter på,uppochned vända korset?

Svara -   - 4/11-15 14:07 -


Jonas

Hej,

Jag undrar hur man vet vad som är ett anitkristligt tecken/symbol?

mvh / Jonas

Svara -   - 4/11-15 15:20 -


Bertil Rosenius

Christer!

Om du har övertygande förklaringar, som gör din artikel trovärdig, vill jag att du redovisar dem! Det är oerhört viktigt i det dessa dagar, att vi inte sprider rykten och gissningar för att skapa publicitet. Satan är inte ngn man skrämmer folk med, eller berätta "spökhistorier" om - han är en verklighet och en STOR fara. Enbart sanningen - den absoluta - kan hålla oss uppmärksamma, till frihet, i denna sena tid.

Mvh/Bertil

Svara -   - 4/11-15 16:15 -


Andy Svensson

Övertygande förklaringar till att det framkommer ockulta och sataniska tecken finns det gott om att se närmare om man nu tycker det är intressant. Tecknet som Påven här visar är en satanisk symbolstecken som står för satan och betyder jag älskar dig satan.

Svara -   - 4/11-15 16:42 -


Adrian

Min kollega är kristen, men lyssnar på rock och hård rock. Och gjorde nån gång detta tecknet åt nån annan kollega som kom in till vår avdelning. Jag sa åt honom, de tecknet du gjorde nyss är djävulstecknet. Han sa, Nää det betyder kärlek. Ehh NEJ sa jag. Sen blev han lite irriterad..

Ja, vad säger åt en blind broder som tror sig ha rätt fast dom har fel?

Svara -   - 4/11-15 16:44 -


Bertil Rosenius

Svar till Adrian .

Citat:

"Ja, vad säger åt en blind broder som tror sig ha rätt fast dom har fel?"

Kan du bevisa vem som är blind?

Svara -   - 4/11-15 17:46 -


Adrian

Svar till Bertil Rosenius.

Du verkar ha beviset! Så berätta gärna..

Svara -   - 4/11-15 19:03 -


Stina

UCH!!!

Svara -   - 4/11-15 20:19 -


FunErell

Barn dop är demonisk för att det finns inte i biblen, Halloween är inte eller finns i bibeln så det också demonisk. så undrar jag står det i bibeln att sådana tecken är demoniskt? en sak till om det finns en bibel expert där ute(sanna bibeln som ni kallar) kan svara för frågan. varför bränner man kroppen vid begeravning i Sverige även om den är obibliskt? är det synd eller billigt? för min del är det ett synd för att kroppen är helig även om den död.

Svara -   - 4/11-15 20:21 -


Bertil Rosenius

Svar till Adrian .

Det är inte jag som kommit med påståenden Adrian - eller hur? Vad jag gjort var att jag ifrågasatte. Vilket inte betyder att man menar sig ha bevis.

Men jag mena... att om man som troende, ogenerat påstår att ngn, genom en visst gest, gör ett djävulstecken, bör man kunna visa på källor som bekräftar att det är så.

Nu påskiner du med din kommentar: "Ja, vad säger åt en blind broder som tror sig ha rätt fast dom har fel?" Att du är bemyndigat att avgöra att han är "blind" i frågan om djävulstecknet och att du äger sanningen.

Det jag vill är att du förklarar hur du så säkert vet att du har rätt i detta.

Jag efterlyste källfakta om detta med djävulstecknet - idag 13:30:30 - men ingen tycks kunna reda ut begreppet - inte ens Christer.

Man måste ha "kött på benen" - om man nu säkert och styvnackat skall peka finger.

Svara -   - 4/11-15 20:50 -


Adrian

Svar till Bertil Rosenius.

Ok, jag ska ge dig lite kött. Men frågan är om du blir nöjd med mitt svar. Du kan börja med att skriva på goggle, djävulstecknet! Och nej, det står inte i bibeln. Men sök efter pentagram så ser vem som använder dessa tecken och märken. Och detta står inte i bibeln heller. Men bara för att det inte står i bibeln om just de vi pratar om, så betyder inte att det är osant. Sök efter satanist symbol eller satanism så ser du att dom påstår och bekräftar vad vi skriver om.

Svara -   - 4/11-15 22:57 -


Johan II

Tecknet betyder olika saker i olika kulturer. Troligen för dem i Medelhavsområdet en Mano cornuta (behornad hand). Skrockfullt agerande som ska skydda mot onda krafter. Och Katolska kyrkan är full med riter som användes/används vid olika tillfällen. Inom vissa häxordrar är det ett förbannelse tecken, där man formar handen som behornad och pekar på den som ska få en förbannelse. Inte speciellt trevligt tecken, används även inom buddismen som skydd.

Svara -   - 4/11-15 23:29 -


Bertil Rosenius

Svar till Adrian .

Nu svarar du ärligt... det är alltså svårt att komma med verkligt hållbara bevis, vid en noggrannare granskning.

Jo jag vet att det inte står ngt om denna gest i Guds Ord... Utan det är utombibliska källor man får leta i. Men här måste vi vara mkt försiktiga. Inte ens Guds Ord förmår vi tolka enhälligt, hur mkt mer måste vi då inte vara kritiska mot andra källor och inte komma med påståenden vi inte har bevis för.

OM... det nu är ett djävulstecknet... vet påven om det? Vem vill han sända signaler till? Är bara nåhra frälsta som opponerar sig, och inga satanister som hurrar...?

Nej jag är INTE ngn som omfamnar KK - den har en flera stycken rent falsk lära. Men skall den angripas skall det ske på säkra och oantastliga grunder. Annars riskerar "vakenheten"... att dra ett löjets skimmer över också de seriösa varningarna.

Svara -   - 5/11-15 08:22 -


Jonas

Svar till Adrian .

Adrian, hur skulle det vara om du googlade själv?

http://gooo.se/Fib

Handgester är kulturella och betyder olika på olika platser i världen.

Hela idén om att den onde måste ha hemliga handtecken för att sprida sin lära är ju skrattretande.

/ Jonas

Svara -   - 5/11-15 13:01 -


Adrian

Svar till Jonas.

Den onde är smart nog o veta vad han gör för att lura människor. Han har olika strategier. Finns till exempel i filmer, och i tecknat. Barn leksaker mm.

Jag har kanske fel, Det finns nog kärleksfulla satanister..

Svara -   - 5/11-15 14:15 -


Johanna

Helt otroligt! Att inte fler protesterar!?

Svara -   - 7/11-15 08:07 -


M

Tack snälla Du för allt fint o sånt Du skriver. JAG är en pensionerad präst i SvKy som är frälst sedan rätt många år. BE gärna för mej. JAG ÄR STEAX 80 OCH HETER Rolf Wahlgren o bor i VästeråsmålvaktenåVästeråsmålvakten

Svara -   - 23/2-16 23:22 -


Lars W

Jag fick lära mig att detta tecken är ett skydd mot "det onda ögat" i Italien och främst i södra Italien. Riktar men fingrarna nedåt blir det ett slags "djävulstecken" d v s en bild av geten på väg ned till. Notera detta på bilder av Ronnie James Dio. Han har fingrarna uppåt medan andra "hårdrockare" förvanskar det tecken Ronnie lärde sig av sin italienska farmor.

Svara -   - 23/2-16 23:48 -


tobbe

Svar till Bertil Rosenius.

Denna inf. borde ge mer kött på benen http://www.whale.to/b/hand.html

Svara -   - 24/5-16 20:10 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Salomonssons Maskinhall Gamla Hjälmseryd 2017 - Del 4

Lindbergarna bjuder till fest i Salomonssons maskinhall i G:A Hjälmseryd. Del 4: Fredag kväll den 23 juni 19.00. Andra avdelningen efter paus.

0

Läs allt!


Succén fortsätter i Gamla Hjälmseryd

www.nennelindberg.org

0

Läs allt!


Salomonssons Maskinhall Gamla Hjälmseryd 2017 - Del 3

Lindbergarna bjuder till fest i Salomonssons maskinhall i G:A Hjälmseryd. Del 3: Fredag kväll den 23 juni 19.00. Första avdelningen innan paus.

0

Läs allt!


Katolska Dagen?

Och så en liten skärmdump på den katolska (?) tidningen Dagen i dag: 

Skärmdumpen är från dagens internetupplaga av tidningen Dagens startsida.

15

Läs allt!


Salomonssons Maskinhall Gamla Hjälmseryd 2017 - Del 2

Lindbergarna bjuder till fest i Salomonssons maskinhall i G:A Hjälmseryd. Del 2: Torsdag kväll den 22 juni (andra avdelningen efter paus).

1

Läs allt!


Google får böta 24 miljarder kronor

EU-kommissionen har dömt Google till att böta 24 miljarder kronor för för marknadsmissbruk.

0

Läs allt!


Katolska kyrkan förnekar att helvetet är en plats

De som förnekar helvetet, har de fått denna falska lära från Katolska kyrkan? Den Katolska kyrkan lär att Himlen och helvetet inte är några verkliga platser utan ett "tillstånd". 

12

Läs allt!


Dagens ord

Dagens bibelord

“Salig är den man som är ståndaktig i frestelsen; ty när han har bestått sitt prov, skall han få livets krona, vilken Gud har lovat åt dem som älska honom.” (James 1:12)

I dag är det 29/06-2017 kl. 07:38 v. 26 och Jesus söker Peter och Petra !

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2017

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2017.

Ramadanterror i Iran

Ramadan 2017 dag 11: 627 döda!

Terrordåd i London under muslimska Ramadan

Djävulens ramadan

1850 människor dödades under ramadan 2016

http://thereligionofpeace.com/


Påven är inte frälst

Här skäller påven ut en en folkmassa i Mexiko.

Påven Franciskus är absolut inte frälst. Han har aldrig varit frälst eftersom han har inte tagit emot Jesus och han är inte en kristen.

6

Läs allt!


Senaste kommentarer


Sommarläsning: Den längsta natten

Att förtrösta på Gud när det otänkbara inträffar

En sann berättelse om ofattbara förluster och om att vinna allt.

0

Läs allt!


Salomonssons Maskinhall Gamla Hjälmseryd 2017 - Del 1

Lindbergarna bjuder till fest i Salomonssons maskinhall i G:A Hjälmseryd. Del 1: Torsdag kväll den 22 juni 19.00 (första avdelningen innan paus).

0

Läs allt!


Aktuellt

Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Succén fortsätter i Gamla Hjälmseryd - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-29 00:30
Sommarläsning: Den längsta natten - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-28 00:30
Sommarläsning: Den längsta natten - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-28 00:30
Salomonssons Maskinhall Gamla Hjälmseryd 2017 - Del 1 - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-27 00:30
Midsommar Gamla Hjälmseryd 2017 - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-26 00:30

Stöd Apg29 genom att be och ge

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1480721275-swisha.jpg

Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

425 online! | Sidvisningar idag: 44 018 | Igår: 183 384 |

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram 

TA EMOT JESUS!

↑ Upp