778 online! | Sidvisningar idag: 141 467 | Igår: 156 273 |

www.apg29.nu

Annons

Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Beställ Christer Åbergs bok Den längsta natten här!


Näthat och hot mot Ulf Ekman

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1448824267-nathat-hot-mot-ulf-ekman.jpg
Bild: ulfekman.nu

Enligt Ulf Ekman har han blivit utsatt för näthat och hot på sin blogg efter Uppdrag Gransknings program om honom.

Ulf Ekman skriver på sin blogg:

De senaste dagarna har hatet och hoten på nätet, emot mig och närstående fått helt orimliga  och skrämmande proportioner. Jag tar därför en paus i skrivandet. Till er som skickat dessa inlägg, kommentarer och annat vill jag bara säga att jag aldrig kommer att publicera dem. Det är inte därför jag har denna blogg. Jag återkommer så småningom.

Jag hoppas verkligen att det inte är pånyttfödda kristna som håller på med hat och hot på Ulf Ekmans blogg. 

Se skillnad på sak och person

Vi måste se skillnad på sak och person. Gud älskar Ulf Ekman men inte allt det som han har gjort.

Är du en pånyttfödd kristen så måste du se till att döma rätt. Ja, en kristen får döma och skall döma, enligt skriften!

1 Kor 5:12

Är det min sak att döma de utomstående [de ofrälsta]? Är det inte dem som är innanför [de som kallar sig kristna] ni ska döma?

Att Ulf Ekman är en villolärare och falsk profet har han tydligt visat då han konverterade till Katolska kyrkan.

Att det har förekommit ekonomiska oegentligheter har jag vetat innan från en säker källa. Uppdrag Granskning bekräftade bara detta.

Kristenheten skadas inte

Jag tror inte att Uppdrag Gransknings program skadar kristenheten i stort. Det som skadas rejält är Ulf Ekmans och Livets Ords trovärdighet.


Läs också: Ulf Ekmans härskarteknik i Uppdrag Granskning | apg29


Skriv ut

 
Publicerat av söndag 29 november 2015 20:30 | #ulf+ekman #uppdrag+granskning #livets+ord #näthat #hot #döma | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

Har du tagit emot Jesus?

- Gör det nu innan det är försent! Så här tar du emot Jesus:

Jesus, jag vänder mig nu till dig och tar emot dig. Jag bekänner dig Jesus att du är Herren och jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack Jesus att jag nu är frälst och har fått alla mina synder förlåtna. Tack att jag nu har ett evigt liv och är ett Guds barn. Tack Jesus att du är min Herre och Frälsare och att Himlen är nu mitt hemland!"

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


15 kommentarer

ekoo

Det är också lätt att som "kränkt" svensk hänvisa till andras "hat" idag. En lustig fars som får folk att släppa all verklighetsuppfattning och gå in i "alla likas värde/ tycka synd om" fasen.

Sveriges debattklimat är full av sådana debatt tekniker och Ulf vet jag kallade motståndet "hatare" även när han gick ut som katolik.

Den gången handlade det inte om hat utan om sunda, sanna Guds barn som sörjde en fallen broder.

Nu vet jag inte, men jag vet att han har blivit en lustigkurre Ulf. Man kan undra vad som har pågått där genom tiderna. Om han någonsin hade Jesu uppenbarelse eller om det ständigt var nyhetens behag i amerikanske läror och sen detta katolska.

En rotlös herre som tappat kompassen eller aldrig riktigt haft den. Sen om han har en apostel tjänstegåva i botten så blir bara problemet mycket större för i andlig villfarelse är man fortfarande ett farligt vapen med räckvidd, denna gången dock i fiendens händer istället för Herrens.

Jag hatar då inte Ulf, men jag hatar alla lögner och bedrägerier han står för och kan inte ta emot honom i mitt hem. Skulle han omvända sig och förkrossa sig inför Herren så skulle jag stå där med tårar och varma kramar.

Hoppas innerligt att den dagen kommer och åtminstonde att han får bli räddad till evigheten tillslut. hoppas..

Svara -   - 29/11-15 22:22 -


Johan II

Det är mycket hot och hat via nätet. Sker enkelt och oftast utan konsekvenser. Jag avskyr näthatet, det man säger i sociala medier borde kunna sägas direkt mot person. Om man kollar in Twitter så är det en förskräckelse, även kända personer och journalister vräker ur sig vad som helst. Ibland undrar jag om Twitter inte är en terapisoffa...

Svara -   - 29/11-15 22:42 -


ulf lennart

ja,stackars Uffe har satt sig i otaeck sits. Skriften varnar ju for att bli prast,pastor eller larare om man inte som Andedopt vet vad man talar om. Straffet blir da grymmare for honom an for en vanlig ofralst.

Svara -   - 29/11-15 22:54 -


Nina😄

Luk 6:37 Jesu egna kärleksfulla ord till lärjungarna när de ville döma och peka på folket som levde i vanvett och dårskap

Döm inte och du skall inte bli dömd Förklara ingen skyldig och du skall inte bli dömd skyldig Frikänn och ni skall bli frikända ( förlåt och du ska bli förlåtelsen )

Kära kristna vänner i Herren döm inte gå i bön Lyssnande varningens ord men döm inte Förlåt och du skall själv bli förlåten för de du gör De gäller oss alla även mig Nina

Herren tar hand om syndaren så otroligt bra han avslöjar och tar hand om allt Vi ska gå i bön och åter bön för våra medmänniskor Ulf och Birgitta behöver möta Jesus på allvar i sitt liv

Mycket mycket viktigt som för oss alla andra I Jesu namn gå i bön

Jesu frid = alssalsm yasue nniemat yasue= Jesu välsignelse

Er syster i Herren 😉

Svara -   - 29/11-15 23:15 -


Kristina

För att citera vad en kvinna här sa igår: Ingen har rätt att trycka ner någon. Men Ulf Ekmans villolära har förstört för många. Det ska han inse. Erkänna sina fel, då kanske han slipper själv drabbas. Eller hur ?

Svara -   - 30/11-15 06:16 -


Anna Nyman född Sandberg

lider verkligen med Ulf och Frun Birgitta som måste ta emot allt detta skräp å elände ..... likaså med Livets Ord .. absolut . inte ens min värsta fiende skulle behöva ta emot allt detta elände .

sänder milijoner vin röda rosor till Ulf-Birgitta och Livets Ord

Svara -   - 30/11-15 06:24 -


ulf lennart

jag tror att den Enda raddningen for Uffe vore att folja de Jesuord,speciella for hans typ :'Saelj ALLT vad du aeger och giv at de fattiga. Kom Sedan och folj mig'.

Svara -   - 30/11-15 07:03 -


ulf lennart

Svar till ulf lennart.

att han Omvaender sig, byter ut Framgangsteologi mot FORSAKELSETEOLOGI.

Svara -   - 30/11-15 07:08 -


Niklas

hej jag undrar varför skulle Ulf och Birgitta förskingra pengar eller vad det handlar när dom redan är I hetluften???? för att publicer sin senaste bok valde dom catholica.se och det är inte det rikaste bokförlaget det är bara till att kolla upp om ulf har gjort detta så får han skylla sig själv ulf och birgittta har upplevt I ca 15 års tid en dragning till katolska kyrkan och dom tog det steget till slut.Först av alla var väl sonen jonatan jag tanker alla som bombarderar katolska kyrkan anklagar den dom för att läran som dom har är fel beställ hellre tid hos en präst eller daikon stall era frågor istället för att skriva massa här på nätet och tro att vi protestanter har all rätt hit och dit för att vi laser annorlunda eller vad tycker ni själva?? att vi är bäst känns det som tacksam för svar

Svara -   - 30/11-15 13:48 -


Johan II

Jag har varit i Vatikanen och upplevt den ande som ligger som en filt över det riket. Jag kan inte gå in på detaljer här men människor är låsta i ett system som får dem att tro att gärningar frälser. Sen är inte jag så pigg på transubstantiation, vidare är inte bara Påven en ställföreträdare på Jorden, om jag vill Gud något bör det ske genom helgons omsorg. Jesus öppnade vägen till min Fader, men katolska kyrkan vaktar dörren för att inte medlemmarna ska kontakta Herren på eget bevåg. Det ska endast ske genom jordiska eller andliga förmedlare. Dom ska böna och be för oss hos en arg Gud. Inte undra att Luther var så upprörd, han önskade en förlåtande och kärleksfull Gud.

Svara -   - 30/11-15 16:40 -


Niklas

Svar till Johan II.

Hej Johan Jag följer det du skriver men har du pratat med varenda katolik så du vet Att alla tror samma och att ingen går direkt till Jesus? Det finns fullt med katoliker som går direkt till Jesus utan Rosenskransen utan helgon? Mvh niklas

Svara -   - 30/11-15 17:20 -


Johan II

Nej jag har inte kunskap om alla troende inom katolska kyrkan. Men de finns under ett system som verkar för avstånd och inte närmande. Jag vet att man gjort intervjuer med troende inom katolska kyrkan. De som man talat med känner en trygghet i att gärningar ligger till grund för frälsande. Jag vet också att man inte kan dra alla över samma kam, men gärningarnas fokusering tar oss bort från korset. Denna syn binder människor i synd och anklagar dem, vilket bygger på deras tro på gärningar. När det egentligen är så enkelt, som Georg Gustafsson sa en gång: Det är bara att ta dom till korset, det fungerar.

Svara -   - 30/11-15 18:01 -


Birgitta Hagström

Ur Jesu bergspredikan: ”Samlen eder icke skatter på jorden, där mott och mal förstöra, och där tjuvar bryta sig in och stjäla, utan SAMLEN EDER SKATTER I HIMMELEN, där mott och mal icke förstöra, och där inga tjuvar bryta sig in och stjäla. Ty där din skatt är, där kommer ock ditt hjärta att vara.” Matt 6:19-21. Och Dan 12:3 ”De förståndiga skola då lysa, såsom fästet lyser, och de som hava fört de många till rättfärdighet såsom stjärnor, alltid och evinnerligen.” Kan undra om alla dessa som ondgör sig över Ulfs – ändå låga i förhållande till lönen i evigheten – ersättning här på jorden, skall fortsätta DÄR med sin avundsjuka? Ty Jesus säger själv att man kan ha samlat MER eller MINDRE skatter i himlen – allt enligt vad man har ägnat sitt liv åt här på jorden.

Svara -   - 4/12-15 02:25 -


Göran W

Det var ledsamt att att höra hur de Ukrainska vännerna lämnat pengar till UE i Sverige ,och att alla pengar svenskarna samlat in till Ukraina försvunnit ..att stjäla från Gud är väldigt fult.

Svara -   - 4/12-15 06:45 -


Sven Dingal

Svar till Anna Nyman född Sandberg.

Du borde kanske hysa samma sympati för de ukrainska systrar och bröder som gjort stora ekonomiska uppoffringar i hårda tider. Ulf har utnyttjat familjer sedan dag 1 som i god tro följt dem, har haft kontakt med personer som left på konserver för karln.

Ulf lever ganska gott vad jag vet, dessa kommentarer är luft för honom. Han har skadat synen på svensk kristendomen i omvärlden och bland Sveriges unga som om den bilden inte går att rasera mer.

Ja du, stackars lilla Ulf.

Svara -   - 19/12-15 02:31 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Salomonssons Maskinhall Gamla Hjälmseryd 2017 - Del 2

Lindbergarna bjuder till fest i Salomonssons maskinhall i G:A Hjälmseryd. Del 2: Torsdag kväll den 22 juni (andra avdelningen efter paus).

1

Läs allt!


Google får böta 24 miljarder kronor

EU-kommissionen har dömt Google till att böta 24 miljarder kronor för för marknadsmissbruk.

0

Läs allt!


Katolska kyrkan förnekar att helvetet är en plats

De som förnekar helvetet, har de fått denna falska lära från Katolska kyrkan? Den Katolska kyrkan lär att Himlen och helvetet inte är några verkliga platser utan ett "tillstånd". 

2

Läs allt!


Påven är inte frälst

Här skäller påven ut en en folkmassa i Mexiko.

Påven Franciskus är absolut inte frälst. Han har aldrig varit frälst eftersom han har inte tagit emot Jesus och han är inte en kristen.

0

Läs allt!


Sommarläsning: Den längsta natten

Att förtrösta på Gud när det otänkbara inträffar

En sann berättelse om ofattbara förluster och om att vinna allt.

0

Läs allt!


Salomonssons Maskinhall Gamla Hjälmseryd 2017 - Del 1

Lindbergarna bjuder till fest i Salomonssons maskinhall i G:A Hjälmseryd. Del 1: Torsdag kväll den 22 juni 19.00 (första avdelningen innan paus).

0

Läs allt!


Bönesvar - Johan Gustafsson frisläppt från muslimska terrorrörelsen al-Qaida

Bild: Dagen. 

Kidnappade Johan Gustafsson, 42, från Värnamo, som kidnappades av den muslimska terrorrörelsen al-Qaida i Mali 2011 har släppts fri och har precis landat i Sverige. Föräldrarna som är med i pingstkyrkan har fått bönesvar!

5

Läs allt!


Dagens ord

Dagens bibelord

“Salig är den man som är ståndaktig i frestelsen; ty när han har bestått sitt prov, skall han få livets krona, vilken Gud har lovat åt dem som älska honom.” (James 1:12)

I dag är det 27/06-2017 kl. 17:48 v. 26 och Jesus söker Selma och Fingal !

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2017

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2017.

Ramadanterror i Iran

Ramadan 2017 dag 11: 627 döda!

Terrordåd i London under muslimska Ramadan

Djävulens ramadan

1850 människor dödades under ramadan 2016

http://thereligionofpeace.com/


Den Stora Skörden

Läsarmejl av nils 

Två kvinnors uppenbarelser om vad Herren kommer att göra: Den Stora Skörden!

17

Läs allt!


Senaste kommentarer


Försvarsministern oroad över Rysslands provokationer

Av Holger Nilsson 

Försvarsminister Peter Hultqvist ser en ökad hotbild (Bild: Skärmdumpning Aftonbladet).

8

Läs allt!


IS-terrorister får skyddad identitet i Sverige

IS-terrorister som återvänder till Sverige efter att ha begått muslimska krigsförbrytelser kan få skyddad identitet...

4

Läs allt!


Aktuellt

Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Salomonssons Maskinhall Gamla Hjälmseryd 2017 - Del 1 - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-27 00:30
Midsommar Gamla Hjälmseryd 2017 - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-26 00:30
Behöver SU hjälp i själavård? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-25 00:30
Behöver SU hjälp i själavård? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-24 00:30
Frälsar-elefanterna - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-23 00:30

Stöd Apg29 genom att be och ge

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1480721275-swisha.jpg

Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

779 online! | Sidvisningar idag: 141 468 | Igår: 156 273 |

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram 

TA EMOT JESUS!

↑ Upp