491 online! | Sidvisningar idag: 39246 | Igår: 148681

www.apg29.nu

Annons


Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Näthat och hot mot Ulf Ekman

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1448824267-nathat-hot-mot-ulf-ekman.jpg
Bild: ulfekman.nu

Enligt Ulf Ekman har han blivit utsatt för näthat och hot på sin blogg efter Uppdrag Gransknings program om honom.

Ulf Ekman skriver på sin blogg:

De senaste dagarna har hatet och hoten på nätet, emot mig och närstående fått helt orimliga  och skrämmande proportioner. Jag tar därför en paus i skrivandet. Till er som skickat dessa inlägg, kommentarer och annat vill jag bara säga att jag aldrig kommer att publicera dem. Det är inte därför jag har denna blogg. Jag återkommer så småningom.

Jag hoppas verkligen att det inte är pånyttfödda kristna som håller på med hat och hot på Ulf Ekmans blogg. 

Se skillnad på sak och person

Vi måste se skillnad på sak och person. Gud älskar Ulf Ekman men inte allt det som han har gjort.

Är du en pånyttfödd kristen så måste du se till att döma rätt. Ja, en kristen får döma och skall döma, enligt skriften!

1 Kor 5:12

Är det min sak att döma de utomstående [de ofrälsta]? Är det inte dem som är innanför [de som kallar sig kristna] ni ska döma?

Att Ulf Ekman är en villolärare och falsk profet har han tydligt visat då han konverterade till Katolska kyrkan.

Att det har förekommit ekonomiska oegentligheter har jag vetat innan från en säker källa. Uppdrag Granskning bekräftade bara detta.

Kristenheten skadas inte

Jag tror inte att Uppdrag Gransknings program skadar kristenheten i stort. Det som skadas rejält är Ulf Ekmans och Livets Ords trovärdighet.


Läs också: Ulf Ekmans härskarteknik i Uppdrag Granskning | apg29


Skriv ut

 
Publicerat av söndag 29 november 2015 20:30 | #ulf ekman #uppdrag granskning #livets ord #näthat #hot #döma | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

Har du ditt respass klart?

Gogs anfall mot Israel


Beställ Christer Åbergs gripande bok DEN LÄNGSTA NATTEN 1 bok 179 kr + frakt 26 kr 3 böcker 179 kr/st gratis frakt 10 böcker 10 kr rabatt/bok 168 sidor, mjuk pärm. bok@apg29.nu | 070-935 66 96


15 kommentarer


Kom ihåg mig?

ekoo

Det är också lätt att som "kränkt" svensk hänvisa till andras "hat" idag. En lustig fars som får folk att släppa all verklighetsuppfattning och gå in i "alla likas värde/ tycka synd om" fasen.

Sveriges debattklimat är full av sådana debatt tekniker och Ulf vet jag kallade motståndet "hatare" även när han gick ut som katolik.

Den gången handlade det inte om hat utan om sunda, sanna Guds barn som sörjde en fallen broder.

Nu vet jag inte, men jag vet att han har blivit en lustigkurre Ulf. Man kan undra vad som har pågått där genom tiderna. Om han någonsin hade Jesu uppenbarelse eller om det ständigt var nyhetens behag i amerikanske läror och sen detta katolska.

En rotlös herre som tappat kompassen eller aldrig riktigt haft den. Sen om han har en apostel tjänstegåva i botten så blir bara problemet mycket större för i andlig villfarelse är man fortfarande ett farligt vapen med räckvidd, denna gången dock i fiendens händer istället för Herrens.

Jag hatar då inte Ulf, men jag hatar alla lögner och bedrägerier han står för och kan inte ta emot honom i mitt hem. Skulle han omvända sig och förkrossa sig inför Herren så skulle jag stå där med tårar och varma kramar.

Hoppas innerligt att den dagen kommer och åtminstonde att han får bli räddad till evigheten tillslut. hoppas..

Svara -   - 29/11-15 22:22 -


Johan II

Det är mycket hot och hat via nätet. Sker enkelt och oftast utan konsekvenser. Jag avskyr näthatet, det man säger i sociala medier borde kunna sägas direkt mot person. Om man kollar in Twitter så är det en förskräckelse, även kända personer och journalister vräker ur sig vad som helst. Ibland undrar jag om Twitter inte är en terapisoffa...

Svara -   - 29/11-15 22:42 -


ulf lennart

ja,stackars Uffe har satt sig i otaeck sits. Skriften varnar ju for att bli prast,pastor eller larare om man inte som Andedopt vet vad man talar om. Straffet blir da grymmare for honom an for en vanlig ofralst.

Svara -   - 29/11-15 22:54 -


Nina😄

Luk 6:37 Jesu egna kärleksfulla ord till lärjungarna när de ville döma och peka på folket som levde i vanvett och dårskap

Döm inte och du skall inte bli dömd Förklara ingen skyldig och du skall inte bli dömd skyldig Frikänn och ni skall bli frikända ( förlåt och du ska bli förlåtelsen )

Kära kristna vänner i Herren döm inte gå i bön Lyssnande varningens ord men döm inte Förlåt och du skall själv bli förlåten för de du gör De gäller oss alla även mig Nina

Herren tar hand om syndaren så otroligt bra han avslöjar och tar hand om allt Vi ska gå i bön och åter bön för våra medmänniskor Ulf och Birgitta behöver möta Jesus på allvar i sitt liv

Mycket mycket viktigt som för oss alla andra I Jesu namn gå i bön

Jesu frid = alssalsm yasue nniemat yasue= Jesu välsignelse

Er syster i Herren 😉

Svara -   - 29/11-15 23:15 -


Kristina

För att citera vad en kvinna här sa igår: Ingen har rätt att trycka ner någon. Men Ulf Ekmans villolära har förstört för många. Det ska han inse. Erkänna sina fel, då kanske han slipper själv drabbas. Eller hur ?

Svara -   - 30/11-15 06:16 -


Anna Nyman född Sandberg

lider verkligen med Ulf och Frun Birgitta som måste ta emot allt detta skräp å elände ..... likaså med Livets Ord .. absolut . inte ens min värsta fiende skulle behöva ta emot allt detta elände .

sänder milijoner vin röda rosor till Ulf-Birgitta och Livets Ord

Svara -   - 30/11-15 06:24 -


ulf lennart

jag tror att den Enda raddningen for Uffe vore att folja de Jesuord,speciella for hans typ :'Saelj ALLT vad du aeger och giv at de fattiga. Kom Sedan och folj mig'.

Svara -   - 30/11-15 07:03 -


ulf lennart

Svar till ulf lennart.

att han Omvaender sig, byter ut Framgangsteologi mot FORSAKELSETEOLOGI.

Svara -   - 30/11-15 07:08 -


Niklas

hej jag undrar varför skulle Ulf och Birgitta förskingra pengar eller vad det handlar när dom redan är I hetluften???? för att publicer sin senaste bok valde dom catholica.se och det är inte det rikaste bokförlaget det är bara till att kolla upp om ulf har gjort detta så får han skylla sig själv ulf och birgittta har upplevt I ca 15 års tid en dragning till katolska kyrkan och dom tog det steget till slut.Först av alla var väl sonen jonatan jag tanker alla som bombarderar katolska kyrkan anklagar den dom för att läran som dom har är fel beställ hellre tid hos en präst eller daikon stall era frågor istället för att skriva massa här på nätet och tro att vi protestanter har all rätt hit och dit för att vi laser annorlunda eller vad tycker ni själva?? att vi är bäst känns det som tacksam för svar

Svara -   - 30/11-15 13:48 -


Johan II

Jag har varit i Vatikanen och upplevt den ande som ligger som en filt över det riket. Jag kan inte gå in på detaljer här men människor är låsta i ett system som får dem att tro att gärningar frälser. Sen är inte jag så pigg på transubstantiation, vidare är inte bara Påven en ställföreträdare på Jorden, om jag vill Gud något bör det ske genom helgons omsorg. Jesus öppnade vägen till min Fader, men katolska kyrkan vaktar dörren för att inte medlemmarna ska kontakta Herren på eget bevåg. Det ska endast ske genom jordiska eller andliga förmedlare. Dom ska böna och be för oss hos en arg Gud. Inte undra att Luther var så upprörd, han önskade en förlåtande och kärleksfull Gud.

Svara -   - 30/11-15 16:40 -


Niklas

Svar till Johan II.

Hej Johan Jag följer det du skriver men har du pratat med varenda katolik så du vet Att alla tror samma och att ingen går direkt till Jesus? Det finns fullt med katoliker som går direkt till Jesus utan Rosenskransen utan helgon? Mvh niklas

Svara -   - 30/11-15 17:20 -


Johan II

Nej jag har inte kunskap om alla troende inom katolska kyrkan. Men de finns under ett system som verkar för avstånd och inte närmande. Jag vet att man gjort intervjuer med troende inom katolska kyrkan. De som man talat med känner en trygghet i att gärningar ligger till grund för frälsande. Jag vet också att man inte kan dra alla över samma kam, men gärningarnas fokusering tar oss bort från korset. Denna syn binder människor i synd och anklagar dem, vilket bygger på deras tro på gärningar. När det egentligen är så enkelt, som Georg Gustafsson sa en gång: Det är bara att ta dom till korset, det fungerar.

Svara -   - 30/11-15 18:01 -


Birgitta Hagström

Ur Jesu bergspredikan: ”Samlen eder icke skatter på jorden, där mott och mal förstöra, och där tjuvar bryta sig in och stjäla, utan SAMLEN EDER SKATTER I HIMMELEN, där mott och mal icke förstöra, och där inga tjuvar bryta sig in och stjäla. Ty där din skatt är, där kommer ock ditt hjärta att vara.” Matt 6:19-21. Och Dan 12:3 ”De förståndiga skola då lysa, såsom fästet lyser, och de som hava fört de många till rättfärdighet såsom stjärnor, alltid och evinnerligen.” Kan undra om alla dessa som ondgör sig över Ulfs – ändå låga i förhållande till lönen i evigheten – ersättning här på jorden, skall fortsätta DÄR med sin avundsjuka? Ty Jesus säger själv att man kan ha samlat MER eller MINDRE skatter i himlen – allt enligt vad man har ägnat sitt liv åt här på jorden.

Svara -   - 4/12-15 02:25 -


Göran W

Det var ledsamt att att höra hur de Ukrainska vännerna lämnat pengar till UE i Sverige ,och att alla pengar svenskarna samlat in till Ukraina försvunnit ..att stjäla från Gud är väldigt fult.

Svara -   - 4/12-15 06:45 -


Sven Dingal

Svar till Anna Nyman född Sandberg.

Du borde kanske hysa samma sympati för de ukrainska systrar och bröder som gjort stora ekonomiska uppoffringar i hårda tider. Ulf har utnyttjat familjer sedan dag 1 som i god tro följt dem, har haft kontakt med personer som left på konserver för karln.

Ulf lever ganska gott vad jag vet, dessa kommentarer är luft för honom. Han har skadat synen på svensk kristendomen i omvärlden och bland Sveriges unga som om den bilden inte går att rasera mer.

Ja du, stackars lilla Ulf.

Svara -   - 19/12-15 02:31 -Kom ihåg mig?Helena Nilsson - Info om new age del 1 av 4

Helena Nilsson. Fyra delar om New Age m.m. Del 1: Personligt vittnesbörd och något om vad New Age är.

0

Läs allt!


Lära känna sin fiende

Läsarmejl av teresa

Sedan jag blev ”Born again Christian” för några år sedan, och därmed tillhör Guds familj numera, är jag inte längre rädd för fienden – alltså djävulen. Tvärtom. 

3

Läs allt!


Genom tron på Jesus blir du räddad från helvetet och får alla dina synder förlåtna

Sveriges förenade muslimers föreläsare lär ut att 12-åriga flickor hamnar i helvetet om de inte täcker sig, skriver Aftonbladet.

3

Läs allt!


Jesus gör dig till en ny skapelse

Christer Åberg talar om att du måste ta emot Jesus, då blir du frälst, dina synder blir förlåtna, du blir född på nytt och en ny skapelse.

0

Läs allt!


Hur blev du frälst? - Del 3

Niklas Edblad svarar på frågan hur han blev frälst.

2

Läs allt!


Hur blev du frälst? - Del 2

Philip svarar på frågan hur han blev frälst.

0

Läs allt!


Hur blev du frälst? - Del 1

Gabriel svarar på frågan hur han blev frälst.

2

Läs allt!


Dagens ord

Dagens bibelord

“Salig är den man som är ståndaktig i frestelsen; ty när han har bestått sitt prov, skall han få livets krona, vilken Gud har lovat åt dem som älska honom.” (James 1:12)

I dag är det Thursday 30 March 2017 kl. 06:53 v. 13 och Jesus söker Holger Holmfrid !

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Frälsningens under

https://www.apg29.nu/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1490637662-tillbedjan.jpg

Det är viktigt att man tar emot Jesus och bekänner honom som Herren annars blir man inte frälst. Du kan gå på möten och vara med kyrkan i hela ditt liv men har du inte tagit emot Jesus är du inte frälst.

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


Konvertera eller ta emot Jesus?

Jag har lite svårt med uttrycket med att ha "konverterat till kristendomen". Det handlar inte om att man ska "konveretera" till en religion, eller att byta religion. 

8

Läs allt!


Varning för Jehovas vittnen

https://www.apg29.nu/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1490564833-jehovas-vittnen-knackar-pa-din-dorr.jpg

År 1982 publicerade Harry Bredmar en liten skrift som heter Jehovas vittnen knackar på din dörr där han redogör för deras ledare, lära och den ekonomiska sidan av verksamheten. Han avslöjar skoningslöst många faktaexempel vilken fruktansvärd falsk och farlig villolära detta är. Nu kan du läsa hela boken här på Apg29!

12

Läs allt!


Aktuellt

Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Genom tron på Jesus blir du räddad från helvetet och får alla dina synder förlåtna - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-03-30 01:00
Jesus gör dig till en ny skapelse - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-03-29 01:00
Frälsningens under - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-03-28 01:00
Visioner från Herren inför Hans ankomst - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-03-27 01:00
Hur du tar emot Jesus - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-03-26 01:00

Stöd Apg29 genom att be och ge

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1480721275-swisha.jpg

Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

491 online! | Sidvisningar idag: 39246 | Igår: 148681

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram 

TA EMOT JESUS!

↑ Upp