478 online! | Sidvisningar idag: 43 625 | Igår: 183 384 |

www.apg29.nu

Annons


Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Beställ Christer Åbergs bok Den längsta natten här!


Påven kysser saker


Påven kysser en Mariastaty.

Påven kysser, jord, golv, gräsmattor, saker som innehåller blod, statyer, ikoner...


Franciskus kysser ampulla innehåller blod.


Saken som påven kysser och dyrkar innehåller blod från en döende människa.


Påve Franciskus böjer sig för att kyssa en ikon av Madonnan, som han fått av Rysslands president.


Rysslands president Vladimir Putin böjer för att kyssa en ikon av Madonnan under påve Franciskus överinseende. Förförelsen är alltså total!


Påven kysser en gräsmatta.


Påven Johannes Paulus II kysser marken vid ankomsten i Auckland, Nya Zeeland,.


Franciskus kysser en bok med evangelierna när han firar julafton mässan i Peterskyrkan i Vatikanen.


Påve Franciskus bar själv en staty av Jesusbarnet under julaftonmässan och kysste statyn, en uppgift vanligtvis tas av hans medhjälpare.


Franciskus kysser ett krucifix den 23 september år 2015.

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1452433797-pavekyss.jpg

Påven kysser ett golv.


Påven kysser en Mariastaty med Jesusbarnet.


Läs också: Påvens oheliga kyssar | Påven kysser Koranen


Skriv ut

 
Publicerat av tisdag 12 januari 2016 21:19 | #påven #katolska+kyrkan #villolära #kyssar #vatikanen | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

Har du tagit emot Jesus?

- Gör det nu innan det är försent! Så här tar du emot Jesus:

Jesus, jag vänder mig nu till dig och tar emot dig. Jag bekänner dig Jesus att du är Herren och jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack Jesus att jag nu är frälst och har fått alla mina synder förlåtna. Tack att jag nu har ett evigt liv och är ett Guds barn. Tack Jesus att du är min Herre och Frälsare och att Himlen är nu mitt hemland!"

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


26 kommentarer

Karin

Hur mår han egentligen?

Svara -   - 12/1-16 21:43 -


Lisa

Svar till Karin.

Bra fråga

Svara -   - 12/1-16 22:22 -


Kristina

Är det han själv eller katolicismen som bestämmer att det ska vara så ? Mycket sjukt.

Svara -   - 13/1-16 04:48 -


Siv

När Påven kysser marken är det för att visa kärlek och respekt för landet och folket som bor där.

Samma sak gäller när Påven kysser reliker eller andra saker. Att visa respekt för vad de symboliserar eller personen han fick det ifrån.

Detta är ett kulturell handling inom katolicismen.

Det är inte en sexuell handling eller för att visa dyrkan för något.

/ S

Svara -   - 13/1-16 11:01 -


Christer Åberg

Svar till Siv.

Har du någon gång sett en annan "statschef" komma till Sverige och kyssa marken? Naturligtvis inte eftersom det har sin grund i den katolska religionen.

Du skrev:

"Att visa respekt för vad de symboliserar eller personen han fick det ifrån."

Nej, detta är inte respekt eller symboler utan det är avgudadyrkan som Gud fördömer!

Svara -   - 13/1-16 11:20 -


Andreas

Svar till Siv.

Du skrev: Samma sak gäller när Påven kysser reliker eller andra saker. Att visa respekt för vad de symboliserar eller personen han fick det ifrån.

För mig är det inget annat än avgudadyrkan. En liten docka eller staty eller ikon har absolut inget med Jesus att göra. Det är en falsk Jesus! En demonisk lögn att en staty eller docka skulle ha något med Jesus att göra.

Jesus är en levande person som sitter på Faderns högra sida och bor i varje kristen (frälst / pånyttfödd) genom Sin Ande. Men eftersom påven och alla andra katoliker saknar inre sanning ersätts det med yttre religiösa falskheter istället.

Vi som är kristna har inte ikoner eller statyer, inte heller upphöjer vi Maria eller "helgon" och inte pussar vi på en Bibel. Själva boken i sig är inte helig det minsta. Däremot Guds Ord som är levande och verksamt, det läser vi och tror på. Inte heller pussar vi på religiösa kors, men vi tror på Jesu Kristi kors och vad som hände där och det predikar vi för andra så att dom också kan bli frälsta av nåd genom tro på Jesus.

Svara -   - 13/1-16 11:28 -


Siv

Svar till Christer Åberg.

Christer och Andreas,

Vad det är för er eller er tolkning av kristendomen spelar mindre roll här då jag skrev utifrån PÅVENS synsätt. Det är PÅVENS sätt att visa respekt och kärlek för olika saker.

Sedan kan ni tolka hans handlingar utifrån ert synsätt.

/ S

Svara -   - 13/1-16 13:17 -


Andreas

Svar till Siv.

Påven behöver bli frälst. Då får han ett annat synsätt och kommer respektera Gud genom att kasta ut och upphöra med all avgudadyrkan. Då kommer han respektera och visa kärlek till Jesus genom att tro på Honom och inte hålla på med falska Jesus på kors, dockor, statyer och ikoner som han håller på med.

Svara -   - 13/1-16 13:29 -


Christer Åberg

Någon skrev bland annat det här i ett mejl till mig:

...såg att verserna i Johannes 1:a brev kap 2:15-18 (20) passar precis som förklaring till bilderna med påvar som kysser saker!

Älska inte världen, inte heller de saker som är i världen...!

Love not the world, neither the things that are inte the world. Of anyone loves the world, the love of the Father is not in him. 1 Joh 2:15

For all that is in the world, the lust of the flesh, and the lust of the eyes, and the pride of life, is not of the Father, but is of the world.

And the world passeth away, and the lust thereof: but he that doeth the will of God abideth for ever.

Little children, it is the last time: and as ye have heard that antichrist shall come, even now are there many antichrists; whereby we know that it is the last time. 1 Joh 2:16-20

19 They went out from us, but they were not of us; for if they had been of us, they would no doubt have continued with us: but they went out, that they might be made manifest that they were not all of us.

20 But ye have an unction from the Holy One, and ye know all things.

Om du använder Folkbibeln:

15 Älska inte världen, inte heller det som är i världen. Om någon älskar världen, finns inte Faderns kärlek i honom. 16 Ty allt som finns i världen, köttets begär och ögonens begär och högmod över livets goda, det kommer inte från Fadern utan från världen. 17 Och världen och dess begär förgår, men den som gör Guds vilja förblir i evighet. 18 Kära barn, den sista tiden är här. Och liksom ni har hört att Antikrist skall komma, så har redan nu många antikrister[a] trätt fram. Av detta förstår vi att den sista tiden har kommit. 19 Från oss har de utgått, men de hörde aldrig till oss. Om de hade hört till oss skulle de ha blivit kvar hos oss. Men detta skedde för att det skulle bli uppenbart att inte alla hör till oss. 20 Ni har en smörjelse från den Helige och känner alla sanningen.

Svara -   - 13/1-16 20:02 -


ulf lennart

naer en paave besoeker ett land, vilket som helst, det foersta han goer da han klivit ur planet aer att falla ned och Kyssa marken. han anser naemligen , sasom Guds Staellfoeretraedare, att det aer Hans Mark.

Svara -   - 14/1-16 17:55 -


ulf lennart

Svar till ulf lennart.

pa saett och vis kanske han har raett. hela vaerlden aer i den ondes vaald. och sasom Antikristlig far han ju se Antikrist sjaelv(om det nu inte ar han sjaelv) bli aegare till all mark for en kort tid.

Svara -   - 14/1-16 18:02 -


Harald

Svar till ulf lennart.

Men herr Åberg här tror att han är någon laglöshetens dansbandsivrare som inte vill känna sig vid budorden. För honom är det viktigast att kyssa några av ryggdunkarna i dajmkrysset före ärligt söka sanningen i Guds ord.

Svara -   - 14/1-16 19:14 -


Nils

Avgudadyrkan är det som Påven gör.Det kommer ej att behaga Herren vad står det i Bibeln.Du skall inte göra dig en skulpterad bild eller något som helst som är format likt något uppe i himlen eller nere på jorden eller i vattnen under jorden. Du skall inte böja dig ner för dem eller låta dig förledas till att tjäna dem, ty jag, Jehova, din Gud, är en Gud som kräver odelad hängivenhet.” (2 Moseboken 20:4, 5) Eftersom Gud kräver ”odelad hängivenhet” godkänner han inte att vi ärar eller dyrkar bilder, beläten, avgudar, ikoner, statyer eller olika symboler. ”Jag ger inte min ära åt någon annan eller min lovprisning åt huggna bilder.” (Jesaja 42:8) Gud vill inte heller att vi ber till honom genom bilder eller statyer. När några israeliter använde en guldkalv för att tillbe Gud sa han att de hade ”gjort något förfärligt”. (2 Moseboken 32:7–9, Bibel 2000)

Svara -   - 15/1-16 14:01 -


jag är inte som du

Svar till Christer Åberg.

första är att påven är ingen statschef. han är en liten man som ingen betydelse för något det är det som han bevisar på bilderna så en annan kanske behöver också lära sig nåt från honom,ÖDMJUKHETEN.

Svara -   - 16/1-16 18:52 -


Janne2

Jag är inte som du

Påven är statschef. Vatikanen heter landet.

Mvh Janne

Svara -   - 16/1-16 23:42 -


INgen2

Svar till Janne2.

Jag har bott i Rom och har besökt påven. Så jag vet att Vatikanen är inte ett land och påven är inte en statchef och däremot SanMarino är ett land och påven är catolikarnas ledare. så nu vet du det. Mvh: ingen

Svara -   - 17/1-16 00:33 -


Janne2

Ingen2

Påven är statschef och Vatikanen är en stat. Vatikanstaten. Lycka till!

Svara -   - 17/1-16 09:50 -


ulf lennart

Svar till INgen2.

du kommer INgen vart, inte ens till 'Skaerselden', utom till Eldsjoen om du inte Omvaender dig.

Svara -   - 17/1-16 11:20 -


ulf lennart

Svar till INgen2.

VARENDA katolik och russellian jag stoeter pa kaenner jag mig Manad att Varna. Om inte sa aer jag Medskyldig till hans fall. - taenk att EKUMENIKER ar sa fraecka, sa att dom kallar sig kristna.

Svara -   - 17/1-16 13:16 -


ulf lennart

Svar till INgen2.

dessa Ekumeniker, varfoer ansluter de sig inte till BAHA'I ? Men det vill dom inte, underordna sig deras ledare, ty Paaven och alla Skoekokyrkorna aer Maktgalna, dom tjaenar Mammon, ty det ar uteslutet att kunna tjaena 2 herrar.

Svara -   - 17/1-16 18:56 -


Vanessa

Svar till ulf lennart.

vilka är russelian? har aldrig hört talas om detta förut

Svara -   - 17/1-16 21:19 -


ulf lennart

Svar till Vanessa.

Frimuraren Charles Russell grundade Jehovas Vittnen 1872 och Vakttornet 1881.

Svara -   - 17/1-16 21:30 -


eldsjäl

Svar till ulf lennart.

Eldsjön? Vet du var den finns? Men helvete som du och jag lever i det vet jag var finns i. Du kan gå ut i kylan med bar kropp och stanna där hur länge du orkar och jag kan garanterar att du kommer att upleva den eldsjön som du pratar om.

Svara -   - 17/1-16 23:27 -


INgen2

Svar till ulf lennart.

Du babblar mycket ulf Lennart allting är struntprat . påven tjänar inte två herrar det du som gör det, du har säkert en kvinna som du mer besätt av än Jesus. Eller tänker du Jesus när du tillfredsställer henne?

Svara -   - 17/1-16 23:44 -


Nowote

Svar till eldsjäl.

Du har missförstått lite kompis!

Det är här på jorden du pratar om. Eldsjön är den sista anhalten för deras invärtes människa som inte tog emot syndernas förlåtelse genom Jesus Kristus, gör det så slipper du eldsjön!

Mvh.

Svara -   - 18/1-16 07:26 -


ulf lennart

Svar till INgen2.

du yrar i nattmoessan, Putte lilla. 'VAKEN, staa fasta i tron, skicken eder saasom Maen, varen starka'. 1 Kor.16; 13.

Svara -   - 18/1-16 08:35 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Salomonssons Maskinhall Gamla Hjälmseryd 2017 - Del 4

Lindbergarna bjuder till fest i Salomonssons maskinhall i G:A Hjälmseryd. Del 4: Fredag kväll den 23 juni 19.00. Andra avdelningen efter paus.

0

Läs allt!


Succén fortsätter i Gamla Hjälmseryd

www.nennelindberg.org

0

Läs allt!


Salomonssons Maskinhall Gamla Hjälmseryd 2017 - Del 3

Lindbergarna bjuder till fest i Salomonssons maskinhall i G:A Hjälmseryd. Del 3: Fredag kväll den 23 juni 19.00. Första avdelningen innan paus.

0

Läs allt!


Katolska Dagen?

Och så en liten skärmdump på den katolska (?) tidningen Dagen i dag: 

Skärmdumpen är från dagens internetupplaga av tidningen Dagens startsida.

15

Läs allt!


Salomonssons Maskinhall Gamla Hjälmseryd 2017 - Del 2

Lindbergarna bjuder till fest i Salomonssons maskinhall i G:A Hjälmseryd. Del 2: Torsdag kväll den 22 juni (andra avdelningen efter paus).

1

Läs allt!


Google får böta 24 miljarder kronor

EU-kommissionen har dömt Google till att böta 24 miljarder kronor för för marknadsmissbruk.

0

Läs allt!


Katolska kyrkan förnekar att helvetet är en plats

De som förnekar helvetet, har de fått denna falska lära från Katolska kyrkan? Den Katolska kyrkan lär att Himlen och helvetet inte är några verkliga platser utan ett "tillstånd". 

12

Läs allt!


Dagens ord

Dagens bibelord

“Salig är den man som är ståndaktig i frestelsen; ty när han har bestått sitt prov, skall han få livets krona, vilken Gud har lovat åt dem som älska honom.” (James 1:12)

I dag är det 29/06-2017 kl. 07:33 v. 26 och Jesus söker Peter och Petra !

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2017

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2017.

Ramadanterror i Iran

Ramadan 2017 dag 11: 627 döda!

Terrordåd i London under muslimska Ramadan

Djävulens ramadan

1850 människor dödades under ramadan 2016

http://thereligionofpeace.com/


Påven är inte frälst

Här skäller påven ut en en folkmassa i Mexiko.

Påven Franciskus är absolut inte frälst. Han har aldrig varit frälst eftersom han har inte tagit emot Jesus och han är inte en kristen.

6

Läs allt!


Senaste kommentarer


Sommarläsning: Den längsta natten

Att förtrösta på Gud när det otänkbara inträffar

En sann berättelse om ofattbara förluster och om att vinna allt.

0

Läs allt!


Salomonssons Maskinhall Gamla Hjälmseryd 2017 - Del 1

Lindbergarna bjuder till fest i Salomonssons maskinhall i G:A Hjälmseryd. Del 1: Torsdag kväll den 22 juni 19.00 (första avdelningen innan paus).

0

Läs allt!


Aktuellt

Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Succén fortsätter i Gamla Hjälmseryd - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-29 00:30
Sommarläsning: Den längsta natten - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-28 00:30
Sommarläsning: Den längsta natten - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-28 00:30
Salomonssons Maskinhall Gamla Hjälmseryd 2017 - Del 1 - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-27 00:30
Midsommar Gamla Hjälmseryd 2017 - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-26 00:30

Stöd Apg29 genom att be och ge

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1480721275-swisha.jpg

Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

478 online! | Sidvisningar idag: 43 625 | Igår: 183 384 |

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram 

TA EMOT JESUS!

↑ Upp