357 online! | Sidvisningar idag: 29073 | Igår: 129388

www.apg29.nu

Annons

/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1488897278-mercymission.jpg


Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

LUF: Tillåt incest och nekrofili

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1456084628-incest-och-nekrofili.jpg
Bild: Aftonbladet.

Liberalernas ungdomsförbund, LUF, i Stockholm beslutade idag i sitt årsmöte att de vill göra det lagligt med incest och nekrofili.

Aftonbladet skriver:

– Vi är ett ungdomsförbund och en av våra uppgifter är att tänka ett steg längre, säger Cecilia Johnsson, LUF:s ordförande i Stockholm.

Det där steget går rakt ner till helvetet!

LUF vill att incest tillåts

LUF beslutade att syskon över 15 år ska med varandras samtycke få ha sex. Känns ordet igen? "Samtycke... " Det är en förrädisk retorik som har används flitigt i andra former av sexrelationer. 

Förmodligen kommer väl påståendet "att det inte är skadligt", eller "bara man inte skadar varandra" användas också för att lura så många som möjligt

Vi lever verkligen i den sista tiden. Om människor ska klara sig så behöver de ta emot Jesus och bli frälsta. Det finns inget annat sätt!

LUF vill att nekrofili tillåts

Dessutom beslutade LUF att tillåta en form av nekrofili. Man ska få testamentera att andra tillåts ha sex med kroppen efter att man är död.

– Man ska få bestämma vad som händer med sin kropp efter att man dött, och om det råkar vara att man vill testamentera sin kropp till museum eller forskning, eller om man vill testamentera för att någon ska få ligga med den så borde det få vara okej, säger Cecilia Johnsson.

Känner du igen mantrat? "Kvinnans kropp" används flitigt då det gäller till exempel abort. Och nu används samma förrädiska retorik här. "Sin kropp..."

Sista tiden

Vi lever absolut i den sista tiden. Det gäller att ha allting klart med Jesus. Har du tagit emot honom?


Källa: Liberalernas ungdomsförbund: Tillåt incest och nekrofili | Nyheter | Aftonbladet


Skriv ut

 
Publicerat av söndag 21 februari 2016 21:05 | #incest #nekrofili #luf #tidstecken #sista tiden #politik | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

Så blir du frälst - 7

32 bibelord om att ta emot Jesus


Beställ Christer Åbergs gripande bok DEN LÄNGSTA NATTEN 1 bok 179 kr + frakt 26 kr 3 böcker 179 kr/st gratis frakt 10 böcker 10 kr rabatt/bok 168 sidor, mjuk pärm. bok@apg29.nu | 070-935 66 96


46 kommentarer


Kom ihåg mig?

Bibel och bekännelse trogen VAJDA EKSTÉN

Ordföranden i LUF Stockholm kan ju INTE vara minst sund i sitt totalt idiotiska, vidriga och skamliga förslag som jag hört ifrån f.d. Folkpartiet, nuvarande Liberalerna. Dem som föreslår detta borde verkligen söka proffsig vård och behandling ifrån deras totalt sjukliga och abnorma synsätt. Undrar vad Partiledningen tycker om att ha sådana sjukliga personer i LUF styrelser?

Svara -   - 21/2-16 21:34 -


Nicolas

Hur kan man föreslå något sådant?? Detta är diavulens verk. Förresten våra kroppar tillhör Gud. Det var det värsta!! At ni inte skäms.

Svara -   - 21/2-16 21:47 -


Erika

Finner inga ord!!!😡😡😡😡😢😢😢

Svara -   - 21/2-16 21:56 -


Andy Svensson

SKANDAL!!!

Svara -   - 21/2-16 21:57 -


susse

Jo just ja. Va näst?

Svara -   - 21/2-16 22:02 -


Syndaren

Tá dom här förslagen till RFSL och Co så ska ni snart se att vi har lagändringar som tillåter allt detta.Ingen vågar gå emot RFSL i detta land för då blir man stämplad som homofob o.s.v kanske t.o.m hamnar i domstol som Åke Green med flera. Jag är förvånad över att Gud fortfarande har medlidande över detta land.Det måste vila en fruktansvärd dom Över Svea rikes Synd.Men å andra sidan,vad kan man begära av en människa som vänt Gud ryggen i allt,och även hånar och förhindrar andra att hitta Gud.Totalt förblindad och förstockad i sin synd.

Svara -   - 21/2-16 22:03 -


Timo Kainulainen

Ett fruktansvärt Avfall! Ett enormt hån mot Guds ordning!!

Svara -   - 21/2-16 22:10 -


mo

tänka ett steg längre?!?! Förlåt men jag hoppas det är en mardröm!!!!

Svara -   - 21/2-16 22:24 -


Kalle

En fråga jag alltmer funderar över är om man ska stanna i Sverige och vara salt och ljus, eller om det är att kasta pärlor för svinen och att man snarare bör göra som Lot och lämna Sodom bakom sig. Hur bör man resonera där?

Och om det är Lots väg som är den rätta, var bör man söka sig?

Svara -   - 21/2-16 22:32 -


susse

https://m.youtube.com/watch?v=Z6hL6fkJ1_k

Svara -   - 21/2-16 22:44 -


nils

Människan ÄR och BLIR Bedragen i sitt sökande efter KÄRLEK.--Det är SANN Kärlek hon söker,men söker på FEL STÄLLE,och bedrages av SYNDEN.--Alltmer blir vi utsatta för Demoniska angrepp på Människan,och SYNDEN får alltmer Inflytande i VÅRT LAND!!--Trots allt detta FÖRFALL,vill vi betrakta oss som ett"civiliserat" samhälle med en "Högtstående utveckling."--Nu sker en AVVECKLING som vittnar om MORALENS SÖNDERFALL i SVERIGE!--Människan, Guds Högsta skapelse,LÅTER sig sänkas ned där SYNDEN blir ALLTMER NORMGIVANDE och Legaliserad.--Slutet och DOMEN NÄRMAR SIG FÖR VÅRT STOLTA "PRIDE" LAND!!--TYVÄRR,så FINNS INGEN ANNAN VÄG FÖR HERREN!--Vill MAN EJ OMVÄNDA SIG FRÅN SYNDEN GÅR MAN EVIGT FÖRLORAD, säger vår Frälsare JESUS!

Svara -   - 21/2-16 23:00 -


Christopher

Svar till Kalle.

Lustigt att du tar upp Lot i just detta fallet... 1 Mos 19:30-38

Svara -   - 21/2-16 23:27 -


JL

Kalle, utifrån bibeln så gäller nog att flytta. Vart frågar du? Ett fattiga kristna länder med konservativa lagar där passar nog. Polen, Ungern, flera länder i Afrika. Sydamerika kanske.

Dock är jag inte säker på att länderna vill ha oss. Det verkar finnas allvarliga fel i perceptionen för befolkningen i Sverige. De flesta länderna i världen skakar nog på huvudet när de hör talas om Sverige.

Svara -   - 21/2-16 23:55 -


Kjell Myrberg

Skandal. Helsjukt. Är man påverkade av sprit eller knark när man lanserar ngt så sjukt förslag?! Inte alls konstigt att trovärdigheten för partier tappar medlemmar. Detta förslaget bevisar att sunt förnuft är en stor och betydande bristvara i LUF, åtminstone i Stockholm!!

Svara -   - 22/2-16 00:00 -


Anders Ideström

Jag är glad att jag har lämnat Folkpartiet.

Svara -   - 22/2-16 03:59 -


Andy Svensson

Svar till Anders Ideström.

När jag var ca 16-17 år så var jag med Folkpartiet i Malmö. Minns vid en diskussion att en tjej sa till mig att jag passade bättre i Kommunistisk ungdom med mina åsikter ha ha ha.. Jag till och med debatterade i närradio med Skånepartiets ledare Carl Herslow som tyckte om mina tankar. Minns inte vad vi samtalade om då, men jag har förändras och har andra tankar idag. När Jesus blir Herre i våra liv så sker det något nytt.

Svara -   - 22/2-16 09:36 -


Andy Svensson

Svar till Kalle.

Flytta till Skåne Kalle och gå med Skånepartiet samt bli ny ledare för dem. Sedan begär du Skåne ut ur Sverige. Skåne blir fria från slaven Sverige och du blir nu statsminster. Jag som äkta skåning stödjer dig som personlig rådgivare.

Svara -   - 22/2-16 09:39 -


Conrad Olsen-Utvåg

Guds Ord säger, att därför dom inter tar emot Kärlek till Sanningen, sändes det dom krafting Villfareing, så att dom tror på Lögnen...

Svara -   - 22/2-16 09:41 -


Roine

Än finns det plats i Guds rike ! ta emot Jesus Idag!

Rom 11:25 Bröder, jag vill att ni ska känna till denna hemlighet så att ni inte har för höga tankar om er själva: förhärdelse har drabbat en del av Israel , och så ska det förbli till dess att hedningarna i fullt antal har kommit in.

Frid!

Svara -   - 22/2-16 09:48 -


Hebr. 11 ; 35.

Svar till Andy Svensson.

Malmoe, Landskrona, Helsingborg .... aer de staederna inte redan idag helt oeversvaemmade av fraemlingar och totalt foerlorade???

Svara -   - 22/2-16 09:48 -


Hebr. 11 ; 35.

Svar till Andy Svensson.

ett framtidsscenario vore kanske att FN, foer att faa stopp paa blodiga strider, foereslaar att Fraemlingarna tilldelas Skaane och svennarna kan slicka sina saar i oevriga svedala.

Svara -   - 22/2-16 09:54 -


Andy Svensson

Svar till Hebr. 11 ; 35..

Skåne är inte totalt förlorat utan där finns det möjligheter att göra något nytt. Om Skåne blir fritt från storebror Sverige kanske det finns hopp :-) lite skämt och en glimt i ögat när jag skriver nu..

Svara -   - 22/2-16 10:02 -


Andy Svensson

Svar till Hebr. 11 ; 35..

Det har jo redan Sveriges regering gjort. Vem tar det största ansvaret angående den stora flyktingsvågen är det inte Skåne? Skåne behöver hjälp för att kunna lösa det här på ett bra sätt. Problemet är inte flyktingarna som kommer utan hur våra politiker tänker..

Svara -   - 22/2-16 10:06 -


Håkan Syrèn

Är detta möjligt ,står LUF bakom detta beslut. Än en gång är detta möjligt.

Svara -   - 22/2-16 10:18 -


Micke

Man blir mörkrädd när man läser de här, hur kan de vara möjligt att vilja skapa sådana lagar. Ja de visar hur vårat land blir mer o mer underminerat från alla håll o kanter.

Svara -   - 22/2-16 10:46 -


Hebr. 11 ; 35.

Svar till Andy Svensson.

ja, finns ingen glimt i oegat naer man talar om allt elaende i landet, saa aaterstaar kanske bara repet ...

Svara -   - 22/2-16 10:47 -


Peter Hall

Svar till Roine .

Det enda specifika antal Bibeln talar om är 144.000. Nu är detta en förstling åt Gud och Jesus, så i Himmelriket finns alltså plats för fler, precis som du skriver. Upp.14:3-4 Det är inte frågan om hur många, utan frågan är; när är tiden ute. Jesus undrade ju själv, om tron skulle finnas kvar när han kom.

Att förhärdelse har drabbat en del av Israel, syftar på det köttsliga Israel, alltså judarna. Det andliga Israel kan inte vara delvis seende och delvis blint.

Svara -   - 22/2-16 10:57 -


Erik S

När gudlösheten blir dominerande, då är det fritt fram för djävulen och hans demoner. Så tror jag det är i detta fall. Det är fullständigt horribelt. Sen, vad vet en liten "småflicka" om livets lagar och hemligheter? Detta är ett populistiskt utspel, för att samla poäng och försöka vara "inne" i detta förljugna samhälle. Hela förslaget luktar ondska. Vi får be för C Johnsson, att ljus går upp i hennes hjärta. Att vi lever i den sista tiden, har än en gång bevisats.

Svara -   - 22/2-16 11:19 -


Sarah

Men hjälp! :O Vad är det här?? De har blivit spritt språngande sjuka.

Svara -   - 22/2-16 12:15 -


Bertil Rosenius

Detta är bara början!

Snart kommer sodomi och pedofeli att föreslå vara "den enskildes rättighet". "Om samtycke finns..."?

Och finns inte det kommer man hävda: "Om alla parter kan anses uppleva det stimulerande och/eller utvecklande."

Uttrycket "utvecklande" kommer att passa pedofilernas språkrör, i deras kommande lobbying.

Nej, detta är ingen profetia, men en tänkbar utveckling, som jag tror vi kommer att få se som förslagen före:

• 2020, avs sodomi • 2022, slopad 15 års gräns/pedofeli

Svara -   - 22/2-16 13:06 -


Madeleine huhtalo

Mycket märkligt att min senaste kommentar blev borttagen???? Det kunde rädda liv.

Svara -   - 22/2-16 13:25 -


Victoria

USCH!!!! FY VAD HEMSKT OCH ÄCKLIGT!de behöver Jesus och omvända sig!!! Det var det äckligaste och det värsta jag läst på länge. Yttersta tiden! !!

Svara -   - 22/2-16 13:43 -


Victoria

Svar till Peter Hall.

144 000 men även ett stort antal oräknande människor som de inte kunde räkna.

Svara -   - 22/2-16 13:44 -


Madeleine huhtalo

När laglöshet nått sin höjd, då kan laglöshetens människa träda fram.

Svara -   - 22/2-16 13:57 -


Christer

Det billigaste för Sverige är att Jesus kommer tillbaka Tänk om Gud skulle komma tillbaka? Vad dyrt det skulle bli?

För att inte tala om alla krav han ställer.

Svara -   - 22/2-16 14:06 -


Mia

Svar till Christer.

???

Svara -   - 22/2-16 14:16 -


christina ekman

Gode Gud!!!! vilken sjuk värd vi lever i, det är demoner som har blivit utspritt mer och mer i denna värld. när man inte vill bli frälst. blir det en annan ande som besätter människor i denna fruktans värda synd som är så onormal sjukt.jag blir så upprörd det visar att att dom verkligen behöver psykologisk hjälp, för detta är inte normalt, christina ekman

Svara -   - 22/2-16 14:48 -


susse

Hahah Christer!! ja men va snäll Gud e att han gav oss Jesus till o dö för våra synder. Annars hade vi inte haft nån chans!! :)

Svara -   - 22/2-16 15:06 -


Bertil Rosenius

Svar till Madeleine huhtalo.

Rätt!

Och vi närmar oss med stora steg den punkt där allt som vi normalt kallar rätt blir orätt, och det orätta framställs som rätt.

Det finns mkt i vårt samhälle idag som är helt bak-o-fram. Laglöshet tycks bli en eftersträvad norm. Fast det kallas inte laglöshet, utan omvärdering.

Svara -   - 22/2-16 15:37 -


susse

Man vet ju inte va man ska tänka om sverige längre när man läser sånthär... Låter faktist helt ??? så men varför ens försöka göra nått så äkligt lagligt. Skulle d själva kunna göra så eller v e d frågan om??? Varför????????

Svara -   - 22/2-16 15:51 -


susse

Nää.. Va kan man säga? ? ? Ja e så trött på denhär Skiten!!!!!!!!

Svara -   - 22/2-16 15:59 -


susse

Ja kan tänka mig att vissa säger.. Jaa man kan faktist få bestämma sj va som sk Hända m ens kropp när man dör... Ja säger ba d. Haista Paska!!! Ursäkta men sånt här gör mig jätte arg!!!

Svara -   - 22/2-16 16:03 -


Svar till susse.

Susse: så som det var i Sodoms dagar så skall det vara vid människonens ankomst.

Svara -   - 22/2-16 21:29 -


Syndaren

Svar till .

nej det är värre nu

Svara -   - 22/2-16 22:37 -


Kerstin

Ja börjar bli riktigt rädd.. Var ska detta sluta?? Detta trodde ja aldrig.. Men den ondes utbredning här i landet har börjat accelerera fortare och fortare bara under sista åren.. Mycket skrämmande att se hur än den ena efter den andre fastnar i satans nät och förvrids totalt i sitt omdöme.. Måtte vi stå starka o vår tro och hålla lampan lysande.. Arma människor..😢

Svara -   - 22/2-16 23:40 -


margareta

Detta borde vara dödsstöten för liberalerna om inte dom med full kraft stoppar detta vansinne.........nu skördar vi ondskan som såtts på film o tv. Fader förbarma dej. Bara Jesu blod kan rena från synden. Han är densamme igår idag och i evighet. Låt oss ropa och be för dom som lever i detta mörker.

Svara -   - 23/2-16 11:03 -Kom ihåg mig?Vilka kommer att kastas i eldsjön och plågas för evigt?

Bibeln säger att alla de som har blivit kastade i eldsjön kommer att "plågas dag och natt i evigheters evighet" (Upp 20:10). Vilka är de som kommer att kastas i eldsjön och plågas för evigt?

2

Läs allt!


Alla flyktingar och invandrare är välkomna

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1490349490-valkommen.jpg

Alla människor är välkomna till Jesus! Är du en flykting eller invandrare så är du välkommen till Jesus. Han säger detta till dig:

1

Läs allt!


Allén som predikar om Jesu återkomst

Av Holger Nilsson 

Ett väckande budskap som saknar motstycke!

Rubriken kan verka förvånande - kan en allé med träd ha ett budskap? Budskapet är att Jesus kommer snart! Läs själv denna märkliga uppenbarelse och bedöm själv trovärdigheten av den.

34

Läs allt!


Vi vill se Jesus

Läsarmejl av David B 

1

Läs allt!


Att vara redo för Himmelsfärden

Läsarmejl av nils 

2

Läs allt!


Jehovas vittnen behöver bli frälsta

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1490130806-jvserie.jpg

För några dagar sedan ringde det på min dörr. Medan jag undrade vem det kunde vara gick jag och öppnade. Utanför stod två män från Jehovas vittnen varav den ene sträckte fram en traktat och undrade om jag ville ha.

18

Läs allt!


Erdogan: Föd många barn och erövra Europa

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1490132676-erdogan-barn.jpg

Bild: nytimes.com.

Turkiets president Erdogan uppmanar turkar att erövra Europa genom att föda många barn: "Ni är Europas framtid!"

13

Läs allt!


Dagens ord

Dagens bibelord

“Salig är den man som är ståndaktig i frestelsen; ty när han har bestått sitt prov, skall han få livets krona, vilken Gud har lovat åt dem som älska honom.” (James 1:12)

I dag är det Saturday 25 March 2017 kl. 08:46 v. 12 och Jesus söker Marie bebådelsedag !

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Telia marknadsför sig med otrohet

Bild: Telia. 

Telias reklamfilm "Män på internet" handlar om att svenska kvinnor ska vara otrogna mot sina män.

6

Läs allt!


Senaste kommentarer


En ”hora” kan inte våldtas

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1490130619-muslimsk-kvinna.jpg

Muslimska kvinnor får inte våldtas men alla de andra räknas "som" horor som får våldtas. Men då räknas det inte som våldtäkt eftersom "horor" inte kan våldtas.

34

Läs allt!


Gravesuckers - David Winther

David Winther talar om grave sucking. Är det något för kristna att syssla med?

12

Läs allt!


Aktuellt

Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Vilka kommer att kastas i eldsjön och plågas för evigt? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-03-25 01:00
Allén som predikar om Jesu återkomst - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-03-24 01:00
Hjälp - Apg29 krånglar!
Hur blir jag fri från demoner? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-03-17 01:00
Elvi Zapatas vision av uppryckandet - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-03-16 01:00

Stöd Apg29 genom att be och ge

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1480721275-swisha.jpg

Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

357 online! | Sidvisningar idag: 29073 | Igår: 129388

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram 

TA EMOT JESUS!

↑ Upp