1 074 online! | Sidvisningar idag: 131 697 | Igår: 186 907 |

www.apg29.nu

Annons

1491423924-alskad.jpg


Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Beställ Christer Åbergs bok Den längsta natten här!


Här drivs Djävulen ut ur prins Oscar

Innan den nyfödde prins Oscar skulle döpas och bli "född på nytt" så drev den kvinnliga ärkebiskoben  Antje Jackelén ut Djävulen ur honom!

Exorcismen börjar 

Exorcismen eller djävulsutdrivningen på Oscar börjar med att ärkebiskopen Antje Jackelén ber att Gud ska befria Oscar från mörkrets makt (Alltså från syndens och Djävulens makt).

– Gud, du som ensam räddat från allt ont, befria Oscar Carl Olof från mörkrets makt.

Detta handlar om ett litet nyfött oskyldigt barn! Hur mycket synd och ondska tror du att han har hunnit med?

Därefter fortsätter hon djävulsutdrivningen med:

– Ta emot korsets tecken, på din panna,  på din mun och på ditt hjärta.

Denna ceremoni härstammar från Babylonien då den hedniske prästen befriade den nyfödde barnet från demoner innan han stänkte eller hällde vatten på barnets huvud för att "föda honom på nytt". 

Detta har också Katolska kyrkan tagit upp. Det som ärkebiskopen gjorde var ingenting annat än en babylonisk och Katolsk exorcism - djävulsutdrivning.

Babylonien

När ett barn föddes i Babylon så var det pappans uppgift att bestämma om barnet skulle få leva eller dö. Mamman hade ingenting att säga till om. 

Fick barnet leva så bestämde den hedniska prästen vad barnet skulle heta. Många tror att barnet får sitt namn i barndopet men här får du svaret varifrån idén med namngivningen egentligen kommer ifrån. Det var den hedniska prästen som gav barnet sitt namn.

Djävulsutdrivning

Pappan bar fram barnet till prästen som först måste "driva ut" onda andar ur barnet genom att smörja barnets huvud med olja. Med oljan skrev prästen ett  "T" på barnets panna. T är ett tecken för avguden Tammuz. 

Denna exorcism - djävulsutdrivning ur det nyfödda barnet - förekommer i Katolska kyrkan, och även som du märkte i prins Oscars "dop", i svenska kyrkor idag. 

Jag har själv varit med vid barndop där svenska präster praktiserar detta. Oftast sker detta snabbt så ingen hinner fatta vad som egentligen händer, vilket det också skedde med prins Oscar, men den vakne märker att det är en djävulsutdrivning.

Född på nytt

Ärkebiskopen  Antje Jackelén sa till Oscar att han skulle ta emot korsets tecken på sin panna, mun och hjärta, vilket betyder: För att skydda barnet från framtida påverkan av onda andar gav prästen spott och salt på barnets tunga. 

Därefter stänktes eller hälldes vatten över barnets huvud, och nu ansågs barnet ha blivit "renad" från all arvsynd och är nu "född på nytt" och en medlem av den babyloniska religionen. Och nu ansågs alltså prins Oscar ha fått Djävulen utdriven ur sig, blivit född på nytt och fått sitt namn skrivet i Livets Bok i Himlen! – Vilken djävulsk villolära!

Hur blir man född på nytt?

Du blir född på nytt genom att ta emot Jesus och bekänna honom som Herren!

Därefter döps du. Och behöver du bli befriad från demoner så görs det i Jesu namn!

Men det som vi såg ske med prins Oscar har ingenting med sann biblisk kristen tro att göra utan det är en hednisk avgudareligion!


Skriv ut

 
Publicerat av söndag 8 januari 2017 22:52 | #barndop #prins+oscar #djävulsutdrivning #exorcism #Ärkebiskop #antje+jackelén | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

Har du tagit emot Jesus?

- Gör det nu innan det är försent! Så här tar du emot Jesus:

Jesus, jag vänder mig nu till dig och tar emot dig. Jag bekänner dig Jesus att du är Herren och jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack Jesus att jag nu är frälst och har fått alla mina synder förlåtna. Tack att jag nu har ett evigt liv och är ett Guds barn. Tack Jesus att du är min Herre och Frälsare och att Himlen är nu mitt hemland!"

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


7 kommentarer

Jean

Amen broder Christer ,håller fullt ut med dig !! Jesu frid

Svara -   - 8/1-17 23:40 -


BrorK

Demonerna gick nog snarare åt andra hållet, dvs in i barnet.

Svara -   - 9/1-17 10:54 -


Astro

Blir trött på allt religiöst. Oavsett......

Tänk om det inte gick någon demon alls åt något håll? Bara "ett spel för gallerierna"! :)

Svara -   - 9/1-17 11:59 -


Erik S

Svar till BrorK.

Ja, mycket märkliga och osunda ceremonier dom håller på med. Och obibliska. Jesus välsignade barnen i stället. Det känns ju rätt och riktigt. Sen kan man starkt ifrågasätta den s.k ärkebiskopen A Jackeléns andliga "förmåga". Själv har jag inte minsta förtroende för henne. Man ska inte lättvindigt uttala sig om,vad som bor i en annan människas hjärta, men i det här fallet, så tror jag inte hon är kapabel att driva ut några andar.

Jesus säger själv "detta slag kan inte drivas ut genom något annat än bön och fasta". Det är inga "småsaker" man ger sig in på, om man ska tampas med onda andar. Det gäller att man är andligen förberedd och står i nära kontakt med den Helige Ande. Vårt liv och våra vittnesbörd skall var fyllt av Andens liv. Paulus säger i 1 Kor.2 "mitt tal och min predikan framställdes inte med övertalande visdomsord, utan med en bevisning i Ande och Kraft!"-där är kärnfrågan, det handlar om-ingenting annat. Tror inte Jackelén är en sådan Gudsmänniska att hon kan bevisa något i "Ande och Kraft". Hon pratar oftast tomma ord utan något större andligt innehåll. Religiöst hyckleri och tomma ceremonier. Se bara hennes inställning till Israel, hennes inställning till förföljda kristna syskon, hennes vurmande för hbtq och homosexuella. Och hon skulle vara någon andlig auktoritet? Bort det. Tyvärr. Förresten som Christer påpekar, så tror inte jag heller att några onda makter hade intagit barnet. Det är ju bara fantasier. Jackelén behöver förbön-liksom hela SvK. Frid.

Svara -   - 9/1-17 12:34 -


Michael Häggqvist

Var i bibeln står det att det endast är bibeln som gäller i fråga om kristen tro?

Bok Kapitel Vers

Tack på förhand.

Svara -   - 9/1-17 14:57 -


Erik S

Svar till Michael Häggqvist.

Ta inte illa upp, men denna fråga är en "återvändsgränd". Vet inte vart du syftar, egentligen. Menar du att det skulle finnas någon annan(eller några andra böcker) som kristen tro bygger på? I så fall är du totalt vilseledd. Det är en fullständig självklarhet att Bibeln är grunden för kristen tro-Bibeln är Guds klara ord. Bibeln kan inte vara grunden för något annat. Inte för islam, inte buddism, inte new age. Bok-kapitel-vers: ett enkelt svar på det är 1 Mos 1:1--Upp 22:21. Vi kan lägga till Joh 1:1, I begynnelsen var Ordet, och Ordet var hos Gud, och Ordet var Gud. v2 Detta var i begynnelsen hos Gud. v3 Genom det har allt blivit till, och utan det har intet blivit till, som är till. v4 I det var liv, och livet var människornas ljus. v5 Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har icke fått makt därmed. Guds frid. MVH

Svara -   - 9/1-17 17:31 -


Duvan

Svar till Michael Häggqvist.

Bibeln är vårt rättesnöre.

Vill man söka Gud och Jesus så hittar man Honom i bibeln. Ingen annanstans. Var skulle du annars söka ?

Hela bibeln är Guds Ord. Skriven av människor som Den Helige Ande verkat genom. Den Helige Ande är Guds Ande. Det Gud ville ska stå i bibeln har Han låtit människor skriva ner. Bibeln talar om hur Gud är , vem Gud är. Vem Jesus är. Vad Jesus gjorde på jorden . Att Han snart kommer tillbaka. Guds plan med människor och jorden. Gud älskar oss. Han kom till jorden, blev människa = Jesus. Dog för oss. Vet inte om du är kristen, frälst eller bara nyfiken. ☺.

Svara -   - 9/1-17 23:23 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Skördetid Innan den onda dagen

Läsarmejl av nils 

Det glädjande Löftet Jesus gav om en stor Skördetid Innan den onda dagen! "De skall vinna många för Jesus Kristus innan den dagen då den Onda Besten kommer. "

0

Läs allt!


Sannas dröm om RFID chippet

Läsarmejl av nils 

”Då visste jag att det betydde att han redan har blivit programmerad och hjärntvättad, stegvist (sakta men säkert), till att gilla chippet.”

7

Läs allt!


Midsommar Gamla Hjälmseryd 2017

1496172833-ga-hjalmseryd-2017.jpg

www.nennelindberg.org

0

Läs allt!


Endast hos Jesus finns frälsningen - Sjunde delen

Cornelius hus. Bilden är från tv-serien "A.D. The Bible Continues".

I den här delen av vår serie ska vi tala om det fantastiska husmötet då Cornelius och hela hans hus tog emot Jesus och blev frälsta! Det här avsnittet ur Bibeln tillhör mina favoritberättelser och har talat till mig många gånger!

2

Läs allt!


Nyhem - familjeveckan

Besökte lite grann Nyhemsveckan och lyssnade bland annat på Niklas Piensohos bibelstudie under tisdags eftermiddag.

0

Läs allt!


Gud finns

Läsarmejl av David B 

David Billström talar om två saker som dagligen talar till oss om att Gud finns.

10

Läs allt!


Invandrarna bråkar?

Skärmdump från thelocal.se.

Den här bilden talar för sig själv. Många gånger är det inte invandrarna som bråkar och gör väsen av sig utan det är andra.

0

Läs allt!


Dagens ord

Dagens bibelord

“Salig är den man som är ståndaktig i frestelsen; ty när han har bestått sitt prov, skall han få livets krona, vilken Gud har lovat åt dem som älska honom.” (James 1:12)

I dag är det 22/06-2017 kl. 14:12 v. 25 och Jesus söker Paulina och Paula !

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2017

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2017.

Ramadanterror i Iran

Ramadan 2017 dag 11: 627 döda!

Terrordåd i London under muslimska Ramadan

Djävulens ramadan

1850 människor dödades under ramadan 2016

http://thereligionofpeace.com/


Det är tillåtet med havremjölk på sabbaten

Havremjölk och att varna och hjälpa människor är tillåtet på sabbaten.

15

Läs allt!


Senaste kommentarer


Det finns ett hemland för Jesu vänner - Ted Sandstedt

Ted Sandstedt sjunger tillsammans med Lindbergarna på tältmöte i Fjärdsjömåla: Det finns ett hemland bland Jesu vänner.

0

Läs allt!


Vit terror då en skåpbil körde på muslimer utanför moskén i London?

Bild: Aftonbladet.

En skåpbil har kört på muslimska människor utanför en moské i London. En dödad och flera skadade. Föraren har enligt uppgift skrikit att han ville döda alla muslimer.

7

Läs allt!


Aktuellt

Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Endast hos Jesus finns frälsningen - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-22 00:30
Tillbaks till Torhamn - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-21 00:30
Tillbaks till Torhamn - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-20 00:30
Tillbaks till Torhamn - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-19 00:30
Tältmöten i Fjärdsjömåla - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-18 00:30

Stöd Apg29 genom att be och ge

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1480721275-swisha.jpg

Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

1 075 online! | Sidvisningar idag: 131 698 | Igår: 186 907 |

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram 

TA EMOT JESUS!

↑ Upp