1 274 online! | Sidvisningar idag: 11 640 | Igår: 339 277 |

www.apg29.nu

Annons


Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Manuk Death - tanda jaman



Urang hirup di poé panungtung! 8000 manuk murag paéh kaluar ti langit. 2 juta lauk paéh dikumbah ka darat!

Nu statistik mah geus katempo nu urang geus manggihan apg29 sanggeus maranéhanana geus dilarapkeun lamun hal dina Alkitab yen manuk ragrag paéh ti langit. Naon atuh nyaho jadi nyebutkeun euweuh ngeunaan manuk paéh, tapi tempo nu 8.000 (dalapan rebu) japati murag paéh ti langit di kota Italia Faenza, jadi Anjeun teu kudu loba imajinasi ngarti yén éta téh tanda jaman jeung nu urang hirup di poé panungtung. - Kahiji maranéhanana datang hiji-hiji, tuluy thumped eta turun saloba sapuluh dua puluh di waktu nu sami. Urang boga pamanggih naha hal ieu kajantenan, urang maca Aftonbladet nu hiji saksi mata ka. Dina kaayaan US of Arkansas ngabogaan 3000 manuk maot jeung di Falköping di Swedia, kira-kira 70 jackdaws paéh kapanggih. Sedengkeun pikeun dua juta lauk paéh dikumbah nepi di Maryland jadi urang bisa manggihan ieu dina Alkitab:







Malaikat kadua dituang kaluar mangkok-Na dina laut, jeung laut robah jadi getih kawas nu hiji paéh jeung sadaya nu hirup di laut maot. (Wahyu 16: 3).

-. Mulai Januari 3, dua juta Spot croaker (Leiostomus xanthurus) dikumbah nepi kana shores tina Chesapeake Bay di Maryland, nyerat Aftonbladet Urang geus diasupkeun a taun anyar - 2011, sarta réa anu meureun wondering naon anu bade lumangsung di taun ieu. Hiji hal teu bakal heran lamun taun ieu bakal jadi taun loba prophecies Alkitabiah bakal datang bener! Babaturan abdi: Isa geus datang deui pisan geura-giru! Read more:








Baca ogé: A B, GP, SvD, EX


Skriv ut

 
Publicerat av torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


0 kommentarer

Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



pati Swedia dina gempa

Gambar: Aftonbladet. 

A warga Swedia sarta sababaraha luka di pulo KOs sanggeus hiji gempa geus shaken Yunani jeung Turki. Sanggeus gempa sumping, éta ogé ngabogaan tsunami leutik.

1

Läs allt!


Summer Reading: Hikayat lancah

Sampel tina wengi pangpanjangna di Christer Åberg.

6

Läs allt!


kasaksian Sanna urang

Maca Surat ku Leres

Jadi didieu mah disimpen sanggeus keur muslim. Ieu sanggeus ngimpi ieu didieu:

18

Läs allt!


Ngan Yesus aya kasalametan - Part 11

Bakal ngan bisa disimpen, sarta kasalametan liwat iman ka Yesus Kristus, tapi hukum nu lajeng, sakumaha Alkitab nyebutkeun? teu kedah meta deui? Dina bagian ieu, urang jelas diurutkeun kaluar ieu sareng nyarankeun yen Isa masih nyalira Jurusalamet!

4

Läs allt!


Manehna keur ditalungtik ku pulisi Arab kusabab manehna ngagem rok pondok

Gambar: Twitter.

Kuring kungsi pariksa koran nu tadi ditulis artikel ieu ngeunaan pulisi Arab anu nalungtik hiji awéwé anu geus di rok pondok. Taya, aya henteu média alternatip, tapi éta Aftonbladet!

5

Läs allt!


Kedah kami wartosan maot?

Pikeun Alkitab sakabeh konteks, urang ngarti yén ieu mah maot Samuel, salaku dukun ti Endor disebut maju tanpa sétan di 1 Samuel 28th

Kuring narima hiji sual via surat téks ti sobat jalma anu tos maot na Isro ka sawarga nepi ka didatangan ku urang di dieu di bumi.

4

Läs allt!


paus henteu disimpen

Di dieu barks pontiff hiji hiji riungan di Mexico.

Paus Francis ieu pancen teu disimpen. Anjeunna geus kungsi disimpen sabab anjeunna teu narima Yesus sarta anjeunna henteu Kristen.

11

Läs allt!


Dagens ord

Dagens bibelord

“Salig är den man som är ståndaktig i frestelsen; ty när han har bestått sitt prov, skall han få livets krona, vilken Gud har lovat åt dem som älska honom.” (James 1:12)

I dag är det 22/07-2017 kl. 00:49 v. 29 och Jesus söker Magdalena och Madeleine !

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



Kaca Facebook Swedia celebrates teroris di Yerusalem

Gambar: miff.no. 

Dina kaca Facebook Swedia ditulis dina basa Arab hailed Ayeuna teroris ayeuna dianggap geus jadi "syahid" na datang ka paradise. Kaca ieu boga leuwih 34.000 likes.

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


ngimpi Sanna ngeunaan roh jahat

Maca Surat ku Leres 

Abdi hoyong bagikeun ku kuring ngeunaan impian kuring kungsi wengi panungtungan ngeunaan jahat arwah / setan.

73

Läs allt!


Naha homoseks kritik ieu tapi urang munggaran ngabersihan nepi imah urang sorangan?

Maca Surat ku Nils 

Naha moralize kami lajeng ngan ngalawan homoseksual, tapi mimiti nempatkeun imah urang sorangan? malah moal Isa ngadawuh nanaon ngeunaan homoseksual, tapi pisan mendung dikaitkeun nikah jeung zinah mangrupa kajahatan!

58

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

1 274 online! | Sidvisningar idag: 11 640 | Igår: 339 277 |

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram 

TA EMOT JESUS!

↑ Upp