660 online! | Sidvisningar idag: 123 129 | Igår: 167 251 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Papst: Jesus auf dem Kreuz gescheitert

AKTUALISIERT

Video: Franziskus sagte in einer Rede, die jetzt im Umlauf ist Online, dass Jesus am Kreuz fehlgeschlagen!

Franziskus:

"Und wenn manchmal unsere Bemühungen und die Bemühungen scheinen zu scheitern und nicht produzieren Obst Müssen wir daran erinnern, dass wir Nachfolger Jesu Christi und sein Leben, menschlich gesprochen, scheiterten -.. Das Scheitern des Kreuzes"

Ich habe den Clip mehrmals beobachtet und gesehen, Andere Clips gleichzeitig um herauszufinden, ob der Papst wirklich meinte, was es klang wie er sagte. 

Papst: Jesus auf dem Kreuz gescheitert

Ich dachte, er meinte, dass er menschlich aussah wie ein Versager, aber wie ich wiederholt beobachtet und zugehört, kann ich nur schließen, dass er sagte nein. Er sagte, dass Jesus am Kreuz fehlgeschlagen.

Aber meine Bibel sagt, dass Jesus gewann einen ewigen Sieg am Kreuz ein für allemal. Er besiegte Satan und die Dämonen. Er rettete mich von der Sünde und versöhnte mich an das Kreuz mit Gott. Nein, es war sicherlich nicht ein Fehler!

Aktualisiert - hier finden Sie die ganze Predigt zu finden

Hier ist die vollständige Predigt des Papstes in Englisch: www.apg29.nu/a/1he

Das Stück, das in seiner Gesamtheit gefeiert wird:

"Das Kreuz zeigt uns eine andere Art der Erfolgsmessung. Unseres ist, um die Samen zu pflanzen. Gott sieht auf die Früchte unserer Arbeit. Und wenn manchmal unsere Bemühungen und Arbeiten scheinen zu scheitern und Obst produzieren, müssen wir uns daran erinnern, dass wir sind Anhänger von Jesus Christus und sein Leben, menschlich gesprochen, scheiterte, das Scheitern des Kreuzes. "

Google Übersetzt:

"Das Kreuz zeigt uns einen anderen Weg, um den Erfolg zu messen. Wir pflanzen Samen. Gott schaut auf die Früchte unserer Arbeit. Und wenn manchmal unsere Bemühungen und Arbeit scheint zu scheitern und nicht produzieren Obst, müssen wir daran erinnern, dass wir Jesus Christus nachfolgen und sein Leben, menschlich gesprochen, in Versagen, das Scheitern der Quer beendet. "

Die gesamte Predigt Google ins Schwedische übersetzt: www.apg29.nu/a/4r2


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Tuesday 29 September 2015 22:05 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


43 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Thomas

Det vore intressant att höra en oberoende översättning från originalspråket (italienska?). Är det sant att påven verkligen säger att Jesus misslyckades på korset så är det en svår hädelse och ett bevis på att Satan verkligen har påven i sitt grepp.

Svara -   - 28/9-15 13:24 -


Monika

Är ingen försvarare av påven, men enligt översättaren säger han ju som det står i översättningstexten- mänskligt sett. Och det går väl ändå inte att bestrida att det mänskligt sett är ett misslyckande i att dömas till döden och avrättas? Det är ju inget som Bibeln bestrider heller. Korsets dårskap med allt vad det innebär. Sedan vad påven representetar och står för, det är ju en sak.

Svara -   - 28/9-15 13:50 -


Lisa

Gode Gud ....,,, helt fruktansvärt men inte helt förvånad. Det läskiga är att sådan mängder av människor ser upp till honom. Kan faktiskt säga avguda dyrkan. Helt enkelt fruktansvärt

Svara -   - 28/9-15 13:58 -


stefan

Men så tror ju även dom kristna, om majoriteten av mänskligheten hamnar i helvetet, så kan vi väl inte säga att det var en stor seger?

Svara -   - 28/9-15 14:09 -


patrik

Finns det någon italienare här som kan översätta exakt vad påven sägerr. För isånna fall är de katastrof om han nu säger så ...

Svara -   - 28/9-15 14:24 -


Mats

vill inte försvara påven på något sätt men här talar han ju om ett mänskligt misslyckande vilket gör rubriken väldigt snedvriden.

Svara -   - 28/9-15 14:28 -


ulf lennart

visst misslyckades Jesus med att Massfralsa manskligheten. Men nagot sadant lovar inte Skriften. Manga ar kallade, men Fa ar utvalda. Det galler for en kristen att ga Utanfor lagret, att inte inga i bl.a Pavens Vilseledda Massor.

Svara -   - 28/9-15 15:04 -


stefan

Svar till ulf lennart.

Många är kallade men få är utvalda, till nästa tidsålder ja, men det är ju inte slutet då Gud ska bli allt och i alla. Skriftens Gud misslyckas inte med något

Svara -   - 28/9-15 15:19 -


ulf lennart

Svar till ulf lennart.

Massfralsning sker bara da Jesus dimper ned pa Oljeberget. Da skall Hela Israel bli fralst.

Svara -   - 28/9-15 15:24 -


Leif Boman

Svar till stefan.

För dem som lagt sitt liv i Jesu händer blir Gud allt i alla men, för de som inte ville ha med Gud att göra blir det evigt mörker!

Det blir ca tusen år till för mänskligheten på denna jord, sen upphör tidsåldrar och död, den slutliga domen kommer här över allt kött och blod som någonsin levat.

För alla dem som varit döda utan att vilja ha med Gud och Jesus att göra väntar en dom och evigt mörker.

För alla dem som tog emot Jesus väntar evigt ljus!

Så är det också med de dödas uppståndelse. Det som sås förgängligt uppstår oförgängligt. Det som sås i vanära uppstår i härlighet. Det som sås i svaghet uppstår i kraft. Det sås en jordisk kropp, det uppstår en andlig kropp. Om det finns en jordisk kropp, finns det också en andlig kropp. Så står det skrivet: "Den första människan, Adam, blev en levande varelse." Den siste Adam blev en livgivande ande. Men det andliga är inte det första utan det jordiska. Därefter kommer det andliga. Den första människan var av jord, jordisk. Den andra människan kom från himlen. Som den jordiska människan var, så är också de jordiska. Och som den himmelska människan är, så är också de himmelska. Och liksom vi har burit den jordiska människans bild, skall vi också bära den himmelska människans bild. Men det säger jag er, bröder, att kött och blod inte kan ärva Guds rike. Inte heller ärver det förgängliga det oförgängliga. Se, jag säger er en hemlighet: Vi skall inte alla insomna, men vi skall alla förvandlas, i ett nu, på ett ögonblick, vid den sista basunens ljud. Ty basunen skall ljuda och de döda skall uppstå odödliga, och vi skall förvandlas. Ty detta förgängliga måste kläs i oförgänglighet och detta dödliga kläs i odödlighet. Men när detta förgängliga har klätts i oförgänglighet och detta dödliga klätts i odödlighet, då skall det ord fullbordas som står skrivet: "Döden är uppslukad och segern vunnen." "Du död, var är din seger? Du död, var är din udd?" Dödens udd är synden, och syndens makt kommer av lagen. Men Gud vare tack, som ger oss segern genom vår Herre Jesus Kristus. Var därför fasta och orubbliga, mina älskade bröder, och arbeta alltid hängivet för Herren, eftersom ni vet att ert arbete i Herren inte är förgäves.(1 Kor 15:42-58)

Här avslutar Paulus med att säga orden, arbetet i Herren är inte förgäves, vilket betyder att motsatsen är totalt förgäves och bortkastat!

Jesu frid.....

Svara -   - 28/9-15 16:23 -


Philip

Svårt att avgöra vad han menar då det känns rykt ur sitt sammanhang. Vad sa han före, vad säger han efter? I vilket sammanhang säger han det?

Vem har sedan publicerat filmen? I vilket syfte och hur kan vi veta att det är en korrekt översättning?

Svara -   - 28/9-15 16:24 -


Bob

Om någon bar frukt så var det Jesus. I Johannes 21:25 och Jesus gjorde också mycket annat, om var sak skulle skilja för sig, tror jag inte att hela världen skulle rymma de böcker som då måste skrivas.

Jesus bar alltid Andens frukt och hans liv bar goda frukter så att folk häpnade. Alla förstod att Jesus gjorde gott och bota dem som var i djävulens våld.

Svara -   - 28/9-15 17:37 -


Inge

Svar till Mats.

Håller med dej Mats, av detta citat att döma så kan man inte avgöra om han verkligen menar det som påstås i rubriken? Vi behöver påminnas om att mycket av det vi uträttar för Herren kan mänskligt sett ses som ett fullständigt misslyckande, men andligt sett kan det vara oerhört värdefullt. Jesu död på korset var ju med världens ögon sett det totala nederlaget men i ett evighetsperspektiv det viktigaste offret som den här mänskligheten upplevt.

Svara -   - 28/9-15 20:04 -


Lars-Göran Ståhl

"Jesus failed at the cross" What the Pope DIDN'T say!! // R$E https://www.youtube.com/watch?v=bUqU5hiN_cI

Svara -   - 28/9-15 20:59 -


Carla

Frid Han sa att mänskligt talat så var det ett misslyckande att dö på korset. Han är alltid väldigt klumpig i sina uttalanden. Det som jag tycker är hemsk är att påven, efter denna mening, säger inte ett ord om Jesus seger på korset! Det är ju det som är viktigt!! Som vanligt blir påvens budskap ambivalent. Satan = dubbel!!

Kolla denna bra artikel: http://coercioncode.com/2015/09/27/vatican-fulfills-prophecy/

Svara -   - 28/9-15 21:23 -


Harriet Bouvin

Om han så sa, gjorde så eller tyckte en massa, vad kommer det mig eller dig vid? "Följ du mig", sa Jesus.

Svara -   - 28/9-15 21:30 -


ulf lennart

Svar till Carla.

Satan ar dubbel. Ormen, liksom Paven, har Kluven tunga

Svara -   - 28/9-15 21:32 -


Christer Åberg

Här är hela påvens predikan på engelska: www.apg29.nu/a/1he

Stycket som är uppmärksammad i sin helhet:

"The cross shows us a different way of measuring success. Ours is to plant the seeds. God sees to the fruits of our labors. And if at times our efforts and works seem to fail and not produce fruit, we need to remember that we are followers of Jesus Christ and his life, humanly speaking, ended in failure, the failure of the cross."

Googleöversatt:

"Korset visar oss ett annat sätt att mäta framgång. Vår är att plantera frön. Gud ser till frukterna av vårt arbete. Och om ibland våra ansträngningar och verk verkar misslyckas och inte producera frukt, måste vi komma ihåg att vi är anhängare av Jesus Kristus och hans liv, mänskligt sett, slutade i ett misslyckande, misslyckandet på korset."

Hela predikan Googleöversatt till svenska: www.apg29.nu/a/4r2

Svara -   - 28/9-15 21:34 -


lasse

Svar till ulf lennart.

Fick inget svar av dig, men du dömde mig utan att veta vem jag är.

Svara -   - 28/9-15 21:40 -


Bertil

Men vad säger karln? Är det Satan vi hör tala till församlingen med len röst för att inte skrämmas utan för att utså tvivel. Jag som vanligtvis brukat förhålla mig kritisk till det jag läser och hör tills jag i lugn och ro kollat uppgifterna är nu helt säker på att katolska kyrkan och påven är falsk och klart antikrist.

Svara -   - 28/9-15 23:44 -


Bertil

Egentligen är det vad han inte säger som avslöjar honom. Det är en vanlig metod som används av media för att analysera politikers verkliga politiska löften och vilja.

Svara -   - 29/9-15 00:25 -


ulf lennart

Svar till lasse .

Oj da, dar trampade jag pa en om ta. Kanske det var Gud som lade ratt ord i min mun. Du kande dig alltsa traffad. Jag tycker du skall samtala med Gud om din lust till att lyssna till Rockmusik. For min del later det, inte som musik, utan som avgrundsvral.

Svara -   - 29/9-15 00:28 -


lasse

Svar till ulf lennart.

går du med Herren själv du som dömmer andra tur att du är rättfärdig ock gör allt rätt.

Svara -   - 29/9-15 08:50 -


Erling Walther

Oversett korrekt i stedet for å lage en tullete sak!

Svara -   - 29/9-15 09:41 -


ulf lennart

Svar till lasse .

INGEN gor allt ratt. jag ville bara i broderlig karlek papeka att det kan vara skadligt att lyssna till Vral fran Avgrunden.

Svara -   - 29/9-15 09:43 -


Eva

Så fult att säga så😢ja,ja Herren tar sig an honom också förr eller senare. Alla får sitt straff förr eller senare. Den som förnekar mig säger Jesus han kommer jag också inte kännas vid. Jesus är segraren. Jesus gav sitt liv för oss för att vi skulle få frälsning och ett evigt liv för den som vill tro på honom och ta emot honom i sitt liv och göra honom till Herren. Jag älskar dig Jesus. Jag tänker stå upp för dig vad det än må kosta mig. Ingen ska få smutskasta dig,fast många gör det. De veta icke vad de gör. Herre förlåt dem deras överträdelser... Herre förlåt dem....Jesu egna ord.

Svara -   - 29/9-15 09:44 -


Jean

Ja,vad skall man säga om påven ..han .pratar i nattmössan ...Jesus VANN seger på korset så som Christer förklarar ...Han köpte tillbaka mitt o ditt liv med sitt dyra blod,underbare Jesus. Prisa Herren och lova Honom i evighet. Hans är Äran ,Makten och Härligheten /Amen

Svara -   - 29/9-15 10:00 -


Andy Svensson

Påven och Katolska Kyrkan har sagt så mycket svammel så det är inget att lyssna på. Följ Jesus Kristus och inte människor eller kyrkliga organisationer..

Svara -   - 29/9-15 10:06 -


ulf lennart

Svar till Jean .

Ja, Jesus gjorde pa Korset Satan till ett atloje, for alla dem som Tror paa honom. Detta namnde naturligtvis inte 'ormen' i sitt tal till sin stora bedragna Massa.

Svara -   - 29/9-15 10:31 -


Laila Johansson

Jesus vann tidernas största och bästa segergenom sin korsdöd, som ingen annan kan vinna - evigt liv för all världens syndare, tiderna igenom.. Bara tro, tacka och ta emot.. nåd utöver nåd.. inget vi gjort oss förtjänta av.. Tack Jesus, för din segergärning på korset!!!

Svara -   - 29/9-15 11:20 -


Ansa

Den här påven har missuppfattat Bibelns centrala budskap. Han verkar ju inte att ha läst den! Jag blir arg och ledsen på samma gång! Han missleder katolikerna! Jag tycker inte att han skulle uttala sig i en sådan viktig Sak som den här utan att ha först läst Bibeln !

Svara -   - 29/9-15 14:07 -


ulf lennart

Svar till Ansa.

'den har paven'; las om tidigare 'pavar' i historien och Baxna!

Svara -   - 29/9-15 14:16 -


lasse

Svar till ulf lennart.

Jesus gör allt rätt Ulf , jag är glad att han bryr sig om lilla mig, en underbar nåd som är ofattbar, tycker att upphöjer man Jesus med text är det, det viktigaste, https://youtu.be/kom32Vb-LHg

Svara -   - 29/9-15 16:52 -


ulf lennart

Svar till lasse .

Tack lasse for den 'himmelska' musiken. Undvik den som ar fran Avgrunden. jag tror att Satan med den fordarvar ungdomar, tror att den kan forknippas med Vald, Sex och Droger.

Svara -   - 29/9-15 17:31 -


lasse

Svar till ulf lennart.

visst är den underbar den säger allt:)

Svara -   - 29/9-15 17:36 -


lasse

https://youtu.be/Z2fZSkv4f5w

Svara -   - 29/9-15 17:41 -


lasse

Svar till ulf lennart.

https://youtu.be/Z2fZSkv4f5w hoppas du gillar denna

Svara -   - 29/9-15 19:45 -


Niklas

Resten av predikan då? Tror ni verkligen att det var defender han sa? Predikan var förmodligen 15 minuter och detta är en minut...

Svara -   - 29/9-15 21:40 -


Christer Åberg

Svar till Niklas.

Här är hela påvens predikan på engelska: www.apg29.nu/a/1he

Svara -   - 29/9-15 21:47 -


Peter

Man bryter klippet direkt efter citatet, så typiskt när man vill få fram en förutbestämd bild av påven. Ska man kritisera påven och katolska kyrkan, så ska man i alla fall var ärlig! Påven sa mänskligt talat så var det ett misslyckande, logiskt med tanke på att den fallna människan ser döden som ett misslyckande. Men ur Guds och vår synvinkel är det historiens störta seger, för Jesus uppstod igen. Det kanske påven också tror men det fick vi aldrig veta, för klippet bröts just där i bästa Aftonbladet-stil! Vi kristna har ingen rätt att plocka fakta som från ett smörgåsbord, halvsanningar är också lögn

Svara -   - 29/9-15 22:39 -


Christer Åberg

Svar till Peter.

Jag har nu i två kommentarer tipsat var man kan läsa hela påvens predikan.

Här kommer det tredje: www.apg29.nu/a/1he

Och för säkerhets skull uppdaterar jag artikeln också så ingen kan missa det!

Svara -   - 29/9-15 22:50 -


Kristin

Nej, även om jeg grunnleggende er uenig med paven og all avgudsdyrkelse som katolikkene holder på med, forstår jeg at paven her har helt rett i att det i menneskelig og fornuftig forståelse var et nederlag for Jesus, men ikke i åndelig forståelse, så her har paven for en gangs skyld rett

Svara -   - 29/9-15 23:58 -


Det spelar inte någon större roll vad påven säger,om Jesus han är ingen ställföreträdare för Gud.Vi som har blivit födda på nytt får kallas Guds barn vilket vi äro.Shalom

Svara -   - 6/2-16 18:01 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Wird derjenige, der Sex in den Himmel verändert?

transsexuell

Werden die Menschen in den Himmel, die Sex durch eine Operation hat sich geändert?

7

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

13

Läs allt!


Sinners?

Freunde

Reader E - Mail von David Billström Jesus ist unser oberstes Vorbild Menschen zu erreichen, die nicht Gläubigen. Als Jesus auf der Erde wandelte, wusste er, was in den Menschen vorging, die zu ihm kamen. Er ist auch heute.

2

Läs allt!


Ein gekreuzigt McJesus Museum in Israel

Kreuzige McJesus

Foto: SVT. 

Proteste in Israel gegen Jani Leinonen "Kunstwerk" McJesus Darstellung eines gekreuzigten Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

20

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg greet

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


Ein Schweigen Jesus - Der Mann, der die Stimme Gottes getötet - Teil 6

römischer Soldat

Hans Jansson, Uppsala Herodes Antipas uns wieder in der biblischen Geschichte treffen. Diesmal steht er vor Jesus. Es war dann drei Jahre seit Johannes des Täufers Enthauptung.

2

Läs allt!


Bösee Liste - Der Mann, der die Stimme Gottes getötet - Teil 5

Soldat

Durch Hans Jansson , Uppsala Es gibt etwas, „clever“ und das Böse des Herodes Maßnahmen im Rahmen wir beschreiben. Das bringt mich zu dem, was in dem Buch Genesis geschrieben.

5

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


„Gott segnet die Abtreibung und die Vereinigten Staaten von Amerika“

Reader E - Mail von nils 

Abtreibung - Mom

Eine Frau hatte jetzt ein Programm Netflix Air, wo sie Tribut an Abtreibung bezahlt, und schließt mit den Worten: „Gott segne Abtreibung und die Vereinigten Staaten von Amerika“, und singen und tanzen zu.

38

Läs allt!


In der Hölle gepeinigt Sünder

Wenn Sie in die Hölle gehen, gequält Sie. Das ist, was die Hölle ist für. So wie der reiche Mann in Lukas 16, werden Sie in Flammen gequält werden. Alle Sünder gehen in die Hölle, und sie gehen dort gequält werden.

102

Läs allt!


Neugeborene sind bereits ein ‚ex‘

Neugeborene sind bereits ein Ex

Foto: Screenshot von Facebook. 

Die Bewohner von New York City können jetzt ihr Geschlecht ohne ein ärztliches Attest ändern. Darüber hinaus können sie auch ihre Neugeborenen Geschlecht ändern.

5

Läs allt!


Wenn Sie im falschen Körper geboren wurden, können Sie wiedergeboren werden

Loui Sand

Foto: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali „Loui“ Sand, 26, ist ein schwedischer Handball-Star, der jetzt aufhört zu spielen Handball für Geschlechtsdysphorie untersucht werden. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Vielen Satan Inspiration

Reader Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Vielen Satan Inspiration

Bild: Von TV4. 

Preis für den besten Schauspieler ging an Schauspieler Christian Bale im Film Vice, der seine Inspiration gedankt: Satan.

43

Läs allt!


Amerika News zu Schweden: Mikrochips für Währungsmanagement in Schweden implantiert

Reader E - Mail von nils 

Mikrochip

In Stockholm, Schweden, wählt, 1000 Shop mit kleinen Microsystem zu wählen. Chips unter der Haut implantiert.

55

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Es hat mit dem Islam zu tun

Es hat mit dem Islam zu tun

Reader Post von Stefan Eliasson Auf diese Weise rechtfertigt die Handlungen. Louisa und Maren sind nicht einzigartig, fand vor kurzem ein Massengrab mit 34 enthauptet Christen in Libyen.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Antichrist Kontrolle in China

Antichrist Steuer

Von Holger Nilsson Es gibt jetzt eine Realität in China kann wohl in nicht bringen - es ist ein Steuersystem, das wahrscheinlich niemand vorstellen konnte.

37

Läs allt!


Muslimer städade efter nyårsnatten men detta är inte islam

Muslimer städar

Bild: svt.se. 

Att muslimer städar Göteborgs gator efter nyårsnatten har inget med islam att göra. Den slutsatsen måste jag ta eftersom det alltid hörs "detta är inte islam" efter ett blodigt muslimskt terrordåd - trots att Muhammed både beordrade och utförde terrordåd i Allahs namn.

2

Läs allt!


Meine Rettung - Christer Åberg

Lifebuoy

Als er mich gebracht hatte, stand ich und sprach mit einer der Führer in der Pfingstgemeinde am Eingang namens Donald. Dann fragte er: „Willst du gerettet werden?“ Obwohl ich nicht wusste, was dies für etwas ist, sagte ich ...

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, fredag 18 januari 2019 kl. 18:32

Jesus söker: Hilda, Hildur!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Sie wollen Mars kolonisieren aber nicht reisen zum Mond

Moschus und Mars

Bild: di.se. 

Elektro-Auto-Firma Tesla-Gründer und CEO Elon Musk planen andere Menschen besiedeln die Planeten Mars und Traum zu senden. 

29

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Homosexualität und gleichgeschlechtliche Beziehungen - Stefan Gustavsson

Was sagt die Bibel über Homosexualität? Biblische Texte und rationale Argument wird in einer sehr einfachen Art und Weise, in einem sehr guten Vortrag von Stefan Gustavsson beleuchtet. 

8

Läs allt!


Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Räddad till himlen

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

4

Läs allt!


Kohabitation ist nicht, hat nie und wird nie eine Ehe

1495636808-Lamm-brollop.jpg

Zur Anpassung an die Partner gesagt haben Geschlechtsverkehr miteinander, es ist die gleiche Sache, die Sie miteinander verheiratet sind. Aber das ist mit der Bibel nicht konsistent.

4

Läs allt!


Bibel Tiere

Bibel Tiere

Wusstest du, dass die Bibel über die Tiere viel spricht? Hier habe ich eine lange Liste von vielen der Tiere in der Bibel und einige Insekten mit Bibel Referenzen! Bitte genießen!

2

Läs allt!


Der Hintergrund des Menschen spirituelle Suche

Sucher

Von Sigvard Schwert In meinem hoffentlich prophetischen Schreiben dieser, habe ich Jesu Gleichnis über ‚der verlorenen / återvunne Sohn‘ (Lukas 15) als illustrativen Hintergrund, ein Nachbild der vorigen Jahrhundert alten Ereignisse. 

0

Läs allt!


Illegal zu zeigen, dass Frauen, die von Muslimen wurden enthauptet

Es ist illegal, die Wahrheit zu zeigen, die beiden weiblichen Touristen in Marokko von Muslimen enthauptet wurden.

12

Läs allt!


Hier ist eine blonde Frau, die von Muslimen enthauptet

Hier ist eine blonde Frau, die von Muslimen enthauptet

Zwei junge blonde Frauen aus Skandinavien wurden von den Muslimen enthauptet, wenn sie in Marokko lagerten. Er fordert den Mord an Frauen, Terrorakte, das natürlich es ist, aber eine genauere Bezeichnung ist, dass es sich um einen religiös motivierte islamischen Morde vom Koran inspiriert ist.

11

Läs allt!


Vor zehn Jahren meine Frau Marie und unser Sohn Joel gestorben

Vor zehn Jahren, am 21. Dezember getötet meine Frau kurz vor 12 Uhr in der Nacht und unser nyförlöste Sohn Joel starb seit halb fünf am Morgen vom 22. Dezember.

1

Läs allt!


Der Mann, der die Stimme Gottes getötet - Teil 2: Tanz des Todes

Durch Hans Jansson , Uppsala Es war dieser Tanz auch Herodia nach vorne sah. In ihren dunklen Augen konnten die aufmerksame hämndbegärets lodernde Flamme finden. Sie war eine Frau, deren Stolz und Gier nach Macht konnte sie zu etwas drängen. 

0

Läs allt!


Der Mann, der die Stimme Gottes getötet - Teil 1: Prophet

Römer

Durch Hans Jansson , Uppsala  Die Botschaft dieses Papiers ist über die Bedeutung der nicht nur die Stimme Gottes hören, sondern auch tun, was er sagt. Es dauerte nicht Herodes Antipas, tetrarch Palästinas. Stattdessen kämpfte er gegen Gott und wurden dadurch angetrieben Johannes den Täufer, der als Stimme Gott diente in seinem Leben zu töten.

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 216 370 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 123 bloggartiklar, 93 209 kommentarer och 61 254 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp