767 online! | Sidvisningar idag: 187 123 | Igår: 193 167 |

www.apg29.nu

Annons

Gospelfy.se


Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Gaza dipecat leuwih 45 rokét di Israel di peuting

Gaza dipecat leuwih 45 rokét di Israel di peuting

Organisasai téroris Hamas di Gaza geus dipecat leuwih ti 45 rokét di Israel wengi ayeuna. 

5

Läs allt!


Sambo dina Alkitab

Dua hate anu geus ngagabung babarengan

sanggama sateuacan nikah eta teh dosa, jadi aya moal nikah pareum. Alkitab nyebutkeun yen jalma anu hirup pasangan aub dina immorality seksual. Tapi naon anu bakal anjeun lajeng nikah ka? Dina artikel ieu anjeun bakal meunang jawaban.

0

Läs allt!


Lindberg éta dina Vikersund Minggu sore

Lindberg éta Christer Åberg maén jeung nyanyi na ngawangkong ngeunaan Yesus di Vikersund, Norwégia malem Minggu. 

0

Läs allt!


Sambo mangrupakeun dosa ngalawan ka Allah

rooftops

Ieu mangrupa ngahina tur humiliation ngalawan pasangan Anjeun nu ukur hayang boga kelamin na pasangan hirup, tapi moal nikah nya. Leuwih ti éta, éta téh dosa ngalawan Allah. 

41

Läs allt!


Vikersundbakken

Vikersundbakken

ski panglegana di dieu di Norwégia - Vikersundbakken. Tapi teu ucul kana eta. Kuring boga harepan sejen. 

1

Läs allt!


Prophecies jeung tanda waktu Bagian 3

Christer Åberg wawancara Holger Nilsson ngeunaan nubuat jeung tanda tina kali. 

0

Läs allt!


Patung Daniel némbongkeun arah harepan rahayu

Maca Surat ku Nils 

Patung Daniel

Bakal aya hiji karajaan di poé panungtungan 10 nagara bagian, hiji union 10 nangtang nu hartina tungtung Empires dunya kaliwat.

42

Läs allt!


Islam ageman inguan

Ku Holger Nilsson 

Islam inguan

Agama Islam nyaeta Akın ka panjara a - éta teuas ninggalkeun eta.

5

Läs allt!


Naha do pamaén bal sexförbud salila Piala Dunya di Rusia?

bal

Aya tim maén bal anu sexförbud salila Piala Dunya di Rusia. Lamun sexförbud jadi penting pikeun ka buka ogé pikeun tim maén bal, sabaraha leuwih penting lajeng henteu yen Kristen geus sexförbud tur hirup murni sateuacan nikah?

29

Läs allt!


barudak Muslim kudu mumusuhan arah non-muslim di madrasas

sakola Koran keur olds genep taun

Photo: SVT. 

barudak Muslim dina 6-13 taun ngabejaan guruna Swedia na: "Kuring teu ngadangukeun anjeun sabab anjeun bodas." Atawa: "Anjeun lain muslim, naha kuring kudu ngadéngékeun anjeun?"

14

Läs allt!


Allah - impostor nu

téks ieu dicokot tina Guide jelema bodo urang Islam IQ Al Rassooli.

Allah - impostor nu

Allah mangrupa impostor kawas panyipta-Na, Muhammad. Al-Anfal 8:30: Allah teh fraudster paling terampil.

2

Läs allt!


Donald Trump nominasi Hadiah Nobel Peace

Donald Trump nominasi Hadiah Nobel Peace

Gambar: nrk.no. 

Donald Trump geus bieu keur Peace Hadiah Nobel tina politikus Norwegia Partéi kamajuan Christian Tybring-Gjedde na Per-Willy Amundsen. Anjeunna nominasi pasamoan na kalawan Koréa Kalér urang Kim Jong-un.

11

Läs allt!


Ieu naon nurutkeun Allah kaluar panalungtikan

Sababaraha pikir Gusti Sigana mah ieu

Mun dipikir sababaraha Kristen Amérika yen Allah Sigana mah, nurutkeun survey a. 

Ayeuna peneliti di Universitas Amérika of Propinsi Sulawesi Tenggara anjog di Amerika Kristen percanten kumaha Gusti Sigana mah - salaku lalaki bodas ngora! 

3

Läs allt!


Diktator Kim Jong-ounce nini ieu disimpen

Kim Jong PBB bisa hiji poé ogé disimpen

Hiji poé, lalaki paling bahaya di dunya, diktator Kim Jong PBB, ogé disimpen ku ninina éta. 

Nini ka lalaki paling bahaya di dunya, anu diktator Korea North Kim Jong-un ieu disimpen! budak nya, Kim Il-Sung anu saterusna jadi Kim Jong-ounce bapana, dimaénkeun di tim ibadah.

4

Läs allt!


Dua belas titik naha Islam mangrupakeun ageman palsu

4

Läs allt!


Lain nanaon bakal skandal a lamun Trump meunang Hadiah Nobel Peace

dokumen Fred jeung tanda tangan tina Donald Trump na Kim Jong-un

Présidén AS Donald Trump jeung diktator Korea North Kim Jong-un geus patepung di Singapura sarta nandatanganan dokumén gabungan dina denuclearization di jazirah Korea.

16

Läs allt!


Annons


Naon multiculturalism?

agama palsu meungkeut

agama palsu ngabeungkeut. 

Kadangkala kacida sigana anu sababaraha urang nganggo multiculturalism Kecap nyumputkeun kanyataan yen anjeun estu hartosna Islam. Ku cara kieu, fooling jalma pikeun nampa sarta tampa petunjuk ageman tambahan-Alkitabiah na tambahan-Kristen.

8

Läs allt!


Nobels fredspris till Sverige?

Jonna Sima, ledarskribent på Aftonbladet tycker att Sverige ska få Nobels fredspris,  eftersom sedan Stefan Löfven tillträdde som statsminister 2014, har Sverige tagit emot drygt 300 000 asylsökande personer... 

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 25, torsdag 21 juni 2018 kl. 23:48

Jesus söker: Alf, Alvar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


barudak ditelasan patut kirang ti sasalaman hiji

sasalaman

Tina dua judgments yén hakim geus ditelasan barudak patut kirang ti sasalaman nampik!

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


7 titik naha Swedia celebrates Nasional Poé June 6

Sugan aya nu apal naha Swedia celebrates Nasional Poé June 6? Di dieu kuring geus didaptarkeun tujuh titik. Sumawona jeung lagu kabangsaan jeung grup titinada ukulele.

3

Läs allt!


Salah sahiji karakter waktos pangbadagna - Trump presents rencana karapihan dina Juni

Mikael Walfridsson 

Plan karapihan

Salah sahiji tanda greatest sahiji kali, perjangjian karapihan hareup yén kitab Daniel speaks tina in Chapter 9. Hal ieu Nyiapkeun pikeun ngan covenant kieu, nu nembongkeun sabaraha nutup kami keur minggu kamari taun, sarta tribulation.

8

Läs allt!


Muezzin vs 666

Maca Surat ku Bertil Rosenius 

10

Läs allt!


Éta teu heran nu Kristen ngajawab keur SD

Dinten: Kristen Kumaha mun ngajawab

Gambar: Poé.

Koran Christian Dagen sigana ngajempolan nu loba pamilih Christian ngajawab keur SD. Tapi aya nanaon aneh sabab SD geus dipikaharti bahaya Islamisasi.

101

Läs allt!


Kasalametan henteu ganjaran tapi kado mangrupa

Christer Åberg Talks About rail, teu, teu bayar anjeun geus dipigawé Anjeun pantas. Ieu kado hiji!

3

Läs allt!


pit dasarna dina Wahyu

Maca Surat ku Sigvard Pedang 

sumur

Hiji tulisan prophetic metot sarta ngareureuwas téh Wahyu 9: 1-11 dina Kitab Suci. Rosululloh John ngajelaskeun naon ngan manéhna nempo, dina wahyu ketuhanan anjeunna di pulo Patmos. Anjeunna tinggal katuhu aya salaku tawanan lantaran iman di Kecap Allah sarta kasaksian Yesus.

27

Läs allt!


Qur'an teu konsisten kalayan Alkitab

Dicokot tina buku The garis hareup panungtungan of Reza F Safa 

Awéwé maca Qur'an

Qur'an teu ukur denies na nyaéta panggero kana sual truths dasar Alkitab urang, éta ogé ngandung loba kontradiksi jeung kasalahan sarta anachronisms sahiji jalma, tempat na acara sajarah ti Old jeung Perjanjian Anyar. 

1

Läs allt!


asal Islam urang

Dicokot tina buku The garis hareup panungtungan of Reza F Safa. 

Ngahontal Muslim jeung Injil

Pikeun leres ngartos alam islam jeung karakter nu kedah nganggap Islam dumasar interpretasi Alkitabiah sarta sudut pandang Alkitabiah. Upami teu kitu, Islam tetep hal disumputkeun, hiji teka kaungkab.

19

Läs allt!


Susunan syarat Yesus keur suka bungah nalika sagalana tetep nyaeta ku rahmat?

Maca Surat ku Nils 

panganten lalaki nu

Sumuhun, Yesus ngawangkong ngeunaan kawinan pésta, minyak na vigilance.

37

Läs allt!


Penyembuhan - Tingali di kami, bagian 3 - Christer Åberg

Penyembuhan - Tingali di kami, bagian 3 - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg ogé ngabahas naha aya kitu loba terroratacker na killings salila Ramadan.

0

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 424 017 089 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 631 bloggartiklar, 83 746 kommentarer och 56 377 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp