1 051 online! | Sidvisningar idag: 131 904 | Igår: 186 907 |

www.apg29.nu

Annons

Chatt Nyhetsbrev Biblar Läsarmejl Bönesidan Dagens ros Date29 Kommentarer Fråga Christer Kontakt Sök

Beställ Christer Åbergs bok Den längsta natten här!


Kommentarer

0 - 10Sanna kommenterar Sannas dröm om RFID chippet

Svar till Harriet Bouvin.

Gud har sänt till profeter känslosamma drömmar och visioner om Guds vrede så de kunde varna sitt folk. Det är klart de först blev ledsna. Gud är större än Allas drömmar.

- 22/6-17 15:41 - Alla kommentarer av Sanna -


Leif Boman kommenterar Sannas dröm om RFID chippet

Svar till JL.

Behåll tron på Jesus Kristus, håll Guds lagar så går allt bra

Jag håller givetvis med dig om att vårt beskydd är i Kristus Jesus, och att bevara den tro vi har fått och att följa det Nya Förbundets bud, då går det bra för oss!

Men att ens försöka utesluta, att en av denna tids allra största dyrkan av den moderna tekniken inte skulle ha något alls att göra med den kontroll djävulen snart kommer att ha över hela mänskligheten är väldigt oförståndigt i mina ögon. 

Dessutom mena att det hela endast skulle handla om islam, att han genom islam skulle kunna få alla jordens människor att tillbe honom, nej du!

Däremot är jag övertygad om att alla världens falska religioner också givetvis är inblandade i hela den sörja som Gud kallar oss kristna att dra oss ut ifrån, liksom teknikens alla underverk av alla de slag tillsammans med alla jordens krigiska härar. 

Skökan Babylon som Uppenbarelseboken talar om handlar ju väldigt mycket om denna världens handel och köpenskap av alla dess slag, det är bara att läsa innantill så kan vi se. Här kan vi förstå att även alla falska religioner är inblandade eftersom de allra flesta religioner innehar gyllene palats över vår värld som vimlar av guld och dyrbarheter i miljardkklasser. 

En av Djävulens största svagheter är ju enligt Skriftens Ord handel, vilket han i sin tur också har besmittat hela mänskligheten med!

(Hes 28:11‭-‬16) Herrens ord kom till mig: ”Män­niskobarn, stäm upp en sorgesång över kungen i Tyrus och säg till honom: Så säger Herren Gud: Du var en mönsterbild av fullkomlighet, full av visdom och fullkomlig i skönhet. Du var i Eden, Guds lustgård, höljd i alla slags ädelstenar: karneol, topas och kalcedon, krysolit, onyx och jaspis, safir, granat och smaragd. Med guld var dina tamburiner och flöjter utsmyckade, framställda den dag du skapades. Du var en smord, beskyddande kerub, och jag hade satt dig på Guds heliga berg. Där gick du omkring bland gnistrande stenar. Du var fullkomlig på alla dina vägar från den dag då du skapades till dess att orättfärdighet blev funnen hos dig. Genom din stora handel fylldes du med våld, och du syndade. Därför drev jag dig bort från Guds berg och förgjorde dig, du beskyddande kerub mitt bland de gnistrande stenarna. 

Vi skall inte vara med i dess hejarklackar längre, inte vara bundna längre av materialismens bojor, dvs bundna av lån hit och dit för att kunna leva i lyx och välfärd. Genom detta kommer snart djävulen att dra åt svångremmen för alla de lurade, var så säkra.

Endast Jesus Kristus skall vi vara frivilligt bundna av!

(Rom 13:8‭-‬14) Var inte skyldiga någon något, utom i detta att älska varandra. Den som älskar sin nästa har uppfyllt lagen. Buden: Du ska inte begå äktenskapsbrott, Du ska inte mörda, Du ska inte stjäla, Du ska inte ha begär och alla andra bud sammanfattas i detta ord: Du ska älska din nästa som dig själv . Kärleken gör inte sin nästa något ont. Alltså är kärleken lagens uppfyllelse. Gör detta och tänk på tiden, att det är dags för er att vakna upp ur sömnen. Frälsningen är oss närmare nu än när vi kom till tro. Natten går mot sitt slut och dagen är nära. Låt oss därför lägga bort mörkrets gärningar och ta på oss ljusets vapenrustning. Låt oss leva värdigt, som på dagen, inte med vilda fester och fylleri, inte med otukt och orgier, inte med strid och avund. Nej, iklä er Herren Jesus Kristus och ha inte en sådan omsorg om kroppen att begären väcks till liv.

Jesu frid... 

- 22/6-17 15:38 - Alla kommentarer av Leif Boman -


JL kommenterar Sannas dröm om RFID chippet

Jag tycker hela rfid grejen är löjlig och är mest ett tecken på hur långt borta ifrån Gud vi är. 
Först, det står rakt upp och ner i bibeln att man får märket genom tillbedjan. Det står även att det räcker att ha odjurets namn för att handla. Detta är rakt upp och ner ifrån bibeln, ändå går det inte att tränga igenom rfid träsket.
Det står även i bibeln EXAKT hur vi INTE får märket så här står det:
”Den som tillber odjuret och dess bild och tar emot dess märke på sin panna eller sin hand, 10han skall få dricka Guds vredes vin, som hällts upp oblandat i Guds vredes bägare, och han skall pinas med eld och svavel inför de heliga änglarna och inför Lammet. 11Och röken från deras pina stiger i evigheters evighet, och de får ingen lättnad vare sig dag eller natt, dessa som tillber odjuret och dess bild, var och en som tar emot märket med dess namn. 12Här behövs uthållighet hos de heliga, hos dem som bevarar Guds bud och tron på Jesus.”
Alltså hålla Guds bud och tro på Jesus. Det ger ett perfekt skydd. 
Upp talar inte om någon rfidteknik, bibeln talar ganska klart om islam. Religionen som förnekar att Jesus var Guds son, vars människor bugar ner till en meteorit som föll ned från skyn.
Från King James bibel: Apg 19 
"And when the townclerk had appeased the people, he said, Ye men of Ephesus, what man is there that knoweth not how that the city of the Ephesians is a worshipper of the great goddess Diana(mångudinnan), and of the image which fell down from Jupiter"
"image which fell down" Odjurets bild är alltså meteorit(kaaba), allt står vad vi behöver veta. Behåll tron på Jesus Kristus, håll Guds lagar så går allt bra. 

- 22/6-17 14:10 - Alla kommentarer av JL -


Leif Boman kommenterar Sannas dröm om RFID chippet

Svar till Harriet Bouvin.

Ta en fråga till att börja med då får vi se?

- 22/6-17 13:54 - Alla kommentarer av Leif Boman -


Harriet Bouvin kommenterar Sannas dröm om RFID chippet

Svar till Leif Boman .

Men vad blir allt upprepat tal värt, om man nu inte klarar att besvara de frågor som uppstår i anledning härav?

- 22/6-17 13:30 - Alla kommentarer av Harriet Bouvin -


Leif Boman kommenterar Sannas dröm om RFID chippet

Jag önskar att hela kristenheten kunde inse denna tids mest lögnaktiga och luriga metoder. 

Satan och antikrist med undersåtar, "både omedvetna och medvetna" har åtminstone under de två sista århundradena tydligt smugit in sina förberedelser inför fullständigt kommande maktstyre över hela jorden.

Gud har genom Bibeln långt innan ens Djävulen kom på hur han skall gå tillväga berättat lite hemlighetsfullt hur det ändå kommer att ske. Insikten bland oss kristna har ändå ökat till viss del men samtidigt ändå inte! Vi vet att med datorns hjälp så blir det möjligt till full kontroll, men, samtidigt tycker ändå största delen kristna att både tv, mobiler och datorer är något fantastiskt! 

I dagens läge med all modern teknik kan vi ändå alltså på ett något sånär förstå hur det kan komma att fullbordas. Några hundra år före elektriciteten, motorns, tv;n och datorns tillkomst så var det förstås svårare att kunna förstå hur den onde kan ta kontroll över hela mänskligheten. 

Chip eller ej så behöver hela kristenheten inse att tekniken är ett av djävulens största redskap, och det är här kristna bör vara inställda på att säga nej. Vi har ofta tyckt att tekniken är fantastisk, vi har sakta men säkert vaggats in i en sömnaktighet. Förstå att det allra mest är genom "modern teknik" som den onda kontrollen kommer att ske. 

Det började "oskyldigt" med el, ljus och motorn. Det slutar med fullständig kontroll.

Den lilla fina fantastiska motorn har blivit till pansarvagnar, stridsplan och världsarme'er under djävulens regi. Elen har blivit till en snart helt världsomfattande världsdator som djävulen så gott som redan har full kontroll över.

Inse nu att denna tids moderna leksaker bidrar oerhört mycket till att lögnens furste snart har full kontroll. 

(Joh Upp 18:1‭-‬4) Sedan såg jag en annan ängel komma ner från himlen med stor makt, och jorden lystes upp av hans härlighet. Och han ropade med stark röst: "Fallet, fallet är det stora Babylon! Det har blivit en boning för onda andar, ett tillhåll för alla orena andar, ett näste för alla orena och avskyvärda fåglar. Alla folk har druckit av hennes otukts vredesvin, och jordens kungar har horat med henne, och jordens köpmän har blivit rika av hennes omåttliga lyx ." Och jag hörde en annan röst från himlen: "Gå ut från henne, mitt folk, så att ni inte deltar i hennes synder och drabbas av hennes plågor. 

Våga säg nej till modern teknik och var inte rädd för att bli kallad fanatisk och korkad!

Du behöver heller inte göra dig av med allt, det är inte alls det jag menar, men, förstå vem som i grund och botten älskar teknikutvecklingen mest. Gör därför som Jesus uppmanade till;

(Luk 16:9) Och jag säger er: Skaffa er vänner med hjälp av den ohederlige mammon, så att de tar emot er i de eviga boningarna när mammon har tagit slut.

Men var inte beroende av" mammons goda"!

 

Jesu frid... 

- 22/6-17 13:04 - Alla kommentarer av Leif Boman -


Harriet Bouvin kommenterar Sannas dröm om RFID chippet

Den drömmen väcker frågor.

1) En frälsningssoldat sa en gång i en predikan att "Gud ger oss inte gåvor som vi mår dåligt av.", så hur mår Sanna? Fungerar hon i sin vardag? 

2) Hur kan den här stackars unga pojken ansvara för ngt som han inte begriper? Finns det ngn domare som ställer en ovetande person till svars? Låter det i så fall som en betryggande "plan"? Tror vi inte mer om Gud?

Gud är större än Sannas dröm. 

- 22/6-17 13:03 - Alla kommentarer av Harriet Bouvin -


Sanna kommenterar ”Kom och se Vilddjuret”

Svar till Lasse.

Tack detsamma Lasse och tack för sången 😊 Gud välsigne dig.

- 22/6-17 11:50 - Alla kommentarer av Sanna -


Leif Boman kommenterar Hatar Gud homofobi?

Svar till Lasse.

Tackar Lasse! 

Ha du också en underbar midsommar och även fortsatt skön sommar😎🙏

- 22/6-17 10:01 - Alla kommentarer av Leif Boman -


JL kommenterar ”Kom och se Vilddjuret”

- 22/6-17 09:17 - Alla kommentarer av JL -


Äldre kommentarer →


Skriv ut

Skördetid Innan den onda dagen

Läsarmejl av nils 

Det glädjande Löftet Jesus gav om en stor Skördetid Innan den onda dagen! "De skall vinna många för Jesus Kristus innan den dagen då den Onda Besten kommer. "

0

Läs allt!


Dagens ord

Dagens bibelord

“Salig är den man som är ståndaktig i frestelsen; ty när han har bestått sitt prov, skall han få livets krona, vilken Gud har lovat åt dem som älska honom.” (James 1:12)

I dag är det 22/06-2017 kl. 14:13 v. 25 och Jesus söker Paulina och Paula !

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2017

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2017.

Ramadanterror i Iran

Ramadan 2017 dag 11: 627 döda!

Terrordåd i London under muslimska Ramadan

Djävulens ramadan

1850 människor dödades under ramadan 2016

http://thereligionofpeace.com/


Sannas dröm om RFID chippet

Läsarmejl av nils 

”Då visste jag att det betydde att han redan har blivit programmerad och hjärntvättad, stegvist (sakta men säkert), till att gilla chippet.”

7

Läs allt!


Midsommar Gamla Hjälmseryd 2017

1496172833-ga-hjalmseryd-2017.jpg

www.nennelindberg.org

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


Endast hos Jesus finns frälsningen - Sjunde delen

Cornelius hus. Bilden är från tv-serien "A.D. The Bible Continues".

I den här delen av vår serie ska vi tala om det fantastiska husmötet då Cornelius och hela hans hus tog emot Jesus och blev frälsta! Det här avsnittet ur Bibeln tillhör mina favoritberättelser och har talat till mig många gånger!

2

Läs allt!


Nyhem - familjeveckan

Besökte lite grann Nyhemsveckan och lyssnade bland annat på Niklas Piensohos bibelstudie under tisdags eftermiddag.

0

Läs allt!


Aktuellt

Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Endast hos Jesus finns frälsningen - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-22 00:30
Tillbaks till Torhamn - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-21 00:30
Tillbaks till Torhamn - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-20 00:30
Tillbaks till Torhamn - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-19 00:30
Tältmöten i Fjärdsjömåla - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-06-18 00:30

Stöd Apg29 genom att be och ge

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1480721275-swisha.jpg

Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

1 051 online! | Sidvisningar idag: 131 904 | Igår: 186 907 |

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram 

TA EMOT JESUS!

↑ Upp