Live | Bönesidan | Sök | Kontakt
Surfar nu: 734 www.apg29.nu

Kommentarer av

JL

1604 kommentarer
 


JL kommenterade Migrationen organiserad invasion

Svar till Tomas N.

Jag vet vem jag är. Frågan är varför du inte förstår att vem som helst som tillhör Gud har mandatet och kallelsen att ifrågasätta falska läror och de som sprider dem.

Det är ju det jag gör när jag ifrågasätter dig. Falsk lära gör så att kristendomen försvinner, det gör den i Sverige. En god lära gör, så att den ökar. Se på Ungern.

Det är ni som gått i egen kraft och tolkning av bibeln och vägrar att se vad som är fel. Du och alla andra som inte kan underordna er Gud utan måste ge sig in och bråka om varje lagdetalj har fått fram detta Sverige. Jag som är intresserad utav att mina barn får leva i den goda frukten kristendomen ger, struntar i era lagdetaljer. Jag vill se den där goda frukten som Jesus pratar om. Inte din eller Stefans dömande lagiska självhävdande version där ni skall få uppmärksamhet medan landet går in i inbördeskrig.

Och nej, jag är ingen ledare. Jag ifrågasätter. Jag kan inte leda, men jag kan ge kritik. Det är en milsvid skillnad att förklara vad man skall göra ifrån att fatta att något är fel. Jag kan inte bygga upp en församling, men jag kan avgöra när något gått fel. Det är den minstes roll. Och fel har du och Stefan gått med förmodligen stora delar av pingsts ledning. I Stefans fall så tror ju jag inte ens att han är kristen. Så illa är det.

- 17/3-19 09:23 -


JL kommenterade Migrationen organiserad invasion

Svar till Bengt johnsson.

Sen är det så fel när du j l buntar ihop alla frikyrkor så konsekvent

Det finns nog bättre och sämre frikyrkor, men grundproblemet kvarstår. De splittrar och öppnar upp för andra gudar.

En frikyrka är självcentrerad på sig och  sina medlemmar, de har inga krav på att verka i samklang med världen. De ser sig själv som kristna, medan de dömer andra som okristna utifrån deras tolkning av bibeln. Eller som du brukar säga ofrälsta. Då de är lite bättre än alla andra, så blir det en vi och dom känsla. Detta har fungerat så länge som Svenska kyrkan agerade som paraply emot andra gudar. Nu när Svenska kyrkan har fallit, så ser man direkt frukten av frikyrkoproblemet.

Det är köttet som talar i alla dessa tolkningar. Och det hade ni fattat rent logiskt, för så många olika frikyrkor och samfund som det finns, så kan ju inte alla har rätt eller hur? Det är en mänsklig avkomma, något som människan gjort i egen kraft utan Gud. Istället så får enskilda människor för sig att de står högre än andra och det innebär att deras tolkning är just den rätta.

Dessa människor känner ju dock att något är fel och går då totalt fel återigen. Istället för att ödmjuka sig inför Gud och Jesus och därmed samla människor, så drar dessa slutsatsen att de inte tolkat lagen exakt rätt och skapar upp ytterligare samfund och splittrar ännu mer. 

Detta är inga teologiska frågor som jag behandlar. Det är logiska. Teologin får ledarna bestämma, ledare med god frukt. Det står för mig klart att Gud inte gillar fariséer, alltså bokstavstroende med skarpa tolkningar av lagen. Gud är intresserad utav att vi håller han helig och tror på hans son.

Jesus gav oss ett lätt sätt att skilja goda profeter från dåliga. På frukten. För det är så vi är sagda att avgöra vad som är rätt och vad som är fel. När jag ser på frukten så har de kyrkorna som finns i Ungern, Polen, Slovakien med flera burit god frukt. De har interagerat med världen och påverkat världen, så att kristendomen finns kvar. När jag ser på frukten i Sverige så har kyrkorna burit dålig frukt. För de struntade i att vara en del av världen istället lät de världen påverka kyrkorna. Resten vet vi.

- 17/3-19 09:04 -


JL kommenterade Uppdaterat! Terrordåden i Nya Zeeland beskylls för falsk flagga

Svar till David Billström.

Ditt resonemang håller inte i Bibelns ljus. Du talar mot islam och kommunism (bra där) men du är för katolicismen.

Nej inte för, men jag är inte heller emot. Jag räknar alla som bekänner Jesus som Herre som kristna. Jag håller dock med om att katolikerna gör saker som jag tycker känns knepiga, men för den sakens skulle dömer jag inte dem. Det är inte mitt jobb.

 Blir lite förvånad att du tar upp detta nu i denna tråden dock. 

- 16/3-19 22:48 -


JL kommenterade Migrationen organiserad invasion

Kolla här. Du är inte den du tror du är, alltså en förkunnare. Det är inte jag heller. Men jag vet om det och kan leva med det. Du däremot har byggt mycket av din syn på dig själv som ett orakel när du istället har dragits med i de fel som frikyrkan tagit med sig. 
Du har ju ofta förespråkat att inte följa det första budet. Du hävdar bestämt att kristna inte skulle rösta för Jesu rike var inte av denna världen. Och så håller du på. Detta är en teologi, som växt fram hos frikyrkan för den har aldrig brytt sig om annat än sin egna svär och tolkningar. En egotrippad värld helt enkelt och bristen har inte blivit synlig förrän nu när skadan är gjord. 
Har man något som fungerar på ett ställe(Ungern tex) och något som är totalt urflippat(Sverige) så är det logiska att bygga upp enligt det fungerande systemet. Du har visat på hur svårt frikyrkofolket har att ändra sig eller ens jämka i sina tolkningar. De låter hellre ett land falla till islam än att ge med sig i sin lagiskhet. Så i min analys behöver vi ha in styre från utlandet, som har en fungerande struktur. De ledarna får bestämma hur vi går vidare för att ens finnas kvar.

- 16/3-19 22:12 -


JL kommenterade Migrationen organiserad invasion

Svar till Tomas N.

Sorgligt nog kommer en hel del lockas av din linje 

Ja där är vi överens. Det är inte bara jag som har tröttnat på ledarna utgår jag ifrån. Bristen på självkritik blir ju uppenbar för dig, när du inser att jag har rätt, men du ändå skall få det att låta som jag är den som har fel. Du har nog ett ego som saknar motsvarighet. Försök få in detta i din hjärna, du är inte Jesus, du har inte den perfekta teologin och du är inte bäst.

Du som verkar veta vilket håll det går. Kan du säga vilket håll det går för ledarskapet som islamiserat mitt land och tagit mina barns framtid? För de som tagit kungens plats och belagt de minsta med ett sådant ok att de går på knäna? För de som levt gott på sina egna minstas bekostnad när de bytte ut sin egen Gud?

Nej, vi behöver inte mer av din sort, vi behöver människor som står upp för oss. Som leder oss och gör oss starka. Som leder oss andligt och världsligt och är goda föredömen. Som inte dömer oss utan visar oss vägen med sitt eget liv. Som upprättar det första budet och ger oss en framtid i fred. Det behöver vi. Vi behöver inte dig eller Svärd.

- 16/3-19 19:53 -


JL kommenterade Migrationen organiserad invasion

Svar till Tomas N.

Du tänder till ganska gott när jag skriver om narcissism och du har ofta väldigt långa utdragna utsvängningar där det kommer massa ord men ingen substans. Det verkar helt enkelt som att du vill stå i centrum mer än adressera sakfrågor. Så trampar jag på en öm tå? 

Samtidigt så inser ju jag att Stefan Svärd och du med era läror och tolkningar sätter oss andra kristna i livsfara. Det innefattar mina barn. Efter ett par år av den totala invasionen av en annan gud sitter du alltså och lurar teologiskt om det är rätt eller fel enligt bibeln? Det är helt sanslöst.

När jag ser att kristna ledare i andra länder inte har samma irrläror(det första budet) som du och Stefan så är det logiskt att vilja ha hjälp från människor som inte är skadat gods. Detta hånar du såklart, för du vet bäst. 

Förstår du att du är farlig för mina barn med dina ord? Att mina barn som är bekännande kristna och inga islamvurmare, kommer få leva i en värld som är en konsekvens utav att ledare proklamerade att bryta det första budet.  Jag följer inga sådana ledare längre, jag vill ha ledare som har lite mod och är uppbyggande både för kristendomen och för mina barn. De som har ett glatt evangelium, inget nihilistiskt flummande med islamisering som lök på laxen.

- 16/3-19 16:00 -


JL kommenterade Uppdaterat! Terrordåden i Nya Zeeland beskylls för falsk flagga

Svar till Ann-Britt.
Att detta sker är mångkultursvurmares fel som vurmat för mångkulturen. Förr eller senare så brister den svagaste länken. Man bryter inte det första budet ostraffat. 
Nu får vi se vad som händer, svarar muslimerna så har vi världskrig på en dag.

- 16/3-19 11:14 -


JL kommenterade Migrationen organiserad invasion

Svar till Martin.

Och jo, när du tar upp hitler och hans ondska, så har vi hört talas om hitlers ondska, men vi fick inte höra om den andra sidans ondska. Nazismen är krossad, men kommunismen finns kvar fortfarande.

Läs på lite vad de röda gjorde emot de vita under Sovjettiden, så vet du vad vi har att vänta. De röda hade dödat så många av de vita, att när Hitler kom till Ryssland, så gick många Ryssar över till Tyskarnas sida. När Hitler förlorade vid stalingrad, så har jag hört en siffra på 100 000 Ryssar som stred för Hitler.

När de röda försökte ta över Spanien på 30-talet, så började de på samma sätt som de röda i Sovjet. De brände kyrkor och mördade präster. Här ingrep Tyskland och förhindrade de röda att vinna och Spanien var sedan neutralt i kriget. 

https://sv.wikipedia.org/wiki/Spanska_inb%C3%B6rdeskriget

Det är nog vad vi har att vänta. Inbördeskrig med muslimer och kommunister på ena sida och de vita på andra. 

- 16/3-19 10:01 -


JL kommenterade Migrationen organiserad invasion

Svar till Martin.

man inte kunde vara kristen och rösta på Hitler kan man inte vara det om man driver dagens PK/globalist/islamiserings-agenda. JL, genom att döma de kristna i 30-talets Tyskland till helvetet har Stefan alltså redan dömt sig själv.

Det är bara att på lögnen i uppropet så inser man att något är fel. Jag tror inte Stefan bryr sig om att bli dömd. Han är förmodligen inte ens kristen, det är bara en fasad. Välputsad till det yttre, men med en agenda.

Han följer nog de globala ledarnas order mycket noga.

- 16/3-19 09:35 -


JL kommenterade Migrationen organiserad invasion

Svar till Bengt.

Nja

Vi behöver inte katolska ledare

Däremot nya samfundslösa församlingar

Som verkligen är fri kyrkor

Tvärt om anser jag. Vi är i denna skiten för att så många människor har haft för stora egon. Man ser på sig själv som Jesus och tror att man vet och kan allt, därför skall de starta en egen kyrka. Men det handlar inte om människor och deras tolkning, det handlar om Jesus. 

I frikyrkorna får alla köra sitt race och hitta på lite hur som helst, och så går det som det går. Narcissistiska människor som vill ha uppmärksamhet hamnar på podiet och är karismatiska. Se på knutby. Nej, vi behöver EN kyrka som är fokuserad på att få människor till Jesus och framför allt, att få människor att hålla det första budet. Därefter får människor i denna nya kyrka avglobaliseras regelbundet. Som det är nu blir folk hjärntvättade i bänkarna och tror att det är kristet att släppa in en annan Gud jämte sig. Samma världsliga anda som finns i TVkanalerna, predikas ju i kyrkbänkarna. Världen är i kyrkorna.

Att ledarna måste komma ifrån länder där de hållit det första budet är av största vikt. Dessa kan försvara kyrkan emot världen, alltså kommunismen och islam. De kommer förmodligen kunna se ganska lätt vilka dessa Svärd och Grenholm egentligen är. Sedan får dessa ledarna granska sina medhjälpare noga, så vi inte får den kommunistiska smörjan i kyrkorna igen. Därefter får vi börja samla folk kring Jesus igen.

- 16/3-19 09:17 -Äldre kommentarer →


TILLBAKA


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 12, tisdag 19 mars 2019 kl. 02:37

Jesus söker: Josef, Josefina!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 19 mars 2019 00:03

Jesus jag ber DIG. Hjälp mig bestämma om jag ska ta ännu ett vik eller förtrösta o tro att det finns en fast tjänst för mig. Herre Du vet hur svårt det varit i arbetslivet hjälp!

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp