Surfar nu: 716 www.apg29.nu


Kommentarer av

nils

2544 kommentarer
 


nils kommenterade Hela kroppen kastas i helvetet

Svar till Bertil Rosenius.

Visst har vi som Kristi Kyrka Misslyckats med att levandegöra Guds Kärlek i Kristus och Domen blir nog därefter då vi alla skall stå inför Kristi Domstol!!

Varför tror du m.fl.att jag så ofta tar upp Bibelns allvarligaste budskap, Sanningen om Helvetet som Oftast Ingen Vill eller Vågar tala om i våra bekväma möten med fika efter???Och jag Förvånas över "troendes" reaktioner, som verkar är så Okunniga i Guds ord Idag.  Är dock Mycket tacksam att Christer Åberg tillåter den Sanningen Kommer till tals!!

Jag lider, plågas när jag läser så många Vittnesbörd om denna Sanning men blir också Andligt väckt inför frågan;Vad Sysslar Vi egentligen Med???

Angående Guds dom så är den proportionell efter det andliga ljus man har;"Den som vet sin Herres vilja, men icke gör därefter blir straffad med flera slag, än den som Inte visste sin Herres vilja, men gjorde vad som var slag värt."

"Var och en åt vilken mycket är givet, av honom skall mycket varda utkrävt, och den som har blivit Betrodd med mycket, av honom skall man fordra dess mera." Luk.12:47-48.

- 25/3-19 18:40 -


nils kommenterade Hela kroppen kastas i helvetet

Bibelns Sanning om de Eviga straffen måste vi Ödmjukt böja Oss Inför, fast Förnuftet Ej kan! Men att leva ett helt Liv i Synd och Likgiltighet inför Gud på jorden, och sedan som en Självklarhet att i sista Andetagel bara säga;Förlåt, Det tycks mångas Förnuft anse som en Självklarhet!!!
¤¤¤
Att tro sig då kunna Trivas och känna sig Bekväm med Herren Jesus i en Himmel som präglas av Helighet, Renhet och Sanning, fast man Hela Livet älskat sin Synd och Orenhet och ej velat Omvända sig, det anser mångas Förmörkades Förnuft för Helt Acceptabelt!!
¤¤¤ 
När människor Ej vill Böja sig inför Guds Frälsning i Jesu Oskyldiga Blodsoffer, och OMVÄNDAS i sina Hjärtan från Synden till Tron på Jesus, då ÄR GUD UTAN SKULD!!
Man har då valt att Själv Fälla Domen över sitt Liv, genom att Älska Synden mer än Herren!

- 25/3-19 12:54 -


nils kommenterade Hela kroppen kastas i helvetet

JANET BALDER SÅ SIN MORMOR I HELVETET FÖR IDOLDYRKAN!
Jesus och jag började gå ned och ned, ännu långt bort hörde jag skrik och jämmer.
Jag sa;Here tag mig bort för jag kunde ej möta detta.
Herren svarade;Se Min tjänare, var ej rädd för Jag är med dig.
Vi gick ned till några tunnlar, det var ett stort mörker, ett mörker jag aldrig känt på jorden.
Vi kom till en plats där en person ropade, och Herren sade det var min otroende mormor.
Hon sade;Var snäll ge mig vatten, tag mig ut härifrån, jag kan ej uthärda denna smärta mer.
Jag kunde ej göra något, bara gråta, och sade;Herre för din ondliga barmhärtighet och oändliga godhet, tag henne ut härifrån.
Varför är hon här om mina föräldrar sa hon var i Himlen?
Herren sa;Tjänare prästen sa dina föräldrar att hon kommit till himlen, men det var Lögn för hon brukade buga sig framför avbilder.
Hon tillbad avbilder och se hur dessa avbilder Ej kunde frälsa henne.
Många gånger knackade Jag på hennes hjärta så hon skulle öppna och Jag skulle komma in, men istället beslutade hon att göra löje av mitt Ord.
Hon beslutade att det var bättre att följa Världen än ära Mitt Namn.det är varför hon är här. 
Hon önskade aldrig Omvända sig och prästen sa att hon hade flygit upp til himlen och redan var i de himmelska boningarna, Men det var lögn.
Hon ropade i svåra själskval, och Herren sade;Jag kan ej göra något nu, denna själ tillhör ej Mig mer.
Vi vände och gick bort, hon ropade;Nej lämna mig ej här, ge mig vatten tag mig ut härifrån.
Vi fortsatte att se så många människor, själar som försökte gripa i Herrens kläder och bad; 
Ta oss ut härifrån.
Men Herren sade;Gå bort härifrån, du tillhör Ej Mig mer, du tillhör satan och hans demoner.
Det var en så fruktansvärd plats med så många själar, så många människor!

- 25/3-19 09:41 -


nils kommenterade Hela kroppen kastas i helvetet

Tack Christer, och må Herren välsigna dig för din Raka och Tydliga förkunnelse om den Allvarligaste Sanningen i Bibeln, om det Eviga Helvetet utan något hopp om Återvändo eller Slut !
¤¤¤
Men Tack Jesus, att detta är Ej den Viktigaste Sanningen i Bibeln utan;
"Så Älskade Gud världen att Han utgav sin Enfödde Son, på det att var och En som Tror på Honom, icke skall Förgås, (Inte skall komma till Helvetet), utan hava Evigt Liv!" 
¤¤¤
Nu är det fria Valet Ditt och Mitt Om vi väljer Att Förgås, Plågas för Evigt eller hava Evig Liv och Glädjas för Evigt! Må Herren leda Dig att göra det Rätta Valet för Evigheten! Mvh/nils  

- 24/3-19 18:27 -


nils kommenterade Esters bok och ändens tid

Svar till Kaj .

Brukar också tänka på 5 Mos.31:20 som avslöjar den Mänskliga Naturens svaghet även i vår tid, där vi låter Köttets bekvämlighet ta Över och förkväva Andens svaga livsfläkt!

I Upp.bokens 7 sändebrev säger Jesus till 5 av de 7;Jag känner dina Gärningar, trots att de var Frälsta av Nåd och ägde den Helige Ande sedan några sekler tidigare. Jesu nämner inget om en läpparnas Trosbekännelse som bevis på ett Rätt Gudsförhållande.

Kaj, vad tror du Lösningen är på detta Nuvarande Dilemma när de inte vill lyssna till Sanningens Ande? Är det som Herren sade genom D. Wilkerson drygt ett decennier sedan att bara NÖD kan hjälpa från Apati?

- 21/3-19 09:40 -


nils kommenterade Esters bok och ändens tid

Svar till Stefan Jonasson .

De brutna Förkrossade själarna, som inför Herren givit Upp sig själv, och leds av Jesu Ord och Andens Lydnad. De med Andens Olja brinnande i sina Hjärtan de är redo, och de Älskar Inte sitt Liv i denna Värld.

De Ytligt religiösa som enbart ser och tänker på det som Utvärtes är i form av kyrkobesök, aktiviteter, och yttre beteenden, utan ett Förvandlat Hjärta som Älskar Jesus och hjälper sin nästa, håller ej måttet. Men Herren som älskar oss med svartsjuk Kärlek, Han kallar oss till att äga vårt Hjärta först av Allt, alltså en Relationsfråga och ej en Religionsfråga.  Mvh/nils

- 20/3-19 21:25 -


nils kommenterade Esters bok och ändens tid

Svar till Kaj .

Instämmer med dig, och var står det i Guds ord att Vi i Västvärlden skall Slippa undan all Nöd och Vedermöda?

Det är en själviskhet och förvillelse att tro att Herren hämtar oss före V-mödan, när så många i Öst, M-östern och Afrika redan nu lider Nöd och Död varje dag!

Problemet är en Förvillelse, en Falsk Lyckoförkunnelse som präglar Kristi kyrka av idag där Sanningen  Ej tillåts att förkunnas, då ju själarna blir Oroade!

Församlingen är Ej redo för Uppryckelsen har Herren visat. Tar vi Ej vara den Nådatid vi nu har att förberedas i Ordet, Bönen och Lydnaden klarar vi Ej av den svåra tid som stundar!

- 20/3-19 19:25 -


nils kommenterade Esters bok och ändens tid

Svar till Kaj .

Tack kaj för detta och det du skrivet att Herren Låter det ske stämmer med Hans egna ord.

"Nu hava många hednafolk församlat sig mot dig, och de säga;"Må hon vara skändad så att våra ögon få skåda med lust på Sion."

"Men dessa känna icke Herrens tankar, de förstå icke Hans råslut, att HAN har samlat dem såsom Kärvar till Tröskplatsen. Upp då och Tröska du dotter sion!" Mika 4:1-12.

"Ty JAG skall församla alla folk till strid mit Jerusalem, och staden skall intagas., , Sak.14:2

I Hes.28:4 säger Herren;"JAG skall locka dig åstad, Jag skall sätta Krokar i dina käftar och föra dig ut med hela din här, "

Hes.38:16;"JAG skall låta dig komma över MITT LAND för att folken skola lära känna Mig, när Jag inför deras ögon Bevisat mig Helig på dig du Gog." 

Herrens Härliga avsikt med allt detta;"Så skall Jag bevisa mig Stor och Helig inför många folks ögon;Och De skola Förnimma att Jag är Herren!" Hes.38:23.  Mvh/nils

- 20/3-19 13:35 -


nils kommenterade Esters bok och ändens tid

Idag 20 Mars har Lars Enarsson en väktare på Israels murar, pålyst en Bön och Fastdag för hotet om delning av Israel.
Det gäller då D. Trumps och B Netyanjas "fredsavtal" som enl. Lars handlar om att dela Israels land och att Dela Jerusalem!!!
Guds ord visar Tydligt, att Herren Ej tillåter någon Delning av Israel! 
¤¤¤
Joel 3:2 talar om Domen över hednafolken för de har;"Utskiftat Mitt Land."
I Sak.12:3 säger Herren;"Jag skall göra Jerusalem till en Lyftessten för alla folk;var och en som försöker lyfta den skall Illa Sarga sig därpå."
I Sak.2 säger Herren till hednafolken som plundrade Israel;"Ty den som rör Eder, han rör vid Hans ögonsten."

- 20/3-19 10:56 -


nils kommenterade Skilsmässa - farsot över landet

Har noterat at vi Kristna är frimodiga att döma och peka ut de homosexuella, men har också noterat att Jesus aldrig sade ett ord om dem!
Det Jesus däremot talade om är Äktenskapet och mot Äktenskapsbrott, som redan fanns med i de 10-budorden.
¤¤¤
Har vi Kristna något här att lära, att Först Städa Framför Vår Egen Kyrkodörr om vi skall bli Trovärdiga utanför Kyrkodörren, och möjligen skall taga ut flisan hos de som är Utanför?

- 15/3-19 19:24 -Äldre kommentarer →


Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


TILLBAKA


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 29, måndag 15 juli 2019 kl. 19:54

Jesus söker: Ragnhild, Ragnvald!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
måndag 15 juli 2019 17:08

Gud stoppa ett falskt rykte som går!
Jag känner mig så dum!

Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarerSTÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp