Live | Bönesidan | Sök | Kontakt
Surfar nu: 647 www.apg29.nu

Kommentarer av

nils

2535 kommentarer
 


nils kommenterade Skilsmässa - farsot över landet

Har noterat at vi Kristna är frimodiga att döma och peka ut de homosexuella, men har också noterat att Jesus aldrig sade ett ord om dem!
Det Jesus däremot talade om är Äktenskapet och mot Äktenskapsbrott, som redan fanns med i de 10-budorden.
¤¤¤
Har vi Kristna något här att lära, att Först Städa Framför Vår Egen Kyrkodörr om vi skall bli Trovärdiga utanför Kyrkodörren, och möjligen skall taga ut flisan hos de som är Utanför?

- 15/3-19 19:24 -


nils kommenterade Sanningen om uppryckandet och Jesu återkomst

Svar till Stefan Jonasson .

Som AnnMarie också skriver, man Blandar ihop begreppen då det är två Åtskilda händelser i Ändens tid.

(Stefan, läs min kommentar i början där jag förklar Skillnaden mellan V-mödan och Guds vredesdag.)

Lyckoförkunnelsen av idag gäller då, att vi skall Slippa Allt lidande och V-möda, som de Troende i Öst-världen, Afrika och M-östern redan Nu upplever.   Låter det inte Falskt och Bedrägligt, ja Själviskt att vi i Västvärlden skulle anses vara Undantagna då andra får lida? 

- 15/3-19 16:26 -


nils kommenterade Sanningen om uppryckandet och Jesu återkomst

Svar till Stefan Jonasson .

Som AnnMarie också skriver, man Blandar ihop begreppen då det är två Åtskilda händelser i Ändens tid.

(Stefan, läs min kommentar i början där jag förklar Skillnaden mellan V-mödan och Guds vredesdag.)

Lyckoförkunnelsen av idag gäller då, att vi skall Slippa Allt lidande och V-möda, som de Troende i Öst-världen, Afrika och M-östern redan Nu upplever.   Låter det inte Falskt och Bedrägligt, ja Själviskt att vi i Västvärlden skulle anses vara Undantagna då andra får lida? 

- 15/3-19 16:26 -


nils kommenterade Sanningen om uppryckandet och Jesu återkomst

Svar till AnnMarie.

Skriv och skicka det en gång till, om du som jag tror vi måste lida under V-möldan! 

Dagens Lyckoförkunnelse, att slippa all nöd och V-möda låter Falsk och Bedräglig!

- 15/3-19 14:07 -


nils kommenterade Sanningen om uppryckandet och Jesu återkomst

Svar till AnnMarie.

AnnMarie, läs den andra kommentaren högst upp där nils visar att vi måste vara med i V-mödan, innan Guds vredesdag kommer. Mvh/nils

- 15/3-19 13:08 -


nils kommenterade Sanningen om uppryckandet och Jesu återkomst

Svar till AnnMarie.

Tack AnnMarie för att du tar upp denna fråga, och Petrus Omvändelse jag ofta tänker på!

Att Vara Redo/ Bliva redo enl Jesu Ord, innebär enl. Luk.17;32-35, att Redan NU vilja Mista sitt Liv i denna Värld, att börja Förneka och Hata sitt Liv i denna Värld, Joh.12:25. Dessa Jesu Sanningar går ej att förkunna eller undervisa bland Dagens Lyckosökande själar!!

Också jag tänker ofta på Petrus förnekelse och hans bekännelse att vara villig att Dö för Jesus, och när satan hade hade begärt att få sålla lärjungarna som vete, som Jesus hade bett för Petrus att hans Tro ej skulle bli om intet.

Då Jesus säger dessa Omskakande ord;"Och när du En Gång har Omvänt dig, så styrk dina bröder." Petrus om någon måste välvara den"mest Omvände" av de tolv! Men Jesu bön besparade Ej den Kris Petrus Måste genomgå att förneka Jesus, för Jesus visste att han  Måste genomgå denna KRIS, för att Bliva Omvänd från Förtröstan på sig själv och egen styrka. Något vi Dagens bekännare har att lära av!

Frank Mangs ställde frågan till äldre Troende, om de var Villiga att Genomgå en Kris!! Detta då priset för att en Andlig Förnyelse skulla kunna FÖDAS FRAM! Mvh/nils

- 15/3-19 11:51 -


nils kommenterade Sanningen om uppryckandet och Jesu återkomst

Ett löfte som Guds ord upprepar 3 ggr. är löftet att vi Ej skall drabbas av Vreden;
Rom.5:9, 1Tess.1:10.1Tess.4:9 .
Däremot finns Inget löfte om att slippa V-mödan, varför jag tror de flesta blandar ihop begreppen och menar att också V-mödan är Guds Vrede.
När vi läser Upp.7:9-17 ;"Sedan fick jag se en stor skara som ingen kunde räkna, en skarafrån alla folkslag, stammar, folk och tungomål stå inför tronen och Lammet;och de var klädda o vita, fotsida kläder, " inser vi att det måste vara Jesu Brud.
På frågan vilka de är kommer svaret i V 14;"Dessa äro de som komma ur den stora bedrövelsen, och som har tvagit sina kläder och gjort dem vita i Lammets Blod."
I gr.txt.står det ur den stora Vedermödan, vilket ju innebär att de hade varit Med Under V-mödan, dvs. Jesu Brud skall Ej slippa "den stora V-mödan!!
En annan Sanning läser vi om i Luk.17;26-37 där Jesus talar om Noas och Lots dagar och i V 30 säger;"Alldeles på samma sätt skall det ske då Människosonen uppenbaras!"
Först när Noa gick in i arken kom floden och förgjorde dem allesammans, V 27.
Först när Lot gick ut ur Sodom regnade eld och svavel och förgjorde allesammans, V 29.
Det var Strax INNAN  Vredesdomen, som herren räddade Noa och Lot.
Enl. V 30 skall det ske;"Alldeles på samma sätt då M-sonen uppenbaras, " vilket då är Strax Innan Vredesdomen.
Vet Ej något Bibelord där Jesus Lovar oss att Slippa V-mödan, men tre ggr.lovar oss Guds ord att det är Guds Vredesdag vi är lovade att Undfly.
Läs Jes.26:20, där det också står att vi skall gömma oss ett litet ögonblick;"Till dess Vreden har gått förbi."
¤¤¤
Tro Ej att jag med dessa Bibelord menar att vi skall vänta med att vara Redo.
Skall vi skall genomgå den kommande V-mödan, måste Vi redan NU göra oss Redo om vi skall Klara Av De Svåra Tider Som Då Stundar!!
Och Glöm Ej Jesu ord;"Vaken ty Ni vet Ej när tiden är inne;" i  Mark.13:33-37, där Han 4 ggr.i 5 Veser uppmanar oss att Vaka!   Mvh/nils

- 15/3-19 09:49 -


nils kommenterade Detta har hänt USA när de försökt dela Israel

Svar till Martin. Martin, dessa dödades då USA-s presidenter EJ tog Varning av de Föregåndes MISSTAG, och EJ hade någon GUDSFRUKTAN och EJ läste och Följde Guds Profetiska ord gällande Israel som är Guds Ögonsten. Sak.2:8

Det kommer att bli alltfler som dödas om man EJ man Ej tar GUDS VARNINGAR PÅ ALLVAR, därför att Man Saknar GUDSFRUKTAN, varför NÖDEN och DÖDEN då kommer som den enda Möjligheten Herren har, Även för att väcka Sitt Sovande Folk av Idag!

Jag kan inte förstå det Trump och Nethanya nu planerar, samtidigt som jag Tror att Det Ej Kommer Att Lyckas, för det Handlar EJ Om POLITIK, utan är en djupare Andlig Kris en Uppgörelse mellan Herren och satan, denna världena furste som alltid hatat Gud och Israel!

- 14/3-19 19:01 -


nils kommenterade Detta har hänt USA när de försökt dela Israel

Svar till Thomas.

Dessa Bibelord gällde Guds eget Utvalda folk då, och passar oss Jesu Utvalda Idag!

"Jag lät er gå medd tomma munnar i alla edra städer. Och likväl har I icke omvänt eder till Mig, säger Herren.

Jag förhöll regnet för eder när ännu rtremånader återstod till skörden. Och likväl har ni icke Omvänt eder till Mig, säger Herren.

Jag slog eder säd med sot och rost. Och likväl har ni icke Omvänt eder till Mig, säger Herren.

Jag sände ibland eder pest liksom i Egypten;Jag dräpte edra unga män med svärd. Och likväl har ni icke Omvänt eder till Mig, säger Herren.

Jag lät en omstörtning drabba eder, loksom när Gud omstörtade Sodom och Gomorra. Och likväl har ni icke Omvänt eder till Mig, säger Herren." Amos.4;6-11

Hedningarna tycks ha Mer Gudsfruktan än dagens Kristna, och Vill vi Ej Omvända oss Idag, måste den Tvingande Nöden göra det!

Vill man inte taga Herrens Varningar på Allvar, utan Bortförklarar Allt med sitt Snusförnuft förhärdar man sitt hjärta och vad blir då Slutet tror du?? Mvh/nils

- 14/3-19 09:43 -


nils kommenterade Jesus berör och stör

Inte Medborgare här, men med ett Kungligt Uppdrag är vi på genomresa i denna Värld!
Det står om Abraham;"Genom Tron bosatte han sig som Främling i det utlovade landet.
Ty han väntade på "staden med de fasta grundvalarna", vars byggmästare och skapare är  Gud."
"De hade allenast sett det i fjärran och hade hälsat det och bekänt sig vara "Gäster och Främlingar" på jorden." Heb.11:9-10, 13
Nu säger Gal.3:29;"Hören I nu Kristus till, så ären i därmed ock Abrahams säd." 
¤¤¤
Som Abrahams säd skall också vi likt honom bara se oss som Främlingar och Gäster här, i väntan på Uppbrottet när vårt Uppdrag är slutfört! Vilket drömmål ändå vi Troende har!

- 13/3-19 21:41 -Äldre kommentarer →


TILLBAKA


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 12, tisdag 19 mars 2019 kl. 06:27

Jesus söker: Josef, Josefina!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 19 mars 2019 05:11

Be för min mamma som är svårt sjuk

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp