479 online! | Sidvisningar idag: 139 086 | Igår: 178 464 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Kommentarer av

Erik S

490 kommentarer
 


Erik S kommenterade Lögnen, falskheten och sveket

Svar till Calle.

Vi får hoppas att din analys slår in. Den var kort koncis och bra. Det enda att tillägga är väl, att vid extravalet får vi hoppas att C och L gör ett urdåligt val och att MP åker ur riksdagen. Och kanske att KD ökar.......

- 14/1-19 09:51 -


Erik S kommenterade Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Detta var i.o.f.s inget nytt. Det har pågått länge. Hollywood är ett av dom "mörkaste platser" som finns, vad gäller ockultism, djävulsdyrkan och andra onda verksamheter.

Otaliga är dom s.k "stjärnor" som sålt sin själ till satan eller skrivit "kontrakt" med honom för att i utbyte få rikedom, ära och allt jordiskt materiellt gott. Det är få platser där det förekommer så mycket pedofili, svarta mässor, prostitution ja t.o.m människooffer. För att tala klarspråk, så har man ingen chans "att slå igenom och bli stjärna" i Hollywood, om man inte deltar i någon av dessa hemska verksamheter.

Utåt ser allt så glättigt och fint ut. Lyckliga människor, flotta hus, häftiga bilar, egna privatjets och miljontals dollar på bankkonton-och vilka ungdomar skulle inte vilja ha så?

Men bakom denna fasad är ett oerhört djupt mörker, den svartaste ondska man kan tänka sig. En ondska som gott kan jämföras med is härjningar i Syrien-fast på ett mer "belevat, subtilt och fint" sätt. En av dom största djävulskyrkorna finns enligt uppgift här, med flera tusen medlemmar. Och har du en gånga fastnat i dessa garn är det oerhört svårt att ta sig ur. Finns flera som försökt bryta med detta, dom har hittats döda under mycket oklara omständigheter. Men tack och lov lyckas också flera bli fria-men då behövs ett ingripande av Herren själv-Amen. (Lyssna till John Ramirez berättelse t.ex.)

Så nog är djävulen verklig och i full verksamhet och ju närmare vi kommer avslutningen av denna tid, ju mer ondska kommer vi få se. Men tack och lov finns en annan kraft, som är så mycket starkare, som vi får lita till. Och det känns ju väldigt tryggt!

MVH

- 11/1-19 13:42 -


Erik S kommenterade Falska profeter

Svar till Leif.

OK, tack för klarläggande, jag förstår. Ha det fint. MVH

- 10/1-19 05:51 -


Erik S kommenterade ”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Ja det är hemskt. Ett av bevisen hur ett samhälle står moraliskt och mänskligt sett är just aborter. Ett samhälle med många aborter, är ett samhälle som ruttnar inifrån.

Den här kvinnan misstänker jag är vänsterliberal-demokrat-och troligen också radikalfeminist. Clinton , Obama och senare Hillary Clinton, hade ju aborter som en av dom stora frågorna. Aborter skulle stödjas så mycket det gick. Man slussade miljoner dollar till andra länder, så att dom skulle kunna införa samma "abortregler-generösa" som i USA. Ja man rent av tvingade dom, att införa dessa abortprogram. 

Vi ser här att feminismen är en oerhört ond kraft i samhället, dom skriker sina slagord om"kvinnans rätt till sin egen kropp" och "kvinnan själv skall bestämma helt och hållet". Feminismen gick hand i hand med Clintons och Obama. Och det är inget annat än ett rent uppror mot den etablerade ordningen. Då kanske man lättare kan förstå, hur farligt det är att få in feminismen i våra församlingar-det är ett rent uppror mot Gud och hans ord och regler. Man har ett "sjukt" behov av att protestera mot " männens patriarkat" i Guds ordning-man är bättre endast därför att dom är kvinnor! Dessa Debora grupper kommer nu mer och mer. Församlingarna måste ha en klar rågång mot dessa vllfarelser.

Clinton drev ju abortfrågan så hårt, att det blev apokalyptiska proportioner. (hon har också genomgott flera aborter-och det var helt fantastiskt!? I samma stund som aborterna ökade, så ökade motståndet mot dom kristna-speciellt mot dom som hade abortmotstånd med i programmet.

På Jesebels tid, brände man barnen levande till höga trummor, så man skulle slippa höra deras skrik! Efter Trumps seger, så samlas häxor, djävulsdyrkare, shamaner och feminister för att motarbeta och kasta förbannelser på Trump. Bort med Bibliska värderinngar och fram för fria aborter, ännu mer. Hillary Clinton har faktiskt sagt" att aborter är som ett offer för oss" nånting fint och högre-ungefär den lydelsen! Då kan vi se vilken tur att inte denna människa vann valet. Det var rena ondskan som florerade då. Detta har nu bromsats upp, betydligt. Tack och lov.

Aborter är en fruktansvärd och ondskefull verksamhet. Vänsterliberaler och kommunister har alltid skrikit om fri abort-så och feminismen. Dessa företeelser måste motarbetas, på alla plan och särskilt i våra församlingar.

Ha en fin dag-MVH

- 10/1-19 05:45 -


Erik S kommenterade Falska profeter

Svar till Leif.

Käre vän, jag tar din kritik med upphöjt lugn. Du får tycka precis vad du vill, det är ok. Om SD förknippas med nazism, så borde V förknippas med kommunism och S med nazism-precis som SD-men det är det tyst om. Eftersom S och V tillhör den sida som har rätt "värdegrund" och innefattar floskeln "allas lika värde". Dit tillhör också MSM, SvK och en del andra, bl.a en del av frikyrkorna. Med andra ord tillhör dom den grupp som ibland kallas globalisterna. Detta ger dom en fribiljett till att se ner på alla andra som har avvikande mening. Nog om detta.

Att många frikyrkor är ute på "hal is" vad gäller både ledning och s.k "verksamhet", det är vi väl inte bekänta av om vi blundar för eller? Hur skall vi annars få ordning på problemen om ingen påtalar det hela? Tycker det är sunt att flera här inne reagerar på konstigheterna! Heder åt dom! I stället för att blunda och jamsa med. Vår kamp är som bekant inte mot kött och blod.......

En del av varför det inte händer mer andligt sett, är att det inte står rätt till i församlingarna. (jag har varit med så länge, så jag vågar ha en uppfattning om detta) om någon inte gillar denna min uppfattning så är det upp till dom.

Ta nu inte detta personligt, broder, jag respekterar din uppfattning. Vad vi kan vara eniga om, är nog att vi behöver gå in i bön för att få ändringar till stånd och få Guds verk på offensiven. Ha en bra kväll! MVH

- 8/1-19 19:11 -


Erik S kommenterade Falska profeter

Svar till Bengt.

Kan nog ligga något i det du skriver här, broder. Vi får i alla lägen be om andlig vishet. Saknar vi det, så får vi utbe oss det från Herren. Och det är ju tryggt. Mvh

- 7/1-19 13:37 -


Erik S kommenterade Falska profeter

Just det, håller med dig! Ha en bra dag, i Herrens väldiga nåd!

- 7/1-19 12:45 -


Erik S kommenterade Falska profeter

Intressant att följa diskussionerna här, gällande falska profeter. Här kommer ett litet inlägg i detta ämne.

Vad gäller det "stora uppropet" från Swärd och Grenholm som fick 380 pastorer att skriva på, att kristna/frälsta inte skall rösta på SD, är både märkligt och symtomatiskt för vår tid. Varför är det "katastrof" att rösta på SD, men att rösta på socialismen eller kommunismen är helt ok? Detta har lagt en tjock filt av "otäck ande" över frikyrkan. Skulle alltså kommunismen vara så mycket bättre än SD? Mycket märklig uppfattning. 

Dock är av tradition och ohejdad vana många av frikyrkans medlemmar socialister. Så har det varit länge. Dessa är det väldigt svårt att få att tänka i andra banor-om man nu vill det. Så Grenholm/Swärd spelar nog på gamla invanda "strängar"-då får man stort gehör.

Grenholm tillhör ju den klick i landet som bejakar liberalteologin/ersättningsteologin och är ansvarig för en hel del konstigheter-och denna person ställer Swärd upp, tillsammans med? Ursäkta, men då måste man fundera ett tag. Att läsa deras bok "Jesus var också flykting" - en mycket konstig titel f.ö-är ju en märklig upplevelse. Det är rena vänsterpropagandan-för att inte säga extremvänster-propaganda. Går inte att säga, att denna bok ger några större positiva "vibbar". 

I och med den stora invandringen till landet, så får vi per automatik stort inflöde av muslimer. Skulle detta vara så oerhört positivt för landet? Vi vet ju agendan som EU och FN har. Vi ser ju med all önskvärd tydlighet, vad som håller på att hända i Sverige-om man nu vill se det-muslimska kriminella gäng, som ställer till väldigt mycket skada i samhället. Många yngre radikaliseras i fängelserna. IS-krigare får komma tillbaka hit och får förtur till lägenheter, får läkarvård, tandvård, gå hos kuratorer(om dom vill) och får generösa bidrag av skattemedel. Nu är det på förslag att dessa "krigare" också skall få ta hit anhöriga-fruar och barn, betalt av våra skattemedel. Är det så väldigt få, inom kyrkan, som inser faran i detta? Ja tydligen. Man anser att en kommande väckelse skall lösa alla problem som finns, eller? Tyvärr är jag inte så säker på det-att vi får se en massväckelse bland muslimer alltså.

En del kommer att bli frälsta-tack och lov-men i samma utsträckning kommer motståndet och förföljelsen mot oss kristna att öka kraftigt. Vi befinner oss  nu, i "lugnet före stormen". Hur många är medvetna om det?

En annan allvarlig sak, är att frikyrkan låtit RKK ta över "rodret", vilket är långtifrån positivt. Även pingst har ju skrivit på, genom SKR, att ta hänsyn till RKK:s uppfattningar i olika ämnen! Förre pingstledaren P Hörnmark, har ju också varit nere i Rom och bugat för påven-kom sen och tala om falska profeter! Vi har många, alltifrån SvK ledning till ända in i våra frikyrkor-alltifrån radikalfeminister till ockultism och New Age!

Detta och en hel del annat gör att kyrkan borde rannsaka sig själva ganska noga, vad man sysslar med. Är det verkligen så oerhört positivt med massinvandring av muslimer? Hörde för ett tag sen, en f.d israelisk toppdiplomat, som i många år arbetat i Netanyahus innersta krets, han har också arbetat i Vita Huset och var personligt bekant med bl.a både Clinton, Obama och Trump-vad han hade att säga, går nästan inte att skriva här. Kan bara säga att han allvarligt varnade Sverige för den utveckling som är på gång!(jodå, han är frälst och andedöpt, reser runt jorden och predikar ett rent evangelium och med hans kunskaper och insikter så blir man verkligen skakad)

Måste nog ge signaturen JL en poäng, för hans/hennes uppfattning. Även om inte allt stämmer till punkt och pricka. Vi behöver nog inte leta alltför långt bort, för att hitta våra "falska profeter", och fler kommer dom att bli. Och kanske kommer deras budskap att bli subtilare och subtilare. Vi får be för varandra så att vi inte tappar focus på den rätta tron på vår väg hem. Vi står inför allvarliga tider. (hoppas nu ingen tar illa upp av detta) Mvh

- 7/1-19 11:03 -


Erik S kommenterade Olagligt att visa att kvinnor blev halshuggna av muslimer

Sverige har verkligen problem-ifall någon nu inte är klar över det. Det kan vara olagligt att visa video där muslimer dödar europeiska invånare. Är ganska övertygad om, att skulle det omvända gälla-att europeer dödar muslimer, då komme aldrig frågan upp om det vore olagligt att visa det. Om det sen vore kristna som utförde det, då skulle videon gå varm på nätet. 

Ja vi har problem i vårt land. Nu har utrikesdepartementen i Kina, USA, Storbritannien och Italien varnat sina medborgare att resa till Sverige! Av alla länder, så varnar man för just Sverige! Risken är stor, säger man, att bli utsatt för stöld, rån och sexuella brott!

Regeringen och MSM har länge sysslat med tystnad och förnekelse. Man förnekar att vi t.ex har "no-go-zoner" i våra städer. Man förnekar att våldtäkterna har "exploderat" och vem som utför dom. Ibland uttalar sig någon "insatt politiker" eller kriminolog att det beror på att "anmälningsbenägenheten har ökat" !! M.m. Det blir så här galet när man vägrar inse problemen. Det visar sig att det inte fungerar. Andra länder inser att det är mycket illa ställt i landet. Man måste erkänna att regeringen lyckats bra med att "köra landet i bott". Man har lyckats med att förstöra landets rykte utomlands. 

Polis och rättsvårdande myndigheter måste givetvis få mer resurser. Som det nu är kan dom precis hålla "näsan över vattnet". Läget är långt mer allvarligt än vad många förstår. Det måste nog till ett mirakel för att vända på detta.

Skulle vi få en djup och bred väckelse, så skulle mycket vara vunnet. Förvandlade hjärtan är ju verkligen ett framsteg. Vi får be himmelens Gud att han lyssnar och svarar på bönerna om en förändring i vårt land. Annars är vi illa ute.

MVH-God fortsättning!

- 26/12-18 06:30 -


Erik S kommenterade Efter dubbelmordet på kvinnorna förnekas att islam är islam

Vill bara göra ett litet tillägg. Givetvis skall vi be för och presentera evangeliet för alla, även för muslimer! Men det är en tuff uppgift vi har. Det är faktiskt värre i Sverige, än vad som framkommer i media-om man inte läser alternativ media, där är man sanningen närmare. Vi borde klara av att anpassa dom som redan kommit-bara det är nåt att bita i-innan vi tar in fler. 

Inte nog med alla som kommer hit av "egen kraft", nästa år skall Migrationsverket själva åka ner och hämta hit 5.000 s.k kvotflyktingar. Som man genom FN lovat att ta emot.

En annan trevlig sak är, att snart släpps 1.500 muslimer ut ur fängelserna i Sverige. Många av dom har radikaliserats under fängelsevistelsen!  Det känns väl tryggt och bra eller hur? En berättigad fråga måste vara, hur har politikerna tänkt om det här? Vart är Sverige på väg egentligen? Tror jag vet, men vill inte skriva det här.

Så småningom får vi väl en ny regering, som implementerar nya migrantavtalet i svensk lagstiftning, då har vi i praktiken fått ren diktatur. Där det blir olagligt att ens nämna eller ifrågasätta migrationen.

Jag tror att vi lugnt kan säga att vi står inför en del problem i vårt land. Tänk om det är så, att Sverige blir det första land i Europa som tas över av islam? En del påstår ju faktiskt det. Vad gör vi då?

Med önskan om en God Jul.

- 24/12-18 15:03 -Äldre kommentarer →

Skriv ut
Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Påven vill att en världsregering ska styra USA

Påven vill att en världsregering ska styra USA

Av Mikael Walfridsson Påven arbetar ihärdigt för NWO, och gör stor sak av att visa att han är en ”världs och fredsman” med globala avseenden. 

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, tisdag 22 januari 2019 kl. 22:32

Jesus söker: Vincent, Viktor!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Bibelns sista budskap - Uppenbarelseboken

Bibelns sista budskap uppenbarelseboken av Holger Nilsson

Av Holger Nilsson I Bibelns sista bok finns nyckeln till förståelse för vad som skall ske i den yttersta tiden. Därför är det av stor vikt att vi tar del av dess innehåll.

6

Läs allt!


Den oönskade - Del 18

Christer Åberg Den oönskade

Den 18:e delen av min följetong om min barndom. Vi har kommit fram till högstadiet då jag började i sjunde klass. Den här delen kommer att överraska dig, vilket det också gjorde för mig då det hände.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Migrationsverket ställer fel frågor för att avgöra om man är kristen

test2

De flesta av Migrationsverkets 12 frågor är helt omöjliga att svara på och dessutom helt meningslösa när det i själva verket bara behövs en fråga för att avgöra om någon är kristen eller ej.

28

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 3

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 3.

0

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 910 411 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 131 bloggartiklar, 93 333 kommentarer och 61 360 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp