447 online! | Sidvisningar idag: 18 451 | Igår: 144 142 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Kommentarer av

Tommy

172 kommentarer
 


Tommy kommenterade I helvetet plågas syndarna

Tankar. Gud förstockade Farao, så att inte han kunde förstå att Gud själv var med Moses. Det fanns inte ens en skugga av chans för Farao att förstå detta. "Men Gud skulle göra sitt Namn känt." Men om nu Farao vart förstockad av Gud, ?. Är Farao i Himlen?. Eller är Farao i Helvetet?. Det var ju Gud själv som förstockade Farao, ingen annan. Står det inte också i Bibeln, "Ni kommer få se dem, ni inte ens kunde föreställa er i Himlen". Vilket kommer isåfall överraska många totalt.. Jag säger att jag själv inte vet vad folk hamnar, Det får Domaren avgöra, som skapat alltsammans Gud. Men jag kan tycka att Jorde Livet innebär stort Lidande o helvete för folk redan här, Krig Tortyr våldtäkter, sjukdomar svält törst, fattigdom. Katastrofer.m.m. på Cigarett Paketen, ser man lidande, man kan drabbas av, om man röker. Men folk röker iallafall. Trots Varnings text o bild, på elände. Så skrämsel verkar inte heller funka. "Vad är det som fungerar då"???. Ja, det måste vara något mer. Jesus talade inte som andra Lärare, vad var det Jesus gjorde, Gud måste väl Öppnat något oerhört i människan själv, något som Omsvepte allt inom dem, ja även yttre. "Jesus Läkte o Botade dem och drev ut Demoner, Predika Guds egen Kärlek." Vägen är smal. Och Korset är en dårskap för världen. Må Gud sända ut rustade människor, många lider. Och Gud "ÄR" Densamme idag som igår o Evighet.

- 10/1-19 23:25 -


Tommy kommenterade Efter dubbelmordet på kvinnorna förnekas att islam är islam

Ja, har vart både Mordhotats och trackasserad, men ibland tänker jag på forna Jugoslavien, under Titoismen. Kristna o Muslimer bodde ju grannar och var vänner, Jag vill inte Glorifiera Titoismen, men när han var borta, så börja ju Hat retoriken. Grannar som var "Vänner" Börja misshandla hata, Propaganda. Vansinnet var Löst i EUROPA. Massgravar. " Vad är det som håller tillbaka Ondskan så den inte Löper ut, är det Gud Själv, så den inte Löper Amok. Hoppas på Gud skall vara med, och "Vittna om sin egen Kraft". ute bland Människor, genom sina redskap av Kristna, så som Jesus vandra och botade la händer på folk, reste människor. Ja Otroende kunde ju också, se med egna Ögon också vad Jesus gjorde. Må Guds Kraft Verka i sina Lärjungar idag. På samma sätt som igår.

- 25/12-18 22:17 -


Tommy kommenterade ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Svar till Tommy.

Så känner man den inre person mer. Om man vart Barndomsvän. Rättelse av mig själv.

- 16/12-18 02:08 -


Tommy kommenterade ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Jag, själv har haft fina vänner som Muslimer i Arbetslivet, och Skolan, samt Livet. Jag har haft förmånen att Diskutera, fina bitar, där de uppriktigt inte sett ned på mig eller någonting. Jag föredrar allt Kristet, men man skall också minnas om en Muslim varit en Stor tröst i Livet för en, kanske barndomskompis, så känner man dels inte person. Kan man tacka Gud att man fick det så , till Jesus. "Det står skrivet T.o.m. Gud kan göra sina fiender till bästa Vänner. Farao satt en ring på Josefs finger. För att råda Över Egypterna. De vart mer en vänner.

- 16/12-18 02:04 -


Tommy kommenterade ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Svar till David Ström.

Det, finns en tanke. SVT o TV 4 . Valde att titta åt annat håll, Fast de Visste. När Folkmordet på Kristna i Mellanöstern pågick,  valde, de att inte sända och Kabla ut till Svenska folket, för rädslan att Stöta sig med Islam. Så därför kom aldrig Barbariet ut, av Våldtagna och tillfånga tagna slavar, grymma dödar, barn uppspikade  på Kors, med nedragna byxor, bara vidrigheter. Det kom först ut när det bankades för hårt på omvärlden att de Löpte helt Amok och det blev Ju Folk mord på Kristna. Vi ser ju bara Marcus Birro, mitt i Media smeten och där och vill Förmedla vad som pågår där i mellanöstern ." Han blir straffad sparkad och allt." Trots Uppenbar slakt och Folkmord, som han ville berätta och berätta vad som pågick. Man började Rapportera långt senare, ja kanske ett och ett halvt år senare Kablades det ut., och man hade då fått, Ord som Skulle Skilja Äkta Muslim, ifrån Islamist. En del Muslimer varnade och så fel, när unga åkte till Mellan Östern för att gå med IS, i sina Moskéer, och ville varna o få debatt kring de unga. Så det fanns väl Muslimer som såg det tokiga också, som ville stoppa dessa ungas resande. Gud kan använda vem han vill för att göra det Goda. Men Våra Statliga Kanaler, varför sände de inte händelserna från Mellanöstern, när de pågick???. Har knappt Ord för det.

- 16/12-18 01:41 -


Tommy kommenterade Den sista generationens vittnesbörd

Kan det också vara en totalt avslappnad tid, när Jesus kommer i Sin härlighet. "Obekymrat Liv. Åt drack o Gifte sig" Låter inte Katastrof direkt.. Och Jesus Kommer som en Tjuv om natten, när de inte väntar sig det. Själv, tänker ja på Katastrof o makt block mot makt block Jordbävningar, och vad som sker i Israel.. Men skulle allt kunna vara Motsatt riktning. Nästan som Dans runt Guldkalven, när Moses var uppe på berget och fick Bud Orden, var och vad gjorde folket . Jo, Dansa runt en Gud av Guld de själva Skapat. Skall Jesus finna någon Tro, står det väl också när han kommer tillbaka.?

- 15/12-18 10:58 -


Tommy kommenterade Kyrkohandboken förvränger biblisk vänskap till homosexuella relationer

Enligt David Wilkersons. Synen. Skulle väl det också bli mer "Mega Stora Kyrkor, Rikedom Lyx" Homosexualitet som de  lär ut och uppmuntrar. Jag kan ibland reflektera fler gånger. Det skrev han ju långt innan, någon  ens kunde tänka sig Homo skargången i Kyrkan, som verkar helt vedertaget idag?.  Vart barkar det hän tro, det här.

- 15/12-18 08:45 -


Tommy kommenterade Väntar du på Antikrist?

Antikrist ande är redan verksam, den som förnekar Jesus kommen i Köttet, är Antikrist. Petrus förnekade Jesus, och skulle rädda honom från Korsfäste. Ja, då var det inte bara Antikrist, utan Satan själv hade talat genom Petrus. Vid bara ett andetag avstånd, påtaglig andlig strid, in mot själva Jesus Hjärta. Dessa Stora Kollosalt Gigantiska Andliga Krafter och Dimissioner. Som är Verksamma i Kyrkor utanför Kyrkor Samhälle, där många Kyrkor tar mer Humanistisk vinkel, istället för Den stora Andlighet, med Ande Världen o allt. Den är påtagligt verksam, Gud måste väl vara totalt vaken själv och se vad som sker i Församlingarna, och är nog Mån om sitt eget Namn och allt, och kanske håller Gud in Gåvorna medvetet. Därför Gud ser Synd på Synd, och Lämnar inte Gåvor, för att det kan Missbrukas Ordentligt. Men Paulus Uppmanar de Kristna att Söka Gåvorna. Jag väntar inte på Antikrist, utan mer på de Andefyllda människor, som. Skall gå ut i Världen, med Guds Kraft. Driva ut Demoner o Bota Sjuka, och Predika. "Gud kommer då Vittna om sig Själv i sina tjänare då, eftersom. Gärningarna kommer Bevittna Gud Påtagligt. Talenterna används. "Inte bara vanlig Lära, utan Påtaglig Kraft.". Den Väntar jag på hellre än Antikrist. Hoppas på Gud skall fylla Kristna med Helander gåvor Kraft gärningarnas. Profetiska gåvor m.m. Dessa stycken. Jesus blev förvånad själv över Judarnas otro då, han gjorde gjorde Guds vilja och botade sjuka, drev ut demoner. Blinda fick syn hörande hörsel, Lama gå. Men "Jesus blev mycket förvånad över deras otro". (Tro åtminstone gärningarna jag gör.) Idag gråter människor, sjuka m.m. Och förundras varför inte Jesus gärningar visar sig mer. Jesus var inte instängd i Tempel, utan gjorde de Öppet bland helt totalt Otroende människor också, som börja undra. "VA ÄR DETTA FÖR LÄRA." Långt från föreläsningar och Ord bara. Den väntar jag mer än Antikrist i något Tempel, även om det är Verksamt överallt Antikrist. Kanske måste vi Kristna Ställa den frågan o börja Be i säck o aska, över Synder, som kanske hindrat " GUDs RENASTE VERK. * GENOM GUDs KÄRLEK o HELIGE ANDES VERKSAMHET. Och rena oss i Kristus BLOD. Ifrån förtal i Kyrkor och annat. Och hålla Kristna Läran Ren.

- 13/12-18 09:15 -


Tommy kommenterade Bedräglig rikedom

Det var fint. Mammon glöms Bort som den Största AVGUDEN. oftast är han glömd. Tänker ständigt på berättelser Jesu berätta om Lasarus o den Rike mannen. Samt, Sakeus som fick ett Fräsning möte med Jesus, och grep hanses Liv. Eller Jesus som sa, har någon två Livrockar och ser en utan, delar han det ena paret, eller när Jesus Kommer i sin Härlighet med Änglarna. Och berättar att han var Naken Sjuk, m.m. Matt 25. tror jag. Jag besökte dig i fängelset. Var det Kristna Bröder Jesus menade satt Oskyldiga i fängelset, eller var det omvända i fängelset, eller är Fängelset i oss när vi är ensamma sjuka? Eller kan en stor skatt vara rent fängelse o följa Aktie börsens noteringar, och se till Större Alarm system runt allt sitt Gotts, kan det vara Fängelse Jesus måste in där med, in i detta fängelse o besöka de. rika med och förlossa dem och peka mot Himlens skatt. Den Rikaste av givarna verka vara en fattig Änka. Jesus berömde henne inför sina Lärjungar. "Varför"?. Hon såg inget för världen ut o hade egentligen inget nästan att ge. Ändå lyfta Jesus upp Ögonen stort mot just henne, och nästan stolt visade upp henne, inför Lärjungarna. Gud Räknar Alltså Också, men på ett mycket märkligt sätt. Skatten är riktad mot Himlen. Där Rostar det aldrig. Fint av att du Skrev David. B.

- 13/12-18 04:17 -


Tommy kommenterade Kvinna dog och fick uppleva himlen och änglar

En del kanske har mött mycket av det Himmelska, men inte talar om eller ens får säga det. Paulus hänvisade man till en tagg i Kropp, att en Satans Ängel t, om användes för att han inte skulle använda saker, som han säkert visste om. Hur länge var han i Himlen, det står inte. Kunde det vara en längre tid?.."Timmar"Helt dygn ? Ja, rent av tre dagar ? Visst är Livet egendomligt, även om man tror. För Gud skulle det inte vara en Konst för honom och skriva i Hela Himlen Jag Finns, så att alla bara såg och häpna o tappa andan. Men på något sätt känns det som Gud vill lägga sig Dold. Det verkar vara en mening, att Gud valt så. "Men det Himmelska är här med Gud, " Gå ut och Bota Sjuka, och driv ut  Demonerna. "Och Folk skall få undra vad är det här för slags Lära" På det Sättet borde det Himmelska vara bland Oss. Må Gud, inte bara Ord, utan verkligen rusta Kristna med denna Underbara Kraft som skall ära Kungarnas Kung. Hoppas du som Kristen skall få av de Himmelska Nådegåvorna Ovanifrån, oavsett om du anses liten här världen eller stor. Paulus uppmanar ivrigt, att Söka de "Himmelska" Nåde Gåvorna. Så att det som sker i Himlen sker här på Jorden.

- 14/11-18 03:01 -Äldre kommentarer →

Skriv ut
Annons


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, onsdag 16 januari 2019 kl. 02:23

Jesus söker: Hjalmar, Helmer!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 463 771 557 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 118 bloggartiklar, 93 143 kommentarer och 61 185 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp