Live | Bönesidan | Sök | Kontakt
Surfar nu: 389 www.apg29.nu


Kommentarer av

Erik S

515 kommentarer
 


Erik S kommenterade Sanningen om uppryckandet och Jesu återkomst

Svar till Thomas.

Tyvärr, käre vän, men där är du helt fel ute. Christer har helt rätt i sin kommentar. Tycker inte nåt ytterligare behöver läggas till. Mvh ha en fin kväll

- 17/3-19 17:32 -


Erik S kommenterade Migrationen organiserad invasion

Svar till AnnMarie.

Jag håller med både dig och JL i nästan allt ni skriver här angående Grenholm/Swärd. Det räcker att läsa deras bok "Jesus var också flykting". Hela boken kan väl karakteriseras som totalt vänstervriden. Den ger inte särskilt mycket behållning, om ens något.

Att sen många kristna anammat denna publikation är märkligt, men kanske än mer tragiskt. Det kanske finns en agenda bakom som JL skriver och då är det allvarligt, mycket allvarligt. Att pingst är ute på "djupt" vatten i en del frågor är sant. Dom är ju med i "ekumeniska rådet" där RKK lägger upp riktlinjerna. P Hörnmark har ju också varit nere i Vatikanen och "bugat sig" för Påven. Vad fanns det för anledning till det? Pingst skall väl inte ha något att göra med Påven ock RKK.

Det är mycket som tyder på att vi befinner oss i avslutningen, och fler märkliga saker kommer säkert dyka upp. I stället för Jesus var också flykting, så läs PA Imsens bok Inga andra gudar-det är annat det!!

Ha en fin helg! Shalom

- 15/3-19 21:12 -


Erik S kommenterade Detta har hänt USA när de försökt dela Israel

Svar till nils.

Ja allt detta är inte bara fantastiska sammanträffanden, det ligger en djupare plan och ledning bakom detta. Vi har sett hur Bush, Clinton och Obama har betett sig, dom har vänt Gud ryggen och det kommer givetvis att straffa sig. (så kommer det också bli med Sverige om vi inte besinnar oss och ödmjukar oss inför Gud)

Clintons fru, Hillary, var om möjligt ännu mer i opposition mot Gud-hon var ju utrikesminister under Obama 2009-2013.  Hon sade rent ut, att religiösa övertygelser måste ersättas och speciellt då kristendomen, detta för att kunna få en än mer liberal  abortlagstiftning. Något av det värsta var ju hennes oerhört liberala syn på aborter. Hon gjorde det till en "religion" att ta livet av ofödda barn! När hon blev vald till presidentkandidat 2016 var det något av det otäckaste man sett. Man hyllade och jublade när några kvinnor berättade om sina aborter. De som protesterade mot aborter kallade hon för "terrorister!" Hon sade att "det finns ingen viktigare fråga än försvarandet av aborter". Det var hennes allra viktigaste politiska fråga (hon har ju själv genomgått 2-4 aborter) Man blir mörkrädd av en sådan inställning.

Man förstår, att en sådan hemsk inställning kommer att straffa sig. Som tur är blev hon inte president!!

Denna delningsplan som Trump nu jobbar med, kommer bara föra med sig elände och stort lidande om den går igenom. Jag har också svårt att se meningen med detta. Jerusalem kommer att intas av AntiKrist-han ingår ju först ett avtal med Israel-men där är vi inte än. Men den plan som nu ska sjösättas tror inte jag heller blir verklighet. Här gör Trump ett stort misstag och ändå borde han begripa att motståndet blir stenhårt från speciellt höger och ortodoxa grupperingar-hans egen svärson är ju ortodox jude, så han borde veta deras inställning.

Så visst finns ett samband mellan att vända Gud ryggen och straffdomar. USA får verkligen passa sig. Men även vi i vårt land.

- 14/3-19 20:12 -


Erik S kommenterade Migrationen organiserad invasion

Svar till AnnMarie.

Den tanken har jag också snuddat vid. Och andra som inte inser problemet(en) vi drar på oss i vårt land. Att han fick med sig 380 st är förvånande. Skulle så många "pastorer" var så vänsterinriktade och PK att dom inte förstår detta? Eller vågar dom inte gå emot det kristna etablissemanget? Det är högst märkligt. Allt är ju faktiskt inte ljusblått och härligt, även om nu några konverterar till kristendomen. Ha det gott i Jesu namn!

- 14/3-19 18:59 -


Erik S kommenterade Migrationen organiserad invasion

Svar till Elisabeth.

Intressant det här. Vad som står i ingressen stämmer ganska bra, trots att det är nåt år sen. Personligen tycker jag S Swärd pratar med dubbla tungor, därför kan jag inte lita på honom. Dels vill han ha in så många migranter det bara går, sen skall alla "omvändas" till kristendomen, från islam alltså. Ursäkta men detta är ju en utopi.

Visst, den kristna kärlekstanken skall genomsyra vårt sätt att vara och göra, klart. Vi ska behandla främlingen och den föräldralöse och fattige humant, absolut.

Problemet är att alla kallas "flyktingar"-vilket dom inte är. Och många kallas "ensamkommande flyktingbarn" vilket dom heller inte är. Men agendan har satts av vänstermedia. Och nåde den som går emot denna indelning. Även många kristna accepterar dessa benämningar. Utöver detta är dom flesta just muslimer och vi ser ju vad det leder till. Några blir frälsta och omvända, ja visst, härligt och bra på alla vis, men majoriteten blir det inte. Och det utgör ett problem. Ett alltmer stigande problem-om vi nu ska vara ärliga.

Den sista tiden har vi fått ett ännu mer "delikat" problem på halsen-dom återvändande is-krigarna. Vi har redan ett 100-tal i vårt land som rör sig i våra städer Och redan har några varit inblandade i våldsbrott. Och flera väntas komma hit. Dessutom barn till dessa, som skall integreras i skolan m.m. Vad vet vi hur pass illa dom är skadade rent mentalt? Vad är alla dessa kapabla till? Dom skall vara i klasser med vanliga svenska barn, vad kommer hända då? Ja vi kan bara ana det! Sen blir fler och fler av unga muslimer radikaliserade i moskeérna, tyvärr. Muslimska gäng terroriserar flera stadsdelar och begår grova brott. Till detta kommer flera och flera moskeér att öppnas. Fler och fler får tillstånd till böneutrop. Hallå, ringer ingen klocka, inte ens hos kristna ledare och pastorer. Fattar dom inte, att böneutrop proklamerar islam som enda accepterade religionen-även i den andliga sfären. Kristendomen får svårare och svårare att få genomslag. Jodå, jag vet, att Gud kan ändra på förhållanden, givetvis. Hos hur många kommer det upp en del frågeställningar? Inte så många, tydligen.

Har dock aldrig hört Swärd eller någon annan som är positiv till "massinvandringen" beklaga vad som sker. Eller att vi kanske borde stoppa och försöka integrera dom som redan finns här. Problemen är enorma, faktiskt. Har heller aldrig hört Swärd vara ledsen för alla stackars flickor/kvinnor som våldtas eller trakasseras av muslimska unga män. Varför? Får sig prestigen en smäll då, eller? Till detta har vi i alla fall en minister som vill utrota kristendomen i vårt land. Bedrövligt. Sen har vi också den globalistiska agendan!

Men vi ska inte sluta evangelisera bland muslimer, inte alls. Men som du säger, alla kanske inte kan göra det, men bidra på annat sätt.

Det är dock rejäla problem vi har att tampas med i vårt land. Och inte kommer dom att minska framöver, tvärtom. Men vi får kämpa på i Jesu namn.

- 14/3-19 16:36 -


Erik S kommenterade Lars Enarsons varning den 11 mars för en tvåstatslösning i Israel

Helt nödvändigt att det här tas upp. Detta är livsfarligt. Det får bara inte hända. Ingen säger ingen, får dela Guds land och stad, då drar man olycka över sig.

Trump har en del bra sidor och har gjort en hel del för Israel, men här är han ute på mycket hal is. Man tycker att han borde förstå, när han omges av flera kristna rådgivare-men så är det ibland med oss människor, vi ser inte klart trots det uppenbara.

Vi ska givetvis bedja allvarligt, att detta scenario inte går i fullbordan. Sker en delning, blir det mycket svåra problem för Guds land och folk-för att inte tala om USA, vilken dom dom kommer att dra på sig. Givetvis överger inte Gud sitt folk, även om delning sker, men det blir mycket gråt och smärta.

Även om en delning skulle beslutas, vad sker då? Kommer Israel att acceptera, eller bryter ett nytt krig ut? Är IDF helt lojala eller vägrar dom? Ser Iran, Hamas och Hizbollah sin chans att slå till mot Israel? Har vi då Gog och Magog-kriget igång, enligt Hesekiel?

Alla med någorlunda sund andlig insyn, inser ju att detta är ohållbart! Att s.k palestinierna skulle få halva Jerusalem samt landområden därtill! Det är ju absurt. Dessa som vill utplåna både landet och folket!!

Nej, här gäller bön som Enarsson påpekar. Vi måste hjälpas åt i detta kära vänner. Vi är inne i en kritisk fas. Mvh och Shalom.

- 12/3-19 16:09 -


Erik S kommenterade Folket rådlösa vid klimatlarm

Ett litet tillägg bara. Grundaren av Greenpeace, Patrick Moore, tar nu bladet från munnen och talar klarspråk. "Den moderna klimatrörelsen är en giftig blandning av politik, religion och ideologi som nästan håller på att ta över vetenskapen".

"Det finns ingen som helst sanning i detta, det är en total bluff och ett enda stort bedrägeri" slut citat. Och många gröna miljörörelser hjärntvättar ungdomar, så man går på detta falsarium.

Det var ord och inga visor!

- 11/3-19 00:47 -


Erik S kommenterade Folket rådlösa vid klimatlarm

Svar till Steven.

Ja, både du och JL har rätt. Detta är rent falsarium. IPCC tror att det kommer bli så eller så men det bygger inte på fakta. Dom här "modellerna" är konstruerade så att små koldioxidhöjningar i atmosfären ger upphov till stora värmehöjningar och med detta som grund utfärdar man varning på varning. Varför har man konstruerat modeller på detta vis?Och varför drar man slutsatser utifrån uppställda modeller som inte ens bygger på fakta?Återigen, man TROR att det blir si eller så. Hur vet man att SMÅ koldioxidhöjningar ger upphov till STORA värmehöjningar? Svar man vet inte, man bara gissar! Men dessa gissningar driver globalisterna och MSM in absurdum.

Flera hundra kvalificerade akademiker och forskare går emot IPCC och säger att trovärdigheten för forskningen skadas när IPCC kör med falska grunder/påståenden.

Man kan inte visa på något samband mellan koldioxid och klimatförändringar, klimatpolitik som bygger på IPCC:s "modeller" leder till slöseri med pengar, klimatmodellerna som larmen kommer från har inget värde, 1900-talets värmeökning ger ingen som helst grund till oro, spelar ingen roll vad orsaken är.

Detta att så många varma år har förekommit efter 2001 är inte sant, det är rent påhitt faktiskt. Men många tror detta, tyvärr. Manhattanrapporten går kraftigt emot påståendena att det skulle höja temperaturen, det är rent falsarium.

- 11/3-19 00:33 -


Erik S kommenterade ”Är det sant att muslimerna får låna kyrkorna som moskéer i Europa?”

Tack för det! Ja det är mycket tänkvärt. Det visar bara hur långt vi har kommit i "förfallet" i Europa.

Givetvis betyder islam underkastelse-inget annat. Och detta låter vi fortgå utan några protester! Jo några försöker i alla fall.

Det är därför det är så viktigt att inte tillåta t.ex böneutrop från moskéer. I och med det, så proklameras islam över en stad och att det inte finns någon annan "gud". Detta har oerhörd betydelse i den andliga världen. Det blir svårare och svårare att bekämpa detta för oss kristna, när islam intar område efter område, både fysiskt och andligt.

Det är både märkligt och tragiskt att inte samfundsledare och "insiktsfulla pastorer" fattar detta samband. Men man kanske måste vara PK idag, för att inte stöta sig med varken samhället eller islam. Ack detta arma land.

- 10/3-19 17:56 -


Erik S kommenterade Israels profetiska resa

Svar till Karl Håkan Sandell.

Där har du alldeles rätt, K H. Löftena gäller dagens Israel och judarna. (och det har ingenting att göra med liberalteologin att församlingen/kyrkan, har tagit över Israels roll-det är ren villfarelse, grov villfarelse)

Vi kommer få se många fantastiska saker ske i Israel. Gud handlar ju med detta land på ett mycket speciellt sätt. Att försöka dela landet och Jerusalem kommer att straffa sig. Gud tillåter inte det, helt enligt hans ord i Joel.

Det "stora Israel" eller Löfteslandet kommer att vara just stort. Men det kommer troligen inte gå i uppfyllelse, förrän Jesus satt sina fötter på Oljeberget. Som sagt, Israel är vår tids profetiska klocka, att inte ha uppmärksamheten på detta land och folk, kommer att stå oss dyrt.

- 10/3-19 11:36 -Äldre kommentarer →


TILLBAKA


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 12, söndag 24 mars 2019 kl. 02:05

Jesus söker: Gabriel, Rafael!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
lördag 23 mars 2019 22:25

Hjälp oss be om snar försoning i vår familj./En mor

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp