Surfar nu: 680 www.apg29.nu

Kommentarer av

Erik S

559 kommentarer
 


Erik S kommenterade Avfall och förförelse från Sveriges ekumeniska kvinnoråd

Bra, Holger att du säger ifrån! Vi måste som kristna nån gång sätta ner foten. Nu gjorde Holger det i detta fall. (kanske vi också borde göra det i det fall när Sverige helt har kapitulerat för islam och släppt in en avgud som tar ett allt hårdare grepp om landet och som en del kristna bejakar)

Esther Kazen har länge nog fått härja fritt med sina märkliga och bibelstridiga uttalanden. Kazen är starkt vänster och radikalfeminist. Hur en sådan dam kan vara pastor i en församling och ordförande i SEK, är mycket märkligt. Det säger väldigt mycket om Equmenia som kyrkosamfund. Och även om Flatås församling, där hon är "pastor".

Feminismen är inget annat än ett rent uppror mot Gud och hans ord. Man protesterar mot "patriarkatet". Männen har alltför mycket och alltför länge fått för stort utrymme i våra kyrkor och församlingar-nu skall kvinnorna komma fram med stormsteg och bli dom nya ledarna. Kazen är säkert en förebild för många unga kvinnor, som vill "göra karriär inom kyrkorna"-redan denna tanke är farlig och obiblisk. Det är Herren som avgör var man skall vara i arbetet för hans rike. ( i pingst/LP har vi en motsvarande dam som är vänster och radikalfeminist, nämligen Nina Eriksson som är ansvarig för kvinnofrågorna samt arbetar med den nya organisationen LP-Grow och jag har själv hört henne säga "att männen tar för stor plats i församlingarna"-nu skall det vara girl power!

Personer som Esther Kazen borde inte vara s.k "pastor" inte heller ordf. i SEK-där håller jag helt med Holger. Vi måste stå på Bibelns grund, annars kommer vi fullständigt vilse och det har Kazen gjort, ordentligt också. Det går inte med bästa vilja i världen att försvara hennes åsikter. Hennes försvarare säger att hon "utmanar gamla strukturer"-just det, där har vi det. Feministerna kan inte tåla att männen står som ledare. Dom gamla strukturerna i Bibeln är alltså oviktiga och osunda. Det är tack vare dessa "gamla strukturer" som kristendomen idag gör stora "framsteg". Nej då, allt är inte bra och misstag begås, det får vi erkänna. Och det finns kvinnor som ledare på vissa poster och en del "gör det bra". Men ingenting skulle bli bättre, med personer som Kazen i spetsen-tvärtom.

Måtte vi inte tappa focus på Bibeln och dess "strukturer"-Gud vet nog fortfarande bäst!

MVH

- 21/7-19 02:25 -


Erik S kommenterade Klimatpredikanter

Svar till Sven Thomsson.

Rätt! Tiden närmar sig och kampen hårdnar! Antikrist ande har fått och får ett allt hårdare grepp om människorna. Pastorer och kristna församlingar är absolut inte undantagna från detta-tvärtom. Det är där djävulen sätter in sina kraftigaste attacker.

Liberalteologin har spridit sitt gift och med det följer en massa annat "skräp" som inte har i en kristen profetisk förkunnelse att göra. Budskapet i dag, skall vara överslätande, undfallande, och kletigt som en smörsång av Sten&Stanley. Budskapet skall vara ett socialt evangelium, som inte får förnärma någon eller väcka någon anstöt. Nåde den som talar om synd och straff, om himmel och helvete, för att inte tala om den yttersta tiden och profetiorna.

Vi har kommit långt på vägen bort från Bibelns klara budskap, när pastorer och ledare frågar tillresande vad dom skall "tala om" eller predika om. Svarar man då att man skall tala om tidens tecken och avslutningen eller om DHA, under, tecken och mirakler, då blir det nej! Eller så får man "skala bort" en hel del av budskapet, annars blir det ingen predikan! Då kanske pastorn själv eller någon ur ledningen säger ett ord.

Pastorer skall inte lägga sig i, över huvud taget, vad en tillresande evangelist eller pastor skall säga. Har man ett budskap från Gud skall det framföras, punkt slut. (Är det helt galet får man ta upp det efteråt)

Skulle man däremot tala om "kristen feminism", synkretism, välgörenhet, parrelationer, inkluderande-att omfamna alla i den kristna kärlekstanken(med tanke på priderörelsen) det goda som ändå kanske finns inom islam, att inte vi frälsta ska vara en exklusiv grupp-eftersom alla är lika inför Gud, klimatet  m.m, ja då blir man mäkta populär!

Detta oskick sprider sig mer och mer och vad gör man då åt detta? Att ta varje möte inför Herren i bön och Bibelläsning, är nog enda vägen. Och så långt det går, låta DHA leda varje möte efter eget tycke. Som talare gäller det att vara oerhört känslig och lyhörd för det andliga-en grannlaga uppgift. Som sagt, tiden närmar sig och vi måste stå stadigt på ordet, för det blir inte lättare ju längre tiden lider. MVH Shalom.

- 2/7-19 17:33 -


Erik S kommenterade Ska vi betala för att Islamiseras?

Grannländerna varnar för att dom inte vill ha det som i Sverige. Gör dom alldeles rätt i. Sverige är ett skräckexempel, censur råder, regering och departement ljuger, ändrar och förskönar siffror och uppgifter rutinmässigt. Man lurar alltså sitt eget folk, för att kunna få igenom globalismen/mångkulturen. Ett annat område är klimatet (som behandlas i en annan tråd här) som är rena lögnen från början till slut. Men tänk vad trösterikt att vi har en ungdom Greta, som kan säga ifrån om detta. Hon har en hel stab av PR-folk, vänster och globalister som står bakom henne-det är en parodi.

Sverige ensamt tar emot ungefär 4 ggr så många migranter som våra grannländer tillsammans! Detta är givetvis inte hållbart. Vi ser konsekvenserna av detta nu. Ett land klarar inte detta! Undra på att vi får problem på alla områden! God bless you.

- 1/7-19 03:45 -


Erik S kommenterade Klimatfrälsning?

Svar till Sven Thomsson.

Först en eloge till Holger, att han tar upp dessa ämnen som rör den sista tiden och profetiorna-det behövs!

Ja du Sven, känner igen mig! Bli inte alltför ledsen, detta är ett tidens tecken. Den (vi) som vill predika ett fullt evangelium, kommer möta motstånd. Man får inte "väcka" dom som slumrat, alltför bryskt. Det skall numera vara ett socialt evangelium, inte för radikalt-då menar jag Bibliskt-det skall vara överskylande och integrerande. Ingen får ställas "utanför", ingen skall behöva ställas inför det svåra valet "Ja till Jesus eller Nej till Jesus". Alla kommer vi nog rätt till slut, om nu Gud är en god Gud-annars är han inte så god.

Allt det här kan vi tacka liberalteologin för. I och med denna syn på Ordet så kommer så mycket annat också med, det är bedrövligt. Det verkar vara en Equmenia-församling du är med i, men faktum är att detta kryper sig in i alla församlingar. Jag vet pingst, där det är  ungefär samma inställning. Därför är jag inte längre med i pingst, utan i en fri församling, där vi har högt i tak och predikar Bibelns hela budskap. Profetiska, ändetiden, Israel, helande, under och mirakler, andedop m.m, det känns befriande! Själv talar jag ofta om det profetiska och om Israels roll i ändetiden. Skulle jag ha gått till de två närmaste pingst-församlingarna, hade jag säkert fått nej. Man måste passa in i mönstret, nämligen

Sök dig, om det går, till en annan församling. Man skall inte hämma sitt eget andliga liv, bara för att några s.k pastorer har fått nån sorts andlig hybris och skall diktera villkoren och tror att dom vet bäst i allt. Vi får be för dessa stackare, att dom vaknar upp, innan det är för sent. Det finns så mycket intressant att tala om!

GVD-Shalom

- 1/7-19 03:27 -


Erik S kommenterade Kommer uppvaknandet för sent?

Bra, fortsätt det behövs i denna sena tid!

- 28/6-19 02:57 -


Erik S kommenterade Ska vi betala för att Islamiseras?

Du har helt rätt Karl Håkan! Den här massinvandringen slutar med katastrof. Ett litet land långt upp i norr, kan inte ta emot dessa mängder av migranter. För nåt år sen sade Reinfeldt, att"vi kommer inte ha råd med så mycket annat än mottagning av migranter". Lööf sade likaledes för ett par år sen att "vi kanske får ta emot uppåt 30 milj. "flyktingar"! Denna massinvandring kostar såna oerhörda summor, så finge vi reda på sanningen, skulle vi baxna. Men den regering vi nu har, har satt i system att "ljuga" och manipulera alla siffror.

Philip verkar vara en "vänsterliberal" som gått på allt prat om s.k flyktingar. Att Sverige går under, om inte en kraftig massinvandring ständigt pågår bl.a därför att befolkningen blir äldre! M.m, m.m. Det här är bara nys! Det är vänstern och globalisternas propaganda, ingenting annat.

Det märkliga är att många kristna bl.a pastorer, deltar i upprop för massinvandring-utan tanke verkar det som, på konsekvenserna. Bara en ytterst liten del är riktiga flyktingar. Resten är sådana som vill få det bättre, rent materiellt. Vi skall veta att bakom detta ligger en agenda från globalisterna(multinationella företag, banker, FN, EU, oligarker) som vill ha en värld utan några "hinder", för att kunna tjäna ännu mer pengar (antikrist ande finns bakom detta, men en del vägrar inse det) I förlängningen kommer en världsregering, med en stark ledare, världspolis och allt sker i samarbete med RKK.

Man kan undra varför Philip och andra massinvandringsförespråkare aldrig någonsin nämner dom oerhörda problem som denna invandring förorsakar? Inte heller kristna, inte heller dessa pastorer som är så ivriga att få in, framförallt muslimer. Ser man ingenting av den ökande brottsligheten? Hur invandrargäng lägger under sig vissa områden och i princip gör som dom vill. Hur sexualbrotten har ökat katastrofalt. Hur flickor inte längre vågar gå ut på kvällarna eftersom dom blir trakasserade av invandrare. Hur stölder och rån av äldre ökar. Problem i skolan, förskolan bara för att nämna något.

Varför säger ingen något om orättvisorna, att invandrare skall få gå före i bostadsköerna? Varför kostar tandläkar och läkarbesök nästan ingenting, medan vi vanliga får betala fullt pris? Är det rättvist? Varför får invandrare hjälp med körkort, medan svenska ungdomar får betala varenda öre.

I överskriften står "Ska vi betala för att islamiseras"-bra rubrik. Det är just det vi gör-och det kostar skjortan. Sverige har, inklusive kristna, böjt rygg för islam och släppt in en främmande gud, som heter Allah. Denna främmande gud och lära, skyr inga som helst medel för att nå sitt mål. (faktum är att många muslimer skrattar rakt ut, hur vi kan vara så dumma att vi tillåter detta ske, vi tillåter moskeér, böneutrop m.m) Märkligt att kristna inte inser, att det är en andlig kamp på liv och död! I en stad där en moskeé finns och där böneutrop förekommer är "kristendomen död" enligt islams sätt att se. Denna plats tillhör islam, både andligt och "materiellt"-man flyttar fram sina positioner, genom matt bli förnärmad över allting och kräver upprättelse både genom pengar och på annat sätt. Vi bryter flagrant emot första budet "Du skall inga andra gudar hava jämte mig"! Varför hjälper vi inte förföljda kristna? Därför att ingen är intresserad av det. Kristendomen skall utrotas, det är agendan.

Bra artikel Karl Håkan, vi måste sätta ner foten som kristna. Bra inlägg av Henrik och av flera skribenter. Sverige är i ett långt allvarligare läge, än vad många förstår. Har själv jobbat inom en mkt viktig myndighet-ni skulle bara ana, vad som finns bakom kulisserna. Men man vågar inte släppa fram sanningen. Alla uttalanden och siffror manipuleras, vi har redan demokratur. Det dröjer inte länge förrän vi har regelrätta gatustrider i våra städer-är det en grov överdrift- vänta bara litet till!

Vi behöver verkligen ett mäktigt Gudsingripande över vårt land! MVH-Shalom.

- 26/6-19 23:39 -


Erik S kommenterade Homosexuella är också syndare

Svar till SA.

Kan man vara helt säker på att det är en han? I dagens värld kan det i princip vara vad som helst-en hon, en hen, en hemafrodit, en han. Skämt åsido-det är tragiskt, man blir bedrövad.

- 19/6-19 04:28 -


Erik S kommenterade Tyder profetian på att Trump blir omvald 2020?

Ja, han kommer bli omvald för en andra period! Ingen tvekan om det. Vänta bara och se!

MVH

- 19/6-19 04:23 -


Erik S kommenterade När kommer Jesus?

Käre broder Holger, ett mycket intressant och spännande ämne du tar upp här! Och viktigt. Jag tror också att vi ska bort undan den stora vedermödan, men det kan vara så, att vi får smaka "några av vredens droppar" innan vi rycks upp.

Matt. 24, Mark 13, Luk 21, här har vi starka ledtrådar till ändetiden. Många kristna säger att Jesus "kan komma när som helst". Tyvärr håller jag inte riktigt med om det. Han kan inte komma när som helst, vissa saker måste faktiskt uppfyllas innan han kommer(däremot att han kommer helt oväntat, som en tjyv, det är helt klart)

Vi har flera tecken; Se på fikonträdet säger Jesus, krig och rykten om krig, folk skall resa sig mot folk, jordbävningar, hungersnöd och pest, väldiga tecken skall visa sig på himlen, Jerusalem skall vara omringat av härar, men detta är inte slutet, så tappa inte besinningen. Och budskapet om riket skall bliva förkunnat för ALLA folk till ett vittnesbörd, SEDAN skall slutet komma. Men FÖRE allt detta skall man gripa och förfölja er! Vidare måste Antikrist ha trätt fram, det 3:e Templet vara på plats-om inte det finns, har ju Antikrist inget Tempel att "sätta sig i". Jesus säger själv i Mark 13 :23" Men tagen I eder till vara. Jag har nu sagt eder ALLT förut". 

Några av oss kommer att få lida förföljelse-som ju många kristna redan gör. Jag tänker nu särskilt på Europa och USA. (vad kommer hända när muslimerna blivit tillräckligt många i våra länder, när dom har fått egna politiska partier som kommit in i riksdagen/parlament, sharialagar-polis-domstolar, är vi klara över hur allvarligt läget är?

Vi har märket, som gör att man kan köpa och sälja. Och en del andra saker, men det tar för lång tid att ta upp här och nu.

Jodå, Jesus kommer mycket snart, det förstår vi. Men jag tror inte vi är framme där riktigt än. Några steg fattas än, men vi måste vara på vår vakt. Den sista tidens händelser kan ske snabbt, slag i slag.

Fortsätt du Holger att tala om det profetiska, det behövs och du gör det bra. Detta var lite punkter som jag tycker är viktigt.

(Vill också hälsa till dig Holger, från Alve!)

MVH och Shalom

- 16/6-19 02:04 -


Erik S kommenterade Islamisterna ökar i Sverige

Sverige är ett extremt land. Vi utmärker oss genom att ta in väldigt många migranter, varav dom flesta är muslimer. Konsekvensen blir då givetvis, att flera radikala muslimer kommer eller blir radikaliserade i landet. Nu har vi också problemet med is-krigare. Och Sverige välkomnar dom med öppna armar. I många andra länder sätts dom i fängelse eller annat förvar. Flera länder skickar dom tillbaka för att dömas i t.ex Syrien, flera får då dödsstraff.

Sverige har tydligen-läs socialisterna/mp-bestämt sig att vara islams "alliansbroder", vad och vilka som helst får komma, snäll eller massmördare, spelar ingen roll. Här får ni allt, betalt av skattemedel. Och detta ställer också många kristna uppå. Varför?

Redan har flera grova våldsbrott begåtts av is-krigare. Och vi har ett tusental av dom redan, hur många till kommer? Redan idag är många svenska städer fyllda av lösdrivande afghaner med huckelklädda fruar bakom. Nästan varje stad är invaderad av dom och i 90-95% av dom lever dom på bidrag och tänker så göra. Dom sitter i timmar på caféer och bara pratar. Dom har ingen tanke att göra något vettigt, varför skulle dom? Hur mycket mer av sådant behöver vi? Problemen blir fler och större, ju fler sådana kommer.

Vi ser också nu att kommun, efter kommun får stora problem med ekonomin, det fattas många miljoner! I en kommun, där en av dom stora migrantsupportrarna, Bengt Sjöberg bor, i Filipstad, fattas bara 50 miljoner! Filipstad är ingen stor stad, men det kryllar av mörka människor, man skvätter om man ser en vit.

Många kristna har tagit dessa människor till sitt hjärta,   men man hör aldrig att dom påtalar några problem eller bekymmer med detta, varför? Även inom kristna led har alltså "tystnadskulturen" inträtt. Detta är märkligt och tragiskt. Varför får man som kristen inte påtala de oerhörda problem som detta ställer till? Är det p.g.a kärlekstanken? Vi kristna har satt oss i en rävsax-vi vill ha in migranter för att "hjälpa dom", men vi får inte påtala problemen. Detta är kristen PK-kultur, totalt förljugen.

Det börjar dyka upp shariapoliser, no-go.zoner, shariadomstolar, fler krav på moskéer och böneutrop, att hänsyn måste tas till deras sedvänjor och till deras förhållande till koranen.

Snart startar anhöriginvandringen, tänk om det kommer som förra gången flera tusen nya varje vecka!? Alla dessa skall tas om hand, läkarundersökning, tandkoll, socialbesök, bostäder, kläder, mobiler. Sveriges läge är allt mer allvarligt än vad folk tror. Vår ekonomi är urusel-fast regeringen ljuger och förskönar siffrorna. Varför skall dessa "lyxmigranter"få gå före i bostadsköerna? Våra egna ungdomar då, som väntat i flera år då?

I vårt hus finns en mörk kille, kom hit fick omedelbart en bostad, (någon väl bemedlad person köpte en liten 2:a som nu denne får bo i) han fick en stor modern mobil , han har bredband och laptop. Nu har han fått hjälp till både körkort och bil! vilken bil? Jo, givetvis en Mercedes! vad trodde ni? Är det underligt om folk blir ilskna? Tacka för att skatterna måste höjas-denna migration kostar oss skjortan och den kommer och bli landets fall, med stort F.

Det vore faktiskt ganska klädsamt om migrant ivrarna kunde gå ut och medge att vi har mycket stora problem. Ite en gånga har någon av dom 380 väldiga pastorerna, gjort det. Inte heller Swärd, Sjöberg eller Mölk. Jag tycker det är dåligt gjort, faktiskt. Hur många flickor han man sagt förlåt till, som blivit sexuellt trakasserade eller våldtagna? 

VI avhändar oss frivilligt vår egna tro, böjer rygg och släpper med glädje in främmande gudar-en hemsk blodtörstig gud. Hur många migranter till behövs innan man börjar fundera över situationen? Som kristna skall vi vara snälla, ja, men inte så snälla att vi sänker vårt eget land! Och bara ett fåtal av dom är riktiga flyktingar, resten är lycksökare som vill ha det bättre och leva på bidrag.

Vi släpper också in främmande gudar i vårt land med öppna armar! Inser ni inte, att den andliga kampen blir hårdare och hårdare, ju mer islam vi får in i landet? Islam är en ond andemakt, som gör anspråk på territorier över och omkring städer och samhällen och den andliga kampen hårdnar! Känner ni inte av det? Sorgligt i så fall.

Kristna borde vara mer av realister och inte svälja allt som PK/socialismen säger eller den egna pk-pastorn heller. Läget ÄR allvarligt, mycket allvarligt redan före eller i okt.nov. kan en ekonomisk stjärnsmäll detonera, bankerna kraschar, strömmen blir vråldyr, folk kan inte betala sina lån-vad tror ni händer då? Vakna upp ni som sover, av regeringen och pk-ismens falska vaggsång.......

MVH-Shalom

- 15/6-19 04:20 -Äldre kommentarer →


Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


TILLBAKA


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 29, söndag 21 juli 2019 kl. 13:25

Jesus söker: Johanna!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 21 juli 2019 10:19

Gode Gud jag har syndat.
Jag vill vända mina tankar och handlingar.
Be att mina synder blir förlåtna och att
i mitt hjärta bor förlåtelse.

Käre Jesus hjälp

Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarerSTÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp