701 online! | Sidvisningar idag: 87 228 | Igår: 160 359 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Kommentarer av

Erik S

499 kommentarer
 


Erik S kommenterade Ett krig mot Israel närmar sig

Ja lögnen finns överallt, speciellt i vänster-liberal media (i USA) och vänstermedia i Sverige är inte mycket bättre. Det var i alla fall "tur" att inte H Clinton blev president, det får vi tacka Gud för! Då hade vansinnet fortsatt med oförminskad styrka, nu har det blivit en inbromsning på flera områden och det kan vi tacka Trump för. USA har fått en "nådatid" att vända om från den olycksväg dom var inne på och det var oerhört viktigt. Om det hade blivit en president som är misstänkt för allt mellan penningtvätt, tagande av muta, undanhållande av viktiga dokument, ren lögn, till misstanke om stämpling till mord, ja även saker som inte jag vill skriva här, det hade varit en katastrof för USA. Nu tog det hela en helt annan riktning, tack och lov.

Det räcker med ett enda exempel, aborterna. Han kommer försvara det ofödda livet, så långt det står i hans makt. Han har skurit ned skattestödet till den vedervärdiga organisationen PP, med miljoner dollar. Och gett delstaterna rätt att begränsa deras verksamhet. Hade Clinton blivit vald, hade denna hemska verksamhet accelererat, eftersom det var hennes kanske viktigaste fråga-hur nu en presidentkandidat kan göra legaliserat mord till en hjärtefråga, är nästan obegripligt att förstå.

Ok, ett exempel till, demokraterna har under Obama fått bort Bibeln från schemat i det amerikanska skolsystemet. (kanske inte så konstigt när presidenten var islamist och införde muslimska bönestunder i Vita Huset! åren med Obama har USA fått ångra bittert på många områden) Nu vill Trump återinföra Bibeln i amerikanska skolor och vad är det för fel med det? Demokraterna är ju galna över detta, givetvis, men han står på sig.

Ett litet exempel till, från verkliga livet. En ensam 3-barns mamma blev dömd till fängelse och barnen blev lämnade "vind för våg". En vanlig "svensson" en granne, tyckte detta var totalt galet och begärde ett möte med Trump, han sade ja. Hon lade fram saken för honom, han höll med och såg till att fängelsedomen ändrades så att mamman fick fotboja i stället och kunde sköta sina barn. Det kanske inte är så illa ändå, av presidenten i en supermakt, att ta sig an såna "små bekymmer", han torde ha en hel del annat att tänka på. Men såna här saker nämns inte i media, det kunde ju ge Trump pluspoäng och det vore ju verkligen bedrövligt. (han tar inte ut en enda dollar i lön, inte heller tar han ut nån semester, men om han åker och golfar en dag, då skriker vänstermedia i högan sky! Jodå, han är fortfarande i tjänst och står ständigt i kontakt med sin stab. Men när Obama tog många dagar ledigt-alltför många-då var det tyst i vänstermedia-hur kan det komma sig?

Du verkar vara väldigt säker när du konstaterar att citat "av hans högmod kommer han att med säkerhet bryta uppgörelser med Israel" slut citat. Jaha, ok hur vet du det så säkert? Tänk om det är precis tvärtom? Och högmod förresten, hur var det med Obama och Clinton?

Du konstaterar vidare, att han är en bra kandidat till "antikrist" och bryter löften till höger och vänster! Hoppsan, det var tufft sagt. Du kanske kan ge exempel? Tycker nog att du skjuter högt, högt över målet, ungefär som vänstern brukar göra. Och tror inte för ett ögonblick att han är kandidat till "antikrist", det skall till helt andra kriterier. Men det tar för lång tid att gå in på, här.

Ha det gott-MVH

- 11/2-19 06:40 -


Erik S kommenterade Nationella SD blir globalistiskt?

Svar till Lars Enarson.

Ja, om detta stämmer och är riktigt och Herren står bakom orden, då är det bara att säga Amen! Då har vi ju redan fått ett löfte, att denna regering skall bort!

Då är det ju bara att "köra ända in i kaklet", tills Herren vänder på situationen. Detta skall bli riktigt intressant. Vi får uppmuntra varandra. Shalom.

- 8/2-19 14:04 -


Erik S kommenterade SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

Försvarar inte hans uttalande på något sätt, så skall man inte uttrycka sig. Det var trots allt många år sen och människor kan som sagt var ångra sig. Dock är det typiskt att man letar upp detta eftersom det kom från SD håll.

Hade det kommit från vänster, hade det nog aldrig publicerats. Vänster/socialister/kommunister skriver minst lika mycket skräp i klass med detta, men eftersom pk-pressen är på samma nivå, så sållas det nästan alltid bort. Tänk vad mycket "skit" det skrivits om Åkesson. Eller varför inte om judar och Israel. Där är vänstern och globalisterna verkligen på alerten. Men då anses det vara "normalt", minsann. Eftersom Israel alltid är den onda sidan som ockuperar land för dom stackars palestinierna. Vilket ju är ren och skär lögn, men det sägs aldrig.

Vi har t.o.m en utrikesminister som är antisemit och ljuger grovt om Israel, hela tiden. Men det går alldeles utmärkt, eftersom hon är vänstervriden. Hon har även fått en "krigsmedalj" av terroristerna i Gaza, men det är helt ok. Hon ser till att Sverige, av skattemedel, skickar ner 100-tals miljoner till s.k "palestinierna", vilket ju är totalt vansinne. M.m, m.m. Vänstern står ju i Sverige för det "goda hatet", vilket är fullt accepterat. Men kommer det något från höger eller ännu värre, från nationalistiskt håll, då är det så hemskt, så man finner inga ord.

Ställ detta i proportion till Svanbergs uttalande, så kanske vi får lite balans i det hela.

MVH-ha en fin dag

- 3/2-19 06:55 -


Erik S kommenterade Nationella SD blir globalistiskt?

Svar till Andread.

Hoppsan, det där var intressant! Ja vi är alldeles för snälla och mesiga. Många kristna och många församlingar lever i sin lilla ljusblåa bubbla och är i stort nöjda med livet och tillvaron. Man slumrar och djävulen intar fältet, steg för steg-han är nog ganska tillfreds med dessa pk-kristna, där finns inget att frukta.

Ja vi har nog en del att lära av kristna i USA. (men vi måste givetvis ha en rågång mot de avarter som ändå finns) Hoppas verkligen få se och läsa när du kommer ut på nätet. Blir det möjligt att kommentera eller kan man "bara" läsa vad du lägger ut?

Du kommer vara obekväm för vissa grupper, det låter väldigt bra, det behövs. Och visst, vänstern/pk har härjat fritt, plus en del andra. Det behövs moteld. Vi får se, kanske man kan bidra med en del tips, om inte annat. Det visar sig.

Lycka till och ha en fin helg och GVD. Shalom!

- 1/2-19 15:39 -


Erik S kommenterade Nationella SD blir globalistiskt?

Svar till Niklas jönsson.

Håller med dig och Mikael. Vi har ingen demokrati längre. Inte enbart valet-där det ju var alldeles för många "konstiga" saker som hände-utan hela samhällets funktion. Vi har snarare en demokratur, som med stora kliv är på väg in i en diktatur. 

Vi kan bara se på åsiktsfriheten, den blir mer och mer beskuren och är numera ett skämt. Gamla människor på 75-80 år blir anmälda och åtalade för att dom är oroliga för vad som sker med landet t.ex ang. migration. När nya migrationsavtalet implementeras i vår lag, blir det olagligt att ens ha kritisk inställning till invandring och islam.

Det finns människor som jobbar med att jaga "fel åsikt" hos folk som yttrar sig på nätet. Ett lysande exempel är ju vänsterextrema Expo och deras sidobolag, där Aschberg sitter som en spindel i nätet.

Green blev åtalad för att ha yttrat sig emot homosexualitet, men blev senare frikänd. Men att ens väcka åtal, är ju en skandal. 

Detta gäller om du inte har rätt åsikt, har du det, då är det fritt fram. Du skall vara vänsterextrem och PK, då kan du säga vad du vill. Är du däremot kritisk till islam, hbtq, den stora invandringen, feminism, antisemitism m.m, då är du ute på hal is. Lägg därtill om du är kristen, då anses du vara en riktigt suspekt figur. Får sen EU/FN ta över mer och mer, då blir det riktigt obehagligt.

Så demokrati och yttrandefrihet är nog bara vackra ord i detta land. Nåt som politiker kör med, för att det skall låta bra.

- 31/1-19 19:22 -


Erik S kommenterade Ett krig mot Israel närmar sig

Klart att ett 3:e Tempel skall byggas, ett jordiskt, i det nuvarande Jerusalem. Var skall annars antikrist sitta? Antikrist ande är redan verksam, ja det kan vi nog skriva under på. Men att antikrist skulle vara ett "världsrike-Rom" det är jag tveksam till. Att han däremot kommer att "styra" ett världsrike, det är väl ganska klart.

Tror inte heller att Trump är antikrist. Frågan är om han-antikrist-ens kommer från vår del av världen, Europa eller USA. Lutar åt att han kommer från Mellan-Östern. Och ganska troligt är han redan född och följaktligen lever han bland oss nu.

Att RKK har en stor del i kommande händelser och bejakar detta kommande världsrike är väl ingen tvekan om. Även så islam. En "ohelig" allians mellan RKK, islam och globalisterna-dvs. den kapitalistiska eliten, (bankerna och finansinstituten) ser vi ju redan nu. Bara att se vad G Soros sysslar med. De s.k "flyktingströmmarna" både i Europa och från mellan-amerika, finansieras ju av Soros. I sept 2014 sade han "jag skall bryta ner USA, genom att ekonomiskt stödja svarta hat-rörelser bl.a. Jag skall sätta dom i en mental fälla och få dom att hata vita människor. Dom svarta samhällena-eller den svarta befolkningen är lättast att manipulera" slut citat.

Hur väl stämmer inte detta! BLM-rörelsen i USA har ju ett starkt samarbete med radikal islamism. En tickande bomb finns där.

Påven har ju nyligen sagt att han tycker USA borde styras av en världsregering. Vi ser att tentaklerna sträcker ut sig och samarbetet mellan sista tidens aktörer, blir mer och mer tydligt.

MVH-Shalom.

- 30/1-19 16:42 -


Erik S kommenterade Ett krig mot Israel närmar sig

Svar till nils.

Ja du broder det beder vi för! Och inte bara det, utan att han får sitta en period till. Det behövs, om USA ska komma på någorlunda rätt köl. (finns ju också några profetior som säger just detta-hoppas det är riktigt)

Det tar sin tid att vända ett land tillbaka till Gudsordet. Nu är det inte så säkert att alla vänder om, men landet har fått en nådatid, ett fönster som står öppet, en chans.  Men där det onaturliga och orättfärdiga blivit normalstandard, då blir det "radikalt" att följa Bibeln och stå för dess sanningar. De kristna som gör det, blir beskyllda för att vara "högerkristna" dvs. den värsta sorten (precis som Lady Gaga beskyllde Pence för häromdagen)

Vi börjar se samma tendenser i vårt kära land. De som predikar det fulla Gudsordet, ses mer och mer som "suspekta". Det finns församlingar som frågar först efter vad man skall tala om. Är det inte i linje med deras förkunnelse, så säger man nej tack! Man får inte tala om DHA verk, inte andedop, inte om Israel som den profetiska klockan och tidens tecken. SvK ska vi inte tala om ens.

Talas det däremot "liberaleologi" ett inkluderande av alla, homofolk-hbtq radikalfeminister, islam, propalestinier, man skall vara kritisk till Israel, öppna famnen till allt och alla som kommer hit, kryddar man sen detta, med religiös underhållning och uppträdande, ja då är man helt rätt ute. Man skall vara PK! Parallellerna med USA är tydliga. Motståndet mot oss kristna kommer att öka-men, samtidigt ber och hoppas vi på en bred väckelse, jag tror det kommer båda.

Vi är på väg in i samma tidsanda(ja vi är redan där) och samma typ av anklagelser som rådde under profeten Elias dagar. Men han stod fast och förkunnade vad Herren sade och Elisa stod ju med honom också. Sådana människor behövs idag.

Det som behövs är 2 Krön. 7:14!!!

Ha en fin dag! Shalom!

- 30/1-19 13:11 -


Erik S kommenterade Kvinnor kan nu göra abort under hela sin graviditet i New York

Visst är det så, precis som i Noas dagar, om inte värre! Detta är legaliserat mord! Mängden aborter visar, hur djupt fallet är i ett samhälle, alltså en värdemätare. Vi vet att USA är illa ute, andligt sett, inte bara aborter, vi har djävulsdyrkan, häxorna ökar stort, ockultism, New Age och givetvis islam. Och en straffdom kommer-men inte bara över USA. Hela jorden är i den ondes våld.

Nu kanske förhoppningsvis, några fler förstår, vad presidenten har att kämpa emot! Demokraterna/vänsterliberalerna är hemska i sin inställning. Dom försöker på allt sätt sabotera på alla områden i samhället, bara för att Trump sagt att han är troende och värnar om landet, dess folk och gränser. Också är han emot abort-utom i nödfall.

Det var en välsignelse att inte H Clinton blev president. Hennes största och viktigaste fråga var just aborter. Hon har själv gjort flera stycken och hon säger att "aborter får ses som ett religiöst offer"! Radikalfeminismen och abortförespråkarna med Planned Parenthood i spetsen,   hade satsat miljoner dollar emot Trump i valkampanjen. Efter att Trump vunnit, satsar dom nu enorma summor, för att hindra presidenten att skära ner på deras verksamhet. Dom exporterar sin hemska agenda till andra länder och bejakar aborter överallt där dom kan. Dom har fått miljoner dollar i bidrag under Obamas period, detta vill Trump ändra på, och har också gjort. Det har väckt mycket ont blod och raseri bland abortförespråkarna.

Att offra barn på Baals-altaret, är något av det ruggigaste man kan tänka sig. Men här står hbtq, radikalfeminismen, häxorna, satanisterna, BLM, Planned Parenthood och flera, helt eniga mot presidenten och emot dom kristna.

Trumps första åtgärd efter han blivit vald, var att skriva nya "dekret" som ändrade det Clinton och Obama utfärdat. Alltså att begränsa aborterna och Planned Parenthoods verksamhet och nu gick dom formligen "i taket av ilska". Men Trump står fast!

En annan sak som Demokraterna/vänsterliberalerna ägnar sig åt, för att få bort presidenten, är att samarbeta med G Soros, för att skapa kaos och bryta ner det amerikanska samhället-men det kan vi inte ta här och nu.

En annan demokratisk politiker som är lika ond som Clinton är Pelosi. Som sagt, Trump har att kämpa emot.

Varje delstat kan ju själva bestämma om vissa saker, det har nu New York gjort i abortfrågan, tragiskt nog. Men, dom kommer få "äta upp sitt beslut". Dom kommer inte undan med såna hemskheter! (ni vet väl kanske hur en abort går till när barnet är så stort att det närmar sig förlossning? Nej det är så fruktansvärt så det går jag inte in på här) Det behövs mycket bön för detta land i väster och för Trump.

- 28/1-19 03:24 -


Erik S kommenterade Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

Svar till Lars.

Givetvis är frikyrkofolk alldeles för snälla och blåögda. Av någon underlig anledning vägrar dom se, vad som håller på att hända. Pastorsuppropet har haft stor inverkan på denna brist på insikt. Det är inte många idag som vågar yttra sig och kanske gå emot pastorn och församlingsledningen. Eller så lämnar man "walk over" och låter dom helt enkelt bestämma. Man bemödar sig inte med att ta reda på fakta-tyvärr.

Få inser att islam är en mycket mäktig andekraft, som är i fullständig opposition mot vår tro. Islam tar ett litet steg i taget och flyttar fram sina positioner mer och mer, nästan omärkligt, snart sagt på alla områden i samhället. Deras mål är att ta fullständig kontroll över nya länder och folk. Vi kan bara se på England, Tyskland, Frankrike, Holland, Belgien. Holland har nu så stora problem med islam, att hotbilden för terrorattacker ligger på 4 av 5. Muslimska våldtäcktsgäng tvingar varje år 1.450 flickor till prostitution! Och myndigheterna står nästan handfallna.

I Paris och London kan man under bönestunderna inte röra sig på gatorna i vissa stadsdelar, eftersom muslimerna ligger på knä och stoppar all normal tillgänglighet. I England stängs kyrkor och kapell på löpande band ca 450 förra året, medan moskeér öppnar överallt  ca 423 nya moskéer och över 100 shariadomstolar!! Ta in det om ni kan!

Detta var bara något exempel-det är allvar nu i Europa. Långt allvarligare än många inser. Men många i Sverige, bl.a frikyrkofolk vill släppa in ännu fler "s.k flyktingar" för det är så synd om dom. Det är inte synd om dom, dom är ekonomiska migranter som bara söker att få ett gott liv-(jodå, några är flyktingar, men dom är ett fåtal.) Men detta är inte det värsta, det är att detta ingår i ett "spel på högre nivå". Det är planlagt att skicka in så många muslimer som möjligt i Europa, för att ställa till kaos, och på så sätt förbereda för en ny världsregering. Vi kan skatta oss lyckliga, att Ungern, Tjeckien, Polen t.ex ännu klarar av att stå emot dessa mäktiga krafter-dom vägrar i princip att ta in några muslimer, dom har insett vart det leder. Trots att EU hotar med kraftiga sanktioner. Detta lär vi nog aldrig få se i Sverige.

Men väckelse då, säger några. Ja visst blir en del muslimer frälsta-tack och lov-men det är en vattenkanna i Nordsjön! så att säga. Skulle vi få en väckelse som stoppar upp islams inflytande, då skulle ..........ja fyll i själva vad ni anser borde hända. Gud är allsmäktig och gör vad han vill, absolut, men (detta förhatliga ord) jag vet inget land i världen som fått uppleva detta mirakel att massan av muslimer blivit omvända och frälsta och landet ändrat inriktning. Men (nu igen detta ord) kanske Sverige blir det första landet, det vore ju fantastiskt! Först måste dock dom sovande kristna vakna upp ur sin slummer och på allvar söka Guds ansikte! Och ganska många pastorer borde gå i spetsen för detta. Men så har ännu inte skett-tyvärr. Måtte vi få en ändring, för läget är milt sagt prekärt. Ha en fin kväll kära syskon.

- 24/1-19 19:43 -


Erik S kommenterade Lögnen, falskheten och sveket

Svar till Calle.

Vi får hoppas att din analys slår in. Den var kort koncis och bra. Det enda att tillägga är väl, att vid extravalet får vi hoppas att C och L gör ett urdåligt val och att MP åker ur riksdagen. Och kanske att KD ökar.......

- 14/1-19 09:51 -Äldre kommentarer →

Skriv ut
Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

7

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 07, lördag 16 februari 2019 kl. 15:10

Jesus söker: Julia, Julius!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

1

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

18

Läs allt!


Senaste kommentarer


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

25

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

4

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 468 903 089 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 168 bloggartiklar, 94 145 kommentarer och 61 938 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp