Surfar nu: 440 www.apg29.nu

Kommentarer av

Andreas

223 kommentarer
 


Andreas kommenterade EU bestämmer över Sverige

Svar till Leif.

Instämmer tillfullo med dig Leif EU är en förberedelse till antikrist rike. Guds ord är så levande och de vi ser framför oss är profetiskt. Jag börjar förstå vad Jesus syftar på och som han omnämner ska vara två typer av människor innan hans ankomst. Jesus säger gång på gång håll er vakna. De är just detta vi ser nu slumrande kristna och icke kristna som inte förstår vad EU innebär i profetisk kontext. Sen har vi kristna och EU kritiker som följer Guds ord som är vakna och som genomskådar detta antikristliga verk. Som de står i bibeln i den sista tiden så kommer de gamla ha drömmar och de unga se tecknen de är just de vi gör vi ser tecknen vi som är kritiska.

 Se på trädet om de bär god frukt är ett annat citat som kan i detta fallet gälla EU och de gör de sannerligen inte utan makt flyttas från folket till en girig elit.

Gud testar oss nu de gäller bara att hålla ut prövningen sedan är belöning en evighet i himmelriket.

- 27/5-19 03:48 -


Andreas kommenterade EU bestämmer över Sverige

Jag röstade nej till EU när de var val om skulle gå med i den europeiska unionen pga jag visste redan då att makten flyttas från folket och mer makt till eliten och Bryssel. Min ståndpunkt är densamma som då jag vägrar rösta på ett antikristligt system då guds ord är viktigare en falska politiska löften. För mig är de obegripligt hur man som kristen kan stödja detta antikristliga projekt. De 12 stjärnorna i EU flaggan omnämns i uppenbarelseboken, kvinnan som rider på tjuren just denna staty finns utanför EU parlamentet, EU parlamentets design är exakt som bilden och beskriver Babylons torn. Tänk hur fantastisk Gud är han ger oss ledtrådar om vi söker hans rike och om vägledning i skriften. EU och FN är de två stora plattformarna antikrist kommer använda sig när han intar den politiska scenen. Varför stödja hans rike??
För mig finns de bara ett rike som är värt att ära och de är Guds rike med världens rättvisaste ledare Jesus Kristus.

- 27/5-19 03:29 -


Andreas kommenterade Nedräkning till det antikristliga kontrollsamhället

Svar till PT.

De låter så fint de här med ett kontantlöst samhälle att inte behöva ta fram kontanter de är bara swichsa pengar.

Men de finns en baksida med de digitala kontantlösa systemet detta har bibeln varnat för och skall ske i sista tiden strax innan Jesu ankomst. De är kontrollmekanismen att vi förbinder mot mot detta ekonomiska system. Hela vår vardag kommer påverkas eftersom alla tjänar pengar för sitt dagliga bröd, alla betalar räkningar och vi dagligen spenderar genom att köpa/sälja saker. Vår vardag blir i maktelitens händer. De är nu 24 år sedan Sverige sålde ut sin själ till EU genom att ansluta sig till denna antikristliga maktapparat. Jag tror inte svenskar överlag förstår hur den kontrollerar och fattar beslut som påverkar vår negativt. Vi ser den inte idag men inom en snar framtid kommer EU, FN och centralbankerna vända sig emot mänskligheten. En dag kommer vi få se den laglöse(antikrist) tala till hela mänskligheten troligtvis i FN om man nu granskar de ockulta agendorna(New age, Teosofi och frimurare). Han kommer tala till alla jordens invånare om fred, säkerhet och en enighet och ett ekonomisk system. En religion(New age). Detta ekonomiska finns redan via RFID chip eller elektroniska tatueringar. De finns även system som scannar huvud och händer för att vi ska kunna göra betalningar, öppna dörrar och för att identifiera vem du är. Denna teknik går så rasande fram att snart är vi vid tidens slut. Dessa sluga ord kommer vi får snart höra notera vad jag skriver nu för detta mantra kommer upprepas om och om igen i framtiden. Samma propaganda som Hitler förförde mänskligheten kommer den onda makteliten frimurarna och antikrist använda för att lura mänskligheten. Enkelhet du behöver inte längre ha kontanter i fickan bara dra din hand. Inga nycklar bara vifta med handen så öppnar dörren sig. För din säkerhet och dina barn polisen kan spåra vid kidnappning och nu kan inte komma åt dina pengar eller göra bedrägerier längre. Sjukvården kan komma åt din journal via detta chip och även din identitet du kan nu skippa ID kort och du behöver inte ha massa läkarintyg när du besöker läkaren. Inget hot mot landet eller de antikristliga unionen vi vet vem du är tackvare chippet du stödjer världsfreden genom att stödja denna världsmakt där vi är en enighet inte flera. En fred, en ekonomi, ett politisk system och en religion under en Gud. De är här de sista som är lurigt för oss kristna och vi har sett första steget via ekumeniken. En religion. Redan nu finns bön där alla religioner kan be tillsammans.

Just nu ligger pusselbitarna på olika platser men vi ser alla varningstecken. Globalisterna håller just nu på att pussla ihop pusslet. Var beredd på mycket svåra tider inom kort. Men efter denna svårigheten då kommer Jesus krossa och antikrist och detta system en gång för alla. Varna alla kristna för att när kontanterna försvinner kommer helvetet bryta loss i Sverige på riktigt.

- 8/3-19 14:22 -


Andreas kommenterade Kvinnor kan nu göra abort under hela sin graviditet i New York

Jared Kushner är drivande i tredje tempelt och fredsförhandlingarna eller han har som uppgift att få fram en lösning.

- 1/2-19 15:23 -


Andreas kommenterade Kvinnor kan nu göra abort under hela sin graviditet i New York

Svar till Mia.

De stämmer Mia att fredsavtal håller på att lobbas fram. Vad som ännu mer är profetiskt är att när Jared Kushner som är ortodox jude och sedemera Ivanka Trumps make. Där har judarna alltså de som inte är messianska judar diskuterat om de tredje tempel. Man har redan börjat skissa om jag inte minns fel så har de redan börjat bygga på detta tempel. Vi ser här flera tecken går i uppfyllelse framför våra ögon fredsavtal och tempelbyggandet i Israel. Därför är Jesu ankomst oerhört nära.

- 1/2-19 15:21 -


Andreas kommenterade Kvinnor kan nu göra abort under hela sin graviditet i New York

Fundera varför meditation är överallt och varför alla kändisar och icke troende springer på yoga pass. Detta för att ena alla i den antikristliga spirtuella andan. När Maytrieya kommer kommer han tala till alla via telepati. Utövar du yoga så har du kontakt med denna anden. Den helige anden måste röjas undan därför de okulta alltifån new anhängare till frimurare har som huvudmål att störta den kristna läran. De har systematisk lurat sig in inom kyrkor, inom hälsovården, träning samt psykiatrin sagt att de är så bra att meditera för ditt välbefinnande. Detta är bara av två huvudskäl.
1. Ta bort den heliga anden in med antikrist ande
2. Förbereda mänskligheten för antikrist framtränande när han intar FN och talar via meditation.
Vi kristna kommer ryckas bort men kvarlämnande kommer få höra hans röst via telepati.

- 1/2-19 15:09 -


Andreas kommenterade Kvinnor kan nu göra abort under hela sin graviditet i New York

De stämmer David Ström. New York och USA är de andra romerska riket som bibeln talar om. Därför du var ledamöter som heter(senaten) precis som I Italien och romarriket. Vita huset likaså titta på arkitekturen som är hämtat och uppbyggt ifrån romarriket och Italien. Ordet York som i New York är okult och inom newage vördnas platsen York i England där häxor och trollkarlar praktiserar sin trolldom. De intressanta är att Rom och New York är två stora städer som är sammankopplade med varandra de första och andra romarriket. FN ligger i denna staden, likaså världens ekonomiska maktcentrum NASDAQ mfl stora globala företag. New age huvudsäte som lobbar för att förena all religion. Så att New york går i frontlinjen med abort förvånar mig inte. Du kan se sammakopplingen när Jesus kommer tillbaka så kommer de två stora städerna Rom i EU och New York i USA de första och andra romarriket eller de stora Babylon falla. De stora Babylon har fallit och allt guld har försvunnit och de rika köpmännen gråter när de störtar(antikrist rike). Men noterbart är även att utanför himmelrikets portar står de som förlustade sig och satte sitt hopp till riket(Babylon) och den stora staden Rom. 
New York och USA är en fortsättning av romarriket. Där stod trollkarlarna(York), New Age(New York) häxorna och där de har sitt högkvarter(Lucis Trust). Lucis Trust är skolan som grundades av Alice Bailey som myntade begreppet New Age utifrån den Esoteriska läran. Lucis Trust lära/skola hette från begynnelsen Lucifer Trust. Lucifer vet alla är djävulen. Lucifer Trust=New Age= Lucifer Trust = Lucifers Tro. Här ser vi nu kopplingen varför New York är djävulen stad eller de babyloniska rikets högkvarter. Därför New world order notera ordet new i ordet new world order. New York, New Age osv nyckeln ligger i ordet new. I bibeln talas de om den nya tidsordningen New Age eller i biblisk mening antikrist tidsålder. Holger Nilsson tog upp en viktig artikel här förut kring New Age mycket läsvärd. Intressant är också att när tiden är inne kommer antikrist (Maiytreya=new age profeten) den som alla okulta människor väntar på och frimurare tala till alla världens medborgare i FN. Då kommer han deklarera sitt fredstal som kommer infatta inom ekonomi och religion även inom miljö 666. De är så han kommer förföra folket att detta är ett fredstal 666. Notera att alla som praktiserar yoga redan gör hans fredsnummer 666 utan de vet om det. Därför yoga är de farligaste hotet mot kristendomen inte Islam.

- 1/2-19 14:57 -


Andread kommenterade Nationella SD blir globalistiskt?

Svar till Erik S.

Erik S delar din syn på utvecklingen som sker i Sverige. Jag har tröttnat på svensk kristenhet som är alldeles tyst kring globalismen. Sitter just nu och söker fakta och sammanställer och ska göra video klipp. Vill driva en radio/tv kanal likt Alex Jones i USA. Vi behöver en nationalistisk kristen höger röst som de har i USA som driver på. För att kunna göra måste vi vara enade precis som globalisterna fast en enad kristen röst som är jobbig för globalisterna. Vi är för snälla i kyrkorna vi måste demonstrera i stor skar på pridefestivaler, abortfrågor och föra upp politiska beslut. De finns många här på sidan som vill men inget händer i praktiken. De finns mycket som svensk kristenhet kan lära sig av amerikanska högern. Framför allt att vi ska inte vara mähän som vikar oss i viktiga kristna frågor. Just nu sitter jag och jobbar för fullt. Men snart kommer du få se mig ute på internet. Jag kommer vara obekväm för ateister, muslimer och globalister. De har fått härja fritt för länge nu. De måste få ett stopp kring denna utvecklingen. Säger som David Wilkerson sa om Sverige de råder apati i Sverige. Dags nu att bryta denna tystnad och apati. Dags att återkristna landet. Vi måste kavla upp ärmarna och bli tuffare och jobba hårdare. Skörden är stor men ingen arbetare ute på fältet.

- 1/2-19 12:46 -


Andreas kommenterade Nationella SD blir globalistiskt?

Inte bra ställningstagande av SD risken är att vissa som röstat på dom vänder sig bort ifrån SD nu. Tyvärr  ser jag att allt detta enande både inom politik och religion påskyndar antikrist framfart. Vi som troende måste ha fokus på Jesus. Tyvärr är de för få politiker inom Sverige både inom SD och KD som är genuint kristna och driver kristna sakfrågor. Sverige och världen globalt närmar sig agenda 2030. De är något profetiskt som kommer ske detta år i negativ klang. Därför när vi ser de allvarliga tidstecken nu och som komma skall är de ännu viktigare att vi riktar blickarna upp till Gud och följer hans stigar.

- 1/2-19 12:18 -


Andreas kommenterade Till minne av Ulla Gabay

Så intressant ämne. Jag som kristen har också insett precis som Ulla att varför Gud inte botar är pga att vi äter osunt. Gud har skapat all föda men tackvare kemiska industrin och dess tillverkning så stoppar vi i oss ohälsosam mat. Samma vad gäller hälsosam livsstil att röra sig är viktig. Vi som kristna har en jätte potential att nå de frälsta inom detta området. Jag har gått hos en homopat och vi kom in på ämnet meditation och hitta sitt inre. Jag sa till honom jag mediterar inte jag ber till Gud jag behöver inte yoga. Då sa han något som jag tänkt länge på. Varför drar inte kristna igång med ett hälsocentrum med kost, träning och kristen bön istället för yoga. Så många som praktiserar yoga vill hitta sig själv och sin inte kompass de är sökare. Gud sa till mig dessa är mina förlorade får. De bultar på fel dörr men ingen herde leder dom rätt.

- 1/2-19 12:04 -Äldre kommentarer →


submit to reddit


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


TILLBAKA


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 22, måndag 27 maj 2019 kl. 16:15

Jesus söker: Beda, Blenda!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
måndag 27 maj 2019 15:15

Jesus möt alla som nämner sin nöd på bönesidan! Tack för bönesvar tidigare!Hjälp mig planera den här veckan och orka med allt arbete. Välsigna också denna sommar.Vill att allt ska bli enligt din vilja

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp