619 online! | Sidvisningar idag: 62 182 | Igår: 141 566 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Kommentarer av

Karl Håkan Sandell

603 kommentarer
 


Karl Håkan Sandell kommenterade Badhus börjar med chip

Svar till Bertil Rosenius.

Naturligtvis är Jesus inget UFO han är ju vår frälsare och Gud. Men det som står här i Upp 13 och 14 det är tecken. Tecken som Gud har gett oss av två orsaker.


Dels för att vi ska veta att han finns. Han klarade ju av att så exakt peka ut vad som skulle hända att vi kan se att det stämmer idag. Bibeln är ingen sagobok eller vilken bok som helst skriven av fromma personer. Nej det är Gud själv som med sin Ande har inspirerat det som skrivits och därmed vet vi att han finns.


Det Andra som de här tecknen ger är att visa var vi är i profetian.


När vi läser om Vilddjurets Bild (Upp 13:14 – 15) som har rörelse och ljud. Då förstår vi att det är vår TV, något som ingen tidigare kunnat förstå. Och vi förstår också att vi var där på 1950 talet när TV kom.


När vi läser 666 och ser det som www då förstår vi att vi kommit till den tiden när det kom alltså runt 1990. Och när vi då läser om Namn och koder (märka att mata in med handen) för att få handla, då känner vi ännu mer igen oss.


Och när vi läser om Budbärare (Änglar) som flyger högst på himlen. Och där ett slag av dem sänder Evangelium. Då förstå vi att vi är i tiden för Upp 14:6- 11 och har kommit dit.


På det här viset kan vi alltså förstå var vi är och så att säga höra Jesu fotsteg nu när han kommer.


Det är därför som det är viktigt att vi accepterar dessa tecken och inte pratar bort dem. För då ser vi ju inte längre var vi är och hör inte längre Jesu fotsteg.


Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

- 20/2-19 11:09 -


Karl Håkan Sandell kommenterade Badhus börjar med chip

Chips i handen har passerat bästföredatum. Det är ingen säker metod att identifierar personer på och det beror på att den bygger på att man har radiokommunikation mellan chipset och avläsningen.


Det gör ett vem som helst kan passera förbi ens hand och läsa av och göra ett chips som svarar likadant. Och därmed kapa ens identitet.


Idag har man dessutom andra metoder som Ansiktsigenkänning, fingeravtryck och Iris avläsning. Som ger säkra resultat. Speciellt om man har flera av dem samtidigt.


Så vi behöver inte längre vara rädda att vi skall tvingas ta ett chips och så hamna i den eviga Elden. Det är en lögn som onda makter försöker trä över oss kristna för att få oss underdåniga.


Men i Jesu namn sak vi såt upp och avslöja dessa krafter.


Och som jag skrivit tidigare så gäller profetian i Upp 13:16 – 18 vårt internet med www alltså 666 och Användarnamn och kod, som det står om och där vi då kan handla på nätet.


Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

- 20/2-19 09:11 -


Karl Håkan Sandell kommenterade Badhus börjar med chip

Svar till Thomas.

Sedan har vi en annan mycket intressant aspekt på de 7 församlingarna och det är att de speglar Kristi kyrka genom tiderna


Vi har Efesos som är den första församlingen, den Judekristna, den som försvann


Vi har Smyrna som är den Hednakristna församlingen som var en lidande och förföljd församling i det Romerska riket


Vi har Pergamon som är den Romersk katolska kyrkan som bildades på 300 talet och som blandade in annat än Jesu sanna budskap.


Vi har Tyatira som är Islam, vi ser att där finns en profetissa på samma sätt som Islam kommer från någon som kallar sig Profet.


Vi har Sardes som är Reformations kyrkorna och de gick inte hela vägen.


Vi har Filadelfia, som var väckelsekyrkorna på 1800 och 1900 talet.


Och slutligen har vi Laodicea som betyder folkstyre och som alltså är vår Demokratirörelse. Den är vare sig varm eller kall utan en kompromiss. Så blir det i en demokrati. Och för att det ska fungera måste vi har Jesus och hans budskap och klarsyn med.


Det är för de här 7 församlingarna som Uppenbarelseboken är skriven. Och idag ser vi helheten. Och ser vilken fantastisk bok Uppenbarelseboken är.


Karl Håkanwww.minJesus.blogspot.se

- 19/2-19 22:16 -


Karl Håkan Sandell kommenterade Badhus börjar med chip

Svar till Thomas.

Vi ska vara medvetna om att vi inte är vilken generation som helst utan att vi lever i tiden mycket nära Jesu kommande. Det är därför som Profetian är skriven så att vi ska se det och vakna.


Sedan håller jag med dig om att för de som levde på Johannes tid var förmodligen mycket av det som står i Uppenbarelseboken fördolt och vackra bilder etc.


Men idag går alltså flera av profetiorna i uppfyllelse och det för att Jesus vill varna och väcka sin församling, nu i den sista tiden. Det är nu Jesus ska slutligt segra och ta över hela jorden. Det är en fantastisk tid vi lever i.


Sedan får du gärna berätta för mig var du har hittat profetian om integrerade kretsar på nanonivå för den har jag inte sett.


Karl Håkan


www.minJesus.blogspot.se

- 19/2-19 22:03 -


Karl Håkan Sandell kommenterade Badhus börjar med chip

Svar till Thomas.

Jag håller med dig att när man läste Uppenbarelseboken tidigare, Innan TV kom, Innan Internet med www kom, Innan Satellit-TV kom då läste man den i grova drag för man såg inga detaljer. De hade ju inte kommit än.


Men idag när vi har TV. Vilddjurets bild med rörelse och ljud.


Idag när vi har Internet med www och Användarnamn och kod som vi slår in med handen.


Idag när det flyger Satelliter som sänder TV över hela jorden och med olika budskap.


Idag är det annorlunda. Idag stämmer detaljerna i bildspråket och vi ser var vi är och vi förstår att vi är i ändens tid.


Och vi ser att Gud finns. Att Jesus kommer snart. Det är fantastiskt att se allt detta hur profetior i detalj går i uppfyllelse en efter en.


Jesus kommer snart och hans seger är på gång. Den som vi kan läsa om i Upp 19:20


Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.


Ja att läsa Uppenbarelseboken och se hur dess detaljer går i uppfyllelse det är nästa som att höra fotstegen när Jesus kommer och känna hans andedräkt.


Karl Håkan


www.minJesus.blogspot.se

- 19/2-19 16:49 -


Karl Håkan Sandell kommenterade Badhus börjar med chip

Svar till Thomas.

Jag vet att det finns kristna som anser att Uppenbarelseboken inte är profetisk utan bara riktade sig till de kristna som levde i de 7 församlingarna som den var skriven till.


Men för egen del anser jag att det är en falsk lära som försöker förminska Jesus. Uppenbarelseboken är profetisk och profetiorna går i uppfyllelse mitt ibland oss idag.


Varför talar annars Upp 13:14 – 15 om en bild som har liv, rörelse och kan tala, har ljud. Om inte för att det är en profetia på vår TV som kom på 1950 talet. Och Gud vill varan oss för dess innehåll.


Varför finns annars 666 som är just www om det inte är profetiskt och Gud vill varna oss för allt det hemska som finns på Internet.


Varför Flyger 3 Budbärare Änglar högst på himlen och sprider olika Budskap, däribland Evangelium om det inte är profetiskt och syftar på de Satelliter som vi har och där det finns Evangeliska kanaler som ropar ut Guds Budskap över jorden (Kanal 10, Vision Norge etc).


Så här skulle vi kunna fortsätta och som jag säger är Upp 13 och 14 etc fulla av profetior som har gått i uppfyllelse och som går i uppfyllelse mitt framför våra ögon.


Så när man försöker begränsa Uppenbarelseboken till att enbart gälle de 7 församlingarna där och då, då blir jag inte glad och jag tror inte Jesus blír det heller.


Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

- 19/2-19 15:46 -


Karl Håkan Sandell kommenterade Badhus börjar med chip

Det är intressant det här med chips som läses av med Radiosignal. Det finns ju vanliga kort med chips idag som också kan läsas av med radiosignal och dem rekommenderar man att man har i en plåtbox, det man brukar kalla Faradays bur. Då går de inte att läsa av och då kan ingen smita förbi mig och läsa av mitt kort med chips, göra en kopia och kapa min identitet eller mina pengar eller vad nu kortet är till för.


Annars har ju kort, chips med fysiska kontakter, och ingen radiokommunikation och det kan man alltså inte läsa av på distans, utan får sticka in i ett uttag och läsa där med kontaktdon.


Men dessa chips som man kan operera in i handen måste kunna läsas på distans. Och det innebär alltså att man får gå med handen i en Järnhandske om man ska skydda sig. Och det gör naturligtvis ingen.


Karl Håkanwww.minJesus.blogspot.se

- 19/2-19 15:32 -


Karl Håkan Sandell kommenterade Badhus börjar med chip

Det är inget speciellt att identifiera sig med ett chips i handen. Den här uppjagade stämningen som en del försöker att få till om det här är falsk.


Ett chips i handen är inte annorlunda än ett identitetskort med chips i. och det har ju de flesta idag.


Det som är annorlunda är möjligen att ett chips i handen inte är en säker metod.


Det försökte jag beskriva i mitt förra inlägg. Det är nämligen så att man läser av chipset med en radio signal. Och det gör att vem som helst kan passera min hand och läsa av svaret, göra ett chipps som svarar likadant och sedan kapa min identitet. Chips i handen håller inte alltså.


Nej chips i handen med den fanatiska skräck som man försöker sprida kring det är inget annat än ett sätt att ta blicken bort från Guds verkliga profetiska budskap i de här versarna. Den om www som vi har idag. Och Internet med koder och användarnamn, som jag har skrivit om.


Det finns andar idag som likt ormen försöker luras och slingrar sig runt för att vi inte ska se de fantastiska under som finns i Profetiorna. Som går i uppfyllelse en efter en här i Uppenbarelseboken.


Och just kapitlen Upp 13 och 14 är fulla av Profetior som har gått i uppfyllelse mitt framför våra ögon.


Gud är fantastisk och vi får akta oss för att sprida förvirring och skyla över hans budskap.


Jesus lever och därför ska vi leva


Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

- 19/2-19 14:46 -


Karl Håkan Sandell kommenterade Badhus börjar med chip

Svar till Kalle.

Nej man har inte Internet i handen eller på pannan. Men man har en kod, ett kännetecken som man kan översätta märke med och det slår man in med handen och det minns man i sin hjärna. (Symboliskt här panna)


Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.


Och för att kunna köpa eller sälja så måste man ha ett Användarnamn (Vilddjurets namn) och en Kod (Märke, kännetecken). Och så här är det ju idag när vi handlar på nätet. Här har alltså profetian gått i uppfyllelse.


Vi slår in vårt Användarnamn, och vår kod, kännetecken, märke och vips får vi handla. Och allt ihop är egentligen bara siffror, för datorer klarar bara av att hantera siffror.
Så Guds profetia har helt gått i uppfyllelse. Så Gud finns och han klarade av att tala om detta för oss redan för 2000 år sedan.


Tänk vilken fantastisk Gud vi har.


Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

- 19/2-19 14:23 -


Karl Håkan Sandell kommenterade Badhus börjar med chip

Svar till SA.

Nej Chips fanns inte på den tiden Bibeln skrevs, och det gjorde inte heller internet med www. Men likafullt skrev just Gud www i de här versarna för tre 6: or på Hebreiska blir just www och det är det som är det fantastiska att den här profetian har gått i uppfyllelse på detta fantastiska vis. www står där i Upp 13:18.


Och när profetian alltså redan har gått i uppfyllelse och Gud därmed visat att han finns och att han var mäktig att tala om www redan för 2000 år sedan. Då förstår jag inte dessa som envisas med att hävda att profetian gäller just chip i handen som ju inte hänt och förmodligen inte heller kommer att hända.


Det är nämligen ingen säkerhet i ett chips i handen. Tvärs om. Det räcker att någon passerar förbi och läser av vad chipset svarar och sedan gör en kopia och sätter in i sin hand, eller på annat sätt håller i handen. Så kan han lura hela systemet.


Då är de system man har med Ansiktsgen känning, fingeravtryck och Iris mycket säkrare. Chips i handen behövs alltså inte.


Karl Håkan


www.minJesus.blogspot.se

- 19/2-19 14:08 -Äldre kommentarer →

Skriv ut
Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

IS-brud vill återvända till England och få sympati

IS brud

Shamima Begum var 15 år då hon anslöt sig till kalifatet Islamiska staten för att få föda barn åt en IS-terrorist. Hon födde två barn som vanvårdades och dog. Nu har hon fött sitt tredje barn som 19-åring och vill återvända till England.

6

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, torsdag 21 februari 2019 kl. 09:32

Jesus söker: Hilding!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den oönskade - Del 22

Christer Åbergs barndom - Den oönskade

Nu i några delar kommer jag att berätta om smärtsamma händelser som jag har haft funderingar på hur jag ska berätta dem, eller om jag över huvud taget ska berätta om dem. Men eftersom det är en viktig del av fortsättningen framåt av min berättelse så har jag valt att ta fram en del smärtsamma händelser som senare skulle visa bli livsavgörande händelser i mitt unga liv.

7

Läs allt!


Badhus börjar med chip

Chip under huden

Bild: Nya Dagbladet. 

Badhuset Kokpunkten i Västerås börjar med chip-implantat under huden mellan tummen och pekfingret.

54

Läs allt!


Senaste kommentarer


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD 

I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.

0

Läs allt!


Svag men stark

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. 

0

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 642 702 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 174 bloggartiklar, 94 358 kommentarer och 62 027 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp