419 online! | Sidvisningar idag: 107 396 | Igår: 175 390 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Kommentarer av

Martin

145 kommentarer
 


Martin kommenterade Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Svar till Leif.

Jag skrev att de i 380-uppropet försvarade demoniska läror. Det är fakta. Vad de gör i övrigt har jag ingen aning om. Bemöt det jag skriver istället! Jag visar dig respekten att du faktiskt menar det du skriver, gör gärna samma tillbaka. Sen tror jag att du kanske du blandar ihop mig med den andre Martin som kommenterar här. Jag har aldrig proklamerat lagen som Nr 1. Det tror jag inte den andre Martin har gjort heller, vad jag har sett iaf. Visa nu nånting som nån av oss Martinar har skrivit som kräver lag före Jesus? Du verkar lida av en religiös form av Tourettes där du bara kastar ur dig saker som du kanske tycker ställer din motpart i sämre dager och dig i bättre. Vad vet jag. Helt utan att kunna styrka det. Du hävdade att "Stefan Swärd vill bara varna kristna kristenheten för att hamna i köttsliga strider". Ett helt huvudlöst uttalande. Ingen inom frikyrkan har skapat så mycket strider och splittring som Stefan, både andliga som köttsliga. Jag väntar fortfarande på att du ska backa upp det med nåt han har skrivit offentligt. Med nånting! 

- 19/2-19 17:18 -


Martin kommenterade Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Svar till JL.

Ja det skulle det säkert göra. Men jag tror inte du kommer lyckas ändra frikyrkan. Min gissning är att Gud nu skapar andra vägar att nå människor med evangelium. Jag ser ett sökande hos många som tillhör de nationalistiska/invandringskritiska grupperna. De kommer aldrig hitta sin plats inom frikyrkan, där till och med sanningen är underställd den febriga besattheten att välkomna varje människa som har sökt sig till Sverige, oavsett om det är med uppdiktad identitet och bakgrund. De börjar fundera på vad i den kristna tron det är som har skapat fredliga, framgångsrika och harmoniska samhällen medan islam har lämnat efter sig ett sönderbränt ökenlandskap. De börjar öppna sin bibel. De börjar söka Jesus! Det är inget mindre än ett embryo till väckelse vi ser och det ska vi tacka Jesus för! 

- 19/2-19 17:10 -


Martin kommenterade Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Svar till Leif.

Stefan Swärd vill bara varna kristenheten för att hamna i köttsliga strider. 

Visa mig någonting som Stefan Swärd har skrivit i samband med invandringen där han skriver att hans huvudsakliga syfte är att varna kristenheten för att hamna i köttsliga strider? Sanningen är tvärtemot vad du skriver att Swärd har varit den som just har skapat strider syskon emellan. Swärd har ensidigt propagerat för att den enda bibliska vägen är vidöppna gränser, och han har till och med hotat med helvetet för invandringsmotståndare genom att applicera Matt 25:31-46 på dem. Igen kastar du bara ur dig saker som du inte kan belägga...

- 19/2-19 13:27 -


Martin kommenterade Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Svar till Leif.

Du vet t.ex förmodligen inte mycket mer om de flesta av de pastorer du dömt ut än att de personligen med en namnunderskrift har vittnat om att de har medlidande med människor som flyr svårigheter, för det är just det de har gjort och det vittnar fullkomligt tvärtemot vad du säger, de bär på en god och bra Andens frukt.

380-uppropet handlar inte om att visa medlidande med människor som flyr. Det är ett propagandablad för ett bevarande av svensk flyktingpolitik som de menar inte var för generös. Som grund för det pekar de på ett (!) års invandring, 2013, men nämnde inte att Sverige hade tagit emot 1-1, 5 miljoner människor sedan millenieskiftet.
380-uppropet var ett oärligt dokument, ovärdigt kristna ledare. De gick så långt i sitt försvar av svensk invandringspolitik att de till om med ljög för att rättfärdiga sin i deras tycke bibliska ståndpunkt om närapå fri invandring. De försvarade också islam, det sanna islam, som hade blivit förvanskat av islamistiska grupper. Du gör samma sak. Du försvarar deras lögner och försvar av islam. Leif, det är inte Jesus väg. Visa mig ett bibelställe där Han vill att vi ska representera Honom med lögner och försvar av demoniska läror.  Nej, det är inte Bibelns Jesus. Han säger att "Sanningen skall göra er fria!" Och så har du mage att ifrågasätta om JL är kristen när du själv försvarar lögnens väg. Magstarkt!
Uppropet handlade alltså om svensk invandringspolitik, som de menade inte var för generös. Ett halvår efter uppropet drabbades Sverige av den värsta flyktingvågen sen andra världskriget. Politikerna stängde sent omsider Sveriges gränser och stramade upp Sveriges invandringspolitik. Annars hade Sverige kollapsat. De 380 propagerade alltså för en politik som var på väg att leda Sverige in i en kollaps. Kan du försöka ta in det? Därmed är förtroendet borta eller i alla fall allvarligt skadat. 

- 19/2-19 13:13 -


Martin kommenterade Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Svar till JL.

Man kan verkligen fråga sig var frukten är av alla dessa konferenser. Ibland är de rent av skadliga för Guds Rike. Inom frikyrkan och är det populärt med profetkonferenser (?!), man ska alltså gå på konferens för att lära sig profetera. Outtalat är man en något finare kristen om man kan föra fram budskap från Gud. Men det är i själva verket tvärtom. Storheten ligger alltså inte i att profeten blåses upp till nån slags superapostel utan i att Gud är så stor att Han använder små människor. All ära till Herren! Dagens karismatiker har vänt på den här ordningen. Titta så stor JAG är att gud använder MIG! 

De här konferenserna skapar naturligtvis inga profeter men de skapar självutnämnda och uppblåsta profeter. Människor som tror att de går fram med ett budskap från Gud medan det i själva verket var deras egna åsikter de förmedlar, paketerade i en religiös skrud. I värsta fall är de till och med påverkade av onda andar som spelar på deras högmod. 

Här har du förklaringen till 380-uppropet. Jesus låg inte bakom det. Högmod (alltid detta förbannade högmod...) förhindrar dem att backa en millimeter och säga ett enkelt förlåt.

- 17/2-19 17:41 -


Martin kommenterade Månens baksida och jorden på samma bild

Svar till Thomas.

Nu har det ju dykt upp en Martin till här. Jag är nog mer skeptisk till etablerade "sanningar" än min namne, i alla fall i den här frågan. Det var inte min avsikt att tysta dig, din röst behövs. Jag vet att du tillhör vår Herre Jesus. 

Fridens! Martin 

- 12/2-19 00:53 -


Martin kommenterade Månens baksida och jorden på samma bild

Svar till Thomas.

Så, när blev vetenskapliga metoder "tramsiga"?

Du missar min poäng helt och hållet. Har du ens läst vad jag har skrivit? Det jag reagerar emot är ditt sätt att argumentera. Be Stefan att av egen kraft mäta jordens rotationshastighet. Fråga min namne om han känner nån som har gått på månen? Vad är det för aggressiva och konfrontativa frågor bröder emellan? Uppenbarligen har du en annan åsikt än den gängse. Varför kan du inte dela med dig av den istället? Peka på de delar i Bibeln som stöder en annan syn? 

- 11/2-19 09:29 -


Martin kommenterade Månens baksida och jorden på samma bild

Svar till Thomas .

Tramsig argumentation, Thomas. Med ditt sätt att resonera är det väldigt få saker vi med säkerhet kan veta. Om franska revolutionen har inträffat, om Aristoteles har levat, om Homeros skrev Illiaden och Odysséen, om kontinentalplattor existerar, om Mount Everest verkligen är nästan nio tusen meter högt (har du mätt??). I själva verket kanske våra minnen bara är inplanterad mjukvara. Som i Total Recall med Arnold Schwarzenegger från 1990.

Begreppet "att veta" inrymmer alltså ett visst mått av osäkerhet. Att kräva att vi personligen måste kunna bevisa allt vi säger att vi vet är att sätta ribban för högt. Med det sagt så finns det säkert saker vi "vet" som i efterhand visade sig vara felaktiga. 

- 9/2-19 00:40 -


Martin kommenterade Internet förenar världen under Antikrists system

Svar till SH.

varför i all världen bedriver man rovdrift på naturen, måste man slösa så hemskt"

Som skäl brukar anges människans girighet och omåttlighet. Men det är bara en delsanning. Närmare sanningen är att det är politiker, banker och stora företag som eldar på den här vettlösa konsumtionen. Se bara vad som händer vid en lågkonjunktur. Då faller konsumtionen som en sten. Men vad händer då? Bankerna (som är i trubbel) räddas av staten/politikerna (skattebetalarna) och centralbankerna sänker räntan. Det blir billigare att köpa bostäder, då kommer både investeringarna och konsumtionen igång. Så konsumtionen eldas hela tiden på. Med blåslampa. 
Men så länge bankerna dinglar med moroten om köp nu betala sen så kommer konsumenten ta den. Det är alldeles för frestande. Spara ihop till en bil tar tio år. Lättare att skriva på ett litet papper och köra hem bilen samma dag. Men om inte möjligheten att låna (alla dessa eviga lån) längre finns så har människorna inget annat val än att spara ihop till sin semesterresa, sin bil och vad annat de tycker att de behöver. Det blir ett mycket mindre stressigt sätt att leva. Visst, mycket lyxkonsumtion kommer försvinna men det är inte hela världen. Folk kommer vänja sig vid det. Huspriserna kommer inte längre att gå upp utan följa en normal BNP-utveckling. Så folk kommer inte längre kunna ha bostaden som bankomat för allehanda konsumtion. Men det kommer också vara okej. Immigrationen kommer strypas, för det kommer inte finnas pengar att betala för en halv miljon ekonomiska migranter varje mandatperiod. Men det är okej det också. Genusvetarna, proffstyckarna, alla "influencers" måste börja skaffa sig riktiga jobb. Det är inte bara okej, det är alldeles utmärkt.
Den här sans- och vettlösa tillgången på lån har gjort att vi helt plötsligt kan leva i en värld helt och hållet utan begränsningar. Det är bara att låna. Vips så är problemet löst! Men ska vi komma igenom det här så måste det här banksystemet falla. Det blir ett stålbad utan dess like men det är nödvändigt. 
Det som migrationsvurmarna, inklusive pastorerna, kanske inte har tänkt på det är att det är just tillgången på obegränsade lån som gör deras politik möjlig. När de säger att det är Gud som vill ha detta så säger de indirekt att det är Gud som vill ha vår obegränsade kreditmarknad. Då är man ute på djupt vatten. 

- 5/2-19 00:50 -


Martin kommenterade Nationella SD blir globalistiskt?

Svar till Leif.

Ja så kanske man kan se det... Det blir nog bra till slut!

- 31/1-19 22:03 -Äldre kommentarer →

Skriv ut
Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Den oönskade - Del 22

Christer Åbergs barndom - Den oönskade

Nu i några delar kommer jag att berätta om smärtsamma händelser som jag har haft funderingar på hur jag ska berätta dem, eller om jag över huvud taget ska berätta om dem. Men eftersom det är en viktig del av fortsättningen framåt av min berättelse så har jag valt att ta fram en del smärtsamma händelser som senare skulle visa bli livsavgörande händelser i mitt unga liv.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, tisdag 19 februari 2019 kl. 17:32

Jesus söker: Gabriella, Ella!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Badhus börjar med chip

Chip under huden

Bild: Nya Dagbladet. 

Badhuset Kokpunkten i Västerås börjar med chip-implantat under huden mellan tummen och pekfingret.

22

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD 

I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


Svag men stark

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. 

0

Läs allt!


Flera barn tog emot Jesus

Läsarmejl av JÖRGEN MILTON 

Efter att jag berättat om mitt liv för barnen och sagt att Jesus ville bli deras vän, kom sju barn idag fram för förbön och ville ge sina liv till Jesus.

0

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 398 124 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 173 bloggartiklar, 94 257 kommentarer och 62 003 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp