556 online! | Sidvisningar idag: 152 147 | Igår: 167 044 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Kommentarer av

J.J.

416 kommentarer
 


J.J. kommenterade Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Så här enkelt är det det är Herren Jesus som Frälser och Gud Fader som kallar och det är D. H. A. som vi får som pant. 

Ni behöver inte springa efter stora förkunnare. Sedan blev det fel att enkelt umgås med Herren i bön och Hans Ord?

Det är enkelt att låtsas vara from och ödmjuk men det är Herren vi ska vara ödmjuk inför. Det hade enklast varit att hålla tyst än att bli utsatt för er ringaktning.. Jag har varnat er och ni vet var jag står i frågan. Jag följer Herren och lämnar sidan.

Följ den person ni vill, det som kliar er i öronen. Det är inte Ljungren och co som helar eller frälser. Ändå flockas människor efter dessa.

Må Gud ta hand om er.

- 19/3-18 18:09 -


J.J. kommenterade Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Svar till Jessica.

Hur många har ni vunnit över då?

- 19/3-18 15:57 -


J.J. kommenterade Jönköping Korskyrkan med Peter Ljunggren

Villolära är när man predikar något som strider mot Bibeln. Efter som du anför det här i kommentarerna, tar jag upp det igen. Att tex påstå att "vi är gudar" är en villolära. Du, Boman har inte omvänt dig från den läran och därför  blir du följaktligen kallad förhärdelse och villolärare. Helt korrekt, enligt vårt rättesnöre som är Bibeln. 

Ironiskt nog är det vi som bevarar Andens enhet som blir anklagade för att döma, splittra MEN det är de utifrån som kommer med ett annat evangelium som splittrar hjorden! Splittringen kommer med den som för fram villoläran

Här är Ljungrens tal om islam rent bedrägi. Islam förnekar treenigheten och Jesus är bara en i raden av profeter. Korsfästelsen i Islam förnekar tydligt Jesus gudom. 

Islam kom 600 år efter kristendomen så det bevisar bara Ljungren okunskap. Det är hedendom och det finns inga "kontaktytor" med ett falskt evangelium. När Ljungren sedan säger att han inte vill konvertera människor till den kristna tron så bli man ju häpen minst sagt. Han är verkligen ett med världen! Ljungren går hand i hand med sina vänner Copeland och Hinn. Han sänder deras villfarelser på s i n tv-kanal! Ljungren går ju inte emot avgudadyrkan heller. Det är ju okej, han vill inte ta ställning. Du kan praktisera yoga om det känns bra menar han "för Jesus finns inom dig". Vilket trams! Jesus sände D. H. A till oss för att undervisa oss och även överbevisa om synd och då finns det ej utrymme för avgudadyrkan. Dem som älskar Herren Jesus håller hans bud!

Leif du anför verser om att ej bråka inför otroende. Kom ihåg att det är du, bara i denna tråd som försvarar villoläror. Det är ju faktiskt du som kommer med splittring. Det blir en haltande argumentation att säga att för att du blivit kallad villolärare så ska Ljungren frias. 

Charles Stanley frågade du efter och du har fått skriftliga bevis på villolärorna han lär ut men ändå kan inte du säga att det är villfarelse. Det går ju inte att diskutera med en person som inte för en hederlig diskussion. Hur mer tydligt ska du ha det? C. S. har skrivit allt i sina böcker! Läs dem själv. Försvara inte villolärare - speciellt när det är helt klart att det inte är gudsmän utan rovlystna vargar.

Vidare att gifta sig för 3e gången. Synd är synd oavsett, och det är sant att det finns förlåtelse att få för den som söker. Kom nu ihåg att Ljungren sagt att han i n t e vill omvända dig. Men predikar man hyper-nåd är det klart man kan synda på nåden. Det fungerar ju utmärkt att leva som han lär. Nu är inte heller äktenskapsbrott (det är omgiftena jag syftar på ) någon tillfälligt snabb synd som man närmast råkar begå. Det tar månader att skilja sig och det är inte i en handvändning man gifter sig heller. P. L. går gång på gång utanför Skriften och vill inte omvända sig. Nyckelordet är vill inte. Synd är synd tills man omvänder sig och ber om förlåtelse till Gud - då förlåter Gud. Men att synda på nåden- hur kan man predika och leva så??!! 

Och hur kan det försvaras...av andra??? 

- 19/3-18 12:48 -


J.J. kommenterade Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Problemet är att tex att Peter Ljungren m.fl.  de talar inte om tro och omvändelse, de överbevisar ej människor om synd. De predikar ett annat evangelium där hyper-nåd läggs fram. Det kliar i öronen hos människor att få höra att man inte behöver omvända sig för att "Jesus tog allt på korset" - det blir ett annat evangelium där verser om Debora i Domarboken används för att tigga pengar. 

När det blir viktigare att vara vän med världen än att säga människor det sanna evangeliumet  så kommer ingen sann väckelse. Den som säger sanningen brukar sällan vara så populär men Ljungren är en "världs"-predikant. 

Har ni tänkt på att det är sååå många människor som enligt han själv blivit frälsta? Det är en så stor skara, miljontals människor, hela kontinenter borde vid det här laget vara frälsta. Märkligt att ingen frukt finnes? Hur många känner ni till? Eller egentligen är det inte konstigt för det är framgångsteologi som predikas. Ingen riktigt frälsningverk göre sig besvär när det sanna evangeliumet som Herren Jesus överlämnade till oss förtigs.

Skulle vara mycket intressant att följa upp de helande fall som nu påstås skett för om Herren Jesus helar är det bestående. 

- 19/3-18 12:10 -


J.J. kommenterade Jönköping Korskyrkan med Peter Ljunggren

Tycker det är anmärkningsvärt att det nu läggs upp en video här på startsidan (på apg29) och således fortsätter propagerandet för Peter Ljunggren. Ser i o f sig att det finns flera länkar till farliga förkunnare som t.ex. Todd White på bloggen. Var och en får stå inför Herren Jesus och ansvara för sina val. Blodet kan ej utkrävas från mina händer i denna fråga.

- 18/3-18 11:59 -


J.J. kommenterade Jönköping Korskyrkan med Peter Ljunggren

Svar till Leif Boman.

Ja det är Stanleys ord som han själv nedtecknad i böcker. Kanske du kan få något sammanhang av de texter jag citerat om du använder google translate?

Charles Stanley:

Even if a believer for all practical purposes becomes an unbeliever, his salvation is not in jeopardy. Believers who lose or abandon theer faith will retain their salvation. A Christian who at no point in his entire life bore any eternal fruit would remain secure in Christ!" (Kapitel 10, s. 93).

"Christ will not deny an unbelieving Christian his or her salvation because to do so would be to deny Himself” (s. 94).

And last, believers who lose or abandon their faith will retain their salvation, for God remains faithful” (s. 94) 

- 18/3-18 11:11 -


J.J. kommenterade Jönköping Korskyrkan med Peter Ljunggren

Svar till Leif Boman.

C. S säger att även om du avfäller eller inte ens tror, så kommer du ändå till himlen. Han påstår att även om du inte försöker leva efter Guds Ord så ordnar det sig, du blir frälst ändå. Även om du aldrig bär god frukt , avfaller eller aldrig ens har trott på Gud så kommer Jesus att rädda dig. Allt är villolära.

- 18/3-18 09:43 -


J.J. kommenterade Jönköping Korskyrkan med Peter Ljunggren

Så här undervisar INTE en man som fruktar HERREN vår Gud.

Peter Ljunggren om yoga (avgudadyrkan):

https://youtu.be/Hojb5-zLmgc

"Elia trädde fram för allt folket och sade: "Hur länge skall ni halta på båda sidor? Om det är Herren som är Gud, så följ honom. Men om det är Baal, så följ honom." Men folket svarade honom inte med ett ord. 1 Kung. 18:21

- 18/3-18 09:29 -


J.J. kommenterade Jönköping Korskyrkan med Peter Ljunggren

Svar till Tomas N.

Frid!

Sök på yoga och Peter Ljunggren (youngren)  och du får se hur rävig den mannen är. Kolla vad han säger om islam också...

Sen när blev det okej att inför Gud halta på båda sidor och dyrka avgudar? 

Lägg märke till pandeismen i hans uttalanden!

- 18/3-18 09:16 -


J.J. kommenterade Jönköping Korskyrkan med Peter Ljunggren

Svar till Leif Boman.

Nedan är några totalt depraverade, falska och obibliska citat från Charles Stanley. Citaten nedan är från "Handbook for Christian Living":

You and I are not saved because we have enduring faith. We are saved because at a moment in time we expressed faith in our Lord (s. 190).

Discipleship has nothing to do with whether you will go to heaven or not (s. 505).

It is possible to be a child of God and never a disciple of Christ. We can live the Christian life with the assurance of heaven as our ultimate destiny but miss the process of maturing as a disciple (s. 505).

Helt obibliska påståenden! Jämför vad Bibeln säger i dessa frågor!!!

Mer lögn från Stanley i hans bok "Eternal security": Du ser själv att det är en ulv i fårakläder!

"Even if a believer for all practical purposes becomes an unbeliever, his salvation is not in jeopardy. Believers who lose or abandon their faith will retain their salvation. A Christian who at no point in his entire life bore any eternal fruit would remain secure in Christ!" (Kapitel 10, s. 93).

"Christ will not deny an unbelieving Christian his or her salvation because to do so would be to deny Himself” (s. 94).

And last, believers who lose or abandon their faith will retain their salvation, for God remains faithful” (s. 94)

Några bibelverser som säger tvärtemot vad C. S lär ut:

"De försäkrar att de känner Gud, men med sina gärningar förnekar de honom. De är avskyvärda och olydiga, odugliga till varje god gärning." Tit. 1:16

"Nu är ni slavar under rättfärdigheten, sedan ni har befriats från synden." Rom. 6:18

"Vi vet att vi har lärt känna honom, när vi håller fast vid hans bud. Den som säger: "Jag känner honom" och inte håller fast vid hans bud, han är en lögnare och sanningen finns inte i honom." 1 Joh. 2:3-4

"Mina bröder, vad hjälper det om någon påstår sig ha tro men saknar gärningar? Kan väl en sådan tro frälsa någon?" Jak. 2:14

"Kära barn, låt ingen föra er vilse. Den som gör det rätta är rättfärdig liksom han är rättfärdig. Den som gör synd är av djävulen, ty djävulen har syndat ända från begynnelsen. Och Guds Son uppenbarades för att han skulle göra slut på djävulens gärningar." 1 Joh. 3:7-8

"På samma sätt är det uppenbart vilka som är Guds barn och vilka som är djävulens barn: den som inte gör det rätta, är inte av Gud, ej heller den som inte älskar sin broder." 1 Joh. 3:10

"Om ni älskar mig, håller ni fast vid mina bud." Joh. 14:15

"Och ni skall bli hatade av alla för mitt namns skull. Men den som håller ut intill slutet skall bli frälst." Matt. 10:22

- 18/3-18 09:08 -Äldre kommentarer →

Skriv ut
Annons


New Age banar väg för Antikrist

New Age banar väg för Antikrist

Av Holger Nilsson  Under 1980-talet har vi mer och mer stött på uttrycket ”New Age”. Fortfarande så står dock många frågande inför vad New Age är för något, detta trots att miljontals världen över har blivit berörda, påverkade och indragna i denna strömning som nu sveper fram. 

18

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, söndag 20 januari 2019 kl. 21:08

Jesus söker: Fabian, Sebastian!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Vad jag tror på - Del 2

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 2.

1

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 3 av 10.

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

8

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

4

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 573 453 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 126 bloggartiklar, 93 255 kommentarer och 61 289 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp