834 online! | Sidvisningar idag: 139 097 | Igår: 241 914 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Kommentarer av

JL

1122 kommentarer
 


JL kommenterade Förbjud islam

Istället för att koncentrera dig på att håna mig, skall du lura lite på vilken Gud dina inlägg gynnar. Det är inte min Gud du tjänar när du ifrågasätter att vi skall upprätta det första budet. Detta är något som kommer helt reflexmässigt från dig. Gång efter gång så ger du mothugg när det första budet nämns. Du bortförklarar det. Du säger att vi inte kan följa det. Du säger att jag inte följer det. Du hånar att jag anser mig duktig. Osv.
Kan du inte bara säga att vi skall följa det första budet? Att vi skall hålla Gud helig, att vi inte skall släppa in andra gudar i vårt land, våra kyrkor, våra hem och i våra familjer? Är det så svårt för dig att ta till sig? Är det helt omöjligt för dig att vilja följa det första budet? Att med själ, förstånd och vilja göra allt för att vår Gud skall vara helig och få ha makten över vårt land, församlingar, familjer och liv? Att göra som Jesus sa:
Att älska Herren, din Gud, med hela ditt hjärta och av hela sitt förstånd och av hela sin kraft. 
Hur kan du ifrågasätta det första budet? 

- 28/5-18 08:07 -


JL kommenterade Förbjud islam

Svar till Leif Boman.

Leif,  
du har inte fattat något alls. Det är inte att man bryter det första budet som är den stora grejen. Den stora grejen är att man inte bryr sig om det första budet. Man har ingen kärlek till Gud. 
 I övrigt handlar ditt inlägg om mig som person och jag är oväsentlig. Att jag uppfattar att du jobbar för islam, är att för varje råd som jag gett för att hindra islamiseringen, så kommer du med reflexmässiga ifrågasättanden och hänvisningar till bibeltexter.
Ex: Jag säger upprätta det första budet, alltså tjäna Herren Din Gud med hela ditt hjärta och inte islam. Du svarar: Det går inte att följa lagen. Jag sa att vi skulle rösta SD för att det gynnar kristendomen. Du svarar med att kristna skall inte ha med världen att göra.  Osv. Så även ifall du själv inte förstår det, så utgår jag ifrån att du arbetar för islamisering. Detta gör du i så fall helt omedvetet du är inte medveten om det själv. Det tror jag Kalle, Grenholm, Svärd inte heller förstår att de gör.

- 27/5-18 23:31 -


JL kommenterade Förbjud islam

Svar till Mikael W.

Det första vi måste inse, är ju att om vi inte håller Gud för helig så fungerar absolut ingenting. Det andra vi måste inse, är att om predikanterna där vid podiet vräker ut globaliserings termer, så jobbar de inte för Kungen.  Globaliseringen tillhör antikrist och är antikrists sätt att desarmera, att förgöra kristendomen. Att föra in världen i templet, att föra in islam i kyrkorna. Att bryta det första budordet. 
Det vi måste göra, det är att aggregera oss, precis som det står i bibeln. Sålla ut de som säger att de jobbar för Kungen men springer den andre gudens ärenden. Låt det vara det som är vattendelaren på vad som är en kristen. Inte på det sättet han eller hon lever, utan var personen har sin kärlek, sin lojalitet. Älskar personen Gud och erkänner Jesus som Gud son samt inte deltar i islamiserade aktivitet. Ja då är det en kristen broder.
När vi gör detta och håller Gud för helig, så är jag övertygad om att vi kommer få tillbaka en stor skara av människor som har tappat tron. Detta är människor som många frikyrko människor anser okristna, men även ifall dessa kanske inte säger sig ha tro, så avslöjar deras frukt dem. De håller nämligen Gud för helig och hatar islamiseringen. Precis som de som säger att de jobbar för Kungen, men inte bryr sig ett skvatt om de islamiserar landet. Deras frukt avslöjar dem också. 

- 27/5-18 23:05 -


JL kommenterade Förbjud islam

Svar till Mikael W.

I praktiken så innebär det att människor som Leif, Kalle, Svärd och Grenholm inte får jobba för islam på något sätt. Och det verkar  vara väldigt svårt för dem. För de skall ständigt komma med tolkningar från bibeln som gynnar odjuret och inte Kungen. Det är alltså väldigt lätt att upprätthålla det första budet, grejen är väl att du inte blir så populär. Varken från islam eller de kristna som har islams märke på handen. Vid tidens slut tappar du huvudet om du upprätthåller det första budet.
Märk väl. Islam är här för att kristna har tagit dem hit. Jag utgår numera ifrån att det är en andlig historia. Under 2015 var vissa kristna som höga på heroin. De sprang omkring med skyltar "refugees welcome" och allt möjligt. De blev överlyckliga när den andra guden kom. De fick en andlig kick när den andre guden kom. De har ljugit, de har fryst ut, de har vrängt bibeln ut och in för den andra guden. De går islams vägar.  Men de själva är helt säkra på att det de gör är helt rätt. 
Det är lätt att känna igen dem. Säg något som kan hindra den andre gudens övertagande och deras ögon blixtrar till. Genast kommer en tillsägelse. En förminskning. En lögn eller något personangrepp. En hel drös med bibelverser som påvisar att vi skall ha den andra guden i vårt land, vårt kyrka och vår familj och i våra liv. När jag säger Upprätta det första budet, så kommer de med invändningar, hån och falska bibeltolkningar. De har inga problem med att islam kommer hit, för de tillhör islam. De gillar när namnet allah sprids i kyrkorna. De försvarar islams böneutrop. De ljuger om islams övergrepp på kristna Svenskar. Det bästa de vet är att hjälpa "flyktingar", som deras egna minsta bröder skall beskattas ner i avgrunden för att betala. Ett rent utrotningskrig emot kristendomen. Det är andligt läskigt och vad man än säger till dem, så kan man inte nå dem.

- 27/5-18 11:07 -


JL kommenterade Förbjud islam

Svar till AnnMarie.

Tack AnnMarie

- 26/5-18 18:33 -


JL kommenterade Förbjud islam

Svar till Kalle.

Grenholm som drog in fienden, försvarar böneutropen med. Han bryter emot det första budet.
Det är ju inte även första gången du reser ragg när någon går till angrepp emot islamiseringen. Förra gången gällde det att allah uttalades i kyrkorna. Då tog du den andra gudens namn i försvar. Så det är inte så konstigt för mig att du försvarar Grenholm, speciellt när han tycker att islamska böneutrop är ok. Därtill dömer du mig till att vara dömande.
Om man ljuger, förminskar, bortförklarar när islamisering sker. Om man går till angrepp emot de som försöker stoppa eller förhindra islamisering, då är man riktigt illa ute andligt anser jag. När det gäller Grenholm, så utgår  jag att han tagit odjurets märke på handen. Han har hjälpt islam till makten. Att han får vara kvar som ledare i kyrkorna är mest en beskrivning på hur pass illa det är.

- 26/5-18 08:39 -


JL kommenterade Förbjud islam

Kalle,
på sina håll? Killen har i ett läge där vi eventuellt kunnat stoppa islamiseringen av landet, ryckt ut och hjälpt fienden. Han har därtill ljugit att invandring inte orsakar islamisering. Han och Svärd försvarade den största förräderiet Svensk kristenhet någonsin har sett. Och du säger att jag dömer snabbt? 
Grenholm och Svärd har hjälpt fienden, naivt säger du. Andligt säger jag. På frukten skall du känna dem. Och jag tror jag börjar känna dig med vid det här laget, det är inte första gången du försvarar islamiseringen. 
Nej, Grenholm jobbar inte för Kungen. Då hade han inte ljugit in fienden. Då hade han inte försvarat böneutropen. Då hade han upprättat det första budet, precis som det står skrivet. Då jobbar man för Kungen. Jobbar man inte för Kungen gör man allt för att bryta det första budordet. ALLT. Det inkluderar ljuga in fienden och mosa sina egna minsta. 

- 24/5-18 19:57 -


JL kommenterade Förbjud islam

Svar till Kalle.

Kalle, mina bröder jobbar för Kungen, inte för islam. 

- 23/5-18 20:26 -


JL kommenterade Förbjud islam

Svar till Solan.

Grenholm har ljugit in fienden. Grenholm säger sig jobba för Kungen, men islamisering är hans frukt. Och så klart försvarar han sina uppdragsgivare att de skall få ha böneutrop.
Sparka ut förrädarna ut ur kyrkorna. Upprätta första budet.

- 21/5-18 23:10 -


JL kommenterade God Ramadan önskar Svenska kyrkan

Svar till Andreas.

Andreas, du får läsa lite i UPP för få ordning på detta.
I upp finns det 3 entiteter. Skökan, odjuret från jorden, odjuret från havet.
Skökan är den som har horat för pengar, inte svårt att förstå vilka det är nu.
Odjuret från jorden, är islam
Odjuret från havet, är kommunismen.
Om du läser så är islam och kommunismen allierade. De kommer bränna kabalaskökan i eld. 
Det finns inget andligt med kontanter eller banksystem. Ett andligt system som hädar emot Jesus, att Jesus inte är Guds son. Det är antikristligt. Att ta vildjurets märke på handen, tror jag innebär att man har arbetat för det antikristliga laget. Att ta vildjurets märke på pannan, tror jag är att konvertera till de religiösa system som förnekar vår Herre.

- 20/5-18 12:10 -Äldre kommentarer →

submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla

Annons


Så kan muslimska terrorister räddas i våra svenska fängelser

Muslimsk radikalisering i fängelserna

Bild: SVT nyheter.

Det är endast genom tron på Jesus som de muslimska terroristerna i våra svenska fängelser kan räddas. 

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 22, måndag 28 maj 2018 kl. 11:46

Jesus söker: Ingeborg, Borghild!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Du måste ta emot Jesus för att komma till himlen

Himlen

Jag har bestämt mig för att jag så länge jag lever ska jag tala enkelt om Jesus Kristus och hur man blir frälst. Därför att Människor behöver bli frälsta. 

1

Läs allt!


Har Lill-Babs en egen himmel?

Har Lill-Babs en egen himmel?

Detta var en minnesgudstjänst för Lill-Babs idag. Det är då som Lasse Berghagen säger hon bli glad uppe i sin himmel. Jag tänkte omedelbart: Har Lill-Babs en egen himmel? En liten personlig himmel som bara är hennes?

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Dröm: Sverige under krigshot

Sverige under krigshot

Jag drömde att Sverige var under krigshot. Anfallet kunde komma när som helst och folket väntade sammanbitet i fruktan med böjda huvuden.

3

Läs allt!


Stenkastning mot räddningstjänsten

När räddningstjänsten åkte ut för att släcka en brand i Uddevalla i natt möttes de av 10 till 15 stenkastande ungdomar. 

10

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 419 181 898 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 559 bloggartiklar, 82 738 kommentarer och 55 706 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp