Surfar nu: 432 www.apg29.nu

Taya dewa sejen ku Arne Imsen

Ur-Baptis Pentecostal hurup 137-139. 

Ku Sigvard Pedang. 

Taya dewa sejen ku Arne Imsen

Eta bakal duanana foolish tur tanggung jawab ka dieu dina ur-Baptis Pentecostal buka ku buku ku pendeta Per-Arne Imsen dijudulan "No dewa sejen" (haji-Media, 2018). Buku téh unik dina jenis na. 

Taya panulis séjén geus jadi teleb / tuntas dibikeun tackle adu na refute nu "Christian" spiritualitas - nu mibanda boh heubeul na tanggal anyar. Foremost nyaeta Garéja Katolik Roma di sakuliah dunya kana témbok, tapi oge revival saméméhna bearing gereja bébas di Swédia. Per-Arne Imsen gaduh, jeung pitulung Allah, Kristen dijieun layanan hébat dina éta manéhna nulis na diterbitkeun dina buku ayeuna hyper. Kalawan kanyaho panulis urang, abdi cutatan tina buku dina sababaraha hurup info, sarta dina surat ieu, kuring narima téks jalan handap ti kaca 10 sarta 11.

"Urang hirup di jaman moderen dina dunya ngarobah. Moden datang jeung indit. Tapi dina dunya roh, anu henteu ngan nuturkeun tapi mindeng ngarah budaya jeung fashion tren, nyaho kumaha carana ngarobah pakean pikeun nyocogkeun. Tujuanana na tetep unchanged sahingga urang kudu loba diajar ti nu Nyanghareupan naon urang nyanghareupan, saméméh urang. Alkitab pinuh carita jalma anu boh collided atanapi Sekutu ku brahala. Simkuring oge maca ngeunaan kumaha sakabéh jalma ngancik deui Allah jauh ti berhala aranjeunna dimimitian ngawula. Kami ngahatur nuhun kanggo Kitab Suci. Hal ieu memang our'fötters lantern, lampu di Stig kami '. Jabur 119: 105
jalma Allah anu terus di pindah - sagala arah. Kadangkala kursus anu dilereskeun, sabab sanajan parobahan slight tangtu ahirna ngakibatkeun derailment a. Éta kecap Allah anu mintonkeun tangtu bener, éta duanana peta na kompas, tur ku kituna urang kudu terus-terusan muka Alkitab na mastikeun yén kami vägar still'på katuhu 'PS 23:. 3

Naon gambar pola Majelis, aya loba pendapat ngeunaan. Sababaraha ngajawab yén garéja sampurna tumuwuh kalawan waktu. Tapi dina surat Jude urang nyorong gelut to'fortsätta satia pikeun iman nu éta sakali pikeun sakabéh dikirimkeun ka heliga '. Sagampil Yesus kiwari nyaeta sarua baé ogé kudu DPRD Kab. Gusti nyetél Garéja di kaayaan ditangtoskeun jeung aya nanaon bisa urang pigawé pikeun nyieun garéja hadé ti Gusti dibikeun.

Aya kadang bakal make ekspresi dina jerami panungtungan kyrkan sajarah 'Gareja Kaisar Constantine State nu ngawasa bentukna sabudeureun taun 300, sarta panerusna, tapi éta dina gereja bébas, anu geus dilestarikan identitas aslina, urang mikawanoh fitur patali tina Perjanjian Anyar. Éta ieu majelis bébas nu mangrupakeun mangrupa tuluyan sajarah masarakat Christian mimiti ngaliwatan generasi dina jangka waktu urang sorangan. Aya urang manggihan Kristen wani anu maca Kitab Suci jeung wani ngawartosan naon eta nyebutkeun. Sadaya sareng hiji hal di umum di inadequacy maranéhna geus gumantung Comforter sawarga. Geus rengse sagalana mémang mupus ngaran maranéhna tina buku sajarah. Mahluk Alkitab-percanten sora bahya, tapi ulah nganggap enteng baé rata anu berbunyi kecap Gusti jeung devoting diri ka Roh Suci. "

Sigvard Pedang 


Ur-Baptis Pentecostal hurup 138

revivalists henteu sieun

Di dieu anjeun bisa maca hurup informasi kadua dumasar kana Per-Arne Imsens buku "No dewa sejen". Sababaraha revival panganyarna tina Kristen theologians / pastor geus ditulis saran ngeunaan buku, kaasup expresses sorangan Teologi. dr. Bo Krister Ljungberg kieu: "Imsens tesis dina revival Kristen versus garéja institusional sapanjang sajarah, geus jadi loba zat koléktif, éta nu kudu dilaksanakeun sacara serius serius". Jeung Evangelist Roger Larsson mere pernyataan kuat kieu: "A prophetic salam lempeng kana ieu waktos! "gampang satuju sareng duanana. Paménta pikeun nabi sakapeung dina Christendom. Dina unggal hal, buku ditempokeun ka Per-Arne Imsen kawas kitu. Quoting téks padeukeut ti kaca 238-239:

"Nalika dina gerakan revival mimiti lulus leuwih nagara urang keur sababaraha ratus taun ka tukang, éta biasana gerakan pembaharuan di umat Allah, kasalametan gerak keur non-Kristen, tapi ogé mangrupa protés ngalawan unsur unbiblical di gareja. Di garéja kaayaan Swedia sempet compromises Isro tebih, aranjeunna pernah drifted jauh ti gambar pola aslina dina kecap Allah. Tapi revivalists éta teu sieun ngahutbah pesen tobat ka duanana sinners jeung wali.

Dinten ieu kami boga masalah sarupa sareng-disponsoran pamaréntah Garéja Free. gerakan Revival ngalambangkeun hiji counterculture anu mindeng dikritik pangaruh kaayaan urang leuwih gareja, ayeuna geus extent sababaraha jadi naon eta protes. Teu saeutik, hiji ékonom hargana murah ngajadikeun pamingpin Garéja Free ningali kabutuhan mergers perusahaan anyar nu ngabentuk instituioner stabil anu dina gilirannana tiasa lean arah lembaga langkung stabil. Aya batur nu kajantenan laun. Bari lalaki angon musuh sowed. (Mateus 13:25) Dina sababaraha institusi teologis kaayaan-dibiayaan paguron luhur geus lalaunan tapi pasti menyimpang ajar. Ti teologi liberal di dunya, manusa, gambar Allah sarta bibelsyn diajarkeun tur dijieun jelema ngora anu nampi telepon ti Allah pikeun jadi pamingpin di garéja Allah.

Hancana tangtu moal hartosna yén sadaya lulusan preachers theologians liberal, tapi rébuan Kristen geus tumuwuh diantara pikiran unbiblical. Daya mumusuhan nu tadi niat stifle karya Allah di Swedia geus pendekatan pisan strategis sarta miboga heran saeutik lalawanan.

Leuwih ti éta, loba misi financed ku duit pamaréntah. The konsekuensi ieu nu injil diganti ku pangajaran ti démokrasi, ékonomi sarta isu sosial sejen, saprak rojongan kaayaan teu bisa dipaké kana misionaris disebut. Misi anu rada proyék bantuan.

  Bener mangrupakeun musibah rongkah nu ieu geus rengse, masih lumangsung sarta eta geus jalan pikeun jadi panjang. Geus waktuna ayeuna urang nyarita kaluar. Eta geus euweuh kalayan artikel pamadegan di pencét Kristen. Kadali kaayaan leuwih Garéja Free geus Isro jauh teuing. Geus waktuna pikeun revival anyar jeung gerakan protés di Swedia. "


Sigvard Pedang

Artikel sareng video nu dijieun ku lian ti Apg29.nu bisa boga pamadegan yen situs blog ulah babagi.


Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades sändag 7 juli 2019 14:16 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

6 kommentarer

Bengt j 7/7-2019, 17:33

Håller helt med dig

Svara


yvonne 7/7-2019, 18:23

Jag håller också med dig. Ta t ex Hönökonferensen. Den är mer som ett jippo nu för tiden, med ett kraftlöst evangelium. Hönökonferensen borde anlita pastorer/evangelister som på allvar predikar omvändelse, hur vi kristna ska orientera oss i denna sena tid då samhället upplöses i allt snabbare takt och inte följa världens sätt att leva. Undervisning om tidens tecken, Jesu tillkommelse, borde ju vara naturligt inslag på mötena! Nu lever vi ju verkligen i villfarelsens tid!

Vaka och bed! Se till att ingen förvillar eller bedrar er! Se till att ingen tar din krona i från dig!

Detta är Jesu varnande ord!

Gud välsigne Sigvard Svärd, Imsen och er alla!

Svara


SA 7/7-2019, 22:39

Svar till yvonne.

Mycket bra skrivit , var välsignad 👍

Svara


Bengt j 7/7-2019, 23:20

Även torp är inte som förr

Det borde vara mer av bön för vårt land och folk

På konferenserna

Svara


Ann-Sofie 11/7-2019, 15:39

Har precis beställt den som fjärrlån till mitt bibliotek via Libris. Ser fram emot att få läsa den 😊!

Svara


Bengt j 11/7-2019, 20:06

Bra

Den är verkligen bra

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 30, tisdag 23 juli 2019 kl. 18:26

Jesus söker: Emma!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 23 juli 2019 13:55

🙏Ber om ett MIRAKEL med affärerna nu! Vi MÅSTE få in pengar nu det är KRIS😢. Jag vet att du Herre förmår att göra vad du vill😊så jag ber dig i Jesu underbara namn, hjälp oss NU


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp