Surfar nu: 446 www.apg29.nu


IS-brud vill återvända till England och få sympati

IS brud

Shamima Begum var 15 år då hon anslöt sig till kalifatet Islamiska staten för att få föda barn åt en IS-terrorist. Hon födde två barn som vanvårdades och dog. Nu har hon fött sitt tredje barn som 19-åring och vill återvända till England.

Shamimas uppdrag var att gifta sig med någon av jihadisterna och föda barn till kalifatet.

Vill ha sympati

Shamima Begum var 15 år då hon anslöt sig till kalifatet Islamiska staten för att få föda barn åt en IS-terrorist. Hon födde två barn som vanvårdades och dog.

Nu har hon fött sitt tredje barn som 19-åring och vill återvända till England. Hon tar inte avstånd från den islamiska statens terrorism eftersom det står så i Koranen och tycker att det är "okej" men hon vill ändå ha sympati från det brittiska samhället.

"Jag tycker att många borde ha sympati gentemot mig med tanke på allt jag har varit med om", säger hon.

Jag undrar hur mycket sympati hon visade dem som sköts, massakrerades, halshöggs, våldtogs, brändes och på många andra olika sätt mördades i kalifatet på grund av att Koranen och islam sa det...

Många britter har upprörts över att Shamima krävt att få sympati och medkänsla och en öppen dörr tillbaka till England, samtidigt som hon klargjort att hon inte har några invändningar mot IS terrorvåld, inklusive halshuggningar, eftersom det enligt henne har stöd i islam.

Flyktingläger

Shamima befinner sig för närvarande i ett flyktingläger i Syrien, sedan hon lämnat IS i avsikt att ta sig tillbaka till England. Hon säger sig inte ångra att hon anslöt sig till IS.

"Det har gjort mig till en starkare människa", säger hon.

Så mycket är alltså hennes sympati, angående min fråga här ovan. Vilken fruktansvärd stolthet och egoism.

Alltså efter fyra år i terrorrörelsen vill hon nu återvända till England, få sympati och bli välkomnad – samtidigt som hon anser att IS massmördande är förenligt med islam och därför ”okej”.

Nu när terrorgruppen i praktiken är besegrad i Syrien uppger hon sig vilja återvända "hem".

Tar inte avstånd från IS

Bland britterna är de negativa känslorna starka – i synnerhet som Shamima inte tar avstånd från IS, säger att hon varit fullt medveten om terrorrörelsens brutala våld och anser att det är ”okej” eftersom det har stöd i islam.

"Ja, jag kände till de här sakerna och var okej med dem. Utifrån vad jag hörde så är allt det där islamiskt tillåtet, så jag var okej med det.…

Nu upphäver Inrikesministeriet ”IS-bruden” Shamima Behums brittiska medborgarskap.

Bibeln

Så här är det naturligtvis inte i Bibeln. Du kan inte jämföra Koranens våld med Bibeln. Det är två helt olika böcker som dessutom handlar det om helt två olika gudar som inte har någonting med varandra att göra. Koranens Allah är inte Bibelns Herren.

I Bibeln finns det en försonare mellan Gud och människan - Jesus! Det finns ingen försonare i Koranen och i Islam. Därför kan du inte läsa Gamla testamentets våldsamheter på samma sätt som koranens. Bibeln har försonaren Jesus som har försonat människan med Gud igen genom sin död på Golgata kors. 

Genom tron på Jesus Kristus

Då du läser bibeln ska du alltid läsa den genom tron på Jesus Kristus. På grund av Jesus finns det nåd, frälsning, förlåtelse och försoning. Men koranen har bara lag och ond bråd död eftersom den bibliske Jesus inte finns där.

Nu finns det faktiskt också nåd och frälsning för Shamima Behum, eftersom Jesus Kristus dog också för henne och uppstod igen på den tredje dagen. Allt hon behöver göra är att ta emot Jesus, då blir hon frälst och förlåten.

Be för henne att hon ska bli frälst. Be också att hon ska bli befriad och avprogrammerad från denna fruktansvärda hjärntvätt som hon har. Det finns inget omöjligt för Gud som älskar henne.

Sympati och medkänsla?

Man kan inte visa sympati och medkänsla för vad hon har gjort, men man kan visa empati och kärlek till henne eftersom hon är en människa som Gud älskar och vinna henne för Jesus!

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades onsdag 20 februari 2019 14:31 | #shamima behum #islam #is #islamiska staten #is-krigare | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

33 kommentarer

Calle 20/2-2019, 17:24

Det blir svårt att neka de som varit i kalifatet att resa tillbaka till Sverige, förutsatt att de är svenska medborgare och har svenskt pass. I sådant fall måste myndigheterna återkalla medborgarskapet.

Däremot skall de som misstänks deltagit folkrättsbrott utredas kring deras eventuella brott och ställas inför rätta i Sverige om de Syriska myndigheterna inte gör det först.

Svara


Jessica 20/2-2019, 17:30

Är det konstigt att många tror att islam är det stora odjuret?

Svara


Lena Henricson 20/2-2019, 23:10

Det är ändå bra att det genom detta kommer fram i ljuset vad islam och koranen egentligen står för. I dessa tider när påven och många andra vill sammanföra kristendomen med de olika religionerna,eftersom man menar att allt är lika bra. Utan JESUS blir det ju aldrig bra.

Stackars vilseförda flicka,som ju ändå är älskad av Gud. Och möjligheten till frälsning är ju öppen också för henne. ☝️

Svara


Katrina 20/2-2019, 23:17

Jag har en viss empati för henne, men samtidigt vet jag att hon är farlig för sin omgivning i väst, hon är hjärntvättad av religionen och sånt sätter djupa spår i människan. Men men kanske en dag möter hon frälsningen.

Det ser ut som att hon är inte välkommen i Storbritannien eller Bangladesh.

Svara


Martin 21/2-2019, 00:01

Det här är outsägligt sorgligt. Jag har lika lite ett bra svar som någon annan. Men nånting har hänt den senaste tiden. För nåt år sen var kommentarerna på sociala medier mer som ett allmänt gnäll. Nu är tonen en annan, den är hårdare och råare. "IS-svensken" Michael Skråmo är omringad i ett av IS sista fästen och hade skrivit att han hellre dör än ger upp. En känd kommentator skriver: "Bra det. Dö din *****, bara dö." På en timme hade 30 personer "gillat". Jag såg kommentarerna kring en amerikansk tjej som bad om nåd och ville hem. Hon var trött, hon var ledsen. Hon ville bara att mardrömmen skulle ta slut. Hon ville hem. Jag ville bara krama henne. Men hon möttes av ett sånt hat i kommentatorsfältet. Det var ett krigshat. Vi sitter på en krutdurk som bara väntar på att explodera. Ett undertryckt hat som bara väntar på att komma ut. Käre Jesus hjälp oss igenom det här.

Svara


JL 21/2-2019, 09:23

Svar till Martin. Martin, en sak du måste första, det är att om du konverterar till islam som kristen, så finns det inget mer vi kan göra. Det är över. Det finns inget hoppande fram och tillbaka.
Du ber om hjälp från Jesus. Men det är såhär det går när man släpper in andra gudar kring sig. Hade vi gjort som det står i första budet, så hade Skråmå inte ens varit muslim.

Svara


Katrina 21/2-2019, 13:04

Den här unga kvinnan var bara 15 år när hon anslöt sig till kalifatet, hon var naiv och tätt manipulerad ,men Michael Skråmo , han var vuxen över 25 när han åkte dit, han visste vad han gjorde.

Kanske borde prövas dessa IS-anhängare i en internationell folkrättstribunal.

Nu tror inte jag att är över utan IS har bara flyttat position till andra länder, de ger inte upp sin dröm om kalifatet.

Sen ska vi inte glömma bort att det finns fler liknande grupper ex Al-Qaida, al-Nusra mm

Vi kanske ska fråga vad den drabbade civilbefolkning i Irak och Syrien tycker. Och lyssna på deras talan.

Vi ska inte vara för naiva. Radikaliserade föräldrar kan förväntas uppfostra sina barn enligt radikala islamistiska ideologier.

Svara


JL 21/2-2019, 13:19

Svar till Katrina.

Den här unga kvinnan var bara 15 år när hon anslöt sig till kalifatet, hon var naiv och tätt manipulerad

Du ser det från hennes vinkel. Det finns andra perspektiv.

Du vet inte ens om hon har ändrat sig, hon kanske bara kör en afghan PUT.

Signalpolitik. När pastorn framme är skild, så signalerar det saker, alltså, kan han så kan alla. Samma sak här. Kan hon åka ner och vara del av det där och sedan bara fortsätta som om inget har hänt, så signalerar det till alla småflickor att de kan göra vara som helst. De är ju bara lite naiva.

Som sagt det finns många aspekter. Vet inget om det specifika fallet.

Svara


Katrina 21/2-2019, 13:32

Svar till JL.

Självklart ser jag även den andra sidan i det hela, jag skulle inte våga lita på henne fören jag skulle se en förändring.

Hon kommer troligen att få lindrigare straff . Hon får at konsekvensen av sitt handlande.

Svara


Marie 21/2-2019, 14:17

Hyser inga sympatier för denna kvinna !!

Svara


Amanda 21/2-2019, 14:49

Hjärntvättad..! Men hon har helt rätt i att Koranen och Muhammed lär ut allt detta som IS gör.. för Muhammed själv gjorde detta och ännu värre saker enligt Haditerna som är tillförlitliga källor om Muhammeds liv, som muslimerna läser för att förstå Koranen..

Svara


Jessica 21/2-2019, 19:27

Svar till Amanda.

”The religion of peace”!!!!!

Svara


Katrina 21/2-2019, 19:42

Svar till Jessica.

Låt mig le .

Svara


Amanda 21/2-2019, 22:50

Svar till Jessica.

..not..!

Svara


Lars 23/2-2019, 10:45

Svar till Calle.

Av frukten känner man trädet

Is/islams frukt bör betraktas

Is ger spår av hundrakanske tusentals lik

Marken husen byggnader liksom människor och deras liv

Allt ligger i spillror

Det ser uppenbart ut som ett verk av djävulen själv

Den enskilde behöver få nöd över sinahärnibgsr och söka förlåtelseoch omvända sig till kristus för verklig försoning

Svara


Lars 23/2-2019, 10:45

Svar till Calle.

Av frukten känner man trädet

Is/islams frukt bör betraktas

Is ger spår av hundrakanske tusentals lik

Marken husen byggnader liksom människor och deras liv

Allt ligger i spillror

Det ser uppenbart ut som ett verk av djävulen själv

Den enskilde behöver få nöd över sinahärnibgsr och söka förlåtelseoch omvända sig till kristus för verklig försoning

Svara


Marie 23/2-2019, 11:20

Svar till Katrina.

Jag hoppas aldrig, aldrig behöva bo och leva i närheten av dessa råbarkade människor, det skulle vara en av livets största sorger!

Svara


Katrina 23/2-2019, 13:40

Håller med dig här, vi kan inte ha dessa människor fritt i vårt samhälle.

De har gjort mest bestialiska brutaliteter mot männniskor, brott vi kan inte ens tänka oss existerar i mänskliga hjärnor.

Svara


Marie 23/2-2019, 17:11

INTE I MIN VILDASTE FANTASI HAR JAG KUNNAT ANA ATT DE FINNS SÅ ONDA MÄNNISKOR SOM DESSA!!!! ÄNNU MINDRE ATT DE BER OM SYMPATI, SOM IS- BRUDEN BEGÄR!

BER OM jESUS BESKYDD ...

Svara


JL 23/2-2019, 17:33

Svar till Marie. Listig som en orm heter det.
Först oskyldig när ingen makt finnes. Därefter total ondska när överläge finnes. Efter reaktion från de goda sidorna = Visa upp oskyldig sida och skylla ifrån sig.

Svara


Lasse 23/2-2019, 18:10

Min farmor sa alltid en människa utan Gud är en djävul (påverkad av menade hon tror jag) Jesus kom inte för att upphäva lagen utan för att uppfylla den, den som har Sonen han har livet, den som tillber allah eller baal eller andra avgudar, hamnar i helvetet om dom inte vänder om till vår Kung, på frukten känner man trädet,

Svara


Troende 24/2-2019, 00:07

Svar till Marie.

Inte jag heller. Vi överlämnar både henne och alla dessa elaka i Guds hand, och behöver inte engagera oss mer !

Svara


Troende 24/2-2019, 00:07

Svar till Marie.

Inte jag heller. Vi överlämnar både henne och alla dessa elaka i Guds hand, och behöver inte engagera oss mer !

Svara


David Ström 24/2-2019, 01:22

Många tänker lika oavsett religion. De fick lära sig i förorten att de hade möjlighet att kämpa för Gud i det goda kriget. Stödja de goda krafterna som kämpar för förändring och rättvisa. Förmodligen så blev de också lockade med en gudomlig belöning för den som står upp mot ondskan och USA:s lakejer.. Misslyckade missanpassade bråkstakar kunde äntligen få en mening i sina liv. Många märkte rätt snart att de inte tillhörde den goda kampen. Men då var det försent. Västvärlden ser dem som spetälska och onda. Skulle Jesus förlåta dem kan man undra?

Svara


Erik S 24/2-2019, 08:27

Vi kan givetvis inte ha sådana människor springande omkring fritt i våra städer och samhällen, det kan ju sluta med total katastrof. Dom skall ju låsas in så fort dom anländer innanför gränsen. Ändock har vi redan ganska många i landet. Migrationsverket har ingen vidare koll på hur många. Som vanligt fungerar inte mycket hos oss, inte ens Säkerhetspolisen har vidare koll, man gör bara en uppskattning av läget, ca 150 st-och det är ju 150 för mycket.

Säpo säger att man "håller koll" på dessa individer, tro det den som vill! Skulle Säpo ha koll på alla potentiellt farliga individer i landet, kanske uppåt 200 st, det tror jag inte för ett ögonblick.(förutom alla andra dom skall ha koll på, mc-gäng, och ett 50-tal andra gäng, glöm det) Ingen kommer troligen bli dömd för brott, eftersom lagstiftningen är för "svag" och dom har fått garantier att inte bli dömda "i efterhand"-om nya lagar kommer på plats.

Det märkliga är, att många politiker tycker det är ok att vi tar emot dessa. Och dom får all hjälp till att "anpassa" sig i samhället, alltifrån lägenheter till bidrag. Brott lönar sig alltså, i många fall hemska brott. Vanliga ungdomar som sköter sig då?

Samhället "vågar inte" annat än ställa upp för dessa individer, eftersom den nya "fina fredens religion" måste implementeras hos oss, kosta vad det vill. En av våra ministrar M Johansson, har ju klart deklarerat att man måste arbeta för att få bort kristendomen. Faktum är, att kristendomen är utsatt för ett oerhört tryck och riskerar faktiskt att "utplånas" mer eller mindre. Då är det märkligt, att Swärd/Grenholm/380-pastorernas klubb, vill ha in så många muslimer som det bara går. Vad har dom för agenda egentligen? Och detta är accepterat även hos många andra kristna, vi kan ju inte exkludera någon, alla måste omfamnas i kristendomens namn. Vi kan ju evangelisera och dom kan ju bli frälsta. Ja det kan dom och en del blir det, tack och lov. Men måste det betyda att dessa våldsamma människor ska få vistas fritt hos oss? Dom är ju kapabla till vad som helst.

Hur ställer sig den kristna kärlekstanken i förhållande till dessa människor och deras brott? Swärd/Grenholm och dom 380:s gäng, vill ju ha hit så många migranter som det bara är möjligt-liksom många politiker-varav dom flesta är muslimer, men när dessa individer begår brott här, rån,våldtäkter m.m, då har jag aldrig hört att någon beklagar och tycker det är hemskt. Nej, då är det väldigt tyst från 380-gänget, från flyktingpastorn Sjöberg, från pastor Mölk och från många andra. För att inte tala om politikerna. Tvärtom, då skall dom ha ännu mer hjälp! Vi tar emot dom med öppna armar, som kristna, dom begår brott och förstör kanske hela livet för en ung kvinna, men det spelar alltså ingen roll? eller?

Tänk om ett hemskt terrordåd skulle ske i en större stad, hur skulle reaktionen bli då? Det skulle nog vara ganska tyst då också. Är det verkligen så, att bl.a pingst har ställt sig på RKK:s sida och accepterar deras åsikter att vi ska ha en "världsreligion" som omfattar allt och alla? Ingen får anse sig ha en mer exklusiv ställning och vara frälsta och därmed vara "bättre" än andra. Alla ska vara jämlika inför Gud. Påven har ju sagt att dom kristna som förkunnar Jesu död på Golgata, som enda vägen till Gud, är dom som måste motarbetas med alla medel. Ja, pingst är ju med i SKR och accepterar skrivningar från RKK. Förre pingst-ledaren P Hörnberg har ju varit i Rom och bugat inför påven. Pingst skall ju också motarbeta "nationalismen"!! Hur länge dröjer det innan pingst börjar släppa på Bibelns klara ord, att Jesus och Golgata är enda vägen till Gud? Eller har det redan börjat smyga sig in? SvK och Equmenia, skall vi bara inte tala om.

Kristendomen i vårt land är inne på en farlig väg. Vi kanske skall se Swärd:s upprop för att få in så många muslimer som möjligt, i ljuset av SKR, RKK och vägen mot en världsreligion/världskyrka? "Du skall inga andra gudar hava, jämte mig" står det i det första budet!! Har man glömt bort det? Vi är nog på väg mot en katastrof, på flera plan, i vårt land. Ursäkta om inlägget blev lite långt. MVH-Shalom.

Svara


Sofia 24/2-2019, 10:35

Svar till Erik S.

Ett otroligt klarsynt inlägg av dig Erik S! Som alltid så är dina inlägg så belysande när det gäller verkligheten av idag. Det är få som vågar ens yppa hur det egentligen står till i de kristna församlingarna.Om man gör det så blir man ansedd som en mycket märklig figur.Hur länge dröjer det innan nästa terrordåd slår till i vårat land? Blir det ens någon kommentar ifrån politiker och de 380:s gäng? Att vi lever i den yttersta av ändetiden är ju helt klart! Gud hjälpe oss att vi är redo och har olja i våra lampor.

Svara


AnnMarie 24/2-2019, 11:31

Svar till Sofia.

Om man ifrågasätter de 380 pastorernas dårskap får man höra något i stil med "Vi kristna måste hålla ihop och älska våra trosyskon till varje pris"! (Precis som om de som inbjuder andra gudar hit är trosyskon)

Svara


marie 24/2-2019, 12:05

Svar till Erik S.

Erik S

Mycket bra skrivet. Det är faktiskt så det är. Måste något fruktansvärt ske innan de vaknar?!?! Livsfarlig situation!

Svara


Katrina 24/2-2019, 12:53

Svar till Erik S.

Klart och bra skrivet.

Svara


Anna Ivar 25/2-2019, 16:28

Svar till Jessica. "Odjuret, vilddjuret och den stora skökan". De beskrivs i Uppenbarelseboken.
Människans själviskhet, stolthet och högmod och upproriskhet mot Gud är problemet.
Satan vet att hans tid är kort och han måste skynda sig att stjäla, slakta och förgöra så mycket han bara hinner med innan Gud sätter stopp. Gud älskar ALLA (!) människor och vill att de ska lära känna SANNINGEN. (Jesus) Jesus gav sitt liv som lösen för ALLA människor. Men Gud säger att "Du ska inte ha några gudar vid sidan om mig". Att överlåta sitt liv reservationslöst till Jesus är LIVET
Det är inte religion utan en relation man får till Gud. Alltings upphov. Herren som kom ned som människa. Gud är en GOD Gud. Livets Herre.
Detta ger inget utrymme för eller behov av någon religion.

Svara


Jessica 25/2-2019, 16:40

Svar till Anna Ivar.

Har inget att invända mot det du skriver Anna!

Men det finns många som tolkar islam som varande vilddjuret i Uppenbarelseboken!

Svara


T. L. 27/2-2019, 08:24

Snälla svenne! Låt islam och koranen stanna kvar där de kommer ifrån, vi måste ta hand om flyktingarna de skickar hit först.

Svara


Katrina 28/2-2019, 20:31

http://tt.omni.se/grav-med-kvinnokroppar-hittad-i-syrien/a/VRVGWV

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, söndag 25 augusti 2019 kl. 00:45

Jesus söker: Lovisa, Louise!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
lördag 24 augusti 2019 17:00

JESUS HJÄLP M ATT HON BLIR FRÄLST OCH TAR EMOT DIG OCH HELAD ,FÖR LÄKARNA VET INTE VAD DET ÄR FRÅGAN OM NGT I HENNES HJÄRTA MEN TACK JESUS DU KOMMER ATT GÖRA MÄKTIGA TING VID M.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer

Jessica: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Jag: Korset i Sveriges flagga tas bort?

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Jean: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

AnnMarie: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Leif Boman : 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

SA: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Stefan Jonasson : Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

AnnMarie: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Roger T. W.: Kristofobi i spåren av nya Netflixserien ”The family”

Roger T. W.: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Erik S: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Steven: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lena Henricson: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus

Lukas: Nytt muslimskt parti vill arbeta mot islamofobi men påstår att det inte är ett uttalat muslimskt parti

Tommy: 29 minuter - Om du inte tror på uppryckandet får du ändå vara med om du tror på Jesus


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp