811 online! | Sidvisningar idag: 120 584 | Igår: 183 483 |

www.apg29.nu

Annons

isikolo Secondary uvala wasekhaya kunye nokuhlolwa

isikolo Secondary uvala wasekhaya kunye nokuhlolwa

Picture: nyheter24.se. 

Sture School e Boden igcina nge wasekhaya kunye iimvavanyo kubo bonke abafundi kuzo zonke izifundo. Okokuqala, uvavanyo ngo April kunye injongo umlomo esisigxina.

Mhlawumbi oku yi bibeloprde efanelekileyo:

Phela, nyana wam, vuseleleka wena! Akukho siphelo bokskrivandet kwakho okukhulu, nomzimba nokuphikela ukufunda okuninzi udiniwe.

INtshumayeli 12:12

izinga lovalo High

Umphathi Petronella Sirkka ucacisa isigqibo block: 

- We rhoqo ukufumana iingxelo ezintsha ukuba abantwana bethu imbi. Kwaye kungenxa yokuba kwinqanaba ntshikilelo eliphezulu kakhulu lonke ixesha. Le yindlela yethu yokuzama ukunciphisa uxinzelelo.

Ootitshala ngoku ukunika abafundi umsebenzi wasekhaya okanye iimvavanyo kuwo onke, ngaphandle deobligatoriska iimvavanyo zikazwelonke ukuba yenziwe ngabo bakumabakala 9 

Eyona ndlela ibhetele ukuhlangabezana nazo zonke iimfuno

Abantwana namhlanje ezifunwa kakhulu kubo ngoko faktisktr andiyi Ndamangaliswa ngulo sigqibo kunokuba ivuso. Masithandazele bonke abantwana bethu kunye nabantu abatsha. ndlela ifanelekileyo ukuhlangabezana nazo zonke iimfuno kweli hlabathi ukuba uyamamkela uYesu baze basindiswe. Emva koko ke bakhule babe ngabantu bazithembe yaye womelele, phantsi emhlabeni yaye intliziyo esibhakabhakeni.


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 11 April 2018 12:50 | #stureskolan #boden #skola #prov #läxor #svpol | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


12 kommentarer

Calle

Ett steg i rätt riktning vad gäller läxor, eleven skall lära sig på skolan vilken är deras arbetsplats, inte hemma.

Kunskapskontroller (prov) bör dock göras även i fortsättningen för att mäta elevens nivå och om det behövs kunna ge mera stöd från lärarens sida, samt ett verktyg inför betygsättning.

Calle

Svara -   - 11/4-18 16:28 -


Nisse

Svar till Calle.

Tvärtom tror jag inte att det här för något gott med sig. Ytterligare två steg ner i dekadensens träsk. Det får inte finnas synd och rättfärdighet längre, inte rätt och fel, inte sanning och lögn. Inget ska få mätas och kontrolleras, var och en ska låtas definiera sin egen sanning i sin egen takt alltefter vad som kliar dem i öronen. Att dagens ungdom inte klarar skolan beror inte på att det är för mycket att lära sig, utan på att socialister och liberaler har experimenterat och relativiserat sönder allt från kunskaper till lärandeprocess. Allt man behöver kan inte lekas in. Stressen beror på en inlärd rädsla att missa något, att världen alltid är intressantare nånannanstans. Fokus och sinnesnärvaro har blivit vår tids bristvaror. Det plingar oavbrutet i mobiler och datorer, tvn skvalar och det ska kollas likes och status på sociala medier även när man vaknar mittinatten. DET är inte skolans och läxornas fel.

Svara -   - 11/4-18 16:51 -


Anja

Detta är illa. Det blir svårare för de sämre lottade eleverna. De duktiga klarar sig alltid, för de inser, att man måste studera hemma och kommer att göra detta, även om inte läxor och prov finns.

Svara -   - 12/4-18 00:27 -


Tommy

Läxor. Nej det borde köras under skoltid. Jag är nog den som vill ta bort betyg systemet också. Man vet, klasser där man inte har betyg, utan godkänner, så hjälper elever varandra istället för att Konkurrera ut varandra. Tänk själva Jesus var ju Lärare för sina elever Lärjungarjungarna. Inte gav han dem betyg, utan gav dem Godkänt och Skulle gå med denna Lära ut i världen och Lära folk om högre ting. Och en liten klass på tolv stycken vore idealiskt, där eleverna kan få känna trygghet, och där Läraren hinner med alla sina elever. Att nästan få famljekänsla i klassen, ja så trygg skall en klass kännas.

Svara -   - 12/4-18 03:42 -


Sss

Det här är inte alls bra. Nu har föräldrarna NOLL insyn.

Jag vill kunna hjälpa och pusha mitt barn med läxor. Om föräldrar är med och visar intresse så går det mycket bättre.

Däremot mindre grupper och barnen bör ha en och samma (utbildad) lärare i alla ämnen upp till 9an.

Varför gick alla barn ut med godkänt i alla ämnen förr?

Vad dom gör är att fördumma mänskligheten för att göra oss till arbetsslavar.

Har ni sett barnens läxor?

Jag har klagat flertal gånger på dessa läxor i årskurs 5 som är för barn i årskurs 2.

Jag får alltså lära mitt barn själv i en del ämnen. Svenska tex.

Att lära sig att stava: Struts, stjärna, kanske, hoppade, talade osv i 5an?

Dessutom fullt med stavfel i läxor och även veckobrev. Otroligt!

Men jag vill absolut att han ska ha läxor så att jag har insyn i vad som lärs ut.

Svara -   - 12/4-18 10:51 -


Nisse

Svar till Tommy.

Tommy, det är en vacker tanke, men den har två problem. Dels byggde lärjungaskapet på frivillighet, vilket inte skolan gör. Alla vill tyvärr inte lära sig, än mindre underordna sig auktoriteter. Dels skulle klasser på tolv elever kosta en väldig massa pengar, pengar spm inte finns, och frågan är om det är i klasstorleken problemet ligger.

Sverige har redan högst vuxentäthet i skolan i Europa. Våra grannländer har både större klasser och lägre vuxentäthet men trots det bättre studieresultat.

Trots det, i dagens Aftonbladdret (Ja, det är satans drake, men även en blind höna hittar ett korn ibland) står det att sju av tio skolor har känt sig tvingade att höja säkerheten de senaste åren, med hjälp av exempelvis övervakningskameror och inpasseringssystem. Var fjärde skola har anställda väktare! Hade någon sagt det för 30-40 år sedan hade folk trott arr det varvet skämt! En miljö där du ständigt är rädd för att råka ut gör något är en stressande miljö.

Vad gör svenska barn så unika att de varken klarar av läxor, prov eller att gå upp på morgonen (många högstadier och gymnasier överväger allvarligt att korta skoldagen ett par timmar på morgonen för att ungdomarna är för trötta)?

Ta tag i problemen istället för att åtgärda symptomen. Den svenska skolan har gigantiska ordningsproblem och Sveriges ungdomar har gigantiska problem med sin självdisciplin. Det är framtidens arbetskraft, föräldrar och ledare det handlar om, ingen limbo där man ska sänka ribban tills alla trillar baklänges.

Svara -   - 12/4-18 11:31 -


Nisse

Ursäkta att min telefon hittar på lustigheter. Det skulle stå såhär:

Hade någon sagt det för 30-40 år sedan hade folk trott att det var ett skämt! En miljö där du ständigt är rädd för att råka ut för något är en stressande miljö.

Svara -   - 12/4-18 11:57 -


Alf

Det måste vara så här det ser ut precis innan ett samhälle går under.

Svara -   - 13/4-18 22:36 -


Harald

Svara -   - 15/4-18 20:58 -


Harald

Halleluja ! Äntligen har man insett att barn som kommer hem från skolan behöver vila o leka. Fast det är 35 år sen jag gick i skolan så mins jag med vånda detta med läxpinan. Jag anser egentligen att skolan inte är något annat än en förnedrings anstallt som ska producera lydiga löneslavar till överklassen.

Svara -   - 15/4-18 21:08 -


Tomas N

Barn och ungdomar mår väl dåligt främst för att det saknas normer och det är svårt för dem att känna verklig trygghet och framtidstro. Vad det gäller stress så tror jag delvis det beror på för mycket valmöjligheter och den sociala median och den flytande gränsen mellan verklig och virtuell värld samt den globaliserade världen och för dålig kost och för lite fysisk aktivitet i kombination med för mycket uppkoppling och datanvändning

Det kanske var lite mycket,men jag tror det moderna liberala västerländska samhället är osunt på många sätt

När det gäller läxor så tror jag det är bra med självstudier. Den nation som slutar med läxor hamnar efter i den globala konkurrensen. ungdomar har mycket energi och maximal inlärningsförmåga. Skolan och militärtjänsten bygger upp en disciplin som räcker hela livet.

Svara -   - 15/4-18 22:16 -


Fredrik Fregoran Göransson

Detta är synd om alla människor som går skolan när var liten och är lättpåverkade av lärarna förneka att gud finns inte och lär evolitionslära och skapelseberättelse och blandar i hop detta ingår alla människor tex mig jag var förvirrade och tänkte inte på gud men när jag såg andlig vision som jag fick välja satan eller jesus och gud så det ändrade min liv och drar från gamla liv och nytt liv med guds rike tidlinje tid rum och plats till nu det är lång historia

Svara -   - 17/4-18 04:42 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Qaphela ukuba nengabangaba

Umbhalo kunye iifoto ngu Reine Jonsson 

Nengabangaba sidla ngumbhobho kwaMagwangqa eyandisiweyo - Lumkelani nengabangaba

Wombhobho kwaMagwangqa engcotyeni abadala owalusa nengabangaba. 

Xa gökägget ukuqanduselwa nengabangaba kudala ngaphandle amahlwempu kwaMagwangqa kunye nengabangaba amantshontsho ezincane ngoko autocrats kunye yiyo sibini larch kuphela. Apho emva, uba ngakumbi nangakumbi umbodamo kwi yentaka abazali babo ongengowakho kunye wakubethelela sibini rhoqo yokucela naye ukutya okuninzi.

2

Läs allt!


Ikratshi iindwe e Gothenburg Wawiswa ye Islam

Nancy Ajram

Umfanekiso evela Youtube Nancy Ajram. 

Xa superstar Arab Nancy Ajram weza Gothenburg enyusiweyo kulithoba ikratshi iiflegi. Ekubeni uvela ku-99 ekhulwini ehlabathini Muslim!

19

Läs allt!


Nazi fashion kids ezintsha 'eyenza inethiwekhi yonke ibile

Mail Reader ngu uKatty 

horse painted

Picture: Facebook. 

Ezi abantwana kufuneka ukuva intetho uYesu unako ukufumana kuphela ukholo ebomini babo! Nokuba ukunyhibhela yonke Little Ukuzingca kunye imibala eyahlukileyo! 

7

Läs allt!


Zesithunywa sevangeli kwiiPhilippines ngoSeptemba

Mail Reader ngu uJørgen Milton 

Xa iminyaka emithandathu edlulileyo okokuqala batyelela Ati-abantu kwiiPhilippines, ndandingakwazi ukukholwa uthando ke ukufika aba bantu. 

2

Läs allt!


Mntu, akukho ihagu!

Comment yi Katrina 

Mntu, akukho ihagu!

Picture: Aftonbladet. 

Man isuka iihagu, kufuneka kuyinyaniso kuba lithi Aftonbladet.

4

Läs allt!


A kusityhilela imbandezelo

Ngu Mikael Walfridsson 

Lelanga esantini

Xa sithetha ngenimba, ngokwenene na ukulungiswa isaziso into kwiNcwadi yeSityhilelo phambili. 

5

Läs allt!


cars 100 wayitshisa kwizixeko ezininzi - Amatyala ubunqolobi

imililo Car e Gothenburg

Frölunda Torg e Gothenburg ngokuhlwa ngoMvulo. Picture: zeZagros Hama. 

Cars kuzitshisa ngomlilo kwiindawo ezininzi kummandla Gothenburg, kodwa eTrollhättan, Lysekil kunye Falkenberg. Malunga 100 iimoto atshiswe kule ngingqi.

83

Läs allt!


Pride bejakar våld, sadism och droger

Hundar i Pride

Pride bejakar våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.”

21

Läs allt!


Kutheni ishade?

Kutheni yiya ukutshata?

Kutheni ishade? Ngaba ukuba alale naye okanye kukho injongo enkulu?

15

Läs allt!


Dog wayifumana iphakheji - asayine kunye nobungqina bokuzazisa

Enye inja efumana ipasile evela PostNord

Picture: Aftonbladet. 

Inja Chaya yaba impahla ngeposi evela eNgilani. Kodwa ukuze ufumane iphakheji inja ngokwayo kwafuneka ukuba zingathathwa, bonisa ukuchonga uphawu paw wakhe lowo ufakwe umbala kunye pad inki.

30

Läs allt!


Man, awukho ikati!

cat

Kwiminyaka embalwa edlulileyo ndabona web TV Aftonbladet ukuba ibhinqa eliselula waba ikati. 

10

Läs allt!


Musa kubuya umva ukuya eSodom

ISodom neGomora

ULote wasindiswa kwisixeko nesono seSodom xa ukubiwa yimikhosi. Kodwa emva kokuba uAbram uye wangenela kwaye wamhlangula uLote nentsapho yakhe kunye nabantu njengoko babuyela kuloo mzi isono. umhlobo wam: Wena kufuneka makangabuyeli emva eSodom emva kokuba uye usindiswe. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


ILizwi kwivenkile Zobomi igcwele iincwadi yamaKatolika

Mail Reader ngu Pelle Lindberg 

Akukho oothixo enye Arne Imsen

Le ncwadi "Akukho thixo bambi" wathengisa ngaphezu kwam ndiliphuphileyo. Uhlelo lokuqala ngaphandle ngoku. 

39

Läs allt!


Wabona uStephen Hawking esihogweni kunye needemon nokuhlaselwa abefundisi

Mail Reader ngu nils 

isihogo

Kwintsasa we-15 Apreli 2018, ndiya ndaqalisa, uCesar Sandova Honduras, banqula uNdikhoyo semini. 12 Ndabona iNkosi yaqala ukubonisa izinto ezintsha kum. Babecinga ukuba uYehova wayeza kuqhubeka ukubonisa ngakumbi zobukumkani bamazulu, kodwa kwakungenjalo. Xa uYehova wathabatha umoya wam umzimba, kodwa eli xesha le ndawo yentuthumbo.

146

Läs allt!


Yintoni uMdali omkhulu esinayo!

Kufuneka kubonwe! Bukela le vidiyo emangalisayo ebonisa uMdali omkhulu onamandla uThixo!

3

Läs allt!


Annons


Yintoni eyenza isela?

Tjiven

"Njengoko uza baqonde ukuba xa umnini indlu wayesazi xa ebusuku kwafika isela, ebeya kuhlala ephaphile aze angavumi ukuba nabani waqhekeza endlwini yakhe."

8

Läs allt!


Xa ukukhanya kwafika gay ngaphandle

Xa ukukhanya kwaphuma

A achukumisayo, echukumisayo documentary ezulwini TV7, apho iingcali babelana iimbono zabo zangaphambili amafanasini ndithi ngaye, malunga uvuyo isingqala nokubambana ubomi babo.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, söndag 19 augusti 2018 kl. 13:12

Jesus söker: Magnus, Måns!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


yezopolitiko Swedish noyise abantwana abancinane bambopha Lebanon

gabriel MARAWGEH 

Phantse inyanga, URoni Doumit, sezopolitiko waseSiriya zamaKristu Swedish kunye uyise kubantwana abancinane, wabanjwa eLebhanon ayicacanga. 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Imiphumo lomtshato gay in Massachusetts

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

Bona documentary olubuhlungu "Imiphumo lomtshato gay e Massachusetts 'izulu TV7. 

14

Läs allt!


Christer Åberg nangoku ukuqhayisa ngoYesu

Christer Åberg - Blogger Oqhayisayo ngoYesu

UChris a webhlogi eyaziwa phakathi amaKristu and non-amaKristu eSweden. Yena unika uYesu ukuphendula iingxaki ngoku kwezentlalo kunye zobuqu. Iindwendwe yi UDaniela Persin.

0

Läs allt!


Christer Åberg e Apg29 TV

Christer Åberg e Apg29 TV.

Kunye elula endiyenzileyo okulala sam a studio TV! Njani oko?

2

Läs allt!


Ngoku ndive! - Apg29 ngu Christer Åberg

Ngoku ndive! - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg edlala kunye ukucula bethetha ngoYesu Apg29.nu.

0

Läs allt!


Le ebumnyameni Ukuzingca

I emnyama ezimibalabala

Claphaminstitutets ingxelo iqhayiya. 

Ikratshi libonisa i affirmative sengqondo leziyobisi, inkohlakalo, iintlungu kunye ngunongogo.

13

Läs allt!


A nombono ngokubanzi

Mail Reader ngu David B 

Self-egxile yaba ngumshumayeli iintloni kaYona kwiTestamente eNdala. Yena wasinda ubizo lukaThixo, kodwa watshintsha ingqondo yakhe yokugqibela emva yeentsilelo ezahlukeneyo. yokubaleka kwakhe uThixo wayeza malini ubomi bakhe. Kodwa nangona ekugqibeleni wenza oko uThixo abemwisele umthetho ngako, ngoko ke isimo sakhe uyazingca.

9

Läs allt!


Aftonbladet ndamangaliswa ukuba umtshato lo manyano wendoda nomfazi

Aftonbladet ndamangaliswa ukuba umtshato lo manyano wendoda nomfazi

Picture: Aftonbladet.se. 

"ICroatia, Bulgaria, Latvia, Lithuania, Poland, Slovakia kunye Macedonia bade siseko ezichaza umtshato ezitshatileyo womntu nomfazi, okanye ezinye amagama siseko kukhusela umtshato besini esifanayo," ubhala Aftonbladet niyoyikayo enyulu.

145

Läs allt!


Ukubambelela kuYesu - Theo nabahlobo bakhe

Ukubambelela kuYesu - Theo kunye nabahlobo bakhe ezulwini TV7.

4

Läs allt!


imililo Sweden bomber kaThixo umgwebo?

A moya YAK ziye ATM umlilo ehlathini Trängslet e Dalarna. 

22

Läs allt!


Europe uza kufumana million 159 abafakwa ngo-2025, ngokutsho kwengxelo UN

Crisis abafudukele mfuduko?

Picture: voiceofeurope.com. 

Europe uza kufumana abafuduki million 159 ngo 2025 Oku kutyhilwa kwingxelo UN ukususela ku-2000.

113

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 753 035 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 778 bloggartiklar, 87 317 kommentarer och 57 656 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp