1 097 online! | Sidvisningar idag: 141 346 | Igår: 198 037 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


isikolo Secondary uvala wasekhaya kunye nokuhlolwa

isikolo Secondary uvala wasekhaya kunye nokuhlolwa

Picture: nyheter24.se. 

Sture School e Boden igcina nge wasekhaya kunye iimvavanyo kubo bonke abafundi kuzo zonke izifundo. Okokuqala, uvavanyo ngo April kunye injongo umlomo esisigxina.

Mhlawumbi oku yi bibeloprde efanelekileyo:

Phela, nyana wam, vuseleleka wena! Akukho siphelo bokskrivandet kwakho okukhulu, nomzimba nokuphikela ukufunda okuninzi udiniwe.

INtshumayeli 12:12

izinga lovalo High

Umphathi Petronella Sirkka ucacisa isigqibo block: 

- We rhoqo ukufumana iingxelo ezintsha ukuba abantwana bethu imbi. Kwaye kungenxa yokuba kwinqanaba ntshikilelo eliphezulu kakhulu lonke ixesha. Le yindlela yethu yokuzama ukunciphisa uxinzelelo.

Ootitshala ngoku ukunika abafundi umsebenzi wasekhaya okanye iimvavanyo kuwo onke, ngaphandle deobligatoriska iimvavanyo zikazwelonke ukuba yenziwe ngabo bakumabakala 9 

Eyona ndlela ibhetele ukuhlangabezana nazo zonke iimfuno

Abantwana namhlanje ezifunwa kakhulu kubo ngoko faktisktr andiyi Ndamangaliswa ngulo sigqibo kunokuba ivuso. Masithandazele bonke abantwana bethu kunye nabantu abatsha. ndlela ifanelekileyo ukuhlangabezana nazo zonke iimfuno kweli hlabathi ukuba uyamamkela uYesu baze basindiswe. Emva koko ke bakhule babe ngabantu bazithembe yaye womelele, phantsi emhlabeni yaye intliziyo esibhakabhakeni.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 11 April 2018 12:50 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


12 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Calle

Ett steg i rätt riktning vad gäller läxor, eleven skall lära sig på skolan vilken är deras arbetsplats, inte hemma.

Kunskapskontroller (prov) bör dock göras även i fortsättningen för att mäta elevens nivå och om det behövs kunna ge mera stöd från lärarens sida, samt ett verktyg inför betygsättning.

Calle

Svara -   - 11/4-18 16:28 -


Nisse

Svar till Calle.

Tvärtom tror jag inte att det här för något gott med sig. Ytterligare två steg ner i dekadensens träsk. Det får inte finnas synd och rättfärdighet längre, inte rätt och fel, inte sanning och lögn. Inget ska få mätas och kontrolleras, var och en ska låtas definiera sin egen sanning i sin egen takt alltefter vad som kliar dem i öronen. Att dagens ungdom inte klarar skolan beror inte på att det är för mycket att lära sig, utan på att socialister och liberaler har experimenterat och relativiserat sönder allt från kunskaper till lärandeprocess. Allt man behöver kan inte lekas in. Stressen beror på en inlärd rädsla att missa något, att världen alltid är intressantare nånannanstans. Fokus och sinnesnärvaro har blivit vår tids bristvaror. Det plingar oavbrutet i mobiler och datorer, tvn skvalar och det ska kollas likes och status på sociala medier även när man vaknar mittinatten. DET är inte skolans och läxornas fel.

Svara -   - 11/4-18 16:51 -


Anja

Detta är illa. Det blir svårare för de sämre lottade eleverna. De duktiga klarar sig alltid, för de inser, att man måste studera hemma och kommer att göra detta, även om inte läxor och prov finns.

Svara -   - 12/4-18 00:27 -


Tommy

Läxor. Nej det borde köras under skoltid. Jag är nog den som vill ta bort betyg systemet också. Man vet, klasser där man inte har betyg, utan godkänner, så hjälper elever varandra istället för att Konkurrera ut varandra. Tänk själva Jesus var ju Lärare för sina elever Lärjungarjungarna. Inte gav han dem betyg, utan gav dem Godkänt och Skulle gå med denna Lära ut i världen och Lära folk om högre ting. Och en liten klass på tolv stycken vore idealiskt, där eleverna kan få känna trygghet, och där Läraren hinner med alla sina elever. Att nästan få famljekänsla i klassen, ja så trygg skall en klass kännas.

Svara -   - 12/4-18 03:42 -


Sss

Det här är inte alls bra. Nu har föräldrarna NOLL insyn.

Jag vill kunna hjälpa och pusha mitt barn med läxor. Om föräldrar är med och visar intresse så går det mycket bättre.

Däremot mindre grupper och barnen bör ha en och samma (utbildad) lärare i alla ämnen upp till 9an.

Varför gick alla barn ut med godkänt i alla ämnen förr?

Vad dom gör är att fördumma mänskligheten för att göra oss till arbetsslavar.

Har ni sett barnens läxor?

Jag har klagat flertal gånger på dessa läxor i årskurs 5 som är för barn i årskurs 2.

Jag får alltså lära mitt barn själv i en del ämnen. Svenska tex.

Att lära sig att stava: Struts, stjärna, kanske, hoppade, talade osv i 5an?

Dessutom fullt med stavfel i läxor och även veckobrev. Otroligt!

Men jag vill absolut att han ska ha läxor så att jag har insyn i vad som lärs ut.

Svara -   - 12/4-18 10:51 -


Nisse

Svar till Tommy.

Tommy, det är en vacker tanke, men den har två problem. Dels byggde lärjungaskapet på frivillighet, vilket inte skolan gör. Alla vill tyvärr inte lära sig, än mindre underordna sig auktoriteter. Dels skulle klasser på tolv elever kosta en väldig massa pengar, pengar spm inte finns, och frågan är om det är i klasstorleken problemet ligger.

Sverige har redan högst vuxentäthet i skolan i Europa. Våra grannländer har både större klasser och lägre vuxentäthet men trots det bättre studieresultat.

Trots det, i dagens Aftonbladdret (Ja, det är satans drake, men även en blind höna hittar ett korn ibland) står det att sju av tio skolor har känt sig tvingade att höja säkerheten de senaste åren, med hjälp av exempelvis övervakningskameror och inpasseringssystem. Var fjärde skola har anställda väktare! Hade någon sagt det för 30-40 år sedan hade folk trott arr det varvet skämt! En miljö där du ständigt är rädd för att råka ut gör något är en stressande miljö.

Vad gör svenska barn så unika att de varken klarar av läxor, prov eller att gå upp på morgonen (många högstadier och gymnasier överväger allvarligt att korta skoldagen ett par timmar på morgonen för att ungdomarna är för trötta)?

Ta tag i problemen istället för att åtgärda symptomen. Den svenska skolan har gigantiska ordningsproblem och Sveriges ungdomar har gigantiska problem med sin självdisciplin. Det är framtidens arbetskraft, föräldrar och ledare det handlar om, ingen limbo där man ska sänka ribban tills alla trillar baklänges.

Svara -   - 12/4-18 11:31 -


Nisse

Ursäkta att min telefon hittar på lustigheter. Det skulle stå såhär:

Hade någon sagt det för 30-40 år sedan hade folk trott att det var ett skämt! En miljö där du ständigt är rädd för att råka ut för något är en stressande miljö.

Svara -   - 12/4-18 11:57 -


Alf

Det måste vara så här det ser ut precis innan ett samhälle går under.

Svara -   - 13/4-18 22:36 -


Harald

Svara -   - 15/4-18 20:58 -


Harald

Halleluja ! Äntligen har man insett att barn som kommer hem från skolan behöver vila o leka. Fast det är 35 år sen jag gick i skolan så mins jag med vånda detta med läxpinan. Jag anser egentligen att skolan inte är något annat än en förnedrings anstallt som ska producera lydiga löneslavar till överklassen.

Svara -   - 15/4-18 21:08 -


Tomas N

Barn och ungdomar mår väl dåligt främst för att det saknas normer och det är svårt för dem att känna verklig trygghet och framtidstro. Vad det gäller stress så tror jag delvis det beror på för mycket valmöjligheter och den sociala median och den flytande gränsen mellan verklig och virtuell värld samt den globaliserade världen och för dålig kost och för lite fysisk aktivitet i kombination med för mycket uppkoppling och datanvändning

Det kanske var lite mycket,men jag tror det moderna liberala västerländska samhället är osunt på många sätt

När det gäller läxor så tror jag det är bra med självstudier. Den nation som slutar med läxor hamnar efter i den globala konkurrensen. ungdomar har mycket energi och maximal inlärningsförmåga. Skolan och militärtjänsten bygger upp en disciplin som räcker hela livet.

Svara -   - 15/4-18 22:16 -


Fredrik Fregoran Göransson

Detta är synd om alla människor som går skolan när var liten och är lättpåverkade av lärarna förneka att gud finns inte och lär evolitionslära och skapelseberättelse och blandar i hop detta ingår alla människor tex mig jag var förvirrade och tänkte inte på gud men när jag såg andlig vision som jag fick välja satan eller jesus och gud så det ändrade min liv och drar från gamla liv och nytt liv med guds rike tidlinje tid rum och plats till nu det är lång historia

Svara -   - 17/4-18 04:42 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?inkampani enkulu ehlabathini zikamabonwakude zamaKristu lityale TBN Vikings in Stockaryd

TBN Nordic e Stockaryd

Ukusuka NgoMgqibelo, Julayi 7, 2018 ngoku kubonakala Media House Zihlobo, olwaqala TV2020 ke leyo eyaba Lifely Channel, phantsi uphawu TBN Nordic.

0

Läs allt!


amaxesha Fast ababulale leekliniki Swedish

amaxesha Fast ababulale leekliniki Swedish

Ukuba uqonde oko ngokuchanekileyo, oko kulityala xa ukubulala umntu okungacetywanga, ngelixa ukubulala ucetywe. Ekubeni izisu zocwangciso, akukho nto kodwa ubulala!

5

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


Elida tyelela Israel

Swedish elida, ubumbano, usiya aligcuntswana zamaKristu kunye nedemokhrasi kuphela kuMbindi Mpuma, ukufika kumaSirayeli.

2

Läs allt!


Turkey lityale amakhulu ezigidi ekwakheni zamaSilamsi kulo lonke ihlabathi

Moske

Urhulumente Turkish into ukuchitha amakhulu ezigidi ukwakha zamaSilamsi kwi injongo yexesha elide wokusasaza Islam kulo lonke ihlabathi. 

34

Läs allt!


Du ska inte mata trollen

Du ska inte mata trollen

Trollen är en tidstjuv, de vill skrämma och tysta oss. Det finns alltså en agenda bakom deras beteende. Därför bemöter jag aldrig kommentarer av personer som jag misstänker är troll. Jag ger dem alltså ingen mat.

Läs allt!


Hijab for abantwana abathengisiweyo

British ivenkile isebe chain uthengisa hijab kubantwana abancinane

The British ivenkile Isebe chain amaNqaku & Spencer intengiso a barnhijab efanelekileyo abaneminyaka 6-8.

24

Läs allt!


Xa isigwebo esihogweni?

Naphi na apho ndazalelwa, ngoko Ndawunikela usindiso lona. Mna zange akagcinwanga kuba Ndazalelwa i "zobuKristu", kodwa wafuna nam ngenxa kaYesu!

2

Läs allt!


Går man till helvetet om man begår självmord?


En miljon människor begår självmord varje år i världen. Vart 40:e sekund tar en människa sitt liv. Det är fler människor som dör av självmord än av krig och mord.

Läs allt!


Akukho mntu angakhohlisa uYesu

Akukho mntu angakhohlisa uYesu

Picture: dagen.se.

Hello izembe! Ekubeni nini iqhinga uYesu?

6

Läs allt!


Ayobe - ithemba usikelelwe!

Ayobe - ithemba usikelelwe!

"Le ayobe inguqu ophilileyo amakholwa amava xa iNkosi ubuye ukufumana amakholwa ezulwini. Abantu baya kufumana siguqulwe, ngaphandle ufumana ukufa. "

6

Läs allt!


Yintoni ofanele uyenze ukuba ukulahlekelwa i esihogweni obungunaphakade?

7

Läs allt!


WeRock, lumkileyo kunye yoga iicawa Mpuma

Ngu UHolger Nilsson

Kwiimagazini ezininzi, nkqu ndaba, kukhona ngeenkwenkwezi. kakhulu indlela eendaba ushicilele nantoni na ibitheni ngokuqinisekileyo ukuziphikisa.

7

Läs allt!


NgoDisemba 10, abhale amazwe ilungu loMbutho weZizwe eziManyeneyo ngaphantsi wabavela free

NgoDisemba 10, kwaprintwa uxwebhu kuba UN ngokusisiseko kuvula ngokuba kuleli free.

41

Läs allt!


umtshato wabantu besini esifanayo ukuze aluvumelekanga Romania

umtshato wabantu besini esifanayo ukuze aluvumelekanga Romania

umtshato wabantu besini esifanayo ukuze aluvumelekanga eRomania. Le veki, ivoti ilizwe ewe okanye hayi ukutshintsha uMgaqo-siseko ukuze umtshato kuphela kufuneka umanyano phakathi kwendoda nomfazi.

7

Läs allt!


Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


UMoya oyiNgcwele liyasuswa emhlabeni at ayobe

Comment yi LelFA 

Ixilongo ayobe

Ngokuphathelele ingxoxo malunga ngubani "zingaphunyezwa." Makhe sijonge okubhaliweyo ezisisiseko koinegrekiska nathi.

56

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Yintoni globalism

Comment yi LelFA 

Yiyiphi globalism i

Globalism nje kuhlaselwa zonke iinkalo ngokuzazisa hlanga ukuba ayenze, yaye i-EU yintlangano yayo ephambili - ubuncinane kwezopolitiko. 

54

Läs allt!


UmYuda e Tel Aviv waphupha of ayobe

ayobe

"Ndinephupha ukuba namaxilongo, kwaye ndabaleka emnyango wangaphambili kwaye ukhangele. Amawaka abantu uhlanga amaSirayeli aqulunqwa emafini kwaye banxibe ezinde ezimhlophe kunye nobanda esibhakabhakeni kunye isithunywa Gabriel esezulwini phezulu kwaye bevuthela izigodlo. "

24

Läs allt!


Den oönskade del fjorton

Öra

Den chockerande berättelsen om min uppväxt på landet hos en fosterfamilj.

14

Läs allt!


Grattis Målle Lindberg 89 år

Idag fyller den legendariske evangelisten Målle Lindberg 89 år! Han är född 290929. Grattis Målle!

11

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, tisdag 16 oktober 2018 kl. 14:44

Jesus söker: Finn!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Abantu 400 babulawa inyikima itsunami e Indonesia

Phantse 400 abantu babulawa yinyikima kunye itsunami kamva kwisiqithi Sulawesi e Indonesia. Malunga ezininzi wonzakele kwaye abaninzi engekhoyo. 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


Annie Lööf ilungu leKhomishini ngasese ngaxeshanye kwembumba

Commission ngaxeshanye kwembumba

Namhlanje utyhila Green Party Birger Schlaug kunye Malou Lindholm of inkokeli Center Party Annie Lööf ulilungu lombutho elite globalist emfihlekweni, iKomishoni ngaxeshanye kwembumba. 

205

Läs allt!


Ngaba Annie Lööf inkulumbuso?

Ngaba Annie Lööf inkulumbuso?

Picture: vn.se. 

Waba yinkokheli Center Party Annie Lööf ziyamenywa kwintlanganiso Bilderberg ngo-2017 ukuba wayeza kuba Sweden inkulumbuso elilandelayo?

21

Läs allt!


intombazana eneminyaka eli-8 ubudala wafa ebusuku yomtshato

intombazana eneminyaka eli-8 ubudala wafa ebusuku yomtshato

Intombazana eneminyaka eli-8 ubudala Muslim wafa ngobusuku ngomtshato wabo e Yemen! 

32

Läs allt!


Amagqabi ziwile - apho kuya kubakho imvuselelo ngoku?

Amagqabi ziwile

Stefan Löfven waba basuswa ngale ntsasa njengoko inkulumbuso. Kwenzeka ntoni ngoku, yaye kwenzeka ntoni ku Sweden? abantu babuyele kuThixo? Ngaba kukho kube imvuselelo?

35

Läs allt!


Okungafunwa - Part ezilishumi

iso

Kule nxalenye ndithi kuni, phakathi kwezinye izinto malunga iziganeko ezothusayo endingazange wamxelela oko kwenzekayo xa esikolweni phakathi. Yonke kuyinyaniso, kodwa amanye amagama abantu atshintshiwe okanye nagama. 

7

Läs allt!


ayiphili

ayiphili

Kodwa ke, ukuba abayi kuphila avhållsamt baya mabende, kuba kukhona kulungileyo ukuba kuzekwe, kwendiwe, inkanuko.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

30

Läs allt!


Okungafunwa - Part elinambini

Christer Åberg nge cat kwifama

Funda ikamva esothusayo serial yam The okungafunekiyo. Kweli candelo, ndibe zombini shot, idubule uhlatyiwe.

8

Läs allt!


Kuyinto nemibhalo bathandazele iintlanga zehlabathi eYerusalem

Kuyinto nemibhalo bathandazele iintlanga zehlabathi kwaSirayeli

Image: World namhlanje. 

4,000 Iinkokeli mthandazo aye behlangene eYerusalem kwaSirayeli ukuba bathandazele ziintlanga zehlabathi. Kuvakala kahle, kodwa kuyekela nje omnye: Kuyinto likhohlakele ngokupheleleyo!

34

Läs allt!


Barack Obama: akuyomfuneko uMsindisi, okanye uMesiya

Kule vidiyo ezothusayo owayesakuba nguMongameli US Barack Obama ukuba asimele uMsindisi, okanye uMesiya, kodwa abantu abasebenza nzima nje ngokunyaniseka.

26

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 530 948 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 947 bloggartiklar, 90 816 kommentarer och 59 002 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp