Surfar nu: 462 www.apg29.nu

Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

Explosion vid Svenska kyrkans lokaler i Spånga

Natten till lördag skedde en explosion vid Svenska kyrkans lokaler i Spånga i Stockholm. Någon form av sprängladdning ska ha placerats vid dörren. Ingen person har skadats. Händelsen rubriceras som allmänfarlig ödeläggelse.

Det här luktar som hatbrott mot kristen tro, eftersom det skedde mot en kristen kyrka. Dessutom luktar det också som terrorbrott. Kommer vi få veta sanningen från vanlig mainstreammedia?

Det finns mycket i vår tid som pekar på att vi lever i den sista tiden. Detta är en sådan händelse. Har du tagit emot Jesus? Är du frälst?

Och du; håller du fast vid Jesus? Det är mer än någonsin viktigt att vi håller fast vid Jesus i den tid som vi nu lever i.

Källa:


Karlstad arrangerar bussresor till moskéer – anses viktigt för "integrationen"

Karlstads kommun arrangerar bussresor till stadens moskéer, tempel och kyrkor. Kommunen påstår att syftet är bland annat att öka "förståelsen" mellan grupper.

Bussresorna ska bland annat gå till shia- och sunnimoskéerna och till ett buddistiskt tempel.

Svenska kyrkan är också involverad i den här villfarelsen:

– Vi gör den här turen för att visa att integration också har med tro, religion och existentiella frågor att göra. Det vill vi trossamfund verka tillsammans för, förklarar Hans Kvarnström från Svenska kyrkan.

Camilla Berard Granström från Öppen Kyrka säger att islam har spridits snabbare med hjälp av Svenska kyrkan. (Se här nedan.)

Källa:

---

Kyrkomötet röstade ned islamkritik: "Fantastiskt att fler får möta Allahs kärlek"

Under kyrkomötet i november röstades Sverigedemokraternas kritiska motion om böneutrop ned, skriver Dagen. Artemis Lumarker från Öppen kyrka från Öppen Kyrka hyllar nu möjligheten för fler människor att få möta "Allahs kärlek".

De 21 kristna som fick sina huvuden avskurna av muslimer i libyens kust för några år sedan tycker nog inte att Allah har någon särskilt stor kärlek.

Inte heller håller Hans partikollega Camilla Berard Granström med utan hävdar att islam har spridits snabbare med hjälp av Svenska kyrkan.

Källa:

---

SD vill ha riksdagsdebatt om FN:s migrationsavtal

Sverigedemokraterna kräver en riksdagsdebatt om FN:s globala migrationsavtal som regeringen ställt sig bakom, rapporterar Expressen.

Migrationsavtalet ska skrivas på av regeringen Löfven den 10 december och godkännas av FN:s generalförsamling den 19 december. Sveriges regering med Stefan Löfven har ju blivit avsatt borde verkligen inte fatta något sådant beslut och skriva p!

USA, Australien, Schweiz, Israel, Italien, Slovakien, Ungern, Bulgarien, Polen, Estland, Tjeckien, Kroatien och Österrike är stater som redan aviserat att de drar sig ur. Flera ledare anser att avtalet hotar självbestämmande och suddar ut gränserna mellan legal och illegal migration. EU-länderna Danmark och Belgien är tveksamma och vill fundera.

Avtalet är allvarligt och resulterar i princip att landgränserna suddas ut och att det blir fri invandring. Vi lever sannerligen i den sista tiden,.

Här finns avtalet i sin helhet:

https://www.apg29.nu/a/33v

Källa:

---

De märkliga protesterna i Frankrike

"Protester kan sprida sig till andra länder", skriver Wolfgang Hansson i Aftonbladet. Man kan undra om det är den egentliga agendan att sprida en slags revolution för att ställa till med kaos och oreda likt den arabiska våren för några år sedan ?

Källa:

Protesterna var ursprungligen mot höjd skatt på bensin och diesel, men har nu vuxit till att omfatta ett mer allmänt missnöje mot den franske presidenten Emmanuel Macron och hans politik.

Stundtals har protesterna gått våldsamt till och lett till vandalisering. Över 260 personer skadades, däribland flera poliser, och över 400 greps.

Frankrikes premiärminister Édouard Philippe har klargjort att regeringen är redo för dialog och visar det genom att helt slopa planerna på skattehöjning på bränsle i statsbudgeten för 2019, vilket dock inte har gjort mycket för att lugna protesterna.

Källa:submit to reddit


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades lördag 8 december 2018 22:14 | #apg29 live #christer åberg #nyheter #svpol | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

51 kommentarer

Niklas Jönsson Sun, 09 Dec 2018 00:43:45 +010

I så fall är det dags att skrota svenska kyrkan för någon Islam spridning ska vi inte ha i vårt land, all avguda dyrkan skall utrotas från vårt land.

Svara


Bengt Sun, 09 Dec 2018 15:35:05 +010

Det kan man undra

Svara


Bengt Sun, 09 Dec 2018 15:35:08 +010

Det kan man undra

Svara


Bengt Sun, 09 Dec 2018 15:35:23 +010

Det kan man undra

Svara


Bengt Sun, 09 Dec 2018 15:35:33 +010

Det kan man undra

Svara


Bengt Sun, 09 Dec 2018 15:35:35 +010

Det kan man undra

Svara


Bengt Sun, 09 Dec 2018 15:35:43 +010

Det kan man undra

Svara


Bengt Sun, 09 Dec 2018 15:35:44 +010

Det kan man undra

Svara


Bengt Sun, 09 Dec 2018 15:35:52 +010

Det kan man undra

Svara


Bengt Sun, 09 Dec 2018 15:35:54 +010

Det kan man undra

Svara


JL Sun, 09 Dec 2018 16:11:48 +010

Tänk vad fantastiskt att fler får möta både Allahs och Guds kärlek
Falska profeter som sitter i kyrkor. Ni vet vad bibeln säger om detta.

Svara


Lars Sun, 09 Dec 2018 17:33:06 +010

Allah existerar ju inte och inte har han någon kärlek heller, vilket islamska historien tydligt visar.

Svara


Leif Sun, 09 Dec 2018 19:27:18 +010

Skulle Gud inte lyssna och svara om en kristen arab ber till honom med det enda ord han har för Gud på sitt språk, dvs "Allah"?

Svara


JL Sun, 09 Dec 2018 20:31:12 +010

Leif,
din livsuppgift verkar vara att försvara den andra guden.

Svara


Leif Sun, 09 Dec 2018 20:45:19 +010

Svar till JL.

Att tala lögn gynnar inte Jesus! Dessutom var det inte direkt mina ord, men mycket relevanta ord. Det ställs en fråga som normala människor inte omedelbart nonchalerar, men du angriper som vanligt omedelbart utan den minsta eftertanke, varför inte hellre diskutera vettigt?

Svara


Leif Sun, 09 Dec 2018 20:47:31 +010

Svar till JL.

Har du någon gång frågat en kristen arab vad han säger när han skall säga Gud på arabiska?

Svara


Lasse Präst Sun, 09 Dec 2018 22:43:40 +010

Ja , häpnadsväckande brist på kunskap om islam och total brist på allt vad andlig urskillningsförmåga heter.Glöm dock inte att det idag är dom politiska partierna som topprider kyrkomötet .

Svara


Katrina Mon, 10 Dec 2018 08:42:52 +010

Svar till Lasse Präst .

Hur får man bort politiken från SvK?

Bara en tanke....Kanske borde alla troende ansluta sig till Kyrkan och rösta bort all politik så att SvK kommer på rätt väg, blir mer andligt och människorna hittar tillbaka till Gud.

Svara


JL Mon, 10 Dec 2018 09:34:08 +010

Svar till Leif. Leif, har du någon närstående bland de 380? Du vet de som ljög in fienden? De som försvarar den andra guden med näbbar och klor?

Svara


Leif Mon, 10 Dec 2018 10:18:19 +010

Svar till JL.

Du väljer fortfarande att strunta i de frågor jag ställer, men visst, jag gör annorlunda och svarar dig ändå!

Jag har oerhört många närstående bland dem du anklagar. Det är mina syskon och Guds evigt dyrbara blodköpta skara som du ständigt fördömer.

Om du ännu på riktigt tillhör samma skara är väldigt svårt att förstå eftersom du aldrig har nämnt ett gott ord om Jesu kärleksbud.

Jag vill ändå tro att du trots allt är ett äkta Guds barn trots din blindhet om Guds nåd. Du talar inte som en mogen kristen vilket också gör det svårt att kunna urskilja vem du egentligen tillhör, du har ju ändå någongång sagt att Jesus skulle vara din Herre, men! Det finns ju faktiskt dem som enligt Jesu egna Ord också säger så, men ändå aldrig bar Himmelens kärleks frukt och tillhörde Gud.

Hoppas att du ändå i slutänden vill växa i kärleken till Jesus.

Ha en god jul, mvh Leif...

Svara


JL Mon, 10 Dec 2018 11:16:37 +010

Svar till Katrina. Katarina,
läs vad Christer skriver angående avtalet. Det är inget fel i det som du skriver, det är bara försent. När avtalet är påskrivet så får vi ex antal miljoner muslimer i landet på några år. Och vi skall föda dem via våra skatter. En kristen straffskatt till muslimer.
Fram skall en globalistisk/kommunistisk stat med islam växa fram. De två odjuren i bibeln. En kristen kan inte jobba för detta, det är emot allt vad som står i bibeln. En kristen jobbar för Jesus endast. Så bevare of false profets in sheeps clothering. Som jag sa, akta er, för deras yttre är fridfullt och de är omtyckta. Men deras frukt är avfall från Herren Gud och islamisering. Andra namn än Herren Jesus klämtar nu i frikyrkor, helt på tvärs med första budet. Vill ni vända detta? Upprätta det första budet och håll Gud helig. Inget skrämmer globalisterna och islam som detta. Bara lyssna till leifs ångest och bortförklaringar. Här kommer texten som det står uttryckt i Gal
Svara mig, ni som vill stå under lagen: har ni inte hört vad lagen säger? 22Där står skrivet att Abraham fick två söner, en med sin slavinna och en med den fria kvinnan. 23Men hans son med slavinnan var född efter naturens ordning, sonen med den fria kvinnan tack vare ett löfte. 24Häri ligger en djupare innebörd: de två kvinnorna är två förbund. Det ena kommer från berget Sinai och föder sina barn till slavar, det är Hagar. 25Sinai är ett berg i Arabien men svarar mot det nuvarande Jerusalem, som ju lever i slaveri tillsammans med sina barn. 26Men det Jerusalem som finns i himlen är fritt; det är vår moder,
Och skriften säger: Driv bort slavinnan och hennes son. Slavinnans son skall inte ärva tillsammans med den fria kvinnans son.
Och ändå får jag sitta och lyssna till globalistdynga som leifs, inom våra kyrkor ,dessutom bland våra egna pastorer. Som försvarar den andra gudens namn. Vad tror ni Herren Jesus hade sagt om han varit i kyrkan och den andre gudens namn klingar och åkallas där?

Svara


AnnMarie Mon, 10 Dec 2018 11:53:25 +010

Varför är en del kristna rädda för att kritisera andra kristna då det är befogat och i detta fall förmodligen för att de är pastorer??De ska till varje pris skyddas trots det de gjort.

Svara


Katrina Mon, 10 Dec 2018 12:15:44 +010

Svar till JL.

Du har rätt i sak.

Svara


Katrina Mon, 10 Dec 2018 12:20:27 +010

Svar till AnnMarie.

Kritisk granskning är bra , tål man inte det då är det fel och läran stämmer inte. Vi ska inte glömma att korintierna kontrolerade noga allt som predikades och såg till att det stämde med Skriften. Vi har samma rätt i dag och har vi inte det så är läran/predikan fel.

Svara


Katrina Mon, 10 Dec 2018 12:29:35 +010

Svar till AnnMarie.

Ps

det står ingenstans i Skriften att vi ska släppa fram främmande gudar i våra församlingar eller länder och inte ta till oss deras läror.

Svara


Bengt Mon, 10 Dec 2018 12:41:27 +010

Men det kan bli en stor väckelse bland

Muslimer i Sverige

Vi får inte ge upp

Eller hur ?

Svara


Katrina Mon, 10 Dec 2018 12:57:27 +010

Svar till Bengt.

Naturligtvis ber vi för det! Det vore fantastiskt om muslimer blev kristna och det finns en del som blir det också men alltför få. Pressen från familjerna är stor för dem.

Svara


JL Mon, 10 Dec 2018 13:50:05 +010

Svar till Leif.

Jag har oerhört många närstående bland dem du anklagar

Jag förstår detta pga av dina ord. Vidare, jag anklagar inte dem, det förutsätter att de skulle kunna vara oskyldiga, men det är de inte. De är skyldiga till förräderi. Deras yttre kan måhända lura många, men inte mig. Hade de gått ner på knä och bett om förlåtelse så hade det kunnat funnits någon form av av tveksamhet, men det gör det inte. Deras hjärtan är som av sten och de driver sin agenda att bryta det första budet med full kraft än i dag, fast med andra slogans. Detta är nog andligt och permanent, alternativet är att ledarna är kommunister eller muslimer och därmed infiltratörer. Ingen omöjlighet i dagens samhälle.

En falsk profet driver människor ifrån Gud och mot islam. Detta görs genom en andlig lagiskhet men även rent praktiskt genom att vara medlöpare till islam. Falska profeter ljuger att det inte finns något Svenskt folk, de ljög om att invandringen inte skulle medföra islamisering osv. De säger att de jobbar för Jesus, och de har ett propert yttre, men frukten avslöjar dem, de för in världen, det andra förbundet i kyrkorna. De får folket att tjäna den andra guden. Så tyvärr leif, ditt prat om kärlek, nej, jag tror inte ett ögonblick på dina ord om kärlek. För din frukt avslöjar dig.

Istället för att samla och hålla ihop de kristna, så har ni med er dömande attityd splittrat ett kristet land. Istället har ni sett er själva som kristna och alla andra inte är kristna pga av synd. Det gjorde ni för att ni var lagiska. Kristen är man för att man tror på Jesus och därmed vill att alla andra skall vara kristna. Man vill att landet skall vara kristet, församlingen, familjen och slutligen sig själv. Det kan man endast medverka i om man inte är dömande. Men det klarade inte ni. Ni satte er och dömde alla andra kristna så till den milda grad att folk tappade tron. De fick höra att de inte var kristna, församlingen var inte kristen och landet var inte kristet. Det är att döma leif. Så ser lagiskhet ut. Därför tillhör ni det andra förbundet, därför jobbar ni för allah, även ifall ni själva inte förstår det. Därför försvarar du det andra förbundet. Därför försvarar du namnet allah.

Svara


Bengt Mon, 10 Dec 2018 14:04:04 +010

Jo det är tyvärr så

Men jag tror ändå och hoppas att allt fler

Hittar mod att gå emot sin släkt och ändå

Välja Jesus

Svara


Bengt Mon, 10 Dec 2018 14:05:19 +010

Vi behöver inte måla upp värsta scenariot

Svara


Katrina Mon, 10 Dec 2018 14:20:03 +010

Svar till Bengt.

det kan vara svårt i ett klansystem, i såfall om du lyckas få klanledaren bli kristen så blir hela klanen det också.

Svara


Bengt Mon, 10 Dec 2018 15:23:28 +010

Det behövs att vi som svensk kristenhet

Vänder om och att vi blir mycket förnyade

Och andefyllda

Svara


Leif Mon, 10 Dec 2018 16:04:34 +010

Svar till JL.

Människor som är pånyttfödda är alla mina, därför kallar jag dem för närstående, men ju mer jag ser din kalla och stenhårda attityd så tvivlar jag över att du skulle kunna vara en sådan och tillhöra Gud, men hoppas att jag har fel?

Det verkar inte finnas det minsta av ödmjukhet hos dig, och samtidigt kallar du sådana som jag vet leder människor till Jesus genom bön och kamp för att ha stenhjärtan. Du vet inte vad du håller på med JL.

Må Gud ändå ha förbarmande och frälsa dig på riktigt!

Nåd vare med dig!

Svara


Leif Mon, 10 Dec 2018 16:05:24 +010

Svar till Leif.

Är alla mina syskon skulle det stå!

Svara


Katrina Mon, 10 Dec 2018 16:39:32 +010

Svar till Leif. Snälla bråka inte , alla som erkänner Jesus som Herre är kristna och troende. Om du läser noga så inser du att JL är inte mot invandringen utan islam, han vill inte att islam ska ta över Sverige eller det kristna länder. Och jag tror inte du vill det heller.

Svara


Katrina Mon, 10 Dec 2018 17:12:41 +010

Dock en liten varning, var inte så snäll att du blir dumsnäll.

Matt 10:16–22:

Se, jag sänder ut er som får mitt ibland vargar. Var därför listiga som ormar och oskyldiga som duvor.

Akta er för människorna. De skall utlämna er åt domstolar, och i sina synagogor skall de gissla er.

Och ni kommer att föras inför landshövdingar och kungar för min skull, för att vittna inför dem och hedningarna.

Men när man utlämnar er, så bekymra er inte för hur ni skall tala eller vad ni skall säga. Det kommer att ges åt er i den stunden,

och då är det inte ni som talar, utan er Faders Ande kommer att tala genom er.

En bror skall utlämna sin bror till att dödas och en far sitt barn, och barn skall sätta sig upp mot sina föräldrar och döda dem.

Och ni skall bli hatade av alla för mitt namns skull. Men den som håller ut intill slutet skall bli frälst.

Svara


Leif Mon, 10 Dec 2018 17:16:26 +010

Svar till Katrina.

Jag har alltid varit emot islam medan JL ljuger om vad jag tycker! Kallar du det för ett kärleksfullt beteende?

Och dessutom känner jag sådana han dömer med flera härinnes samtycke om att tillhöra fienden fast de kämpar för sina liv med att vinna människor ur islam och andra lögnens religioner, kallar du det för intelligent och gudomligt beteende?

Att tala så lögnaktigt om Jesu lärjungar helt öppet är ondskefullt och behöver bemötas. Lögner om vad jag och andra tycker bör väl få bemötas?

JL är ondskefull!

Svara


Katrina Mon, 10 Dec 2018 17:24:14 +010

Svar till Leif.

Jag får erkänna att jag har inte läst alla inlägg så jag vet inte allt som skrivs här.

Kämpa på med arbetet att kristna fler människorna!!

Frid

Svara


Leif Mon, 10 Dec 2018 18:29:43 +010

Svar till Katrina.

JL kallar flera av mina kristna syskon för att jobba åt djävulen, han gör så utan den minsta lilla ånger medan han själv anser sig för att vara mer Gudomlig än någon annan, utan att överhuvudtaget känna någon av dem, utan att ens bry sig det allra minsta om vad Guds Ord säger om lögn och förtal, detta är ett mycket elakt och djävulskt otyg.

Må han vara ett oförståndigt Guds barn, men det finns även gränser för vad Gud tillåter Sina barn, och han har nu flera ggr trampat över dessa gränser.

Nu gör jag därför som Guds Ord säger och i Jesu namn lämnar jag nu denne JL i satans händer, för att denne må bearbeta JL:s själ och ande till att bli frälst på domens dag.

Detta pga det högmod han gång på gång har visat utan att skämmas.

Mvh Leif....

Svara


Bengt Mon, 10 Dec 2018 20:17:33 +010

Annars är vi ju alla onda i oss själva

Det är ju vad bibeln säger

Svara


Niklas Jönsson Wed, 12 Dec 2018 11:52:22 +010

svar till JL Vad är det som är så fantastiskt med det?? Är det för att folk ska upptäcka vilken gud som lever i evighet respektive är död i evighet och vem som har kärlek att ge respektive är kärlekslös eventuellt, för Allah är ju verkligen inget positivt att träffa om du trodde det, en död gud.

Svara


Katrina Wed, 12 Dec 2018 17:18:28 +010

https://www.rights.no/2018/12/tsjekkia-kan-komme-til-a-forby-islam/

Svara


Jessica Fri, 14 Dec 2018 13:29:37 +010

Finns det fortfarande de som på allvar menar att det är en ”myt” som sprids, att Sverige islamiseras? För ett par år sedan blev ju några anklagade för det.

Svara


Bengt Fri, 14 Dec 2018 15:40:41 +010

Kanske det gör det

Men Sverige kan avislamiseras

Svara


AnnMarie Fri, 14 Dec 2018 15:47:30 +010

Svar till Jessica.

Det finns det säkert.En del är verkligen blinda (å korkade)

Svara


Erik S Sat, 15 Dec 2018 02:00:46 +010

Att numera kalla SvK för kristen, är väl nästan en skymf. Men tyvärr kan det inte bli annat, när vänstern, homo, antisemiter, liberalteologer och islamvänner har tagit över. Om man ser på några av de "tongivande" inom SvK så kanske man kan förstå. Jackelén, E. Brunne, AK Hammar, H. Klein, E. Lindqvist-Hotz , A Radler, L Carlsson och ett gäng till av likasinnade. Som sagt vad annat kan man vänta sig?

Det finns några få ljusglimtar i detta kompakta mörker, en av dom är Annica Borg. En mycket klok och klarsynt kvinna-tänk om hon vore ärkebiskop!!!

Det nya migrant-avtalet som Sverige nu, tyvärr, skrev på, utan någon debatt, är säkert uppbackat av kyrkan. Men även av en hel del inom frikyrkorna, det ska också sägas. Vi ska inte gå på myten att det "inte är bindande". Enligt Carl Bildt, så är det definitivt politiskt bindande-det kommer också ganska snart, att införlivas i vår nationella lagstiftning.

Vår "käre statsminister" herr S. Löfven, sade i Bryssel i veckan, att Europa måste vara beredda att ta emot ytterligare många migranter-det handlar om humanitet!? I nya avtalet finns ingen skillnad på riktiga flyktingar och s.k "lyxmigranter", alla har rätt att komma om dom vill. I nya migrant avtalet kommer det bli förbjudet att kritisera invandring och de problem som kommer uppstå i samband med detta. Redan nu, är man i gång med förberedelser. Den vänsterextrema organisationen Expo, ska utbilda polis och åklagare, hur man lättare skall kunna "sätta dit" människor som är oroliga och skeptiska till detta med massinvandring. Vi ser alltså hur skruvarna dras åt mer och mer redan nu. -var finns S Swärd och hans 380 pastorer, tro? Har dom gömt sig bakom nåt ljusblått draperi, eller?

Dom flesta av dessa invandrare är muslimer. Det verkar som om kyrkan bara tycker detta är positivt!? Har aldrig hört att någon varnat för detta-tvärtom. Det är mycket bra om kristendom och islam, närmar sig varandra, man vill ha dialog! Hur urfånigt det än låter, så är det sanningen. Muslimerna tackar och tar emot! Vad händer när islam har blivit tillräckligt stora? Det är bara att se på historien. Men det faller inte kyrkan in, uppenbarligen. Vid valet om 4 år, har vi ganska säkert ett islamskt parti som ställer upp. Vad kommer hända då? Det vågar man knappt tänka på.

Nu har ju också ett annat lågvattenmärke passerats av Svk. Man förvanskar Bibeln berättelser om vänskap mellan människor. Noomi och Ruth, David och Jonatan att detta skulle vara homosexförbindelser! Det är horribelt, men helt i klass med SvK övriga galenskaper, givetvis. Ett annat är den hemska antisemitismen som frodas fullt ut i SvK. Där varken Jackelén eller AK Hammar någonsin har kritiserat de s.k "palstinierna", men att gå hårt och orättvist åt Israel, det klarar dom minsann galant. Många fler exempel skulle kunna räknas upp, tyvärr. Men varför inte helt enkelt göra om SvK till en muslimsk supporter-kyrka? Dom som vill ha riktig kristendom kan väl starta en ny kyrka, byggd på Bibeln. Dom andra kan fortsätta med sitt hyckleri och vara falska förkunnare. Det är dom ju ganska duktiga på.

Sverige håller på att islamiseras, ja, ser man inte det, måste man nog kolla synen. Och som några skrivit här och i andra trådar, frågan är om det inte redan är kört för detta land? Jo vi vet att många beder och vi vet att Gud kan gripa in och göra det omöjliga. Men det ser onekligen ganska mörkt ut-men det kanske är just då, som Gud gör nåt. Så vi får väl inte ge upp, utan fortsätta vår kamp. Och så, kära vänner , kanske vi går mot ett nytt val. Ska bli mycket intressant i så fall.

Ha en fin helg och Shalom!

Svara


Erik S Sat, 15 Dec 2018 02:32:35 +010

Ett litet tillägg; Bryssel har förbjudit demonstration mot det nya migrantavtalet!!! Borgmästaren har sagt nej. Han förklarar att man inte kan tillåta en "brun" marsch! Det börjar, precis som många har varnat för, åsiktsförtryck och diktatur.

Sossen Helén Fritzon sade nyligen i FN, att "migrationen är här för att stanna och Sverige står redo för (-massinvandring)".

Det kanske är dags att vakna nu för en del? Eller är det skönast att slumra sött en liten stund till?! Byssan lull.......

Svara


Bengt Sat, 15 Dec 2018 12:33:33 +010

Vi måste kanske stoppa all invandring en

Period istället

Och ta hand om dom som redan finns här

Svara


Bengt Sat, 15 Dec 2018 12:36:30 +010

Bra om du inte ger upp erik s
Men muslimer blir frälsta både i Sverige och
I andra länder
Rätt många muslimer är nog.trötta på islam

Svara


Jessica Sat, 15 Dec 2018 17:05:27 +010

Svar till Bengt.

Det är bra att du försöker vara positiv Bengt. Men samtidigt måste man vara realist.

Du kanske har mer erfarenhet av att muslimer blir kristna i Sverige. Tyvärr tycker jag att man hör mycket lite om det.

Svara


Bengt Sat, 15 Dec 2018 21:12:25 +010

Jo men verkligheten verkar vara den att

Många är mycket trötta på islam

Bland muslimerna

Många verkar vilja lämna islam men får inte

Vågar inte

Om vi blir mer fyllda av anden och mer

Kärleksfulla kan betydligt fler våga ta steget

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 21, onsdag 22 maj 2019 kl. 11:00

Jesus söker: Hemming, Henning!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
onsdag 22 maj 2019 10:06

Lämnar allt i dina heliga händer de gör så ont i mitt hjärta vill att sanningen ska segra Jesus jag tror på dig låt min dotter se vem mannen hon är gift med egentligen är öppna hennes ögon Tack Jesus

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp