Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Islam visar sitt ansikte i Malmö

Sverige har gått in i en ny tid. Muslimska upplopp i Malmö efter koranbränning.

Den här koranbränningen har orsakat våldsammt upplopp i Malmö. Youtubevideo: Samhällsnytt.

Trots att demonstrationen inte var tillåten genomförde ändå några danskar politiker koranbränningen i Malmö. Senare sparkade de koranen som en fotboll mellan sig på ett torg. Koranbränningen i synnerhet har nu resulterat i våldsamma upplopp och bränder från muslimskt håll i Malmö.

Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag, 29 augusti 2020 02:03

Fick inget tillstånd

Jag har skrivit två artiklar om den planerade koranbränningen i Malmö.

Nu blev det inte av på det sätt som arrangörerna med Dan Park i spetsen hade planerat. Efter att muslimska grupper hotat med våld gav polisen inget tillstånd för någon demonstration mot islam. Varken i Malmö eller i hela Skåne.

Den danske politikern Rasmus Paludan som skulle bränna koranen fick heller inget inresetillstånd till Sverige. Han är förbjuden i två år av svenska myndigheter att komma till Sverige.

Fel att bränna koranen

I mina tidigare artiklar har jag tydligt deklarerat att jag tycker att det är fel att bränna koranen, och då menar jag att det är fel att göra det genom att provocera islam och muslimer.

Med det sagt tycker jag att det är skrämmande att svenska myndigheter ger vika för islamskt våld från en del muslimer. De hade tidigare hotat med upplopp och bränna bilar om koranbränningen genomfördes.

Maktfaktor

I och med att demonstrationen blev nekad på grund av att det kunde bli muslimska oroligheter och upplopp har islam i Sverige visat att de är en maktfaktor.

Detta mina vänner är allvarligt och visar att Sverige inte håller på att gå in i en ny tid - Sverige har gått in i en ny tid. Både andligt och i samhällsutvecklingen.

Alla muslimer är naturligtvis inte våldsamma. Många vill leva i lugn och ro till landet de har kommit till, men det finns de som inte vill det utan vill utöva islamskt våld. Att det verkligen är så har vi tydligt sett idag I Malmö!


Våldsamma upplopp efter koranbränning i Malmö. Bild: Aftonbladet.

Våldsammt upplopp

Trots att demonstrationen inte var tillåten genomförde ändå några danskar politiker koranbränningen i Malmö. Senare sparkade de koranen som en fotboll mellan sig på ett torg. Polisen grep då flera av personerna och förde dem ifrån platsen med handbojor.

Koranbränningen i synnerhet har nu resulterat i ett våldsamt upplopp och bränder från muslimskt håll i Malmö. Fyrverkerier har avfyrats och föremål kastats mot polisen. Dessutom har man gjort upp eld på en väg.

I en video på Youtube kan man se och höra muslimer ropa "Allahu akbar" (Allah är stor).

Islams våldsamma ansikte

Polisen vittnar om skador på både polisens och räddningstjänstens fordon. Ett flertal bilar har även satts i brand på olika platser drygt en kilometer från upploppet i Rosengården.

Här visar islam sitt våldsamma ansikte. Det borde nu bli svårt att få sympati från allmänheten att koranbränningen var fel när det sker sådana här våldsamma upplopp.

Bibeln?

Om Bibeln hade bränts hade det absolut inte blivit några våldsamma upplopp. Tron på Jesus resulterar inte i att man utför våld och upplopp. Jesus säger att han ger sin frid, inte det som världen ger.

Joh 14:27. Frid lämnar jag åt er. Min frid ger jag er. Inte ger jag er så som världen ger. Låt inte era hjärtan oroas och var inte rädda.

Människor behöver Jesus. Det är bara han som kan ge frälsning och frid. Än en gång har det visat sig att religionen islam inte kan ge frälsning och frid. Ingen religion i hela världen kan ge detta. Men den levande personen Jesus Kristus kan ge frälsning och frid.

Bön

Fader, jag ber att människor i Sverige ska ta emot Jesus och bli frälsta. Muslimer som svenskar - alla behöver Jesus! I Jesu namn, amen.

Christer Åberg


#Islam #Upplopp #Koranen  #Rasmus Paludan #Dan Park


82 kommentarer

1 2 »9

x
David Ström
lördag, 29 augusti 2020 04:25

Jag tror att det är viktigt att be att Gud ska återupprätta det här landet.Vi har vårt hopp i Jesus från Nasaret. Det onda måste inte ske. Om svensken ödmjukar sig och söker Gud så kan det näpsa den andemakt som vuxit sig stark de sista 40 åren. Värdegrund är inte biblisk utan den politiska elitens maktmedel. Jag känner hopp som kommer av tro. Om folket ber så kan vad som helst hända, och kanske kan vi få en andlig väckelse så att folket åter igen börjar se höra och förstå. Om Gud hör oss be för folket och nationen, ett folk som omvänder sig och söker Gud. Kommer han då att höra oss och med sin allsmäktighet frälsa oss från ondo? Det är läge att be för Sverige nu.Be att landet ska läka. Både nationen och folket är sargade. Vi är rivna av vår egen politiska elit. De har en egen agenda och de är sannerligen inte gudfruktiga.

Svara

x
Lena Henricson
lördag, 29 augusti 2020 05:00

Ja islamistisk maktdemonstration i Malmö och rysk övning att inta Gotland,som jag just läste i FLAMMORs hemsida. Verkliga hot mot Sveriges säkerhet. Vi behöver verkligen be för Sverige,och många är vi nog som ber i tysthet. Må Gud sända väckelse och börja med var och en av oss.

🙏📖🙏🔥🔥🔥🙏📖🙏

Svara

x
Sanna matte
lördag, 29 augusti 2020 06:59

قام احد شيوخ السلفيين في مصر و على اثر تطور قضية عرض الفيلم الذي اساء لرسول الاسلام، بحرق نسخة من الانجيل امام السفارة الامريكية في القاهرة امام مشهد ومرأى جميع المتواجدين هناك. و قد هدد الشيخ احمد عبداللة الشهير "بابو اسلام"، بانه في المرة القادمة سوف يتبول على الانجيل المقدس.

يذكر ان الشيخ احمد عبدالله ، مفكر اسلامي و صاحب قناة الامة الاسلامية الفضائية

Svara

x
Sanna matte
lördag, 29 augusti 2020 07:00

Gud välsignar Sverige

Svara

x
Lillibeth
lördag, 29 augusti 2020 07:07

Mycket bra skrivet Christer. Läget är mycket allvarligt som du säger.
Har inte ngt emot människor som är muslimer i allmänhet, men myndigheternas flathet är fruktansvärd. Har läst om upprepade historier mest i Stockholm men även på andra platser. Känner på nära håll en Iranier som numera är kristen.

Det kan inte dröja så väldigt länge innan Jesus kommer på skyarna för att hämta sin brud, men endast Fadern vet.

Svara

x
Leif
lördag, 29 augusti 2020 07:32

Det våld och det läge vi nu har i landet är absolut inte politikernas fel. Gud har gett oss som nation de politiker vi förtjänar.

Folket har struntat i Bibeln och Jesus, man har länge accepterat och sagt att alla religioner är lika bra eller dåliga. Både new age, yogan och islam har vällt in i samhället under senaste 40-50 åren pga att man bojkottat Jesus, ofta har det t.o.m skett med kyrkans hjälp, ja, bl.a på detta sätt har man hjärntvättat stora skaror av Sveriges befolkning.

Likadant som Israels folk ville vända om till köttgrytorna i Egypten har svenska folket valt, inte bara andra religioner utan också hollywoods grytor med våld, vilda västern och skilsmässosåpor. Det är det här vi nu skördar. Det är inte politikerna som har valt detta samhälle, det har folket i stort gjort.

Guds folk bör inte dras med i all den förvirring som råder i politikens värld utan vi behöver göra som Guds Ord uppmanar oss att göra. Be för de styrande, vi skall inte klaga och gnälla över det läge vi fått och därigenom också de politikee folket har bett fram. Vår uppgift är att enigt be för de styrande och den överhet Gud låtit oss få.

Rom 13:1-2: "Varje människa ska underordna sig överheterna. För det finns ingen överhet som inte är av Gud. De överheter som finns är förordnade av Gud. Därför, den som sätter sig upp mot överheten står emot vad Gud har förordnat, och de som står emot detta ska få en dom över sig."

1Tim 2:1-4: "Så uppmanar jag nu först av allt, att man frambär böner, åkallan, förböner och tacksägelser för alla människor, för kungar och för alla i ledande ställning, så att vi kan föra ett lugnt och stilla liv i all gudsfruktan och värdighet, för sådant är gott och välbehagligt inför Gud, vår Frälsare, som vill att alla människor ska bli frälsta och komma till kunskap om sanningen."


Be för vår regering med Stefan Löfven i spetsen. Be att han får vishet och beskydd mot djävulens alla knep att fördärva vårt land. Om Gud en dag flyttar bort Stefan och upphöjer någon annan så ber vi vidare för efterträdaren, men så länge Stefan Löfven är Sveriges ledare så är allas vår uppgift att be för honom. De bönerna behagar Gud, inte klagan över dem vi förtjänat.. 🙏

Svara

x
Lillibeth
lördag, 29 augusti 2020 07:56

Helt sant "Det onda måste inte ske. Om svensken ödmjukar sig och söker Gud så kan det näpsa den andemakt som vuxit sig stark de sista 40 åren."

I Socialdemokratins Internationalen heter det "vi ingen frälsare behöver".
https://www.dagensarena.se/redaktionen/sta-inte-dar-och-mumla/

Svara

x
Karl Håkan Sandell
lördag, 29 augusti 2020 08:17

Det slog mig just när jag såg den här koranbränningen, att snart ska vi får se hela Islam brinna i sjön som brinner med svavel. Vi kan läsa om det här i Upp 19:20. Den falske profeten är just Islam och den ska Jesus kasta i sjön som brinner med svavel och det är slutet för Islam. Och snart är vi där.

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Karl Håkan
www.minJesus.blogspot.com


Svara

x
nils
lördag, 29 augusti 2020 08:29

Den Provokation som utfördes hade just det syfte som Paludan ville;
Att Avslöja Islam som en Våldets religion.
ATT ISLAM ÄR EN VÅLDETS RELIGION,DET VET VI OCH HELA VÄRLDEN REDAN!

DET ÄR DÅ DÅRAKTIGT ATT GE DEM ETT TILLFÄLLE ATT ÄVEN I VÅRT LAND ATT FÅ VISA DET!

DET ÄR FARLIGT ATT LEKA MED ELDEN,vilket de EJ tycks förstå!
Konsekvensen kan Nu bli som Guds Ord säger i Hos.8;7;
"TY VIND SÅ DE,OCH STORM SKOLA DE SKÖRDA!"

Svara

x
Lasse svarar Leif
lördag, 29 augusti 2020 08:38
Leif skrev:
Det våld och det läge vi nu har i landet är absolut inte politikernas fel. Gud har gett oss som nation de politiker vi förtjänar.

Folket har struntat i Bibeln och Jesus, man har länge accepterat och sagt att alla religioner är lika bra eller dåliga. Både new age, yogan och islam har vällt in i samhället under senaste 40-50 åren pga att man bojkottat Jesus, ofta har det t.o.m skett med kyrkans hjälp, ja, bl.a på detta sätt har man hjärntvättat stora skaror av Sveriges befolkning.

Likadant som Israels folk ville vända om till köttgrytorna i Egypten har svenska folket valt, inte bara andra religioner utan också hollywoods grytor med våld, vilda västern och skilsmässosåpor. Det är det här vi nu skördar. Det är inte politikerna som har valt detta samhälle, det har folket i stort gjort.

Guds folk bör inte dras med i all den förvirring som råder i politikens värld utan vi behöver göra som Guds Ord uppmanar oss att göra. Be för de styrande, vi skall inte klaga och gnälla över det läge vi fått och därigenom också de politikee folket har bett fram. Vår uppgift är att enigt be för de styrande och den överhet Gud låtit oss få.

Rom 13:1-2: "Varje människa ska underordna sig överheterna. För det finns ingen överhet som inte är av Gud. De överheter som finns är förordnade av Gud. Därför, den som sätter sig upp mot överheten står emot vad Gud har förordnat, och de som står emot detta ska få en dom över sig."

1Tim 2:1-4: "Så uppmanar jag nu först av allt, att man frambär böner, åkallan, förböner och tacksägelser för alla människor, för kungar och för alla i ledande ställning, så att vi kan föra ett lugnt och stilla liv i all gudsfruktan och värdighet, för sådant är gott och välbehagligt inför Gud, vår Frälsare, som vill att alla människor ska bli frälsta och komma till kunskap om sanningen."


Be för vår regering med Stefan Löfven i spetsen. Be att han får vishet och beskydd mot djävulens alla knep att fördärva vårt land. Om Gud en dag flyttar bort Stefan och upphöjer någon annan så ber vi vidare för efterträdaren, men så länge Stefan Löfven är Sveriges ledare så är allas vår uppgift att be för honom. De bönerna behagar Gud, inte klagan över dem vi förtjänat.. 🙏

Tröstande ord Gud har redan vunnit .♥️ Jesus har kontrollen snart kommer Han på den vita hästen 🙏

Romarbrevet 12:19-20 SFB98
Hämnas inte, mina älskade, utan lämna rum för vredesdomen. Ty det står skrivet: "Min är hämnden, jag skall utkräva den", säger Herren. Men "om din fiende är hungrig, så ge honom att äta, om han är törstig, ge honom att dricka. Gör du det, samlar du glödande kol på hans huvud".
SFB98: Svenska Folkbibeln

Svara

1 2 »9

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu - Live med Christer Åberg


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 24 september 2020 09:18
Jesus,kom till oss alla idag! Du ser alla som lider av olika problem nu och vill ha gudomlig hjälp. Vill nu i ödmjukhet be Dig Jesus om förbarmande och kärlek till ett nytt liv i glädje över Din nåd!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp