2 227 online! | Sidvisningar idag: 2 825 | Igår: 664 073 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Islamofobi medicineras bort?


skärmdump från  patientjournal där en kvinna blivit diagnoserad för "islamofobi". 

En psykiatriker har diagnoserat en kvinna i Sverige för "islamofobi". 

Hon behandlas med det starka antipsykotiska preparatet Zyprexa. Psykiatrikern anser alltså att “islamofobi” är en psykossjukdom som går att medicineras bort. 

Kvinnan har blivit utsatt för medicineringen under längre tid och fått biverkningar av motoriska störningar. 

Detta som jag skriver ska tydligen vara sant.

Vad blir nästa steg? "Homofobi"? Ska det också medicineras bort? Kommer de som på ett tydligt men mjukt och kärleksfullt sätt talar sanningen om islam och homosexualitet tvångsvårdas på våra psyksjukhus?

Vänner, vi lever i en mycket allvarlig tid. Mer än någonsin behöver vi leva nära Jesus. Snart kommer han och hämta hem alla de frälsta.

Är du då redo?


Källa:


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg fredag 18 augusti 2017 07:07 | #islamofob #homofob #islam #tvångsvård #förföljelse | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


44 kommentarer

bengt

sjukt

Svara -   - 18/8-17 08:34 -


susse

jaha.. Så man får inte tycka nåt ?? Eller?? Undrar hur många som hatar kristna här i Sverige?? Ska man då medisinera allihopa..?? Min väns pojke går i skolan o han blev retad av sina kamrater.. O när han reste sig mot sina kamrater o slog honom som retades mest så kompsykiatrin samt socialen in. Idag behandlas han med adhd medisin .. Amfetamin för att han ska hålla sig lugn o inte säga ifrån när klass kamraterna retas med honom. ..

Svara -   - 18/8-17 09:03 -


Profetissan

När bilderna kavlas ut från Spanien kan jag förstå att människor kan känna fruktan för detta och det måste vara tillåtet att få göra men det måste också finnas annan hjälp att få än psykofarmaka i mängd för den som är rädd.

Har man inte tryggheten i Jesus så sätter man sitt hopp till alla dessa piller.
Det uppfinns olika fobier i takt med att synden ökar och dessa ska botas med psykofarmaka så inte folk ska kunna opponera sig mot syndafallet i samhället.
Vad är homofobi för ett konstigt ord,ska inte människor kunna ha åsikter om att det som strider mot Guds eget ord och mänsklighetens sätt att föröka sig på ett naturligt sätt är fel? Det talas aldrig om dessa män som går omkring med blöjor för att dom inte längre kan hålla avföringen efter allt sex.
Gud bevare oss för att bota det friska tänkandet och låt oss få ha renheten i Kristus kvar.

Svara -   - 18/8-17 09:06 -


Susse

https://www.apg29.nu/a/4al

Svara -   - 18/8-17 09:44 -


bengt

jag har läst om att någon läkare sagt att

det inte är bra med just sex på det sätt

som homosexuella män håller på med

för att det kan skadas den delen i

kroppen

och det här med blöjorna är ju bevis nog

Svara -   - 18/8-17 10:07 -


bengt

jag tror att ju mer vi avskyr islam ju mer

kan vi älska människorna som sitter

fast i religionen muslimerna

Svara -   - 18/8-17 10:49 -


Leif Boman

Svar till bengt.

och det här med blöjorna är ju bevis nog

Ja, Bengt!

Det kunde väl vara trevligt med någon lite större artikel på just det ämnet, så att det verkligen kommer fram i ljuset vad den sjuka, onaturliga och förklädda "kärleken" bland män ställer till med, eller?

Jesu frid...

Svara -   - 18/8-17 10:54 -


bengt

håller helt med dig

dom flesta tycker nog att det både är

motbjudande och onaturligt

egentligen

Svara -   - 18/8-17 11:04 -


Erik S

Ni har väl märkt, vad långt det har gått i detta land avseende "åsikter". Vi har snart en fullfjädrad demokratur. Du måste numera ha åsikter, som stämmer med PK:s, vänstern och MSM linje-annars är det stor chans att du blir blockad eller refuserad. Se bara på FB och S Sjöberg. Många, många får kommentarer raderade, för att man inte följer "den rätta linjen"-jag själv har fått det.

Man måste idag, ställa upp på hbtq-dårskapen, du måste vara emot Israel och judarna, måste vara för islam, du får inte ha Bibeln som rättesnöre, måste vara för "palestina" och helst delta i BDS mot Israel, du måste tycka att många, många miljoner flyktingar ska få komma hit (gränserna skall bort) även utan flyktingskäl-det ska ju ske en folkomflyttning enligt G Soros planering. Man måste också vara "feminist".

Sossarna har sedan länge filat på regler, som gör att vi bara får ha vissa åsikter bl.a ska det bli förbjudet att säga-eller koppla ihop-invandrare med brott som dom begår.

Vi ser hur snaran dras åt mer och mer, om oss. Vi kommer snart få se att kristna attackeras just för att vi är kristna. I USA-som ofta går före i mycket elände -har en mångmiljonär som är homosexuell,förklarat krig mot kristna! Han har satsat 400 milj dollar för att intensifiera kampen för hbtq och emot speciellt dom konservativa kristna. Han har varnat för, att hbtq -rörelsen har satt upp en beväpnad grupp, som inte kommer dra sig för att döda Bibeltroende kristna, dom första morden kommer snart ske, troligen. Vi ska "tvinga" folk att acceptera homo och hbtq har han sagt. Han ska straffa alla "galningar" som han kallar dom kristna-han heter Tim Gill.

Läs sedan Barcelonaavtalet får ni se, då blir man riktigt mörkrädd. Kyrkor, speciellt frikyrkor, kommer konfiskeras till förmån för islamsk tro. Det är nog ingen tvekan utan att vi är i den sista tiden. Det gäller att ha focus på Herren, att stå stadigt i tron och inte släppa in ovidkommande tankar. Det finns så mycket underligt även i våra frikyrkor idag. Guds frid till er! MVH

Svara -   - 18/8-17 12:09 -


bengt

och sverige har kallats för ett kristet land

gillar dom islam bättre egentligen?

undrar de

dom vet ju inte vad islam handlar om

och kanske är rädda

Svara -   - 18/8-17 12:37 -


jon

Detta är faran då man inte förstår vad man läser. Läkaren har inte angett Islamofobi som en sjukdom utan det handlar om en psykos. Verkar vara en paranoid psykos då det manifesteras i rädsla. Det islamofobiska är bara EN del i de olika rädslorna/paranoida föreställningarna personen har.

Så nej....Islamofobi är inte en diagnos...

Svara -   - 18/8-17 13:55 -


JL

Svar till jon.

Men jon, om islamofobi kan vara en sjukdom, kan inte islamofili vara en? Alltså en helt sjuk beundran för något som är inte värt att beundra. Vidare, kan du kanske känna någon som kan lida av islamofili?

Svara -   - 18/8-17 16:12 -


Leif a

Är det någon som läst barcelonaavtalet?

Ska själv göra det

Svara -   - 18/8-17 16:29 -


bengt

jag har inte gjort det

Svara -   - 18/8-17 16:52 -


Leif a

Fick detta på mailen, ska kolla lite på detta.

Detta gick nog inte klistra in, åter kommer annars

Svara -   - 18/8-17 20:29 -


Tomas N

Det är egentligen helt oärligt och en väldigt slug ide att överföra kliniska fobier till åsikter som är relaterade till vilken värdegrund en människa har.

Antisemitism,rasism,fördomsfullhet ,reservation och övertygelse om faror och nackdelar med homosexualitet och islam/muslimer är inte fobier .

En vuxen och respektabel människa med kristen grund eller motsvarande behöver överkomma förenklade och trångsynta åsikter och vara generös och respektabel mot andra och sådana som är annorlunda.

Men det kan ändå vara helt och fullt befogat att i vissa omständigheter ta en ståndpunkt som gör dig skyldig att åsiktspoliser vill döma dig efter nämnda kategorier.

Många kanske har ryckt på axlarna och t o m skojat över galenskapen i särskilt användandet av termer som rasism och islamofobi eller homofobi.

Men vi vet att kommunisterna praktiserade de här metoderna fast det var andra tanke/åsiktsbrott som de hade på programmet. Det är en verklig risk att det kommer bli så här galet.

Det är det absolut mest effektiva att lyckas stämpla någon som mentalt sjuk. Mera effektivt än att bli stämplad som brottsling,uppviglare eller hatfylld.

Oavsett vad olika "demokratier" eller "diktaturer" hittar på och lagstiftar för eller emot så vet vi genom Bibeln och andens ledning vilka svagheter och utmaningar människan har och behöver aldrig vara slav under vad som än världen hittar på. Men det kommer nog bli lite jobbigt framöver

Svara -   - 18/8-17 21:39 -


bengt

jo tyvärr blir det nog jobbigare

men.då brukar församlingar växa

Svara -   - 18/8-17 22:31 -


Leif a

https://rosatraktor.wordpress.com/2017/08/01/har-du-nagonsin-undrat-varfor-eu-har-oppnat-sina-yttre-granser-vidoppna-sa-att-horder-av-muslimska-flyktingar-kan-Floda-fritt-over-vara-granser

Länken som inte gick klistra in

Svara -   - 18/8-17 22:39 -


Leif Boman

Svar till Leif a.

Jag har heller inte sedan igår kunnat klistra in något överhuvudtaget?

Svara -   - 18/8-17 22:57 -


Leif a

Jag skrev den långa länken, det gick. Jag trodde det var för känslig info så att det fastnade på vägen!

Svara -   - 18/8-17 23:10 -


J.J.

Leif A och B,

Jag mailade Christer om att det inte går att klistra in text, länkar för över ett dygn sedan. Det går fortfarande inte. I alla fall inte för mig i skrivande stund.

Fungerar det att klistra in text för någon här på sidan?

Svara -   - 19/8-17 06:26 -


Johan

De kunde ta och medicinera bort islam istället. Det vore bättre! :D

Svara -   - 19/8-17 10:19 -


Profetissan

Svar till Johan.

Det är bara Jesus och Jesu blod som hjälp på allt så vi måste be ut det över vår värld.

Vi får inte glömma att när vi börjar vår bön är segern redan vunnen på 🕇

Svara -   - 19/8-17 10:27 -


Leif a

Barcelona avtalet, Är det avtalet som förändrar allt??

Svara -   - 19/8-17 10:28 -


Katrina

Svar till Leif a.

Här hittar du barcelonaavtalethttp://www.eeas.europa.eu/archives/docs/euromed/docs/bd_en.pdf

Svara -   - 19/8-17 10:30 -


Profetissan

Svara -   - 19/8-17 10:30 -


Katrina

Svar till Katrina.

den är borttaget............barcelonaavtalet.

Svara -   - 19/8-17 10:31 -


J.J.

Svar till Katrina.

Nej, det finns kvar. Kan inte infoga länken dock men googla så hittar du det fort.

Svara -   - 19/8-17 10:35 -


J.J.

Prövar att skriva in en länk manuellt ....

http://svenskadissidenter.se

Svara -   - 19/8-17 10:42 -


Bertil Rosenius

Psykiatrikern anser alltså att “islamofobi” är en psykossjukdom som går att medicineras bort.

Tänk om detta handlar om ngt helt annat än vad ni tror och Christer initierar?

Om ngn sett ngn/några - kanske nära och kära - bli attackerad och dödad av ett gäng vilda hundar och fått ng form av bestående själsliga/psykiska skador av detta... Då kan man kalla det hundfobi.

TAGGA NER LITE! Ta inte varje tillfälle till att måla "fan" på väggarna! Visa att ni är mogna!

Låt oss be om att Jesus griper in - vad nu än denna skärmdump står för!

Svara -   - 19/8-17 10:59 -


Tomas N

Det är nog inte fel att prata om falska termer och härskartekniker som används för att förhindra klarsynthet och fri debatt. Problemen försvinner ju inte för att man undviker dem.

Jag tror snarare vi behöver vara ännu mera oskyldiga som lamm och listiga som vargar i dessa tider. Dessa termer kommer att användas för att vinna debatter och i förlängningen att konkret ingripa i människors liv fån stat och myndigheters sida.

Den här kvinnan i ursprungsartikeln verkar ha haft det trassligt,men det börjar alltid smått. Åsikter och värdegrunder kan användas emot dig om det är fel åsikter/värderingar. Jag skulle säga att man idag skall uttrycka sig på ett sätt så att man undviker att hamna i ett fack. Givetvis alltid i linje med sanning och på ett sätt som på ett eller annat sätt vittnar om Jesus. Men man kan behöva ducka ibland och tala frimodigt ibland.

Som du säger så griper alltid Jesus in när vi ber om det. Men vi skall ta ansvar på vad vi gör också och fullfölja vår kallelse.

En pånyttfödd kristen har ingen fobi. Möjligen är man i en process att överkomma och bli helad från vissa rädslor,men så länge vi är iklädda den nya människan och upprättad genom blodet från Jesus så kan de ta sina fobier tillbaka och kasta dem i avgrunden

Svara -   - 19/8-17 11:46 -


Janneyo114

Det brukar väl vara tvärtom: De som talar öppet om Islam och utsätter sig för omgivningens ogillande, och ibland tom fara, är de som kallas 'fobiker!' Rädsla uttrycker sig allmänt i en undvikande attityd. Ich i kompromissande med det som är fel...En kristen ska inte kompromissa i tron, men vi behöver inte utmana muslimer: Det kommer tillfällen ändå när vi måste stå upp för Jesus, förr eller senare! Peace.

Svara -   - 19/8-17 12:14 -


Bertil Rosenius

Svar till Tomas N.

En pånyttfödd kristen har ingen fobi.

En mkt farliga generalisering - enligt mig! Vi måste vara noga med hur vi uttrycker oss!

Även kristna kan var sjuka - eller? Man kan tro att du menar att är man sjuk är man inte kristen.

Finns säkert många som lidit av fobier i många år - liksom många som jag råkar vara dyslektiker - utan om man inte är mindre "kristen" för det.

Jag skulle vilja påstå, att om Guds församling, Guds barn - gentemot varandra - verkligen vore de redskap vi skall vara, borde kanske just fobier i många fall kunna mildras och läkas ut, bara genom att vi är där och lyssnar. (Min teori...)

Sjukdom i Guds församling är inte bara ett individproblem - utan ytterst ett symptom på hela "Guds församling", som vi alla måste fundera över. Kanske är viktigare att bli helad, än allt "farande i backen", som vissa förkunnare stoltserar kallar att "manifestera"...

ALLT VÄL BRODER TOMAS!

www.ikristus.se / Bertil

Svara -   - 19/8-17 12:20 -


Tomas N

Svar till Bertil Rosenius.

Tack! Allt gott till dig också.

Det jag menade var dessa falska fobier.

Annat som gäller åkommor och sjukdomar får vi förstås vara försiktiga med så att inte domen och lidandet blir dubbelt.

Hoppas du och andra förstår vad jag menar

Frid!

Svara -   - 19/8-17 12:57 -


Bertil Rosenius

Ja, att "vrida till" händelser på ett område, så det passar den egna agendan på ett annat är det mest luriga man kan göra.

Tyvärr tror jag inte all förstår första meningen i din kommentar idag 12.06. Den är viktig och resultatet kan dessutom bygga upp murar och leda till ageranden som def inte är önskvärd. Vare sig det är medvetet eller omedvetet.

Svara -   - 19/8-17 13:33 -


bengt

bra skrivet om fobier tomas

Svara -   - 19/8-17 13:50 -


bengt

förlåt mig

jag menade bertil

Svara -   - 19/8-17 13:51 -


bengt

förlåt mig

jag menade bertil

Svara -   - 19/8-17 13:51 -


bengt

förlåt mig

jag menade bertil

Svara -   - 19/8-17 13:51 -


Susse

Svar till Bertil Rosenius.

Så sant.. vem e vi o säga va vi tycker..här efter så ska ja sluta med det.. allt handlar ju om Jesus. ❤

Svara -   - 19/8-17 13:54 -


Tomas N

Bertil

Jag uttryckte mig kanske liteförhastat.Trons ABC ger jag mig inte in och krånglar med och det skall ingen annan göra heller.

Den som är frälst är frälst och ingen skall komma och ta det ifrån någon.Guds nåd och löften är till alla troende.

Gemenskap och undervisning gör vi så gott vi kan att bygga upp andra och vara goda syskon. Ibland så trampar vi snett och missförstår varandra .

Jesaja 61 var Guds löfte om frälsaren Messias och vi går i hans fotspår. Helande är Guds kraft ,Men lidanden får vi ändå utstå ibland och för högre syften (Johannes 15,1 Petrus och korintierbrevet där vi lider kort för evig ära

Mitt grundinlägg handlade dock inte om helande utan falska fobier som egentligen är åsikter som är rationella och legitima.

Hoppas bägge resonemangen förstås och inga dåliga murar byggs utan att tvärtom sanningen uppenbaras mera.

Fridens!

Svara -   - 19/8-17 15:12 -


Harriet Bouvin

"ska tydligen vara sant" - ställ lite högre krav på dina referenser, så blir också du själv mer trovärdig.

Svara -   - 19/8-17 20:55 -


Katrina

Charlie Hebdos första sida om senaste terrorn ...

http://www.aljazeera.com/news/2017/08/charlie-hebdo-draws-ire-barcelona-attack-cartoon-170823113225923.html

Svara -   - 24/8-17 18:14 -


Katrina

hittade även på svensk media

https://www.svt.se/kultur/charlie-hebdo-kritiseras-for-omslag

Svara -   - 24/8-17 18:36 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Allahs namn är förfalskat i koranöversättningar

Studio Apg29 - Allahs namn är förfalskat i koranöversättningar - Christer Åberg talar och undervisar och sjunger. 

0

Läs allt!


Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Bibeln är tydlig. Det är Herren som är Gud. Ingenstan i Bibeln står det att det skulle vara Allah som är Gud.

13

Läs allt!


Nenne live 20 mars

Live från Studio Apg29 med Nenne Lindberg, Siwert Lindberg och Håkan Bertilsson.

0

Läs allt!


Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Ögonläkare i Jerusalem har utvecklat ögondroppar som reparerar hornhinnorna och korrigerar synfel.

21

Läs allt!


New Age slutmål

Av Holger Nilsson 

New Age slutmål - Holger Nilsson

En andlig förförelse utan motstycke drar över världen, som samlingsnamn för denna används beteckningen New Age.

3

Läs allt!


Nenne live ikväll tisdag 20.00

Nu är det klart! Ikväll 20.00 sänder Nenne och Sivert Lindberg och Håkan Bertilsson från Studio Apg29. Sprid detta och välkommen att titta! https://www.facebook.com/christeraberg29

0

Läs allt!


Annons


Studio Apg29 - Ikväll Christer Åberg

Studio Apg29 med Christer Åberg som spelar, sjunger och berättar om Jesus. Mycket intressant program!

0

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 12, fredag 23 mars 2018 kl. 00:06

Jesus söker: Gerda, Gerd!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Apg29 med Christer Åberg - Evangelisten del 1

Evangelisten del 1. Högintressant klipp från apg29.nu med Christer Åberg.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer

Margareta Larsson: Jag tänker be för Sverige - med Jimmie Åkesson

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Mikael W: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Alf: Stefan & Maria Hallman hos Breaking News med Filip & Fredrik

Mikael W: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Katrina: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

P: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

AnnMarie: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Sigvard Svärd: New Age slutmål

Mikael W: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Dick Lind: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Erik S: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Peter Hall: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Mikael W: Israeliska läkare har uppfunnit ögondroppar som kan ersätta glasögon

Mikael W: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

David Ström: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar

Ossi Kettunen: Studio Apg29 - Allah är inte Gud - Christer Åberg undervisar


Frälsning och helande med Peter Ljunggren och Lindbergarna i Korskyrkan i Jönköping

Många bilder!

Peter Ljunggren i Korskyrkan Jönköping

Lindbergarna medverkade tillsammans med den svensk-kanadensiske värrldsevangelisten Peter Ljunggren i Korskyrkan i Jönköping.

80

Läs allt!


Ukulele för Jesus - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg spelar och sjunger och berättar om Jesus och hur man blir frälst i en extra insatt livesändning på Facebook.

0

Läs allt!


AktuelltApg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 390 754 832 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 392 bloggartiklar, 80 389 kommentarer och 53 872 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp