796 online! | Sidvisningar idag: 68 903 | Igår: 206 684 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Islamolog vill ha månggifte i Sverige


Bild: Svt.se. 

En kvinnlig islamolog vill tillåta månggifte i Sverige eftersom homosexuella äktenskap tillåts i Sverige. Så där ja, nu kom det som vi alla har befarat skulle hända. Det går ett steg längre hela tiden. Det börjar med partnerskap, sedan blir det äktenskap för samkönade par, och nu vill men också har månggifte för män.

"Alla muslimer som tror på Koranen och profetens väg vet att en man får gifta sig med flera", säger den kvinnliga islamologen Suad Muhamed till SVT.

Tillåta lagbrott?

Eftersom det är tillåtet med samkönade äktenskap i Sverige så tycker hon att det också ska vara tillåtet för en man att ta flera fruar. Och så kommer hon med någonting mycket konstigt uttalande som inte alls håller. 

Det är olagligt i Sverige med månggifte så kallade polygami men enligt henne så kommer muslimer att strunta i den lagstiftningen och gifta sig polygamt utomlands i alla fall. Och av den anledningen tycker hon att det är lika bra att det då tillåts i Sverige.

Ett sådant resonemang håller verkligen inte. Ska man tillåta något olagligt bara för att en del bryter mot lagen?

Centerns ungdomsförbund vill ha månggifte

Det är inte bara inom islam man arbetar för månggifte. Detta förekommer också i politiska partier i Sverige. Vi ser det inte minst inom Centern.

Närmare bestämt Centerns ungdomsförbund CUF som också vill tillåta polygama äktenskap. CUF-medlemmarna Hugo Pringle och Caroline von Seth, skrev den 26 juni 2016, att månggifte borde legaliseras. I debattartikeln ”All kärlek är bra kärlek – legalisera polygami”, publicerad på Nyheter24, skriver de: 

”Vissa hävdar att om vi tillät polygama äktenskap, så kommer människor bli tvingade att gifta sig med flera personer. Men då vill vi svara; varför då? Det förekommer inte att homosexuella tvingas att gifta sig sedan de faktiskt fick, första maj 2009.″

Det är alltså inte bara den främmande utombibliska religionen islam som vill införa månggifte utan också svenska politiker går i islams ärenden. 

Manegen krattas för Antikrist

Återigen är detta ett tecken på att vi lever i den sista tiden och att manegen krattas för Antikrists framträdande. Vi behöver mer än någonsin leva nära Jesus för att inte dras med i den förförelse som går det i världen nu. 

Människor behöver Jesus för det är endast han som är frälsaren. Det är endast han som kan frälsa och förlåta synder. Det är endast här som kan sätta människor fria. 

Sådana falska religioner som islam binder människor, men Jesus som inte är någon religion, sätter människor fria när de tar emot honom och får en relation med honom.


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg torsdag 12 oktober 2017 16:47 | #islam #månggifte #polygami #centern #cuf | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


67 kommentarer

JL

"utan också svenska politiker går i islams ärenden"

Det är ganska många som jobbar på islamiseringen, både inom och utom kyrkorna.

Svara -   - 12/10-17 07:23 -


Mikael

Om nu Sodom och Gomorra begravdes i eld och aska för sin orätt.Vad väntar då inte detta land med sina synder????????????????????????

Svara -   - 12/10-17 09:14 -


Balkis

I världen det muslimska kvinnor som är värsta och dumma och analfabeta.

På grund av dessa kvinnor den här förfärliga religionen har blivit stor.

En normal människa aldrig tillåter sin man eller kvinna delar livet med någon annan än sig själv. Det är sjukt.

Svara -   - 12/10-17 09:21 -


Susse

Svar till Balkis.

Håller med. Ja skulle känna mig mycket sårad o kränkt. Skulle nog säga gå med henne då!

Svara -   - 12/10-17 10:06 -


Susse

Svar till Balkis.

Sen ba för ja e så genom rutten syndig människa så skulle ja tänka o hoppas på att han ångrar sig grovt o önska att han aldrig gått med henne.

Svara -   - 12/10-17 10:09 -


Susse

Svar till Balkis.

De skulle nog bli en stor fråga om han förtjänar o va med mig..

Oj va sur ja skulle va!

Svara -   - 12/10-17 10:16 -


bengt

då blir det nog så att en del gifter sig med

både män och kvinnor

som dras till både och

om nu det blir tillåtet också

Svara -   - 12/10-17 10:17 -


Mikael

Men å andra sidan kan man ju undra vad det är för skillnad på månggifte och det som Människor håller på med i Sverige idag.Partnerbyten,swingersklubbar,samboskap,otrohet o.s.v.Saker som inte var accepterade förr,är idag så accepterat att du anses som avvikande om du tycker att det är fel eller synd.

Svara -   - 12/10-17 10:18 -


bengt

sen är det tydligen en somaliska som

är islamolog

jag ser det på tältet

jag brukar kalla det för tältmöte när.flera

somaliska kvinnor möts

Svara -   - 12/10-17 10:21 -


bengt

Jo en del lever ju med både fru och sambo
på en gång

Svara -   - 12/10-17 10:23 -


Susse

lättare e o va SJ.. då behöver man inte oroa sig för sånt där skit. ..

Svara -   - 12/10-17 10:29 -


BrorK

Du ska inte sluta något förbund med invånarna i landet, eftersom de trolöst håller sig till sina gudar och offrar åt dem. När de då inbjuder dig kommer du att äta av deras offer. Du kommer också att ta deras döttrar till hustrur åt dina söner, och när då deras döttrar trolöst håller sig till sina gudar kommer de också att förleda dina söner att trolöst hålla sig till dem. (2 Mos 34:15-16)

Så, det märkligaste av allt märkligt är att "kristna" älskar att föra in andra folkslag i landet. De hyller dem som kungar och tjänar dem som slavar.

Svara -   - 12/10-17 10:36 -


Andy Svensson

Anden av antikrist är verksam i världen och där får Kristi kropp vara ett ljus och ett salt i mörkret. Jesus kommer snart och bruden gör sig redo för det himmelska bröllopet!

Svara -   - 12/10-17 10:39 -


Jessica

Svar till JL.

Du har alldeles rätt! Många inom kyrkan jobbar också på islamiseringen.

Jag tror dock att det är en del som har ändrat inställning i frågan, när man ser vart det barkar hän! Det här är vad många förutsåg innan! Flera kallades då för rasister!

Svara -   - 12/10-17 12:09 -


Svenne

Ja, i det här landet hopar befolkningen synd på synd och väcker Guds vrede. Situationen är som den som beskrivs i Rom. kap 1, där människorna övergav Herren och dyrkade det skapade framför Skaparen. De "bytte bort den oförgänglige Gudens härlighet mot avgudar".

Därför lämnade Gud dem åt sitt öde och lät dem som straff begå alla slags orena gärningar.

Man kan parafrasera och säga att Herren tänkte: "Fortsätt med ert snusk och orenhet, men ni får ta konsekvenserna av ert sätt att leva".

Det var bedrövligt också på Jeremias tid: "Prästerna frågade inte 'var är Herren", herdarna avföll från Herren och profeterna profeterade i avguden Baals namn. Israels folk övergav Herren och ville inte ha med Honom att göra.

Det gick så långt, att Gud sa till Jeremia: "Du ska inte frambära någon klagan inför mig, eller be för detta folk, för jag vill inte höra, för de har övergett mig".

Är det inte likadant i Sverige? Är landets syndamått rågat, så det inte lönar sig att be för folket, och hur länge har Herren tålamod med det här landet?

Svara -   - 12/10-17 12:39 -


Erik S

Svar till Svenne.

Ja, det är frågan om vi nått vägs ände. Hela samhället håller på att ta islam till sitt hjärta. Inget får sägas emot den "fina religionen". Kriminella som är muslimer skall det inte skrivas om, bilder skall pixlas m.m. Polisen har fått nya direktiv, att inte gå ut med etnicitet, när man söker efter misstänkta-man ska inte underblåsa "rasismen"?! Vad är det då för vits, att lämna signalement när du inte får säga hur dom ser ut? Kan det bli mer bakvänt?

Sexuella trakasserier och våldtäkter ökar lavinartat och alla vet att det är s.k "flyktingbarn" som är det stora problemet. Men ingen vågar/får säga det. Folk är rädda, självcensuren firar triumfer. Det är väldigt synd om våra flickor i Sverige.

Och mycket av detta är våra kyrkor/församlingar medskyldiga till. Många menar att vi ska ta emot alla, hur det än ser ut, måste vi ställa upp. Vi ska vara den barmhärtige samariten i alla lägen. (möjligen kanske dom ändrar sig när deras döttrar våldtas-men bara kanske)

Vi ska självklart hjälpa dom som det verkligen är synd om-men dom kommer i dom flesta fall aldrig hit-tyvärr. Med alla galenskaper i detta land, så är vi på väg rakt ner i fördärvet och nu månggifte, också (samt barnäktenskap.) Gud tröttnar nog snart.

Men Herren håller på att väcka upp några, som vill ta honom på allvar. Några skall få stå upp för sanningen och Bibeln. Men det blir tufft för dessa. Åtal, rättegångar och uthängningar i media. Snaran dras åt, men det är så det ska bli, den sista tiden.

Hjälp oss Herre!

Svara -   - 12/10-17 15:28 -


Susse

Svar till Svenne.

Ja ha oxå tappat hoppet om Sverige. De blir ba sämre. O så måste d bli en stor nöd. O då kan d va försent för så många. .

Svara -   - 12/10-17 16:07 -


BrorK

Samhällskontraktet är brutit och därmed myndigheternas legimitet. Det syns inte minns hos de kriminella som helt nonchalerar polisen. Ser man till Skriften så talar kanske främst Paulus om villkoret för ett legitimt styre:

Överheten är en Guds tjänare till ditt bästa. Men gör du det onda ska du vara rädd, för överheten bär inte svärdet utan orsak. Den är en Guds tjänare, en hämnare som straffar den som gör det onda. (Rom. 13:4)

Idag är det tvärtom, det är medborgarna som ropar på rättvisa, men de som vi utsett som bärarna av rättvisan gör det onda!

Svara -   - 12/10-17 16:43 -


Svenne

Svar till Erik S.

Ja, Erik S

Våra myndigheter som gullar med islamisterna får väl se hur det går när de tar över landet. Om de bildar ett politiskt parti och kommer in i riksdagen blir det farligt.

Då kan de kräva att få stifta egna lagar, som ger dem rätt att tillämpa det som Koranen tillåter: Våldtäkter, dödande av kristna och så vidare.

Svara -   - 12/10-17 16:47 -


Susse

Svar till BrorK.

Läs Jesaja 1.. snart blir d märket o sen tusenårsriket..

21. Huru har hon icke blivit en sköka,

den trogna staden!

Den var full av rätt,

rättfärdighet bodde därinne,

men nu bo där mördare.

22. Ditt silver har blivit slagg,

ditt ädla vin är utspätt med vatten.

23. Dina styresmän äro upprorsmän

och tjuvars stallbröder.

Alla älskar de mutor

och fara efter vinning.

Den faderlöse skaffa de icke rätt,

och änkans sak

kommer icke inför dem.

24. Därför säger Herren,

HERREN Sebaot,

den Starke i Israel:

Ve! Jag vill släcka

min harm på mina ovänner

och hämnas på mina fiender.

25. Jag vill vända min hand emot dig

och bortrensa ditt slagg såsom med lutsalt

och skaffa bort all din oädla malm.

26. Jag vill åter giva dig

sådana domare som tillförne,

och sådana rådsherrar

som du förut ägde.

Därefter skall du kallas

»rättfärdighetens stad»,

»en trogen stad».

27. Sion skall genom rätt bliva förlossad

och dess omvända genom rättfärdighet.

28. Men fördärv skall drabba

alla överträdare och syndare,

och de som övergiva HERREN,

de skola förgås.

29. Ja, de skola komma på skam med de terebinter

som voro eder fröjd;

och I skolen få blygas över de lustgårdar[1]

som I haden så kära.

Svara -   - 12/10-17 16:49 -


bengt

men det kan bli så.att många svenskar

beväpnar sig beredda att ta till vapen

beredda att tom döda invandrare

och främst då muslimer

det finns ju redan idag soldiers of odin

eller om det är oden

detta är inte bra alls

men tyvärr kan det bli s k raskrig i sverige

kanske det får politikerna att vakna upp

Svara -   - 12/10-17 17:00 -


bengt

och även kyrkorna

Svara -   - 12/10-17 17:01 -


Susse

Ja tror vi nu alldeles strax är i Uppenbarelseboken kap 13.. sen kan man läsa i kap 20...hur

Draken binds för tusen år. Slutstriden

201Och jag såg en ängel komma ner från himlen med nyckeln till avgrunden och en stor kedja i handen. 2Och han grep draken, ormen från urtiden som är Djävulen och Satan, och band honom för tusen år 3och kastade ner honom i avgrunden och låste och förseglade ingången för att han inte skulle förföra folken förrän de tusen åren hade gått. Sedan skall han släppas lös för en kort tid.

4Och jag såg troner, och de som satte sig på dem fick rätt att döma. Och jag såg själarna av dem som halshuggits för Jesu vittnesbörd och Guds ord, dem som inte tillbett odjuret och dess bild och inte tagit emot märket på sin panna eller sin hand. De fick liv igen och var kungar med Kristus i tusen år. 5De andra döda fick inte liv förrän de tusen åren hade gått. Detta är den första uppståndelsen. 6Salig och helig den som får vara med i den första uppståndelsen. Över dem har den andra döden ingen makt, utan de skall bli Guds och Kristi präster och vara kungar med honom i tusen år.

((+O efter tusenårsriket)))

7Och när de tusen åren har gått skall Satan släppas lös ur sitt fängelse. 8Och han skall gå ut och förföra folken i jordens fyra hörn, Gog och Magog, och samla dem till striden, och deras antal är som havets sand. 9Och de drog upp till den höga slätten på jorden och omringade de heligas läger och den älskade staden. Och eld föll från himlen och förtärde dem. 10Och djävulen som förförde dem kastades i samma sjö av eld och svavel som odjuret och den falske profeten, och de skall plågas dag och natt i evigheters evighet.

Svara -   - 12/10-17 17:02 -


Susse

Svar till bengt.

Haha soliders of Oden. .. sjysst d va mot Micke o ljög om han i Aftonbladet eller va d expressen. Hans egna polare

Svara -   - 12/10-17 17:05 -


bengt

sen har jag läst om att 60 eller 70 % av alla asylsökande tydligen inte

har flyktingskäl

Svara -   - 12/10-17 17:08 -


Susse

Svar till bengt.

Ett gäng mupparna som låtsas va poliser o retar upp folk ..o ringer polisen

Svara -   - 12/10-17 17:09 -


bengt

jag tycker inte dom är bra

men förstår samtidigt att folk reagerar

Svara -   - 12/10-17 17:19 -


Susse

Svar till bengt.

Allt e bara fel fel fel fel fel!!! De blir bara sämre!! O de finns inget hopp om att d ska bli bra här i Sverige. Snart måste vi märkas o sen kommer de tusenåriga fredsriket som ja skrev om här ovan

Svara -   - 12/10-17 17:21 -


Susse

Svar till bengt.

Ja ha du inte sett när ett stort gäng killar håller fast person med polis grepp o väntar t polisen kommer... sen anmäler dom t snuten om d fått stryk av nån som de anhållit i väntan på polisen.. de ju löjligt!!! Va gör poliserna idag?!?

Svara -   - 12/10-17 17:24 -


bengt

nej det har jag inte gjort

Svara -   - 12/10-17 17:32 -


Susse

Svar till bengt.

D ska gå runt för o patrullera gatorna spana på snygga tjejer de e vel hela grejen.. om ja skulle ringa efter hjälp från nån så skulle ingen komma för vem bryr sig om mig. Eller typ min stackars farmor som blev rånad o slagen av ett gäng araber här i närheten..som polisen la ner ärendet på. Stackars farmor va helt blå i ansiktet o kunde knappt gå. Idag e hon död. O är hos Jesus tror ja

Bättre o vända sig till Herren som är MIN hjälte. O frälser mig så om ja än dör!

Svara -   - 12/10-17 17:34 -


bengt

det behövs tydligen fler poliser

dom hinner nog inte med

Svara -   - 12/10-17 17:53 -


Susse

Svar till bengt.

Klart dom hinner .. idag så va d två civilpoliser som kom o kolla på när ja käka pizza med familjen i skogen o släppte hundar. De hade dom tid med.

Svara -   - 12/10-17 17:57 -


bengt

jo dom prioriterar nog fel

och kanske är slöa

en del av dom i alla fall

Svara -   - 12/10-17 18:01 -


Profetissan

Varför ska vi ändra äktenskapslagstiftningen i vårt land så att det ska vara tillåtet att leva så.

Jag tycker att lagarna passar mig och jag är svensk så jag borde väl få behålla dom så.
Lagarna är till för att fölljas,vill man inte följa våra lagar kanske man ska söka sig till ett land där man kan leva ut detta levnadssätt.

Svara -   - 12/10-17 21:15 -


bengt

helt rätt

Svara -   - 12/10-17 21:24 -


Balkis

Svar till Susse.

"Vad gör poliserna idag?!?"

Nja, kanske dom leker kling och klang.

Svara -   - 12/10-17 23:47 -


Susse

Svar till Balkis.

Mm isf vill ja vaaa.. öhh Tjorven med sin hund betoven

Svara -   - 13/10-17 00:02 -


Susse

Svar till Balkis.

Faktist så är ingenting roligt. Vi lever i en fruktansvärd tid och tiden kommer bli kort!!.. allt ha redan börjat för länge sen. .. vi måste tacka Herren för allt de Goda. ..

Svara -   - 13/10-17 00:19 -


Peter

Svar till Svenne.

Jag hörde redan för några år sedan att om islamisk invandring fortsätter i nuvarande takt så kommer den ha majoritet redan år 2033, och då är de som Erik S skriver mycket möjligt. Observera att år 2033 var årtalet uträknat från nuvarande invandrad folkmängd, det sker mycket tidigare för den ökar för varje år.😔

Svara -   - 13/10-17 10:36 -


AnnMarie

Susse

"Faktiskt så är ingenting roligt"

Så kan man känna ibland men gör man det hela tiden så är det inte bra och tyder kanske på en depression.

Då vi inte vet hur kort/lång tiden är (1 vecka-10 år,20 år eller mer?)så är det nog bra om man åtminstone kan hitta några guldkorn i tillvaron och för din del åtminstone för barnens skull då de behöver en positiv anknytning när de växer upp

Svara -   - 13/10-17 11:07 -


Susse

Svar till AnnMarie.

Jaa d e klart ..du missförstår mig. Ja förklarar väldigt dåligt... de e lätt o ta upp de dåliga o spara på d bra Själv.. o d va ja mena att ingenting e roligt e tex de igår när d kolla på när vi käka pizza men d va ba för en stund. Resten av tiden hade vi mkt trevligt.. sen irritera ja mig på skruvarna i däcket på bilen som gjorde punka. Men de lagades oxå.. sen va ja oxå irriterad på för nån ja sparkat in fronten på sidan av min bil.. men de e ba nåns fotavtryck.. så d får väl va där... Resten av dagen va bra förutom de små irriterande detaljerna.

Svara -   - 13/10-17 11:17 -


Susse

Svar till AnnMarie.

Du missar de att ja avslutade meningen med att vi måste tacka Herren för de Goda

Svara -   - 13/10-17 11:25 -


Susse

Svar till AnnMarie.

Vi tänker nu annmarie. Ja skulle aldrig göra d men nu tänker vi så.... att ja kommer o gör punka på din bil o sparkar in den.. o sen blir du irriterad. Så börjar vi snacka psykolog snack om att du e deprimerad

Svara -   - 13/10-17 11:31 -


bengt

jo men det är nog så att en del muslimer

kan komma att återvända till sina hemländer

tex många somalier

ett nytt land håller på att skapas

somaliland

där är det tydligen lugnare

sen vet vi inte vad som händer politiskt

heller

sd går framåt

och många kan göra uppror mot muslimer

och bidra till att en del ger sig iväg

ja att många gör det

men jag hoppas istället på att betydligt

fler muslimer blir frälsta

liksom även svenskar

vi får inte ge upp

Svara -   - 13/10-17 11:34 -


Susse

Svar till AnnMarie.

Nu i min hela irritation va du kom fram till för resultat . .så kanske du skulle va mkt glad om ja gjorde så till dig.

Du skulle stå med glädje o fixa däcket o tacka Herren för jag kom o förstörde för dig. Eller hur annmarie.. sen skulle du inte alls bli irriterad om nån stod o stirra på dig när du äter mat .. du skulle le o säga å de e så gott me pizza ..visst konstapel. Vill du smaka :😁.. låter d inte lite konstigt??

Svara -   - 13/10-17 11:46 -


AnnMarie

susse

Ja nu förstår jag.Jo jag såg att du skrev att vi ska tacka Herren för det goda men jag tänkte att du kanske var lite deppig ändå

Att du blev irriterad och arg då någon sparkat på din bil mm ser jag som ett sundhetstecken för det är inte ok att göra så.Det är farligare att alltid "knyta näven i fickan"som en del kanske gör i alla lägen.(Nu menar inte jag att man ska använda knytnäven till att slåss i stället för att knyta den i fickan och det vet jag att du förstår men det är bäst att förklara så inte någon annan missförstår)

Svara -   - 13/10-17 11:57 -


Susse

Svar till AnnMarie.

Ja fattar .❤

Svara -   - 13/10-17 12:07 -


Susse

Svar till AnnMarie.

De alltid just högra bak däcket som fått skruvar så d blir punka.. o fast ja bytt bil så e de ändå alltid samma förbannade däck!! Ja behöver min bil hur många nya däck ska ja behöva köpa eller laga?? D kostar! .. därför blir ja irriterad... Ja går inte SJ runt o förstör folks saker. Vrf ska mina grejer förstöras. Om nån e sur på mig kan ju den personen kliva fram o prata me mig istället..

Svara -   - 13/10-17 13:41 -


jessica

Svar till JL.

Ibland blir det absurt hur vi anpassar oss! Hörde i dag på Radio Kronoberg att

renhållningsboladet Alvesta Renhållning AB, kan komma att tvingas att ändra sin logga på sina bilar, eftersom den förkortas ARAB! Om jag förstod rätt har det stått så på bilarna sedan i början av 80-talet. ( uttalas med betoning på första stavelsen)

Det har kommit in ett få antal personer som inte är svenskfödda som reagerat på loggan.Styrelsen har tagit upp detta som ett ärende och skall fatta beslut i frågan i slutet av oktober, om de skall byta logga på sina bilar!

Svara -   - 13/10-17 17:11 -


Svenne

Det är löjligt och fånigt! Hoppas styrelsen står på sig och inte viker sig för ett fåtal som tycker att detta är rasistiskt

Svara -   - 13/10-17 18:03 -


Svenne

Svar till Peter.

Ja, Peter.

Och imamerna uppmanar de islamistiska kvinnorna att föda många barn, för att den islamska befolkningen ska öka och för att de ska sprida Islam i Sverige.

Svara -   - 13/10-17 18:08 -


Svenne

Svar till bengt.

Att SD går framåt beror till största delen på att de vill begränsa invandringen till Sverige. Alla invandrare som kommer har inte flyktingstatus. Till exempel Syrien skickar medvetet terrorister till Europa och Sverige.

Svara -   - 13/10-17 18:19 -


bengt

det måste det ju sättas stopp för

Svara -   - 13/10-17 19:45 -


David Ström

Svar till bengt.

Soldiers of odin var inte ute för att ställa till bråk, utan för att göra det som myndigheterna inte längre orkar med, nämligen låta lagens långa och hårda hand skapa trygghet och ordning. De är vanligtvis vanliga medborgare som bekymrar sig över folket, och således ett svar på myndigheternas förfall. De får inte använda annat våld än det som behövs för att försvara sig mot en angripare. Nu blev de genast angripna av hatgrupper, och resultatet är snarare att flickor som ska hem i natten inte kan räkna med beskydd då priset blev för högt för att gå ut.

Svara -   - 14/10-17 00:39 -


Margareta Larsson

Svar till bengt.

Stopp för vad?

Svara -   - 14/10-17 03:23 -


Susse

Svar till David Ström.

Då borde d väll skydda sina familjer på samma sätt.. gå ute o patrullera när man borde va i närheten av sina hem o skydda sin fru o barn!!!

O flickor som går hem efter krogen osv d borde varje man ta ansvar för o skydda o se till att inget händer dom..

O vrf ens ha d blivit så otryggt här i Sverige? Mm d fattar nog vem som helst varför... Då hjälper d inte me att man kramar om små flickor hem. Då borde de väl sätta upp hårdhanskarna mot de som gjort detta mot oss istället för massa fjanterier på väg hem från krogen.

Tanken e väl fin..

Svara -   - 14/10-17 03:41 -


Susse

Svar till David Ström.

Då borde d väll skydda sina familjer på samma sätt.. gå ute o patrullera när man borde va i närheten av sina hem o skydda sin fru o barn!!!

O flickor som går hem efter krogen osv d borde varje man ta ansvar för o skydda o se till att inget händer dom..

O vrf ens ha d blivit så otryggt här i Sverige? Mm d fattar nog vem som helst varför... Då hjälper d inte me att man kramar om små flickor hem. Då borde de väl sätta upp hårdhanskarna mot de som gjort detta mot oss istället för massa fjanterier på väg hem från krogen.

Tanken e väl fin..

Svara -   - 14/10-17 03:45 -


Susse

Svar till David Ström.

De spelar nästan ingen roll va man gör.. de blir som d blir ändå.. vi kan försöka stoppa saker på ett o annat sätt . Men d spelar ingen roll. . Små saker för stunden..

Hoppas iaf att många folk kommer till tro på Jesus. De är de allra viktigaste.

Svara -   - 14/10-17 04:58 -


Susse

Svar till David Ström.

O jusst detta så kallat små saker.. som egentligen INTE e små... Tur att Jesus bryr sig om den lilla människan.

Svara -   - 14/10-17 05:13 -


Susse

Svar till David Ström.

Islutändan så e de bara Jesus som kan rädda oss. Då spelar d ingen roll hur många soliders Odin de fanns på vår jord...

Ursäkta mig odins soldater. Men så e d. Odin kan inte rädda er heller.

Svara -   - 14/10-17 05:23 -


bengt

det måste ju sättas stopp för att man

skickar terrorister till sverige

Svara -   - 14/10-17 08:59 -


Margareta Larsson

Svar till bengt.

Förbud mot islam i Sverige. Gränskontroller. Swexit. Rösta på SD 2018. Ta tillbaka kristendomen. En stark tro skyddar.

Svara -   - 14/10-17 10:49 -


bengt

ja det är nog det som gäller ändå

eu borde sverige.aldrig gått med i

norrmännen.var försåndiga som sa nej

bra att sverige sa nej till euro i alla fall

Svara -   - 14/10-17 10:59 -


AnnMarie

Margareta Larsson

Dessvärre tror jag inte att så många kristna vågar rösta på SD.De har säkert blivit skrämda om straff från Gud av de 380 pastorerna som vill att vårt land ska se ut som det gör idag.

Svara -   - 14/10-17 11:01 -


bengt

ett andligt uppvaknande är nog det viktigaste

många muslimer är ju trötta på islam

egentligen

men är ju fångar

vågar inte lämna

Svara -   - 14/10-17 11:02 -


bengt

om dom bryr sig om dom pastorerna

alla bryr sig inte längre om vad pastorn

säger

på gott och ont

ibland är det bra

om pastorn säger något osunt

Svara -   - 14/10-17 11:05 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

11

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

4

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

35

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

33

Läs allt!


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Annons


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!


Har vi kanske glömt något?

Läsarmejl av David B

“Lova HERREN, min själ, och glöm inte alla hans välgärningar” Ps. 103:2

4

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 29, fredag 20 juli 2018 kl. 10:57

Jesus söker: Margareta, Greta!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Kommer nationalism från Gud?

Valet i höst kommer framför allt att stå mellan nationalism och globalism, dvs antikrists plan för världsherravälde. Vad säger Bibeln om nationalism?

61

Läs allt!


Senaste kommentarer


Förbjud Pride

OBS: Artikeln innehåller obehagliga bilder från olika pridefestivaler. 

Förbjud Pride

Lägg märke till barnen som ser detta spektakel...

Man varken kan eller ska förbjuda folks olika läggningar men det man kan förbjuda är att de ska skylta med det på gatorna. 

97

Läs allt!


Profetian i Joel och nödslakten i den svenska torkan

Läsarmejl av Kattis 

Kor

Satt och läste min bibel. Då kom jag till detta bibelställe från Joel 1:17-19: 

25

Läs allt!


Be för Jimmie Åkesson

Av Bertil Rosenius 

Be för Jimmie Åkesson

Bild: sd.se. 

Jag upplever nu starkt att vi skall be att Jimmie Åkesson… 

188

Läs allt!


Den siste påven är Antikrist - Profetia av före detta jesuitprästen Alberto Rivera

Den före detta katolske jesuitprästen Alberto Rivera profeterar 1990 att den siste romerske katolske påven kommer att vara den bibliske Antikrist.

77

Läs allt!


Räddningen av pojkarna i Tham Luang-grottan

Alla barnen och tränaren är nu räddade från grottan! 

Räddningen av pojkarna i Tham Luang-grottan

Bild: Aftonbladet. 

De tolv pojkarna och den 25-åriga tränaren som varit fast i Tham Luang-grottan i Thailand har räddats! Jag tänker osökt på bibelordet "Han drog mig upp ur fördärvets grop".

10

Läs allt!


Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen

Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen 2028

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen när han talade på lördagskvällen. 

79

Läs allt!


Så här lever du länge

Religiösa leve längre

En studie från USA att religiösa människor lever i genomsnitt fyra år längrr än icke religiösa.

4

Läs allt!


Almedalsveckan, Sverigedemokraterna och Guds vila

Christer Åberg sista live video från Almedalen. Sverigedemokraterna  Jimmie Åkesson och Guds vila. 

1

Läs allt!


Allt är inte bluff men bluffevangelisten Marjoe Gortner var det

Det är ett dokumenterat faktum att den amerikanske evangelisten Marjoe Gortner var en bluffmakare. Han reste runt i USA, hade möten och kampanjer, talade om Jesus, bad för sjuka, ledde folk fram till Andens dop, men han trodde varken på Gud eller Jesus.

19

Läs allt!


Nordiska motståndsrörelsen och Jesus

Christer Åbergs reflektion från torsdagen i Almedalen. 

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 429 993 311 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 690 bloggartiklar, 85 156 kommentarer och 57 003 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp