1 069 online! | Sidvisningar idag: 190 975 | Igår: 224 749 |

www.apg29.nu

Annons Himlen TV7 5 år
Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Israel 70 år del 1 - Holger Nilsson

Holger Nilsson talar om det profetiska tidstecknet Israel som idag fyller 70 år som stat.


---
OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar.


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg mndag 14 maj 2018 13:48 | #holger nilsson #tidstecken #israel #flammor | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


16 kommentarer

Kalle

Gud kör med 360-dagars år så det är inte 70 årsdag. Den har redan varit.

Svara -   - 14/5-18 21:41 -


Lena Henricson

Tack Holger att du säger ifrån på skarpen! Det behövs! Må Gud förbarma sig över Sverige,som har en så negativ inställning till staten Israel. Svensken behöver en bättre kunskap i GUDS ORD,så att man förstår att Israel är landet som Gud har utvalt.

Svara -   - 14/5-18 23:25 -


Roger

Tack Holger för att sanningen kommer fram och Sverige behöver ett ledarskap som står upp för vårat älskade Israel .God bless you,

Svara -   - 15/5-18 08:07 -


nils

Som den Israelvän jag är,kan jag dock ej förstå det Övervåld som Israel utövar med 58 döda nu den 15 Maj.och många skadade för livet.

¤¤¤
Om jag ej läser fel i G.T.står det;Öga för Öga,Tand för Tand,Hand för Hand,Fot för Fot. 2Mos.21:24,strax efter de 10 budorden.
Det står ej 10 Ögon för 1 öga,eller 20 Tänder för en Tand och detta är hur Herren ser på Oproportionerligt våld!
Kan ej förstå varför Israel tex.. inte i stället Vattenbombar demonstranterna och samtidigt släcker de brinnande bildäcken?

Svara -   - 15/5-18 09:05 -


Johnny Haglund

Hur tänker vi? Israel har transporter av förnödenheter in i gasa, de själva förstör dessa vägar. Elleveranser står Israel för, utan att få betalt. Även dessa saboteras. Bakom det står hela världen och tycker det är synd om dem i Gasa för Israel försvarar sig. Bidragen de får, går till vapen och ammunition, samt till efterlevandeskydd, för dem som dött av att sabotera. Hade bidragen används till att bygga upp samhället, hade också ett fungerande arbete funnits mellan länderna. Israel skulle nog behållit gasa, och styrt över det. Då hade Gasas folk haft det bra nu. Se bara på Golanhöjden, man tycker inte det tillhör Israel. Ändå avfyrar man raketer dit. Vilka strider man emot. Guds beskydd till Israel, och grattis till att fått finnas i 70 år, trots världen.

Svara -   - 15/5-18 10:02 -


Tomas N

Svar till nils.

Håller med,ser inte det goda i övervåld. Israel coch USA har blivit kända genom begreppet "preemptive strike" ett ganska otrevligt koncept.

Men militära konflikter är svåra världen över och det finns etniska ,kulturella,religiösa och andra faktorer bakom alla konflikter och objektiv rapportering och respekterandet av dessa är svårt att uppnå.

Det är inte utan att man undrar hur det kunde bli så att FN och värdsenighteten släppte sin hand från denna världens mest koplicerade konflikt och lät Israel själv få vara förvaltare av den. Rasism är ett reellt begrepp som missförståtts på senare tid. Det förekommer tillsammans med andra skiljande faktorer och dessa måste överkommas i en strävan efter en rimlig fred och respekt för motståndaren och de de nationerna som har dessa konflikter kan inte lösa dem utan hjälp ,medling och krav från andra länder.

Sjufaldig hämnd är ett bibliskt begrepp,men något som är reserverat för Gud själv.

Tveklöst så agerar Israel efter den auktoritet som finns i gamla testamentet. Går det verkligen att välsigna allt som görs i Israels namn är frågan som nog är hos många nu.

Och det är ingen fråga som man kan rycka på axlarna åt

Svara -   - 15/5-18 11:47 -


Martin

Svar till Tomas N.

"Går det verkligen att välsigna allt som görs i Israels namn är frågan som nog är hos många nu."

Naturligtvis inte. Men det sorgliga tycker jag är på det sätt som Israel-frågan har tillåtits skugga evangeliet om Jesus Kristus. Hur ofta hör vi att Guds löfte till Abraham rör oss som tror på Jesus?

"Omskärelsens tecken fick han som bekräftelse på att han redan som oomskuren var rättfärdig genom sin tro. Så skulle han bli far till alla oomskurna som tror, så att dessa kunde räknas som rättfärdiga. Han skulle också bli far till de omskurna, för dem som inte bara är omskurna utan också följer trons väg, den som vår fader Abraham vandrade redan innan han blev omskuren." (Rom 4:11-12)

Här skriver Paulus tydligt att Abraham skulle bli far till de oomskurna som tror, och de omskurna som tror. Men det enda vi hör från kyrka och pastorer och kristna bloggar är att Abrahams löfte gäller de oomskurna som INTE tror.

Svara -   - 15/5-18 12:47 -


Martin

Svar till Martin.

Rättelse: ”gäller de OMSKURNA som inte tror”

Svara -   - 15/5-18 16:37 -


Kalle

Svar till nils.

Det är Hamas fel. Inte Israels. Vad ska dom göra när muren stormas? Hade det varit israeler som rusat i tiotusental mot beväpnade "palestinier", så hade alla israeler dött. Det är inte övervåld. Det är nödtvunget. Och dom varnade i förväg. Dom gjorde vad dom kunde för att förhindra detta.

Svara -   - 15/5-18 17:06 -


Tomas N

Nu har USA använt sin Veto rätt och stoppat en FN granskning av våldet vid Gaza. USA har praktiserat detta under lång tid och därmed hindrat neutralitet och insyn i Israelkonflikten.

Men när det är Assad eller någon annan som påstås ha gjort en överträdelse då väntar inte USA på internationellt bifall innan man bombar och sänder missiler.

Jag sätter inte mitt hopp till FN och anar vilken funktion de kommer att ha,men som det är nu så skulle de kunna vara till hjälp till att medla i svåra konflikter.

Jared Kuschner talar om fred och drömmars uppfyllelse samtidigt som man skjuter skarpt mot demonstranter.

Flygbladen som spreds i Gaza av UDD finns att se på Internet. Israel varnade,men inte ett ord om att man kommer skjuta skarpt.

Sedan frånsäger man sig ansvaret helt och lägger det på Hamas. Det är inte ärligt och jag gissar att detta tänk kommer från Talmud som är en förvrängning av Mose lag. Man får döda om det är indirekt.

Svara -   - 15/5-18 17:09 -


Mikael W

Hamas får ta på sig hela ansvaret för våldet vid Gaza. Har svårt att se att vare sig USA eller Israel gjort något direkt fel. Vad skulle i så fall det vara? Alla har rätt att försvara sig....även Judar

Svara -   - 15/5-18 17:44 -


nils

Svar till Kalle.

Varför inte använda Vattenbombning för att Kyla ned de Överhettade palestinierna,att använda lite fantasi.

Det som nu göra späder bara på Antisemitismen och Israel blir än mer avskytt!
Världen står oftast upp för den svage vilket Palestinierna vet och utnyttjar.
Har svårt att förstå hur Israel INTE tänker,för att försvara sitt rykte och anseende i Världen!

Svara -   - 15/5-18 19:24 -


Roger T. W.

Svar till Johnny Haglund.

Johnny, FN har betalat nödhjälp och kanske också administrationens löner i många år. Jag vet inte om det fortfarande pågår. Israel vill inte betala, trots att det ska göras på "ockuperade" områden. Kristna demonstranter kanske också råkade illa ut. De kristna glöms alltid bort och de är fler i landet än vad folk tror. Några unga pojkar blev arga över att vara bortglömda och konverterade till islam.

Den som vill Israel väl bör be att landet får klokare ledare, precis som jag ber för Sverige. Det är folket, landet och religionen som ska skyddas och då måste ledarna vara bra. Vi ska vara uthålliga i bönen.

Israel fick en riktig smäll nyligen, men vill inte erkänna det. Nyhetsrapporteringen är inte bra och det är inte lätt att reda ut vad som hände. Jag litar ofta på vad ryssarna säger och de hävdar att det var syrierna som slog till. Konflikten mellan Israel och Iran vill Ryssland inte lägga sig i. Netanyahu var med på Segerdagen och bar St. Georgbandet, ett segertecken. Där fick han poäng i Ryssland och som jag tidigare har påpekat är Putin en vän av Israel. Sharon talade ryska och besökte ofta Putin, utan att det rapporterades i Sverige. Det är så mycket svenskarna inte får veta.

Svara -   - 15/5-18 22:37 -


Andreas

Eftersom vi pratar om de profetiska landet Israel och de finns ett löfte om detta släkte skall inte förgås utan kommer få uppleva Jesus återkomst.

Snälla Christer hoppas du kan göra en artikel angående Zoltan Istvan och ledaren för transhumanism. Han har ett RFID-chip inopererat(666) och vill bli USA:s nästa president. Han har skrivit många märkliga böcker där han vill ersätta Jesus där han skall vara Gud och julen skall ersättas till artificiell intelligens. Skall jag vara ärlig så har jag nog aldrig upplevt en person stämma in så ordagrant på antikrist. Jag ser hur våra kontanter försvinner mer och mer hörde att senast 2023 skall allt var digitalt inga kontanter existerar. Denna teknik kommer vara inom en 5 års period överallt. SJ och SATS har redan börjat införa betalning med RFID chip. Gud uppmanar varje dag att prata kring detta. Jag får ingen ro har drömt drömmar om hur alla tvingas ta emot detta chip och skall bli uppkopplade likt en robot. Men de som slog mig mest att jag drömde om denna mannen Zoltan. Gud sa till mig säg till dina kristna syskon han är antikrist. Christer skriv gärna en artikel vi måste varna hör honom och denna teknik.

Svara -   - 16/5-18 03:26 -


Andreas

Transhumanism

https://www.youtube.com/watch?v=C14uszKt3zk
Zoltan Istvan ledaren för den nya tekniken och den nya newage religion.
Kristna vilseledda människor förbereder för Zoltan Istvan antikrist
https://www.christiantranshumanism.org/

Svara -   - 16/5-18 03:35 -


Andreas

Zoltan Istvans märkliga uttalanden att han i framtiden kommer vara Jesus. Sök kring hans böcker så ser ni hur kulisgt lik han är antikrist.

https://www.youtube.com/watch?v=D9ozrJ9CkFA

Svara -   - 16/5-18 03:38 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Pride är oroande för folkhälsan

Enligt en kommande rapport från Claphaminstitutet är det falskt att  Pride är en plats för färg, glädje och alla människors lika värde. Innehållet är mycket mörkare och djupt oroande för folkhälsan.

0

Läs allt!


Jesus

Läsarmejl av David B 

Jesus

Fall, i Jesu starka och kärleksfulla famn.

0

Läs allt!


Ett ord från Herren Jesus

Läsarmejl av Nils 

En syster har ett ord från Herren den19 februari 2018, att dela med dig.

2

Läs allt!


Förbjud könsbyten på barn och vuxna

Flicka oc pojke pussas

Regeringen gav en utredare i uppdrag att titta på lagstiftningen kring könsbyteskirurgi. För några veckor sedan kom förslaget: Barn under 18 år ska kunna genomgå underlivskirurgiska ingrepp!

1

Läs allt!


Alexandra - Når den verkbrudne fikk møte Herren Jesus

Alexandra sjunger på en Maranatakonferens i Landsstevne på Selfjord 2014.

2

Läs allt!


Vulkanutbrott - ett tidstecken

Av Mikael Walfridsson 

Vulkanutbrott

Just nu, så upplever vi ett explosivt vulkanutbrott på Hawaii, där vulkanen Kilauea sänder aska över nio kilometer upp i luften. 

4

Läs allt!


Med Jesus i maskinhallen i Horsaryd

Mats Lindbom

Mats Lindbom. 

Lindbergarna och jag är i Horsaryd på unika möten i Mats Lindboms maskinhall. 

1

Läs allt!


Ett ord från Herren Jesus

Läsarmejl av Nils 

En syster har ett ord från Herren den19 februari 2018, att dela med dig.

6

Läs allt!


Horsaryd

Nu är jag på väg ner till Horsaryd för att medverka på möten i en maskinhall tillsammans med Lindbergarna. 

1

Läs allt!


Boplats sökes under Almedalsveckan

0

Läs allt!


Påven till homosexuell: Gud gjorde dig på det sättet och det är så Gud vill att du ska vara

Påven ljuger för en homosexuell man

Bild: theguardian.com. 

Enligt Juan Carlos Cruz, en homosexuell man, som har blivit utsatt för sexuella övergrepp av en katolsk präst, ska påven ha sagt till honom att Gud gjorde honom till homosexuell.

21

Läs allt!


Boplats sökes till Almedalsveckan

Boplats sökes till Almedalsveckan Kontakta Christer Åberg

Jag söker febrilt efter någonstans att bo under Almedalsveckan i Visby på Gotland. Har du någon plats ledig för mig? Behöver bara något utrymme att sova! Hör av dig till mig Christer Åberg på på 070-935 66 96, eller: kontakt@apg29.nu. Tack!

2

Läs allt!


Bildspel: Lindbergarna och Christer Åberg på Kanal 10

På Kanal 10 igår! Tommy Dahlman, Dag Sandahl, David Castor från Tro, hopp och kärlek som sändes i svt, Nenne Lindberg, Toye Torgny Toye Josefson, Sivert Lindberg och Katerina Janouch. 

1

Läs allt!


Mordet på Olof Palme löst

Skandiamannen

Bild: Expressen. 

En man som var 52 år vid mordet på Olof Palme är sedan förra året polisens huvudspår som mördaren.

6

Läs allt!


Gifte sig män med män i Bibeln?

2

Läs allt!


Äktenskapet är till för man och kvinna

Läsarmejl av Ulrik Petersson 

Äktenskapet är till för man och kvinna, ett heligt förbund instiftat av Gud själv!

5

Läs allt!


Annons


Homosexualitet har normaliserats

Barn och naken man

De olika pridfefestivalerna kommer basunera ut sina budskap över landet även denna sommar och media kommer att hjälpa till. 

24

Läs allt!


20 saker hos sista dagarnas människor

De sista dagarnas människor

Hur kommer människorna vara i de sista dagarna? Bibeln listar 20 saker.

14

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 21, lördag 26 maj 2018 kl. 17:19

Jesus söker: Vilhelmina, Vilma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Förbjud islam

Pojke tillber Allah

Förbjud islam, eller vad tycker du? Motivera också ditt svar i kommentaren.

39

Läs allt!


Senaste kommentarer


Inför tältsommaren: Så viker du ihop ett Pop up tält

Nu inför sommaren ska du få ett fantastiskt tips om hur man viker ihop ett Pop up tält! 

0

Läs allt!


Säger Jesus att han är Gud?

Säger Bibeln och Jesus att han är Gud? Det här videoklippet avslöjar det tydliga svaret!

33

Läs allt!


Så blir du döpt i den Helige Ande - Christer Åberg

PINGSTEN! Så blir du döpt i den Helige Ande - Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg demonstrerar tungotal och uttydning! Alla kan bli Andedöpta.

0

Läs allt!


Hur jag blev frälst

Läsarmejl av Marko Burazor 

Båt fyr

Men efter några möten så bestämde jag mig att dem fick be för mig så alla lade händerna på mig och bad och jag kände guds närvaro och tog emot Jesus. Det var det bästa beslut jag någonsin tagit i livet.

6

Läs allt!


Parodi på kristen tro

Idag har jag varit med på en konfirmation. Det var hemskt att bevittna. I hela tiden led jag och upprördes i mitt hjärta av alla villoläror som skymde Jesus Kristus, Frälsaren och Herren. 

24

Läs allt!


Gazavåldet beror bland annat på det svenska biståndet

Terror

Våldet vid Gazagränsen då palestinska barn skickades fram i skottgluggen beror bland annat på det svenska biståndet. Det menar Israel-kännaren Tomas Sandell. 

3

Läs allt!


God Ramadan önskar Svenska kyrkan

God Ramadan önskar Svenska kyrkan

Bild: Twitter. 

Svenska kyrkan har brutit det första och femte budet när de önskar God Ramadan.

32

Läs allt!


Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Apg29 med Christer

Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Christer Åberg pratar och sjunger i Studio Apg29.

21

Läs allt!


Koförsamlingen

När Christer Åberg var ute i skogen och predikade i mobilen kom det några kossor som ville höra vad han hade att säga. 

3

Läs allt!


Trump var den ende som höll löftet om Jerusalem

Clinton, Bush, Obama och Trump gav alla löften till israel. Donald Trump var den ende av presidenterna som höll löftet om Jerusalem.

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 418 723 621 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 552 bloggartiklar, 82 675 kommentarer och 55 674 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp