707 online! | Sidvisningar idag: 75 032 | Igår: 132 077 |

www.apg29.nu

Bakal Annie Lööf perdana menteri?

Bakal Annie Lööf perdana menteri?

Gambar: vn.se. 

Janten pamingpin Center Partéi Annie Lööf diondang kana pasamoan Bilderberg dina 2017 yén Aisyah bakal jadi Swedia perdana mentri hareup?

6

Läs allt!


gadis 8 taun heubeul maot dina wengi kawinan

gadis 8 taun heubeul maot dina wengi kawinan

Hiji mojang 8 taun heubeul Muslim maot dina wengi pernikahan maranéhanana di Yaman! 

16

Läs allt!


Daun geus fallen - bakal aya revival a ayeuna?

Daun geus fallen

Stefan Löfven éta isuk ieu milih kaluar salaku perdana menteri. Naon anu lumangsung ayeuna, tur naon kajadian di Swedia? Baris jalma balikkeun ka Allah? Bakal aya jadi revival a?

34

Läs allt!


The dihoyongkeun - Part Tilu belas

soca

Dina bagian ieu mah moal ngabejaan ka maneh, diantara lain perkara ngeunaan acara ngareureuwas yén kuring pernah ka dirina naon anu lumangsung lamun ieu mah di sakola menengah. Sagalana bener, tapi sababaraha ngaran jalma geus robah atawa teu ngaranna. 

6

Läs allt!


hirup rabi

hirup rabi

Tapi lamun maranéhna teu bisa cicing avhållsamt maranéhna bakal nikah, sabab éta téh hadé pikeun nikah ti bakar jeung kahayang.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

26

Läs allt!


The dihoyongkeun - Part belas

Christer Åberg ku ucing tegalan

Diajar masa depan ngareureuwas tina serial abdi The teu dihoyongkeun. Dina bagian ieu, kuring jadi duanana shot, ditembak tur ditusuk.

8

Läs allt!


Éta unscriptural solat pikeun bangsa di dunya di Yerusalem

Éta unscriptural solat pikeun bangsa di dunya di Israil

Gambar: Dunya kiwari. 

4.000 pamingpin solat geus kumpul di Yerusalem di Israel solat pikeun bangsa di dunya. Keur disada alus, tapi éta ngan hiji snag: Ieu sagemblengna unbiblical!

34

Läs allt!


Barack Obama: Urang teu perlu Jurusalamet, atawa Al Masih

Dina video ngareureuwas ieu nyebutkeun urut Présidén AS Barack Obama anu urang teu kudu Jurusalamet, atawa Al Masih, tapi ngan jujur ​​jalma digawé teuas.

26

Läs allt!


Perang di Suriah

perang

Urang condong ngobrol ngeunaan Perang Dunya Katilu, tapi éta sugan Kuvaitkriget lamun Amérika Serikat babarengan jeung loba nagara diserang Irak. Sanggeus éta, aya geus perang sejenna kayaning Perang Dunya II nu jumlahna di Suriah, abdi teu terang. Nyaeta nu kaopat atawa malah kalima?

1

Läs allt!


Dua rupa suka bungah

Dina video pondok ieu, kuring ngobrol ngeunaan eta aya dua rupa suka bungah.

3

Läs allt!


budak leutik mah kuring pernah ngalaman - Aing, interrupted sababaraha sapuluh

barudak Christian Åberg

Kuring ngukut bapa tani iklas dua Mil ti Ljungby mun Halmstad di Annerstad. Aya sababaraha desa leutik di sabudeureun. Skeen, Skäckarp, Stackarp na Torpa dimana urang indit ka sakola. 

7

Läs allt!


iman Kristen radikal waragad kasusah

Maca Surat ku Sigvard Pedang 

iman Kristen radikal waragad kasusah

Ngucapkeun hormat jero mah Kristen sabab iman maranéhanana anu persecuted. Di sababaraha nagara, budaya, tradisi jeung kontéks mangrupa fitnah Kristen fearful. 

58

Läs allt!


Anjeun kudu dilahirkeun deui

dilahirkeun deui

"Ulah heran anu ceuk kuring nu kudu dilahirkeun deui." Yohanes 3: 7

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

25

Läs allt!


Dalai Lama ieu ngajalin di media

Dalai Lama ieu ngajalin di media

Gambar: Vérsi sindangan Google tina GP-artikel. 

Kamari diterbitkeun di sababaraha koran nu artikel TT mana Dalai Lama ngadesek pangungsi Éropa pikeun balik ka imah. Kiwari éta koran Dagens Nyheter na GP dihapus artikel. Gantina, aranjeunna geus diterbitkeun mangrupa artikel anyar nu Dalai Lama mucunghul hyllare of EU!

86

Läs allt!


Annons


Ulah tahan kana bickering pulitik

Tur anjeun disimpen: Ulah tahan kana sakpolitiskt bickering! nadya jeung sadulur Kristen anu squabbling saling. Tur meunangkeun ambek lamun maranéhna ngajawab keur eta na ieu sareng eta. Naon gede bohong ieu? 

67

Läs allt!


Är du ständigt upptagen?

Av Holger Nilsson 

Är du ständigt upptagen?

Något som är förödande för det andliga livet är att alltid hålla på med något.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, onsdag 26 september 2018 kl. 12:18

Jesus söker: Enar, Einar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Dunya Evangelist bisa pindah ti Britania Raya sabab sahiji protes ti Dewan Muslim

Dunya Evangelist bisa pindah ti Britania Raya kusabab protes ti Dewan Muslim

Gambar: Poé. 

putra Billy Graham urang Franklin Graham bisa pindah ti Britania Raya kusabab Déwan Muslim nagara urang tungtutan yen pamaréntah ngeureunkeun manehna ti diomongkeun dina kampanye evangelistic Kristen.

18

Läs allt!


Senaste kommentarer


budak leutik mah kuring pernah ngalaman - Aing, interrupted bagian dalapan

Ingemar Johansson na Christer Åberg

perawatan ngukut mah moal imah Kristen. Yakin, bapa ngukut kuring kungsi nikah di gareja, maranéhna sempet ogé geus dikonfirmasi, tapi maranéhanana éta henteu urang Kristen. 

11

Läs allt!


acara aneh dina pemilihan 2018

Mairan ku Erik S 

Seleksi 2018

Sumuhun, sigana moal hadé, sabenerna. Sababaraha ogé geus dilaporkeun insiden duanana panitia jeung EU. Di sagigireun éta tulak kartu keur mere sora anu leungit di loba tempat - sanggeus urang protes ngangkat aranjeunna nepi - kitu amplop kalawan ballots nempatkeun off jajal di tumpukan, dina sababaraha tempat aranjeunna geus dialungkeun kana lantai.

33

Läs allt!


Pemilihan Swedia teh pamilu paling undemocratic salaku observer pamilihan tina misi OSCE geus katempo

Christer Åberg Pilkada 2018 - imigran mutuskeun pilihan

"Dina sagala observasi pamilihan I geus on, Kuring geus pernah katempo hiji pemilu sakumaha undemocratic salaku Swedia. Éta tebih ti standar Éropa."

19

Läs allt!


pamilihan Swedia téh leuwih ...

Maca Surat ku Bertil Rosenius 

Senén soré, dinten saatos pemilu, jeung urang sadaya kudu ngomong kami geus dijieun pilihan urang - ayeuna. Meureun urang kudu geura-giru nyieun hiji pilihan anyar, atawa engké, di hiji krisis pamaréntah biasa. Situasi kawijakan Swedia nyaeta maximally pasti!

2

Läs allt!


Saha winners pamilihan nyata?

Maca Surat ku Nils

Nalika di pilihan panungtungan sanggeus sagala debat jeung wengi pamilihan téh leuwih, jeung muriang pamilu settles nuluykeun perangna pikeun kakuatan. Pamustunganana, éta naon éta sadayana ngeunaan, anu baris boga kakuatan pikeun ngatur karajaan Swédia? 

67

Läs allt!


Adolf Hitler ngalanggan channel Youtube kuring

Adolf Hitler ngalanggan abdi Youtube Channel

Youtube Channel Apg29.nu kiwari boga 957 palanggan, sarta paling anyar, Adolf Hitler mimiti ngalanggan!Ngalanggan Anjeun teuing:  Youtube channel Apg29.Nu

6

Läs allt!


budak leutik mah kuring pernah ngalaman - Aing, bagian interrupted tujuh

Christer Åberg dina warna

Budak salajengna Tony panto teu anak alus. Mimiti di budak leutik urang, manéhna mimitian premanisme jeung nyorong kuring turun. Sumuhun, eta ieu diucapkan bullying, teu ngan disebut irritant umum. 

9

Läs allt!


Analisis pamilihan Christer Åberg urang keur pamilu September 9, 2018

Christer Åberg - analysis pamilihan 2018

Kiwari éta ngan sababaraha jam tinggaleun sabot jajal ditutup jeung undian bisa diitung. Di dieu nyaeta analisis pamilihan Christer Åberg urang nu munggaran diterbitkeun di 14:16 September 9, 2018 dina blog situs Apg29.nu.

16

Läs allt!


Hirup! Pemilihan pihak wengi kalayan Christer Åberg 20.00-24.00

Ieu bakal hiji wengi katilu pamilihan nu bakal unik! Kuring baris nyanyi, maén sarta ngobrol ngeunaan Yesus jeung cara disimpen, neneda keur pemilu jeung sakabeh pamingpin pihak sarta pulitisi, sarta ka sadaya nu milih na teu ngajawab! Bagikeun! Bagikeun! Bagikeun!

0

Läs allt!


Iblis urang alat - Margit Sandemo

Ku Holger Nilsson 

Iblis urang alat - Margit Sandemo

Ieu bisa disada teuas nulis yen batur téh alat tina setan - tapi sakur éta ngeunaan dirina kasaksian nyalira éta. Ngaran dirina nyaeta Margaret Sandemo.

14

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 442 001 769 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 895 bloggartiklar, 89 802 kommentarer och 58 499 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp