920 online! | Sidvisningar idag: 97 273 | Igår: 224 249 |

www.apg29.nu


It pushed mear yn Sweden as yn de measte Europeeske lannen

Hast fiif kear safolle Shootings yn Sweden as yn de rest fan Europa. It ferhuze folle mear yn Sweden as yn de measte oare Europeeske lannen, relative ta befolking. De ûndersikers kinne no fêststelle nei it útfieren fan de grutste stúdzje op it ûnderwerp.

Minsken yn Sweden echt nedich Jezus! It is allinnich wa't kin bewarje en besparje!


boarne:

https://www.apg29.nu/a/36


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Friday 29 December 2017 22:17 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


36 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Prinsen

Off topic; svenska regeringen subventionerar penisbild i New York: http://www.thelodownny.com/leslog/2017/12/local-residents-complain-about-penis-mural-on-broome-street.html

Svara -   - 29/12-17 22:22 -


Prinsen

”HERREN skall skicka över dig ett folk fjärran ifrån, ifrån jordens ända. likt örnen i sin flykt, ett folk vars språk du icke förstår, ett folk med grym uppsyn, utan försyn för de gamla och utan misskund med de unga. Det skall äta upp frukten av din boskap och frukten av din mark, till dess du förgöres, ty det skall icke lämna kvar åt dig vare sig säd eller vin eller olja, icke dina fäkreaturs avföda eller dina fårs avel, till dess det har gjort slut på dig. Och det skall tränga dig i alla dina portar, till dess dina höga och fasta murar, som du förtröstade på, falla i hela ditt land. Ja, det skall tränga dig i alla dina portar över hela ditt land, det land som HERREN, din Gud, har givit dig.

Om du icke håller alla denna lags ord, som äro skrivna i denna bok, och gör efter dem, så att du fruktar detta härliga och fruktansvärda namn »HERREN, din Gud», så skall HERREN sända underliga plågor över dig och dina efterkommande, stora och långvariga plågor, svåra och långvariga krankheter. Han skall låta komma över dig alla Egyptens sjukdomar, som du fruktar för, och de skola ansätta dig. Och allahanda andra krankheter och plågor, om vilka icke är skrivet i denna lagbok, skall HERREN ock låta gå över dig, till dess du förgöres. Och allenast en ringa hop skall bliva kvar av eder, i stället för att I förut haven varit talrika såsom stjärnorna på himmelen; så skall det gå dig, därför att du icke hörde HERRENS. din Guds, röst. Och det skall ske, att likasom HERREN förut fröjdade sig över eder när han fick göra eder gott och föröka eder, så skall HERREN nu fröjda sig över eder, när han utrotar och förgör eder. Och I skolen ryckas bort ur det land dit du nu kommer, för att taga det i besittning.”

‭‭5 Mosebok‬ ‭28:49-52, 58-63‬ ‭SVEN‬‬

Svara -   - 29/12-17 22:26 -


Lena Henricson

Hörde just på nyheterna att ungdomar nu skjuter nyårsraketer mot människor och husfasader! Vore bra om man snart satte stopp för raketer och fyrverkerier!

Svara -   - 29/12-17 22:31 -


Niklas Jönsson

Ja! Det tycker jag också, det går faktist alldeles utmärkt utan dom.Vad är det man firar egentligen med fyrverkerierna mer svält, torka, översvämningar, skyfall,mord,krig,jordbävningar och hot om till att börja med om kärnvapenkrig och klimatförändring. För mig är det inget att fira dessutom fördärvar fyrverkerierna miljön ännu mer och dessutom beskjuter ungdomarna i Landskrona brandkåren med fyrverkerier inte direkt det som man ska ha fyrverkerierna till.

Svara -   - 29/12-17 23:30 -


bengt

många har tappat helt respekten för andra

och andras ägodelar tyvärr

dom verkar inte veta vad dom gör

Svara -   - 30/12-17 00:04 -


Niklas Jönsson

Svar till Bengt När spriten,narkotikan och satan går in går vettet ut.

Svara -   - 30/12-17 01:00 -


JL

Svar till Niklas Jönsson.

Nu är det inte fyrverkerierna som är problemet, utan människor. Vi har haft fyrverkerier länge i Sverige och klarat av att sköta det.

Svara -   - 30/12-17 07:22 -


Lena Henricson

Fyrverkerier: 1)pengar som kunde används bättre går upp i rök. 2)Ögonskador,handskador etc. 3)Människor som flytt från krig, återupplever krigets fasor. 4)Djur blir mkt. rädda. 😭 5)En solnedgång kan ofta vara mycket vackrare. 😊

Svara -   - 30/12-17 08:59 -


bengt

jo det är ju så det är

Svara -   - 30/12-17 09:29 -


Niklas Jönsson

svar till JL och Lena Henricson artikeln som christer åberg skrev var ju faktist skjutningar med pistol och liknande och inte skjutning av fyrverkerier som ni har fått för er om,bara en liten enkel upplysning.

Svara -   - 30/12-17 10:17 -


Lukas

När ska kyrkfolket komma till besinning över utvecklingen och sluta kalla det för utmaningar? Läs Ann Heberleins analys av året som gått: ledarsidorna.se/2017/12/2017-aret-da-verkligheten-knackade-pa/

Svara -   - 30/12-17 10:30 -


bengt

det är ju ett stort problem detta

och mycket allvarligt

Svara -   - 30/12-17 11:09 -


Lena Henricson

Svar till Niklas Jönsson

Du har alldeles rätt. Kunde bara inte låta bli att reagera mot fyrverkerierna nu inför nyåret. Och de tilltagande skjutningarna i Sverige är ju ännu allvarligare. Vi behöver be om väckelse,att folk blir frälsta och börjar leva för JESUS istället!

Men apropå fyrverkerier tänker jag tillbringa årsskiftet tillsammans med en grupp,som inomhus i vår kyrka BER in det nya året utan några som helst fyrverkerier.

Svara -   - 30/12-17 11:56 -


JL

Svar till Niklas Jönsson.

Så här skrev du:

" För mig är det inget att fira dessutom fördärvar fyrverkerierna miljön ännu mer och dessutom beskjuter ungdomarna i Landskrona brandkåren med fyrverkerier inte direkt det som man ska ha fyrverkerierna till"
Så här svarade jag:
"Nu är det inte fyrverkerierna som är problemet, utan människor. Vi har haft fyrverkerier länge i Sverige och klarat av att sköta det"
Det är inte vapen, fyrverkerier mm som är problemet. Det är människor som beter sig illa som är problemet. Det spelar ingen roll om du får igenom förbud mot vapen, fyrverkerier + sprit osv. De kommer bara kasta stenar istället. Förbjuder du stenar så kommer de kasta kottar eller något annat.

Svara -   - 30/12-17 15:06 -


bengt

jo det är väl så

Svara -   - 30/12-17 15:18 -


JL

Här en video från malmö förra året.

https://www.youtube.com/watch?v=_xvWVHF68qA

Svara -   - 30/12-17 15:26 -


Lukas

Rekommenderar Mohamed Omars artiklar. Som exmuslim har han god inblick i samhällsutvecklingen. Denna tar upp skjutningarna: detgodasamhallet.com/2017/12/30/for-att-minska-skjutningarna-asylstopp/#more-10844

Svara -   - 30/12-17 15:44 -


bengt

bor han i sverige?

Svara -   - 30/12-17 16:55 -


BrorK

Svar till Prinsen .

Ja, Prinsen, det är sådana kvinnor som Carolina Falkholt som vi föder upp! Det är inte undra på att Gud spyr ut oss från vårt land.

Svara -   - 30/12-17 18:57 -


Micke Stensson

I can only say ” cheap grace ” !

Micke Stensson

www.mickesten.wordpress.com

Svara -   - 31/12-17 06:13 -


Andy

Svar till JL.

Jaså har vi klarat att sköta det?🤔 hmm låt mig tänka lite på det du skrev här. Okej nu har jag tänkt lite 😃, tänk alla djur som lider på grund av dessa fyrverkerier och alla som skadas varje år ca 100 personer enligt statistik. Antalet insatser till bränder fördubblas under nyår jämfört med andra dagar under jul och nyårshelgen. Fyrverkerier står för en stor andel av denna ökning.

Så vad är poängen med att använda fyrverkerier när djur och människor skadas av det?

Svara -   - 31/12-17 09:11 -


Rolf

Vi utmärker oss som land och samhälle på alla slags vis.Kanske det värsta segregerade och sekulariserade landet i Europa. Samtidigt som vi välkomnat utan urskiljning all slags flyktingar de senaste åren. Både förföljda krigsflyktingar men bland dessa säkert även kriminella flyktingar. Respekten för den kristna tron är svag medan respekten för ex islam är stark här. Den kristna tron har börjas ses som en tidsfördriv och är inte välkommen i många sammanhang ex, i skolor eller med symboler som kristuskors bärande runt halsen på flera arbetsplatser. Däremot är Hijab (täckning av huvud) en symbol för kvinnor inom Islam helt ok även på arbetsplatser som sjukhus där kristet kors inte får användas av personal. Det ger ett svenskt samhälle där invandrare inte respekterar svenskar och våra värderingar och då är nästa steg att ta över samhället. Inte bara dessa grupper från krigshärjade länder utan även från maffiagrupper bestående från forna öststater. De svenska kriminella gängen blir få då de inte respekteras av de mer inarbetade gängen o krig mellan dessa uppstår med dödsskjutningar som ett tecken på detta. Vi hade inte dessa problem i ökande grad när vi slog vakt om det svenska i samhället och värderingarna i det plus den kristna tron.

Vi är på katastrofkurs mot framtiden i Sverige föregångare som alltid. Nog kan utlandet lära mycket genom att studera det svenska samhället av idag inte som förr att lära något positivt utan som en varning för hur det kan gå.

Svara -   - 31/12-17 09:32 -


JL

Svar till Andy.

Andy,

hur många tror du inte skadas utav skidåkning per år. Skall vi förbjuda det med?

Svara -   - 31/12-17 10:40 -


JL

Svar till Rolf.

Håller med dig Rolf,

men frågan vi skall ställa oss är nog hur det kunde bli såhär? Än mer, vart hän går vi nu? Hela den kristna framtiden är ju borttagen i Sverige, än värre, det är våra ledare som drivit på denna utveckling.
Jämför med ett land som fortfarande är kristet, alltså Polen, hur pass skilda människor uppträder. I Polen ställer sig kristna i en symbolisk mur för att hindra att islam kommer in. I Sverige ljuger våra ledare för att vi skall acceptera en hög invandring av muslimer och kristna blir som besatta och börjar tjäna odjuret. Och ur munnarna hörs en strid ström av lögner:
"Vi skall rädda pensionerna"
"Det är barn som kommer"
"Vi tjänar på invandringen"
"Invandring orsakar inte islamisering"
"Invandring ger inte ökad kriminalitet"
Vad är det som händer? Är de besatta? Varför jobbar de för odjuret och var kommer alla lögner ifrån? Och framför allt, hur kan den kristna kroppen ta emot sådana lögner och avfall från Gud, utan att göra motstånd. Varför gör vi inte motstånd som Polen? Istället välkomnar vi den nya Guden och tar in den och säger att vi är kristna för att vi välkomnar den nya Guden?
Jag fattar faktiskt ingenting av denna värld längre.

Svara -   - 31/12-17 11:14 -


bengt

men än kan människor vakna upp

det kanske håller på att ske nu

nästa år blir kanske året då dom flesta

vaknar upp

vi får be för det

hoppas på det

Svara -   - 31/12-17 12:18 -


Andy

Svar till JL.

Ditt resonemang här är på låg nivå skulle jag vilja uttrycka mig. Jag förväntar mig ett mer utförligt svar. Bättre än så här kan du nog formulera ett svar.

Dina jämförelser går jag inte in på..
Men att fyrverkerier bör förbjudas är inte mig emot. Då kan de små djuren må bättre och mindre olyckor 😊.
GOTT NYTT ÅR OCH GUDS VÄLSIGNELSE

Svara -   - 31/12-17 12:29 -


bengt

polen är ju inte så kristet land egentligen

så gott som alla där är ju katoliker

men dom har mer åsikter som stämmer överens med bibeln där

eller dom vet att abort och homoäktenskap är fel tex

Svara -   - 31/12-17 13:16 -


JL

Bengt,

Med det sagt, så har inte Polen bjudit in den andra guden. Det har vi gjort. Vi som är så mycket mer kristna än katoliker.

Svara -   - 31/12-17 17:03 -


Erik S

Svar till Andy.

Tycker både Rolfs och JL:s inlägg är ganska vederhäftiga. Varför är JL:s svar på en låg nivå? Du går inte in på hans jämförelser. Och varför inte då?

Det kan inte ha undgått dig, att Sverige håller på att islamiseras, eller? Islam flyttar hela tiden fram sina positioner på alla områden. Hijab ska snart få bäras överallt t.ex. Vilka signaler sänder det? Moskéer får byggas i alltfler städer. Kriminella invandrargäng, som ofta är muslimer, tar över förorterna i större städer.

Bland invandrarna kommer flera som är kriminella, flera som är psykiskt labila och utgör en stor potentiell risk. Att invandrare står för den stora ökningen av sexuella brott, kan väl inte heller ha undgått dig. Skjutningarna har ökat dramatiskt.

Sverige är verkligen illa ute. 2018 kommer kanske omkr. 75000 invandrare till. Detta ställer oerhörda krav på alla instanser i samhället, från sjukvård till rättsväsende.

Så både Rolf och JL:s inlägg innehåller en bra bild av läget. Varför är vi i Sverige betjänta av en "massinvandring" av muslimer? Det borde du i så fall kunna svara på, käre vän.

Detta är inget personligt, det är en analys av läget. Tills sist får jag önska dig ett riktigt Gott Nytt År! Och att Herren håller sin hand över både Sverige och oss personligen.

SHALOM!

Svara -   - 31/12-17 17:18 -


bengt

samtidigt blir en rätt stor del av muslimerna i sverige frälsta

och fler lär det nog bli

även somalier tror jag kan komma att bli frälsta

och dom flesta är inte så positiva till islam i sverige

tror att det kan bli bråk mellan svenskar och muslimer framöver

om dom fortsätter och beter sig illa

Svara -   - 31/12-17 17:46 -


JL

Bengt, det är inget fel att vara positiv, men att måla upp att en rätt stor del av muslimerna blir kristna, är inte en korrekt beskrivning av verkligheten.

Svara -   - 1/1-18 10:06 -


bengt

det handlar säkert om omkring 1000 muslimer

kanske några tusen

men fler kan det säkert bli framöver

Svara -   - 1/1-18 10:35 -


bengt

många muslimer i sverige är nog trötta på

islam

dom föds ju in i eländet

blir ju islams fångar

och rätt många är sekulära muslimer

Svara -   - 1/1-18 10:39 -


JL

Bengt, det har kommit mer än en miljon muslimer, 1000 st blir alltså en promille. Att kalla en promille en rätt stor del är inte en korrekt beskrivning av verkligheten. Det är dock en beskrivning som sprids utav samma folk som brukar köra de tidigare nämnda lögnerna. Jag förstår att det är deras ord som kommer ur din mun.

Kolla här. Ledarskapet har valt att en human flyktingpolitik är viktigare än Gud. De har letat upp verser och kapitel som gött avfallet. Och nu sitter ledarna och försöker lämpa över surdegen på alla andra, för de kan inte se sitt avfall eller sina lögner. Och som grädde på moset så har vi äkta marxister som aktivt arbetar för att förstöra kristendomen i våra egna led. Så nej, bengt, det går inte bra nu. Det är endast ytterligare en lögn. Sverige är jätteilla ute. Kristendomen är jätteilla ute.
Antingen håller man Gud helig och sätter han först och får leva i det land som Gud har gett oss, eller så överger man Gud blir därmed utrotad. Det var det som var dealen och den går inte att förhandla om. Att hålla Gud helig. Och det har vi brutit.

Svara -   - 1/1-18 12:49 -


bengt

jag har inte förnekat det du skriver helt

och håller med om att omkring tusen eller

några tusen inte är mycket

men jag är rätt säker på att det kommer betydligt fler inom närmsta tiden

och jag tycker också det är för många muslimer som kommit till sverige

samtidigt tror jag det kan bli färre framöver

av olika skäl

Svara -   - 1/1-18 13:08 -


Tessy

Svårt att värja sig från det missmod som kommer över en då det känns som att Sverige är på väg mot sin undergång. Känns som en törn i hjärtat då min dotter sannolikt inte kommer att uppleva samma trygga uppväxt som jag hade,.

Vi bor än så länge i en idyll, en sagolik tillvaro för ett barn att växa upp i. Inser dock att det bara är en tidsfråga innan allt förändras. Sen är det väldigt svårt att kännas tilllfreds med den gemytliga tillvaro man lever i när man är medveten om att i många av Sveriges förorter (nogozoner)sitter människor inne i sina bostäder och räds att gå ut. Käre Jesus, hjälp vårt land. Hjälp oss att inte drabbas av vrede, utan låt din vilja ske. Hjälp oss att få mod att gå ut med evangelium till de människor som är i behov av det. kanske kan då allt som verkat hopplöst vändas till något gott. Vi kan inte annat än be till Jesus....

Svara -   - 1/1-18 23:47 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?He married hologram Hatsune Miku

Troud syn hologram

Akihiko Kondo holding in hânpop ferzje fan 'e hologram Hatsune Miku wa't er troude. Image Boarne: Facebook.

In 35-jierrige man yn Japan hat troud in hologrom. It houlik koste 160.000 kroanen. In pop dy't de froulike kompjûter programma.

7

Läs allt!


Heaven TV7 wijde yn Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin en Christer Åberg

TV produsint Ruben Agnarsson, oprjochter en presidint Martti Ojares, kanaal manager Daniela Persin en Christer Åberg.

Ik waard útnoege foar it kristlik tillevyzje kanaal Heaven TV7 syn studio iepening yn Uppsala.

17

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Jezus triple world-histoaryske oerwinning

Reader Mail troch nils 

Jezus triple world-histoaryske oerwinning, Gods jefte oan alle minsken fan 'e wrâld. Dat Jezus Kristus dien troch syn soendei wie in ferskuorrende Triple oerwinning! De útdaging wie 3 ferskillende gebieten dy't Er foar God de heechste rjochter en foar't: De geast wrâld moat winne.

5

Läs allt!


Flat grûn is unscriptural

Flat grûn is unscriptural

As jo ​​lêze de Bibel, kinne jo dúdlik sjen dat de ierde is rûn. As de ierde net rûn dan Jezus soe nommen troch ende wer troch oansjoen doe't er seit dat it sawol dei en nacht op ierde, doe't er bringe thús alle bewarre oan 'e himel.

12

Läs allt!


Nije DVD! Fragen en antwurden oer de ein tiden en syn eveneminten

By Holger Nilsson 

Nije DVD!  Fragen en antwurden oer de ein tiden

Jo no hawwe de mooglikheid om diel te nimmen yn dizze nije DVD oer it ein-tiid barren.

7

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


UN wol in wrâldwiid regear binnen 12 jier

By Mikael Walfridsson 

Aginda 2030 - UN wol in globale regear binnen 12 jier

Wolfgang Ishinger: "Wy libje yn in tiid dêr't de ynternasjonale wrâld oarder stoart rjocht no. Yn dizze fakuüm besiket alles om te sjen hoe fier se kinne gean. Der is ferlet fan in wrâldwiid regear. "

36

Läs allt!


Dei ynterviewd Christer Åberg op gearspanning teoryen

Dei ynterviewd Christer Åberg op gearspanning teoryen

De krante Dei. 

De krante De dei hat by Jonathan Sverker ynterviewd my en ferskate oaren op gearspanning teoryen en makke in bêst seis siden lang útwurke artikel.

18

Läs allt!


De earste opstanning

Christer Åberg en Reine Jonsson talks sprekt fan 'e earste opstanning yn Nässjö mienskip radio.

1

Läs allt!


Foarme wurdt taak te stean efter de dûns klassen en yoga?

By Holger Nilsson 

Foarme wurdt taak te stean efter de dûns lessen en kursussen yn yoga?

Oangeande Form, har eigen presintaasje as dizze: "bilda foar Tsjerke en Maatskippij, de koarte foarm Form, earder neamd net-conformist edukative feriening, is ien fan Sweden syn tsien stúdzje."

47

Läs allt!


16 Bibel fersen oer ûntfangst Jezus for rêding

ûntfange Jesus

Hjir ik list ferskate Bibel fersen as elkenien is it punt om ûntfange Jezus. Der binne mear Skriften oer dit, dat ik haw net opnomd hjir. En al dizze fersen docht bliken dat jo moatte oanfurdigje Jezus!

0

Läs allt!


Foto út myn bernetiid - Christer Åberg

Amazing foto fan Christer Åberg as in bern! 

Christer Åberg shoot in ko

Jo sjit my in ko mei in doaze kamera op 'e pleats ik opgroeid. Ik bin wearing houten klompen en oare frjemde klean.

7

Läs allt!


Parochys fieren Halloween mei Zombies en dûnsjend skeletten

By Mikael Walfridsson 

Halloween yn 'e tsjerke

Halloween is in troch ende wer troch occult en tsjustere tradysje dat hat neat mei de Heare te dwaan. It byld is fan in gemeente yn 'e Feriene Steaten, dy't verbazingwekkend kieze te lûken de Halloween tema yn' e gemeinte.

24

Läs allt!


Porn Surfer - I?

Christer Åberg hat krigen afpersing mailtsjes dat hy soe hawwe surfed porn. 

19

Läs allt!


De winske - Part Sixteen

Christer Åberg tsien jier

Ik haw earder sein, dat ik wist net bysûnder folle oer myn eftergrûn. Wat myn âlden binne en wat eftergrûn se ha ik wit it net. Doe ien kear ik krige moetsje myn mem fertelde my hja wie in bytsje hastich, lykas yn it foarbygean, dat myn pake en beppe soe west hawwe yn de Mission tsjerke, mar it liket dat se letter soenen hawwe útgien. 

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Twa falske beweart dat de Koran en de Islam basearre harren ideeën jouwe op

Reader Mail troch nils

Islam klaimt dat se ôfstamme fan Abraham troch Ismaël, en dat Muhammad, lykas Abraham beseft dat der is mar ien God, Allah!

3

Läs allt!


Homophobes binne minder yntelliginte oanspraken ûndersyk

Homophobes legere IQ

Foto: Nyheter24. 

Nyheter24 yntelliginsje befrijt minsken dy't tsjin homoseksualiteit om't se beweare se minder yntelliginte as oare minsken. 

12

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


De ateïst dy't kaam ta naught

By Holger Nilsson

De reis gie fierder - Simon Ådahl

Lês de fassinearjende evenemint dêr't de ateïst en syn ûntkenning kamen to neate gean.

1

Läs allt!


Annie Loof moat wachtsje

Annie Loof moat wachtsje

Foto: Aftonbladet. 

Stefan Norlén no wol nimme in aktivere rol by de oerheid formaasje en te ûndersykjen fjouwer regear alternatyf. Dus de taak is op dit stuit net by steat om te centerpartieldaren Annie Loof sa't is spekulearre.

8

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 46, lördag 17 november 2018 kl. 09:47

Jesus söker: Naemi, Naima!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Stefan Löfven hat mislearre te foarmjen fan in regear

Stefan Löfven hat mislearre te foarmjen fan in regear

Foto: Aftonbladet. 

Stefan Löfven hat mislearre te foarmjen fan in regear. Is de missy no nei Center Party lieder Annie Boerstra?

8

Läs allt!


Senaste kommentarer


Feiten oer Halloween

Reader Mail by Sigvard Sword

De spiker yn in bern

"Dus dat is hoe't se deadzje, beppe, heit, Siblings, freonen soene útsjen as se werom út 'e deaden as spoeken, skeletten en demoanen!"

8

Läs allt!


Alve Joaden waarden deasketten ta de dea yn 'e synagoge yn de Feriene Steaten

Joaden gunned in synagoge

Foto: svt.se.

Alve Joaden waarden deasketten nei dea sneon yn in synagoge yn de Feriene Steaten troch in iensume assailant. Hy rôp, "Alle Joaden moatte stjerre" en oare anti-Semityske leuzen doe't hy stapte yn en begûn fotografearjen om har hinne.

2

Läs allt!


Tsjerken kinne Moslim gebed

Muslim gebed yn tsjerken

Foto: Day. 

No it hat eins gien te fier! De deis lies ik dat Saronförsamlingen yn Göteborg is ien fan de tsjerken dy't tastean islamityske gebed yn de tsjerke terrein.

44

Läs allt!


Extras: Christer Åberg syn boek noch yn stock

Skilje foar Christer Åberg syn boek De langste nacht. En jo kinne ek jaan jo stipe oan it blog site Apg29.nu.

0

Läs allt!


Annie Loof foarmet it regear?

Annie Loof foarmet it regear?

Foto: Aftonbladet. 

Sil Annie Loof premier, ik sil ivich wêze oertsjûge dat der in soarte fan elite yn 'e eftergrûn dy't bestjoere en dat dit stie yn de plannen en bestjoerd troch harren.

41

Läs allt!


Tiid Sign: Youtube teach del yn 'e wrâld

By Mikael Walfridsson 

Tiid Sign: Youtube teach del yn 'e wrâld

En as it slagget, te stillein YouTube foar de hiele wrâld syn befolking op elts ien kear, dus dat seit my dat wy binne op 'e wei nei getting in wrâldwide kommunikative systeem wêryn wy kinne beynfloedzje en berikke hast alle minsken op ierde ien en deselde tiid.

5

Läs allt!


Trije bylden fan Jezus yn it Alde Testamint

Reader Mail troch Leif Boman 

Mei ús eagen fêst op Jezus as sadanich (Hebreeërs 12) ropt, dan wist safolle fan it Alde Testamint ferhalen mei Geast syn help.

5

Läs allt!


88 sekonden goed nijs

Reader Mail by David B

It blide boadskip. 

7

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Trinity taljochte yn in hiel ienfâldige wize

Christer Åberg ferklearret yn in hiel ienfâldige manier, it Trinity en hoe't God stjoerde syn Soan yn 'e wrâld, dy't op syn beurt stjoerde de Hillige Geast.

4

Läs allt!


de rispinge

By Tage Bergman 

de rispinge

Tage Bergman diele nijsgjirrige gedachten oer de ferskillende rispinge kear dat wy sjogge yn 'e Bibel. Dy rispinge tiid praten tagelyk as kinne wy ​​ferwachtsje dat de wille fan 'e Ledegearkomste fynt plak.

8

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 452 335 063 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 011 bloggartiklar, 91 614 kommentarer och 59 874 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp