882 online! | Sidvisningar idag: 203 001 | Igår: 183 483 |

www.apg29.nu

Annons

It pushed mear yn Sweden as yn de measte Europeeske lannen

Hast fiif kear safolle Shootings yn Sweden as yn de rest fan Europa. It ferhuze folle mear yn Sweden as yn de measte oare Europeeske lannen, relative ta befolking. De ûndersikers kinne no fêststelle nei it útfieren fan de grutste stúdzje op it ûnderwerp.

Minsken yn Sweden echt nedich Jezus! It is allinnich wa't kin bewarje en besparje!


boarne:

https://www.apg29.nu/a/36


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg Friday 29 December 2017 22:17 | #våld #skjutningar #europa | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


36 kommentarer

Prinsen

Off topic; svenska regeringen subventionerar penisbild i New York: http://www.thelodownny.com/leslog/2017/12/local-residents-complain-about-penis-mural-on-broome-street.html

Svara -   - 29/12-17 22:22 -


Prinsen

”HERREN skall skicka över dig ett folk fjärran ifrån, ifrån jordens ända. likt örnen i sin flykt, ett folk vars språk du icke förstår, ett folk med grym uppsyn, utan försyn för de gamla och utan misskund med de unga. Det skall äta upp frukten av din boskap och frukten av din mark, till dess du förgöres, ty det skall icke lämna kvar åt dig vare sig säd eller vin eller olja, icke dina fäkreaturs avföda eller dina fårs avel, till dess det har gjort slut på dig. Och det skall tränga dig i alla dina portar, till dess dina höga och fasta murar, som du förtröstade på, falla i hela ditt land. Ja, det skall tränga dig i alla dina portar över hela ditt land, det land som HERREN, din Gud, har givit dig.

Om du icke håller alla denna lags ord, som äro skrivna i denna bok, och gör efter dem, så att du fruktar detta härliga och fruktansvärda namn »HERREN, din Gud», så skall HERREN sända underliga plågor över dig och dina efterkommande, stora och långvariga plågor, svåra och långvariga krankheter. Han skall låta komma över dig alla Egyptens sjukdomar, som du fruktar för, och de skola ansätta dig. Och allahanda andra krankheter och plågor, om vilka icke är skrivet i denna lagbok, skall HERREN ock låta gå över dig, till dess du förgöres. Och allenast en ringa hop skall bliva kvar av eder, i stället för att I förut haven varit talrika såsom stjärnorna på himmelen; så skall det gå dig, därför att du icke hörde HERRENS. din Guds, röst. Och det skall ske, att likasom HERREN förut fröjdade sig över eder när han fick göra eder gott och föröka eder, så skall HERREN nu fröjda sig över eder, när han utrotar och förgör eder. Och I skolen ryckas bort ur det land dit du nu kommer, för att taga det i besittning.”

‭‭5 Mosebok‬ ‭28:49-52, 58-63‬ ‭SVEN‬‬

Svara -   - 29/12-17 22:26 -


Lena Henricson

Hörde just på nyheterna att ungdomar nu skjuter nyårsraketer mot människor och husfasader! Vore bra om man snart satte stopp för raketer och fyrverkerier!

Svara -   - 29/12-17 22:31 -


Niklas Jönsson

Ja! Det tycker jag också, det går faktist alldeles utmärkt utan dom.Vad är det man firar egentligen med fyrverkerierna mer svält, torka, översvämningar, skyfall,mord,krig,jordbävningar och hot om till att börja med om kärnvapenkrig och klimatförändring. För mig är det inget att fira dessutom fördärvar fyrverkerierna miljön ännu mer och dessutom beskjuter ungdomarna i Landskrona brandkåren med fyrverkerier inte direkt det som man ska ha fyrverkerierna till.

Svara -   - 29/12-17 23:30 -


bengt

många har tappat helt respekten för andra

och andras ägodelar tyvärr

dom verkar inte veta vad dom gör

Svara -   - 30/12-17 00:04 -


Niklas Jönsson

Svar till Bengt När spriten,narkotikan och satan går in går vettet ut.

Svara -   - 30/12-17 01:00 -


JL

Svar till Niklas Jönsson.

Nu är det inte fyrverkerierna som är problemet, utan människor. Vi har haft fyrverkerier länge i Sverige och klarat av att sköta det.

Svara -   - 30/12-17 07:22 -


Lena Henricson

Fyrverkerier: 1)pengar som kunde används bättre går upp i rök. 2)Ögonskador,handskador etc. 3)Människor som flytt från krig, återupplever krigets fasor. 4)Djur blir mkt. rädda. 😭 5)En solnedgång kan ofta vara mycket vackrare. 😊

Svara -   - 30/12-17 08:59 -


bengt

jo det är ju så det är

Svara -   - 30/12-17 09:29 -


Niklas Jönsson

svar till JL och Lena Henricson artikeln som christer åberg skrev var ju faktist skjutningar med pistol och liknande och inte skjutning av fyrverkerier som ni har fått för er om,bara en liten enkel upplysning.

Svara -   - 30/12-17 10:17 -


Lukas

När ska kyrkfolket komma till besinning över utvecklingen och sluta kalla det för utmaningar? Läs Ann Heberleins analys av året som gått: ledarsidorna.se/2017/12/2017-aret-da-verkligheten-knackade-pa/

Svara -   - 30/12-17 10:30 -


bengt

det är ju ett stort problem detta

och mycket allvarligt

Svara -   - 30/12-17 11:09 -


Lena Henricson

Svar till Niklas Jönsson

Du har alldeles rätt. Kunde bara inte låta bli att reagera mot fyrverkerierna nu inför nyåret. Och de tilltagande skjutningarna i Sverige är ju ännu allvarligare. Vi behöver be om väckelse,att folk blir frälsta och börjar leva för JESUS istället!

Men apropå fyrverkerier tänker jag tillbringa årsskiftet tillsammans med en grupp,som inomhus i vår kyrka BER in det nya året utan några som helst fyrverkerier.

Svara -   - 30/12-17 11:56 -


JL

Svar till Niklas Jönsson.

Så här skrev du:

" För mig är det inget att fira dessutom fördärvar fyrverkerierna miljön ännu mer och dessutom beskjuter ungdomarna i Landskrona brandkåren med fyrverkerier inte direkt det som man ska ha fyrverkerierna till"
Så här svarade jag:
"Nu är det inte fyrverkerierna som är problemet, utan människor. Vi har haft fyrverkerier länge i Sverige och klarat av att sköta det"
Det är inte vapen, fyrverkerier mm som är problemet. Det är människor som beter sig illa som är problemet. Det spelar ingen roll om du får igenom förbud mot vapen, fyrverkerier + sprit osv. De kommer bara kasta stenar istället. Förbjuder du stenar så kommer de kasta kottar eller något annat.

Svara -   - 30/12-17 15:06 -


bengt

jo det är väl så

Svara -   - 30/12-17 15:18 -


JL

Här en video från malmö förra året.

https://www.youtube.com/watch?v=_xvWVHF68qA

Svara -   - 30/12-17 15:26 -


Lukas

Rekommenderar Mohamed Omars artiklar. Som exmuslim har han god inblick i samhällsutvecklingen. Denna tar upp skjutningarna: detgodasamhallet.com/2017/12/30/for-att-minska-skjutningarna-asylstopp/#more-10844

Svara -   - 30/12-17 15:44 -


bengt

bor han i sverige?

Svara -   - 30/12-17 16:55 -


BrorK

Svar till Prinsen .

Ja, Prinsen, det är sådana kvinnor som Carolina Falkholt som vi föder upp! Det är inte undra på att Gud spyr ut oss från vårt land.

Svara -   - 30/12-17 18:57 -


Micke Stensson

I can only say ” cheap grace ” !

Micke Stensson

www.mickesten.wordpress.com

Svara -   - 31/12-17 06:13 -


Andy

Svar till JL.

Jaså har vi klarat att sköta det?🤔 hmm låt mig tänka lite på det du skrev här. Okej nu har jag tänkt lite 😃, tänk alla djur som lider på grund av dessa fyrverkerier och alla som skadas varje år ca 100 personer enligt statistik. Antalet insatser till bränder fördubblas under nyår jämfört med andra dagar under jul och nyårshelgen. Fyrverkerier står för en stor andel av denna ökning.

Så vad är poängen med att använda fyrverkerier när djur och människor skadas av det?

Svara -   - 31/12-17 09:11 -


Rolf

Vi utmärker oss som land och samhälle på alla slags vis.Kanske det värsta segregerade och sekulariserade landet i Europa. Samtidigt som vi välkomnat utan urskiljning all slags flyktingar de senaste åren. Både förföljda krigsflyktingar men bland dessa säkert även kriminella flyktingar. Respekten för den kristna tron är svag medan respekten för ex islam är stark här. Den kristna tron har börjas ses som en tidsfördriv och är inte välkommen i många sammanhang ex, i skolor eller med symboler som kristuskors bärande runt halsen på flera arbetsplatser. Däremot är Hijab (täckning av huvud) en symbol för kvinnor inom Islam helt ok även på arbetsplatser som sjukhus där kristet kors inte får användas av personal. Det ger ett svenskt samhälle där invandrare inte respekterar svenskar och våra värderingar och då är nästa steg att ta över samhället. Inte bara dessa grupper från krigshärjade länder utan även från maffiagrupper bestående från forna öststater. De svenska kriminella gängen blir få då de inte respekteras av de mer inarbetade gängen o krig mellan dessa uppstår med dödsskjutningar som ett tecken på detta. Vi hade inte dessa problem i ökande grad när vi slog vakt om det svenska i samhället och värderingarna i det plus den kristna tron.

Vi är på katastrofkurs mot framtiden i Sverige föregångare som alltid. Nog kan utlandet lära mycket genom att studera det svenska samhället av idag inte som förr att lära något positivt utan som en varning för hur det kan gå.

Svara -   - 31/12-17 09:32 -


JL

Svar till Andy.

Andy,

hur många tror du inte skadas utav skidåkning per år. Skall vi förbjuda det med?

Svara -   - 31/12-17 10:40 -


JL

Svar till Rolf.

Håller med dig Rolf,

men frågan vi skall ställa oss är nog hur det kunde bli såhär? Än mer, vart hän går vi nu? Hela den kristna framtiden är ju borttagen i Sverige, än värre, det är våra ledare som drivit på denna utveckling.
Jämför med ett land som fortfarande är kristet, alltså Polen, hur pass skilda människor uppträder. I Polen ställer sig kristna i en symbolisk mur för att hindra att islam kommer in. I Sverige ljuger våra ledare för att vi skall acceptera en hög invandring av muslimer och kristna blir som besatta och börjar tjäna odjuret. Och ur munnarna hörs en strid ström av lögner:
"Vi skall rädda pensionerna"
"Det är barn som kommer"
"Vi tjänar på invandringen"
"Invandring orsakar inte islamisering"
"Invandring ger inte ökad kriminalitet"
Vad är det som händer? Är de besatta? Varför jobbar de för odjuret och var kommer alla lögner ifrån? Och framför allt, hur kan den kristna kroppen ta emot sådana lögner och avfall från Gud, utan att göra motstånd. Varför gör vi inte motstånd som Polen? Istället välkomnar vi den nya Guden och tar in den och säger att vi är kristna för att vi välkomnar den nya Guden?
Jag fattar faktiskt ingenting av denna värld längre.

Svara -   - 31/12-17 11:14 -


bengt

men än kan människor vakna upp

det kanske håller på att ske nu

nästa år blir kanske året då dom flesta

vaknar upp

vi får be för det

hoppas på det

Svara -   - 31/12-17 12:18 -


Andy

Svar till JL.

Ditt resonemang här är på låg nivå skulle jag vilja uttrycka mig. Jag förväntar mig ett mer utförligt svar. Bättre än så här kan du nog formulera ett svar.

Dina jämförelser går jag inte in på..
Men att fyrverkerier bör förbjudas är inte mig emot. Då kan de små djuren må bättre och mindre olyckor 😊.
GOTT NYTT ÅR OCH GUDS VÄLSIGNELSE

Svara -   - 31/12-17 12:29 -


bengt

polen är ju inte så kristet land egentligen

så gott som alla där är ju katoliker

men dom har mer åsikter som stämmer överens med bibeln där

eller dom vet att abort och homoäktenskap är fel tex

Svara -   - 31/12-17 13:16 -


JL

Bengt,

Med det sagt, så har inte Polen bjudit in den andra guden. Det har vi gjort. Vi som är så mycket mer kristna än katoliker.

Svara -   - 31/12-17 17:03 -


Erik S

Svar till Andy.

Tycker både Rolfs och JL:s inlägg är ganska vederhäftiga. Varför är JL:s svar på en låg nivå? Du går inte in på hans jämförelser. Och varför inte då?

Det kan inte ha undgått dig, att Sverige håller på att islamiseras, eller? Islam flyttar hela tiden fram sina positioner på alla områden. Hijab ska snart få bäras överallt t.ex. Vilka signaler sänder det? Moskéer får byggas i alltfler städer. Kriminella invandrargäng, som ofta är muslimer, tar över förorterna i större städer.

Bland invandrarna kommer flera som är kriminella, flera som är psykiskt labila och utgör en stor potentiell risk. Att invandrare står för den stora ökningen av sexuella brott, kan väl inte heller ha undgått dig. Skjutningarna har ökat dramatiskt.

Sverige är verkligen illa ute. 2018 kommer kanske omkr. 75000 invandrare till. Detta ställer oerhörda krav på alla instanser i samhället, från sjukvård till rättsväsende.

Så både Rolf och JL:s inlägg innehåller en bra bild av läget. Varför är vi i Sverige betjänta av en "massinvandring" av muslimer? Det borde du i så fall kunna svara på, käre vän.

Detta är inget personligt, det är en analys av läget. Tills sist får jag önska dig ett riktigt Gott Nytt År! Och att Herren håller sin hand över både Sverige och oss personligen.

SHALOM!

Svara -   - 31/12-17 17:18 -


bengt

samtidigt blir en rätt stor del av muslimerna i sverige frälsta

och fler lär det nog bli

även somalier tror jag kan komma att bli frälsta

och dom flesta är inte så positiva till islam i sverige

tror att det kan bli bråk mellan svenskar och muslimer framöver

om dom fortsätter och beter sig illa

Svara -   - 31/12-17 17:46 -


JL

Bengt, det är inget fel att vara positiv, men att måla upp att en rätt stor del av muslimerna blir kristna, är inte en korrekt beskrivning av verkligheten.

Svara -   - 1/1-18 10:06 -


bengt

det handlar säkert om omkring 1000 muslimer

kanske några tusen

men fler kan det säkert bli framöver

Svara -   - 1/1-18 10:35 -


bengt

många muslimer i sverige är nog trötta på

islam

dom föds ju in i eländet

blir ju islams fångar

och rätt många är sekulära muslimer

Svara -   - 1/1-18 10:39 -


JL

Bengt, det har kommit mer än en miljon muslimer, 1000 st blir alltså en promille. Att kalla en promille en rätt stor del är inte en korrekt beskrivning av verkligheten. Det är dock en beskrivning som sprids utav samma folk som brukar köra de tidigare nämnda lögnerna. Jag förstår att det är deras ord som kommer ur din mun.

Kolla här. Ledarskapet har valt att en human flyktingpolitik är viktigare än Gud. De har letat upp verser och kapitel som gött avfallet. Och nu sitter ledarna och försöker lämpa över surdegen på alla andra, för de kan inte se sitt avfall eller sina lögner. Och som grädde på moset så har vi äkta marxister som aktivt arbetar för att förstöra kristendomen i våra egna led. Så nej, bengt, det går inte bra nu. Det är endast ytterligare en lögn. Sverige är jätteilla ute. Kristendomen är jätteilla ute.
Antingen håller man Gud helig och sätter han först och får leva i det land som Gud har gett oss, eller så överger man Gud blir därmed utrotad. Det var det som var dealen och den går inte att förhandla om. Att hålla Gud helig. Och det har vi brutit.

Svara -   - 1/1-18 12:49 -


bengt

jag har inte förnekat det du skriver helt

och håller med om att omkring tusen eller

några tusen inte är mycket

men jag är rätt säker på att det kommer betydligt fler inom närmsta tiden

och jag tycker också det är för många muslimer som kommit till sverige

samtidigt tror jag det kan bli färre framöver

av olika skäl

Svara -   - 1/1-18 13:08 -


Tessy

Svårt att värja sig från det missmod som kommer över en då det känns som att Sverige är på väg mot sin undergång. Känns som en törn i hjärtat då min dotter sannolikt inte kommer att uppleva samma trygga uppväxt som jag hade,.

Vi bor än så länge i en idyll, en sagolik tillvaro för ett barn att växa upp i. Inser dock att det bara är en tidsfråga innan allt förändras. Sen är det väldigt svårt att kännas tilllfreds med den gemytliga tillvaro man lever i när man är medveten om att i många av Sveriges förorter (nogozoner)sitter människor inne i sina bostäder och räds att gå ut. Käre Jesus, hjälp vårt land. Hjälp oss att inte drabbas av vrede, utan låt din vilja ske. Hjälp oss att få mod att gå ut med evangelium till de människor som är i behov av det. kanske kan då allt som verkat hopplöst vändas till något gott. Vi kan inte annat än be till Jesus....

Svara -   - 1/1-18 23:47 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Sjoch út foar de koekoek

Tekst en foto 's by Reine Jonsson 

Koekoek wurdt fieden troch it útwreide pipe ljurk - Watch út foar de koekoek

In folwoeksen weide ljurk piip fuorret in koekoek. 

Wannear't gökägget útbret út koekoek triuwt út de earme lytse ljurk en de koekoek chicks binne dan autocrats en de ienige Lärche pear syn geunst. Dêr neidat, hy wurdt mear en mear hegere yn it nêst tsjin harren pleechâlden en stress it pear hieltyd mei har biddeljende foar mear iten.

2

Läs allt!


Grutskens flaggen yn Göteborg ôfnommen foar de Islam

Nancy Ajram

Picture from Youtube Nancy Ajram. 

Doe't de Arabyske Superstar Nancy Ajram kaam nei Göteborg fêstmakke grutskens flaggen del. Sûnt se ferskynt nei 99 prosint yn de islamityske wrâld!

25

Läs allt!


Hjir binne de nije kids 'moade, dat makket de hiele netwurk te siede

Reader Mail by Katty 

painted hynder

Foto: Facebook. 

Dy bern moatte hearren oer it praat dat Jezus kin allinnich fine it leauwen yn harren libben! Ek smeer de hiele Pony Pride mei ferskillende kleuren! 

7

Läs allt!


Misjonaris Missions yn de Filipinen yn septimber

Reader Mail by Jorgen Milton 

Doe't ik seis jier lyn foar it earst besocht de Ati-folk fan 'e Filipinen, ik koe net leauwe de leafde ik soe gean nei dizze minsken. 

5

Läs allt!


Man, do is net in baarch!

Comment by Katrina 

Man, do is net in baarch!

Foto: Aftonbladet. 

Man is ûntstien út bargen, dat moat wêze wier omdat it seit yn Aftonbladet.

4

Läs allt!


In blik op de benearing

By Mikael Walfridsson 

Sinnewizer yn it sân

As wy prate oer arbeidskosten pine, it is echt in tarieding en in meidieling oan dat wat it Boek fan Iepenbiering foarseit. 

5

Läs allt!


100 auto ferbaarnd yn ferskate stêden - terrorisme strafbere

Auto brannen yn Göteborg

Escondidos Torg yn Göteborg op moandei jûn. Foto: zagros Hama. 

Cars set brân yn ferskate plakken yn de Göteborg gebiet, mar ek yn Trollhättan, Lysekil en Falkenberg. About 100 auto binne ferbaarnd yn de regio.

83

Läs allt!


Grutskens ja geweld, sadisme en drugs

Dogs yn Pride

Grutskens ja geweld en sadisme, en tsjocht de besikers: "Enjoy the closeness en ôfstân, tearens en sadisme, estetyk en oerhearsking."

21

Läs allt!


Wêrom get married?

Wêrom gean om troud?

Wêrom get married? Is it om seks of is der in gruttere doel?

15

Läs allt!


Dog krige it pakket - moast ûndertekenjen en bewiis fan identiteit

Ien hûn krige in pakket fan PostNord

Foto: Aftonbladet. 

De hûn Kimberli wie in pakket yn de post út Ingelân. Mar om it pakket wie de hûn sels moast ophelle wurde, lit identifikaasje en meld mei syn klauwen dat hie ynkleure mei in inket pad.

30

Läs allt!


Man, do bist net in kat!

cat

In pear jier lyn seach ik op Aftonbladet syn web TV in jonge frou, dy't tocht dat se wie in kat. 

10

Läs allt!


Net gean werom nei Sodom

Sodom en Gomorra

Lot waard rêden fan sûnde stêd fen Sodom doe't hy waard ûntfierd troch legers. Mar nei't Abram hat tuskenbeide en rêden Lot en syn famylje en de minsken as se werom nei de stêd fan 'e sûnde. Myn freon: Jo moatte net keare werom nei Sodom neidat jo binne fêstlein. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Wurd fan Life syn boekhannel imbued mei katolike literatuer

Reader Mail by Pelle Lindberg 

Gjin oare goaden troch Arne Imsen

It boek "Gjin oare goaden" is ferkocht mear as ik hie dreamde. De earste edysje is no út. 

39

Läs allt!


Hy seach Stephen Hawking yn 'e hel en demoanen oanfallen op predikanten

Reader Mail troch nils 

hel

De moarn fan 15 april 2018, ik begûn, Cesar Sandova Honduras, oanbid de Heare en middei. 12 Ik seach de Heare begûn te sjen litte my nije dingen. Tocht dat de Heare soe bliuwe te sjen litte mear fan it keninkryk fan 'e himel, mar it wie net sa. Doe't de Heare naam myn geast fan it lichem, mar diskear nei it plak fan 'e pine.

146

Läs allt!


Wat grutte Creator wy hawwe!

Moat sjoen! Watch dit leauwen video hjir de grutte en machtige God Skepper!

3

Läs allt!


Annons


Wat makket de dief?

Tjiven

"As jo ​​sille begripe dat as it hûs eigner wist doe't nachts de dief kaam, dan soe er bliuwe wekker en net tastean immen bruts yn syn hûs."

8

Läs allt!


Yn it ljocht kaam de homo út

Yn ljocht kaam út

In poignant, tinken-provoking dokumintêre op himel TV7, dêr't professionals diele harren ynsichten en eardere homoseksuelen fertelle oer harsels, oer freugde en fertriet en it libben-feroarjende moetings.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, söndag 19 augusti 2018 kl. 20:52

Jesus söker: Magnus, Måns!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Sweedsk politikus en heit fan lytse bern oppakt yn Libanon

gabriel MARAWGEH 

Foar hast in moanne, Roni Doumit, in Syryske Kristlike Sweedsk politikus en heit fan 'e lytse bern, oppakt yn Libanon is ûndúdlik. 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


De gefolgen fan it homohoulik yn Massachusetts

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

Sjoch de harrewarren dokumintêre 'De gefolgen fan homohoulik yn Massachusetts' op Heaven TV7. 

14

Läs allt!


Christer Åberg noch boast oer Jezus

Christer Åberg - De blogger, dy't hat oer Jezus

Chris is in bekend blogger ûnder sawol kristenen en net-kristenen yn Sweden. Hy biedt Jezus nei oanlieding fan 'e hjoeddeistige maatskiplike en persoanlike problemen. Hostess is Daniela Persin.

0

Läs allt!


Christer Åberg in Apg29 TV

Christer Åberg yn Apg29 TV.

Mei ienfâldige middels Ik haw dien op myn sliepkeamer yn in TV studio! Hoe is dat mooglik?

2

Läs allt!


No do silst hearre! - Apg29 by Christer Åberg

No do silst hearre! - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg spyljen en sjongen en praten oer Jezus en Apg29.nu.

0

Läs allt!


It tsjuster fan 'e Pride

De kleurrike dark

Claphaminstitutets ferslach op de Pride. 

Grutskens showcases in affirmative hâlding foar drugs, sadisme, pine en prostitúsje.

13

Läs allt!


In breder perspektyf

Reader Mail by David B 

Self-Centering wie beskamsume predikant fan Jona yn it Alde Testamint. Hy ûntsnapt Gods oprop, mar feroare syn geast op it lêst nei ferskate tsjinfallers. Syn ûntsnapping út God wie it te koste him syn libben. Mar hoewol't er úteinlik die hwet God him hjitten hie, sa syn hâlding is sels-midden.

9

Läs allt!


Aftonbladet ûntsteld dat houlik is de Uny fan in man en frou

Aftonbladet ûntsteld dat houlik is de Uny fan in man en frou

Foto: Aftonbladet.se. 

"Kroaasje, Bulgarije, Letlân, Litouwen, Poalen, Slowakije en Masedoanje hawwe sels grûnwetten dy't definiearje houlik as in Uny fan man en frou, of oare grûnwet redaksje dy't foarkomt itselde-seks houlik," skriuwt Aftonbladet yn in suver fright.

145

Läs allt!


Om him te hâlden oan Jezus - Theo en syn freonen

Om him te hâlden oan Jezus - Theo en syn freonen op 'Heaven TV7.

4

Läs allt!


Sweden bomber Gods oardiel fjurren?

A JAS tastellen hawwe bombardearre bosk brân yn Trängslet yn Dalarna. 

22

Läs allt!


Europa krije 159 miljoen migranten yn 2025, neffens in FN rapport

Migrearjende Crisis planned?

Foto: voiceofeurope.com. 

Europa krije 159 miljoen migranten yn 2025. Dat oppenearret him yn in UN ferslach út 2000.

113

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 835 452 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 780 bloggartiklar, 87 356 kommentarer och 57 658 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp