691 online! | Sidvisningar idag: 81 135 | Igår: 132 077 |

www.apg29.nu

Jėzus sako, kad jis yra Dievas?

Sako Biblija ir Jėzus, kad jis yra Dievas? Šis vaizdo įrašas atskleidžia aiškų atsakymą!Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 21 May 2018 00:39 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


33 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Tom

Alltså jag är inte lika bibelsprängd som många andra här men jag tycker det verkar som att det finns en fader utöver jesus.

"Fadern, sonen och helig ande."

"Sittande på sin faders högra sida, återkommande för att döma"

etc

Svara -   - 21/5-18 09:33 -


Kalle

Svar till Tom.

Det är lite komplicerat utifrån vårt mänskliga perspektiv. Bibeln lär å ena sidan som du säger att Jesus kan agera externt från Fadern. Men den lär också att Fadern och Sonen är ett, och att det bara finns en Gud. Det är det som kallas treenigheten. Det ordet förekommer inte i bibeln, utan det är namnet på vår mänskliga förståelse av Gud som tre personer i en perfekt harmonisk enhet. Jesus är Gud, Fadern är Gud, Anden är Gud, men Gud är en enda gud, inte tre.

Svara -   - 21/5-18 09:48 -


Kalle

Svar till Tom.

Det är lite komplicerat utifrån vårt mänskliga perspektiv. Bibeln lär å ena sidan som du säger att Jesus kan agera externt från Fadern. Men den lär också att Fadern och Sonen är ett, och att det bara finns en Gud. Det är det som kallas treenigheten. Det ordet förekommer inte i bibeln, utan det är namnet på vår mänskliga förståelse av Gud som tre personer i en perfekt harmonisk enhet. Jesus är Gud, Fadern är Gud, Anden är Gud, men Gud är en enda gud, inte tre.

Svara -   - 21/5-18 09:48 -


Daniel Ånséhn

Jag tycker samma sak som Tom,

Stället där Jesus träffade Mose och Elia, så kom ett moln och sa: Detta är mitt älskande son, lyssna på honom. Det är ett exempel.

Jesus sa i en annan ställe att Ingen vet när Jesus återvänder, inte ens Sonen eller änglarna utom fadern.

Ett tredje exempel. När den rike mannen frågade:"Gode mästare, hur ska jag göra för att få komma till himlen." Jesus sa: "Varför kallar du mig god? Ingen är god utom Gud."

Svara -   - 21/5-18 11:18 -


Kalle

Svar till Daniel Ånséhn.

Första exemplet visar på att Fadern och Sonen är distinkta personer. Andra likaså, där Jesus besvarar frågan utifrån sin mänsklighet. Men den tredje är en retorisk fråga Jesus ställer, typ, "förstår du vad du säger?". Jesus såg igenom fjäsket. Det fanns ingen tro på Jesus som Guds son där.

Det finns andra ställen i bibeln som är lika tydliga med att Jesus är Gud, och att det bara finns en gud, och det är Gud.
Gitquestions går igenom det hela rätt bra här:
www.gotquestions.org/amp/Trinity-Bible.html" title="https://www.google.se/amp/s/www.gotquestions.org/amp/Trinity-Bible.html" target="_blank">https://www.google.se/amp/s/www.gotquestions.org/amp/Trinity-Bible.html

Svara -   - 21/5-18 13:16 -


Lena Henricson

JESUS är Gud helt och fullt och också underställd FADERN. Treenigheten är ett mysterium,som vi inte helt kan förstå. Om vi förstod vore vi som Gud själv. Men vi kan ändå ha gemenskap med Gud som Fadern,Sonen och den helige Ande. Tack JESUS för det! 🎶🙏🎶

Svara -   - 21/5-18 22:39 -


Lasse

Svar till Daniel Ånséhn.

Vår Gud Är tre i en. https://youtu.be/8kwkcKR65FI

Svara -   - 22/5-18 00:18 -


Johnny Haglund

En enklare tanke. Gud fanns före allt. Gud skapade ordet (Jesus), Jesus först i skapelsen. Gud sade var det ljus, skapelsen blev till genom Jesus. Alltså Jesus är inte Gud, det finns bara en Allhärskande (fadern), Jesus är Guds son. Han säger jag kan inget göra som inte fadern visar mig. Vi är skapade genom Jesus, och kan inget göra utan honom. Vi har alla ett samband med Gud, men bara Gud är Gud, och bara Jesus är Jesus. Gör som skriften säger, forska i den och se om det kan vara så.

Svara -   - 22/5-18 09:01 -


Leif Boman

Svar till Johnny Haglund.

Så här står det i Bibeln Johnny efter lite forskning!

Jag, jag är Herren . Förutom mig finns ingen frälsare.

Jesaja 43:11

OCH!

I dag har en Frälsare fötts åt er i Davids stad. Han är Messias, Herren .

Lukasevangeliet 2:11

Det finns bara en och samma Frälsare!

Jesu frid...

Svara -   - 22/5-18 10:27 -


per

GUD är som frukten

Svara -   - 22/5-18 11:03 -


Kalle

Svar till Johnny Haglund.

Jesus hävdar i bibeln att Han inte är skapad om man bara förstår vad som sägs. det du påstår är inte bibliskt. Gud skapade inte sitt Ord. Guds ord är Gud. Det här alltid funnits. Se t ex öppningen på Johannes evangelium. Jesus är evig. Jesus är Gud. Jesus är inte skapad.

Svara -   - 22/5-18 13:15 -


Johnny Haglund

I Matteusevangeliet 16:13 säger Petrus att Jesus är den levande Gudens son. Är då Fader och son samma? Jesus fick all makt av Gud i himmelen och på jorden. Om det är samma, varför behövde Jesus få makten av sin fader? Bara en kan väl vara allsmäktig, men lärdom kan ges till alla, framför allt mellan fader och son. Fann Abraham nåd hos Gud eller Jesus? Frågorna är många men tron är individuell. Guds frid.

Svara -   - 22/5-18 14:16 -


Leif Boman

Svar till Johnny Haglund.

Tänk gärna lite på din egen kropp så kan det underlätta förståelsen! En liten men absolut inte fullkomlig liknelse;

När din fot utför en gärning, t.ex tar ett steg eller sparkar något så är det hjärnan som ligger bakom ordern, men! Betyder det att foten inte är du?

Svara -   - 22/5-18 14:30 -


Kalle

Svar till Johnny Haglund.

Du ser gärna till dom ställen där bibeln är tydlig med distinktionen mellan Fadern och Sonen men ignorerar det som tydliggör att Jesus är Gud. Vem är Alfa och Omega enligt Jesaja bok? Vem är Alfa och Omega enligt uppenbarelseboken?

Tron må vara individuell men Gud är en person. Om din individuella tro riktar sig någon annanstans än till Bibelns Gud så kan den inte frälsa dig.

Svara -   - 22/5-18 15:14 -


Johnny Haglund

Svar till Kalle och Leif.

Utan hänvisning. Be till Gud i Jesu namn. Upp 19:15 vem trampar vinet? Upp 19:9 Gud ska du tillbe, Jesu vittnesbörd är profetians Ande. Upp 3:21 Den som segrar ska jag låta sitta på min tron, liksom jag sitter på min faders tron. Upp 5:13 Den som sitter på tronen, honom och Lammet tillhör lovsången. Lukas 3:21 Du är min älskade son, du är min utvalda. Johannes 6:27 Ty på honom har fadern, Gud själv satt sitt sigill. Johannes 8:38 Jag förkunnar vad jag själv har sett hos fadern. Johannes 10:25 Gärningarna jag gör i min faders namn vittnar om mig. Vad jag kan förstå är detta bibliskt, och jag kan inte få det till annat än att Jesus är Guds son, och inte Gud fader.

Svara -   - 22/5-18 15:42 -


Leif Boman

Svar till Johnny Haglund.

Hur kommer det sig att Bibeln som jag tidigare visade för dig säger att det endast finns en enda Frälsare och Gud, men både HERREN JHWH OCH HERREN JESUS KRISTUS?

Svara -   - 22/5-18 15:48 -


Johnny Haglund

sista svar till Leif

För mig är ödmjukhet att lyssna, och försöka förstå hur andra tänker. Man behöver inte dela åsikten, men man har fått se hur andra tänker om saken, och förstå att även den synen finns. Det är klart att Jesus tillhör Guds hus, men det gör även de som är syskon med Jesus de som är frälsta genom tron på Jesus. Då kan man säga att alla är Gudar. Men det finns fortfarande bara en allsmäktig Gud och det är Fadern. Det är bara Lammet som kan ta bokrullen med sigillen ur Faderns hand, (man tar inte något ur sin egen hand). Jesus har av Fader fått all makt i himmelen och på jorden. Guds välsignelse ber jag om över oss alla, i Jesu namn.

Svara -   - 22/5-18 16:20 -


Kalle

Svar till Johnny Haglund.

Då kan du ju försöka vara lite ödmjuk och faktiskt lyssna. Igen, vem är Alfa och Omega?

Svara -   - 22/5-18 16:23 -


Kalle

Svar till Johnny Haglund.

Eller bara läs Johannes...

I begynnelsen var Ordet, och Ordet var hos Gud, och Ordet var Gud. 2 Han var i begynnelsen hos Gud. 3 Genom honom har allt blivit till, och utan honom har inget blivit till, som är till. 4 I honom var liv, och livet var människornas ljus. 5 Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det.

6 En man trädde fram, sänd av Gud. Hans namn var Johannes. 7 Han kom som ett vittne för att vittna om ljuset, för att alla skulle komma till tro genom honom. 8 Själv var han inte ljuset, men han kom för att vittna om ljuset.

9 Det sanna ljuset, som ger ljus åt alla människor, skulle nu komma till världen. 10 Han var i världen och världen hade blivit till genom honom, och världen kände honom inte. 11 Han kom till sitt eget, och hans egna tog inte emot honom. 12 Men åt alla som tog emot honom gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. 13 De är inte födda av blod eller av köttets vilja eller av någon mans vilja utan av Gud.

14 Och Ordet blev kött och bodde bland oss,[a] och vi såg hans härlighet, en härlighet som den Enfödde har av Fadern, och han var full av nåd och sanning. 15 Johannes vittnar om honom och ropar: "Det var om honom jag sade: Han som kommer efter mig är före mig, eftersom han var före mig." 16 Av hans fullhet har vi alla fått, nåd och åter nåd. 17 Ty lagen gavs genom Mose, nåden och sanningen kom genom Jesus Kristus. 18 Ingen har någonsin sett Gud. Den Enfödde, som själv är Gud,[b] och är hos Fadern, har gjort honom känd

Svara -   - 22/5-18 16:33 -


Leif Boman

Svar till Johnny Haglund.

Jag kan delvis förstå ditt resonemang Johnny, men du talar om ödmjukhet. Då borde man verkligen acceptera och ta åt sig Bibelns Ord om att det endast finns en enda Frälsare och Gud, Jesus Kristus!

Jag, jag är HERREN, och förutom mig finnes ingen frälsare.

Jesaja 43:11

Den som är ödmjuk accepterar Bibeln helt och inte endast bitvis!

Lycka till....

Svara -   - 22/5-18 17:04 -


Roine Öberg

Anti Krists Ande erkänner inte att Jesus är Kristus (alltså Gud) kommen i köttet!

Den som förnekar Jesu Gudom har inte den Helige Ande utan Drivs av den här världens Ande, Alltså Antikrists Ande.

Guds Frid

Svara -   - 22/5-18 21:57 -


Johnny Haglund

Vi tror på Gud fader Allsmäktig himmelens och jordens skapare. Vi tror ock på Jesus Kristus hans enfödde son, vilken är avlad av den Helige Ande, född av jungfru Maria, pinad under Pontius Pilatus, korsfäst, död och begraven, på tredje dagen uppstånden igen från det döda. Uppstigen till himmelen, sittande på Gud Faders Allsmäktig högra sida, därifrån igenkommande, till synes levande och dödad. Vi tror ock på den Helige Anden, en helig allmännelig kyrka, de heligas samfund, syndernas förlåtelse, de dödas uppståndelse och ett evigt liv. Trosbekännelsen är den biblisk korrekt? Står det att Jesus är en allsmäktig Gud, eller är han Guds son? Trosbekännelsen har vad jag vet inte ifrågasatts, och kommer inte av mig att ifrågasättas, utan jag tror enligt den.

Svara -   - 23/5-18 08:38 -


Lasse

Svar till Johnny Haglund.

https://youtu.be/8kwkcKR65FI. Jonny vår Gud är tre i en. Önskar dig en Välsignad dag 😊 Lasse

Svara -   - 23/5-18 08:52 -


Mikael W

Svar till Johnny Haglund.

Bilden på den här sedan kanske hjälper dig:

http://www.vesa-annala.se/366970181

Svara -   - 23/5-18 09:02 -


Tom

Att Jesus är vägen till Gud är tveklöst och att ta emot Jesus som sin frälsare är avgörande. Krångligare än så behöver man inte ställa till det.

MEN jag skulle inte bli förvånad om det finns flera olika individer/väsen i Guds härskara.

Det är ett mysterium helt enkelt som vi lär få full insyn i efter jordelivet

Svara -   - 23/5-18 10:17 -


Kalle

Svar till Johnny Haglund.

Det är bibeln som är Guds ord. Varför tror du inte på den? Varför tror du inte på Johannes 1?

Svara -   - 23/5-18 11:08 -


Kalle

Svar till Tom.

Behöver man inte? Räcker det med att tro på vem som helst som heter Jesus? Nej, det finns bara en Jesus som är Herre och Frälsare! Se t ex i matt 16, hur viktigt Petrus uppenbarelse om vem Jesus faktiskt är, är.

Då Jesus kom till trakten av Caesarea Filippi, frågade han sina lärjungar: "Vem säger folket att Människosonen är?" 14 De svarade: "Somliga säger Johannes Döparen, andra Elia och andra Jeremia eller någon av profeterna." 15 Han sade till dem: "Och ni, vem säger ni att jag är?" 16 Simon Petrus svarade: "Du är Messias, den levande Gudens Son." 17 Jesus sade till honom: "Salig är du, Simon, Jonas son. Ty kött och blod har inte uppenbarat detta för dig, utan min Fader som är i himlen. 18 Jag säger dig: Du är Petrus,[a] och på denna klippa[b] skall jag bygga min församling, och helvetets[c] portar skall inte få makt över den.
Det är Petrus som har blivit frälst genom att Anden har uppenbarat för honom att Jesus är Guds son. Inte dom som sa att Jesus var profet, vis, lärare, döpare eller vad det nu må vara. Jesus är inte bara ett namn. Han är en person. Det är personen Jesus Kristus som ger kraften i Jesu namn. Vad som händer om vi använder Jesu namn som en trollformler ser vi i apg 19:13-16...

Svara -   - 23/5-18 11:17 -


AnnMarie

Svar till Tom.

Ja så är det och det behöver inte krånglas till!

Tror bara att det gör en del osäkra på sin tro "tänk om jag tror fel då är jag kanske inte frälst"

Svara -   - 23/5-18 11:40 -


Kalle

Svar till AnnMarie.

Det beror på vad man menar med att krångla till. Om man tror att Jesus är en rymdödla, är man frälst då, för att ställa saker på sin spets?

Svara -   - 23/5-18 12:14 -


Roger T. W.

Vi ska försöka föreställa oss en enda Gud, inte tre stycken på olika troner. Fadern är i Sonen som själen är i kroppen och Hans verk, den Heliga Ande, flödar från Hans händer. Den föreställningen hjälper mig och den säger mycket. Jag kan se upp till Herren.

Svara -   - 23/5-18 12:46 -


Kalle

Olika troner står det om i bibeln. Men som metafor, visst kanske, så länge du inte dribblar bort dig själv.

Svara -   - 23/5-18 14:23 -


AnnMarie

Svar till Kalle.

Tror man att Jesus är en rymdödla går nog inte hissen ända upp.

Svara -   - 23/5-18 16:24 -


Kalle

Svar till AnnMarie.

Rymdödla var lite av ett extremexempel. Men det jag försöker få fram är att det spelar roll vem man tror att Jesus är, det räcker inte att veta vad Han heter.

Svara -   - 23/5-18 18:54 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Ar Annie LOOF premjeras?

Ar Annie LOOF premjeras?

Paveikslėlis: vn.se. 

Tapo Centras partijos lyderis Annie LOOF kviečiami į Bilderberg susitikime 2017 m, kad ji taptų Švedijos ministru pirmininku?

6

Läs allt!


8 metų mergaitė mirė ant vestuvių naktį

8 metų mergaitė mirė ant vestuvių naktį

Musulmonas 8 metų mergaitė mirė savo vestuvių naktį Jemenas! 

16

Läs allt!


Lapai nukrito - ten bus atgimimas dabar?

Lapai nukrito

Stefan Löfven buvo šį rytą balsavo taip, kaip premjero. Kas vyksta dabar, ir tai, kas vyksta Švedijoje? Ar žmonės kreipiasi į Dievą? Ar bus atgimimą?

34

Läs allt!


Nepageidaujamas - Trylika dalis

akis

Šioje dalyje aš jums pasakysiu, be kitų dalykų, apie šokiruojančių įvykių, kad aš niekada jai pasakyta, kas nutiko, kai man buvo vidurinėje mokykloje. Viskas yra tiesa, bet kai kurie žmonės pavadinimai buvo pakeisti arba nėra įvardytas. 

6

Läs allt!


vedybinio gyvenimo

vedybinio gyvenimo

Bet jei jie negali gyventi avhållsamt jie turi vesti, nes tai geriau tuoktis negu degti noru.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

26

Läs allt!


Nepageidaujamas - Dvylika dalis

Christer Åberg su žemės ūkio katė

Sužinokite šokiruojantį ateitį mano serijos nepageidaujamas. Šiame skyriuje, man tapti tiek kulka, kulka ir nudūrė.

8

Läs allt!


Tai unscriptural melstis už pasaulio tautų Jeruzalėje

Tai unscriptural melstis už pasaulio tautų Izraelyje

Vaizdas: šiandien pasaulyje. 

4000 maldos lyderiai susirinko Jeruzalėje Izraelio melstis už pasaulio tautų. Tai skamba gerai, bet tai tik viena užkliūti: Tai yra visiškai unbiblical!

34

Läs allt!


Barackas Obama: Mums nereikia Gelbėtoją ar Mesiją

Šiuo šokiruojantį vaizdo sako buvęs JAV prezidentas Barackas Obama, kad mums nereikia Gelbėtoją ar Mesiją, bet tiesiog sąžiningas sunkiai dirbančius žmones.

26

Läs allt!


Karas Sirijoje

karas

Mes linkę kalbėti apie Trečiojo pasaulinio karo, bet tai buvo gal Kuvaitkriget kai Jungtinės Valstijos kartu su daugeliu šalių užpuolė Iraką. Po to, būta kitų karų, tokių kaip II pasaulinio karo, kurių skaičius Sirijoje, aš nežinau. Yra ketvirta ar net penktadalis?

1

Läs allt!


Dviejų rūšių Rapture

Per šį trumpą video, aš kalbu apie tai, kad yra dviejų rūšių Rapture.

3

Läs allt!


Mano vaikystės aš niekada turėjo - Mergina, Interrupted kai dešimt

Krikščionių Åberg vaikai

Mano įtėviai ūkio nustatyti du mln iš Ljungby į Halmstad į Annerstad. Buvo keletas mažų kaimų aplink. Skeen, Skäckarp, Stackarp ir Torpa kur mes nuėjome į mokyklą. 

7

Läs allt!


Radikali krikščionių tikėjimas kainuoja persekiojimo

Skaitytojas Mail Sigvard Kardas 

Radikali krikščionių tikėjimas kainuoja persekiojimo

Ištarti nuoširdžią pagarbą krikščionių dėl savo tikėjimo persekiojami. Kai kuriose šalyse, kultūrose, tradicijas ir kontekste yra persekiojimas krikščionių baisus. 

58

Läs allt!


Jūs turite gimti iš naujo

vėl gimė

"Nenustebkite, kad pasakiau jums būtina gimti iš naujo". Jono 3: 7

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

25

Läs allt!


Dalai Lama buvo nukaltas žiniasklaida

Dalai Lama buvo nukaltas žiniasklaida

Vaizdas: "Google" talpyklos versija GP-straipsnį. 

Vakar paskelbtas keliose laikraščių TT straipsnį, kur Dalai Lama paragino Europos pabėgėlių grįžti namo. Dabar laikraščiai "Dagens Nyheter" ir GP ištrinta straipsnį. Vietoj to, jie išleido naują straipsnį, kuriame Dalai Lama pasirodo hyllare ES!

86

Läs allt!


Annons


Negalima eiti į politinės rietenos

Ir jūs esate išgelbėti: nelaikykite ant sakpolitiskt rietenos! Krikščionių broliai ir seserys yra pjautynės tarpusavyje. Ir pykti, jei jie balsuoja už ją ir šį bei tą. Kas tai yra nesąmonė? 

67

Läs allt!


Ar jūs nuolat užsiėmę?

Holger Nilsson 

Ar jūs nuolat užsiėmę?

Kažkas, kad yra sukrečiantys dvasinio gyvenimo yra visada laikyti ant kažko.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, onsdag 26 september 2018 kl. 13:22

Jesus söker: Enar, Einar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Pasaulio evangelistas gali būti perkeltas iš Jungtinės Karalystės, nes iš protestų musulmonų tarybos

Pasaulio evangelistas gali būti perkeltas iš Jungtinės Karalystės, nes protestų musulmonų tarybos

Paveikslėlis: dienos. 

Billy Graham sūnus Franklinas Grahamas gali būti perkeltas iš Jungtinės Karalystės, nes šalies musulmonų Taryba reikalauja, kad vyriausybė jį sustabdyti nuo kalbėjimo krikščionių evangelinį kampaniją.

18

Läs allt!


Senaste kommentarer


Mano vaikystės aš niekada turėjo - Mergaitė, nutraukta dalis aštuoni

Ingemar Johansson Christer Åberg

Mano globos nebuvo krikščionis namo. Žinoma, mano įtėviai buvo vedęs bažnyčioje, jie taip pat buvo patvirtinta, tačiau jie nebuvo krikščionys. 

11

Läs allt!


Keista įvykiai rinkimų 2018

Komentaras Erik S 

Atrankos 2018

Taip, atrodo, ne ką geriau, iš tikrųjų. Keletas taip pat pranešė incidentų tiek komiteto ir ES. Be to biuleteniai buvo trūksta daugelyje vietų - po žmonių protestavo pakėlė juos - todėl vokai su balsavimo atbaido apklausas krūvos, kai vietoje jie buvo išmestas ant grindų.

33

Läs allt!


Švedijos rinkimai yra labiausiai nedemokratinės rinkimai kaip rinkimai stebėtojas iš ESBO misijos matė

Christer Åberg rinkimai 2018 - imigrantai nusprendė paiešką

"Bet rinkimų stebėjimo Aš, aš niekada nemačiau rinkimus kaip nedemokratiška kaip švedų. Tai toli nuo Europos standartų."

19

Läs allt!


Švedų rinkimai baigėsi ...

Skaitytojas Mail Bertil Rosenius 

Pirmadienis vakare, kitą dieną po rinkimų, ir mes visi turime pasakyti, kad mes padarėme mūsų pasirinkimas - dabar. Gal turėsime greičiau atlikti naują paiešką, arba vėliau, reguliariai vyriausybės krizę. Situacija Švedijos politikos maksimaliai neaišku!

2

Läs allt!


Kas yra tikroji rinkimų nugalėtojai?

Skaitytojas Mail Nils

Kai pagaliau pasirinkimas po visų diskusijų ir rinkimų naktį yra daugiau, o rinkimai karščiavimas nusėda toliau dėl valdžios kova. Galų gale, tai kas svabiausia, kuris turi galią valdyti Švedijos Karalystės? 

67

Läs allt!


Adolfas Hitleris prenumeruoti savo Youtube kanalą

Adolfas Hitleris prenumeruoti savo "YouTube" kanale

"YouTube" kanalas Apg29.nu dabar turi 957 abonentų, o visai neseniai, Adolfas Hitleris pradėjo prenumeruoti!Prenumeruoti jus taip pat:  "YouTube" kanalas Apg29.Nu

6

Läs allt!


Mano vaikystės aš niekada turėjo - Mergaitė, nutraukta dalis septynių

Christer Åberg spalvos

Berniukas šalia Tonis nebuvo geras vaikas. Anksti mūsų vaikystės, jis pradėjo ieškoti priekabių ir stumti mane žemyn. Taip, jis buvo ryškus patyčias, ne tik vadinamoji bendra perštėjimo. 

9

Läs allt!


Christer Åberg rinkimų analizė rinkimus rugsėjo 9, 2018 m

Christer Åberg - rinkimų analizė 2018

Dabar tai tik kelios valandos liko, kai uždarytas apklausos ir balsai turi būti skaičiuojami. Čia yra Christer Åberg rinkimų analizę, kuri pirmą kartą buvo paskelbta rugsėjo 14:16 9, 2018 į dienoraščio svetainės Apg29.nu.

16

Läs allt!


Live! Rinkimų naktį partijos su Christer Åberg 20.00-24.00

Tai bus rinkimų naktį šalis, kuri bus unikalus! Giedosiu, žaisti ir kalbėti apie Jėzų ir kaip turi būti išsaugotas, melstis už rinkimų ir visų partijų lyderiai ir politikai, ir visiems, kurie balsavo ir nebalsavo! DALINTIS! Dalytis! Dalytis!

0

Läs allt!


Velnio priemonė - Margit Sandemo

Holger Nilsson 

Velnio priemonė - Margit Sandemo

Tai gali skambėti sunku parašyti, kad kažkas yra velnio įrankis - bet kas tai yra apie save paliudijo pats tą. Jos vardas yra Margarita Sandemo.

14

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 442 007 871 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 895 bloggartiklar, 89 803 kommentarer och 58 499 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp