653 online! | Sidvisningar idag: 165 595 | Igår: 199 575 |

www.apg29.nu


Jėzus sako, kad jis yra Dievas?

Sako Biblija ir Jėzus, kad jis yra Dievas? Šis vaizdo įrašas atskleidžia aiškų atsakymą!Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 21 May 2018 00:39 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


33 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Tom

Alltså jag är inte lika bibelsprängd som många andra här men jag tycker det verkar som att det finns en fader utöver jesus.

"Fadern, sonen och helig ande."

"Sittande på sin faders högra sida, återkommande för att döma"

etc

Svara -   - 21/5-18 09:33 -


Kalle

Svar till Tom.

Det är lite komplicerat utifrån vårt mänskliga perspektiv. Bibeln lär å ena sidan som du säger att Jesus kan agera externt från Fadern. Men den lär också att Fadern och Sonen är ett, och att det bara finns en Gud. Det är det som kallas treenigheten. Det ordet förekommer inte i bibeln, utan det är namnet på vår mänskliga förståelse av Gud som tre personer i en perfekt harmonisk enhet. Jesus är Gud, Fadern är Gud, Anden är Gud, men Gud är en enda gud, inte tre.

Svara -   - 21/5-18 09:48 -


Kalle

Svar till Tom.

Det är lite komplicerat utifrån vårt mänskliga perspektiv. Bibeln lär å ena sidan som du säger att Jesus kan agera externt från Fadern. Men den lär också att Fadern och Sonen är ett, och att det bara finns en Gud. Det är det som kallas treenigheten. Det ordet förekommer inte i bibeln, utan det är namnet på vår mänskliga förståelse av Gud som tre personer i en perfekt harmonisk enhet. Jesus är Gud, Fadern är Gud, Anden är Gud, men Gud är en enda gud, inte tre.

Svara -   - 21/5-18 09:48 -


Daniel Ånséhn

Jag tycker samma sak som Tom,

Stället där Jesus träffade Mose och Elia, så kom ett moln och sa: Detta är mitt älskande son, lyssna på honom. Det är ett exempel.

Jesus sa i en annan ställe att Ingen vet när Jesus återvänder, inte ens Sonen eller änglarna utom fadern.

Ett tredje exempel. När den rike mannen frågade:"Gode mästare, hur ska jag göra för att få komma till himlen." Jesus sa: "Varför kallar du mig god? Ingen är god utom Gud."

Svara -   - 21/5-18 11:18 -


Kalle

Svar till Daniel Ånséhn.

Första exemplet visar på att Fadern och Sonen är distinkta personer. Andra likaså, där Jesus besvarar frågan utifrån sin mänsklighet. Men den tredje är en retorisk fråga Jesus ställer, typ, "förstår du vad du säger?". Jesus såg igenom fjäsket. Det fanns ingen tro på Jesus som Guds son där.

Det finns andra ställen i bibeln som är lika tydliga med att Jesus är Gud, och att det bara finns en gud, och det är Gud.
Gitquestions går igenom det hela rätt bra här:
www.gotquestions.org/amp/Trinity-Bible.html" title="https://www.google.se/amp/s/www.gotquestions.org/amp/Trinity-Bible.html" target="_blank">https://www.google.se/amp/s/www.gotquestions.org/amp/Trinity-Bible.html

Svara -   - 21/5-18 13:16 -


Lena Henricson

JESUS är Gud helt och fullt och också underställd FADERN. Treenigheten är ett mysterium,som vi inte helt kan förstå. Om vi förstod vore vi som Gud själv. Men vi kan ändå ha gemenskap med Gud som Fadern,Sonen och den helige Ande. Tack JESUS för det! 🎶🙏🎶

Svara -   - 21/5-18 22:39 -


Lasse

Svar till Daniel Ånséhn.

Vår Gud Är tre i en. https://youtu.be/8kwkcKR65FI

Svara -   - 22/5-18 00:18 -


Johnny Haglund

En enklare tanke. Gud fanns före allt. Gud skapade ordet (Jesus), Jesus först i skapelsen. Gud sade var det ljus, skapelsen blev till genom Jesus. Alltså Jesus är inte Gud, det finns bara en Allhärskande (fadern), Jesus är Guds son. Han säger jag kan inget göra som inte fadern visar mig. Vi är skapade genom Jesus, och kan inget göra utan honom. Vi har alla ett samband med Gud, men bara Gud är Gud, och bara Jesus är Jesus. Gör som skriften säger, forska i den och se om det kan vara så.

Svara -   - 22/5-18 09:01 -


Leif Boman

Svar till Johnny Haglund.

Så här står det i Bibeln Johnny efter lite forskning!

Jag, jag är Herren . Förutom mig finns ingen frälsare.

Jesaja 43:11

OCH!

I dag har en Frälsare fötts åt er i Davids stad. Han är Messias, Herren .

Lukasevangeliet 2:11

Det finns bara en och samma Frälsare!

Jesu frid...

Svara -   - 22/5-18 10:27 -


per

GUD är som frukten

Svara -   - 22/5-18 11:03 -


Kalle

Svar till Johnny Haglund.

Jesus hävdar i bibeln att Han inte är skapad om man bara förstår vad som sägs. det du påstår är inte bibliskt. Gud skapade inte sitt Ord. Guds ord är Gud. Det här alltid funnits. Se t ex öppningen på Johannes evangelium. Jesus är evig. Jesus är Gud. Jesus är inte skapad.

Svara -   - 22/5-18 13:15 -


Johnny Haglund

I Matteusevangeliet 16:13 säger Petrus att Jesus är den levande Gudens son. Är då Fader och son samma? Jesus fick all makt av Gud i himmelen och på jorden. Om det är samma, varför behövde Jesus få makten av sin fader? Bara en kan väl vara allsmäktig, men lärdom kan ges till alla, framför allt mellan fader och son. Fann Abraham nåd hos Gud eller Jesus? Frågorna är många men tron är individuell. Guds frid.

Svara -   - 22/5-18 14:16 -


Leif Boman

Svar till Johnny Haglund.

Tänk gärna lite på din egen kropp så kan det underlätta förståelsen! En liten men absolut inte fullkomlig liknelse;

När din fot utför en gärning, t.ex tar ett steg eller sparkar något så är det hjärnan som ligger bakom ordern, men! Betyder det att foten inte är du?

Svara -   - 22/5-18 14:30 -


Kalle

Svar till Johnny Haglund.

Du ser gärna till dom ställen där bibeln är tydlig med distinktionen mellan Fadern och Sonen men ignorerar det som tydliggör att Jesus är Gud. Vem är Alfa och Omega enligt Jesaja bok? Vem är Alfa och Omega enligt uppenbarelseboken?

Tron må vara individuell men Gud är en person. Om din individuella tro riktar sig någon annanstans än till Bibelns Gud så kan den inte frälsa dig.

Svara -   - 22/5-18 15:14 -


Johnny Haglund

Svar till Kalle och Leif.

Utan hänvisning. Be till Gud i Jesu namn. Upp 19:15 vem trampar vinet? Upp 19:9 Gud ska du tillbe, Jesu vittnesbörd är profetians Ande. Upp 3:21 Den som segrar ska jag låta sitta på min tron, liksom jag sitter på min faders tron. Upp 5:13 Den som sitter på tronen, honom och Lammet tillhör lovsången. Lukas 3:21 Du är min älskade son, du är min utvalda. Johannes 6:27 Ty på honom har fadern, Gud själv satt sitt sigill. Johannes 8:38 Jag förkunnar vad jag själv har sett hos fadern. Johannes 10:25 Gärningarna jag gör i min faders namn vittnar om mig. Vad jag kan förstå är detta bibliskt, och jag kan inte få det till annat än att Jesus är Guds son, och inte Gud fader.

Svara -   - 22/5-18 15:42 -


Leif Boman

Svar till Johnny Haglund.

Hur kommer det sig att Bibeln som jag tidigare visade för dig säger att det endast finns en enda Frälsare och Gud, men både HERREN JHWH OCH HERREN JESUS KRISTUS?

Svara -   - 22/5-18 15:48 -


Johnny Haglund

sista svar till Leif

För mig är ödmjukhet att lyssna, och försöka förstå hur andra tänker. Man behöver inte dela åsikten, men man har fått se hur andra tänker om saken, och förstå att även den synen finns. Det är klart att Jesus tillhör Guds hus, men det gör även de som är syskon med Jesus de som är frälsta genom tron på Jesus. Då kan man säga att alla är Gudar. Men det finns fortfarande bara en allsmäktig Gud och det är Fadern. Det är bara Lammet som kan ta bokrullen med sigillen ur Faderns hand, (man tar inte något ur sin egen hand). Jesus har av Fader fått all makt i himmelen och på jorden. Guds välsignelse ber jag om över oss alla, i Jesu namn.

Svara -   - 22/5-18 16:20 -


Kalle

Svar till Johnny Haglund.

Då kan du ju försöka vara lite ödmjuk och faktiskt lyssna. Igen, vem är Alfa och Omega?

Svara -   - 22/5-18 16:23 -


Kalle

Svar till Johnny Haglund.

Eller bara läs Johannes...

I begynnelsen var Ordet, och Ordet var hos Gud, och Ordet var Gud. 2 Han var i begynnelsen hos Gud. 3 Genom honom har allt blivit till, och utan honom har inget blivit till, som är till. 4 I honom var liv, och livet var människornas ljus. 5 Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det.

6 En man trädde fram, sänd av Gud. Hans namn var Johannes. 7 Han kom som ett vittne för att vittna om ljuset, för att alla skulle komma till tro genom honom. 8 Själv var han inte ljuset, men han kom för att vittna om ljuset.

9 Det sanna ljuset, som ger ljus åt alla människor, skulle nu komma till världen. 10 Han var i världen och världen hade blivit till genom honom, och världen kände honom inte. 11 Han kom till sitt eget, och hans egna tog inte emot honom. 12 Men åt alla som tog emot honom gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. 13 De är inte födda av blod eller av köttets vilja eller av någon mans vilja utan av Gud.

14 Och Ordet blev kött och bodde bland oss,[a] och vi såg hans härlighet, en härlighet som den Enfödde har av Fadern, och han var full av nåd och sanning. 15 Johannes vittnar om honom och ropar: "Det var om honom jag sade: Han som kommer efter mig är före mig, eftersom han var före mig." 16 Av hans fullhet har vi alla fått, nåd och åter nåd. 17 Ty lagen gavs genom Mose, nåden och sanningen kom genom Jesus Kristus. 18 Ingen har någonsin sett Gud. Den Enfödde, som själv är Gud,[b] och är hos Fadern, har gjort honom känd

Svara -   - 22/5-18 16:33 -


Leif Boman

Svar till Johnny Haglund.

Jag kan delvis förstå ditt resonemang Johnny, men du talar om ödmjukhet. Då borde man verkligen acceptera och ta åt sig Bibelns Ord om att det endast finns en enda Frälsare och Gud, Jesus Kristus!

Jag, jag är HERREN, och förutom mig finnes ingen frälsare.

Jesaja 43:11

Den som är ödmjuk accepterar Bibeln helt och inte endast bitvis!

Lycka till....

Svara -   - 22/5-18 17:04 -


Roine Öberg

Anti Krists Ande erkänner inte att Jesus är Kristus (alltså Gud) kommen i köttet!

Den som förnekar Jesu Gudom har inte den Helige Ande utan Drivs av den här världens Ande, Alltså Antikrists Ande.

Guds Frid

Svara -   - 22/5-18 21:57 -


Johnny Haglund

Vi tror på Gud fader Allsmäktig himmelens och jordens skapare. Vi tror ock på Jesus Kristus hans enfödde son, vilken är avlad av den Helige Ande, född av jungfru Maria, pinad under Pontius Pilatus, korsfäst, död och begraven, på tredje dagen uppstånden igen från det döda. Uppstigen till himmelen, sittande på Gud Faders Allsmäktig högra sida, därifrån igenkommande, till synes levande och dödad. Vi tror ock på den Helige Anden, en helig allmännelig kyrka, de heligas samfund, syndernas förlåtelse, de dödas uppståndelse och ett evigt liv. Trosbekännelsen är den biblisk korrekt? Står det att Jesus är en allsmäktig Gud, eller är han Guds son? Trosbekännelsen har vad jag vet inte ifrågasatts, och kommer inte av mig att ifrågasättas, utan jag tror enligt den.

Svara -   - 23/5-18 08:38 -


Lasse

Svar till Johnny Haglund.

https://youtu.be/8kwkcKR65FI. Jonny vår Gud är tre i en. Önskar dig en Välsignad dag 😊 Lasse

Svara -   - 23/5-18 08:52 -


Mikael W

Svar till Johnny Haglund.

Bilden på den här sedan kanske hjälper dig:

http://www.vesa-annala.se/366970181

Svara -   - 23/5-18 09:02 -


Tom

Att Jesus är vägen till Gud är tveklöst och att ta emot Jesus som sin frälsare är avgörande. Krångligare än så behöver man inte ställa till det.

MEN jag skulle inte bli förvånad om det finns flera olika individer/väsen i Guds härskara.

Det är ett mysterium helt enkelt som vi lär få full insyn i efter jordelivet

Svara -   - 23/5-18 10:17 -


Kalle

Svar till Johnny Haglund.

Det är bibeln som är Guds ord. Varför tror du inte på den? Varför tror du inte på Johannes 1?

Svara -   - 23/5-18 11:08 -


Kalle

Svar till Tom.

Behöver man inte? Räcker det med att tro på vem som helst som heter Jesus? Nej, det finns bara en Jesus som är Herre och Frälsare! Se t ex i matt 16, hur viktigt Petrus uppenbarelse om vem Jesus faktiskt är, är.

Då Jesus kom till trakten av Caesarea Filippi, frågade han sina lärjungar: "Vem säger folket att Människosonen är?" 14 De svarade: "Somliga säger Johannes Döparen, andra Elia och andra Jeremia eller någon av profeterna." 15 Han sade till dem: "Och ni, vem säger ni att jag är?" 16 Simon Petrus svarade: "Du är Messias, den levande Gudens Son." 17 Jesus sade till honom: "Salig är du, Simon, Jonas son. Ty kött och blod har inte uppenbarat detta för dig, utan min Fader som är i himlen. 18 Jag säger dig: Du är Petrus,[a] och på denna klippa[b] skall jag bygga min församling, och helvetets[c] portar skall inte få makt över den.
Det är Petrus som har blivit frälst genom att Anden har uppenbarat för honom att Jesus är Guds son. Inte dom som sa att Jesus var profet, vis, lärare, döpare eller vad det nu må vara. Jesus är inte bara ett namn. Han är en person. Det är personen Jesus Kristus som ger kraften i Jesu namn. Vad som händer om vi använder Jesu namn som en trollformler ser vi i apg 19:13-16...

Svara -   - 23/5-18 11:17 -


AnnMarie

Svar till Tom.

Ja så är det och det behöver inte krånglas till!

Tror bara att det gör en del osäkra på sin tro "tänk om jag tror fel då är jag kanske inte frälst"

Svara -   - 23/5-18 11:40 -


Kalle

Svar till AnnMarie.

Det beror på vad man menar med att krångla till. Om man tror att Jesus är en rymdödla, är man frälst då, för att ställa saker på sin spets?

Svara -   - 23/5-18 12:14 -


Roger T. W.

Vi ska försöka föreställa oss en enda Gud, inte tre stycken på olika troner. Fadern är i Sonen som själen är i kroppen och Hans verk, den Heliga Ande, flödar från Hans händer. Den föreställningen hjälper mig och den säger mycket. Jag kan se upp till Herren.

Svara -   - 23/5-18 12:46 -


Kalle

Olika troner står det om i bibeln. Men som metafor, visst kanske, så länge du inte dribblar bort dig själv.

Svara -   - 23/5-18 14:23 -


AnnMarie

Svar till Kalle.

Tror man att Jesus är en rymdödla går nog inte hissen ända upp.

Svara -   - 23/5-18 16:24 -


Kalle

Svar till AnnMarie.

Rymdödla var lite av ett extremexempel. Men det jag försöker få fram är att det spelar roll vem man tror att Jesus är, det räcker inte att veta vad Han heter.

Svara -   - 23/5-18 18:54 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Australija pripažįsta Jeruzalę Izraelio sostinėje

Australija pripažįsta Jeruzalę Izraelio sostinėje

Paveikslėlis: sverigesradio.se. 

Iki Holger Nilsson Australija dabar pripažįsta Jeruzalę Izraelio sostinėje.

21

Läs allt!


44 negyva fotografuoti iki šiol šiais metais Švedijoje

Pidtol

Iki šiol šiais metais būta 44 mirtinų šaudymai Švedijoje. Įrašas iš praeitų metų su 43 miręs kova. 

9

Läs allt!


Bažnyčia vadovas iškreipia biblinę draugystę gėjų santykius

gayäktenskap

Nauja bažnyčia vadovas iškraipo Biblijos istorijas įtraukti homoseksualumą skyriuje apie vedybas. Jie teigia, kad tarp Dovydo ir Jehonatano ir Rūtai ir Naomi draugystei apie gėjų santykius.

18

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Galime suprasti ženklus?

ženklai

Iki Mikael Walfridsson Nagrinėdami laiko ženklus, mes galime būti tikri, apie, kad mes gyvename ateityje pabaigos. Kas tada yra simbolis, kuris yra gyvybiškai svarbus mums žinoti ir jausti kartų mes gyvename? 

13

Läs allt!


Ar jūs išdrįstų manote?

Skaitytojas Mail David B 

1

Läs allt!


AI - Artificial Intelligence - Biblijos įvykdymas prieš 2000 metų

Skaitytojas Mail Nils 

GR - Dirbtinis intelektas

Šiuo metu vyksta Stulbinantis greičiu Ai, dirbtinis intelektas (Artificial Intelligence), ir jau parengė kalbėjimo ir mąstymo robotus. Rašo ne tai panika, bet mes galime suvokti, kiek ji prieš 2000 metų Biblija pranašavo technologiniai pokyčiai buvę, todėl mes turime teisę nurodyti laiką!

19

Läs allt!


JT klastinga paktas buvo patvirtinta vakar

JT migracijos susitarimai leidžia laisvą imigraciją

Nuotrauka: Laisvas laikas. 

Vakar buvo patvirtintas imigracijos paktą, Jungtinių Tautų, kurios iš esmės, atverti savo sienas nemokamai imigracija. Bet, kaip vyravo Nobelio pokylių vakar dingo istoriškai sunkia JT sutartis žiniasklaidoje triukšmo.

50

Läs allt!


Galutinės vaisių pažinimo medžio vizija

medis žinios

Skaitytojas Mail Nils

Tai gali skambėti niūrus, tačiau tai yra stipriausia Šiuolaikinio Time charakteris mes skaitome apie šios vizijos ir Biblijoje, ir turi padaryti mums teisę žodžiu laiku!

12

Läs allt!


Ukrzyżuj, nukryžiuoti jį!

Kryžiaus suderina žmogaus ir Dievo

Skaitytojas Mail David B Be abejo, minios šaukė: Ant kryžiaus, nukryžiuoti, Jėzaus pasekėjai ir ką Jėzus stovi. tada jie praras savo priežasties, kad jie nesupranta, jie šaudymo save pėdos.

11

Läs allt!


Islamas išsikeroti su Švedijos bažnyčios pagalba

Christer Åberg eina per kai vietiniam naujienų. Nėra jokių abejonių, kad mes gyvename paskutinėmis dienomis, kai jūs imtis kai kurie iš šių naujienų.

52

Läs allt!


Doomsday Žmonės

Holger Nilsson 

Doomsday Žmonės

Su pirmiau išraiška, galima skambinti visiems tiems, kurie galvoja, kad laikas yra arti, ir kad jūs imtis jo pasekmes.

32

Läs allt!


Trys dangus Biblijoje

Trys dangus Biblijoje

Pirmoje eilutėje Biblijos jis sako originalaus teksto, kad Dievas sukūrė dangų ir žemę. Dievas sukūrė dangų daugiau.

1

Läs allt!


Švedija pinigų nemokamai per trejų iki penkerių metų - Biblija pranašystė įvykdyti

negrynaisiais

"Švedija tikriausiai bus" negrynaisiais "per trejų iki penkerių metų", sakė pavaduotojas gubernatorius Cecilia Skingsley ne bankų konferencijoje Londone.

24

Läs allt!


Jėzus atėjo ir vėl ateis

atėjimas

Mes laukiame Jėzaus antrojo atėjimo, ne pirmas. Ir tai atvykimo nebus ilgai. Bet kai Jėzus grįžta į virvutės, jis turės su kažkuo, kad jis buvo ne pirmas kartas, kai jis atėjo. Ar žinote, kas tai gali būti dėl nieko?

2

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Išsaugojus, visada išgelbėtas?

Skaitytojas Mail Nils

Kalvanistpstorn pastorius Jonas Loopez buvo suteikta Viešpaties pamatyti, kaip klaidinga ši doktrina yra.

52

Läs allt!


Žemės drebėjimas Aliaskoje - Jesus pranašystės išsipildo

Žemės drebėjimas Aliaskoje - Jesus pranašystės išsipildo

Nuotrauka: Express ". 

Aliaska buvo nuniokotas dviejų labai stiprių žemės drebėjimų. gerai eina, kai ji paskelbė nelaimės ekstremalią situaciją. atsirasti Jėzus kalbėti apie didelių žemės drebėjimų. Melskimės už kai nukentėjo.

12

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Pranašystė apie Rapture ir didelį sielvartą

raketa

Biblija pranašauja, kad laikas baigsis Rapture vyksta ir išsaugoti eiti į kameros o sielvartas yra pažangos Žemėje.

3

Läs allt!


Ji užsiima su liustra

Amanda, 34, užsiima jos liustra

Nuotrauka: Express ". 

Amanda Laisvės užsiima su liustra, kad ji "myli pabučiuoti ir apkabinti su".

17

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, söndag 16 december 2018 kl. 21:45

Jesus söker: Assar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Krikščionių televizijos kanalai Švedijoje

Krikščionių televizija Švedijoje

Yra daug gerų Švedijos krikščionių televizijos kanalai Švedijoje. Tiek vaikštant palydovu, kabeliais bei internete! Jame išvardijami visi kanalai.

3

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ne, tegul tamsoje

Skaitytojas Mail Sigvard Kardas 

Šviesa tamsoje

Mano informavimo paslaugų Dievui tada jis buvo apie rimtesnių situacijų, kai abu mano kūnas ir mano siela buvo pavojuje. Grasinimų mirtimi iš neonacių, nes aš atsistojau ir pasislėpė pabėgėlius, labai arti prie siūlų ir sexkriminalitetens tamsą per monitoringo atvejais, besvärjd ir ginčijo dvasinio dvikova okultistai.

74

Läs allt!


69-metų nori pakeisti amžius 49

69-metų nori pakeisti amžius 49

Paveikslėlis: dienos. 

69-metų Emilis Ratelband Nyderlanduose norite gauti savo pilnametis Hard 49 metų.

13

Läs allt!


"Jėzus Kristus išgelbėjo mane nuo 27 metų homoseksualumą"

Dovydo stiprus liudijimas, kaip jis gavo išgelbėti ir išsaugoti Jėzaus 27 metų homoseksualumą. Tekstas švedų kalba. 

- Mano vardas Dovydas Esu 44 metų, ir tai yra kaip Jėzus mane išgelbėjo nuo dvidešimt septynerių metų homoseksualumą liudijimas. Aš kalbu apie meile.

11

Läs allt!


Troendedöparna sudeginti, nuskendo ir nukirstos galvos

Daugelis jų yra tie, kurie patyrė persekiojimą, įkalinti ir nužudyti kurie praktikuoja biblinį tikinčiuosius krikštas panardinant.

14

Läs allt!


Krikštas: kur, kada ir kaip

Krikštas į jūrą

Čia aš duosiu jums keletą aiškių Raštas dėl krikšto buvo padaryta, kai tai daroma ir kaip.

4

Läs allt!


Ar Biblijoje Dievas tas pats, kaip Koranas yra Dievo?

"Tie, kurie teigia, kad myliu, garbė ir garbinti Dievą, ne į tai, kad jie nemyli, garbę ir garbinti Jėzų."

5

Läs allt!


Jis vedęs holograma Hatsune Miku

Vedęs jo holograma

Akihiko Kondo turintis lėlių versiją holograma Hatsune Miku, kas jis vedęs. Vaizdo Šaltinis: "Facebook".

A 35-metų vyras Japonijoje vedęs hologrom. Vestuvių kainuos 160.000 kronų. Lėlė atstovaujantis moterų kompiuterinę programą.

19

Läs allt!


Dangus TV7 pašventinta Uppsala

Rubenas Agnarsson Martti Ojares, Daniela Persin Christer Åberg

TV prodiuseris Rubenas Agnarsson, įkūrėjas ir prezidentas Martti Ojares, kanalas vadybininkas Daniela Persin Christer Åberg.

Buvau pakviestas į krikščionių televizijos kanalas Heaven TV7 studijoje atidarymo Upsaloje.

17

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Jėzus trivietis pasaulinio istorinio pergalė

Skaitytojas Mail Nils 

Jėzus trivietis pasaulinio istorinio pergalė, Dievo dovana visiems pasaulio žmonėms. Kad Jėzus Kristus padarė per Jo Apmokėjimą buvo beprecedentis Trivietis Pergalė! Iššūkis buvo 3 skirtingų sričių, kad jis prieš Dievą Aukščiausiasis teisėjas ir anksčiau: Dvasinis pasaulis turi laimėti.

5

Läs allt!


Butas pirmame yra unscriptural

Butas pirmame yra unscriptural

Jei skaityti Bibliją, galite aiškiai pamatyti, kad Žemė yra apvali. Jei žemė nėra apvali, tada Jėzus ėmėsi kruopščiai klysta, kai jis sako, kad jis yra tiek dieną, tiek naktį Žemėje, kai jis namo visus išsaugotus į dangų.

23

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 698 863 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 060 bloggartiklar, 92 355 kommentarer och 60 529 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp