739 online! | Sidvisningar idag: 133 978 | Igår: 236 501 |

www.apg29.nu

Annons

Gospelfy.se


Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Jėzus sako, kad jis yra Dievas?

Sako Biblija ir Jėzus, kad jis yra Dievas? Šis vaizdo įrašas atskleidžia aiškų atsakymą!submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Monday 21 May 2018 00:39 | #jesus #gud #bibeln | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


33 kommentarer

Tom

Alltså jag är inte lika bibelsprängd som många andra här men jag tycker det verkar som att det finns en fader utöver jesus.

"Fadern, sonen och helig ande."

"Sittande på sin faders högra sida, återkommande för att döma"

etc

Svara -   - 21/5-18 09:33 -


Kalle

Svar till Tom.

Det är lite komplicerat utifrån vårt mänskliga perspektiv. Bibeln lär å ena sidan som du säger att Jesus kan agera externt från Fadern. Men den lär också att Fadern och Sonen är ett, och att det bara finns en Gud. Det är det som kallas treenigheten. Det ordet förekommer inte i bibeln, utan det är namnet på vår mänskliga förståelse av Gud som tre personer i en perfekt harmonisk enhet. Jesus är Gud, Fadern är Gud, Anden är Gud, men Gud är en enda gud, inte tre.

Svara -   - 21/5-18 09:48 -


Kalle

Svar till Tom.

Det är lite komplicerat utifrån vårt mänskliga perspektiv. Bibeln lär å ena sidan som du säger att Jesus kan agera externt från Fadern. Men den lär också att Fadern och Sonen är ett, och att det bara finns en Gud. Det är det som kallas treenigheten. Det ordet förekommer inte i bibeln, utan det är namnet på vår mänskliga förståelse av Gud som tre personer i en perfekt harmonisk enhet. Jesus är Gud, Fadern är Gud, Anden är Gud, men Gud är en enda gud, inte tre.

Svara -   - 21/5-18 09:48 -


Daniel Ånséhn

Jag tycker samma sak som Tom,

Stället där Jesus träffade Mose och Elia, så kom ett moln och sa: Detta är mitt älskande son, lyssna på honom. Det är ett exempel.

Jesus sa i en annan ställe att Ingen vet när Jesus återvänder, inte ens Sonen eller änglarna utom fadern.

Ett tredje exempel. När den rike mannen frågade:"Gode mästare, hur ska jag göra för att få komma till himlen." Jesus sa: "Varför kallar du mig god? Ingen är god utom Gud."

Svara -   - 21/5-18 11:18 -


Kalle

Svar till Daniel Ånséhn.

Första exemplet visar på att Fadern och Sonen är distinkta personer. Andra likaså, där Jesus besvarar frågan utifrån sin mänsklighet. Men den tredje är en retorisk fråga Jesus ställer, typ, "förstår du vad du säger?". Jesus såg igenom fjäsket. Det fanns ingen tro på Jesus som Guds son där.

Det finns andra ställen i bibeln som är lika tydliga med att Jesus är Gud, och att det bara finns en gud, och det är Gud.
Gitquestions går igenom det hela rätt bra här:
www.gotquestions.org/amp/Trinity-Bible.html" title="https://www.google.se/amp/s/www.gotquestions.org/amp/Trinity-Bible.html" target="_blank">https://www.google.se/amp/s/www.gotquestions.org/amp/Trinity-Bible.html

Svara -   - 21/5-18 13:16 -


Lena Henricson

JESUS är Gud helt och fullt och också underställd FADERN. Treenigheten är ett mysterium,som vi inte helt kan förstå. Om vi förstod vore vi som Gud själv. Men vi kan ändå ha gemenskap med Gud som Fadern,Sonen och den helige Ande. Tack JESUS för det! 🎶🙏🎶

Svara -   - 21/5-18 22:39 -


Lasse

Svar till Daniel Ånséhn.

Vår Gud Är tre i en. https://youtu.be/8kwkcKR65FI

Svara -   - 22/5-18 00:18 -


Johnny Haglund

En enklare tanke. Gud fanns före allt. Gud skapade ordet (Jesus), Jesus först i skapelsen. Gud sade var det ljus, skapelsen blev till genom Jesus. Alltså Jesus är inte Gud, det finns bara en Allhärskande (fadern), Jesus är Guds son. Han säger jag kan inget göra som inte fadern visar mig. Vi är skapade genom Jesus, och kan inget göra utan honom. Vi har alla ett samband med Gud, men bara Gud är Gud, och bara Jesus är Jesus. Gör som skriften säger, forska i den och se om det kan vara så.

Svara -   - 22/5-18 09:01 -


Leif Boman

Svar till Johnny Haglund.

Så här står det i Bibeln Johnny efter lite forskning!

Jag, jag är Herren . Förutom mig finns ingen frälsare.

Jesaja 43:11

OCH!

I dag har en Frälsare fötts åt er i Davids stad. Han är Messias, Herren .

Lukasevangeliet 2:11

Det finns bara en och samma Frälsare!

Jesu frid...

Svara -   - 22/5-18 10:27 -


per

GUD är som frukten

Svara -   - 22/5-18 11:03 -


Kalle

Svar till Johnny Haglund.

Jesus hävdar i bibeln att Han inte är skapad om man bara förstår vad som sägs. det du påstår är inte bibliskt. Gud skapade inte sitt Ord. Guds ord är Gud. Det här alltid funnits. Se t ex öppningen på Johannes evangelium. Jesus är evig. Jesus är Gud. Jesus är inte skapad.

Svara -   - 22/5-18 13:15 -


Johnny Haglund

I Matteusevangeliet 16:13 säger Petrus att Jesus är den levande Gudens son. Är då Fader och son samma? Jesus fick all makt av Gud i himmelen och på jorden. Om det är samma, varför behövde Jesus få makten av sin fader? Bara en kan väl vara allsmäktig, men lärdom kan ges till alla, framför allt mellan fader och son. Fann Abraham nåd hos Gud eller Jesus? Frågorna är många men tron är individuell. Guds frid.

Svara -   - 22/5-18 14:16 -


Leif Boman

Svar till Johnny Haglund.

Tänk gärna lite på din egen kropp så kan det underlätta förståelsen! En liten men absolut inte fullkomlig liknelse;

När din fot utför en gärning, t.ex tar ett steg eller sparkar något så är det hjärnan som ligger bakom ordern, men! Betyder det att foten inte är du?

Svara -   - 22/5-18 14:30 -


Kalle

Svar till Johnny Haglund.

Du ser gärna till dom ställen där bibeln är tydlig med distinktionen mellan Fadern och Sonen men ignorerar det som tydliggör att Jesus är Gud. Vem är Alfa och Omega enligt Jesaja bok? Vem är Alfa och Omega enligt uppenbarelseboken?

Tron må vara individuell men Gud är en person. Om din individuella tro riktar sig någon annanstans än till Bibelns Gud så kan den inte frälsa dig.

Svara -   - 22/5-18 15:14 -


Johnny Haglund

Svar till Kalle och Leif.

Utan hänvisning. Be till Gud i Jesu namn. Upp 19:15 vem trampar vinet? Upp 19:9 Gud ska du tillbe, Jesu vittnesbörd är profetians Ande. Upp 3:21 Den som segrar ska jag låta sitta på min tron, liksom jag sitter på min faders tron. Upp 5:13 Den som sitter på tronen, honom och Lammet tillhör lovsången. Lukas 3:21 Du är min älskade son, du är min utvalda. Johannes 6:27 Ty på honom har fadern, Gud själv satt sitt sigill. Johannes 8:38 Jag förkunnar vad jag själv har sett hos fadern. Johannes 10:25 Gärningarna jag gör i min faders namn vittnar om mig. Vad jag kan förstå är detta bibliskt, och jag kan inte få det till annat än att Jesus är Guds son, och inte Gud fader.

Svara -   - 22/5-18 15:42 -


Leif Boman

Svar till Johnny Haglund.

Hur kommer det sig att Bibeln som jag tidigare visade för dig säger att det endast finns en enda Frälsare och Gud, men både HERREN JHWH OCH HERREN JESUS KRISTUS?

Svara -   - 22/5-18 15:48 -


Johnny Haglund

sista svar till Leif

För mig är ödmjukhet att lyssna, och försöka förstå hur andra tänker. Man behöver inte dela åsikten, men man har fått se hur andra tänker om saken, och förstå att även den synen finns. Det är klart att Jesus tillhör Guds hus, men det gör även de som är syskon med Jesus de som är frälsta genom tron på Jesus. Då kan man säga att alla är Gudar. Men det finns fortfarande bara en allsmäktig Gud och det är Fadern. Det är bara Lammet som kan ta bokrullen med sigillen ur Faderns hand, (man tar inte något ur sin egen hand). Jesus har av Fader fått all makt i himmelen och på jorden. Guds välsignelse ber jag om över oss alla, i Jesu namn.

Svara -   - 22/5-18 16:20 -


Kalle

Svar till Johnny Haglund.

Då kan du ju försöka vara lite ödmjuk och faktiskt lyssna. Igen, vem är Alfa och Omega?

Svara -   - 22/5-18 16:23 -


Kalle

Svar till Johnny Haglund.

Eller bara läs Johannes...

I begynnelsen var Ordet, och Ordet var hos Gud, och Ordet var Gud. 2 Han var i begynnelsen hos Gud. 3 Genom honom har allt blivit till, och utan honom har inget blivit till, som är till. 4 I honom var liv, och livet var människornas ljus. 5 Och ljuset lyser i mörkret, och mörkret har inte övervunnit det.

6 En man trädde fram, sänd av Gud. Hans namn var Johannes. 7 Han kom som ett vittne för att vittna om ljuset, för att alla skulle komma till tro genom honom. 8 Själv var han inte ljuset, men han kom för att vittna om ljuset.

9 Det sanna ljuset, som ger ljus åt alla människor, skulle nu komma till världen. 10 Han var i världen och världen hade blivit till genom honom, och världen kände honom inte. 11 Han kom till sitt eget, och hans egna tog inte emot honom. 12 Men åt alla som tog emot honom gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. 13 De är inte födda av blod eller av köttets vilja eller av någon mans vilja utan av Gud.

14 Och Ordet blev kött och bodde bland oss,[a] och vi såg hans härlighet, en härlighet som den Enfödde har av Fadern, och han var full av nåd och sanning. 15 Johannes vittnar om honom och ropar: "Det var om honom jag sade: Han som kommer efter mig är före mig, eftersom han var före mig." 16 Av hans fullhet har vi alla fått, nåd och åter nåd. 17 Ty lagen gavs genom Mose, nåden och sanningen kom genom Jesus Kristus. 18 Ingen har någonsin sett Gud. Den Enfödde, som själv är Gud,[b] och är hos Fadern, har gjort honom känd

Svara -   - 22/5-18 16:33 -


Leif Boman

Svar till Johnny Haglund.

Jag kan delvis förstå ditt resonemang Johnny, men du talar om ödmjukhet. Då borde man verkligen acceptera och ta åt sig Bibelns Ord om att det endast finns en enda Frälsare och Gud, Jesus Kristus!

Jag, jag är HERREN, och förutom mig finnes ingen frälsare.

Jesaja 43:11

Den som är ödmjuk accepterar Bibeln helt och inte endast bitvis!

Lycka till....

Svara -   - 22/5-18 17:04 -


Roine Öberg

Anti Krists Ande erkänner inte att Jesus är Kristus (alltså Gud) kommen i köttet!

Den som förnekar Jesu Gudom har inte den Helige Ande utan Drivs av den här världens Ande, Alltså Antikrists Ande.

Guds Frid

Svara -   - 22/5-18 21:57 -


Johnny Haglund

Vi tror på Gud fader Allsmäktig himmelens och jordens skapare. Vi tror ock på Jesus Kristus hans enfödde son, vilken är avlad av den Helige Ande, född av jungfru Maria, pinad under Pontius Pilatus, korsfäst, död och begraven, på tredje dagen uppstånden igen från det döda. Uppstigen till himmelen, sittande på Gud Faders Allsmäktig högra sida, därifrån igenkommande, till synes levande och dödad. Vi tror ock på den Helige Anden, en helig allmännelig kyrka, de heligas samfund, syndernas förlåtelse, de dödas uppståndelse och ett evigt liv. Trosbekännelsen är den biblisk korrekt? Står det att Jesus är en allsmäktig Gud, eller är han Guds son? Trosbekännelsen har vad jag vet inte ifrågasatts, och kommer inte av mig att ifrågasättas, utan jag tror enligt den.

Svara -   - 23/5-18 08:38 -


Lasse

Svar till Johnny Haglund.

https://youtu.be/8kwkcKR65FI. Jonny vår Gud är tre i en. Önskar dig en Välsignad dag 😊 Lasse

Svara -   - 23/5-18 08:52 -


Mikael W

Svar till Johnny Haglund.

Bilden på den här sedan kanske hjälper dig:

http://www.vesa-annala.se/366970181

Svara -   - 23/5-18 09:02 -


Tom

Att Jesus är vägen till Gud är tveklöst och att ta emot Jesus som sin frälsare är avgörande. Krångligare än så behöver man inte ställa till det.

MEN jag skulle inte bli förvånad om det finns flera olika individer/väsen i Guds härskara.

Det är ett mysterium helt enkelt som vi lär få full insyn i efter jordelivet

Svara -   - 23/5-18 10:17 -


Kalle

Svar till Johnny Haglund.

Det är bibeln som är Guds ord. Varför tror du inte på den? Varför tror du inte på Johannes 1?

Svara -   - 23/5-18 11:08 -


Kalle

Svar till Tom.

Behöver man inte? Räcker det med att tro på vem som helst som heter Jesus? Nej, det finns bara en Jesus som är Herre och Frälsare! Se t ex i matt 16, hur viktigt Petrus uppenbarelse om vem Jesus faktiskt är, är.

Då Jesus kom till trakten av Caesarea Filippi, frågade han sina lärjungar: "Vem säger folket att Människosonen är?" 14 De svarade: "Somliga säger Johannes Döparen, andra Elia och andra Jeremia eller någon av profeterna." 15 Han sade till dem: "Och ni, vem säger ni att jag är?" 16 Simon Petrus svarade: "Du är Messias, den levande Gudens Son." 17 Jesus sade till honom: "Salig är du, Simon, Jonas son. Ty kött och blod har inte uppenbarat detta för dig, utan min Fader som är i himlen. 18 Jag säger dig: Du är Petrus,[a] och på denna klippa[b] skall jag bygga min församling, och helvetets[c] portar skall inte få makt över den.
Det är Petrus som har blivit frälst genom att Anden har uppenbarat för honom att Jesus är Guds son. Inte dom som sa att Jesus var profet, vis, lärare, döpare eller vad det nu må vara. Jesus är inte bara ett namn. Han är en person. Det är personen Jesus Kristus som ger kraften i Jesu namn. Vad som händer om vi använder Jesu namn som en trollformler ser vi i apg 19:13-16...

Svara -   - 23/5-18 11:17 -


AnnMarie

Svar till Tom.

Ja så är det och det behöver inte krånglas till!

Tror bara att det gör en del osäkra på sin tro "tänk om jag tror fel då är jag kanske inte frälst"

Svara -   - 23/5-18 11:40 -


Kalle

Svar till AnnMarie.

Det beror på vad man menar med att krångla till. Om man tror att Jesus är en rymdödla, är man frälst då, för att ställa saker på sin spets?

Svara -   - 23/5-18 12:14 -


Roger T. W.

Vi ska försöka föreställa oss en enda Gud, inte tre stycken på olika troner. Fadern är i Sonen som själen är i kroppen och Hans verk, den Heliga Ande, flödar från Hans händer. Den föreställningen hjälper mig och den säger mycket. Jag kan se upp till Herren.

Svara -   - 23/5-18 12:46 -


Kalle

Olika troner står det om i bibeln. Men som metafor, visst kanske, så länge du inte dribblar bort dig själv.

Svara -   - 23/5-18 14:23 -


AnnMarie

Svar till Kalle.

Tror man att Jesus är en rymdödla går nog inte hissen ända upp.

Svara -   - 23/5-18 16:24 -


Kalle

Svar till AnnMarie.

Rymdödla var lite av ett extremexempel. Men det jag försöker få fram är att det spelar roll vem man tror att Jesus är, det räcker inte att veta vad Han heter.

Svara -   - 23/5-18 18:54 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Su Jėzumi ties supakuoti machine shop centre Joninių diena Senojo Hjälmseryd

Senas Hjälmseryd Saliamono mašina parduotuvė 2018

Saliamono mašina salė buvo užpildyta iki kraštų ant Jonines Old Hjälmseryd. 

2

Läs allt!


Mdsommarafton Senos Hjälmseryd 2018 su Lindberg buvo

Čia galite patirti kai kurių nuostabų vidurvasario vakarą Saliamono machine shop Senojo Hjälmseryd.

0

Läs allt!


Pranašystės įvykdyti - pagrindinės žemės drebėjimai Švedijoje

Dideli žemės drebėjimai Švedijoje

Paveikslėlis: Aftonbladet. 

Šiandien įvykdymas biblinių pranašysčių Švedijoje, kai vyksta dideli žemės drebėjimai. Tai pranašavo Jėzaus maždaug prieš 2000 metų!

4

Läs allt!


"Hamas" ir Gazos sienos neramumai

"Hamas" naudoja neramumus palei Gazos pasienio PR | studija Jeruzalė

4

Läs allt!


Joninių Old Hjälmseryd

Christer Åberg Joninių vainikas

Nice Joninių ir God bless you! 

2

Läs allt!


Gazos atleistas nei 45 raketų ne Izraelio naktį

Gazos atleistas nei 45 raketų ne Izraelio naktį

Teroristų organizacija "Hamas" Gazoje buvo atleistas daugiau nei 45 raketomis Izraelio vakarą. 

6

Läs allt!


Sambo Biblijoje

Dvi širdys, kad, kartu sujungiami

Lytiniai santykiai iki santuokos yra nuodėmė, todėl nebus vedęs išjungtas. Biblija sako, kad tie, kurie gyvena partneris dalyvauja ištvirkavimo. Bet ką jūs tada vedęs? Šiame straipsnyje jūs gausite atsakymą.

1

Läs allt!


Lindberg buvo Vikersund sekmadienio vakarą

Lindberg buvo Christer Åberg žaisti ir dainuoti ir kalbėti apie Jėzų Vikersund, Norvegija sekmadienio naktį. 

0

Läs allt!


Sambo yra nuodėmė prieš Dievą

stogus

Tai yra įžeidimas ir pažeminimas prieš savo partnerį, kad jūs tik norite pasimylėti ir gyvą partnerį, bet ne žmona. Be to, tai yra nuodėmė prieš Dievą. 

73

Läs allt!


Vikersundbakken

Vikersundbakken

Didžiausias pasaulyje slidinėjimo čia Norvegijoje - Vikersundbakken. Bet aš ne šoktelėjo į jį. Turiu dar vieną viltį. 

1

Läs allt!


Pranašystės ir laiko ženklai 3 dalis

Christer Åberg interviu Holger Nilsson apie pranašystės ir laikų ženklas. 

0

Läs allt!


Danieliaus statula rodo į palaimintosios vilties

Skaitytojas Mail Nils 

Danieliaus statula

Bus per pastarąsias dienas 10 narių, 10 valstybių sąjungai, kad tai reiškia, kad pasaulio imperijų praeities pabaigą karalystė.

43

Läs allt!


Islamas yra nelaisvėje religija

Holger Nilsson 

Islamas nelaisvė

Islamo religija yra panašus į kalėjimą - sunku ją palikti.

5

Läs allt!


Kodėl futbolininkų sexförbud Pasaulio futbolo čempionato metu Rusijoje?

futbolas

Yra futbolo komandos, kurios sexförbud Pasaulio futbolo čempionato metu Rusijoje. Jei taip svarbu sexförbud ji eiti gerai futbolo komanda, kiek svarbesnis tada yra ne tai, kad krikščionis yra sexförbud ir gyventi grynas iki santuokos?

29

Läs allt!


Musulmonų vaikai turi priešiškumą ne musulmonų madrasas

Koranas mokykla šešių metų amžiaus

Nuotrauka: SVT. 

Musulmonų vaikų 6-13 metų pasakoja savo Swedish mokytoją: "Nemanau, klausytis jums, nes jums yra baltos." Arba: "Jūs esate ne musulmonas, kodėl turėčiau jus išklausyti?"

14

Läs allt!


Dievas - Apsišaukėlis

Šis tekstas paimtas iš idiotas vadovas islamo IQ Al Rassooli.

Dievas - Apsišaukėlis

Dievas yra apsišaukėlis, kaip jo kūrėjas, Mahometas. Al-Anfal 08:30: Dievas yra labiausiai kvalifikacijos sukčius.

2

Läs allt!


Annons


Donaldas Trampas nominuota Nobelio taikos premijai

Donaldas Trampas nominuota Nobelio taikos premijai

Paveikslėlis: nrk.no. 

Donald Trump buvo nominuotas Nobelio taikos premijai Norvegijos pažangos partija politikų krikščionių TYBRING-GJEDDE Per-Willy Amundsenas. Jis buvo nominuotas už savo susitikimą su Šiaurės Korėjos Kim Jong-Un.

11

Läs allt!


Tai yra tai, ką Dievas iš atsižvelgiant į mokslinių tyrimų

Kai kurie galvoja, Dievas atrodo taip

Galvoti kai Amerikos krikščionis, kad Dievas atrodo, pagal apklausos. 

Dabar mokslininkai Amerikos universiteto Šiaurės Karolinoje atvyko į krikščionių amerikiečiai tiki tuo, ką Dievas atrodo - kaip jaunas baltojo žmogaus! 

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 26, måndag 25 juni 2018 kl. 13:26

Jesus söker: David, Salomon!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Diktatorius Kim Čen-Uncija močiutė buvo išgelbėta

Kim Džongunas gali vieną dieną taip pat bus išgelbėtas

Vieną dieną, pasaulyje labiausiai pavojingas žmogus, diktatorius Kim Jong Un, taip pat bus išsaugota jo močiutė buvo. 

Močiutė pasauliui labiausiai pavojingų žmogui, Šiaurės Korėjos diktatorius Kim Jong-Un buvo išgelbėtas! Jos berniukas, Kim Ir Senas kuris vėliau tapo Kim Jong-Uncija tėvas grojo garbinimo komanda.

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Dvylika taškų kodėl islamas yra klaidinga religija

4

Läs allt!


Kitoks požiūris būtų skandalas, jei Trump gauna Nobelio taikos premiją

Fredas dokumentas su Donald Trump ir Kim Jong-Un parašų

JAV prezidentas Donaldas Trampas ir Šiaurės Korėjos diktatorius Kim Jong-Un susitiko Singapūre ir pasirašė bendrą dokumentą dėl Korėjos pusiasalio atsisakyta branduolinio ginklo.

16

Läs allt!


Kas yra daugiakultūriškumas?

Klaidingų religijų įpareigoti

Klaidingų religijų surišti. 

Kartais atrodo, kad kai kurie žmonės naudoja žodį daugiakultūriškumą paslėpti faktą, kad jūs iš tikrųjų reiškia islamą. Tokiu būdu, apgaulės žmonių sutikti ir gauti papildomo biblinį ir Extra-krikščionių religiją.

8

Läs allt!


Nobels fredspris till Sverige?

Jonna Sima, ledarskribent på Aftonbladet tycker att Sverige ska få Nobels fredspris,  eftersom sedan Stefan Löfven tillträdde som statsminister 2014, har Sverige tagit emot drygt 300 000 asylsökande personer... 

10

Läs allt!


Nužudė vaikai verti mažiau nei rankos paspaudimu

rankos paspaudimas

Iš dviejų sprendimų, kad teisėjas nužudytas vaikus verti mažiau nei atsisakė Handshake!

2

Läs allt!


7 taškai, kodėl Švedija švenčia nacionalinę dieną birželio 6

Ar žinote, kodėl Švedija švenčia Nacionalinė diena birželio 6a Čia aš išvardyti septynis taškus. Be to, su himno su ukulele akordais.

3

Läs allt!


Vienas iš didžiausių laiko charakterį - Trump pristato taikos planą birželio

Mikaelis Walfridsson 

taikos planą

Vienas iš didžiausių Zodiako kartų, ateityje taikos susitarimą, kad Danieliaus knyga kalba apie 9 skyriuje Ji rengiasi tiesiog šitos sandoros, kuri rodo, kaip arti mes esame paskutinę savaitę metų, ir sielvartą.

8

Läs allt!


Muezzin vs 666

Skaitytojas Mail Bertil Rosenius 

10

Läs allt!


Tai nenuostabu, kad krikščionys balsuoti už SD

Diena: kaip balsuoti krikščionys

Paveikslėlis: dienos.

Krikščioniškas laikraštis Dagen atrodo šokiravo, kad daugelis krikščionių rinkėjai balsuoja už SD. Bet nėra nieko keista, nes SD jau suprato islamizacijos pavojų.

101

Läs allt!


Išgelbėjimas yra ne atlygis, bet dovana

Christer Åberg pasakoja apie geležinkelio, ne, ne darbo užmokesčio, kaip tu padarei jūs to vertos. Tai dovana!

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 424 837 252 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 639 bloggartiklar, 83 845 kommentarer och 56 456 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp