826 online! | Sidvisningar idag: 120 612 | Igår: 183 483 |

www.apg29.nu

Annons

Jerry Williams a morte - addivintō 75 anni

Jerrya Williams hč mortu

Un altru cčlibbri hč mortu. Induve ųn célébrités vai quandu si mori? Hā micca ā Ghjesų, ch'elli ųn andā ā u celu.

U Svedese ligginnariu rock musician Jerry Williams, (Erik foglie), mortu eri dopu una corta malatia.

Dove la ghjente cunnisciuta, quand'elli SOR?

Unu da unu si more - cunnisciuta. Si more cum'č tutti i altri populi. Ma induve sō i célébrités quandu si mori? Ič, si nun hannu Ghjesų, iddi nun vai a lu celu.

Induve ųn vi andā quandu tu mori?

In u listessu modu hč cun voi. Nun hannu Ghjesų, vo ųn andaraghju ā u celu. Induve ųn vi andā quandu tu mori?

Paghjella di a famiglia Jerry Williams. Ci tocca ā son e I, Cristu!


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg Monday 26 March 2018 13:15 | #jerry williams #artist #rock #dödsfall #kändis | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


17 kommentarer

Peter Hall

Vart vill du gå när du dör?

"Alla vill till himlen, men ingen vill dö". Nu säger Bibeln, att vi alla skall träda fram inför Kristi domstol, för att få igen vårt jordelivs gärningar. 2Kor.5:10

Bibeln säger också, att i dödsriket kan man icke verka eller tänka. Pred.9:10

När är då stunden inne för en människa som avlidit, att träda fram inför Kristi domstol.

Då domens dag enligt Bibeln pågår under tusen år, så har Kristi domstol, som är i himlen, haft tid att döma alla människor, som någonsin vandrat på jorden. 2Petr.3:8

Eftersom Kristi domstol inte började verka förrän vid en bestämd tidpunkt, så är det nödvändigt, att alla som funnits på jorden innan dess, också skulle ges möjlighet att få en rättvis dom.

Jesus säger: "Förundren eder icke över detta. Ty den stund kommer, då alla som äro i gravarna skola höra hans röst och gå ut ur dem: de som hava gjort vad gott är skola uppstå till liv, och de som hava gjort vad ont är skola uppstå till dom." Joh.5:28-29 Dan.12:2

När inträffade denna stund? Jesus säger, att när världen födes på nytt, då.... Matt.19:28

Att "världen födes på nytt" betyder således inte att hela världen skall bli "frälst". Det är ju endast få, som finner den trånga porten. Matt.7:14

Vad betyder det då?

Jag säger inget.

Jesu frid

Svara -   - 26/3-18 17:11 -


Bengt

Vi vet ju inte vad som hände precis

Innan han dog

Svara -   - 26/3-18 18:40 -


Niklas Jönsson

Det bästa som finns är Jesus, han sviker aldrig någon han vill rädda alla människor på den här jorden undan den snart kommande vedermödan, till paradiset. Hoppas även att Jerry Williams i alla fall hade en liten tro på Jesus även om jag tvivlar på det, med tanke på att jag aldrig har sett honom i något kristet sammanhang. Det var ju en trevlig och spontan person dom gångerna jag hörde honom.

Svara -   - 26/3-18 19:30 -


Bengt

Han kan ju ha mött Jesus under den korta

Sjukdomstiden

Jag är tveksam till att det blev så

Men omöjligt är det ju.inte ändå

Svara -   - 26/3-18 20:19 -


Troende

Svar till Bengt.

Just det ! Bara Gud och Jerry vet.. Därför ska vi inte uttala oss , bara visa på Bibelns Ord.

Svara -   - 26/3-18 21:19 -


Lena Henricson

För min del,och många med mig,hoppas ju på att få möta Herren i rymden på den brustna skyn. Mycket tyder ju på att JESUS kommer mycket snart! (1Tess.4:16-18) 🙏 😊

Svara -   - 26/3-18 21:37 -


Bengt

Håller med dig troende

Svara -   - 26/3-18 21:45 -


Jessica

Svar till Troende.

Du har alldeles rätt! Vi SKA och KAN inte uttala oss om en sådan sak! Det är inte alls länge sedan samma spekulation var uppe för diskussion ang en annan mycket känd person!

Svara -   - 26/3-18 22:08 -


Bengt

En människa kan ropa till Jesus precis på

Slutet

Typ hjälp mig Jesus

Och det kanske räcker

Eller att en människa bara ropar Jesus

Svara -   - 26/3-18 22:12 -


Jessica

Svar till Bengt.

Det är bara Jesus som helt känner till en människas innersta.Det gör inte vi!

Jag håller helt med dig Bengt.

Svara -   - 26/3-18 22:58 -


Bengt

Och det är just hjärtat det handlar om mest

Tror jag

Att vi.vill tillhöra Herren

Orden är nog mindre viktiga

Svara -   - 26/3-18 23:11 -


Niklas Jönsson

Till Bengt jag hoppas du har rätt i det, chansen är ju som störst då när en person är i nöd att Jesus kan bli insläppt i deras liv då, men jag tror inte heller på det ,framför allt för att tiden var för kort, men jag hoppas ju att jag verkligen har fel i det sista jag skrev, att han i så fall lyckades komma med i sista momangen, det får vi se en gång i framtiden hur det blev med det.

Svara -   - 26/3-18 23:37 -


Erik Knudsen

Det är så enkelt,

Med hjärtat tror en till rättighet och med munnen bekänner en till frälsning.

Så det är upp till en och varje att tage ett beslut medan du har tid.

Svara -   - 27/3-18 10:23 -


Sam G Ö

Bara en tanke så är du räddad om vi tänker på vad som hände med rövaren på korset. Sedan tror jag inte att vi skall spekulera i vem som var större "rövare" Rövaren på korset eller Jerry. Kanske Jerry sände också Jesus en tanke?

Svara -   - 27/3-18 15:02 -


David Ström

Många tror inte att just de inte kan bli förlåtna. Just deras synder är för stora. Det kan gälla brutet äktenskap, varit en för dålig mamma eller vad som helst. Finns det dödssynder som Gud inte vill förlåta? Frosseri? Min fasa är att gå hungrig. Fasta är inget för mig. Men jag köper gärna ett paket korv till tiggaren. Barmhärtighet vill jag se inte offer står det ju. Vore vi perfekta så behövde vi ju inte Jesus. Han dukar ett bord åt mig i mina ovänners åsyn. Kan så vara. Vi kan inte imponera på Gud genom våra gärningar. Men försöker vi hålla det största budet så försöker vi också utföra lite andlig verkstad. Vad är det Johannes döparen lär oss? Omvänd er från era synder och omvänd er till Gud genom tro på Jesus Kristus så blir ni förlåtna. Ta emot Jesus så blir ni förlåtna och får ett nytt hjärta. Om någon hör mina ord men inte tar vara på dem, så dömer inte jag honom, ty jag har inte kommit för att döma världen utan för att rädda världen. Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse. Men finns det någon Johannes döpare i vår tid? Finns det någon som ids gå ut bland folket och förklara hur det ligger till? Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent. När vår nästa redan är död så känns det liksom försent, även om det står att för Gud är inget omöjligt.

Svara -   - 28/3-18 05:41 -


Peter Hall

Käre broder,

Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent.

Frälsningen till Guds himmelska paradis har hittills erbjudits alla människor, som tager emot Jesus Kristus. De övriga skall bli levande först efter de tusen åren. Upp.20:5 Det betyder, att alla som är här då inte längre skall behöva dö. Upp.21:4

Har du inte en gång blivit frälst (räddad från jorden), så kommer du sannolikt att finnas här när HERREN upprättar sitt rike på jorden. Han skall ju komma på himmelens skyar med alla sina heliga (de frälsta) tillbaka till jorden.

I hoppet äro vi frälsta, alla vi som bekänner Kristus. Men ett hopp som man ser fullbordat är inte mer ett hopp; hur kan någon hoppas det som han redan ser? Rom.8:24

Således försvinner hoppet om att få komma till himmelen när Herren väl uppenbarar sig på Oljeberget. Tiden är nu närmare än när vi kom till tro.

Frid vare med dig, David

Svara -   - 28/3-18 11:47 -


Tommy

Kan man få Predikan i själva dödsriket, eller är allt avsomnat där. Många dör ju också i tidiga år, knappt 4 - 7 år lägre år, äldre 9 - 10 år. Och kanske knappt vet vem Jesus är innan de dog. Skall Gud inte ha någon plan för dessa människor, det låter grymt isåfall. Men vill väl hoppas Gud har en plan även för dem.

Svara -   - 5/4-18 03:40 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Watch fora di l 'trente

Testu č foto da Reine Jķnsson 

Cuckoo hč pasce da u vota pipa imparu - Watch fora di l 'trente

Una pipa vota média prato podcasti un trente. 

Quandu gökägget hatched fora trente appoghja fora lu poviru vota e trente Pulcini sō tandu autocrats e favuri u solu l'coppie inglese larch. Ci dopu, diventa di pių č pių attaccu in u nidu contru ā i so parenti affiche e ddoi at a coppia, sempri cų u so patruna di pių manghjā.

2

Läs allt!


bandiere Pride in Göteborg statu fattu falā per Islam

Nancy Ajram

Picture da Youtube Nancy Ajram. 

Quandu l 'superstar Arab Nancy Ajram ghjunse ā Göteborg û bandiere orgogliu falā. Dapoi ch'ella pare ā 99 pi centu in u mondu islamicu!

19

Läs allt!


Quė sō moda la nova ziteddi 'chė face tutta a reta ā bollire

Mail littore da Katty 

cavallo, dipinto

Picture: Facebook. 

Issi ziteddi tuccherā ā sente circa la cultura ca Cristu pō solu truvā a fede in a so vita! Ancu Room u web poney Pride cu diversi culura! 

7

Läs allt!


Missione Missionario in u Philippines in September

Mail littore da Jörgen Milton 

Quandu I sei anni fā per a prima volta visitatu u Ati-populu di l 'Australia, aghju micca pussutu crede l' amore I avissi arrivare a sti pirsuni. 

2

Läs allt!


Man, voi ųn hč micca un porcu!

Cumentu da Katrina 

Man, voi ųn hč micca un porcu!

Picture: Aftonbladet. 

Man urighjinaria da i porci, si deve esse vera perchč si dice in Aftonbladet.

4

Läs allt!


A spiranza in la tribulazione

By Mikael Walfridsson 

Solaire ā l 'rena

Quandu avemu parrari ricordu di travagghiu, si hč veramenti una preparazione č un guarda ā ciō chė u Libru di Rivilazione priveda. 

5

Läs allt!


100 Cars brusgiatu in parechje citā - offenses risa

fochi Car in Göteborg

Frölunda Torg in Göteborg u luni sera. Picture: Zagros Hama. 

Cars stabilitu in u focu, in parechji lochi in u spaziu Göteborg, ma dinų in Trollhättan, Lysekil č Falkenberg. About 100 Cars sō statu brusgiatu in lu rughjonu.

83

Läs allt!


Pride affirms viulenza, sadism č droga

Cani in Pride

Pride affirms viulenza č sadism, e spinci a li visitatura: "Enjoy la prussimitā č distanza, abbituatu e sadism, centri č duminazione."

21

Läs allt!


Perchč maritā?

Perchč vai ā maritā?

Perchč maritā? Hč a hannu sessu, o ci hč un scopu pių?

15

Läs allt!


Dog te lu pacchettu - avėa a firmari e prova di l 'identitā

Unu cane, ricevutu un pacchettu da PostNord

Picture: Aftonbladet. 

U ghjacaru Chaya hč un pacchettu ā i mail, da l 'Inghilterra. Ma pč ottene u pacchettu hč u cane, iddu stissu era ā ricuarā lu, mostra identificazione č signu cų a so zampa chi avia statu culurata cų un francese pad inchjostru.

30

Läs allt!


Man, tų ųn Patrunu un gattu!

gattu

A picca anni fa I, videndu u Web TV l'Aftonbladet una ghjovana donna, chė hā pensatu ch'ella era un gattu. 

10

Läs allt!


Ųn daretu ā Sodoma

Sodoma č Gomorra

Lot fų salvata da u peccatu a citā di Sodoma, quand'ellu fų arrubbō da armati. Ma, dopu ad Abramu hā ntirvėnniru č liberatu Lot č a so famiglia č ā u pōpulu comu si ni turnaru a la citā di u peccatu. Amicu: You ųn devi daretu ā Sodoma, dopu vi sō state salvate. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Parolla di libreria l'Life imbued cun Letteratura Cattōlica

Mail littore da Pelle Lindberg 

No 'altri dii da Arne Imsen

U libru "No 'altri dii" hč vindutu pių cā I avia avutu. A prima edizione hč avā fora. 

39

Läs allt!


Vitti Stephen Hawking in infernu č i dimōnii attacchi su Pastors

Mail littore da Nils 

infernu

A matina di u 15 d'aprile 2018, I messe, Cesar Sandova Honduras, timite ā u Signore, č a sesta. 12 I, videndu u Signore, si messe ā mustrā ā mč li cosi novi. Pinsava chė u Signore avia cuntinuā ā mustrā di pių di u regnu di i celi, ma ųn hč tantu. Quandu u Signore, pigliō u mio spiritu da u corpu, ma sta volta ā u locu di turmintatu.

146

Läs allt!


Chi gran Criaturi avemu!

Deve esse vistu! Watch stu Video liccione, mustrā i grandi č putenti ā tč ā Diu!

3

Läs allt!


Annons


Cosa face u latru?

Tjiven

"Comu vo vi capisce chė s'č u pruprietariu casa capitu quandu a notte, u latru hč ghjuntu, allura avissi a stari ammenzu č ųn permette qualchissia spizzō, in a so casa."

8

Läs allt!


A luce fų u omo fora

In lume iscė

A poignant, ducumintariu pinzeru-provoking su Celu TV7, induve prufissiunali di sparte a so Facchinelli č anzianu omosessuali dė circa elli stessi, di gioia č a tristezza č scontri-cambiā la vita.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, söndag 19 augusti 2018 kl. 13:12

Jesus söker: Magnus, Måns!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
ģ Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


puliticanti e patri di i zitelli chjuchi arristati in Libano Svedese

Gabriel MARAWGEH 

Per guasi un mese, Roni Doumit, un Siria puliticanti Christian Svedese e patri di i zitelli chjuchi, stati arristati in Libano hč Découvrir. 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Följderna av homoäktenskap i Massachusetts

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

Se den skakande dokumentären ”Följderna av homoäktenskap i Massachusetts” på Himlen TV7. 

14

Läs allt!


Christer Åberg parrari ancora circa di Ghjesų

Christer Åberg - The chiru chi vanta circa di Ghjesų

Chris hč un chiru cunnisciutu ā mezu ā dui cristiani, e non-cristiani in Sweden. Si prupone di Ghjesų in risposta ā a realitā prublemi suciali č persunale. Hostess hč Daniela Persin.

0

Läs allt!


Christer Åberg in Apg29 TV

Christer Åberg in Apg29 TV.

Cų i mezi semplici aghju fattu u mio stanze in un attellu TV! Cumu hč chė pussibili?

2

Läs allt!


Avā vi Mulateri Di L'sente! - Apg29 da Christer Åberg

Avā vi Mulateri Di L'sente! - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg ghjucā e cantannu e capisciu di Ghjesų č Apg29.nu.

0

Läs allt!


U bughju di i Pride

U culori scuri

Claphaminstitutets lagnanza contru ā l 'Pride. 

Pride Ange una strana affirmative a droga, sadism, lu duluri č prostituzione.

13

Läs allt!


Un scopu largu

Mail littore da David B 

Self-coining hč Prédicateur embarrassing di Jonah in lu testu cchiu vecciu. Scampau d 'di Diu, ma hā cambiatu a so menti Finarmenti, dopu parechji cuntėnui cuntrattempi. U so scappu da Diu era circa a costa ellu a so vita. Ma anchi si iddu finalmenti fattu ciō chė Diu ci ha priscrittu, accussė i so attitudini č self-nazzioni.

9

Läs allt!


Aftonbladet scantati chė u matrimoniu hč u sindicatu di un 'omu č a donna

Aftonbladet scantati chė u matrimoniu hč u sindicatu di un 'omu č a donna

Picture: Aftonbladet.se. 

"Croatia, Bulgaria, Latvia, Lithuania, Poland, Slovakia č Macedonia hannu ancu una custituzione chė definisce u matrimoniu cum'č una unione di l'omu č a donna, o altri wording custituziunale chė impedisce u matrimoniu listessu-sessu", scrivi Aftonbladet in una scantu pura.

145

Läs allt!


Ā numarosi ā Ghjesų - Theo č i so amichi

Ā numarosi ā Ghjesų - Theo č i so amichi in u fracicume TV7.

4

Läs allt!


fochi tribunale Sweden bomber di Diu?

Un apparechju JAS sō bombed focu foresta, in Trängslet in Dalarna. 

22

Läs allt!


Europe vi ghjunghjerā 159 miliuna di migrati da 2025, sicondu a un rapportu UN

Corsu Sindacale prevista?

Picture: voiceofeurope.com. 

Europe vi ghjunghjerā 159 miliuna di migrati da 2025. Sta hč palisata in un rapportu UN da u 2000.

113

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 753 062 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 778 bloggartiklar, 87 317 kommentarer och 57 656 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp