1 105 online! | Sidvisningar idag: 172 566 | Igår: 171 455 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Jerry Williams dhimasho - noqday 75 sano

Jerrya Williams waa dhintay

celebrity kale waa dhintay. Xagee caanka tagaan markay dhintaan? Miyaanan Ciise, iyagu ma ay cirka u tegi.

The muusikiiste dhagax weyn halyeeyga Swedish Jerry Williams, (Erik baxo), ayaa dhintay ka dib markii shalay xanuun gaaban.

Xaggee caanka ah marka ay Sør?

Mid ka mid ah ay u dhintaan - caanka ah. Waxay u dhiman sida dadka kale oo dhan. Laakiinse meeye caanka ah markay dhintaan? Haa, iyagu ma ay leeyihiin Ciise, laakiinse iyagu uma ay cirka u tegi.

Xaggee baad tegi markaad dhimato?

Sidaas oo kale waa in aad la. Ha leedahay Ciise, aad samada ma tegi doonaa. Xaggee baad tegi markaad dhimato?

Weydii qoyska Jerry Williams. Waxay u baahan yihiin in ay su iyo waxaan, Ciise!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 26 March 2018 13:15 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


17 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Peter Hall

Vart vill du gå när du dör?

"Alla vill till himlen, men ingen vill dö". Nu säger Bibeln, att vi alla skall träda fram inför Kristi domstol, för att få igen vårt jordelivs gärningar. 2Kor.5:10

Bibeln säger också, att i dödsriket kan man icke verka eller tänka. Pred.9:10

När är då stunden inne för en människa som avlidit, att träda fram inför Kristi domstol.

Då domens dag enligt Bibeln pågår under tusen år, så har Kristi domstol, som är i himlen, haft tid att döma alla människor, som någonsin vandrat på jorden. 2Petr.3:8

Eftersom Kristi domstol inte började verka förrän vid en bestämd tidpunkt, så är det nödvändigt, att alla som funnits på jorden innan dess, också skulle ges möjlighet att få en rättvis dom.

Jesus säger: "Förundren eder icke över detta. Ty den stund kommer, då alla som äro i gravarna skola höra hans röst och gå ut ur dem: de som hava gjort vad gott är skola uppstå till liv, och de som hava gjort vad ont är skola uppstå till dom." Joh.5:28-29 Dan.12:2

När inträffade denna stund? Jesus säger, att när världen födes på nytt, då.... Matt.19:28

Att "världen födes på nytt" betyder således inte att hela världen skall bli "frälst". Det är ju endast få, som finner den trånga porten. Matt.7:14

Vad betyder det då?

Jag säger inget.

Jesu frid

Svara -   - 26/3-18 17:11 -


Bengt

Vi vet ju inte vad som hände precis

Innan han dog

Svara -   - 26/3-18 18:40 -


Niklas Jönsson

Det bästa som finns är Jesus, han sviker aldrig någon han vill rädda alla människor på den här jorden undan den snart kommande vedermödan, till paradiset. Hoppas även att Jerry Williams i alla fall hade en liten tro på Jesus även om jag tvivlar på det, med tanke på att jag aldrig har sett honom i något kristet sammanhang. Det var ju en trevlig och spontan person dom gångerna jag hörde honom.

Svara -   - 26/3-18 19:30 -


Bengt

Han kan ju ha mött Jesus under den korta

Sjukdomstiden

Jag är tveksam till att det blev så

Men omöjligt är det ju.inte ändå

Svara -   - 26/3-18 20:19 -


Troende

Svar till Bengt.

Just det ! Bara Gud och Jerry vet.. Därför ska vi inte uttala oss , bara visa på Bibelns Ord.

Svara -   - 26/3-18 21:19 -


Lena Henricson

För min del,och många med mig,hoppas ju på att få möta Herren i rymden på den brustna skyn. Mycket tyder ju på att JESUS kommer mycket snart! (1Tess.4:16-18) 🙏 😊

Svara -   - 26/3-18 21:37 -


Bengt

Håller med dig troende

Svara -   - 26/3-18 21:45 -


Jessica

Svar till Troende.

Du har alldeles rätt! Vi SKA och KAN inte uttala oss om en sådan sak! Det är inte alls länge sedan samma spekulation var uppe för diskussion ang en annan mycket känd person!

Svara -   - 26/3-18 22:08 -


Bengt

En människa kan ropa till Jesus precis på

Slutet

Typ hjälp mig Jesus

Och det kanske räcker

Eller att en människa bara ropar Jesus

Svara -   - 26/3-18 22:12 -


Jessica

Svar till Bengt.

Det är bara Jesus som helt känner till en människas innersta.Det gör inte vi!

Jag håller helt med dig Bengt.

Svara -   - 26/3-18 22:58 -


Bengt

Och det är just hjärtat det handlar om mest

Tror jag

Att vi.vill tillhöra Herren

Orden är nog mindre viktiga

Svara -   - 26/3-18 23:11 -


Niklas Jönsson

Till Bengt jag hoppas du har rätt i det, chansen är ju som störst då när en person är i nöd att Jesus kan bli insläppt i deras liv då, men jag tror inte heller på det ,framför allt för att tiden var för kort, men jag hoppas ju att jag verkligen har fel i det sista jag skrev, att han i så fall lyckades komma med i sista momangen, det får vi se en gång i framtiden hur det blev med det.

Svara -   - 26/3-18 23:37 -


Erik Knudsen

Det är så enkelt,

Med hjärtat tror en till rättighet och med munnen bekänner en till frälsning.

Så det är upp till en och varje att tage ett beslut medan du har tid.

Svara -   - 27/3-18 10:23 -


Sam G Ö

Bara en tanke så är du räddad om vi tänker på vad som hände med rövaren på korset. Sedan tror jag inte att vi skall spekulera i vem som var större "rövare" Rövaren på korset eller Jerry. Kanske Jerry sände också Jesus en tanke?

Svara -   - 27/3-18 15:02 -


David Ström

Många tror inte att just de inte kan bli förlåtna. Just deras synder är för stora. Det kan gälla brutet äktenskap, varit en för dålig mamma eller vad som helst. Finns det dödssynder som Gud inte vill förlåta? Frosseri? Min fasa är att gå hungrig. Fasta är inget för mig. Men jag köper gärna ett paket korv till tiggaren. Barmhärtighet vill jag se inte offer står det ju. Vore vi perfekta så behövde vi ju inte Jesus. Han dukar ett bord åt mig i mina ovänners åsyn. Kan så vara. Vi kan inte imponera på Gud genom våra gärningar. Men försöker vi hålla det största budet så försöker vi också utföra lite andlig verkstad. Vad är det Johannes döparen lär oss? Omvänd er från era synder och omvänd er till Gud genom tro på Jesus Kristus så blir ni förlåtna. Ta emot Jesus så blir ni förlåtna och får ett nytt hjärta. Om någon hör mina ord men inte tar vara på dem, så dömer inte jag honom, ty jag har inte kommit för att döma världen utan för att rädda världen. Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse. Men finns det någon Johannes döpare i vår tid? Finns det någon som ids gå ut bland folket och förklara hur det ligger till? Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent. När vår nästa redan är död så känns det liksom försent, även om det står att för Gud är inget omöjligt.

Svara -   - 28/3-18 05:41 -


Peter Hall

Käre broder,

Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent.

Frälsningen till Guds himmelska paradis har hittills erbjudits alla människor, som tager emot Jesus Kristus. De övriga skall bli levande först efter de tusen åren. Upp.20:5 Det betyder, att alla som är här då inte längre skall behöva dö. Upp.21:4

Har du inte en gång blivit frälst (räddad från jorden), så kommer du sannolikt att finnas här när HERREN upprättar sitt rike på jorden. Han skall ju komma på himmelens skyar med alla sina heliga (de frälsta) tillbaka till jorden.

I hoppet äro vi frälsta, alla vi som bekänner Kristus. Men ett hopp som man ser fullbordat är inte mer ett hopp; hur kan någon hoppas det som han redan ser? Rom.8:24

Således försvinner hoppet om att få komma till himmelen när Herren väl uppenbarar sig på Oljeberget. Tiden är nu närmare än när vi kom till tro.

Frid vare med dig, David

Svara -   - 28/3-18 11:47 -


Tommy

Kan man få Predikan i själva dödsriket, eller är allt avsomnat där. Många dör ju också i tidiga år, knappt 4 - 7 år lägre år, äldre 9 - 10 år. Och kanske knappt vet vem Jesus är innan de dog. Skall Gud inte ha någon plan för dessa människor, det låter grymt isåfall. Men vill väl hoppas Gud har en plan även för dem.

Svara -   - 5/4-18 03:40 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?jeer Fast dilka xarumaha Swedish

jeer Fast dilka xarumaha Swedish

Haddii aan si sax ah u fahmaan, waa dil haddii aad disho qof aan la qorshayn, halka dil la qorsheeyey. Tan iyo markii Ilmo soo rididda qorshaynta, ma aha waxaan dil yahay!

5

Läs allt!


Elida booqo Israa'iil

Swedish Elida, shiraaca midnimo laga tirada badan Christian iyo dimuqraadiyadda kaliya ee Bariga Dhexe, yimid in Israa'iil.

2

Läs allt!


Du ska inte mata trollen

Du ska inte mata trollen

Trollen är en tidstjuv, de vill skrämma och tysta oss. Det finns alltså en agenda bakom deras beteende. Därför bemöter jag aldrig kommentarer av personer som jag misstänker är troll. Jag ger dem alltså ingen mat.

Läs allt!


Går man till helvetet om man begår självmord?


En miljon människor begår självmord varje år i världen. Vart 40:e sekund tar en människa sitt liv. Det är fler människor som dör av självmord än av krig och mord.

Läs allt!


I Bibeln drack de vin

I Bibeln drack de vin, ja till och med Jesus och han blev anklagad och förtalad på grund av det. Men du såg Jesus aldrig full. Vinet var ingen last för honom. 

Läs allt!


Turkey waxaa maal boqolaal malaayiin on dhismaha masaajidda adduunka oo dhan

Moske

Dowladda Turkiga ayaa faqri boqolaal malaayiin inay dhistaan ​​masaajiddo goolka muddo-dheer ah oo fidsan Islam dunida oo dhan ah. 

34

Läs allt!


Xijaabku loogu talagalay carruurta iibin

silsilad dukaanka waaxda British iibiya xijaabka carruurta yar yar

The silsilad dukaanka waaxda British Marks & Spencer suuqa barnhijab ku haboon da'doodu u 6-8 sano.

24

Läs allt!


Marka lagu xukumay jahannamada?

Meel kasta oo aan ku dhashay, sidaas darteed waxaa bixiya ayaa badbaado ii siiyey. Waxaan ahaa ma badbaadi sababtoo ah waxaan ku dhashay "wadan Christian", laakiin maxaa yeelay, Ciise i doondoonay!

2

Läs allt!


Qofna Doqon karo Ciise

Qofna Doqon karo Ciise

Picture: dagen.se.

Hello faas! Tan iyo markii ay ku sameeyeen khiyaamo Ciise?

5

Läs allt!


Rayrayn - rajo barakeeyey!

Rayrayn - rajo barakeeyey!

"Rayrayn waa isbeddel ah ee ku nool Mu'miniinta aragnimo markii Rabbigu jeedsada si aad u hesho Mu'miniinta xagga samada. Dadka ka dibna la kulmi doonaan in la bedelay, iyada oo aan la kulma dhimasho. "

6

Läs allt!


Maxaad samayn waa in la lumay cadaabta weligeed ah?

7

Läs allt!


Horoscope, mindfulness iyo yoga yihiin diimaha Eastern

By Holger Nilsson

In majaladaha badan, iyo xataa wargeysyada, waa horoscopes. Sidee ayay u daran saxaafadda daabici karo wax laga shakiyo dhab ahaan loo warsan kartaa.

7

Läs allt!


On December 10, ayuu qoray wargayska dalalka xubin ka ah Qaramada Midoobay ku hoos socdaalka xorta ah

On December 10, daabacan dokumenti ah ee Qaramada Midoobay kaas oo asal ahaan ka furmay up for socdaalka free.

41

Läs allt!


guurka dadka isku jinsiga la mamnuucay laga yaabaa in Romania

guurka dadka isku jinsiga la mamnuucay laga yaabaa in Romania

guurka dadka isku jinsiga la mamnuucay laga yaabaa in Romania. Isbuucaan, cod dalka haa ama maya in la beddelo Dastuurka si guurka kaliya waa in ay noqdaan urur ka dhexeeya nin iyo qof dumar ah.

7

Läs allt!


Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


Ruuxa Quduuska ah laga saaro dhulka ka rayrayn

Comment by LelFA 

Buunka ugu rayrayn

Ku saabsan wada-hadalka ku saabsan cidda "adkaan karaa." Ha noo eegto qoraalka koinegrekiska aasaasiga ah.

56

Läs allt!


Waa maxay globalism

Comment by LelFA 

Maxaa globalism waa

Globalism fudud yahay weerar lagu qaaday dhammaan dhinacyada aqoonsiga quruun ee ay sameeyaan, iyo Midowga Yurub waa in ay ururka ugu weyn ee - ugu yaraan siyaasad ahaan. 

54

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Yuhuudi ee Tel Aviv ku riyoon jiray rayrayn

rayrayn

"Waxaan ku riyoodaa in turumbooyin waxay ka dhawaajiyeen, oo waxaan u ordaan albaabka hore iyo ka fiiriyaana. Kumanaan ka mid ah dadka ka soo quruunta reer Israa'iil la soo saaro iyada oo daruuraha iyo waxay xiran khamiisyo cadcad iyo kala jajabo Samada iyo Angel Gabriel ah waxa samada sare jira oo ah buunafuufid xusuus buun. "

24

Läs allt!


Qaybta aan la rabin afar iyo toban

Dhegaha

Sheekada yaabka leh koritaanka baadiyaha la qoyska korsaday.

14

Läs allt!


Hambalyo Malle Lindberg 89 sano

Maanta waa wax wacdiyi jiray halyeeyga Malle Lindberg 89 sano! Waxa uu ku dhashay 290,929th Hambalyo Malle!

11

Läs allt!


400 qof ayaa lagu dilay by dhulgariirkii iyo tsunami ee Indonesia

Ku dhawaad ​​400 oo qof ayaa lagu dilay by dhulgariir iyo tsunami xiga jasiiradda of Sulawesi ee Indonesia. About sida badan ku dhaawacmeen oo dad badan ka maqan. 

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, måndag 15 oktober 2018 kl. 21:12

Jesus söker: Hedvig, Hillevi!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Annie Lööf oo xubin ka ah Guddiga nuxurka kulammo uu ka qarsoodi ah

Guddiga loo naafeyn lahaa

Maanta ayaa muujinaya xisbiga Green Birger Schlaug iyo Malou Lindholm hoggaamiyaha xisbiga Centerpartiet Annie Lööf waa xubin ka mid ah ururka qarsoon globalist aqoonyahanada, Guddiga nuxurka kulammo uu ku. 

205

Läs allt!


Senaste kommentarer


Doono Annie Lööf Ra'iisul Wasaaraha?

Doono Annie Lööf Ra'iisul Wasaaraha?

Picture: vn.se. 

Noqday hoggaamiyaha xisbiga Centerpartiet Annie Lööf casuumay shirka Bilderberg ee 2017 in ay noqon doonto Sweden ra'iisul wasaaraha soo socda?

21

Läs allt!


gabar 8-jir ah oo ku dhintay habeenkii arooska

gabar 8-jir ah oo ku dhintay habeenkii arooska

A gabar 8-sano jir ah Muslim dhintay ay habeenkii arooska ee Yemen! 

32

Läs allt!


caleemaha ka dhaceen - waxaa jiri doona jaftay hadda?

caleemaha ka dhaceen

Stefan Löfven subax this codeeyay baxay inuu noqdo ra'iisul wasaaraha. Maxaa hadda dhacaya, oo waxa ka dhaca Sweden? dadka soo jeedin doonaa Ilaah? waxaa jiri doona nooleenta a?

35

Läs allt!


The aan la rabin - Part iyo toban

isha

In qaybtan waxaan kuu sheegi doonaa, iyo waxyaabo kale oo ku saabsan dhacdooyinka naxdinta leh oo aan marnaba iyada u sheegay wixii dhacay markii aan dugsiga dhexe ka mid ah. Wax walba waa run, laakiin magacyada qaar ka mid ah dadka ayaa la bedelay ama aan la odhan jiray. 

7

Läs allt!


nolosha xaas

nolosha xaas

Laakiin haddii aanay ku noolaan karaan avhållsamt waxay guursan doonaan, maxaa yeelay, waxaa dhaanta inay guursadaan intay Doonid guban lahaayeen.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

30

Läs allt!


The aan la rabin - Part Laba iyo toban

Christer Åberg la cat beer

Baro mustaqbalka la yaab leh oo aan la rabin serial The. Qaybtaan, waxaan noqday labada shot, shot iyo mindi.

8

Läs allt!


Waa unscriptural in ay u duceeyaan oo ay quruumaha dunida oo Yeruusaalemna

Waa unscriptural inuu ku tukado, waayo, quruumaha dunidu ku Israa'iil

Image: World maanta. 

4,000 madaxda salaadda soo urursataan Yeruusaalem in Israa'iil ay u duceeyaan oo ay quruumaha dunida oo dhan. Waxay arrintu u muuqataa wanaagsan, laakiin waxa kaliya hal sanayo: Waxaa gebi ahaanba unbiblical!

34

Läs allt!


Barack Obama: Ma u baahan tahay Badbaadiye, ama Masiixa

In this video naxdin leh ayaa sheegay in madaxweynihii hore ee Mareykanka Barack Obama in aanan u baahan tahay Badbaadiye, ama Masiixa, laakiin dadka ka shaqeeya adag kaliya daacad ah.

26

Läs allt!


War in Suuriya

dagaal

Waxaan u muuqdaan in ay ka hadlaan World War Saddexaad, laakiin waxaa laga yaabaa in ay ahayd Kuvaitkriget markii Maraykanka ay la socdaan dalal badan oo weeraray Ciraaq. Ka dib markii in, waxaa jiray dagaallo kale sida dagaalkii labaad ee dunida kaas oo qaar badan ee Suuriya, Anigu garan maayo. Ma afraad ama xataa shanaad?

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 364 139 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 945 bloggartiklar, 90 776 kommentarer och 58 984 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp