1 112 online! | Sidvisningar idag: 201 376 | Igår: 250 270 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Jerry Williams dhimasho - noqday 75 sano

Jerrya Williams waa dhintay

celebrity kale waa dhintay. Xagee caanka tagaan markay dhintaan? Miyaanan Ciise, iyagu ma ay cirka u tegi.

The muusikiiste dhagax weyn halyeeyga Swedish Jerry Williams, (Erik baxo), ayaa dhintay ka dib markii shalay xanuun gaaban.

Xaggee caanka ah marka ay Sør?

Mid ka mid ah ay u dhintaan - caanka ah. Waxay u dhiman sida dadka kale oo dhan. Laakiinse meeye caanka ah markay dhintaan? Haa, iyagu ma ay leeyihiin Ciise, laakiinse iyagu uma ay cirka u tegi.

Xaggee baad tegi markaad dhimato?

Sidaas oo kale waa in aad la. Ha leedahay Ciise, aad samada ma tegi doonaa. Xaggee baad tegi markaad dhimato?

Weydii qoyska Jerry Williams. Waxay u baahan yihiin in ay su iyo waxaan, Ciise!


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Monday 26 March 2018 13:15 | #jerry williams #artist #rock #dödsfall #kändis | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


17 kommentarer

Peter Hall

Vart vill du gå när du dör?

"Alla vill till himlen, men ingen vill dö". Nu säger Bibeln, att vi alla skall träda fram inför Kristi domstol, för att få igen vårt jordelivs gärningar. 2Kor.5:10

Bibeln säger också, att i dödsriket kan man icke verka eller tänka. Pred.9:10

När är då stunden inne för en människa som avlidit, att träda fram inför Kristi domstol.

Då domens dag enligt Bibeln pågår under tusen år, så har Kristi domstol, som är i himlen, haft tid att döma alla människor, som någonsin vandrat på jorden. 2Petr.3:8

Eftersom Kristi domstol inte började verka förrän vid en bestämd tidpunkt, så är det nödvändigt, att alla som funnits på jorden innan dess, också skulle ges möjlighet att få en rättvis dom.

Jesus säger: "Förundren eder icke över detta. Ty den stund kommer, då alla som äro i gravarna skola höra hans röst och gå ut ur dem: de som hava gjort vad gott är skola uppstå till liv, och de som hava gjort vad ont är skola uppstå till dom." Joh.5:28-29 Dan.12:2

När inträffade denna stund? Jesus säger, att när världen födes på nytt, då.... Matt.19:28

Att "världen födes på nytt" betyder således inte att hela världen skall bli "frälst". Det är ju endast få, som finner den trånga porten. Matt.7:14

Vad betyder det då?

Jag säger inget.

Jesu frid

Svara -   - 26/3-18 17:11 -


Bengt

Vi vet ju inte vad som hände precis

Innan han dog

Svara -   - 26/3-18 18:40 -


Niklas Jönsson

Det bästa som finns är Jesus, han sviker aldrig någon han vill rädda alla människor på den här jorden undan den snart kommande vedermödan, till paradiset. Hoppas även att Jerry Williams i alla fall hade en liten tro på Jesus även om jag tvivlar på det, med tanke på att jag aldrig har sett honom i något kristet sammanhang. Det var ju en trevlig och spontan person dom gångerna jag hörde honom.

Svara -   - 26/3-18 19:30 -


Bengt

Han kan ju ha mött Jesus under den korta

Sjukdomstiden

Jag är tveksam till att det blev så

Men omöjligt är det ju.inte ändå

Svara -   - 26/3-18 20:19 -


Troende

Svar till Bengt.

Just det ! Bara Gud och Jerry vet.. Därför ska vi inte uttala oss , bara visa på Bibelns Ord.

Svara -   - 26/3-18 21:19 -


Lena Henricson

För min del,och många med mig,hoppas ju på att få möta Herren i rymden på den brustna skyn. Mycket tyder ju på att JESUS kommer mycket snart! (1Tess.4:16-18) 🙏 😊

Svara -   - 26/3-18 21:37 -


Bengt

Håller med dig troende

Svara -   - 26/3-18 21:45 -


Jessica

Svar till Troende.

Du har alldeles rätt! Vi SKA och KAN inte uttala oss om en sådan sak! Det är inte alls länge sedan samma spekulation var uppe för diskussion ang en annan mycket känd person!

Svara -   - 26/3-18 22:08 -


Bengt

En människa kan ropa till Jesus precis på

Slutet

Typ hjälp mig Jesus

Och det kanske räcker

Eller att en människa bara ropar Jesus

Svara -   - 26/3-18 22:12 -


Jessica

Svar till Bengt.

Det är bara Jesus som helt känner till en människas innersta.Det gör inte vi!

Jag håller helt med dig Bengt.

Svara -   - 26/3-18 22:58 -


Bengt

Och det är just hjärtat det handlar om mest

Tror jag

Att vi.vill tillhöra Herren

Orden är nog mindre viktiga

Svara -   - 26/3-18 23:11 -


Niklas Jönsson

Till Bengt jag hoppas du har rätt i det, chansen är ju som störst då när en person är i nöd att Jesus kan bli insläppt i deras liv då, men jag tror inte heller på det ,framför allt för att tiden var för kort, men jag hoppas ju att jag verkligen har fel i det sista jag skrev, att han i så fall lyckades komma med i sista momangen, det får vi se en gång i framtiden hur det blev med det.

Svara -   - 26/3-18 23:37 -


Erik Knudsen

Det är så enkelt,

Med hjärtat tror en till rättighet och med munnen bekänner en till frälsning.

Så det är upp till en och varje att tage ett beslut medan du har tid.

Svara -   - 27/3-18 10:23 -


Sam G Ö

Bara en tanke så är du räddad om vi tänker på vad som hände med rövaren på korset. Sedan tror jag inte att vi skall spekulera i vem som var större "rövare" Rövaren på korset eller Jerry. Kanske Jerry sände också Jesus en tanke?

Svara -   - 27/3-18 15:02 -


David Ström

Många tror inte att just de inte kan bli förlåtna. Just deras synder är för stora. Det kan gälla brutet äktenskap, varit en för dålig mamma eller vad som helst. Finns det dödssynder som Gud inte vill förlåta? Frosseri? Min fasa är att gå hungrig. Fasta är inget för mig. Men jag köper gärna ett paket korv till tiggaren. Barmhärtighet vill jag se inte offer står det ju. Vore vi perfekta så behövde vi ju inte Jesus. Han dukar ett bord åt mig i mina ovänners åsyn. Kan så vara. Vi kan inte imponera på Gud genom våra gärningar. Men försöker vi hålla det största budet så försöker vi också utföra lite andlig verkstad. Vad är det Johannes döparen lär oss? Omvänd er från era synder och omvänd er till Gud genom tro på Jesus Kristus så blir ni förlåtna. Ta emot Jesus så blir ni förlåtna och får ett nytt hjärta. Om någon hör mina ord men inte tar vara på dem, så dömer inte jag honom, ty jag har inte kommit för att döma världen utan för att rädda världen. Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse. Men finns det någon Johannes döpare i vår tid? Finns det någon som ids gå ut bland folket och förklara hur det ligger till? Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent. När vår nästa redan är död så känns det liksom försent, även om det står att för Gud är inget omöjligt.

Svara -   - 28/3-18 05:41 -


Peter Hall

Käre broder,

Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent.

Frälsningen till Guds himmelska paradis har hittills erbjudits alla människor, som tager emot Jesus Kristus. De övriga skall bli levande först efter de tusen åren. Upp.20:5 Det betyder, att alla som är här då inte längre skall behöva dö. Upp.21:4

Har du inte en gång blivit frälst (räddad från jorden), så kommer du sannolikt att finnas här när HERREN upprättar sitt rike på jorden. Han skall ju komma på himmelens skyar med alla sina heliga (de frälsta) tillbaka till jorden.

I hoppet äro vi frälsta, alla vi som bekänner Kristus. Men ett hopp som man ser fullbordat är inte mer ett hopp; hur kan någon hoppas det som han redan ser? Rom.8:24

Således försvinner hoppet om att få komma till himmelen när Herren väl uppenbarar sig på Oljeberget. Tiden är nu närmare än när vi kom till tro.

Frid vare med dig, David

Svara -   - 28/3-18 11:47 -


Tommy

Kan man få Predikan i själva dödsriket, eller är allt avsomnat där. Många dör ju också i tidiga år, knappt 4 - 7 år lägre år, äldre 9 - 10 år. Och kanske knappt vet vem Jesus är innan de dog. Skall Gud inte ha någon plan för dessa människor, det låter grymt isåfall. Men vill väl hoppas Gud har en plan även för dem.

Svara -   - 5/4-18 03:40 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Boplats sökes till Almedalsveckan

Boplats sökes till Almedalsveckan Kontakta Christer Åberg

Jag söker febrilt efter någonstans att bo under Almedalsveckan i Visby på Gotland. Har du någon plats ledig för mig? Behöver bara något utrymme att sova! Hör av dig till mig Christer Åberg på på 070-935 66 96, eller: kontakt@apg29.nu. Tack!

0

Läs allt!


dil Palme xalin

nin Skandia

Photo: Express. 

Nin oo ahaa 52 sano oo uu joogay dilka Olof Palme waa tan iyo sanadkii la soo dhaafay track weyn ee booliska ee dilaaga ah.

5

Läs allt!


Khaniisnimada ayaa caadi

Carruurta iyo nin qaawan

pridfefestivalerna The kala duwan buun doonaa farriin guud ahaan dalka ayaa sidoo kale xagaagan, iyo warbaahinta ku caawin doona. 

17

Läs allt!


Inför tältsommaren: Så viker du ihop ett Pop up tält

Nu inför sommaren ska du få ett fantastiskt tips om hur man viker ihop ett Pop up tält! 

0

Läs allt!


Ciise ayaa sheegay in isagu waa Ilaah?

Ayaa sheegay in Kitaabka Quduuska ah iyo Ciise, in uu yahay Ilaah? video Tani waxa ay muujinaysaa jawaab cad!

33

Läs allt!


Sidaas waxaa laydinku baabtiisi doonaa Ruuxa Quduuska ah - Christer Åberg

Bentakostiga! Sidaas waxaa laydinku baabtiisi doonaa Ruuxa Quduuska ah - apg29 Christer Åberg. Christer Åberg muujinaysaa afafka iyo fasiraadda! Qof walba is baabtiisay karo.

0

Läs allt!


Sidee baan la badbaadiyey

Reader Mail by Marko Burazor 

doon tusaaale

Laakiin ka dib markii a kulamo yar, waxaan go'aansaday in ay ku baryayaaye laga yaabaa i waayo, sidaas oo dhan gacmaha saareen aniga iyo baryay oo waxaan dareemay jiritaanka Ilaah iyo Ciise helay. Waxa ay aheyd go'aan ugu fiicnaa ee aan abid ka dhigay nolosha.

6

Läs allt!


rabshadaha Gaza waa gargaarka qayb Swedish

argagixiso

Rabshadaha xuduuda Gaza, halkaas oo caruurta reer Falastiin ayaa u diray weeraryahanka hoos dab qayb ahaan sabab u tahay gargaarka Swedish. Waxa uu leeyahay Israa'iil connoisseur Thomas Sandell. 

3

Läs allt!


Good Ramadan rabto Church Swedish

Good Ramadan rabto Church Swedish

Picture: Twitter. 

kaniisadda Swedish ayaa ku xadgudbay amarkii hore iyo shanaad marka ay rabaan yuul Ramadan.

30

Läs allt!


Trump ahaa mid ka mid ah in lagu qabtay yabooha Yeruusaalem

Clinton, Bush, Obama iyo Trump siiyey oo dhan ballamada in Israa'iil. Donald Trump ahaa mid ka mid ah oo kaliya of Madaxweynayasha in lagu qabtay yabooha Yeruusaalem.

1

Läs allt!


Hamas ogolaan dadka deegaanka Gaza si ay u dhintaan halkii Israa'iil ka helaya gargaar caafimaad

Israa'iil, inkastoo ay rabshado Falastiiniyiinta iyo hawlo argagixiso, soo diray gargaar caafimaad, taas oo uu haatan ku soo laabtay ee buuxa.

1

Läs allt!


sanadlaha Ramadan Morden soo dhowaanayso

Ramadan Dilkii 2017

In maalmihii la soo dhaafay, waxaa jiray argagixisada Muslim laga argagaxo. Oo waxyaalahaas ka hor bisha Ramadaan xitaa uu bilaabay. 

5

Läs allt!


Doodaa gabyeen sida digaag ah ee Eurovision oo won

Kooxdii ka soo Eurovision 2018, Israa'iil waa in la siiyo Toy by Fanaanada Netta Barzilais hadlay.

18

Läs allt!


Transvestites in xannaanada khasab ah?

La yaab leh heer sare ah la mariyo - Studio apg29 Christer Åberg. Barnaamijka Maanta: Doorashada 2018 - si this waa in cod Christer Åberg. Islaamku waa nabad baa? Transvestites in xannaanada khasab ah? Ted Sandstedt, Nenne Lindberg Lindberg ayaa gabyaya.

0

Läs allt!


call Muslim in baryadaadii waa la ogol yahay in Växjö - Bishop ku faraxsan

UPDATED! Bilayska ayaa hadda la ogol yahay call Muslim salaadda toddobaadkii hal mar Växjö. hoggaamiyaha kiniisaddu waa ku faraxsan yahay una Malaynaysaan wax caqliga leh.

85

Läs allt!


War ama nooleynta?

By Holger Nilsson 

dagaal ama nooleynta

Horeba dhowr sano ka hor uga digay Yonggi Cho, ayuu yiri. "Sweden waxay leedahay inaad doorato nooleynta ama dagaal."

16

Läs allt!


Annons


Profetisk uppenbarelse år 1860

Av Holger Nilsson 

Ändens tid  O. G. Hedengren

Det har alltid funnits personer som rannsakat och forskat i Bibelns profetior och med den helige Andes hjälp fått ljus över vad som ska hända.

3

Läs allt!


Stefan Löfven attackerar frireligiösa

Statsministern attackerar frireligiösa

Bild: Världen idag. 

I sitt första maj-tal gick Sveriges socialdemokratiske statsminister Stefan Löfven till attack mot frireligiösa.

85

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 21, onsdag 23 maj 2018 kl. 20:43

Jesus söker: Desideria, Desiree!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Klädd i Guds rättfärdighet inför Lammets bröllop

Läsarmejl av nils 

Gift par

Inför Lammets bröllop som stundar, måste vi vara iklädda Guds rättfärdighet.

8

Läs allt!


Senaste kommentarer


Devil tuntay madaxa

Reader Mail by David B 

Ciise ayaa ku tuntay madaxa Ibliisku ee

2

Läs allt!


Quraanka, Ciise ma aha Ciise ee Kitaabka Quduuska ah

Sidaa darteed Quran wuxuu dhigayaa in Ciise aan lagu dilin oo aan iskutallaabta lagu qodbo. Islam oo beeniyay Wadho Ciise weligiisba dhacay. Ma waxaad u diidi in Ciise dhintay oo haddana soo sara kacay, ma waxaa laguu badbaadi karaa.

4

Läs allt!


Muslim, Sweden noqon kartaa wadan Muslim

At Klippan dhallinyarada Muslimiinta ayaa sheegay in Dominic Driman si cad u sheegay in howlgalka uu yahay in la sameeyo Sweden Muslim ah iyo in "Sweden noqon doonaa dalka Islaami ah."

78

Läs allt!


Maxaad u ooyaysaa?

Reader Mail by David B 

ilmada

8

Läs allt!


Vision: shaqo Ruush ee Norway iyo Sweden

Reader Mail by Nils 

askari Ruush

hortiisa ahaa Ruush ee Norway iyo Sweden, iyo sidoo kale usoo nooleynta iyo qaadida!

68

Läs allt!


Dadka rasaas iyo mindi ku dhaawacmeen oo wuxuu ku dhuftay in Värnamo

Rasaas iyo dadka u dhaafaan in Värnamo

Picture: Aftonbladet. 

Dhowr si xun ugu dhaawacmay Värnamo. Waxaa jiray toogashooyin, mindi iyo dadka ayaa waxaa ku dhacay gaari.

6

Läs allt!


Avicii ka go'an ismiidaamin ah - uu si samada ka soo degay?

Avicii dhinteen of Ismiidaamin Muuqan

Picture: rollingstone.com. 

On April 20, 2018 Avicii meydkiisa laga helay hoteel ku yaal Cumaan. On April 26, 2018, qoyskiisa ka baxay Avicii naftiisa qaaday.

88

Läs allt!


Wacdiyi jiray dhimasho kg Jonsson ee

By  Stefan iyo Mary Hallman 

kg Jonsson

Photo: Mary Hallman. 

The wax wacdiyi jiray oo nebiga Karl-Gunnar Jonsson ayaa bedelay cinwaanka uu macbudka la Eebihiis oo maanta ah Badbaadiyeheenna Ciise Masiix, Wednesday, 25 April 2018th

3

Läs allt!


Muslimiinta gubay dhimasho qof dumar ah oo Christian ah oo diiday in loogu badalo oo isaga guursadaan

Asma ayaa waxaa gubay dhimasho by kooxaha a Muslim

Picture: pakistantoday.com.pk. 

The naag Christian 25-sano jir ah, Asma ayaa waxaa gubay dhimasho by kooxaha a Muslim in Pakistan markii ay diiday in ay diinta Islaamka iyo isaga guursadaan.

9

Läs allt!


Putin ayaa saadaaliyay fowdo caalamka haddii West waxaa mar kale weerarka Suuriya

By Mikael Walfridsson 

Putin, Lenin, Stalin

Suuriya qabanaysa badan hadda wararka, oo aan hore u qoran, waxaa ka dhacaya Syria, calaamad-sheegid iyo bilowgii dhammaystirka waxsii kitaabiga ah.

10

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 418 057 992 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 542 bloggartiklar, 82 613 kommentarer och 55 619 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp