896 online! | Sidvisningar idag: 192 174 | Igår: 206 580 |

www.apg29.nu

Annons

Jerry Williams dhimasho - noqday 75 sano

Jerrya Williams waa dhintay

celebrity kale waa dhintay. Xagee caanka tagaan markay dhintaan? Miyaanan Ciise, iyagu ma ay cirka u tegi.

The muusikiiste dhagax weyn halyeeyga Swedish Jerry Williams, (Erik baxo), ayaa dhintay ka dib markii shalay xanuun gaaban.

Xaggee caanka ah marka ay Sør?

Mid ka mid ah ay u dhintaan - caanka ah. Waxay u dhiman sida dadka kale oo dhan. Laakiinse meeye caanka ah markay dhintaan? Haa, iyagu ma ay leeyihiin Ciise, laakiinse iyagu uma ay cirka u tegi.

Xaggee baad tegi markaad dhimato?

Sidaas oo kale waa in aad la. Ha leedahay Ciise, aad samada ma tegi doonaa. Xaggee baad tegi markaad dhimato?

Weydii qoyska Jerry Williams. Waxay u baahan yihiin in ay su iyo waxaan, Ciise!


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg Monday 26 March 2018 13:15 | #jerry williams #artist #rock #dödsfall #kändis | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


17 kommentarer

Peter Hall

Vart vill du gå när du dör?

"Alla vill till himlen, men ingen vill dö". Nu säger Bibeln, att vi alla skall träda fram inför Kristi domstol, för att få igen vårt jordelivs gärningar. 2Kor.5:10

Bibeln säger också, att i dödsriket kan man icke verka eller tänka. Pred.9:10

När är då stunden inne för en människa som avlidit, att träda fram inför Kristi domstol.

Då domens dag enligt Bibeln pågår under tusen år, så har Kristi domstol, som är i himlen, haft tid att döma alla människor, som någonsin vandrat på jorden. 2Petr.3:8

Eftersom Kristi domstol inte började verka förrän vid en bestämd tidpunkt, så är det nödvändigt, att alla som funnits på jorden innan dess, också skulle ges möjlighet att få en rättvis dom.

Jesus säger: "Förundren eder icke över detta. Ty den stund kommer, då alla som äro i gravarna skola höra hans röst och gå ut ur dem: de som hava gjort vad gott är skola uppstå till liv, och de som hava gjort vad ont är skola uppstå till dom." Joh.5:28-29 Dan.12:2

När inträffade denna stund? Jesus säger, att när världen födes på nytt, då.... Matt.19:28

Att "världen födes på nytt" betyder således inte att hela världen skall bli "frälst". Det är ju endast få, som finner den trånga porten. Matt.7:14

Vad betyder det då?

Jag säger inget.

Jesu frid

Svara -   - 26/3-18 17:11 -


Bengt

Vi vet ju inte vad som hände precis

Innan han dog

Svara -   - 26/3-18 18:40 -


Niklas Jönsson

Det bästa som finns är Jesus, han sviker aldrig någon han vill rädda alla människor på den här jorden undan den snart kommande vedermödan, till paradiset. Hoppas även att Jerry Williams i alla fall hade en liten tro på Jesus även om jag tvivlar på det, med tanke på att jag aldrig har sett honom i något kristet sammanhang. Det var ju en trevlig och spontan person dom gångerna jag hörde honom.

Svara -   - 26/3-18 19:30 -


Bengt

Han kan ju ha mött Jesus under den korta

Sjukdomstiden

Jag är tveksam till att det blev så

Men omöjligt är det ju.inte ändå

Svara -   - 26/3-18 20:19 -


Troende

Svar till Bengt.

Just det ! Bara Gud och Jerry vet.. Därför ska vi inte uttala oss , bara visa på Bibelns Ord.

Svara -   - 26/3-18 21:19 -


Lena Henricson

För min del,och många med mig,hoppas ju på att få möta Herren i rymden på den brustna skyn. Mycket tyder ju på att JESUS kommer mycket snart! (1Tess.4:16-18) 🙏 😊

Svara -   - 26/3-18 21:37 -


Bengt

Håller med dig troende

Svara -   - 26/3-18 21:45 -


Jessica

Svar till Troende.

Du har alldeles rätt! Vi SKA och KAN inte uttala oss om en sådan sak! Det är inte alls länge sedan samma spekulation var uppe för diskussion ang en annan mycket känd person!

Svara -   - 26/3-18 22:08 -


Bengt

En människa kan ropa till Jesus precis på

Slutet

Typ hjälp mig Jesus

Och det kanske räcker

Eller att en människa bara ropar Jesus

Svara -   - 26/3-18 22:12 -


Jessica

Svar till Bengt.

Det är bara Jesus som helt känner till en människas innersta.Det gör inte vi!

Jag håller helt med dig Bengt.

Svara -   - 26/3-18 22:58 -


Bengt

Och det är just hjärtat det handlar om mest

Tror jag

Att vi.vill tillhöra Herren

Orden är nog mindre viktiga

Svara -   - 26/3-18 23:11 -


Niklas Jönsson

Till Bengt jag hoppas du har rätt i det, chansen är ju som störst då när en person är i nöd att Jesus kan bli insläppt i deras liv då, men jag tror inte heller på det ,framför allt för att tiden var för kort, men jag hoppas ju att jag verkligen har fel i det sista jag skrev, att han i så fall lyckades komma med i sista momangen, det får vi se en gång i framtiden hur det blev med det.

Svara -   - 26/3-18 23:37 -


Erik Knudsen

Det är så enkelt,

Med hjärtat tror en till rättighet och med munnen bekänner en till frälsning.

Så det är upp till en och varje att tage ett beslut medan du har tid.

Svara -   - 27/3-18 10:23 -


Sam G Ö

Bara en tanke så är du räddad om vi tänker på vad som hände med rövaren på korset. Sedan tror jag inte att vi skall spekulera i vem som var större "rövare" Rövaren på korset eller Jerry. Kanske Jerry sände också Jesus en tanke?

Svara -   - 27/3-18 15:02 -


David Ström

Många tror inte att just de inte kan bli förlåtna. Just deras synder är för stora. Det kan gälla brutet äktenskap, varit en för dålig mamma eller vad som helst. Finns det dödssynder som Gud inte vill förlåta? Frosseri? Min fasa är att gå hungrig. Fasta är inget för mig. Men jag köper gärna ett paket korv till tiggaren. Barmhärtighet vill jag se inte offer står det ju. Vore vi perfekta så behövde vi ju inte Jesus. Han dukar ett bord åt mig i mina ovänners åsyn. Kan så vara. Vi kan inte imponera på Gud genom våra gärningar. Men försöker vi hålla det största budet så försöker vi också utföra lite andlig verkstad. Vad är det Johannes döparen lär oss? Omvänd er från era synder och omvänd er till Gud genom tro på Jesus Kristus så blir ni förlåtna. Ta emot Jesus så blir ni förlåtna och får ett nytt hjärta. Om någon hör mina ord men inte tar vara på dem, så dömer inte jag honom, ty jag har inte kommit för att döma världen utan för att rädda världen. Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse. Men finns det någon Johannes döpare i vår tid? Finns det någon som ids gå ut bland folket och förklara hur det ligger till? Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent. När vår nästa redan är död så känns det liksom försent, även om det står att för Gud är inget omöjligt.

Svara -   - 28/3-18 05:41 -


Peter Hall

Käre broder,

Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent.

Frälsningen till Guds himmelska paradis har hittills erbjudits alla människor, som tager emot Jesus Kristus. De övriga skall bli levande först efter de tusen åren. Upp.20:5 Det betyder, att alla som är här då inte längre skall behöva dö. Upp.21:4

Har du inte en gång blivit frälst (räddad från jorden), så kommer du sannolikt att finnas här när HERREN upprättar sitt rike på jorden. Han skall ju komma på himmelens skyar med alla sina heliga (de frälsta) tillbaka till jorden.

I hoppet äro vi frälsta, alla vi som bekänner Kristus. Men ett hopp som man ser fullbordat är inte mer ett hopp; hur kan någon hoppas det som han redan ser? Rom.8:24

Således försvinner hoppet om att få komma till himmelen när Herren väl uppenbarar sig på Oljeberget. Tiden är nu närmare än när vi kom till tro.

Frid vare med dig, David

Svara -   - 28/3-18 11:47 -


Tommy

Kan man få Predikan i själva dödsriket, eller är allt avsomnat där. Många dör ju också i tidiga år, knappt 4 - 7 år lägre år, äldre 9 - 10 år. Och kanske knappt vet vem Jesus är innan de dog. Skall Gud inte ha någon plan för dessa människor, det låter grymt isåfall. Men vill väl hoppas Gud har en plan även för dem.

Svara -   - 5/4-18 03:40 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Man, aad ma aha doofaarka!

Comment by Katrina 

Man, aad ma aha doofaarka!

Picture: Aftonbladet. 

Man ka doofaarro ah asalkiisu ka soo jeedo, waa in ay run maxaa yeelay waxa uu sheegay in Aftonbladet.

2

Läs allt!


bidhaamaysa A ku dhex tuurayaa dhibaato ah

By Mikael Walfridsson 

Derejooyinkii bacaadka

Marka aan ka hadlo xanuunka foosha, runtii waa diyaarinta a iyo ogeysiis in wixii kitaabka Muujintii saadaaliyay. 

5

Läs allt!


100 baabuur lagu gubay dhowr magaalo - dembiyada argagixisada

dababka Car ee Göteborg

Frölunda Torg Göteborg habeenkii isniinta. Picture: Zagros Hama. 

Baabuurta dab qabadsiiyeen meelo badan oo degaanka Göteborg, laakiin sidoo kale Trollhättan, Lysekil iyo Falkenberg. About 100 baabuur ayaa la gubay ee gobolka.

82

Läs allt!


Pride xaqiijinayaan rabshadaha, sadism iyo daroogada

Hundar i Pride

Pride xaqiijinayaan dulmi iyo sadism, iyo kicin kooxda martida ah, ". Raaxaysta ku soo dhawaataan oo meel fog, danqasho iyo sadism, sharraxaadda iyo saldanad"

21

Läs allt!


Maxay sababta la isu guursaday?

Maxaad tag guursado?

Maxay sababta la isu guursaday? Ma in ay galmo ama ma jirtaa ujeeddo weyn?

15

Läs allt!


Dog helay baakadda - lahaa inuu la soo wareego iyo caddaynta aqoonsiga

Mid ka mid ah eey xirmo ka PostNord helay

Picture: Aftonbladet. 

Eeygu Chaya ahaa xirmo ee mail ka England. Laakiin si ay u helaan xirmo waxay ahayd eey laftiisa lahaa in ay dib u soo ceshano, tuso aqoonsi iyo saxiixo oo uu ciddiyihii in la midab cad khad ah.

30

Läs allt!


Man, aadan bisad!

cat

A dhowr sano ka hor waxaan on TV web Aftonbladet ayaa arkay qof dumar ah oo dhallinyaro ah, kuwaas oo u maleeyey inay bisad. 

10

Läs allt!


Ha dib ugu noqon inuu Sodom

Sodom iyo Gomora

Luudna wuxuu ku badbaadiyey magaalada dembiga oo Sodom markii la qafaashay u tirisaan. Laakiin ka dib markii Aabraam ayaa soo dhexgalay oo ka samatabbixiyey Luud iyo qoyskiisa iyo dadka sida ay magaaladii dembiga ku soo laabtay. My saaxiib: Waa in aad u noqon oo aanay dib ugu Sodom ka dib idinku waxaad ku badbaaddeen. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Word of Life dukaanka ee la raacio suugaanta Catholic

Reader Mail by Pelle Lindberg 

No ilaahyo kale by Arne Imsen

Buuga "No ilaahyo kale" iibiyey in ka badan waxaan ku riyooday. Daabacaaddii koowaad hadda ka maqan yahay. 

39

Läs allt!


Oo wuxuu arkay Stephen Hawking in cadaabta iyo jinniyada weeraro wadaadada

Reader Mail by Nils 

jahannamada

Subaxdii 15 April 2018, waxaan bilaabay, Cesar Sandova Honduras, caabuddo Rabbiga iyo duhurkii. 12 Waxaan arkay Rabbiga oo bilaabay inuu i tuso waxyaalaha cusub. U maleeyay in Rabbigu sii wadi doonto si ay u muujiyaan in ka badan oo boqortooyadii jannada, laakiin sidaas ma ay ahayn. Rabbigu goortuu qaaday ruuxayga jidhka ka, laakiin markan meeshii cadaabka.

146

Läs allt!


Maxaa abuuraha weyn waxaan leenahay!

Waa in loo arkaa! Daawo this video cajiib ah oo muujinaya abuura weyn oo xoog leh Ilaah!

3

Läs allt!


Maxaa ka dhigay tuug ah?

Tjiven

"Sida aad fahmi doonaa in haddii milkiilaha guriga ogaa markii habeenkii tuug u yimid, de markaas waa inuu sii joogi doono soo jeedo oo ninna uma oggolaanin qarxay inuu gurigiisa galo."

8

Läs allt!


In light yimid gay ka soo baxay

In iftiinka soo baxay

bixin maskaxda, documentary A Fikirka-xanaajin on Jannada TV7, halkaas oo xirfadlayaasha wadaagaan aragtiyo iyo khaniisiinta hore u sheegin ayaga ku saabsan, oo ku saabsan farxad iyo murug iyo kulan beddelaya nolosha.

10

Läs allt!


Siyaasi iyo aabbihiis carruurta yaryar lagu qabtay Lubnaan Swedish

Gabriel MARAWGEH 

Waayo, ku dhawaad ​​bil, Roni Doumit, siyaasi Suuriya Christian Swedish iyo aabbihiis carruurta yar yar, oo lagu qabtay Lubnaan waa dahsoon. 

4

Läs allt!


Cawaaqib xumada guurka gay in Massachusetts

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

Eeg documentary ah meeydadka "The cawaaqibka guurka gay in Massachusetts 'on Jannada TV7. 

14

Läs allt!


Annons


Christer Åberg weli ku faanaan ku saabsan Ciise

Christer Åberg - blogger The Kii faanaa oo ku saabsan Ciise

Chris waa blogger loo yaqaan mid ah dadka Masiixiyiinta iyo kuwa aan Masiixiyiinta ah ee Sweden labadaba. Wuxuu bixiyaa Ciise jawaab u ah dhibaatooyinka bulsho iyo shakhsi hadda. Xirma waa Daniela Persin.

0

Läs allt!


Christer Åberg in apg29 TV

Christer Åberg in apg29 TV.

Iyada oo hab fudud oo aan ku sameeyey on my jiifka galay studio TV oo kale! Sidee waa in ay suuragal tahay?

2

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, torsdag 16 augusti 2018 kl. 23:40

Jesus söker: Brynolf!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Hadda waxaad maqli doonaa! - apg29 by Christer Åberg

Hadda waxaad maqli doonaa! - apg29 Christer Åberg. Christer Åberg ciyaaro iyo gabay, iyo hadalka ku saabsan Ciise iyo Apg29.nu.

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


Mugdiga Pride ah

mugdi ah midabo

Claphaminstitutets warbixina ka soo saaraan Pride ah. 

Pride oo soo bandhigtay aragti ku raaca daawooyinka, sadism, xanuun iyo dhillanimadaadaba.

13

Läs allt!


aragtida A ballaaran

Reader Mail by David B 

Is-ee ku ahaa wacdiye ceeb ah Jonah ee Axdiga Hore. Waxa uu ka baxsaday call Ilaah, laakiin uu maanka bedelay at ugu danbeysay ka dib markii dib u dhac kala duwan. In uu soo baxsado Ilaah ka timid oo ku saabsan in ay isaga ku kici naftiisa. Laakiin inkastoo uu ugu dambayntii wuxuu sameeyey wixii Ilaah ku amray isagii, sidaas habdhaqankiisa waa is-xuddun.

9

Läs allt!


Aftonbladet yaabi in guurka waa ururka of nin iyo naag

Aftonbladet yaabi in guurka waa ururka of nin iyo naag

Picture: Aftonbladet.se. 

"Croatia, Bulgaria, Latvia, Lithuania, Poland, Slovakia iyo Macedonia leeyihiin xataa dastuurka in la qeexo guurka sida ururka of nin iyo naag, ama ereyo kale ee dastuuriga ah in laga hortago in guurka dadka isku jinsiga," ayuu qoray wargayska Aftonbladet in cabsi daahir ah.

145

Läs allt!


Si aad u hoggaansamaan Ciise - Theo iyo saaxiibbadiis

Si aad u hoggaansamaan Ciise - Theo iyo saaxiibbadiis on Jannada TV7.

4

Läs allt!


dababka xukun Sweden qarxiyay Ilaah?

diyaaradaha JAS A ayaa duqeeyay dab kaynta in Trängslet ee Dalarna. 

22

Läs allt!


Europe heli doonaa 159 milyan oo muhaajiriin 2025, sida lagu sheegay warbixin Qaramada Midoobay

Crisis Migrant qorsheeyay?

Picture: voiceofeurope.com. 

Europe heli doonaa 159 milyan oo muhaajiriin ah ilaa 2025. Sidaas waxa muujiyay warbixin Qaramada Midoobay ka 2000.

113

Läs allt!


article-abuurka ah oo ku saabsan Pride of apg29

Qodobka on apg29 Pride jabsaday oo been abuur ah

article An ku Pride of apg29 waxaa jabsaday iyo been abuur 2017. 

Marar qaar ka mid ah, waxay ahaayeen apg29 jabsaday ee 2017 site Blog hadda ku dhawaad ​​17 000 oo alaabta, sidaas darteed waa u fududahay inuu seegi doono maqaal ah in la burburiyay ka dibna la jabsaday.

7

Läs allt!


Sheegidda dabka nooleenta ee Iswidhan

Reader Mail by Nils 

wax sii sheegidda

Picture: varldenidag.se. 

Ugu dambeyntii! Erayga rajo Rabbiga, haddii dabkii nooleynta Sweden! 

29

Läs allt!


I bari maalinta dhibi jirto

Reader Mail by Borame 

qorraxda diiran

Waxaan dareemayaa in ay tahay in aan ku tukado for dhibanayaasha kuwaas oo lagu daadgureeyay guryahoodii. Si ay u hesho in ay ogaadaan Ciise iyo xidhiidh shakhsi ahaaneed oo isaga la jira, ay ku badbaadi! 

5

Läs allt!


dababka Forest - xukunka Ilaah ka gees ah Sweden?

Comment by Rune Johansson 

dab Forest

Xuquuqda haatan wajihi Sweden baahsan oo ay adag tahay inay ku damiyaan dabka kaynta. qorayaasha intooda badan waxa ay ka imaan karto in Rabbiga hadda na ciqaabta falalka sida quruun. Ina keena aynu u hesho qaar ka mid ah aragtida ku saabsan dhacdooyinka ee hadda.

67

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 252 706 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 771 bloggartiklar, 87 185 kommentarer och 57 600 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp