1 132 online! | Sidvisningar idag: 198 833 | Igår: 250 270 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Jerry Williams mutuwa - ya zama 75 years

Jerrya Williams ne matattu

Wani celebrity ne matattu. Ina celebrities tafi a lõkacin da suka mutu? Ashe, ba Yesu, ba su tafi sama.

A Yaren mutanen Sweden almara da mawakan Rock Jerry Williams, (Erik bar), ya rasu jiya bayan wani gajeren rashin lafiya.

Ina yi da celebrities a lõkacin da suka sör?

Daya bayan daya da suka mutu - celebrities. Su mutu kamar dukan sauran mutane. Amma inda ne celebrities lõkacin da suka mutu? Eh, ba su da Yesu, ba su tafi sama.

Ina zaka tafi idan ka mutu?

A wannan hanya shi ne tare da ku. Ba su da Yesu, ba za ka tafi sama. Ina zaka tafi idan ka mutu?

Ka tambayi don Jerry Williams iyali. Suna bukatar su su kuma ina, Yesu!


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Monday 26 March 2018 13:15 | #jerry williams #artist #rock #dödsfall #kändis | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


17 kommentarer

Peter Hall

Vart vill du gå när du dör?

"Alla vill till himlen, men ingen vill dö". Nu säger Bibeln, att vi alla skall träda fram inför Kristi domstol, för att få igen vårt jordelivs gärningar. 2Kor.5:10

Bibeln säger också, att i dödsriket kan man icke verka eller tänka. Pred.9:10

När är då stunden inne för en människa som avlidit, att träda fram inför Kristi domstol.

Då domens dag enligt Bibeln pågår under tusen år, så har Kristi domstol, som är i himlen, haft tid att döma alla människor, som någonsin vandrat på jorden. 2Petr.3:8

Eftersom Kristi domstol inte började verka förrän vid en bestämd tidpunkt, så är det nödvändigt, att alla som funnits på jorden innan dess, också skulle ges möjlighet att få en rättvis dom.

Jesus säger: "Förundren eder icke över detta. Ty den stund kommer, då alla som äro i gravarna skola höra hans röst och gå ut ur dem: de som hava gjort vad gott är skola uppstå till liv, och de som hava gjort vad ont är skola uppstå till dom." Joh.5:28-29 Dan.12:2

När inträffade denna stund? Jesus säger, att när världen födes på nytt, då.... Matt.19:28

Att "världen födes på nytt" betyder således inte att hela världen skall bli "frälst". Det är ju endast få, som finner den trånga porten. Matt.7:14

Vad betyder det då?

Jag säger inget.

Jesu frid

Svara -   - 26/3-18 17:11 -


Bengt

Vi vet ju inte vad som hände precis

Innan han dog

Svara -   - 26/3-18 18:40 -


Niklas Jönsson

Det bästa som finns är Jesus, han sviker aldrig någon han vill rädda alla människor på den här jorden undan den snart kommande vedermödan, till paradiset. Hoppas även att Jerry Williams i alla fall hade en liten tro på Jesus även om jag tvivlar på det, med tanke på att jag aldrig har sett honom i något kristet sammanhang. Det var ju en trevlig och spontan person dom gångerna jag hörde honom.

Svara -   - 26/3-18 19:30 -


Bengt

Han kan ju ha mött Jesus under den korta

Sjukdomstiden

Jag är tveksam till att det blev så

Men omöjligt är det ju.inte ändå

Svara -   - 26/3-18 20:19 -


Troende

Svar till Bengt.

Just det ! Bara Gud och Jerry vet.. Därför ska vi inte uttala oss , bara visa på Bibelns Ord.

Svara -   - 26/3-18 21:19 -


Lena Henricson

För min del,och många med mig,hoppas ju på att få möta Herren i rymden på den brustna skyn. Mycket tyder ju på att JESUS kommer mycket snart! (1Tess.4:16-18) 🙏 😊

Svara -   - 26/3-18 21:37 -


Bengt

Håller med dig troende

Svara -   - 26/3-18 21:45 -


Jessica

Svar till Troende.

Du har alldeles rätt! Vi SKA och KAN inte uttala oss om en sådan sak! Det är inte alls länge sedan samma spekulation var uppe för diskussion ang en annan mycket känd person!

Svara -   - 26/3-18 22:08 -


Bengt

En människa kan ropa till Jesus precis på

Slutet

Typ hjälp mig Jesus

Och det kanske räcker

Eller att en människa bara ropar Jesus

Svara -   - 26/3-18 22:12 -


Jessica

Svar till Bengt.

Det är bara Jesus som helt känner till en människas innersta.Det gör inte vi!

Jag håller helt med dig Bengt.

Svara -   - 26/3-18 22:58 -


Bengt

Och det är just hjärtat det handlar om mest

Tror jag

Att vi.vill tillhöra Herren

Orden är nog mindre viktiga

Svara -   - 26/3-18 23:11 -


Niklas Jönsson

Till Bengt jag hoppas du har rätt i det, chansen är ju som störst då när en person är i nöd att Jesus kan bli insläppt i deras liv då, men jag tror inte heller på det ,framför allt för att tiden var för kort, men jag hoppas ju att jag verkligen har fel i det sista jag skrev, att han i så fall lyckades komma med i sista momangen, det får vi se en gång i framtiden hur det blev med det.

Svara -   - 26/3-18 23:37 -


Erik Knudsen

Det är så enkelt,

Med hjärtat tror en till rättighet och med munnen bekänner en till frälsning.

Så det är upp till en och varje att tage ett beslut medan du har tid.

Svara -   - 27/3-18 10:23 -


Sam G Ö

Bara en tanke så är du räddad om vi tänker på vad som hände med rövaren på korset. Sedan tror jag inte att vi skall spekulera i vem som var större "rövare" Rövaren på korset eller Jerry. Kanske Jerry sände också Jesus en tanke?

Svara -   - 27/3-18 15:02 -


David Ström

Många tror inte att just de inte kan bli förlåtna. Just deras synder är för stora. Det kan gälla brutet äktenskap, varit en för dålig mamma eller vad som helst. Finns det dödssynder som Gud inte vill förlåta? Frosseri? Min fasa är att gå hungrig. Fasta är inget för mig. Men jag köper gärna ett paket korv till tiggaren. Barmhärtighet vill jag se inte offer står det ju. Vore vi perfekta så behövde vi ju inte Jesus. Han dukar ett bord åt mig i mina ovänners åsyn. Kan så vara. Vi kan inte imponera på Gud genom våra gärningar. Men försöker vi hålla det största budet så försöker vi också utföra lite andlig verkstad. Vad är det Johannes döparen lär oss? Omvänd er från era synder och omvänd er till Gud genom tro på Jesus Kristus så blir ni förlåtna. Ta emot Jesus så blir ni förlåtna och får ett nytt hjärta. Om någon hör mina ord men inte tar vara på dem, så dömer inte jag honom, ty jag har inte kommit för att döma världen utan för att rädda världen. Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse. Men finns det någon Johannes döpare i vår tid? Finns det någon som ids gå ut bland folket och förklara hur det ligger till? Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent. När vår nästa redan är död så känns det liksom försent, även om det står att för Gud är inget omöjligt.

Svara -   - 28/3-18 05:41 -


Peter Hall

Käre broder,

Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent.

Frälsningen till Guds himmelska paradis har hittills erbjudits alla människor, som tager emot Jesus Kristus. De övriga skall bli levande först efter de tusen åren. Upp.20:5 Det betyder, att alla som är här då inte längre skall behöva dö. Upp.21:4

Har du inte en gång blivit frälst (räddad från jorden), så kommer du sannolikt att finnas här när HERREN upprättar sitt rike på jorden. Han skall ju komma på himmelens skyar med alla sina heliga (de frälsta) tillbaka till jorden.

I hoppet äro vi frälsta, alla vi som bekänner Kristus. Men ett hopp som man ser fullbordat är inte mer ett hopp; hur kan någon hoppas det som han redan ser? Rom.8:24

Således försvinner hoppet om att få komma till himmelen när Herren väl uppenbarar sig på Oljeberget. Tiden är nu närmare än när vi kom till tro.

Frid vare med dig, David

Svara -   - 28/3-18 11:47 -


Tommy

Kan man få Predikan i själva dödsriket, eller är allt avsomnat där. Många dör ju också i tidiga år, knappt 4 - 7 år lägre år, äldre 9 - 10 år. Och kanske knappt vet vem Jesus är innan de dog. Skall Gud inte ha någon plan för dessa människor, det låter grymt isåfall. Men vill väl hoppas Gud har en plan även för dem.

Svara -   - 5/4-18 03:40 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Boplats sökes till Almedalsveckan

Boplats sökes till Almedalsveckan Kontakta Christer Åberg

Jag söker febrilt efter någonstans att bo under Almedalsveckan i Visby på Gotland. Har du någon plats ledig för mig? Behöver bara något utrymme att sova! Hör av dig till mig Christer Åberg på på 070-935 66 96, eller: kontakt@apg29.nu. Tack!

0

Läs allt!


Palme kisan warware

Skandia mutum

Photo: Express. 

Wani mutum wanda ya shekaru 52 a kisan Olof Palme ne tun a bara da 'yan sanda ta babban hanya da kisa.

4

Läs allt!


Liwadi da aka bisa al'ada

Yara da kuma tsirara mutumin

A daban-daban pridfefestivalerna zai yi bũsa su saƙon fadin kasar kuma wannan lokacin rani, da kuma kafofin watsa labarai za su taimaka. 

17

Läs allt!


Kafin alfarwa bazara: Yadda za a ninka har wani pop-up tanti

Yanzu ga bazara, ka samu wani ban mamaki tip a kan yadda za a ninka har wani pop-up alfarwa! 

0

Läs allt!


Yesu ya ce cewa shi ne Allah?

Ji Littafi Mai Tsarki da kuma Yesu, cewa shi ne Allah? Wannan video ya bayyana karara amsar!

33

Läs allt!


Saboda haka za ka yi masa baftisma da Ruhu Mai Tsarki - Christer Åberg

Fentikos! Saboda haka za ka yi masa baftisma da Ruhu Mai Tsarki - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg nuna harsuna da fassararsa! Kowa zai iya yi baftisma.

0

Läs allt!


Ta yaya na ya tsira

Reader Mail ta Marko Burazor 

jirgin ruwan hasumiya mai fitila

Amma bayan 'yan tarurruka, na yanke shawarar cewa za su iya yi addu'a a gare ni don duk danƙe ni, kuma ya yi addu'a da kuma na ji gaban Allah da kuma karbi Yesu. Da shi shi ne mafi kyau yanke shawara Na taba yi a rayuwa.

6

Läs allt!


Gaza tashin hankali ne jera Swedish taimakon

ta'addanci

Rikici a Gaza iyakar inda yara Palasdinawa da aka aiko gaba a karkashin wuta jera saboda Swedish taimakon. Ya ce Isra'ila connoisseur Thomas Sandell. 

3

Läs allt!


Good Ramadan so Swedish Church

Good Ramadan so Swedish Church

Hoto: Twitter. 

Yaren mutanen Sweden coci ya keta farko da biyar umarnin a lokacin da suka so Merry Ramadan.

30

Läs allt!


Trump shi ne daya da aka gudanar wa'adin Urushalima

Clinton, Bush, Obama da kuma trump ba dukan alkawaran zuwa Isra'ila. Donald trump shi ne kawai daya daga cikin shugabannin da aka gudanar wa'adin Urushalima.

1

Läs allt!


Hamas damar Gaza mazauna mutuwa maimakon samun taimakon likita daga Isra'ila

Isra'ila, duk da Palasdinawa tarzoma da kuma ayyukan ta'addanci, ya aiko likita taimakon, wanda yanzu ya koma a cike.

1

Läs allt!


A shekara-shekara Ramadan Morden gabatowa

Ramadan Kisa 2017

A cikin 'yan kwanaki, akwai lokatan m Musulmi ta'addanci. Kuma kafin Musulmi wata mai tsarki na Ramadan ya ma fara. 

5

Läs allt!


Dandalin mata suna ta raira waƙa kamar kaza a cikin Eurovision kuma won

A lashe Eurovision 2018, Isra'ila ne don baiwa Toy bayyana ta singer Netta Barzilais.

18

Läs allt!


Transvestites cewa makarantan nasare m?

M sosai Topical - Studio Apg29 Christer Åberg. Yau shirin: Zaben 2018 - don haka wannan ya kamata Christer Åberg zaben. Musulunci shi ne zaman lafiya? Transvestites cewa makarantan nasare m? Ted Sandstedt, Nenne Lindberg Lindberg aka waƙa.

0

Läs allt!


Musulmi kira zuwa ga salla da aka yarda a Växjö - Bishop farin ciki

Updated! 'Yan sanda sun yanzu a yarda da Muslim kira zuwa ga salla sau ɗaya a mako a Växjö. The bishop ne farin ciki da kuma tunani shi ne mai hikima.

85

Läs allt!


War ko Tarurrukan?

By Holger Nilsson 

yaki ko Tarurrukan

Riga shekaru da dama da suka wuce ya yi gargadin Yonggi Cho, ya ce. "Sweden yana da zabi Tarurrukan ko yaki."

16

Läs allt!


Annons


Profetisk uppenbarelse år 1860

Av Holger Nilsson 

Ändens tid  O. G. Hedengren

Det har alltid funnits personer som rannsakat och forskat i Bibelns profetior och med den helige Andes hjälp fått ljus över vad som ska hända.

3

Läs allt!


Stefan Löfven hari nonconformist

Da firaministan kasar da aka kai hare hare nonconformist

Image: Duniya a yau. 

A cikin May Day magana, shi ne Sweden ta Social Democrat firaministan kasar Stefan Löfven kai farmaki nonconformist.

85

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 21, onsdag 23 maj 2018 kl. 20:32

Jesus söker: Desideria, Desiree!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Klädd i Guds rättfärdighet inför Lammets bröllop

Läsarmejl av nils 

Gift par

Inför Lammets bröllop som stundar, måste vi vara iklädda Guds rättfärdighet.

8

Läs allt!


Senaste kommentarer


Iblis tattake shugaban

Reader Mail ta David B 

Yesu ya tattake shaidan shugaban

2

Läs allt!


Alƙur'ani, Yesu ne ba da Yesu na Littafi Mai Tsarki

The Quran furta haka da cewa Yesu ya ba a kashe da kuma ba gicciye shi. Musulunci ya ƙaryata giciyen Yesu taba faru. Kada ku musun cewa Yesu ya mutu kuma ya tashi a sake, ba za ka iya samun ceto.

4

Läs allt!


Muslim: Sweden na iya zama musulmi kasar

A Klippan matasa musulmai ce Dominic Driman a fili cewa da manufa shi ne a yi Sweden wani musulmi da cewa "Sweden zai zama wani Islamic kasar."

78

Läs allt!


Me ya sa kake kuka?

Reader Mail ta David B 

hawaye

8

Läs allt!


Vision: Rasha zama na Norway da Sweden

Reader Mail ta Nils 

Rasha soja

A gani na Rasha zama na Norway da Sweden, kazalika da Tarurrukan da kuma fyaucewa!

68

Läs allt!


Mutane harsashi da wuka rauni da kuma buga a Värnamo

Bindigar da mutane gudu a kan a Värnamo

Hoto: Aftonbladet. 

Da dama rauni mai tsanani a Värnamo. Akwai sun kasance harbe-harbe, caka kuma mutane da aka buga da motocin.

6

Läs allt!


Avicii kashe kansa - ya zo zuwa sama?

Avicii Mutu na bayyana Kashe Kanta

Hoto: rollingstone.com. 

A Afrilu 20, 2018 Avicii samu matattu a wani hotel a Oman. A Afrilu 26, 2018, iyalinsa daga Avicii dauka nasa rai.

88

Läs allt!


Bishara KG Jönsson ta mutuwa

By  Stefan da Maryamu Hallman 

KG Jönsson

Photo: Mary Hallman. 

Bishara da annabi Karl-Gunnar Jönsson ta canja adireshin zuwa Haikalinsa, a wurin Ubangijinsa, kuma Mai Cetonmu Yesu Almasihu a yau, Laraba, 25 Afrilu 2018th

3

Läs allt!


Musulmi kone mace Kirista wanda ya ki maida kuma aure shi

Asma aka kone da musulmi suitor

Hoto: pakistantoday.com.pk. 

The 25-shekara da mace Kirista, Asma da aka kone da musulmi suitor a Pakistan a lokacin da ta ki maida Musulunci da kuma aure shi.

9

Läs allt!


Putin ya yi hasashen cewa duniya hargitsi idan West aka kai hare hare Siriya sake

By Mikael Walfridsson 

Putin, Lenin, Stalin

Syria cika yawa a yanzu, a cikin labarai, kuma na yi a baya aka rubuta, shi ke faruwa a Siriya, da annabci ãyã, kuma farkon cikar annabcin Littafi Mai Tsarki.

10

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 418 055 460 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 542 bloggartiklar, 82 612 kommentarer och 55 619 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp