1 076 online! | Sidvisningar idag: 146 690 | Igår: 198 037 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Jerry Williams mutuwa - ya zama 75 years

Jerrya Williams ne matattu

Wani celebrity ne matattu. Ina celebrities tafi a lõkacin da suka mutu? Ashe, ba Yesu, ba su tafi sama.

A Yaren mutanen Sweden almara da mawakan Rock Jerry Williams, (Erik bar), ya rasu jiya bayan wani gajeren rashin lafiya.

Ina yi da celebrities a lõkacin da suka sör?

Daya bayan daya da suka mutu - celebrities. Su mutu kamar dukan sauran mutane. Amma inda ne celebrities lõkacin da suka mutu? Eh, ba su da Yesu, ba su tafi sama.

Ina zaka tafi idan ka mutu?

A wannan hanya shi ne tare da ku. Ba su da Yesu, ba za ka tafi sama. Ina zaka tafi idan ka mutu?

Ka tambayi don Jerry Williams iyali. Suna bukatar su su kuma ina, Yesu!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 26 March 2018 13:15 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


17 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Peter Hall

Vart vill du gå när du dör?

"Alla vill till himlen, men ingen vill dö". Nu säger Bibeln, att vi alla skall träda fram inför Kristi domstol, för att få igen vårt jordelivs gärningar. 2Kor.5:10

Bibeln säger också, att i dödsriket kan man icke verka eller tänka. Pred.9:10

När är då stunden inne för en människa som avlidit, att träda fram inför Kristi domstol.

Då domens dag enligt Bibeln pågår under tusen år, så har Kristi domstol, som är i himlen, haft tid att döma alla människor, som någonsin vandrat på jorden. 2Petr.3:8

Eftersom Kristi domstol inte började verka förrän vid en bestämd tidpunkt, så är det nödvändigt, att alla som funnits på jorden innan dess, också skulle ges möjlighet att få en rättvis dom.

Jesus säger: "Förundren eder icke över detta. Ty den stund kommer, då alla som äro i gravarna skola höra hans röst och gå ut ur dem: de som hava gjort vad gott är skola uppstå till liv, och de som hava gjort vad ont är skola uppstå till dom." Joh.5:28-29 Dan.12:2

När inträffade denna stund? Jesus säger, att när världen födes på nytt, då.... Matt.19:28

Att "världen födes på nytt" betyder således inte att hela världen skall bli "frälst". Det är ju endast få, som finner den trånga porten. Matt.7:14

Vad betyder det då?

Jag säger inget.

Jesu frid

Svara -   - 26/3-18 17:11 -


Bengt

Vi vet ju inte vad som hände precis

Innan han dog

Svara -   - 26/3-18 18:40 -


Niklas Jönsson

Det bästa som finns är Jesus, han sviker aldrig någon han vill rädda alla människor på den här jorden undan den snart kommande vedermödan, till paradiset. Hoppas även att Jerry Williams i alla fall hade en liten tro på Jesus även om jag tvivlar på det, med tanke på att jag aldrig har sett honom i något kristet sammanhang. Det var ju en trevlig och spontan person dom gångerna jag hörde honom.

Svara -   - 26/3-18 19:30 -


Bengt

Han kan ju ha mött Jesus under den korta

Sjukdomstiden

Jag är tveksam till att det blev så

Men omöjligt är det ju.inte ändå

Svara -   - 26/3-18 20:19 -


Troende

Svar till Bengt.

Just det ! Bara Gud och Jerry vet.. Därför ska vi inte uttala oss , bara visa på Bibelns Ord.

Svara -   - 26/3-18 21:19 -


Lena Henricson

För min del,och många med mig,hoppas ju på att få möta Herren i rymden på den brustna skyn. Mycket tyder ju på att JESUS kommer mycket snart! (1Tess.4:16-18) 🙏 😊

Svara -   - 26/3-18 21:37 -


Bengt

Håller med dig troende

Svara -   - 26/3-18 21:45 -


Jessica

Svar till Troende.

Du har alldeles rätt! Vi SKA och KAN inte uttala oss om en sådan sak! Det är inte alls länge sedan samma spekulation var uppe för diskussion ang en annan mycket känd person!

Svara -   - 26/3-18 22:08 -


Bengt

En människa kan ropa till Jesus precis på

Slutet

Typ hjälp mig Jesus

Och det kanske räcker

Eller att en människa bara ropar Jesus

Svara -   - 26/3-18 22:12 -


Jessica

Svar till Bengt.

Det är bara Jesus som helt känner till en människas innersta.Det gör inte vi!

Jag håller helt med dig Bengt.

Svara -   - 26/3-18 22:58 -


Bengt

Och det är just hjärtat det handlar om mest

Tror jag

Att vi.vill tillhöra Herren

Orden är nog mindre viktiga

Svara -   - 26/3-18 23:11 -


Niklas Jönsson

Till Bengt jag hoppas du har rätt i det, chansen är ju som störst då när en person är i nöd att Jesus kan bli insläppt i deras liv då, men jag tror inte heller på det ,framför allt för att tiden var för kort, men jag hoppas ju att jag verkligen har fel i det sista jag skrev, att han i så fall lyckades komma med i sista momangen, det får vi se en gång i framtiden hur det blev med det.

Svara -   - 26/3-18 23:37 -


Erik Knudsen

Det är så enkelt,

Med hjärtat tror en till rättighet och med munnen bekänner en till frälsning.

Så det är upp till en och varje att tage ett beslut medan du har tid.

Svara -   - 27/3-18 10:23 -


Sam G Ö

Bara en tanke så är du räddad om vi tänker på vad som hände med rövaren på korset. Sedan tror jag inte att vi skall spekulera i vem som var större "rövare" Rövaren på korset eller Jerry. Kanske Jerry sände också Jesus en tanke?

Svara -   - 27/3-18 15:02 -


David Ström

Många tror inte att just de inte kan bli förlåtna. Just deras synder är för stora. Det kan gälla brutet äktenskap, varit en för dålig mamma eller vad som helst. Finns det dödssynder som Gud inte vill förlåta? Frosseri? Min fasa är att gå hungrig. Fasta är inget för mig. Men jag köper gärna ett paket korv till tiggaren. Barmhärtighet vill jag se inte offer står det ju. Vore vi perfekta så behövde vi ju inte Jesus. Han dukar ett bord åt mig i mina ovänners åsyn. Kan så vara. Vi kan inte imponera på Gud genom våra gärningar. Men försöker vi hålla det största budet så försöker vi också utföra lite andlig verkstad. Vad är det Johannes döparen lär oss? Omvänd er från era synder och omvänd er till Gud genom tro på Jesus Kristus så blir ni förlåtna. Ta emot Jesus så blir ni förlåtna och får ett nytt hjärta. Om någon hör mina ord men inte tar vara på dem, så dömer inte jag honom, ty jag har inte kommit för att döma världen utan för att rädda världen. Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse. Men finns det någon Johannes döpare i vår tid? Finns det någon som ids gå ut bland folket och förklara hur det ligger till? Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent. När vår nästa redan är död så känns det liksom försent, även om det står att för Gud är inget omöjligt.

Svara -   - 28/3-18 05:41 -


Peter Hall

Käre broder,

Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent.

Frälsningen till Guds himmelska paradis har hittills erbjudits alla människor, som tager emot Jesus Kristus. De övriga skall bli levande först efter de tusen åren. Upp.20:5 Det betyder, att alla som är här då inte längre skall behöva dö. Upp.21:4

Har du inte en gång blivit frälst (räddad från jorden), så kommer du sannolikt att finnas här när HERREN upprättar sitt rike på jorden. Han skall ju komma på himmelens skyar med alla sina heliga (de frälsta) tillbaka till jorden.

I hoppet äro vi frälsta, alla vi som bekänner Kristus. Men ett hopp som man ser fullbordat är inte mer ett hopp; hur kan någon hoppas det som han redan ser? Rom.8:24

Således försvinner hoppet om att få komma till himmelen när Herren väl uppenbarar sig på Oljeberget. Tiden är nu närmare än när vi kom till tro.

Frid vare med dig, David

Svara -   - 28/3-18 11:47 -


Tommy

Kan man få Predikan i själva dödsriket, eller är allt avsomnat där. Många dör ju också i tidiga år, knappt 4 - 7 år lägre år, äldre 9 - 10 år. Och kanske knappt vet vem Jesus är innan de dog. Skall Gud inte ha någon plan för dessa människor, det låter grymt isåfall. Men vill väl hoppas Gud har en plan även för dem.

Svara -   - 5/4-18 03:40 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Duniya most Kirista talabijin kamfanin jari a Nordic TBN a Stockaryd

TBN Nordic a Stockaryd

Daga Asabar, 7 ga watan Yuli, 2018 a yanzu ya bayyana a Media House Friends, wanda aka fara TV2020 wanda sai ya zama Lifely Channel, a karkashin iri TBN Nordic.

0

Läs allt!


Fast sau na kashe Swedish kananan dakunan shan magani

Fast sau na kashe Swedish kananan dakunan shan magani

Idan na fahimce shi daidai, shi ne kisan kai da idan ka kashe wani unplanned, yayin da kisan da aka shirya. Tun shiryawa abortions, shi ne bai zama ba fãce kisan!

5

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


Elida ziyarci Isra'ila

Yaren mutanen Sweden Elida, Solidarity sailing ga Kirista marasa rinjaye da kuma kawai dimokuradiyya a gabas ta tsakiya, isa ga Isra'ila.

2

Läs allt!


Turkey da aka zuba jari daruruwan miliyoyin kan gina masallatai a duk faɗin duniya

Moske

A Turkiyya gwamnati ne jawabin da daruruwan miliyoyin gina masallatai a cikin dogon lokacin da burin na yada Musulunci a ko'ina cikin duniya. 

34

Läs allt!


Du ska inte mata trollen

Du ska inte mata trollen

Trollen är en tidstjuv, de vill skrämma och tysta oss. Det finns alltså en agenda bakom deras beteende. Därför bemöter jag aldrig kommentarer av personer som jag misstänker är troll. Jag ger dem alltså ingen mat.

Läs allt!


Hijab yara sayar

Birtaniya sashen kantin sayar da sarkar sayar da hijabi ga matasa da yara

Birtaniya sashen kantin sayar da sarkar Marks & Spencer kasuwanni a barnhijab dace 6-8 shekara tsufa.

24

Läs allt!


Lokacin da hukuncin jahannama?

Duk inda aka haife ni, don haka aka miƙa ceto ba ni. Ina da aka ba da ceto domin an haife ni a wani "Kirista kasar", amma saboda Yesu nemi ni!

2

Läs allt!


Går man till helvetet om man begår självmord?


En miljon människor begår självmord varje år i världen. Vart 40:e sekund tar en människa sitt liv. Det är fler människor som dör av självmord än av krig och mord.

Läs allt!


Babu wanda zai iya wawa Yesu

Babu wanda zai iya wawa Yesu

Hoto: dagen.se.

Hello gatari! Tun lokacin da ya aikata shi to Trick Yesu?

6

Läs allt!


Fyaucewa - albarka bege!

Fyaucewa - albarka bege!

"The fyaucewa ne canji na rayuwa mũminai kwarewa, sa'ad da Ubangiji ya jũya bãya don samun da muminai zuwa sama. Mutane za su sa'an nan fuskanci da za a sāke, ba tare da fuskantar mutuwa. "

6

Läs allt!


Me ya kamata ka yi da za a rasa zuwa jahannama har abada?

7

Läs allt!


Horoscope, mindfulness da yoga ne Eastern addinai

By Holger Nilsson

A da yawa mujallu, har ma a jaridu, suna horoscopes. Ta yaya tsanani latsa iya buga wani abu kamar yadda m iya Lalle ne anã tambayarku.

7

Läs allt!


A Disamba 10, ya rubuta cewa cikin mambobin kasashen da Majalisar Dinkin Duniya karkashin free shige da fice

A Disamba 10, buga wani daftarin aiki ga Majalisar Dinkin Duniya da m buɗe sama for free shige da fice.

41

Läs allt!


Wannan aure-jima'i iya haramta a Romania

Wannan aure-jima'i iya haramta a Romania

Wannan aure-jima'i iya haramta a Romania. Wannan karshen mako, a kasar kuri'a a ko babu canza kundin tsarin mulki don haka da cewa kawai aure dole ne su kasance a aure tsakanin wani mutum da wata mace.

7

Läs allt!


Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


Ruhu Mai Tsarki an cire daga ƙasa a ranar fyaucewa

Comment da LelFA 

Bũsa a ranar fyaucewa

Game da tattaunawa game da wanda "za a iya shawo kan." Bari mu dubi koinegrekiska asali rubutu.

56

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Mene ne globalism

Comment da LelFA 

Abin da globalism ne

Globalism ne kawai wani hari a kan duk al'amurran da wata al'umma ta ainihi yi, da kuma kungiyar EU shi ne ta babban shiri - a kalla a siyasance. 

54

Läs allt!


Bayahude a Tel Aviv mafarkin na fyaucewa

fyaucewa

"Na yi mafarki cewa ƙaho ƙaho, sai na gudu zuwa gaban ƙofar kuma duba fitar. Dubban mutane daga al'ummar Isra'ila da ake kõma har ta cikin gizagizai da suke sanye da fararen riguna, da sama ta tsãge kuma Jibrilu shi ne a sama a bisa, kuma hurawa a ƙaho. "

24

Läs allt!


A maras so kashi goma sha huɗu

kunnen

The m labarin na girma a cikin karkara tare da wani dauki reno iyali.

14

Läs allt!


Barka Malle Lindberg 89 years

Yau ne almara mai bishara Malle Lindberg 89 years! Ya aka haife 290,929th Malle Barka!

11

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, tisdag 16 oktober 2018 kl. 15:10

Jesus söker: Finn!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16400 aka kashe mutane da girgizar kasa da kuma tsunami a Indonesia

Kimanin mutane 400 ne aka kashe ta wata girgizar kasa da kuma tsunami a tsibirin Sulawesi a Indonesia. Game da yadda da yawa da suka ji rauni da kuma da yawa m. 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


Annie Lööf memba na secretive asashe uku Hukumar

asashe uku Hukumar

Yau bayyana Green Party Birger Schlaug da Malou Lindholm na Centre Party shugaban Annie Lööf ne memba na sirri globalist Elite kungiyar, da asashe uku Hukumar. 

205

Läs allt!


Za Annie Lööf Firayim Ministan?

Za Annie Lööf Firayim Ministan?

Hoto: vn.se. 

Ya zama Center Party shugaban Annie Lööf gayyace zuwa taron Bilderberg a shekara ta 2017 za ta zama Sweden na gaba Firayim Ministan?

21

Läs allt!


8-shekara girl ya mutu a kan bikin aure dare

8-shekara girl ya mutu a kan bikin aure dare

A Musulmi 8-shekara girl ya mutu a kan bikin aure dare a Yemen! 

32

Läs allt!


A ganye sun auku - za a yi Tarurrukan yanzu?

A ganye sun auku

Stefan Löfven ya wannan safe zabi fitar a matsayin firaministan kasar. Abin da ke faruwa a yanzu, da kuma abin da ya faru a Sweden? Za mutane jũya zuwa ga Allah? Za a wani Tarurrukan?

35

Läs allt!


Wašanda ba'aso - Part goma sha uku

ido

A wannan bangare zan gaya muku, a cikin wasu abubuwa game da m events cewa na taba gaya mata abin da ya faru a lokacin da nake a tsakiyar makaranta. Duk abin da yake gaskiya ne, amma wasu sunayen mutane da aka canza ko ba mai suna. 

7

Läs allt!


rayuwar aure

rayuwar aure

Amma idan ba za su iya rayuwa avhållsamt za su yi aure, domin shi ne mafi alhẽri aure fiye da zuwa ƙona tare da son zuciyarsa.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

30

Läs allt!


Wašanda ba'aso - Part goma sha biyu

Christer Åberg tare da wata gona cat

Koyi da m nan gaba na serial The wašanda ba'aso. A wannan sashe, na zama biyu harbi, harbi da wuka.

8

Läs allt!


Shi ne arna su yi addu'a ga al'umman duniya a Urushalima

Shi ne arna su yi addu'a ga al'umman duniya a Isra'ila

Image: Duniya a yau. 

4,000 da salla, shugabannin sun taru a Urushalima a Isra'ila su yi addu'a ga al'umman duniya. Yana sauti mai kyau, amma yana da kawai daya snag: Shi ne gaba daya unbiblical!

34

Läs allt!


Barack Obama: Ba mu bukatar wani mai ceto, ko Almasihu

A wannan m video ce tsohon shugaban kasar Amurka Barack Obama da cewa ba mu bukatar mai ceto, ko Almasihu, amma kawai gaskiya da wuya aiki mutane.

26

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 536 293 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 947 bloggartiklar, 90 818 kommentarer och 59 002 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp