791 online! | Sidvisningar idag: 120 775 | Igår: 183 483 |

www.apg29.nu

Annons

Jerry Williams mutuwa - ya zama 75 years

Jerrya Williams ne matattu

Wani celebrity ne matattu. Ina celebrities tafi a lõkacin da suka mutu? Ashe, ba Yesu, ba su tafi sama.

A Yaren mutanen Sweden almara da mawakan Rock Jerry Williams, (Erik bar), ya rasu jiya bayan wani gajeren rashin lafiya.

Ina yi da celebrities a lõkacin da suka sör?

Daya bayan daya da suka mutu - celebrities. Su mutu kamar dukan sauran mutane. Amma inda ne celebrities lõkacin da suka mutu? Eh, ba su da Yesu, ba su tafi sama.

Ina zaka tafi idan ka mutu?

A wannan hanya shi ne tare da ku. Ba su da Yesu, ba za ka tafi sama. Ina zaka tafi idan ka mutu?

Ka tambayi don Jerry Williams iyali. Suna bukatar su su kuma ina, Yesu!


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg Monday 26 March 2018 13:15 | #jerry williams #artist #rock #dödsfall #kändis | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


17 kommentarer

Peter Hall

Vart vill du gå när du dör?

"Alla vill till himlen, men ingen vill dö". Nu säger Bibeln, att vi alla skall träda fram inför Kristi domstol, för att få igen vårt jordelivs gärningar. 2Kor.5:10

Bibeln säger också, att i dödsriket kan man icke verka eller tänka. Pred.9:10

När är då stunden inne för en människa som avlidit, att träda fram inför Kristi domstol.

Då domens dag enligt Bibeln pågår under tusen år, så har Kristi domstol, som är i himlen, haft tid att döma alla människor, som någonsin vandrat på jorden. 2Petr.3:8

Eftersom Kristi domstol inte började verka förrän vid en bestämd tidpunkt, så är det nödvändigt, att alla som funnits på jorden innan dess, också skulle ges möjlighet att få en rättvis dom.

Jesus säger: "Förundren eder icke över detta. Ty den stund kommer, då alla som äro i gravarna skola höra hans röst och gå ut ur dem: de som hava gjort vad gott är skola uppstå till liv, och de som hava gjort vad ont är skola uppstå till dom." Joh.5:28-29 Dan.12:2

När inträffade denna stund? Jesus säger, att när världen födes på nytt, då.... Matt.19:28

Att "världen födes på nytt" betyder således inte att hela världen skall bli "frälst". Det är ju endast få, som finner den trånga porten. Matt.7:14

Vad betyder det då?

Jag säger inget.

Jesu frid

Svara -   - 26/3-18 17:11 -


Bengt

Vi vet ju inte vad som hände precis

Innan han dog

Svara -   - 26/3-18 18:40 -


Niklas Jönsson

Det bästa som finns är Jesus, han sviker aldrig någon han vill rädda alla människor på den här jorden undan den snart kommande vedermödan, till paradiset. Hoppas även att Jerry Williams i alla fall hade en liten tro på Jesus även om jag tvivlar på det, med tanke på att jag aldrig har sett honom i något kristet sammanhang. Det var ju en trevlig och spontan person dom gångerna jag hörde honom.

Svara -   - 26/3-18 19:30 -


Bengt

Han kan ju ha mött Jesus under den korta

Sjukdomstiden

Jag är tveksam till att det blev så

Men omöjligt är det ju.inte ändå

Svara -   - 26/3-18 20:19 -


Troende

Svar till Bengt.

Just det ! Bara Gud och Jerry vet.. Därför ska vi inte uttala oss , bara visa på Bibelns Ord.

Svara -   - 26/3-18 21:19 -


Lena Henricson

För min del,och många med mig,hoppas ju på att få möta Herren i rymden på den brustna skyn. Mycket tyder ju på att JESUS kommer mycket snart! (1Tess.4:16-18) 🙏 😊

Svara -   - 26/3-18 21:37 -


Bengt

Håller med dig troende

Svara -   - 26/3-18 21:45 -


Jessica

Svar till Troende.

Du har alldeles rätt! Vi SKA och KAN inte uttala oss om en sådan sak! Det är inte alls länge sedan samma spekulation var uppe för diskussion ang en annan mycket känd person!

Svara -   - 26/3-18 22:08 -


Bengt

En människa kan ropa till Jesus precis på

Slutet

Typ hjälp mig Jesus

Och det kanske räcker

Eller att en människa bara ropar Jesus

Svara -   - 26/3-18 22:12 -


Jessica

Svar till Bengt.

Det är bara Jesus som helt känner till en människas innersta.Det gör inte vi!

Jag håller helt med dig Bengt.

Svara -   - 26/3-18 22:58 -


Bengt

Och det är just hjärtat det handlar om mest

Tror jag

Att vi.vill tillhöra Herren

Orden är nog mindre viktiga

Svara -   - 26/3-18 23:11 -


Niklas Jönsson

Till Bengt jag hoppas du har rätt i det, chansen är ju som störst då när en person är i nöd att Jesus kan bli insläppt i deras liv då, men jag tror inte heller på det ,framför allt för att tiden var för kort, men jag hoppas ju att jag verkligen har fel i det sista jag skrev, att han i så fall lyckades komma med i sista momangen, det får vi se en gång i framtiden hur det blev med det.

Svara -   - 26/3-18 23:37 -


Erik Knudsen

Det är så enkelt,

Med hjärtat tror en till rättighet och med munnen bekänner en till frälsning.

Så det är upp till en och varje att tage ett beslut medan du har tid.

Svara -   - 27/3-18 10:23 -


Sam G Ö

Bara en tanke så är du räddad om vi tänker på vad som hände med rövaren på korset. Sedan tror jag inte att vi skall spekulera i vem som var större "rövare" Rövaren på korset eller Jerry. Kanske Jerry sände också Jesus en tanke?

Svara -   - 27/3-18 15:02 -


David Ström

Många tror inte att just de inte kan bli förlåtna. Just deras synder är för stora. Det kan gälla brutet äktenskap, varit en för dålig mamma eller vad som helst. Finns det dödssynder som Gud inte vill förlåta? Frosseri? Min fasa är att gå hungrig. Fasta är inget för mig. Men jag köper gärna ett paket korv till tiggaren. Barmhärtighet vill jag se inte offer står det ju. Vore vi perfekta så behövde vi ju inte Jesus. Han dukar ett bord åt mig i mina ovänners åsyn. Kan så vara. Vi kan inte imponera på Gud genom våra gärningar. Men försöker vi hålla det största budet så försöker vi också utföra lite andlig verkstad. Vad är det Johannes döparen lär oss? Omvänd er från era synder och omvänd er till Gud genom tro på Jesus Kristus så blir ni förlåtna. Ta emot Jesus så blir ni förlåtna och får ett nytt hjärta. Om någon hör mina ord men inte tar vara på dem, så dömer inte jag honom, ty jag har inte kommit för att döma världen utan för att rädda världen. Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse. Men finns det någon Johannes döpare i vår tid? Finns det någon som ids gå ut bland folket och förklara hur det ligger till? Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent. När vår nästa redan är död så känns det liksom försent, även om det står att för Gud är inget omöjligt.

Svara -   - 28/3-18 05:41 -


Peter Hall

Käre broder,

Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent.

Frälsningen till Guds himmelska paradis har hittills erbjudits alla människor, som tager emot Jesus Kristus. De övriga skall bli levande först efter de tusen åren. Upp.20:5 Det betyder, att alla som är här då inte längre skall behöva dö. Upp.21:4

Har du inte en gång blivit frälst (räddad från jorden), så kommer du sannolikt att finnas här när HERREN upprättar sitt rike på jorden. Han skall ju komma på himmelens skyar med alla sina heliga (de frälsta) tillbaka till jorden.

I hoppet äro vi frälsta, alla vi som bekänner Kristus. Men ett hopp som man ser fullbordat är inte mer ett hopp; hur kan någon hoppas det som han redan ser? Rom.8:24

Således försvinner hoppet om att få komma till himmelen när Herren väl uppenbarar sig på Oljeberget. Tiden är nu närmare än när vi kom till tro.

Frid vare med dig, David

Svara -   - 28/3-18 11:47 -


Tommy

Kan man få Predikan i själva dödsriket, eller är allt avsomnat där. Många dör ju också i tidiga år, knappt 4 - 7 år lägre år, äldre 9 - 10 år. Och kanske knappt vet vem Jesus är innan de dog. Skall Gud inte ha någon plan för dessa människor, det låter grymt isåfall. Men vill väl hoppas Gud har en plan även för dem.

Svara -   - 5/4-18 03:40 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Watch fitar ga cuckoo

Rubutu da hotuna da Reine Jönsson 

Cuckoo an ciyar da Extended bututu Lark - Watch fitar ga cuckoo

An adult makiyaya Lark bututu ciyarwa a cuckoo. 

Lokacin da gökägget hatched daga cuckoo Firaministan fitar da matalauta kadan Lark da cuckoo kajin ne sai autocrats da kawai larch biyu ni'imar. Akwai bayan, ya zama ƙara tsauraran a cikin gida da su dauki reno iyaye da kuma danniya da ma'aurata kullum tare da ta rokon don ƙarin abinci.

2

Läs allt!


Pride flags a Gothenburg aka kwankwance for Islam

Nancy Ajram

Hoto daga Youtube Nancy Ajram. 

Lokacin da Arab SuperStar Nancy Ajram zo zuwa Gothenburg saka girman kai flags saukar. Tun da ta bayyana to 99 kashi a cikin musulmi a duniya!

19

Läs allt!


A nan ne sabon yara 'fashion cewa sa dukan cibiyar sadarwa don tafasa

Reader Mail ta Katty 

fentin doki

Hoto: Facebook. 

Wadannan yara suna bukatar su ji game da magana cewa Yesu ne kawai zai iya samun bangaskiya a cikin rayukansu! Ko shafa dukan kuru Pride da launi daban-daban! 

7

Läs allt!


Mishan Manufa a Philippines a watan Satumba

Reader Mail ta Jorgen Milton 

Lokacin da na shida da suka wuce a karon farko ziyarci da Ati-mutane na Philippines, da zan iya yi ĩmãni ba da soyayya ina samun to wadannan mutane. 

2

Läs allt!


Man, ka ba wani alade.

Comment da Katrina 

Man, ka ba wani alade.

Hoto: Aftonbladet. 

Man samo asali daga aladu, shi dole ne gaskiya, saboda ya ce a Aftonbladet.

4

Läs allt!


A hango a cikin tsanani

By Mikael Walfridsson 

Sundial a cikin yashi

Idan muka magana game da naƙuda take, yana da gaske a shirye-shiryen da wani sanarwa zuwa ga abin da littafin Ru'ya ta Yohanna predicts. 

5

Läs allt!


100 motoci ƙone a dama birane - ta'addanci laifukan

Car gobara a Gothenburg

Frölunda Torg a Gothenburg a ranar Litinin da yamma. Hoto: Zagros Hama. 

Cars kafa a kan wuta a wurare da dama a cikin Gothenburg yankin, amma kuma a Trollhättan, Lysekil da Falkenberg. Game da 100 da motoci da aka kone a yankin.

83

Läs allt!


Girman kai ya tabbatar da tashin hankali, sadism da kwayoyi

Dogs in Pride

Girman kai ya tabbatar da tashin hankali da kuma sadism, da kuma zuga da baƙi: "Kuji da kusanci da nesa, taushi da kuma sadism, ilmi da kuma mamayar."

21

Läs allt!


Me aure?

Me tafi da yin aure?

Me aure? Shin da shi ya yi jima'i ko akwai wani da ya fi girma nufi?

15

Läs allt!


Kare samu cikin kunshin - ya shiga da hujja na ainihi

Daya kare samu wani kunshin daga PostNord

Hoto: Aftonbladet. 

The kare Chaya wani kunshin a cikin mail daga Ingila. Amma don samun kunshin shi ne kare kanta da mai da shi, nuna ganewa da kuma shiga tare da dungu da aka canza launin tare da wani tawada kushin.

30

Läs allt!


Man, ba ka da wani cat!

cat

A 'yan shekaru da suka wuce na ga kan Aftonbladet ta yanar gizo TV wata budurwa da suka yi tunani, ta kasance a cat. 

10

Läs allt!


Kada ku jũya zuwa Saduma

Saduma da Gwamrata

Yawa da aka ceto daga zunubi birnin Saduma a lokacin da ya aka sace ta hanyar sojojin. Amma bayan Abram ya shiga tsakaninsu kuma tsĩrar da Lutu da iyalinsa da kuma mutane kamar yadda suka koma birnin zunubi. Aboki: Dole ne ku jũya zuwa Saduma bayan an cece ku. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Maganar Life ta kantin sayar da littattafai imbued tare Katolika adabi

Reader Mail ta Pelle Lindberg 

Babu gumaka da Arne Imsen

A littafin "Babu sauran alloli" ya sayar da fiye da na yi mafarkin. A farko edition ne yanzu daga. 

39

Läs allt!


Ya ga Stephen Hawking a jahannama da aljanu da kai hare-hare a kan fastoci

Reader Mail ta Nils 

jahannama

The safe na 15 Afrilu 2018, na fara, Cesar Sandova Honduras, bauta wa Ubangijinsu, kuma da tsakar rana. 12 Na ga Ubangiji na fara nuna mani sabon abubuwa. Tsammani cewa Ubangiji zai ci gaba da nuna mafi na mulkin sama, amma shi ba haka ba. Da Ubangiji ya ruhuna daga jiki, amma wannan lokaci da wuri, daga azãba.

146

Läs allt!


Abin da mai girma Mahalicci da muke da!

Dole ne a gani! Watch wannan m video nuna mai girma da kuma iko Mahalicci Allah!

3

Läs allt!


Annons


Abin da ya sa da barawo?

Tjiven

"Kamar yadda za ku fahimci cewa idan gidan mai san lokacin da a dare da barawo ya zo, to, zai zauna a farke, kuma ba da damar kowa ya shigo gidansa."

8

Läs allt!


A haske ya zo da gay fita

A haske ya zo daga

A poignant, tunani-sa shirin gaskiya a kan sama TV7, inda kwararru raba su basira da kuma tsohon 'yan luwadi gaya game da kansu, game da farin ciki da kuma bakin ciki da kuma sauya rayuwa ci karo da.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, söndag 19 augusti 2018 kl. 13:13

Jesus söker: Magnus, Måns!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Yaren mutanen Sweden siyasa kuma uba na kananan yara da aka kama a Lebanon

Gabriel MARAWGEH 

Domin kusan wata daya, Roni Doumit, a Sham Kirista Yaren mutanen Sweden siyasa kuma uba na kananan yara, da aka kama a Lebanon ne m. 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


A sakamakon auren jinsi a Massachusetts

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

Dubi tsoratar game shirin "A sakamakon auren jinsi a Massachusetts 'a sama TV7. 

14

Läs allt!


Christer Åberg har yanzu fariya game da Yesu

Christer Åberg - The blogger wanda alfahari game da Yesu

Chris ne sananne blogger a tsakanin biyu da Kiristoci da kuma wadanda ba Krista ba a Sweden. Ya yayi Yesu a mayar da martani ga halin yanzu zamantakewa da kuma na sirri matsaloli. Uwar gida ne Daniela alfarma.

0

Läs allt!


Christer Åberg a Apg29 TV

Christer Åberg a Apg29 TV.

Tare da sauki wajen na yi a kan bedroom cikin wani TV studio! Ta yaya ne cewa zai yiwu?

2

Läs allt!


Yanzu za ku ji! - Apg29 by Christer Åberg

Yanzu za ku ji! - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg wasa da tsarkakewa da kuma magana game da Yesu da kuma Apg29.nu.

0

Läs allt!


A duhun Pride

The m duhu

Claphaminstitutets bayar da rahoton a kan Pride. 

Pride Hasna wani m hali zuwa kwayoyi, sadism, zafi da kuma karuwanci.

13

Läs allt!


A fadi hangen zaman

Reader Mail ta David B 

Kai Kafa kasance m wa'azin Yunusa a cikin Tsohon Alkawali. Ya tsere Allah ta kira, amma canza tunaninsa a karshe bayan daban-daban setbacks. Ya kubuta daga Allah ya yi game da kudin shi da ransa. Amma ko da yake ya karshe aikata abin da Allah ya umarce shi, sai ya hali ne kai-a tsakiya.

9

Läs allt!


Aftonbladet mamakin cewa aure shi ne jam'iyya wani mutumin da matar

Aftonbladet mamakin cewa aure shi ne jam'iyya wani mutumin da matar

Hoto: Aftonbladet.se. 

"Croatia, Bulgaria, Latvia, Lithuania, Poland, Slovakia da kuma Macedonia da ma tsarin mulkin kasa cewa ayyana aure a matsayin ƙungiyar na mace da namiji, ko wasu tsarin mulki wording da cewa ya hana wannan aure-jima'i," ya rubuta Aftonbladet a wani m tsoro.

145

Läs allt!


Don bi Yesu - Theo da abokansa

Don bi Yesu - Theo da abokansa a sama TV7.

4

Läs allt!


Sweden m hukuncin Allah gobara?

A Yak jirgin sama sun bamai gandun daji wuta a Trängslet a Dalarna. 

22

Läs allt!


Turai za su samu 159 da miliyan yawon ci-rani da 2025, a cewar wani rahoton Majalisar Dinkin Duniya

Muhajirai Crisis shirya?

Hoto: voiceofeurope.com. 

Turai za su samu 159 da miliyan yawon ci-rani da 2025. Wannan ne ya saukar a Majalisar Dinkin Duniya rahoto daga 2000.

113

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 753 227 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 778 bloggartiklar, 87 317 kommentarer och 57 656 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp