887 online! | Sidvisningar idag: 177 807 | Igår: 171 455 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Jerry Williams Ukufa - baba iminyaka 75

Jerrya Williams ufile

Enye nosaziwayo ufile. musa nosaziwayo ndiye phi xa sisifa? Ngaba uYesu, abayi ukuya ezulwini.

Le mvumi Swedish edume iliwa uJerry Williams, (UErik ushiya), wafa izolo emva kokugula.

Phi na abadumileyo xa Sør?

Enye yi mnye baya kufa - abadumileyo. Baya kufa njengabo bonke abanye abantu. Baphi na abantu abadumileyo xa sisifa? Ewe, akukho mfuneko yokuba uYesu, musa ukuya ezulwini.

Phi na ukuba uhambe xa sisifa?

Ngendlela efanayo lenjenjalo nakuni. Musa ukuba uYesu, uya ukuya ezulwini. Phi na ukuba uhambe xa sisifa?

Cela intsapho uJerry Williams. Kufuneka su mna, Yesu!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 26 March 2018 13:15 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


17 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Peter Hall

Vart vill du gå när du dör?

"Alla vill till himlen, men ingen vill dö". Nu säger Bibeln, att vi alla skall träda fram inför Kristi domstol, för att få igen vårt jordelivs gärningar. 2Kor.5:10

Bibeln säger också, att i dödsriket kan man icke verka eller tänka. Pred.9:10

När är då stunden inne för en människa som avlidit, att träda fram inför Kristi domstol.

Då domens dag enligt Bibeln pågår under tusen år, så har Kristi domstol, som är i himlen, haft tid att döma alla människor, som någonsin vandrat på jorden. 2Petr.3:8

Eftersom Kristi domstol inte började verka förrän vid en bestämd tidpunkt, så är det nödvändigt, att alla som funnits på jorden innan dess, också skulle ges möjlighet att få en rättvis dom.

Jesus säger: "Förundren eder icke över detta. Ty den stund kommer, då alla som äro i gravarna skola höra hans röst och gå ut ur dem: de som hava gjort vad gott är skola uppstå till liv, och de som hava gjort vad ont är skola uppstå till dom." Joh.5:28-29 Dan.12:2

När inträffade denna stund? Jesus säger, att när världen födes på nytt, då.... Matt.19:28

Att "världen födes på nytt" betyder således inte att hela världen skall bli "frälst". Det är ju endast få, som finner den trånga porten. Matt.7:14

Vad betyder det då?

Jag säger inget.

Jesu frid

Svara -   - 26/3-18 17:11 -


Bengt

Vi vet ju inte vad som hände precis

Innan han dog

Svara -   - 26/3-18 18:40 -


Niklas Jönsson

Det bästa som finns är Jesus, han sviker aldrig någon han vill rädda alla människor på den här jorden undan den snart kommande vedermödan, till paradiset. Hoppas även att Jerry Williams i alla fall hade en liten tro på Jesus även om jag tvivlar på det, med tanke på att jag aldrig har sett honom i något kristet sammanhang. Det var ju en trevlig och spontan person dom gångerna jag hörde honom.

Svara -   - 26/3-18 19:30 -


Bengt

Han kan ju ha mött Jesus under den korta

Sjukdomstiden

Jag är tveksam till att det blev så

Men omöjligt är det ju.inte ändå

Svara -   - 26/3-18 20:19 -


Troende

Svar till Bengt.

Just det ! Bara Gud och Jerry vet.. Därför ska vi inte uttala oss , bara visa på Bibelns Ord.

Svara -   - 26/3-18 21:19 -


Lena Henricson

För min del,och många med mig,hoppas ju på att få möta Herren i rymden på den brustna skyn. Mycket tyder ju på att JESUS kommer mycket snart! (1Tess.4:16-18) 🙏 😊

Svara -   - 26/3-18 21:37 -


Bengt

Håller med dig troende

Svara -   - 26/3-18 21:45 -


Jessica

Svar till Troende.

Du har alldeles rätt! Vi SKA och KAN inte uttala oss om en sådan sak! Det är inte alls länge sedan samma spekulation var uppe för diskussion ang en annan mycket känd person!

Svara -   - 26/3-18 22:08 -


Bengt

En människa kan ropa till Jesus precis på

Slutet

Typ hjälp mig Jesus

Och det kanske räcker

Eller att en människa bara ropar Jesus

Svara -   - 26/3-18 22:12 -


Jessica

Svar till Bengt.

Det är bara Jesus som helt känner till en människas innersta.Det gör inte vi!

Jag håller helt med dig Bengt.

Svara -   - 26/3-18 22:58 -


Bengt

Och det är just hjärtat det handlar om mest

Tror jag

Att vi.vill tillhöra Herren

Orden är nog mindre viktiga

Svara -   - 26/3-18 23:11 -


Niklas Jönsson

Till Bengt jag hoppas du har rätt i det, chansen är ju som störst då när en person är i nöd att Jesus kan bli insläppt i deras liv då, men jag tror inte heller på det ,framför allt för att tiden var för kort, men jag hoppas ju att jag verkligen har fel i det sista jag skrev, att han i så fall lyckades komma med i sista momangen, det får vi se en gång i framtiden hur det blev med det.

Svara -   - 26/3-18 23:37 -


Erik Knudsen

Det är så enkelt,

Med hjärtat tror en till rättighet och med munnen bekänner en till frälsning.

Så det är upp till en och varje att tage ett beslut medan du har tid.

Svara -   - 27/3-18 10:23 -


Sam G Ö

Bara en tanke så är du räddad om vi tänker på vad som hände med rövaren på korset. Sedan tror jag inte att vi skall spekulera i vem som var större "rövare" Rövaren på korset eller Jerry. Kanske Jerry sände också Jesus en tanke?

Svara -   - 27/3-18 15:02 -


David Ström

Många tror inte att just de inte kan bli förlåtna. Just deras synder är för stora. Det kan gälla brutet äktenskap, varit en för dålig mamma eller vad som helst. Finns det dödssynder som Gud inte vill förlåta? Frosseri? Min fasa är att gå hungrig. Fasta är inget för mig. Men jag köper gärna ett paket korv till tiggaren. Barmhärtighet vill jag se inte offer står det ju. Vore vi perfekta så behövde vi ju inte Jesus. Han dukar ett bord åt mig i mina ovänners åsyn. Kan så vara. Vi kan inte imponera på Gud genom våra gärningar. Men försöker vi hålla det största budet så försöker vi också utföra lite andlig verkstad. Vad är det Johannes döparen lär oss? Omvänd er från era synder och omvänd er till Gud genom tro på Jesus Kristus så blir ni förlåtna. Ta emot Jesus så blir ni förlåtna och får ett nytt hjärta. Om någon hör mina ord men inte tar vara på dem, så dömer inte jag honom, ty jag har inte kommit för att döma världen utan för att rädda världen. Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse. Men finns det någon Johannes döpare i vår tid? Finns det någon som ids gå ut bland folket och förklara hur det ligger till? Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent. När vår nästa redan är död så känns det liksom försent, även om det står att för Gud är inget omöjligt.

Svara -   - 28/3-18 05:41 -


Peter Hall

Käre broder,

Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent.

Frälsningen till Guds himmelska paradis har hittills erbjudits alla människor, som tager emot Jesus Kristus. De övriga skall bli levande först efter de tusen åren. Upp.20:5 Det betyder, att alla som är här då inte längre skall behöva dö. Upp.21:4

Har du inte en gång blivit frälst (räddad från jorden), så kommer du sannolikt att finnas här när HERREN upprättar sitt rike på jorden. Han skall ju komma på himmelens skyar med alla sina heliga (de frälsta) tillbaka till jorden.

I hoppet äro vi frälsta, alla vi som bekänner Kristus. Men ett hopp som man ser fullbordat är inte mer ett hopp; hur kan någon hoppas det som han redan ser? Rom.8:24

Således försvinner hoppet om att få komma till himmelen när Herren väl uppenbarar sig på Oljeberget. Tiden är nu närmare än när vi kom till tro.

Frid vare med dig, David

Svara -   - 28/3-18 11:47 -


Tommy

Kan man få Predikan i själva dödsriket, eller är allt avsomnat där. Många dör ju också i tidiga år, knappt 4 - 7 år lägre år, äldre 9 - 10 år. Och kanske knappt vet vem Jesus är innan de dog. Skall Gud inte ha någon plan för dessa människor, det låter grymt isåfall. Men vill väl hoppas Gud har en plan även för dem.

Svara -   - 5/4-18 03:40 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?amaxesha Fast ababulale leekliniki Swedish

amaxesha Fast ababulale leekliniki Swedish

Ukuba uqonde oko ngokuchanekileyo, oko kulityala xa ukubulala umntu okungacetywanga, ngelixa ukubulala ucetywe. Ekubeni izisu zocwangciso, akukho nto kodwa ubulala!

5

Läs allt!


Elida tyelela Israel

Swedish elida, ubumbano, usiya aligcuntswana zamaKristu kunye nedemokhrasi kuphela kuMbindi Mpuma, ukufika kumaSirayeli.

2

Läs allt!


Du ska inte mata trollen

Du ska inte mata trollen

Trollen är en tidstjuv, de vill skrämma och tysta oss. Det finns alltså en agenda bakom deras beteende. Därför bemöter jag aldrig kommentarer av personer som jag misstänker är troll. Jag ger dem alltså ingen mat.

Läs allt!


Går man till helvetet om man begår självmord?


En miljon människor begår självmord varje år i världen. Vart 40:e sekund tar en människa sitt liv. Det är fler människor som dör av självmord än av krig och mord.

Läs allt!


I Bibeln drack de vin

I Bibeln drack de vin, ja till och med Jesus och han blev anklagad och förtalad på grund av det. Men du såg Jesus aldrig full. Vinet var ingen last för honom. 

Läs allt!


Turkey lityale amakhulu ezigidi ekwakheni zamaSilamsi kulo lonke ihlabathi

Moske

Urhulumente Turkish into ukuchitha amakhulu ezigidi ukwakha zamaSilamsi kwi injongo yexesha elide wokusasaza Islam kulo lonke ihlabathi. 

34

Läs allt!


Hijab for abantwana abathengisiweyo

British ivenkile isebe chain uthengisa hijab kubantwana abancinane

The British ivenkile Isebe chain amaNqaku & Spencer intengiso a barnhijab efanelekileyo abaneminyaka 6-8.

24

Läs allt!


Xa isigwebo esihogweni?

Naphi na apho ndazalelwa, ngoko Ndawunikela usindiso lona. Mna zange akagcinwanga kuba Ndazalelwa i "zobuKristu", kodwa wafuna nam ngenxa kaYesu!

2

Läs allt!


Akukho mntu angakhohlisa uYesu

Akukho mntu angakhohlisa uYesu

Picture: dagen.se.

Hello izembe! Ekubeni nini iqhinga uYesu?

5

Läs allt!


Ayobe - ithemba usikelelwe!

Ayobe - ithemba usikelelwe!

"Le ayobe inguqu ophilileyo amakholwa amava xa iNkosi ubuye ukufumana amakholwa ezulwini. Abantu baya kufumana siguqulwe, ngaphandle ufumana ukufa. "

6

Läs allt!


Yintoni ofanele uyenze ukuba ukulahlekelwa i esihogweni obungunaphakade?

7

Läs allt!


WeRock, lumkileyo kunye yoga iicawa Mpuma

Ngu UHolger Nilsson

Kwiimagazini ezininzi, nkqu ndaba, kukhona ngeenkwenkwezi. kakhulu indlela eendaba ushicilele nantoni na ibitheni ngokuqinisekileyo ukuziphikisa.

7

Läs allt!


NgoDisemba 10, abhale amazwe ilungu loMbutho weZizwe eziManyeneyo ngaphantsi wabavela free

NgoDisemba 10, kwaprintwa uxwebhu kuba UN ngokusisiseko kuvula ngokuba kuleli free.

41

Läs allt!


umtshato wabantu besini esifanayo ukuze aluvumelekanga Romania

umtshato wabantu besini esifanayo ukuze aluvumelekanga Romania

umtshato wabantu besini esifanayo ukuze aluvumelekanga eRomania. Le veki, ivoti ilizwe ewe okanye hayi ukutshintsha uMgaqo-siseko ukuze umtshato kuphela kufuneka umanyano phakathi kwendoda nomfazi.

7

Läs allt!


Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


UMoya oyiNgcwele liyasuswa emhlabeni at ayobe

Comment yi LelFA 

Ixilongo ayobe

Ngokuphathelele ingxoxo malunga ngubani "zingaphunyezwa." Makhe sijonge okubhaliweyo ezisisiseko koinegrekiska nathi.

56

Läs allt!


Yintoni globalism

Comment yi LelFA 

Yiyiphi globalism i

Globalism nje kuhlaselwa zonke iinkalo ngokuzazisa hlanga ukuba ayenze, yaye i-EU yintlangano yayo ephambili - ubuncinane kwezopolitiko. 

54

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

UmYuda e Tel Aviv waphupha of ayobe

ayobe

"Ndinephupha ukuba namaxilongo, kwaye ndabaleka emnyango wangaphambili kwaye ukhangele. Amawaka abantu uhlanga amaSirayeli aqulunqwa emafini kwaye banxibe ezinde ezimhlophe kunye nobanda esibhakabhakeni kunye isithunywa Gabriel esezulwini phezulu kwaye bevuthela izigodlo. "

24

Läs allt!


Den oönskade del fjorton

Öra

Den chockerande berättelsen om min uppväxt på landet hos en fosterfamilj.

14

Läs allt!


Grattis Målle Lindberg 89 år

Idag fyller den legendariske evangelisten Målle Lindberg 89 år! Han är född 290929. Grattis Målle!

11

Läs allt!


Abantu 400 babulawa inyikima itsunami e Indonesia

Phantse 400 abantu babulawa yinyikima kunye itsunami kamva kwisiqithi Sulawesi e Indonesia. Malunga ezininzi wonzakele kwaye abaninzi engekhoyo. 

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, måndag 15 oktober 2018 kl. 21:41

Jesus söker: Hedvig, Hillevi!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Annie Lööf ilungu leKhomishini ngasese ngaxeshanye kwembumba

Commission ngaxeshanye kwembumba

Namhlanje utyhila Green Party Birger Schlaug kunye Malou Lindholm of inkokeli Center Party Annie Lööf ulilungu lombutho elite globalist emfihlekweni, iKomishoni ngaxeshanye kwembumba. 

205

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ngaba Annie Lööf inkulumbuso?

Ngaba Annie Lööf inkulumbuso?

Picture: vn.se. 

Waba yinkokheli Center Party Annie Lööf ziyamenywa kwintlanganiso Bilderberg ngo-2017 ukuba wayeza kuba Sweden inkulumbuso elilandelayo?

21

Läs allt!


intombazana eneminyaka eli-8 ubudala wafa ebusuku yomtshato

intombazana eneminyaka eli-8 ubudala wafa ebusuku yomtshato

Intombazana eneminyaka eli-8 ubudala Muslim wafa ngobusuku ngomtshato wabo e Yemen! 

32

Läs allt!


Amagqabi ziwile - apho kuya kubakho imvuselelo ngoku?

Amagqabi ziwile

Stefan Löfven waba basuswa ngale ntsasa njengoko inkulumbuso. Kwenzeka ntoni ngoku, yaye kwenzeka ntoni ku Sweden? abantu babuyele kuThixo? Ngaba kukho kube imvuselelo?

35

Läs allt!


Okungafunwa - Part ezilishumi

iso

Kule nxalenye ndithi kuni, phakathi kwezinye izinto malunga iziganeko ezothusayo endingazange wamxelela oko kwenzekayo xa esikolweni phakathi. Yonke kuyinyaniso, kodwa amanye amagama abantu atshintshiwe okanye nagama. 

7

Läs allt!


ayiphili

ayiphili

Kodwa ke, ukuba abayi kuphila avhållsamt baya mabende, kuba kukhona kulungileyo ukuba kuzekwe, kwendiwe, inkanuko.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

30

Läs allt!


Okungafunwa - Part elinambini

Christer Åberg nge cat kwifama

Funda ikamva esothusayo serial yam The okungafunekiyo. Kweli candelo, ndibe zombini shot, idubule uhlatyiwe.

8

Läs allt!


Kuyinto nemibhalo bathandazele iintlanga zehlabathi eYerusalem

Kuyinto nemibhalo bathandazele iintlanga zehlabathi kwaSirayeli

Image: World namhlanje. 

4,000 Iinkokeli mthandazo aye behlangene eYerusalem kwaSirayeli ukuba bathandazele ziintlanga zehlabathi. Kuvakala kahle, kodwa kuyekela nje omnye: Kuyinto likhohlakele ngokupheleleyo!

34

Läs allt!


Barack Obama: akuyomfuneko uMsindisi, okanye uMesiya

Kule vidiyo ezothusayo owayesakuba nguMongameli US Barack Obama ukuba asimele uMsindisi, okanye uMesiya, kodwa abantu abasebenza nzima nje ngokunyaniseka.

26

Läs allt!


Impi Syria

impi

Sikholisa ukuthetha malunga Third kweMfazwe Yehlabathi, kodwa mhlawumbi Kuvaitkriget xa United States kunye kumazwe amaninzi wahlasela Iraq. Emva koko, kukho amanye iimfazwe ezifana kweMfazwe Yehlabathi II apho inani eSiriya, andazi. Ngaba yesine okanye eyesihlanu?

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 369 374 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 945 bloggartiklar, 90 776 kommentarer och 58 984 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp