899 online! | Sidvisningar idag: 192 248 | Igår: 206 580 |

www.apg29.nu

Annons

Jerry Williams Ukufa - baba iminyaka 75

Jerrya Williams ufile

Enye nosaziwayo ufile. musa nosaziwayo ndiye phi xa sisifa? Ngaba uYesu, abayi ukuya ezulwini.

Le mvumi Swedish edume iliwa uJerry Williams, (UErik ushiya), wafa izolo emva kokugula.

Phi na abadumileyo xa Sør?

Enye yi mnye baya kufa - abadumileyo. Baya kufa njengabo bonke abanye abantu. Baphi na abantu abadumileyo xa sisifa? Ewe, akukho mfuneko yokuba uYesu, musa ukuya ezulwini.

Phi na ukuba uhambe xa sisifa?

Ngendlela efanayo lenjenjalo nakuni. Musa ukuba uYesu, uya ukuya ezulwini. Phi na ukuba uhambe xa sisifa?

Cela intsapho uJerry Williams. Kufuneka su mna, Yesu!


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg Monday 26 March 2018 13:15 | #jerry williams #artist #rock #dödsfall #kändis | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


17 kommentarer

Peter Hall

Vart vill du gå när du dör?

"Alla vill till himlen, men ingen vill dö". Nu säger Bibeln, att vi alla skall träda fram inför Kristi domstol, för att få igen vårt jordelivs gärningar. 2Kor.5:10

Bibeln säger också, att i dödsriket kan man icke verka eller tänka. Pred.9:10

När är då stunden inne för en människa som avlidit, att träda fram inför Kristi domstol.

Då domens dag enligt Bibeln pågår under tusen år, så har Kristi domstol, som är i himlen, haft tid att döma alla människor, som någonsin vandrat på jorden. 2Petr.3:8

Eftersom Kristi domstol inte började verka förrän vid en bestämd tidpunkt, så är det nödvändigt, att alla som funnits på jorden innan dess, också skulle ges möjlighet att få en rättvis dom.

Jesus säger: "Förundren eder icke över detta. Ty den stund kommer, då alla som äro i gravarna skola höra hans röst och gå ut ur dem: de som hava gjort vad gott är skola uppstå till liv, och de som hava gjort vad ont är skola uppstå till dom." Joh.5:28-29 Dan.12:2

När inträffade denna stund? Jesus säger, att när världen födes på nytt, då.... Matt.19:28

Att "världen födes på nytt" betyder således inte att hela världen skall bli "frälst". Det är ju endast få, som finner den trånga porten. Matt.7:14

Vad betyder det då?

Jag säger inget.

Jesu frid

Svara -   - 26/3-18 17:11 -


Bengt

Vi vet ju inte vad som hände precis

Innan han dog

Svara -   - 26/3-18 18:40 -


Niklas Jönsson

Det bästa som finns är Jesus, han sviker aldrig någon han vill rädda alla människor på den här jorden undan den snart kommande vedermödan, till paradiset. Hoppas även att Jerry Williams i alla fall hade en liten tro på Jesus även om jag tvivlar på det, med tanke på att jag aldrig har sett honom i något kristet sammanhang. Det var ju en trevlig och spontan person dom gångerna jag hörde honom.

Svara -   - 26/3-18 19:30 -


Bengt

Han kan ju ha mött Jesus under den korta

Sjukdomstiden

Jag är tveksam till att det blev så

Men omöjligt är det ju.inte ändå

Svara -   - 26/3-18 20:19 -


Troende

Svar till Bengt.

Just det ! Bara Gud och Jerry vet.. Därför ska vi inte uttala oss , bara visa på Bibelns Ord.

Svara -   - 26/3-18 21:19 -


Lena Henricson

För min del,och många med mig,hoppas ju på att få möta Herren i rymden på den brustna skyn. Mycket tyder ju på att JESUS kommer mycket snart! (1Tess.4:16-18) 🙏 😊

Svara -   - 26/3-18 21:37 -


Bengt

Håller med dig troende

Svara -   - 26/3-18 21:45 -


Jessica

Svar till Troende.

Du har alldeles rätt! Vi SKA och KAN inte uttala oss om en sådan sak! Det är inte alls länge sedan samma spekulation var uppe för diskussion ang en annan mycket känd person!

Svara -   - 26/3-18 22:08 -


Bengt

En människa kan ropa till Jesus precis på

Slutet

Typ hjälp mig Jesus

Och det kanske räcker

Eller att en människa bara ropar Jesus

Svara -   - 26/3-18 22:12 -


Jessica

Svar till Bengt.

Det är bara Jesus som helt känner till en människas innersta.Det gör inte vi!

Jag håller helt med dig Bengt.

Svara -   - 26/3-18 22:58 -


Bengt

Och det är just hjärtat det handlar om mest

Tror jag

Att vi.vill tillhöra Herren

Orden är nog mindre viktiga

Svara -   - 26/3-18 23:11 -


Niklas Jönsson

Till Bengt jag hoppas du har rätt i det, chansen är ju som störst då när en person är i nöd att Jesus kan bli insläppt i deras liv då, men jag tror inte heller på det ,framför allt för att tiden var för kort, men jag hoppas ju att jag verkligen har fel i det sista jag skrev, att han i så fall lyckades komma med i sista momangen, det får vi se en gång i framtiden hur det blev med det.

Svara -   - 26/3-18 23:37 -


Erik Knudsen

Det är så enkelt,

Med hjärtat tror en till rättighet och med munnen bekänner en till frälsning.

Så det är upp till en och varje att tage ett beslut medan du har tid.

Svara -   - 27/3-18 10:23 -


Sam G Ö

Bara en tanke så är du räddad om vi tänker på vad som hände med rövaren på korset. Sedan tror jag inte att vi skall spekulera i vem som var större "rövare" Rövaren på korset eller Jerry. Kanske Jerry sände också Jesus en tanke?

Svara -   - 27/3-18 15:02 -


David Ström

Många tror inte att just de inte kan bli förlåtna. Just deras synder är för stora. Det kan gälla brutet äktenskap, varit en för dålig mamma eller vad som helst. Finns det dödssynder som Gud inte vill förlåta? Frosseri? Min fasa är att gå hungrig. Fasta är inget för mig. Men jag köper gärna ett paket korv till tiggaren. Barmhärtighet vill jag se inte offer står det ju. Vore vi perfekta så behövde vi ju inte Jesus. Han dukar ett bord åt mig i mina ovänners åsyn. Kan så vara. Vi kan inte imponera på Gud genom våra gärningar. Men försöker vi hålla det största budet så försöker vi också utföra lite andlig verkstad. Vad är det Johannes döparen lär oss? Omvänd er från era synder och omvänd er till Gud genom tro på Jesus Kristus så blir ni förlåtna. Ta emot Jesus så blir ni förlåtna och får ett nytt hjärta. Om någon hör mina ord men inte tar vara på dem, så dömer inte jag honom, ty jag har inte kommit för att döma världen utan för att rädda världen. Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse Gud tillräknar oss inte synderna när vi tar emot frälsning genom Jesus Kristus. Han ger oss förlåtelsen fritt. Den som uppriktigt ångrar sig och ödmjukar sig får förlåtelse. Men finns det någon Johannes döpare i vår tid? Finns det någon som ids gå ut bland folket och förklara hur det ligger till? Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent. När vår nästa redan är död så känns det liksom försent, även om det står att för Gud är inget omöjligt.

Svara -   - 28/3-18 05:41 -


Peter Hall

Käre broder,

Vänta inte att säga sanningen tills det är för sent.

Frälsningen till Guds himmelska paradis har hittills erbjudits alla människor, som tager emot Jesus Kristus. De övriga skall bli levande först efter de tusen åren. Upp.20:5 Det betyder, att alla som är här då inte längre skall behöva dö. Upp.21:4

Har du inte en gång blivit frälst (räddad från jorden), så kommer du sannolikt att finnas här när HERREN upprättar sitt rike på jorden. Han skall ju komma på himmelens skyar med alla sina heliga (de frälsta) tillbaka till jorden.

I hoppet äro vi frälsta, alla vi som bekänner Kristus. Men ett hopp som man ser fullbordat är inte mer ett hopp; hur kan någon hoppas det som han redan ser? Rom.8:24

Således försvinner hoppet om att få komma till himmelen när Herren väl uppenbarar sig på Oljeberget. Tiden är nu närmare än när vi kom till tro.

Frid vare med dig, David

Svara -   - 28/3-18 11:47 -


Tommy

Kan man få Predikan i själva dödsriket, eller är allt avsomnat där. Många dör ju också i tidiga år, knappt 4 - 7 år lägre år, äldre 9 - 10 år. Och kanske knappt vet vem Jesus är innan de dog. Skall Gud inte ha någon plan för dessa människor, det låter grymt isåfall. Men vill väl hoppas Gud har en plan även för dem.

Svara -   - 5/4-18 03:40 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Mntu, akukho ihagu!

Comment yi Katrina 

Mntu, akukho ihagu!

Picture: Aftonbladet. 

Man isuka iihagu, kufuneka kuyinyaniso kuba lithi Aftonbladet.

2

Läs allt!


A kusityhilela imbandezelo

Ngu Mikael Walfridsson 

Lelanga esantini

Xa sithetha ngenimba, ngokwenene na ukulungiswa isaziso into kwiNcwadi yeSityhilelo phambili. 

5

Läs allt!


cars 100 wayitshisa kwizixeko ezininzi - Amatyala ubunqolobi

imililo Car e Gothenburg

Frölunda Torg e Gothenburg ngokuhlwa ngoMvulo. Picture: zeZagros Hama. 

Cars kuzitshisa ngomlilo kwiindawo ezininzi kummandla Gothenburg, kodwa eTrollhättan, Lysekil kunye Falkenberg. Malunga 100 iimoto atshiswe kule ngingqi.

82

Läs allt!


Pride bejakar våld, sadism och droger

Hundar i Pride

Pride bejakar våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.”

21

Läs allt!


Kutheni ishade?

Kutheni yiya ukutshata?

Kutheni ishade? Ngaba ukuba alale naye okanye kukho injongo enkulu?

15

Läs allt!


Dog wayifumana iphakheji - asayine kunye nobungqina bokuzazisa

Enye inja efumana ipasile evela PostNord

Picture: Aftonbladet. 

Inja Chaya yaba impahla ngeposi evela eNgilani. Kodwa ukuze ufumane iphakheji inja ngokwayo kwafuneka ukuba zingathathwa, bonisa ukuchonga uphawu paw wakhe lowo ufakwe umbala kunye pad inki.

30

Läs allt!


Man, awukho ikati!

cat

Kwiminyaka embalwa edlulileyo ndabona web TV Aftonbladet ukuba ibhinqa eliselula waba ikati. 

10

Läs allt!


Musa kubuya umva ukuya eSodom

ISodom neGomora

ULote wasindiswa kwisixeko nesono seSodom xa ukubiwa yimikhosi. Kodwa emva kokuba uAbram uye wangenela kwaye wamhlangula uLote nentsapho yakhe kunye nabantu njengoko babuyela kuloo mzi isono. umhlobo wam: Wena kufuneka makangabuyeli emva eSodom emva kokuba uye usindiswe. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


ILizwi kwivenkile Zobomi igcwele iincwadi yamaKatolika

Mail Reader ngu Pelle Lindberg 

Akukho oothixo enye Arne Imsen

Le ncwadi "Akukho thixo bambi" wathengisa ngaphezu kwam ndiliphuphileyo. Uhlelo lokuqala ngaphandle ngoku. 

39

Läs allt!


Wabona uStephen Hawking esihogweni kunye needemon nokuhlaselwa abefundisi

Mail Reader ngu nils 

isihogo

Kwintsasa we-15 Apreli 2018, ndiya ndaqalisa, uCesar Sandova Honduras, banqula uNdikhoyo semini. 12 Ndabona iNkosi yaqala ukubonisa izinto ezintsha kum. Babecinga ukuba uYehova wayeza kuqhubeka ukubonisa ngakumbi zobukumkani bamazulu, kodwa kwakungenjalo. Xa uYehova wathabatha umoya wam umzimba, kodwa eli xesha le ndawo yentuthumbo.

146

Läs allt!


Yintoni uMdali omkhulu esinayo!

Kufuneka kubonwe! Bukela le vidiyo emangalisayo ebonisa uMdali omkhulu onamandla uThixo!

3

Läs allt!


Yintoni eyenza isela?

Tjiven

"Njengoko uza baqonde ukuba xa umnini indlu wayesazi xa ebusuku kwafika isela, ebeya kuhlala ephaphile aze angavumi ukuba nabani waqhekeza endlwini yakhe."

8

Läs allt!


Xa ukukhanya kwafika gay ngaphandle

Xa ukukhanya kwaphuma

A achukumisayo, echukumisayo documentary ezulwini TV7, apho iingcali babelana iimbono zabo zangaphambili amafanasini ndithi ngaye, malunga uvuyo isingqala nokubambana ubomi babo.

10

Läs allt!


yezopolitiko Swedish noyise abantwana abancinane bambopha Lebanon

gabriel MARAWGEH 

Phantse inyanga, URoni Doumit, sezopolitiko waseSiriya zamaKristu Swedish kunye uyise kubantwana abancinane, wabanjwa eLebhanon ayicacanga. 

4

Läs allt!


Imiphumo lomtshato gay in Massachusetts

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

Bona documentary olubuhlungu "Imiphumo lomtshato gay e Massachusetts 'izulu TV7. 

14

Läs allt!


Annons


Christer Åberg nangoku ukuqhayisa ngoYesu

Christer Åberg - Blogger Oqhayisayo ngoYesu

UChris a webhlogi eyaziwa phakathi amaKristu and non-amaKristu eSweden. Yena unika uYesu ukuphendula iingxaki ngoku kwezentlalo kunye zobuqu. Iindwendwe yi UDaniela Persin.

0

Läs allt!


Christer Åberg e Apg29 TV

Christer Åberg e Apg29 TV.

Kunye elula endiyenzileyo okulala sam a studio TV! Njani oko?

2

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, torsdag 16 augusti 2018 kl. 23:40

Jesus söker: Brynolf!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Ngoku ndive! - Apg29 ngu Christer Åberg

Ngoku ndive! - Apg29 Christer Åberg. Christer Åberg edlala kunye ukucula bethetha ngoYesu Apg29.nu.

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


Le ebumnyameni Ukuzingca

I emnyama ezimibalabala

Claphaminstitutets ingxelo iqhayiya. 

Ikratshi libonisa i affirmative sengqondo leziyobisi, inkohlakalo, iintlungu kunye ngunongogo.

13

Läs allt!


A nombono ngokubanzi

Mail Reader ngu David B 

Self-egxile yaba ngumshumayeli iintloni kaYona kwiTestamente eNdala. Yena wasinda ubizo lukaThixo, kodwa watshintsha ingqondo yakhe yokugqibela emva yeentsilelo ezahlukeneyo. yokubaleka kwakhe uThixo wayeza malini ubomi bakhe. Kodwa nangona ekugqibeleni wenza oko uThixo abemwisele umthetho ngako, ngoko ke isimo sakhe uyazingca.

9

Läs allt!


Aftonbladet ndamangaliswa ukuba umtshato lo manyano wendoda nomfazi

Aftonbladet ndamangaliswa ukuba umtshato lo manyano wendoda nomfazi

Picture: Aftonbladet.se. 

"ICroatia, Bulgaria, Latvia, Lithuania, Poland, Slovakia kunye Macedonia bade siseko ezichaza umtshato ezitshatileyo womntu nomfazi, okanye ezinye amagama siseko kukhusela umtshato besini esifanayo," ubhala Aftonbladet niyoyikayo enyulu.

145

Läs allt!


Ukubambelela kuYesu - Theo nabahlobo bakhe

Ukubambelela kuYesu - Theo kunye nabahlobo bakhe ezulwini TV7.

4

Läs allt!


imililo Sweden bomber kaThixo umgwebo?

A moya YAK ziye ATM umlilo ehlathini Trängslet e Dalarna. 

22

Läs allt!


Europe uza kufumana million 159 abafakwa ngo-2025, ngokutsho kwengxelo UN

Crisis abafudukele mfuduko?

Picture: voiceofeurope.com. 

Europe uza kufumana abafuduki million 159 ngo 2025 Oku kutyhilwa kwingxelo UN ukususela ku-2000.

113

Läs allt!


inqaku obuxoki malunga Ikratshi of Apg29

Inqaku on Apg29 Ukuzingca zangena kunye fake

Inqaku kwi iqhayiya Apg29 iye igqekeziwe kwaye fake 2017. 

Kwezinye zihlandlo, baba Apg29 meyili ngo-2017 site Blog njengangoku phantse 17 000 izinto, ngoko ke kulula siphuthelwe inqaku yatshatyalaliswa yaye zangena ngoko.

7

Läs allt!


Isiprofeto komlilo lokuvuselelwa kwe Sweden

Mail Reader ngu nils 

isiprofeto

Picture: varldenidag.se. 

Ekugcineni! Ithemba ilizwi likaYehova, ukuba umlilo imvuselelo phezu Sweden! 

29

Läs allt!


Kubiza kum ngemini yokubandezelwa

Mail Reader ngu uKatty 

ukufudumala kwelanga

Ndicinga ukuba kufuneka sithandaze ukuba amaxhoba abo baye bafuduswa kumakhaya abo. Ukuba ukwazi uYesu sibe nolwalamano lobuqu kunye naye, baye basinda! 

5

Läs allt!


imililo Forest - umgwebo kaThixo nxamnye Sweden?

Comment yi Rune Johansson 

umlilo Forest

Kanye ngoku nazo Sweden yandile yaye kunzima ukucima umlilo ehlathini. ababhali abaninzi bafumana ukuba iNkosi ngoku uyandohlwaya ngenxa yezenzo zethu njengesizwe. Makhe sibe nombono ngeziganeko yangoku.

67

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 252 778 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 771 bloggartiklar, 87 185 kommentarer och 57 600 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp