879 online! | Sidvisningar idag: 133 232 | Igår: 167 251 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Jesus - Sveriges enda räddning

Sverige är i en allvarlig situation. Politik kan inte frälsa. Endast Jesus! Ge Sveriges folk Jesus! Be och ge! 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg måndag 24 september 2018 22:22 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


18 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Kattis

Amen säger jag! Det är viktigt att Be och Ge!

Svara -   - 24/9-18 23:37 -


Niklas Jönsson

Precis!

Svara -   - 24/9-18 23:39 -


Bertil Rosenius

Jag tror vi alla är överens om detta - Jesus är enda räddningen.

Jag tro alla också inser att möjligheten till att vi får skrivs så öppen om detta är att vi är och förblir ett kristet land.

Svara -   - 25/9-18 06:52 -


Nils-Olof Billström

Äntligen den rätta Sanningen,nu när Politiken misslyckades vilket så många troende "trodde," att valet skulle rädda och förändra Sverige.
Nu är tid att Vi troende Ödmjukar oss inför Gud den Högste i omvändelse,bön och bättring,då det är först Då den Allsmäktige förmår ingripa i och genom sitt Folk!
¤¤¤
Om vi inte bryr oss,inte vill bedja,hur skall vi då begära att Herren skall bry sig eller vilja hjälpa oss i vår likgiltighet?
Men när nöden kommer,då frågar vi ;Varför kommer detta,Varför skonade Du inte vårt land,då en stor del av skulden beror på oss själviska Guds barn.

Svara -   - 25/9-18 08:51 -


Svenne

Det är sant!Politik kan inte frälsa. Tvärtom. Ett politiskt vanstyre gör Sverige och dess befolkning än mer sekulariserade. Det politikerna talar om är "välfärd för landet" och "vi får inte dra ner på välfärden" och så vidare. Då tänker de enbart på materiell välfärd, frosserier och kroppslig njutning av alla slag.

Det tragiska är, att den välfärd politikerna lovar är VÅRT LANDS OFÄRD. Men de drar ned på den ANDLIGA VÄLFÄRDEN. Den vill de inte veta av, utan vill utrota den. Folket i det här landet har det helt enkel för bra och menar sig inte behöva Gud.

Men det kommer andra tider. Förskräckelse över vårt land. Herren vill komma till tals med Sveriges befolkning. Det märks av de olika händelser som redan drabbat vårt land. Och Herren har mera att ta till för att väcka, varna och rädda, inte minst oss kristna.

Jag känner en profet, som varit verksam i Dala-Floda. Han fick ett budskap från Herren. Budskapet var, att Gud har två vägar att tala till sitt folk: KÄRLEKENS OCH NÅDENS VÄG. Den andra är NÖDENS väg. Den första vägen har de kristna redan förbrukat, så nu återstår bara nödens väg.

Svara -   - 25/9-18 10:27 -


Bengt

Kan vara så att den här politiska röran är

Enligt Guds vilja

För att vi ska be mer för vår regering och

Riksdag

Och börja förtrösta på Gud

Inte på politiker

Svara -   - 25/9-18 10:32 -


Kattis

Läste nu att Stefan Löven är bort röstad, och SD ska rösta bort Ulf Kristersson som statsminister kandidat! En verklig cirkus. Jag tror det kommer bli omval om de inte får till en regering!

Svara -   - 25/9-18 11:14 -


Lasse

https://youtu.be/c4mPFFrZH7M. Matteusevangeliet 7:13-14

Svara -   - 25/9-18 11:14 -


Svenne

Svar till Bengt.

Bengt, jag tror, att den politiska röran och all annan röra som förekommer är ett sätt för Gud att få Sveriges folk att vakna upp och förstå att de behöver Jesus. Visst ska vi be för regering och riksdag. Men det kan vara så, att vår ytlighet och låga andliga status är ett hinder för bönesvar

Svara -   - 25/9-18 11:15 -


per

Svar till Svenne.

Eller den tredje... Dödens väg...!

Svara -   - 25/9-18 11:17 -


Svenne

Svar till per.

Ja, per. Dödens väg är den väg vi kristna går på. Det andliga livet dör bort mer och mer. Detta faktum borde väcka nöd och sorg i våra hjärtan och föda behov hos oss att vända om i bot och bättring.

Det laodicea-förhållande som är rådande bland oss väcker avsky hos Herren. Han säger i sitt ord: "eftersom du är ljum skall jag utspy dig ur min mun". Kristenheten idag är i sitt bedrövliga tillstånd ett kräkmedel i Guds mun.

Väckelsen måste börja med oss och inte minst hos de andliga ledarna.

Svara -   - 25/9-18 12:46 -


Bengt

Det sista är nog mycket viktigt

Svara -   - 25/9-18 13:34 -


Roger T. W.

Svar till Bengt.

Bengt, nu prövas både vi och våra politiker. Riksdagen är en enda röra och det kan vara bönesvar. Jag fortsätter att be för Sverige. Allt är inte klart, det står och väger. De tre blocken hittar inte fram och det ser folket. Vi ska söka Herren, be, fasta och omvända oss. Herren satte Lars Enarson i tjänst och skapade en bönearmé. Den måste fortsätta att verka.

Svara -   - 25/9-18 15:49 -


Bengt

Ja det kan komma något gott ur den här

Politiska röran

Svara -   - 25/9-18 18:37 -


JL

Ärligt talat så är kristendom lite mer än bara att ge någon Jesus. Det innebär även att man accepterar vissa fundamentala koncept hur vi skall leva som kristna. Det är faktiskt inte missionsbefallningen som kristenheten i Sverige har missat. Det är andra saker. Såsom att hålla Gud helig, att acceptera bröder i Jesus som sina egna bröder. Att fullständigt arbeta för sin kung och hans rike. Både på denna jord och i den andra världen.

Men så är det inte. Första budet struntar man i som om det inte vore någonting. Själva uppdraget är nedprioriterat för en andlig lagiskhet. Timme efter timme kan läggas ner på helt meningslösa bibeltolkningar, när hela lagen kunde sägas på en liten minut. Älska Herren din Gud av hela ditt hjärta och av hela ditt förstånd samt din nästa som dig själv.

Svara -   - 25/9-18 21:52 -


Stefan Jonasson

Jag skulle vilja höra en fullvärdig tolkning av vad laodicea kyrkans problem var... Ljummheten.. Det verkar bara vara nåt skällsord man kastar ur sig mot kristna som man tycker är lata och världsliga..

Svara -   - 26/9-18 11:02 -


Bengt

Men vi ska ju inte vara låta och världsliga

Vi ska vara varma och kärleksfulla

Vi ska se människor

Inte vara som kylskåp

Utan som kaminer

Sprida värme

Svara -   - 26/9-18 11:46 -


Leif Boman

Svar till JL.

Men så är det inte. Första budet struntar man i som om det inte vore någonting.

Det är inte alls så att Kristna struntar i det första budet som du verkar tro och mena, nej det är så att vi alla tolkar detta bud på många olika sätt.. T.ex så tolkar jag det som att om du endast bryter ett enda av alla de andra buden så bryter du också detta bud!

Och det betyder i sin tur att ingen finns som klarar av detta svåraste bud i hela Bibeln att hålla. Att inte mörda klarar ju många, även om de allra flesta abortförespråkare bryter mot detta bud. Att stjäla är ju också ett oerhört mycket mindre bud som man kan tro att flertalet klarar av, men då skall man i politiska tider också tänka på att dem man vill skall styra ett land och sedan har ett styressätt som fördelar våra gemensamma medel på ett orättvist sätt stjäl från de fattiga och svaga.

Alltså, att följa det första budet är bra men också det allra svåraste av alla bud, så kravet är tufft!

Jesu frid....

Svara -   - 26/9-18 12:16 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

7

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

0

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

15

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

69

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, fredag 18 januari 2019 kl. 19:56

Jesus söker: Hilda, Hildur!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

102

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!


Den andliga världen i full aktivitet för en enda persons frälsning

Christer Åbergs mycket viktiga budskap om hur värdefullt en enda persons frälsning är.

1

Läs allt!


Det har med islam att göra

Det har med islam att göra

Läsarmejl av Stefan Eliasson På detta sätt rättfärdigar man sina handlingar. Louisa och Maren är inte unika, nyligen hittade man en massgrav med 34 halshuggna kristna i Libyen.

0

Läs allt!


2019 – En profetisk resa

2019 – En profetisk resa

Av Mikael Walfridsson Allt medan hemsidan har haft jullov och har haft möjlighet för att stilla sig, så har världen inte på något sätt gjort det. Ni som har följt med i media här över jul och nyår, har haft möjlighet att ta del av nyheter som både berör och påverkar oss.

10

Läs allt!


Antikristligt kontrollsystem i Kina

Antikristligt kontrollsystem

Av Holger Nilsson Det som nu är en verklighet i Kina kan nog de flesta inte ta in – det handlar om ett kontrollsystem som nog ingen har kunnat föreställa sig.

37

Läs allt!


Muslimer städade efter nyårsnatten men detta är inte islam

Muslimer städar

Bild: svt.se. 

Att muslimer städar Göteborgs gator efter nyårsnatten har inget med islam att göra. Den slutsatsen måste jag ta eftersom det alltid hörs "detta är inte islam" efter ett blodigt muslimskt terrordåd - trots att Muhammed både beordrade och utförde terrordåd i Allahs namn.

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 226 473 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 123 bloggartiklar, 93 211 kommentarer och 61 254 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp