575 online! | Sidvisningar idag: 105 317 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen

Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen 2028

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen när han talade på lördagskvällen. 

Jag har nu lyssnat på några partiledare i Almedalen och mitt intryck är att ödmjukaste intryck av dessa gjorde nog Jimmie Åkesson, trots att hans parti kanske blir det största efter valet. 

Ber till Gud

Jimmie Åkesson intervjuas i TV i Almedalen 2028

Även i de direktsända tv-sändningarna drog Jimmie Åkesson storpublik. Inför en presentation i en sådan sändning sades det att han ber till Gud. 

Vem/vilka kommer att regera efter valet 2018?

Jag kunde ställt frågan i rubriken vilket parti som vinner i valet, men valde att inte göra det eftersom det mesta pekar på att det är Sverigedemokraterna. Men vilken eller vilka kommer att regera efter valet? 

Lars Enarsons önskelista inför valet 2018

Förkunnaren Lars Enarsons önskelista i en video är att Moderaterna, Kristdemokraterna och Sverigedemokraterna ska regera tillsammans efter valet 2018. 

Då han gjorde denna video i maj såg det ganska verklighetsfrämmande ut men efter att jag själv har varit i Almedalen nu så håller jag inte detta för otroligt. 

Frälsningen i Jesus Kristus

Naturligtvis kan inte politik frälsa. Som jag bland annat sa till en filmklubb som intervjuade mig i Almedalen så är Jesus ingen politiker utan världens Frälsare. För att bli frälst - riktigt frälst -  måste man ta emot Jesus som Herren. 


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg sändag 8 juli 2018 16:51 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


79 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

JL

Det kommer aldrig gå för SD att regera med KD och M. Speciellt inte KD:https://www.svt.se/nyheter/inrikes/alf-svensson-kd-jag-grat-nar-akesson-sa-att-vi-inte-behover-fler-flyktingar

Han gråter inte för att Sverige håller på att islamiseras eller brytas sönder. Alf Svensson förstår inte hur illa läget är. Att människor förbereder sig på att börja fly från landet, människor som han har varit satt av Gud för att skydda. KD ligger med sin flyktingpolitik bakom avfallet från kristendomen då KD har jobbat för islam, varken de själva medger det eller inte. Omedvetet eller inte.

Svara -   - 8/7-18 19:10 -


Bengt Lund

Alf Svensson begriper inte hur illa det är i Sverige.

Svara -   - 8/7-18 19:27 -


Sam G Ö

Till Sveriges folk, rösta på Sverigedemokraterna! I detta läge är det det allra vettigaste, håller helt med Lars Enarson och bön förändrar folkets inställning. Om jag vore svensk skulle jag rösta på Jimmie. Helt klart!

Svara -   - 8/7-18 19:28 -


Thomas Winberg

Sveriges 1:a inbördeskrig kan det lika väl bli...

Svara -   - 8/7-18 20:02 -


Thomas Winberg

Sveriges 1:a inbördeskrig kan det lika väl bli...

Svara -   - 8/7-18 20:02 -


Kalle

Svar till Thomas Winberg.

Första? Dackeupproret? Första på länge skulle det vara, men inte första någonsin.

Svara -   - 8/7-18 21:04 -


Katarina Hedström

Jag har röstat förut! Men som jag känner nu kommer jag inte rösta alls i detta val! Det är bara massa käbbel ! Det är som när barn leker i sandlådan! Det där är min spade! Sedan har jag sagt redan för ett halv år sedan, att jag skulle inte bli förvånad om SD vinner valet! Jag har under det här halv året frågat Herren vad jag ska rösta på ? Men det känns som jag ska följa mitt hjärta och avstå! Det som Sverige behöver idag det är Jesus Kristus, och inte massa Käbbel i Riksdagen! När jag skriver Käbbel, så är det på Göteborgska och det betyder tjafs!!!

Svara -   - 8/7-18 21:35 -


Katarina Hedström

Jag skulle heller inte blir förvånad om SD vinner valet! Men det är så mycket Käbbel Nu för tiden i Politikern! Om man Jämför ifrån Förr! Jag är 72-a så några val har man gått igenom!

Svara -   - 8/7-18 21:43 -


Bengt

Inbördeskrig?

Hur menar du ?

Svara -   - 8/7-18 21:54 -


Niklas Jönsson

Ett nytt Syrien,nä knappast! såna stollerier kommer inte att inträffa här, då är det mer troligt att vi blir angripna av någon galning från Ryssland som känner sig sugen på mer makt.

Svara -   - 8/7-18 23:04 -


Katarina Hedström

Ja Christer jag har sett videon med Lars Enerson. Han säger också att han tror SD blir störst! Jag har aldrig röstat på SD. Nu vet jag inte alls hur jag ska göra! Jag måste verkligen be över detta vilket parti jag ska rösta! Jag älskar Jesus så.mycket jag kan bara inte göra något som känns fel i hjärtat! Det här var ett svårt beslut! Om jag ska rösta eller inte!

Svara -   - 8/7-18 23:25 -


Christer Åberg

Svar till Katarina Hedström.

Ja Christer jag har sett videon med Lars Enerson. Han säger också att han tror SD blir störst! Jag har aldrig röstat på SD. Nu vet jag inte alls hur jag ska göra! Jag måste verkligen be över detta vilket parti jag ska rösta! Jag älskar Jesus så.mycket jag kan bara inte göra något som känns fel i hjärtat! Det här var ett svårt beslut! Om jag ska rösta eller inte!

Du ska gå efter det som du vill - inte vad andra vill. Krångla inte till det.

Svara -   - 8/7-18 23:34 -


Jessica

Svar till Niklas Jönsson.

Varför inte? Sunnimuslimer slåss mot shiamuslimer. Ett hundratal återvändande IS-krigare lever nu i Sverige. År 2020 beräknas 50000 av de asylsökande ha gått under jorden.

Svara -   - 9/7-18 00:21 -


David Ström

Vem ljuger minst och matar väljarna med så lite valfläsk som möjligt? Sossarna lovar 70% av lönen i framtida pension. Jag tänker rösta SD. Det står att vi ska vara barmhärtiga, men inte ens Guds folk var längre flyktingar när de gått över röda havet. När man flytt den direkta faran så flyr man inte längre för sitt liv utan försöker migrera till bästa möjliga land med bästa förutsättningar och bidrag. Nästa val 2022 blir det troligen ett parti som arbetar för direkt demokrati. Får jag med mig många så kan man påverka riksdagen och tvinga dem att lyda folkets vilja. Direktdemokraternas 3 demokratiska rättigheter Rätten att rösta i sakfrågor Rätten att delta i debatten Rätten att komma med förslag.## https://direktdemokraterna.se/vilka-ar-direktdemokraterna/https://direktdemokraterna.se/vilka-ar-direktdemokraterna/

Svara -   - 9/7-18 04:01 -


Troende

Svar till JL.

Detta är rätt skrivet ! Troende muslimer säger ju själva att de flyttat hit bara för att förstöra och förvilla och ljuga ! Alf Svensson t.ex., har tydligen inte förstått detta, därför är han lurad. En del i Kyrkorna är också lurade att tro på dessa falska "flyktingar". Hemskt. Det gäller att se sanningen, för Jesus sa:" Sanningen ska göra er fria " !

Svara -   - 9/7-18 05:21 -


Bertil Rosenius

Jag var ändå lite besviken på Åkesson, han var otydlig både i abortfrågan och EU-frågan. Som om han ville tona ner dessa frågor. Det är två av de frågor jag uppskattat SD för då de varit rakryggade här. Månne han inte falla för röstfiske, utan står upp för ofärgad ideologi.

Svara -   - 9/7-18 07:52 -


Lukas

Folk tröttnar på etablisemanget inte bara här utan även i övriga Europa. Märkligt att Alf inte ser vad som händer med nationen! Merkel med sitt Wir schaffen das är ett annat exempel. Tror att man i kyrkan i sin iver att vara god och omtänksam missar den krassa verkligheten. Som en pastor i USA som kritiserade polisen för övervåld men ändrade sej när han fick följa med en patrull och se hur det var!

Svara -   - 9/7-18 09:00 -


AnnMarie

Svar till Christer Åberg.

Precis!

Man röstar på det parti man vill ska vinna.Gud är ingen diktator och i bland svarar Han inte för att vi får välja själva.

Svara -   - 9/7-18 09:17 -


David Ström

Kriget mellan inbördes stridande grupper är redan igång. Det är känns i nuläget som ett krig mot människors känsla av trygghet. http://katerinamagasin.se/bianca-muratagic-darfor-ar-sverige-ett-lagintensivt-inbordeskrig. Läste någonstans att handgranater klassas som fyrverkerier. Man ser sedan många år att politiker utom SD ignorerar problemet med unga våldsamma bråkstakar som drar fram i gäng. Staten beivrar inte dessa främlingars brott utan hänvisar terroristynglen till socialtjänsten. Läste att det finns många handgranater i Stockholm. Vill minnas att två oskyldiga dött av dem. En 60 åring och en åttaåring. Fler våldtäkter i Sverige just nu än under Bosnienkriget 2017. Man kan väl milt uttrycka det att det är många som behöver omvända sig till Jesus nu.

Svara -   - 9/7-18 09:54 -


Maria Eliasson

Ja, sanningen behöver komma fram. Jag skulle gärna guida runt Stefan Löfven och Isabella Lövin bland källarmoskéerna i Angered där man blir spottad på för att man inte har slöja och där det säljs knark på öppen gata och en av våra grannar körde på en polis härom dagen. Rösta på det enda partiet som vill återfå ordningen i vårt land.

Svara -   - 9/7-18 10:10 -


Kalle

Svar till Bertil Rosenius.

jag tror det handlar om en prioritering. Man kan inte få allt om man inte har över 50%. Jimmie positionerar sig för förhandling. det är klokt.

Svara -   - 9/7-18 10:12 -


Lilian

Svar till Katarina Hedström.

Till Katarina Hedström

Det har aldrig varit SÅ SVÅRT att veta vad man ska rösta på som denna gång. Jag har röstat några fler gånger än du. Jag brukar säga att man ska vara rädd om rätten att rösta, om alltför många inte röstar är risken för diktatur större (min tolkning). Jag tror också att SD kommer att gå bra i valet, de får inte min röst, men vad jag ska rösta på är "ett fall för bönekammaren"...

Det är Jesus vi behöver mest av allt i vårt land!!!!!!!!!!!!!

(Du, man säger käbbel i fler delar av landet också, inte bara i Göteborg, så fortsätt du att använda uttrycket, du blir förstådd!)

Svara -   - 9/7-18 10:25 -


Anna Ivar

Svar till Thomas Winberg.

Thomas Winberg... Ja det är mina tankar också. Det är två sidor. En mot folkets önskningar och den andra sidan ideologer som vill ha globalt styre. En global religion. En global Centralbank. De senare är blinda för, eller bryr sig inte om det som ledande religionsutövare av islam planerar.

Man hör eller läser ibland "blod kommer att flyta". Så är det säkert.

Vilka politiker inser att de just nu deltar i planerad utrotning av sitt folk? Sina egna släktingar och vänner?

Historien upprepar sig. Vart fjärde led brukar vara omedvetna om vad krig är. Vart lugnaste hörnan i världen är att gömma sig undan krig vet bara Gud. Om man nu måste fly landet. Sverige. Det bör nog ske snart i så fall. Då får de våldsbenägna plats att till sist förgöra sig själva. Tror inte Löfven släpper taget om sin stol. Andra backar upp honom från öst och resten av politikerna i vårt land sviker väljarna. Som 2014. Bara Gud i sin allmakt kan vända på de onda strömningarna.

Alliansen bedrog Svenska folket i förra valet. SD har goda intentioner men att i praktiken genomföra allt de önskar kräver mycket tålamod och övermänsklig styrka.

Bara Jesus är trovärdig. Han stiftar en verklig varaktig fred i evighet då vi ödmjukar oss och ger honom allt.Han är Sann och trofast och Vägen till Livet och säger " Mig är GIVEN all makt i himlen och på jorden" Jesus är vårt enda hopp.

Svara -   - 9/7-18 11:19 -


Troende

Svar till David Ström.

Just det. Socialtjänsten är bara satta till att socialt hjälpa och stödja människor ! Inte leka poliser eller korsförhöra oskyldiga och isolera dem. Jag vet, har varit med om lagvrängares tilltag.

Svara -   - 9/7-18 11:21 -


Bertil Rosenius

Svar till Kalle.

Men därmed blir SD som vilket parti dom helst, som saknar egen ideologi och väljer att följa strömmarna. Det är ju här SD varit unika. Jag förstår orsaken till agerandet, men upplever att SD blir ett lika halt och profillöst parti som alla övriga,

Röst mängds mässigt kan det var förståndigt, men vill man komma med ”förändring på riktigt” bör man veta vad man själv vill och inte fråga andra efter vad man förväntas villa...

SD får inte bli ett enfrågeparti, utan ha en bred och medveten politisk agenda.

Svara -   - 9/7-18 11:32 -


Kalle

Svar till Bertil Rosenius.

Bättre att genomföra det som går då. Når må viss framgång nu kan man ta större tuggor 2022.

Svara -   - 9/7-18 13:18 -


Erik S

Svar till Lukas.

Du har rätt här-och många med dig. Läget är mycket allvarligt. Snart har vi gatustrider i städerna gäng mot gäng och alla mot polisen. Sen har vi IS-galningar! Snart måste vi sätta in militär. Att icketroende politiker inte ser läget kan man möjligen förstå, men att kristna inte inser läget är märkligt.

Någon sorts ändring måste till, annars går vi mot total anarki och diktatur.

Vi har ju släppt in främmande gudar, helt utan "strid", det kommer straffa sig. Det gör det redan.

Under socialismen, med multikulti och pk-regler, håller det på att bli kaos på nästan alla områden. Några ex på Lövens politik; 1 Vården är i kris-regeringen satsar 300 miljoner på att köpa utsläppsrätter-som dom sedan skrotar! 2 Polisen är i kris-regeringen satsar 65 miljoner på rasismforskning. 3 Skolan är i kris-regeringen satsar 15 miljarder på vuxna migranter, som uppger sig vara barn. 4 Antalet fattigpensionärer ökar drastikt-regeringen satsar 20 miljarder på toaletter i u-länderna. 5 islamistiska extremister ökar kraftigt-regeringen skickar 1,5 miljarder till islamister på "västbanken" samt ytterligare till Gaza. 6 Antalet våldtäkter ökar dramatiskt-regeringen satsar 1 miljard på feministisk infrastruktur i Irak!! 7 150.000 penionärer måste avstå tandvård p.g.a ekonomiska skäl, men folk som vistas här utan tillstånd, kan få tandvård för 50 kr. Detta ansåg 7 klövern vara rimligt-bara 1 parti var emot-vilket får ni gissa! Detta var ett axplock av galenskaper, det finns mycket mer. Som t.ex att invandrare kan ha flera identiteter, utan att myndigheterna kan-eller vill- göra nåt åt det. På en identitet kan dom kvittera ut bidrag, på en annan starta företag och få startaeget-bidrag och alla andra möjliga bidrag, på en tredje kan dom vara sjuka och få sjukpenning(eller arbetslösa och få arb.löshetsersättning) på en annan kan dom ta lån och så vidare!! Prata om galenskaper. Men våra svenska ungdomar kan inte få lägenheter ens och knappt någon hjälp till att skaffa jobb. (jo jag vet, för min yngsta son har haft kontroversser med AF, dom är omöjliga att prata med)

Över kyrkor och församlingar ligger ett täcke av blåögd dumsnällhet. Alf Svensson grät, när Åkesson sade att vi "inte behöver mer flyktingar". Men har inte Åkesson rätt? Vi klarar ju inte att integrera dom som kommit och ändå ska vi ta emot många tusen till-av vilka dom flesta inte är flyktingar. Detta håller ju inte. Jag propagerar inte för nåt parti, men vi måste kunna se verkligheten som den är!

Sen som grund, måste vi ha Bibeln, annars fungerar ingenting-som vi ser i Sverige i dag. MVH. Shalom

Svara -   - 9/7-18 13:24 -


Conny W.

Svar till Sam G Ö.

Samma här. Jag röstar SD. Ingen är rasist för att man vill vårt land det bästa.

Svara -   - 9/7-18 13:35 -


Bengt

Det är ju så att det kan vara cyniskt att ta in

Fler som omständigheterna är nu istället

Svara -   - 9/7-18 18:11 -


Alf

Jag har svårt för när vi som kristna upphöjer SD till någon slags lösning, jag tycker det är denna andan som när man ville göra Jesus till konung med våld. Man tänker att nu ska vi vara starka, nu ska vi ta tillbaka vårt land. Även om främlingen får stryka på foten. Kom ihåg profetian från Valdres! Gud har varnat...

Svara -   - 9/7-18 20:55 -


Leif

Svar till Alf.

Det är ungefär så jag upplever det också!

Svara -   - 9/7-18 21:10 -


Morgan Malmborg

Sd är inget för kristna väljare även de öppnar nu för samkönade äktenskap. De vill vara kvar i EU allt för att krypa för Moderaterna. Det enda partiet som driver kristna åsikter är kristna värdepartiet. Men själv kommer jag rösta på det enda partiet som vill ha återvandring av Islamisterna i Sverige detta parti heter Alternativ för Sverige.

Christian Oscarson skriver:

"Att de nu börjar acceptera homosexualitet, homoadoptioner och att abort inte är någon viktig fråga har stått klart för mig en längre tid. De är stora och därför pk. Till vilken nytta? Vad tycker profeten Lars Enarsson i Israel om detta förfall. Alla riksdagspartier är avfallna.

Finns det överhuvudtaget något kristet eller rättfärdigt parti att rösta på?"

Mitt svar: Kristna Värdepartiet finns! Vi är 50 olika namn som kandiderar till riksdagen i år.

Svara -   - 9/7-18 21:20 -


Kalle

Svar till Alf.

Lösningen är att Jesus kommer tillbaka. Det kommer alltid finnas problem när en människa sitter på tronen. Men utvecklingen i vårt land är alarmerande och SD är drt enda etablerade partiet som tar den på allvar.

Svara -   - 9/7-18 21:28 -


Kalle

Svar till Morgan Malmborg.

AFS kommer aldrig kunna genomföra det. SD vill åtminstone trampa på bromsen för galenskaperna.

Svara -   - 9/7-18 21:30 -


Bengt

Men sd kan säkert ändra sig igen i dessa

Frågor

Svara -   - 9/7-18 21:34 -


Morgan Malmborg

Svar till Kalle.

AfS kommer bli en blåslampa på övriga partier när de kommer in. Även sd måste skärpa sig o ge upp sin liberalisering. Alla partier har varit små, sd kom in för 8 år sedan har suttit på sd mandat nu i 8 år så känner till vilket parti sd blivit. Nu är det bara egna plånboken som gäller.

Svara -   - 9/7-18 21:51 -


Jessica

Svar till Conny W..

Jag röstar SD för tredje gången. Röstade alltid KD förr, men aldrig mer.

Svara -   - 9/7-18 22:11 -


Mimmie

Jag har aldrig röstat på SD men nu är det verkligen kris i vårt land och SD verkar vara de enda som förstår det så i år röstar jag på SD. Lars Enarssons uppmaning att be för valet känns väldigt viktigt nu.

Svara -   - 9/7-18 22:27 -


Bertil Rosenius

Hej Morgan! Blandar du ihop partierna i denna mening:

Mitt svar: Kristna Värdepartiet finns! Vi är 50 olika namn som kandiderar till riksdagen i år.

Svara -   - 9/7-18 22:34 -


JL

Svar till Alf.

Ja Gud har varnat oss, hör hans ord från Mosebok:

"Om en pro­fet el­ler drömskåda­re träder fram hos dig, ut­lo­var ett tec­ken el­ler un­der och vill över­ta­la dig att tjäna and­ra gu­dar, som du in­te känner"
Jag känner inte allah och tänker inte lära känna allah. Sedan kan du säga vad du vill.

Svara -   - 9/7-18 22:36 -


Morgan Malmborg

Svar till Bertil Rosenius.

Det jag skriver är att kristna värdepartiet är det enda partiet som har kristna kandidater samt en kristen politik. Sd bedriver inte längre någon politik för den sk kristna högern. De har svikit i EU, samkönade äktenskap, deras kandidater är inte kristna. Jag sitter fortfarande på sd mandat både i kommunen o regionen. Det de sysslar med är mer asatro än Gudstro. När de samlas på landsdagarna samt Almedalen det första de flesta gör att att berusa sig kväll efter kväll. För mej som vuxit upp i frikyrkan är detta någon främmande. Att sd vuxit är ju bara för att de övriga 7 partierna i riksdagen är så extremt dåliga. Men nu finns ett alternativ. Och det alternativet heter alternstiv för Sverige. På sikt kommer detta parti bli ett stort parti. Jag har kontakt med flera i riksdagen för sd alla säger att det redan är klart att Åkesson avgår säkerligen redan på valnatten. Sedan kommer detta extremt toppstyrda sektliknande parti spricka. I nästan alla distrikt är det redan inbördeskrig. Allt handlar om pengar o positioner.

Svara -   - 9/7-18 22:52 -


Leif Boman

Svar till Alf.

Jag ser det som du Alf. Det är en slags våldsanda bakom som inte alls känns Gudomlig och rätt. Liknande var det när man ville ha Saul till kung. Samuel tyckte att idén var dålig men folket ville ha en ledare, oavsett om han följde Herren eller ej.

När ni då ropar på hjälp på grund av er kung som ni har valt åt er, då skall Herren inte svara er." Men folket vägrade att lyssna till Samuels ord och sade: "Nej, en kung måste vi ha över oss. Också vi vill bli som alla andra folk. Vår kung skall döma oss. Han skall dra ut framför oss och föra våra krig."

(Första Samuelsboken 8:18‭-‬20)

Efteråt insåg förmodligen också Israel att valet blev dåligt, när en människa som inte är villig att upphöja Jesus som Herre väljs till ledare så blir det konsekvenser en dag, utgången kan inte bli någon annan.. Det bara är så! Läs gärna om Saul och hur det blev ni som tror på SD..

Jesu Kristi frid....

Svara -   - 9/7-18 23:01 -


Tomas N

Svar till Leif Boman .

Jag delar din åsikt till viss del. Man kan nog likna det lite med Trumpeffekten. Majoriteten av dessa sympatisörer är vanliga medborgare som tröttnat på samhällsutvecklingen och finner någon som säger ifrån och tar ut en mera traditionell riktning med traditionella värderingar.

Det viktiga här är väl att som kristen så sätter man inte sitt hopp tilll 100% i det världsliga,så det är viktigt att påminna kristna syskon som verkar dras med i det. Men samtidigt levver vi alla i denna fysiska värld och vår fysiska kropp som ändå är Guds skapelse och bland alla dessa människor som vi skall dela livet med.

Man skall därför inte bli för överandlig eller rapture/apokalyptiskt sinnad tror jag. Människor lider och går under i takt med att ondskan utrbreder sig.

Sverigedemokraterna åsidå så är det ju de övriga som drivs av och är lierade med den destruktiva utvecklingen av globalisering,liberalism,normupplösande och marxism. Det är inget annat än avgudar som driver större delan av det politiska etablissemanget. Offer och tillbedjan sker alltmer till dessa avgudar i den politiskt korrekta åsiktskorridoren.

Majoriteten av människor har skrämts och lockats av nazism och marxism förut och idag är det mera liberalism åt alla som gäller.

Kristna borde kunna avgöra och se vilket typ av styre som kan tänka sig att regera tillsammans med kyrkan och inte söka att ta kyrkans roll och plats. Men det vill ju de flesta partier idag.

Svara -   - 9/7-18 23:27 -


Leif Boman

Svar till Tomas N.

Man skall därför inte bli för överandlig eller rapture/apokalyptiskt sinnad tror jag.

Jag ser det inte som överandligt att jämföra vardagen med Bibliska förebilder, ja, inte alls! Hela Bibeln är full med mycket tydliga och klara varningar, men också med löften om hur det blir när vi gör olika val.

Jag tycker tvärtom att det är väldigt tragiskt att "kristna" tror sig kunna orientera sig utan Bibeln som kompass, man gör som det känns bäst, och man blir dessutom ofta istället både upprörd och irriterad när Bibelcitat nämns. Mvh....

Svara -   - 9/7-18 23:41 -


Tomas N

Svar till Leif Boman .

Jag riktade inte hela innehållet i vad jag skrev mot dig.

Självklart skall vi bedöma allt som sker både med världsliga och andliga ögon och hitta någon slags balans i detta.

Och jag tror nyckeln ligger i att verka och fungera i världen utan att ta del av dess antikristliga värderingar. Värsta faran som jag skrev tror jag är de värdegrunder som vill resa sig upp och bli reella avgudar fullt jämförbara med baalsdyrkan och de hedniska gudarna vi läser om i Bibeln.

Att behandla främlingen väl är en sak,men finns det en bortre gräns åt andra hållet och vilken avgud har isåfall vilselett urskiljningen i denna fråga?

Israelfokus,rapturefokus och doktriner om att rädda hela världen tror jag hindrar kristna från att göra det Jesus kallat oss till.

Att frimodigt och uthålligt arbeta för människors frälsning tills Han kommer tillbaka.

Allt detta politiska riskerar verkligen att snärja kristna och skapa onödiga splittringar

. Men att vara tyst och passiv när destruktiva agendor genomförs verkar inte heller vara det rätta. Det ger ingen inre frid och rent samvete .

Svara -   - 10/7-18 00:01 -


JL

Svar till Leif Boman .

Jag tycker tvärtom att det är väldigt tragiskt att "kristna" tror sig kunna orientera sig utan Bibeln som kompass

Exakt, följ kompassen:

= Du skall icke hava några andra Gudar jämte mig.

Hela Bibeln är full med mycket tydliga och klara varningar, men också med löften om hur det blir när vi gör olika val.

Exakt, som du säger:

Se, jag ställer er i dag inför välsignelse och förbannelse: 27välsignelse om ni lyder Herrens, er Guds, bud, som jag i dag ger er, 28förbannelse om ni inte lyder Herrens, er Guds, bud utan lämnar den väg jag i dag befaller er att gå och i stället följer andra gudar, som ni inte känner.

Och då åtminstone första budet är av ickekaraktär så gäller alltså följande:

Alla dessa förbannelser skall nå dig, de skall förfölja dig och komma över dig tills du har utplånats, därför att du inte lyssnade till Herren, din Gud, och inte följde de bud och stadgar han gav dig. 46Förbannelserna som drabbar dig och dina efterkommande skall bli till varnande tecken för alla tider. 47Eftersom du inte tjänade Herren, din Gud, när du levde glad och mätt och hade överflöd på allt, 48måste du i stället, hungrig och törstig, naken och utblottad, tjäna den fiende som Herren sänder ut mot dig. Han skall lägga ett ok av järn på din nacke tills han har utplånat dig.

49Herren skall sända ett folk mot dig långt bortifrån jordens ände, och det skall slå ner på dig som en örn, ett folk vars språk du inte förstår, 50ett folk med ansikten av sten, ett folk som inte vördar de gamla och inte skonar de unga. 51Detta folk skall äta de djur som föds hos dig och den skörd du bärgar tills du har utplånats. De skall inte låta dig behålla något av säden, vinet eller oljan, av kornas kalvar eller tackornas lamm, utan fortsätta tills de har förintat dig. 52De skall belägra dig i alla dina städer tills murarna faller överallt i ditt land, de höga befästningsverk som du sätter din lit till. De skall belägra dig i alla dina städer överallt i ditt land, det som Herren, din Gud, har gett dig.

Detta är inget nytt, ni har fått höra det många gånger.

Svara -   - 10/7-18 00:35 -


Nina😄

Kära Syskon i Herren

Tror varken Lars E eller någon annan som säger nåt om SD att de ä världens frälsning utan herren vill ge oss nåde år att förändra oss och frälsningen får möjlighet att träda fram framför all skit som lagts över vårt land nu

Lite hit och dit åt alla håll och kanter gå i pridetåget noll accepstans och hjärtan för herren är total stängda

oavsett om SD ser kristenheten som ( de är inte öppet frälsta som vi vet) tradition så är de en öppenhet för att kristenheten får vara kvar och får verka

I Jesu namn syskon de handlar inte om att SD är Sveriges frälsning nu har ni totalt missuppfattat detta där herren ser en ödmjukhet i hjärtanen där kan han arbeta och verka inte vi men han som är A o O alpha och omega början slutet konungarnas konung och herrarnas herre han som krossade och demolerade dödriket och vann fullmäktig seger på Golgata han kan de

Då inte vi är ödmjuka för honom använder de som ödmjuka hjärtan har

Och nu handlar det om valet vi står inför om Sveriges framtid och kanske sista chans för att frälsningen ska komma över vårt land tänk på de så gå i tro och bön håll ut lev och låt den helige ande leda er ödmjukt genom valet vad ni skall välja och genom era liv

Jesu gränslösa välsignelse till er alla mina syskon i herren Amen 😉

Svara -   - 10/7-18 00:48 -


Leif Boman

Svar till Tomas N.

Helt riktigt att vi inte skall vara tysta och passiva, och jag tog det heller inte som om det var endast till mig...

Men, det jag önskar är att vi inte nonchalerar Guds Ord, utan tar det som det allra viktigaste och följer Jesus och Hans undervisning istället för att gå efter våra köttsliga lustar och förnuft!

Svara -   - 10/7-18 01:11 -


Leif Boman

Svar till Nina😄.

Nina syrran!

Jag vet att du absolut menar väl, det är bara det att vi ser på det lite olika. Jag ser mitt svar i Bibeln om hur jag skall tänka, andra ser med förskräckelse på islams och våldets intåg och väljer pga det. Oavsett vem som kommer att segra i valet så kommer Guds nåd och dom att fortsätta bearbeta vårt folk. Gud är densamme oavsett om Lövfen eller Åkesson sitter bakom de mänskliga spakarna. Gud är ändå den som bestämmer och säger till dem vad som måste ske. 😍🤩😍🤩😍🤩😂

Jesu Kristi frid....

Svara -   - 10/7-18 01:23 -


Leif Boman

Koppla av gott folk, valet och våra politiker är inte det som är det viktiga,, de kan inte frälsa någon, utan det viktigaste är att alla åkallar Jesus Kristus och låter Han vara nummer ett i våra liv. Han är Herren Gud den Allsmäktige!!!! Endast Han kan frälsa det svenska folket, ingen politiker, försök att få in detta snälla....

Svara -   - 10/7-18 01:29 -


Nina😄

Svar till Leif Boman .

Hej på dig 😄

Då går du din väg i de du tror på de vet du menar väl jo de gör jag men jag menar oxå allvar ska du veta ne han gör inte de han tvingar sig aldrig på vi har fått vår vilja och om stängda hjärtan verkar kan han inte arbeta då han gett oss fria viljan öppnar vi för att synden ska få verka då släpper han oss men ser han ödmjukhet då kan han verka genom de

Jesu beskydd över dig hoppas allt ä bra nu har värmen krupit sig upp till oss jokkmokkare 😬

Vi hörs Lefisen 😀😉👍🏼🤪🤪 min älskade broder i herren

Svara -   - 10/7-18 01:45 -


Tomas N

Svar till Leif Boman .

Ja,det är bra och viktigt att fokusera på Guds rike och dit vi siktar och är på väg.

Men jag tror det finns något som är viktigt och som drar i många kristna att ändå vara verksamma och delaktiga i valet därför att det är engagerande för folket i stort.

De som inte tror ser på oss kristna i bästa fall och söker att se vart vi står i det att de undrar hur Gud ser på situationen. Där är det relevant att förstå hur Gud faktiskt ser på saker redan i denna värld även om det skall bli ett dramatiskt slut.

T ex . Varför har politiker förvandlat landet till ett ganska laglöst sådant och skrivit in en hög migration som en naturlag fast det skapat en massa problem och man hjälper bättre i närområden? Vad säger Gud om normupplösning och större hjärta för brottslingar än brottsoffer?

Jag tror att Gud vill att vi skall ha en balanserad syn på hur människor och nationer skall och kan styras så att vi inte dras med i dessa ideologier som är sina egna gudar och har sin egen"frälsning" och budord.T ex globalisering,marxism och liberalism . Olika imerialistiska ideer har vi också sett passera där även islamism ingår,men dessa är inte lockande för de flesta av europiskt bakgrund särskilt.

Vi kristna är tänkta att finnas där bland de andra särskilt i de svåra utmaningarna i livet och kunna visa vägen och ge hopp. Jag oroar mig över den slagsida som många har och en närmast tvångsmässig omsorg om främlingar och världens fattiga där man på ett tydligt sätt gör stor skillnad på folk vilket är obibliskt.

Världen har förändrats sedan andra världskriget och flyktingsituationen är annorlunda nu än då, Alf Svensson kan få vara delvis ursäktad genom sin ålder i att inte hängt med,men andra borde se mera klart i allt detta.

Gud är ju sanning och vi skall vara fylld av sanningens ande. Vad är det då som grumlar urskiljningen så att man inte ser?

Jag tror det finns en vikt i att kristna får klarhet i denna svåra situation just därför att de som inte tror ser på oss för svar även om vi inte är utmärkande personer världsligt sett.

Man skall därför kanske inte nöja sig med en alltför förenklad syn och lösning på allt som sker.

Fast oavsett hur det blir så är ju Guds rike inte av denna världen och vi kan både leva och vinna själar även i en allt hemskare diktatur,även om man vill undvika detta om möjligt

Svara -   - 10/7-18 08:28 -


Bertil Rosenius

Svar till Tomas N.

👍

”Men jag tror det finns något som är viktigt och som drar i många kristna att ändå vara verksamma och delaktiga i valet därför att det är engagerande för folket i stort.”

Ser man på frikyrkans framväxt i Sverige. Slås man av hur flera av samfundens grundare också var politiskt engagerade. Man brydde sig om medmänniskan både andligt och kroppsligt. Man predika ett starkt och konkret evangelium, ofta med betoning på en genomgripande omvändelse, men deltog också i att politiskt bygga landet - för medmänniskan.

Svara -   - 10/7-18 09:09 -


Leif Boman

Svar till Tomas N.

Jag tycker självklart också att det är viktigt att engagera sig, det är inte alls så att jag menar något annat. Det är endast förståelsen av vad jag säger som tyvärr inte alltid når fram.

Trons goda kamp innebär givetvis att arbeta med hela vår kropp, både fysiskt och andligt, dvs att också delta och påverka i de jordiska frågorna så gott vi kan och förstår, så också vad gäller valet.

Men, vi har just nu endast två kaosartade block vilka båda egentligen är fullständigt oacceptabla i mina ögon. För mig är då frågan om situationen blir bättre med ytterligare blinda ledare (SD) eller ej? Jag tror faktiskt inte det, oavsett vem av dessa blinda som kommer att leda landet, och jag känner mig mycket övertygad om det. De blinda går som jag tidigare sagt åt samma håll, de går alla mot gropen i lite olika takt, så där lägger jag inget direkt krut i ens att fundera.

Då kvarstår frågan, blankt eller det enda kristna parti som finns (KVP), även om de inte direkt har möjlighet att komma in i riksdag, så ser jag det som enda möjliga alternativ till blankröstning eller låta bli? Det är där jag står idag, och faktiskt så ser jag hellre att kung Calle-Gustaf regerade landet än någon av de övriga blinda, det hade kanske varit bättre.

Jag håller dessutom inte riktigt med dig om att det är politikerna som har förvandlat landet, utan här har folket som helhet valt väg mot syndens konsekvenser, man vill ha syndens frihet och inte Jesus. Man vill ha nöjen, fest och fri sex, fria förhållanden m.m. över alla gränser utan att behöva få pekpinnar. Alla gudar är lika bra är också en grundinställning, vilket vi nu har fått in. Så givetvis väljer man sådana ledare som leder det så, "det som kliar i öronen", och tyvärr verkar det också fortsätta på den linjen även efter detta val ända tills det når den yttersta gränsen av vad Gud kommer att acceptera?

Det är ingen förenklad syn enligt mig utan vi står ungefär inför en liknande situation som då Jesus frågade om vem som kan kasta den första stenen?

Jesu Kristi frid....

Svara -   - 10/7-18 10:04 -


Bertil Rosenius

Svar till Leif Boman .

Uräkta att jag blandar mig i ditt samtal med Tomas, med jag funderar på:

”Jag håller dessutom inte riktigt med dig om att det är politikerna som har förvandlat landet, utan här har folket som helhet valt väg mot syndens konsekvenser, man vill ha syndens frihet och inte Jesus.”

Ja, ”Anden är villig, men köttet är svagt.”

Köttet vill synd! Därmed behöver människan - som köttslig individ - styras mot Gud och inte uppmuntras i sina begär. Spec den socialistiska grundtanken är just ”bort med Gud” - dvs ingen ordning enl Gud. Med denna linje menar att jag S anslår en väg där anden förtrycks, var på köttet förhärligas. Så vi kan nog med god grund sägs att den socialistiska politiken och - dess ledar - fördärvar landet.

Kyrkan - i dess version av ”kärlek” - leder också landet fel. Kärlek enl en köttslig människas tolkning, är inte i alla stycken kärlek enligt Guds.

Därmed har folket ”två ledare” som fördärvar landet på köttets grund, stället för att förädlar det på Guds Ords grund.

Nu är väl i nuläget inte SD förankrat i Guds Ord. De söker dock inte förtränga det, som socialismen gör, och vilket (tycket jag) också KD - genom sitt agerande - bidrar till.

Svara -   - 10/7-18 12:04 -


Karin

Svar till Morgan Malmborg.

Morgan, varför skulle Åkesson avgå? Och jag får inte riktigt i hop det. Du ska själv rösta på Alternativ för Sverige, men uppmanar andra att rösta på Kvp medan du arbetar för SD? Snurrigt...

Svara -   - 10/7-18 13:00 -


Bertil Rosenius

Svar till Karin.

Då är det inte bara jag som inte riktigt får ihop det hela!

Svara -   - 10/7-18 13:39 -


Leif Boman

Svar till Bertil Rosenius.

Köttet vill synd! Därmed behöver människan - som köttslig individ - styras mot Gud och inte uppmuntras i sina begär.

Visst, och det är just därför jag inte tror så värst mycket på SD. De kommer inte att styra människor mot Gud utan alldeles tvärtom såsom alla övriga blinda ledare gör. De kan normalt inte underordna sig Gud just som Paulus säger i Romarbrevet 8 eftersom de är ofrälsta och vandrar i köttet. De vill i grunden synd och att svensken skall få fortsätta njuta av synd, även om skenet utåt sett kan vara förblindande emellanåt.

Detta gäller förstås alla partier utom KVP, vilka heller inte står för det jag tycker borde vara ett måste, men de är ändå frälsta och det slår alla andra med marginal ....

Svara -   - 10/7-18 16:20 -


Bertil Rosenius

Det är nog så att rösta - för många - innebär att rösta på det bästa möjliga, som generera resultat.

Ungefär som att stå inför valet att bli biten. Får jag välja mellan varg och en mygga väljer jag mygga - även om inget är riktigt eftertraktat.

Så resonerar jag...

Svara -   - 10/7-18 16:37 -


Katrina

Alla som har rösträtt ska naturligtvis gå och rösta. Våga lita på din egen övertygelse. Be om vägvisning så kommer du fram till rätt beslut.

Svara -   - 10/7-18 18:22 -


Leif Boman

Svar till Bertil Rosenius.

Det är nog så att rösta - för många - innebär att rösta på det bästa möjliga, som generera resultat.

Ungefär som att stå inför valet att bli biten. Får jag välja mellan varg och en mygga väljer jag mygga - även om inget är riktigt eftertraktat

Ja, exakt så resonerar jag också Bertil. Myggan blir i så fall Kvp!

Svara -   - 10/7-18 18:47 -


Tomas N

Svar till Leif Boman.

Ja det stämmer det du säger och jag har en tanke om detta.

Köttets synd och svagheter är typiskt köplusta och konsumtion, sexuell omoral,dömande och brist på omsorg om de svaga,rasism, stridigheter,klasskamp och revolutionära tankegångar ,uppror ,fiffel och mygel etc.

Det finns flera,men jag nämnde mest de som lätt kan förknippas med olika samhällsklasser,sympatisörer och partier,

Köttets synder är ändå inte värre än att ha en annan religion enligt Gud. Och den andra religionen kan vara till synes så mycket godare ,frommare och till världens hjälp ,men är ändå allvarligt i Guds ögon.

Jag skulle säga att det som finns inbakat i den liberala demokratiska värdegrunden har blivit en religion. Det prövas lätt genom att se vad som händer om du inte tillber den.'

De andra riktiga religionerna är bara kuriosa ,för tro vill man inte ha i det globala styret.

österländsk andlighet får man syssla med precis som olika typer av träning,kost och livsstil, islam kommer på köpet då migranter får ta med sig allt hit utan krav.

Det är klart det vore önskvärt med ett kristet styre. Jag tror dock det viktigaste är att få ordning på ordning och rättsstat och bromsa migrationen. Även partiernas behandling av Sverigedemokraterna har bäddat för en radikal förändring

Jag har inte uppdaterat mig jättemycket om kvp,men tror inte de förslår eller förmår till den förändring som behövs. Men Kd verkar gå i graven för att de tar inte någon tydlig ställning och de äldre i partiet har inte hängt med i vad som sker i världen.

Sverigedemokraterna är lite ofräscha i sin köttsliga dragning till folket,nationen och det som varit och välfärden,men allt detta är inte direkt dåligt,bara mänskligt.

Majoriteten av de andra tillber och offrar till gudarna marknaden,EU,mångkultur/migration,feminism,hbtq ,globalisering,marxism liberalism och annat och det leder inte heller åt rätt håll. Dessutom finns det en global organiserad sådan rörelse och Sverige vill ju gärna och ofta visa sig bäst i klassen på allt annat än traditionell identitet och självbevarande

Svara -   - 10/7-18 23:18 -


Alf

Svar till Leif Boman .

Intressant stycke du har citerat ur Bibeln här.

En annan sak jag tycker man ska beakta att av två onda val så välj inget av det.

Man lägger trots allt sin röst på något, och gör man det, borde man också kunna stå för allt det man röstar på också står för. Det påverkar en på något sätt tror jag, det man röstar för. Nåväl, jag tänker i alla fall inte rösta på SD, ett parti som för övrigt dryper av stolthet ända ut i tåspetsarna. Och stolthet går före undergång, de kanske kan göra vissa saker bättre i det korta loppet och städa upp lite på fasaden, men i det långa loppet tror jag inte det blir bra...alls.

Svara -   - 10/7-18 23:19 -


Mikael W

Något att fundera på inför valet i September:

Den vältalige Adolf Hitler kom till makten genom demokratiska val.

I Indien, världens största demokrati, tänker dagligen miljontals människor på vilken otur dem hade som blev födda till den här världen, och måste leva och genomlida ännu en dag.

Demokratiskt valda partier, i det demokratiskt styrda landet Sverige, kompromissar så mycket med andra partier efter valet att ingen känner igen det hopkok av kompromisser som blev resultatet efter valet. Vem röstade exempelvis fram den massinvandring vi nu haft till Sverige? Vem röstade fram att det Kristna Sverige skulle konvertera till Islam?

Demokratiskt framtagna beslut behöver inte alltid vara de bästa besluten. 99 st. Ja-röster behöver inte vara mer rätt än 1 st Nej-röst. Majoriteten kan ha fel.

"Ske Din vilja såsom i himmelen så och på jorden...." är den bön Jesus lärde oss att be. Denna bön säger oss att vi ska leva teokratiskt och inte demokratiskt, dvs vi ska leva i enlighet med Guds vilja. Vi behöver således demokratiskt rösta fram ett parti som baseras på Kristna värderingar för att, så mycket det är möjligt, uppnå ett teokratiskt styrt Sverige. Kristna Värdepartiet är ett dylikt parti som baseras på Kristna värderingar.

Svara -   - 11/7-18 08:44 -


Leif Boman

Svar till Tomas N.

Jag tror heller inte en röst på KVP för tillfället skulle föra så stor förändring men då har jag åtminstone inför Gud inte lagt min röst på en blind som leder människor mot undergång, utan valt en som tillhör Jesus och den jag tror vore bäst av alla möjliga ledare.

Jesu Kristi frid....

Svara -   - 11/7-18 08:54 -


Morgan Malmborg

Svar till Karin.

Alla som jobbar med Åkesson vet att han är sjuk. Han orkar ej deltaga på gruppmöten. Han äter inte med övriga ledamöterna. Han sitter bara o stirrar ut genom sitt fönster rum i flera timmar uppger de i riksdagsgruppen. Det enda han orkar är tv debatter o åka runt i landet. Den inre kärnan vet att detta var Åkessons sista Almedalen. Men detta vill man inte gå ut med för hälften kommer då lämna sd. Det jag menar är om man vill rösta på ett kristet parti med kristna kandidater samt ett kristet program är kristna värdepartiet det enda valet. Men Sverige befinner sig inen sådan kris där islam håller på att ta över Sverige detta vågar inte varken sd eller kristna värdepartiet lyfta på riktigt. Enbart alternativ för Sverige driver denna fråga på riktigt därför får de min röst. Att rösta på Sd eller M är tyvärr samma skit. Sd vill ju nu dubblera antalet kvotflyktingar till Sverige. Sverige behöver en stor återvandring främst av islamister.

Svara -   - 11/7-18 09:08 -


Morgan Malmborg

Svar till Kalle.

Sd kommer aldrig få npgot inflyande, inget parti vill samarbeta med sd. Så en röst på sd är en bortkastad röst om man vill ha inflytande.

Svara -   - 11/7-18 09:10 -


Mikael W

Något att fundera på inför valet i September:

Den vältalige Adolf Hitler kom till makten genom demokratiska val.

I Indien, världens största demokrati, tänker dagligen miljontals människor på vilken otur dem hade som blev födda till den här världen, och måste leva och genomlida ännu en dag.

Demokratiskt valda partier, i det demokratiskt styrda landet Sverige, kompromissar så mycket med andra partier efter valet att ingen känner igen det hopkok av kompromisser som blev resultatet efter valet. Vem röstade exempelvis fram den massinvandring vi nu haft till Sverige? Vem röstade fram att det Kristna Sverige skulle konvertera till Islam?

Demokratiskt framtagna beslut behöver inte alltid vara de bästa besluten. 99 st. Ja-röster behöver inte vara mer rätt än 1 st Nej-röst. Majoriteten kan ha fel.

"Ske Din vilja såsom i himmelen så och på jorden...." är den bön Jesus lärde oss att be. Denna bön säger oss att vi ska leva teokratiskt och inte demokratiskt, dvs vi ska leva i enlighet med Guds vilja. Vi behöver således demokratiskt rösta fram ett parti som baseras på Kristna värderingar för att, så mycket det är möjligt, uppnå ett teokratiskt styrt Sverige. Kristna Värdepartiet är ett dylikt parti som baseras på Kristna värderingar.

Svara -   - 11/7-18 09:10 -


Mikael W

Svar till Morgan Malmborg.

Sd vill ju nu dubblera antalet kvotflyktingar till Sverige

Är det verkligen så??

Svara -   - 11/7-18 09:20 -


Bertil Rosenius

Med anl av vad Morgan Malmborg skrev här: 11/7-18, 09:18 (den kl går en timme fel...)

Vill jag uppmana er alla att läsa vad jag fick till mig tidigt på morgonen 10/7. Jag la ut det på min sida 10/7 14:53 - efter övervägande...

Länken till detta korta inlägg är:

https://www.apg29.nu/a/nm

Jimmie behöver våra förböner - i första hand för sin egna person!

Svara -   - 11/7-18 09:30 -


Lars Enarson

Svar till Bertil Rosenius.

Mycket bra Bertil!!

Det är så få som har tro. De bara tycker.

Det handlar inte om partipolitik. Vi ska absolut inte lita på SD! Vi ska be och lita på Gud!

Kära syskon, gå ner på knä och be nu för vårt land innan det är för sent!!!

Sverige håller på att gå under. Om du inte ber så skriv inget på den här bloggen. Vi behöver inte dina åsikter. Det bara förvirrar.

Speciellt Jimmie behöver våra böner nu. Be för hans frälsning!

Svara -   - 11/7-18 10:38 -


Leif Boman

Svar till Bertil Rosenius.

Ja Bertil, Jimmie behöver givetvis förböner såsom alla andra partiledare, men!

Hade du fått samma nöd för de som i verkligheten är de styrande så hade jag på allvar kunnat tro på att detta verkligen var något från Gud.. Men givetvis vill Gud alla människors frälsning..

Svara -   - 11/7-18 10:42 -


Leif Boman

Svar till Lars Enarson.

Ja, även dig håller jag med om att det vore väldigt bra om Jimmie blev frälst, då skulle jag faktiskt också kunnat tänka mig att rösta på SD, och då hade KVP kunnat slå sig ihop med SD, men problemet då blev nog då istället att flertalet väljare försvann om jag känner svenska folket på rätt sätt...

Svara -   - 11/7-18 10:48 -


Katrina

Svar till Lars Enarson.

Vi ber!

Må Gud hjälpa oss.

Frid/Shalom

Svara -   - 11/7-18 11:30 -


Kalle

Svar till Morgan Malmborg.

SD börjar bli så stora att det är svårt att undgå. Dommharbredan inflytande genom att dom har tvingat fram en viss omsvängning inom S i invandringsfrågor.

förresten, någon så något om att SD har släppt abortfrågan. verkar inte så...
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/dd2Wew/akesson-om-abort-inte-i-fungerande-familjer

Svara -   - 11/7-18 12:05 -


Leif Boman

Svar till Lars Enarson.

Om du inte ber så skriv inget på den här bloggen.

Nu är du väl ute och cyklar något Lars. Den här bloggens djupaste önskan är att människor som ännu inte förstått det här med bön, att bön till Jesus är det allra viktigaste i en människas liv, att det är vägen till Gud.

Ty, var och en som åkallar Herrens namn skall bli frälst.

(Romarbrevet 10:13)

Skulle de inte få skriva och tala här?

Svara -   - 11/7-18 13:24 -


Mikael W

Svar till Lars Enarson.

Vi behöver inte dina åsikter. Det bara förvirrar.

Vilken typ av samhälle vill du ha?

Vilken typ av blogg vill du ha?

Självklart ber jag till Gud, tillsammans med dig, för Sverige

Svara -   - 11/7-18 13:48 -


Bengt

Jo vi måste be för vårt land

Mycket

Om att vårt land får en väckelse

Och avmuslimeras

Svara -   - 11/7-18 17:46 -


Nina😄

Svar till Morgan Malmborg.

Va du snackar nu va håller du på med ok ringer SD imorgon och frågar om detta

Svara -   - 11/7-18 23:16 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Live! Nenne Lindberg och Christer Åberg i Frälsningsarmén Gävle fortsättning...

0

Läs allt!


Den oönskade - Del tretton

Öga

I den här delen berättar jag chockerande händelser som jag aldrig tidigare berättat vad som hände då jag gick i mellanstadiet. Allt är sant men en del namn på personer är utbytta eller inte namngivna. 

2

Läs allt!


Transformerad - Dokumentär om transpersoner

Dokumentär i Himlen TV7: Möt personer som kämpat med sin sexualitet och känslan av att inte passa in i sin egen kropp. 

2

Läs allt!


Äktenskapligt samliv

Äktenskapligt samliv

Men om de inte kan leva avhållsamt skall de gifta sig, eftersom det är bättre att gifta sig än att vara upptänd av begär.

53

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

17

Läs allt!


Den oönskade - del tolv

Christer Åberg med en bondkatt

Läs den chockerande fortsättningen av min följetong Den oönskade. I det här avsnittet blir jag både skjuten, beskjuten och knivhuggen.

8

Läs allt!


Donald Trump är utan tvekan använd av Gud

Donald Trump använd av Gud

Bild: samnytt.se 

Trump har ökat andelen flyktingar till USA med kristen bakgrund till 71 procent 2018 jämfört med under 50 procent 2016.  

10

Läs allt!


Det är obibliskt att be för världens nationer i Jerusalem

Det är obibliskt att be för världens nationer i Israel

Bild: Världen idag. 

4000 böneledare har samlats i Jerusalem i Israel för att be för världens nationer. Det låter bra, men det är bara ett krux: Det är helt obibliskt!

34

Läs allt!


Förbjud genus!

Genus borde förbjudas! Det förstör våra barn och ungdomar! Människor behöver Jesus så att de blir räddade från en sådan här förvirring och förförelse.

5

Läs allt!


Live! Sex

Christer Åberg talar om sex, relationer och äktenskap!

3

Läs allt!


Boknyhet: Han & hon - Livsviktig relation

Boknyhet - Han & Hon - Livsviktig relation av Holger Nilsson

1

Läs allt!


Den oönskade - del elva

Christer Åberg - Den oönskade

Min följetong om min barndom då jag växte upp i ett fosterhem. Jag har nu bytt namn på berättelsen till "Den oönskade". Del elva. Den här delen handlar om den dramatiska händelsen då min fosterfar hamnade på sjukhus.

8

Läs allt!


Befriad från tre demoner

Livesändning med Christer Åberg från Apg29.nu!

4

Läs allt!


Barack Obama: Vi behöver inte en Frälsare eller Messias

I den här chockerande videon säger USA:s förre president Barack Obama att vi inte behöver en Frälsare eller Messias utan bara hederliga hårt arbetande människor.

26

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

28

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

6

Läs allt!


Annons


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 17:38

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

58

Läs allt!


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

7

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

305

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

25

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

21

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

10

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 761 207 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 888 bloggartiklar, 89 705 kommentarer och 58 459 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp