757 online! | Sidvisningar idag: 204 044 | Igår: 209 593 |

www.apg29.nu

Annons Himlen TV7 5 år
Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Joel Osteens new age-deklaration

I det här klippet leder pastor Joel Osteen new age-förespråkaren Oprah Winfreys publik till att bekänna att de kan vinna framgång på alla plan. Detta har alltså ingenting med det bibliska evangeliet att göra utan är en ren villolära!

Det kom ett mejl till mig med en fråga om den amerikanske pastorn Joel Osteen:

Jag har lyssnat mycket på Joel osteens prediknigar och tyckt att hans predikningar har varit jätte bra och uppmuntrande. Sen hände en sak. Så jag undrar ska jag fortsätta lyssna på honom eller predikar han falskt?

New age:aren Oprah Winfrey

Jag lyssnar aldrig på Joel Osteen så jag känner inte till hans förkunnelse. Men jag hittade ett klipp där han gästar new age:aren Oprah Winfreys tv-program.

Det som visas i klippet är minst sagt obehagligt och har ingenting med evangeliet att göra. Som du ser i klippet kom pastor Joel Osteen och new age-förespråkaren Oprah Winfrey väldigt bra överens. 

Det handlar om att 31 dagar av positiva bekännelser ska förändra människors liv. Detta demonstrerar då Joel och Oprah med att göra "jag"-bekännelser med publiken för att vinna framgång på alla plan.

Här är punkterna som publiken fick säga:

 • Jag är stark
 • Jag är frisk
 • Jag är självsäker
 • Jag är trygg
 • Jag är begåvad
 • Jag är kreativ
 • Jag är diciplinerad
 • Jag är fokuserad
 • Jag är värdefull
 • Jag är vacker
 • Jag är välsignad
 • Jag är upphetsad över min framtid
 • Jag är segerrik

Här var det alltså ingenting om Gud och Jesus, utan bara "jag", "jag", "jag". Ja de använde egentligen Guds namn "Jag Är" och ställde sig i Guds ställe.

Det här var mycket, mycket obehagligt att se och lyssna till  och har absolut ingenting att göra med ett kristet bibliskt evangelium. Detta som visades i klippet är en mycket farlig och förrädisk villolära!

Positivt tänkande och självförgudning

Det som visas i klippet är positivt tänkande och självförverkligande och självförgudning som new age sysslar med och har ingenting med evangeliet att göra utan är en ren villolära.

För övrigt känner jag inte till Osteens förkunnelse, men det här korta videoklippet som jag hittade på nätet borde räcka för vem som helst att få få kalla fötter.


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg onsdag 17 januari 2018 13:21 | #joel osteen #villolära new age #oprah winfrey | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


43 kommentarer

Prinsen

Inte av egen kraft utan från och i och genom Jesus Kristus. Framgångsteologi är motsatsen till den stora vedermödan, då vi ska avskilja oss från det fallna Babylon och denna värld. Den Helige Andes uppgift är inte att leda dig inte till bubbellycka eller världslig framgång - utan gör dig upplyst om Guds natur och din eländiga natur.

Svara -   - 17/1-18 16:03 -


David Billström

Här är Paulus lista: Vi är....

"Vi är trängda på alla sidor men inte utan utväg, rådvilla men unte rådlösa, förföljda men inte övergivna, nedslagna men inte förlorade. Vi bär alltid Herren Jesu död i vår kropp, för att också Jesu liv ska uppenbaras i vår kropp." 2 Kor. 4:8-10

Var Paulus lite klen i tron och saknade senaste uppenbarelsen?

Nej, knappast!

Svara -   - 17/1-18 16:42 -


bengt

joel osteen är väl son till john osteen

vet inte om han var lika vilse han

detta påminner en del om peale och schuller

Svara -   - 17/1-18 16:56 -


DAVID WINTHER

Jag ser inte något problem med Joel Osteens bekännelser här. Jesus sa exempelvis att man skulle SÄGA till berget att resa sig upp och kasta sig i havet förutom att tro på det. Paulus sa att man skulle med sin MUN BEKÄNNA Jesus som Herren och i sitt hjärta tro att han blev uppväckt från de döda för att bli frälst. (Rom 10:9)MUNNENS BEKÄNNELSE leder till frälsning! (Rom 10:9-10)Det kan dock nämnas att Joel Osteen inte läst på seminarium eller gått någon bibelskola så han är ingen teolog vilket han själv ofta påpekar.

Svara -   - 17/1-18 17:52 -


Johan

Svar till DAVID WINTHER.

Jag har inte heller något problem med just detta.

”Tungan har makt över död och liv" (Ords 18:21‬;)

Det är väl bra om vi bekänner positiva och inte negativa saker om oss själva, vilket många av oss gör, och därmed talar död över oss.

I synnerhet är det bra om våra bekännelser är i enlighet med Skriften, vilket de ska vara. D v s de ska vara i enlighet med det som Gud själv, säger om oss.

”Om någon talar ska han tala i enlighet med Guds ord." (1 Pet‬ ‭4:11‬;)

Däremot när det gäller Joel Osteen så svajar han en del när han talar om Evangeliet, hur man blir frälst och vem som blir frälst.

https://m.youtube.com/watch?v=YH4p9CmREls

Istället borde han vara tydlig med att proklamera den Sanning som Guds Ord ger oss, när det gäller frälsningen:

”Hos ingen annan finns frälsningen, och under himlen finns inget annat namn som människor fått genom vilket vi blir frälsta."”

‭‭Apostlagärningarna‬ ‭4:12‬ ‭

Svara -   - 18/1-18 06:22 -


Johan

Svar till Johan.

Det blev visst nå'n konstig blinkande smajly, efter bibelvershänvisningarna som inte var menat.

Svara -   - 18/1-18 06:25 -


SAS

Svar till DAVID WINTHER.

Den som är blind ser inte. Men den som har ögon och vill se sanningen skall göra det. Det här är inte evangelium som Joel predikar utan satans falska Gospel. Trosförkunnelsens hjärntvätt har inget med det äkta sanna korsets budskap att göra. Omvänd er från det här falska evangelium som inte predikar Korset. En dag ska dessa falska profeter få sin dom säger bibeln.

Svara -   - 18/1-18 09:45 -


SAS

Den Helige Ande pekar bara på Jesus och inte på sig själv

En av de främsta uppgifter den Helige Ande har är att upphöja Jesus. Han vill inte upphöja sig själv. Så här är det för att Guds verk genom Jesus Kristus skall få lysa klart inför människorna. Det är Guds nåd genom Jesu försoningsdöd på korset som skall framhävas och inget annat.

Joh 15:26: ”När Hjälparen kommer, som jag skall sända er från Fadern, sanningens Ande, som utgår från Fadern, då skall han vittna om mig.”

Svara -   - 18/1-18 09:48 -


DAVID WINTHER

Svar till Johan.

Hej Johan, Den video som du hänvisar till är gammal. Joel Osteen har sedan dess läst på Bibeln om frälsningens väg och gör en frälsningsinbjudan efter varje predikan. Han tog avstånd från din video redan 2005 och bad om ursäkt för att han inte visste hur man blev frälst. Han är ingen teolog och har inte läst på bibelskola. Här är en länk till hans skriftliga bön om förlåtelse för sitt misstag. Är det inte dags att ge honom förlåtelse nu 13 år efter att han bett om det?http://www.joelosteenblog.com/2005/07/13/joel-osteens-letter-about-the-interview/

Svara -   - 18/1-18 11:47 -


DAVID WINTHER

Svar till SAS.

Satans falska gospel är att kristna ska vara utslagna, fattiga syndare. Där har du Satans gospel och många är det som predikar detta till Satans stora glädje. De predikar att det är Guds vilja att hans barn ska vara sjuka, och lida nöd. De känner inte Gud och hans vilja överhuvudtaget. Gud är god och vill oss väl. Att påstå att olyckor och elände kommer från Gud och är nyttigt för oss är lögn och förbannad dikt. Job trodde det men fick bittert ångra sig när det visade sig att det var Åklagaren som kastat olyckorna på honom. Han fick be om förlåtelse och sa: Jag kände inte Gud!Gud är god! Halleluja!

Svara -   - 18/1-18 11:56 -


bengt

men joel osteen är väl fortfarande trosförkunnare

och extrem sådan

Svara -   - 18/1-18 12:01 -


SAS

Svar till DAVID WINTHER.

Så du David anser att det Joel predikar är Korsets budskap? Upphöjer det här Jesus Kristus? Att Gud är god håller jag med om också🙂. Matt 7:15, 22-23: ”Akta er för de falska profeterna, som kommer till er klädda som får men i sitt inre är rovlystna vargar…. Många skall säga till mig på den dagen: Herre, Herre, har vi inte profeterat med hjälp av ditt namn och med hjälp av ditt namn drivit ut onda andar och med hjälp av ditt namn gjort många kraftgärningar? Men då skall jag säga dem sanningen: Jag har aldrig känt er. Gå bort ifrån mig, ni laglösa!”

Man kan alltså inte direkt avgöra om något som dyker upp i kristenheten är äkta. Man måste granska både förkunnare och deras läror i ljuset av Guds Ord. Och då räcker det inte med att stämma av med en enskild bibelvers. Det måste harmoniera med summan av Guds Ord. Och därför är det så viktigt att man läser hela Bibeln, inte bara en gång, utan gärna hela livet ut. Kan man bara några favoritverser från NT så är det mycket svårt att avslöja villoläror.

Svara -   - 18/1-18 12:01 -


Conny W.

Svar till David Billström.

Tack David, dessa bibelord styrker mitt inre.

Detta bibelstudium innehåller väldigt mycket för den kristne och är uppbyggande.

Bröder och systrar i Herren: " Kämpa trons goda kamp " 1 Timoteosbrevet 6:12.

Svara -   - 18/1-18 12:19 -


DAVID WINTHER

Svar till SAS.

Du säger

Man kan alltså inte direkt avgöra om något som dyker upp i kristenheten är äkta. ....Och därför är det så viktigt att man läser hela Bibeln, inte bara en gång, utan gärna hela livet ut....

Men den Helige Ande uppenbarar för oss hela sanningen :

Joh 16:13Men när han kommer, sanningens Ande, då ska han leda er in i hela sanningen. Han ska inte tala av sig själv utan bara tala det han hör, och han ska förkunna för er vad som kommer att ske.

Vi behöver alltså ingen lagisk prestationsläsande för att kunna skilja mellan andar - Gud ger oss förmågan som en nådegåva! Vi som tagit emot Jesus kan via den Helige Ande i oss skilja mellan andar.

Svara -   - 18/1-18 21:50 -


DAVID WINTHER

Svar till SAS.

Du säger

Man kan alltså inte direkt avgöra om något som dyker upp i kristenheten är äkta. ....Och därför är det så viktigt att man läser hela Bibeln, inte bara en gång, utan gärna hela livet ut....

Men den Helige Ande uppenbarar för oss hela sanningen :

Joh 16:13Men när han kommer, sanningens Ande, då ska han leda er in i hela sanningen. Han ska inte tala av sig själv utan bara tala det han hör, och han ska förkunna för er vad som kommer att ske.

Vi behöver alltså ingen lagisk prestationsläsande för att kunna skilja mellan andar - Gud ger oss förmågan som en nådegåva! Vi som tagit emot Jesus kan via den Helige Ande i oss skilja mellan andar.

Svara -   - 18/1-18 21:50 -


JL

Självcentrerat.

Svara -   - 19/1-18 00:09 -


Johan

Svar till DAVID WINTHER.

"Bad om ursäkt..."

Hm! Först startar han en megakyrka med 10.000-tals medlemmar och sedan kommer han på att han är otydlig i sin förkunnelse av Evangeliet.

Megakyrkor, 'support my ministry', stenrika "servants of God", bänknötande etc., etc. D v s modernt sätt att bedriva kyrka, ger inte särskilt mycket god frukt. Tyvärr gör det inte människor till lärjungar som lever det kristna livet och i sin tur gör lärjungar, eller hur?

Därför är det viktigt att granska Joel Osteen och liknande "ministrys" (samt även vad man håller på med inom samfund och annat i Sverige) för att avslöja vad det är för frukt de egentligen bär med sig.

Vi har standarden för hur det bör se ut, i Apostlagärningarna.

Svara -   - 19/1-18 09:32 -


Vanessa

Svar till Johan.

Du har så rätt! Man bör akta sig även för hillsong som frambringa dålig frukt! Hillsong Göteborg har aktivt utövande porrstjärnor i sin församling, helt rutten frukt alltså!!

Svara -   - 19/1-18 10:30 -


Johan

Svar till Vanessa.

"Hillsong Göteborg Hillsong Göteborg aktivt utövande porrstjärnor i sin församling"

What? Har de aktivt utövande porrstjärnor som medlemmar?

Svara -   - 19/1-18 11:12 -


Erik S

Svar till Johan.

Instämmer. J Osteen är en i grunden falsk förkunnare. Det märks ganska snart. Det är en "fin" position han har fått i en kyrka. Han är rik, han är känd. Dessa saker har ingenting i en församling att göra. Du kan vara känd, men ödmjukheten måste finnas och Jesus måste i alla lägen bli synlig i allt, först.

Någon skrev, att han ger en frälsningserbjudan efter varje predikan. Jaha, än sen? Det betyder inte mycket, om inte den som ger den är i rätt förhållande till Gud.

(Nu är han inte ensam, det finns många falska förkunnare se på t.ex Creflo Dollar.)

Du har också rätt, att det finns församlingar och personer i vårt land, som man bör vara mycket vaken för, vad dom sysslar med.

Nej, Gud hjälpe oss att inte gå på deras "fina dubbla" budskap. Av frukten ska vi känna trädet. Mvh Shalom

Svara -   - 19/1-18 11:16 -


Vanessa

Svar till Johan.

Ja! På ett stort nätforum läste jag om hillsong, där stod det om ett par som är medlemmar och som lägger ut sina sexfilmer till mångas förtjusning. Det stod även med en länk till hennes privata instagram-sida, och när man gick in på den så såg man naturligtvis inga bilder men det stod något i still med "frälst i jesus, hillsong"

Svara -   - 19/1-18 12:54 -


bengt

framförallt bill Johnsson och bethel church

dom är bland dom farligaste

Svara -   - 19/1-18 15:12 -


Johan

Svar till Erik S.

Fast jag har inte slagit fast att

"J Osteen är en i grunden falsk förkunnare"

Jag har däremot ifrågasatt honom, vilket är skillnad. För att kunna slå fast att han är "en i grunden falsk förkunnare" behöver jag först veta mer, om vad han predikar och vilken frukt han bär.

Svara -   - 19/1-18 15:37 -


Johan

Svar till Vanessa.

Det skrivs mycket konstigt på nätet, så det behöver kanske inte vara sant för det?

Dessutom: Om det skulle handla om att det är "porrstjärnor" som går på deras möten och får höra Evangeliet så är ju det bra, eller hur?

Svara -   - 19/1-18 15:43 -


Vanessa

Svar till Johan.

Tyvärr så konstaterades det att det var personerna i videorna som tillhör kyrkan, dom var till och med identifierade med namn, nu vet inte jag om det är att de bara går på mötena eller ifall dom är medlemmar, men jag tycker det är mer troligt att man är medlem om man väljer att offentligt identifiera sig med kyrkan och gå ut med sin "tillhörighet" i tron.

Konstigt att det får pågå, men det uppenbarar bara den ruttna frukten...

Svara -   - 19/1-18 15:50 -


Johan

Svar till Vanessa.

Jag är bekant med folk som är medlemmar i Hillsong i Göteborg. Har du lust att klistra i länken till sidan, som visar det du säger (vill inte ha någon länk som visar porrfilm dock), så är du snäll. I s f kan jag eventuellt ta det vidare till dem.

M v h

Svara -   - 19/1-18 17:36 -


vanessa

Svar till Johan.

Finns det möjlighet för mig att nå dig på annat sätt än här på sidan? jag vill nämligen inte publicera en länk till diskussionen här i kommentarsfältet då det i diskussionen finns länkar till pornografi som någon kan råka trycka

Svara -   - 19/1-18 20:13 -


Johan

Svar till vanessa.

Ja, hur då ?

Jag har ingen lust att lägga ut vare sig telefonnr. eller min e-postadress här. Har du?

Svara -   - 19/1-18 21:28 -


J.J.

Svar till Johan.

Hej och frid! Jag löste samma dilemma genom att skapa en ny mailadress som jag använde för detta syfte genom att lägga ut den i forumet. Sedan kan man i mailväxlingen byta till sin vanliga om man så vill.

Svara -   - 19/1-18 21:41 -


Christer Åberg

Svar till J.J..

Ni ska inte lägga ut era mejladresser och telefonnummer eller andra kontaktuppgifter om er själva i kommentarsfälten. Jag deletade en kommentar tidigare idag som hade lagt ut sitt telefonnummer.

Skälet till detta är bland annat för att ni ska vara skyddade, och att ingen ska ta på sig en roll som ledare, lärare eller själavårdare som inte Apg29 har anlitat eller ställer sig bakom.

Svara -   - 19/1-18 22:04 -


David Billström

New Age talar mycket om saker som är förenligt med Bibeln tex kärlek, helande, änglar och till och med har de sin egen "jesus".

Citat: "En för New Age karakteristisk framgångsfilosofi är iden att så som du tänker dig ditt öde, så blir det. Tänk framgångstankar, så blir du framgångsrik!"

Det finns dock något fundamentalt de inte talar om inom New Age - synd, omvändelse och Jesu Kristi blod.

Svara -   - 19/1-18 22:15 -


J.J.

Svar till Christer Åberg.

Okej. 😊

Svara -   - 19/1-18 22:17 -


Harriet Bouvin

4 stycken varför.

Varför skulle vederbörande överhuvudtaget behöva ta ställning till frågan, huruvida personen ska fortsätta lyssna eller om det är en villolära?

Varför måste man vara beroende av vad en pastor säger?

Varför inte hellre lita till Jesu ord, att

"Varför låter ni inte ert avgöra om vad som är rätt?"

Svara -   - 19/1-18 23:20 -


SAS

Svar till DAVID WINTHER.

Det är en sak att skilja mellan köttet och en annan att skilja med Anden. Sedan är det väll ändå så att Gud aldrig, aldrig går utanför sitt ord. Joel bär inte sann äkta frukt och därmed kan man avgöra. Och den Helige Ande David uppenbarar sig inte utanför sitt ord.

Svara -   - 20/1-18 05:25 -


SAS

Svar till David Billström.

Och det är vad man inte ser Joel predika eller dessa så kallade trosförkunnare, de predikar satans evangelium som vilseleder bort människor från sanningen och korset.

Svara -   - 20/1-18 05:28 -


David Billström

Vill förtydliga en sak. Jag skrev:

New Age talar mycket om saker som är förenligt med Bibeln tex kärlek, helande, änglar och till och med har de sin egen "jesus".

Ordet "förenligt" blev fel. Kan säga istället att New Age har många ordval som man också kan se i Bibeln, men hos dem har de en helt annan betydelse, det är en helt annan källa och en helt annan ande. De öser ur mörkrets källor. En av djävulens skepnader är som ljusets ängel. Han är en bedragare.

Fly allt som har med New Age att göra. Det är helt och hållet oförenligt med Bibeln!!!!!

Svara -   - 20/1-18 05:58 -


Johan

Svar till vanessa.

Om du vill, så kan du ringa till Hillsong Göteborg 031-848513 (vet ej deras telefontider) eller Hillsong Stockholm 08-7677171, och be att få tala med någon ledare (samt skicka dem länken).

De bör vara intresserade av vad deras "medlemmar", har för livsstil, säger om Hillsong samt hur de beter sig på nätet.

Guds frid!

Svara -   - 20/1-18 07:58 -


bengt

jo många trosförkunnare uppträder som

kameleonter

dom kan låta sunda och rätt

mycket för att få med folk i sin kyrka

Svara -   - 20/1-18 09:01 -


Per

"Nej, sök först Guds rike och hans rättfärdighet, så ska ni få allt det andra också."

Matteus 6:33

Jag ser inte någon grundläggande kärlek till rättfärdighet i Joel Osteens och hans kumpaners affärsrörelser, utan istället den falska sortens "kärlek" som förkunnas av massmedia som helt saknar rättfärdighet.

Med rättfärdighet avses Guds vilja som beskrivs i Ordet och inte självrättfärdighet.

Svara -   - 20/1-18 09:20 -


bengt

osteen utstrålar glättighet och ytlighet

det är sockerförkunnarens signum

Svara -   - 20/1-18 11:19 -


SAS

Svar till bengt.

Ja Bengt det här är sockervadd. Jag fick se en syn för några år sedan, i synen ser jag en frikyrkoförsamling och folket hade sockervadd i sina händer som de hade fått av den som förkunnade. Idag är det mycket sockervadd som predikas. Och jag är klar och tydlig att det Joel predikar och dessa så kallade trosförkannare är ett annat evangelium som inte stämmer överens med Korsets budskap! Det är ett satans evangelium som vilseleder människor bort från sanningen.

Svara -   - 22/1-18 08:41 -


bengt

ja det är ofta snällt och bekvämt

Svara -   - 22/1-18 09:19 -


vanessa

Svar till Johan.

Tack Johan, jag ringde idag till Hillsong Göteborg, dom lovade att undersöka ärendet.

Svara -   - 22/1-18 21:36 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Vulkanutbrott - ett tidstecken

Av Mikael Walfridsson 

Vulkanutbrott

Just nu, så upplever vi ett explosivt vulkanutbrott på Hawaii, där vulkanen Kilauea sänder aska över nio kilometer upp i luften. 

2

Läs allt!


Med Jesus i maskinhallen i Horsaryd

Mats Lindbom

Mats Lindbom. 

Lindbergarna och jag är i Horsaryd på unika möten i Mats Lindboms maskinhall. 

1

Läs allt!


Ett ord från Herren Jesus

Läsarmejl av Nils 

En syster har ett ord från Herren den19 februari 2018, att dela med dig.

1

Läs allt!


Horsaryd

Nu är jag på väg ner till Horsaryd för att medverka på möten i en maskinhall tillsammans med Lindbergarna. 

1

Läs allt!


Boplats sökes under Almedalsveckan

0

Läs allt!


Påven till homosexuell: Gud gjorde dig på det sättet och det är så Gud vill att du ska vara

Påven ljuger för en homosexuell man

Bild: theguardian.com. 

Enligt Juan Carlos Cruz, en homosexuell man, som har blivit utsatt för sexuella övergrepp av en katolsk präst, ska påven ha sagt till honom att Gud gjorde honom till homosexuell.

21

Läs allt!


Boplats sökes till Almedalsveckan

Boplats sökes till Almedalsveckan Kontakta Christer Åberg

Jag söker febrilt efter någonstans att bo under Almedalsveckan i Visby på Gotland. Har du någon plats ledig för mig? Behöver bara något utrymme att sova! Hör av dig till mig Christer Åberg på på 070-935 66 96, eller: kontakt@apg29.nu. Tack!

2

Läs allt!


Bildspel: Lindbergarna och Christer Åberg på Kanal 10

På Kanal 10 igår! Tommy Dahlman, Dag Sandahl, David Castor från Tro, hopp och kärlek som sändes i svt, Nenne Lindberg, Toye Torgny Toye Josefson, Sivert Lindberg och Katerina Janouch. 

1

Läs allt!


Mordet på Olof Palme löst

Skandiamannen

Bild: Expressen. 

En man som var 52 år vid mordet på Olof Palme är sedan förra året polisens huvudspår som mördaren.

6

Läs allt!


Gifte sig män med män i Bibeln?

2

Läs allt!


Äktenskapet är till för man och kvinna

Läsarmejl av Ulrik Petersson 

Äktenskapet är till för man och kvinna, ett heligt förbund instiftat av Gud själv!

5

Läs allt!


Homosexualitet har normaliserats

Barn och naken man

De olika pridfefestivalerna kommer basunera ut sina budskap över landet även denna sommar och media kommer att hjälpa till. 

24

Läs allt!


20 saker hos sista dagarnas människor

De sista dagarnas människor

Hur kommer människorna vara i de sista dagarna? Bibeln listar 20 saker.

14

Läs allt!


Förbjud islam

Pojke tillber Allah

Förbjud islam, eller vad tycker du? Motivera också ditt svar i kommentaren.

34

Läs allt!


Inför tältsommaren: Så viker du ihop ett Pop up tält

Nu inför sommaren ska du få ett fantastiskt tips om hur man viker ihop ett Pop up tält! 

0

Läs allt!


Säger Jesus att han är Gud?

Säger Bibeln och Jesus att han är Gud? Det här videoklippet avslöjar det tydliga svaret!

33

Läs allt!


Annons


Så blir du döpt i den Helige Ande - Christer Åberg

PINGSTEN! Så blir du döpt i den Helige Ande - Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg demonstrerar tungotal och uttydning! Alla kan bli Andedöpta.

0

Läs allt!


Hur jag blev frälst

Läsarmejl av Marko Burazor 

Båt fyr

Men efter några möten så bestämde jag mig att dem fick be för mig så alla lade händerna på mig och bad och jag kände guds närvaro och tog emot Jesus. Det var det bästa beslut jag någonsin tagit i livet.

6

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 21, fredag 25 maj 2018 kl. 22:05

Jesus söker: Urban!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Parodi på kristen tro

Idag har jag varit med på en konfirmation. Det var hemskt att bevittna. I hela tiden led jag och upprördes i mitt hjärta av alla villoläror som skymde Jesus Kristus, Frälsaren och Herren. 

24

Läs allt!


Senaste kommentarer


Gazavåldet beror bland annat på det svenska biståndet

Terror

Våldet vid Gazagränsen då palestinska barn skickades fram i skottgluggen beror bland annat på det svenska biståndet. Det menar Israel-kännaren Tomas Sandell. 

3

Läs allt!


God Ramadan önskar Svenska kyrkan

God Ramadan önskar Svenska kyrkan

Bild: Twitter. 

Svenska kyrkan har brutit det första och femte budet när de önskar God Ramadan.

32

Läs allt!


Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Apg29 med Christer

Blir Jimmie Åkesson Sveriges statsminister? - Christer Åberg pratar och sjunger i Studio Apg29.

21

Läs allt!


Koförsamlingen

När Christer Åberg var ute i skogen och predikade i mobilen kom det några kossor som ville höra vad han hade att säga. 

3

Läs allt!


Trump var den ende som höll löftet om Jerusalem

Clinton, Bush, Obama och Trump gav alla löften till israel. Donald Trump var den ende av presidenterna som höll löftet om Jerusalem.

1

Läs allt!


Hamas låter Gasaborna dö istället för att ta emot medicinsk hjälp från Israel

Israel har, trots de palestinska upploppen och terroristverksamhet, skickat medicinsk hjälp, som nu återlämnas i sin helhet.

1

Läs allt!


Gazademonstranter, dop i havet, död pastor uppstod

Gazademonstranter vill slakta judar, dop i havet, död pastor uppstod - Apg29 med Christer Åberg.

0

Läs allt!


Israel 70 år del 2

Holger Nilsson talar om Israel som har fyllt 70 år som stat.

3

Läs allt!


Gazademonstranter: Åh judar, vi kommer för att slakta er!

"Fredliga demonstranter" i #Gaza beväpnade med machetes skriker: "Åh judar, vi kommer för att slakta er!"

8

Läs allt!


Jag kommer aldrig släppa taget om Jesus

Christer Åberg

Vi har ingen annan än Jesus att gå till. Vi har ingen annan än Jesus att hålla fast vid. Jag kommer aldrig släppa taget om honom, och jag vet att han kommer aldrig släppa taget om mig.

94

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 418 511 943 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 547 bloggartiklar, 82 658 kommentarer och 55 662 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp