614 online! | Sidvisningar idag: 127 482 | Igår: 167 044 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Jordskalv vittnar om Jesus

Bild: Expressen. 

Det sker 20-25 jordskalv per år i Sverige. Nu har det skett ett i Gävle på juldagen. Preliminärt är det magnitud två.

Så fort jag hör eller läser om om jordskalv tänker jag på Jesu ord:

Det skall bli stora jordbävningar och svält och pest på den ena platsen efter den andra. Fasansfulla ting och stora tecken skall visa sig från himlen. (Luk 21:11)

Vi lever i den tiden nu. Vem har sagt att det inte kan bli stora jordbävningar i Sverige? Låt oss leva nära Jesus och hålla fast vid honom. Han är den enda tryggheten och frälsningen!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg onsdag 26 december 2018 10:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


31 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Martin

Det finns många verser i bibeln. Denna går att applicera på alla svåra tider som mänskligheten har upplevt över vår jord de senaste två tusen åren.

Redan apostlarna och de växande församlingarna levde i tron att de levde i den sista tiden. Och det gör vi fortfarande. Och kanske våra barn och barnbarn eller deras barn. Bara Gud vet.

Svara -   - 26/12-18 19:09 -


Solweig Andersson

Men den teknik vi har nu , och det kontantlösa som snart är här har iaf aldrig funnits förut, vi lever o de yttersta av dagar helt klart . Sollan .

Svara -   - 26/12-18 19:36 -


Martin

Solweig: Det har i alla tider funnits ny teknik som inte funnits förrut. Och det nya har alltid varit förenat med oro och ibland fruktan.

Svara -   - 26/12-18 19:50 -


Solweig Andersson

Men inte som nu , det står om chippet i handen och pannan , och att vi inte ska ska kunna köpa och sälja utan detta märke , så nog lever vi i slutfasen , och detta känner jag inom mej .

Svara -   - 26/12-18 19:59 -


Martin

Solweig: det beror helt och hållet på hur vi läser Uppenbarelseboken. Ett sätt är att läsa den som ett schema över den yttersta tiden. Men kristenheten är inte enig kring Darbys teologi milleniarismen.

Uppenbarelseboken har lästs till tröst och hopp i alla tider, från aposteln Johannes tid till idag. Den skriften har som hela Guds ord talat till var och en in i den tid de levt. Många har lidit under svåra omständigheter och har i de färgstarka bilder Johannes målar upp fått tröst kraft och hopp att härda ut.

Svara -   - 26/12-18 20:12 -


Solweig Andersson

När vi ser detta begynna ske, ska vi lyfta våra huvuden , för då nalkas vår förlossning , Gud vill med sitt ord tala och lita oss förstå när vi ska ryckas upp , läs gärna profetian som den gamla kvinnan fick redan 1968 , allt stämmer in o vår tid , allt har gått i uppfyllelse , utom det tredje världskriget , det ska bli som på noas tid ...

Svara -   - 26/12-18 20:24 -


Martin

Solweig: profetior ska prövas mot hela Gud ord. En del, som du, tror (vet?) att denna profetia stämmer in på Uppenbarelsebokens ord. Andra håller inte med. Och så är det med en del spörsmål i och om vår tro. Men centrum består: Gud. Fader Son och Ände.

Svara -   - 26/12-18 20:39 -


Martin

Ände ska det stå. Inte Ände. Humor med tanke på ämnet!

Svara -   - 26/12-18 20:42 -


Martin

Ande. Autocorrect ... :)

Svara -   - 26/12-18 20:43 -


Solweig Andersson

Visst ska det prövas , men det har ju den gjort , och stämmer precis , Gud talar genom sitt ord, men oxå genom profeter , för att visa han älskar oss och vill ha så många som möjligt hem ,, Jesus kommer mycket mycket snart , amen , det känns på många sätt , kom herre Jesus 🌠

Svara -   - 26/12-18 20:51 -


Martin

Som jag skrev tidigare: det beror på om vi läser Johannes text utifrån Darbys teologi eller inte.

Frid.

Svara -   - 26/12-18 20:57 -


Solweig Andersson

Behöver knappt läsa det ens eller det andra , anden talar sitt tydliga språk , frid broder

Svara -   - 26/12-18 21:18 -


AnnMarie

Undrar hur alla de som känner på sig att de snart ska ryckas upp reagerar då de inte kommer att ryckas upp då de tänkt sig att det ska ske!Står tron pall då måntro?

Svara -   - 26/12-18 21:23 -


Leif

Svar till Solweig Andersson .

Det har alltid funnits dem som förnekar Jesu Ord Solweig! Det gjorde de förr också, var inte överraskad! Tecknen Jesus talade om har i stort sett gått i fullbordan i våra dagar, det hade de inte gjort för "bara" ca 70 år sen. Före den tiden hade inte Israels folk sin nation vilket var ett av de tydligaste tecknen Jesus talade om, vi har i dessa dagar fått se, så visst är det nära oavsett vad vissa otroende vill hävda!

(Matt 24:32‭-‬34)

Lär av en jämförelse med fikonträdet. Redan när kvisten blir mjuk och bladen spricker ut vet ni att sommaren är nära. På samma sätt vet ni, när ni ser allt detta, att han är nära och står för dörren. Jag säger er sanningen: Det här släktet ska inte förgå förrän allt detta sker.

Jesus säger till sina lärjungar att vi skall veta när det är nära och det är just det du vet Solweig. Håll fast vid denna din ljuvliga tro. Vi vet också vem det är som vill stjäla vår tro men vi går inte på dens lögner som vill kväva och stjäla tron.

Det vi däremot inte riktigt ännu vet om vi sett av alla tecken som skulle fullbordas är förödelsens styggelse som skulle stå på helig plats. Detta funderar många över vad det skulle kunna vara? Samtidigt vet vi att en moské idag står på Jerusalems höjder, men om det handlar om det är jag inte säker på?

Och egentligen spelar ju inte det någon större roll eftersom inte det måste ha skett för att uppryckandet kan ske.

Tiden är mycket nära. Kärleken har kallnat enormt, de falska profeterna dräller det om i vår tid. Påve, Muhammed, Dalai lama och alla andra möjliga falska religioners talesmän. I våra breddgrader har new age tagit plats i tv-media och samhället överlag, inom t.ex svenska kyrkan, sjukvården och massvis med arbetsplatser, ja fler förvirrande falska profetröster än någonsin förr.

Uppryckandet och Jesu andra ankomst är nära, låt oss hålla fast vid det och fortsätta sprida detta välsignade budskap så att fler gör sig redo före färd!

Jesu frid syster...

Svara -   - 26/12-18 21:47 -


Solweig Andersson

Tack !!! Leif , det var uppmuntrande 🌠

Svara -   - 26/12-18 21:54 -


Solweig Andersson

Tack !!! Leif , det var uppmuntrande 🌠

Svara -   - 26/12-18 21:54 -


Solweig Andersson

Tack !!! Leif , det var uppmuntrande 🌠

Svara -   - 26/12-18 21:54 -


Katrina

Vi brukar ha några små skalv om året i Sverige.

Etna har vaknat till och flera jordskalv inträffat i Sicilien nyligen..bla rasade helgonstaty som ska beskydda mot jordskalv , så helgonstatyer kan inte ge skydd, Lita på Gud istället mycket säkrare tillflykt.

Är du intresserad att se förstörelsen så finns den här

https://www.repubblica.it/cronaca/2018/12/26/news/paura_nella_notte_a_catania_forte_scossa_di_terremoto_magnitudo_4_8-215132862/?ref=RHPPTP-BL-I0-C12-P1-S1.8-T1

det går säkert få en översättning tror jag , om inte så kan du titta på bilderna och videoklippen.

Jag ber för sicilienare att alla drabbade ska må bra och får snabbt nånstan att bo i trygghet.

Svara -   - 26/12-18 22:04 -


Martin

Leif: Jag förnekar inte Gud Ord. Det jag gör är att jag försöker visa på att det finns olika försök till att förstå Bibelns sista bok. Darbys teologi är ett försök.

Det finns fyra vanliga försök att förstå boken. 1) Den tidshistoriska 2) Den historiska 3) Den eskatologiska 4) Den ideologiska.

En kombination av den tidshistoriska och ekologiska är idag vanlig. Men de andra har också en del att bidra med. Boken har, som hela Bibeln, också ett tidlöst budskap. En kamp om gott och ont som ständigt pågår och präglar kyrkan genom genom historien och världen idag.

Att göra som du Leif, kalla de som inte tror som du för förnekare är historielöst, intellektuellt ohederligt och direkt oförskämt.

Vi som kristna måste kunna samtala om Bibeln och vår tro utan att för den skull tillskriva varandra etiketter som förnekare, villolärare eller annat.

Gud är densamme. Men exakt hur vi ska förstå till exempel en del av det mer svårförståeliga är vare sig heretiskt eller frälsningsavgörande.

Svara -   - 26/12-18 22:17 -


Niklas jönsson

Svar till Martin En liten upplysning till dig, använd en riktig cykel när du tar dina cykelturer, än de här cykelturerna som du har skrivit om här på denna sidan,god fortsättning Martin alla är vi amatörer i början med allting nytt som vi aldrig provat på förr.

Svara -   - 27/12-18 03:59 -


Leif

Svar till Martin.

Ja du Martin!

Du gör som vanligt när man uppmuntrar någon som vill tro på Jesu enkla och tydliga Ord, kontrar omedelbart med Darby, som om han skulle vara någon vi tror på, vi som tror på ett uppryckande.

Det kallar jag för oförskämdheter, när det är Jesu egna Ord och Bibelns Ord vi pratar om, är inte det att klistra på etiketter? Jag har aldrig brytt mig om någon Darby men har däremot ofta just fått den etiketten från en viss sorts "troende".

Ett plötsligt uppryckande talar Bibeln om och det är det vi skall tro på. Jesus talar om en speciell tid då vi kan vänta oss ett upptagande och då tror man inte på någon Darby utan på Guds Ord, försök inte!

Svara -   - 27/12-18 05:56 -


Martin

En sista kommentar Leif: Jag har inte förnekat något uppryckande. Det jag gjort i detta försök till samtal är att visa på att det bland troende, förr och nu, finns olika uppfattningar hur vi ska förstå Uppenbarelsebokens bildrika budskap.

Svara -   - 27/12-18 12:01 -


Katrina

Senaste statistik om jordbävningar idag mag 5 och över 5

San Diego, Venezuela Jordbävning mag. 5

2018-12-27 10:24:21 (svensk tid)

San Diego, Venezuela Jordbävning mag. 5.5

2018-12-27 09:59:12 (svensk tid)

Kirakira, Salomonöarna Jordbävning mag. 5.4

2018-12-27 06:39:12 (svensk tid)

Mawlaik, Burma Jordbävning mag. 5

2018-12-27 01:35:50 (svensk tid)

`Ohonua, Tonga Jordbävning mag. 5

2018-12-27 00:36:19 (svensk tid)

Så det pågår aktivitet hela tiden, allt kanske inte medelas i nyheter.

Svara -   - 27/12-18 12:30 -


Leif

Svar till Martin.

Nej, du är inte seriös när du ständigt drar fram Darby. Att t.ex Solweig också läser uppenbarelseboken genom Darbys teori är ju att klistra etiketter på kristna, jag tror inte alls att hon heller bryr sig det minsta om Darby fast du envisas med det. Hon läser förmodligen mest Bibelns enkla förklaringar, åtminstone gör jag det. Så, några seriösa försök till samtal har jag inte sett från dig, och du gör väl nu som förr, du slutar svara när du känner för det, inte heller seriöst Martin. En korrekt broder och syster pratar färdigt.....

Svara -   - 27/12-18 12:56 -


Martin

Och Leif. Ett försök till. Jag gör det med en fråga: Om jag, enligt dig är oseriös när jag talar om olika sätt att förstå Uppenbarelsebokens budskap, vad i ditt resonemang gör dig mer seriös?

Svara -   - 27/12-18 13:19 -


Leif

Svar till Martin.

Det handlar inte endast om ditt sätt att förstå uppenbarelseboken utan om en del tidigare kommentarer. Men, glöm nu det!

Att ständigt dra in Darby är att trycka ner den som har en annan tro än du, och det är inte juste, så det t ex är oseriöst eftersom du då klumpar ihop en hel del kristna med en helt ogenomtänkt klyscha. Detta är en vanligt förekommande metod hos speciellt en del s.k posttribbare för att kväva diskussioner med andra.

Det är dessutom ett enda stort påhitt om att Darby skulle varit någon slags föregångare för alla dem som tror på uppryckandet före Jesu ankomst till jorden, det har funnits hos de kristna ända sedan de första århundradena efter Kristus, sedan har förståelsen endast ökat i.o.m Johannes uppenbarelser, att det ganska säkert också sker före vredeskålarnas tid...

Svara -   - 27/12-18 15:45 -


Martin

Svar till Leif

Jag ber om förlåtelse om det uppfattats som att jag velat trycka till dig och andra, då det inte varit mitt syfte.

Åter till min fråga, som jag inte uppfattar att du svarar på. Vad gör dina försanthållanden mer seriösa än min förståelse av att det inte finns en konsensus i kristenheten, kring hur Uppenbarelseboken ska förstås i alla avseenden?

Ett förtydligande: Jag ser absolut inte ner på någon annan människa bara för att den inte omfattar mina uppfattningar eller förståelser. Inte heller ser jag dem som mina fiender.

Jag uppskattar helt enkelt att vända och vrida på tankar, kunskap och sådant som blivit sanningar i det ena eller andra sammanhanget.

Svara -   - 27/12-18 16:04 -


Leif

Svar till Martin.

Då verkar det nog som att vi är någotsånär på samma linje, det har väl blivit lite missförståelser anar jag, det är lätt hänt när det hastigt skrivs. Jag tycker också att det är fritt fram med tankegångar både hit och dit, och tycker om att till god ton utbyta åsikter.

Men det här med Darby är bara det att jag är väldigt less på att höra, att jag skulle höra till en skara som följer efter vad han tyckte, eftersom jag personligen aldrig ens brytt mig om vad historiskt kristna tidigare tyckt och tänkt mer än Bibelns skrifter, så det var väl därför tonen lät lite hårdare när jag försvarar Solweigs tro kan jag tänka.

Jag är inte alls mer seriös än du förstår jag nu genom ditt senaste inlägg!

Jesu välsignelser till dig...

Svara -   - 27/12-18 16:41 -


SH

Till Martin - tycker du skriver respektfullt och får förstås ha en annan uppfattning än många av oss angående Jesu återkomst. Det som är onödigt är att dra in Darby, det gör även mig besviken. Guds välsignelse önskas till Dig!

Svara -   - 27/12-18 16:47 -


Solweig Andersson

Darby 🤣

Svara -   - 27/12-18 18:57 -


Solweig Andersson

Darby 🤣

Svara -   - 27/12-18 18:57 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?New Age banar väg för Antikrist

New Age banar väg för Antikrist

Av Holger Nilsson  Under 1980-talet har vi mer och mer stött på uttrycket ”New Age”. Fortfarande så står dock många frågande inför vad New Age är för något, detta trots att miljontals världen över har blivit berörda, påverkade och indragna i denna strömning som nu sveper fram. 

13

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 2

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 2.

1

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 3 av 10.

7

Läs allt!


Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

8

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

4

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

75

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, söndag 20 januari 2019 kl. 17:46

Jesus söker: Fabian, Sebastian!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

102

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!


Den andliga världen i full aktivitet för en enda persons frälsning

Christer Åbergs mycket viktiga budskap om hur värdefullt en enda persons frälsning är.

1

Läs allt!


Det har med islam att göra

Det har med islam att göra

Läsarmejl av Stefan Eliasson På detta sätt rättfärdigar man sina handlingar. Louisa och Maren är inte unika, nyligen hittade man en massgrav med 34 halshuggna kristna i Libyen.

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 548 790 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 126 bloggartiklar, 93 249 kommentarer och 61 289 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp