656 online! | Sidvisningar idag: 126 516 | Igår: 186 733 |

www.apg29.nu

Annons

kahuruan leuweung - judgment Allah ngalawan Swedia?

Mairan ku Rune Johansson 

seuneu leuweung

Ayeuna nyanghareupan Swedia nyebar sarta hésé extinguish kahuruan leuweung. Paling panulis diturunkeun ka Gusti kiwari punishing kami pikeun lampah urang salaku hiji bangsa. Hayu urang meunang sababaraha sudut pandang dina acara ayeuna.

14

Läs allt!


rapat tenda perkasa di Jättene

Lindberg dimaénkeun ku kituna kanvas nu diangkat

Screenshot:  falkopingstidning.se . 

Dina dua rapat kami ngadatangan rapat tenda di Jättene. Sanggeus pasamoan malem munggaran urang nyebarkeun gancang kumaha alus ieu nu malem hareup ieu dieusi jamaah urang.

1

Läs allt!


Loba pameuleuman imah dina seuneu leuweung nu panggedéna di Swédia

15 pameuleuman imah

Salila hiji poe kudu 15 kahuruan geus landscaped di Arboga. Ku kituna sagala kahuruan kiwari raging dina musibah seuneu awon Swedia urang boga sahingga moal produk sabab alam. 

17

Läs allt!


Kumaha upami gerakan Pentecostal?

Maca Surat ku Sigvard Pedang 

Pentecostalism

Éta atra ka sadaya Pentecostals Alkitabiah sajarahna sadar jeung kabetot, gerakan Pentecostal saprak eta janten Pentecost FFS na Society Pentecost, anu taunan disebut majelis - geus robah boh organisasi, sosiologis sarta teologis. 

39

Läs allt!


Tilu rapat ti Ark di Kungsangen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg na Christer Åberg ngadatangan Ark on 3 rapat leuwih dua poé. 14:00 sarta 19:00 on Salasa 17 bulan Juli jeung Rebo, 18 Juli di 10:00.

1

Läs allt!


Rojongan Apg29 kalawan kado sukarela

rojongan Apg29

Anjeun tiasa ngarojong Apg29 di tilu cara. 

1

Läs allt!


duit pajeg kami geus waragad latihan imam

Maca Surat ku Bertil Rosenius

A headline dina Facebook aroused ngarasa panasaran: "Dina gugur, Swédia nyaéta atikan imam kaayaan-dibiayaan munggaran." Leres atanapi palsu? Leres! Tapi sadayana janten malah parah, nalika anjeun teuleum ka sajarah!

41

Läs allt!


robah catastrophic tangtosna - Part 1

Ku Holger Nilsson 

suka bungah

A robah tangtu geus ayeuna geus dijieun kalayan hal ka proklamasi Yesus datang, ieu bisa boga konsekuensi dahsyat.

18

Läs allt!


Almedalen - Tari & Trams sarta wawancara jeung Christer Åberg

Pilem Grup flip flop diwawancara kuring di Almedalen 2018th 

3

Läs allt!


Geus urang poho nanaon?

Maca Surat ku Daud B

"Ngaberkahan Gusti, O jiwa abdi, sareng hilap henteu kabeh kauntungan na" Jabur. 103: 2

4

Läs allt!


nyaram sombong

Catetan: Artikel ieu ngandung gambar pikaresepeun ti festival sombong béda. 

nyaram sombong

Nambahkeun labél ka barudak anu ningali tontonan ieu ...

Eta teu bisa jeung kudu nyaram jalma sistem béda tapi maranéhna bisa nyaram nyaeta aranjeunna bakal Ngaiklan eta di jalan. 

97

Läs allt!


The nubuat of Joel jeung meuncit darurat di halodo Swedia

Maca Surat ku Katty 

Korinta

Ieu maca Kitab Suci abdi. Nalika kuring sumping ka petikan ieu ti Joel 1: 17-19: 

25

Läs allt!


Be för Jimmie Åkesson

Av Bertil Rosenius 

Be för Jimmie Åkesson

Bild: sd.se. 

Jag upplever nu starkt att vi skall be att Jimmie Åkesson… 

188

Läs allt!


The paus panungtungan nyaéta Dajjal - nubuat tina urut Jesuit Alberto Rivera

Urut ramalan Katolik Jesuit Alberto Rivera taun 1990 yén paus Katolik Roma panungtungan bakal Dajjal Alkitabiah.

77

Läs allt!


The nyalametkeun tina budak di Tham Luang Gua

The budak di Tham Luang

The budak di Tham Luang Gua. 

Teu keur nanaon, Jigana tina hébat Alkitab ayat Jabur 40: 3, nu ngeunaan Yesus ngaheéat tina liang pikareueuseun nalika kuring nepi ka laporan karya nyalametkeun tina dua belas budak na palatih sepakbola maranéhanana di Tham Luang Gua di Thailand.

10

Läs allt!


Jimmie Åkesson Drew panongton badag di Almedalen

Jimmie Åkesson Drew panongton badag di Almedalen 2028

Swédia Demokrat pamimpin katilu Jimmie Åkesson Drew panongton badag di Almedalen nalika anjeunna spoke on Sabtu peuting. 

79

Läs allt!


Annons


Almedalsveckan, anu Swedia Demokrat jeung sésana Allah

Christer Åberg panungtungan hirup video ti Almedalen. Swédia Demokrat, Jimmie Åkesson sarta sésana Allah. 

1

Läs allt!


Kabéh teu palsu tapi evangelist palsu Marjoe Gortner éta

Ieu fakta documented yén evangelist Amérika Marjoe Gortner éta phony a. Anjeunna ngumbara di sabudeureun Amérika Serikat, kapaksa rapat jeung kampanye, dikaitkeun Yesus, sholat keur gering teh, mingpin urang nepi ka baptisan, tapi anjeunna dipercaya ngayakeun Allah atawa Yesus.

19

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 29, söndag 22 juli 2018 kl. 18:40

Jesus söker: Magdalena, Madeleine!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Christer Åbergs reflektion från torsdagen i Almedalsveckan. Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel, Nordiska motståndsrörelsen och Kristna värdepartiet. 

20

Läs allt!


Senaste kommentarer


Så predikar du ordet

Predikant

Vad var det församlingen bad om när de var församlade? 

33

Läs allt!


Pictures of Almedalen na Elida Salasa, 3 Juli 2018

Jeung sababaraha gambar ti kapal Elida on Almedalen Minggu di Visby on Salasa, 3 Juli.

Daniela Persin Surga TV7

Daniela Persin, manajer channel di Surga TV7.  

0

Läs allt!


laporan Christer Åberg urang Almedalsveckan

Ti tenda leutik na on Gotland nyadiakeun Christer Åberg laporan ieu dina tayangan jeung pangalaman tina Almedalsveckan 2018th maranéhna 

4

Läs allt!


rokét goréng moal bisa mawa urang ka imah Yesus

Dina 30 Juni, hiji rokét Jepang dikirim kana spasi, tapi geus dina mimiti nabrak kana hiji ledakan deafening. 

7

Läs allt!


Bapak cools hayu barudak bangsat anu ti Iblis

babakan fuck

Gambar SVT. 

Dina média sosial geus disorot hiji lagu heubeul tilu taun anu disebut barudak bangsat. Sumuhun, éta ngeunaan ieu pisan poko, sarta ieu disebut humor. Taya, ieu téh ti iblis jeung setan-Na. téks rada leuwih pikageuleuhan hésé pisan pikeun manggihan.

57

Läs allt!


Ayeuna kuring didatangan Gotland na Almedalsveckan kahiji kalina dina hirup kuring

Désirée na Christer Åberg

Abdi putri Xperia na I Christer Åberg. 

Isukan Kuring buka Gotland salila Almedalsveckan. Éta kahiji waktos Abdi di Pulo Jawa. Kantos saprak kuring éta hiji budak leutik, abdi ngimpi hiji poé bade ka ditu.

15

Läs allt!


Stefan Löfvens förvrängda uttalande

Gravid

- Jobbar man som barnmorska måste man kunna utföra aborter, annars får man göra något annat. Det är samma sak för präster som inte vill viga samkönade, säger Sveriges statsminister Stefan Löfven. 

37

Läs allt!


Dua lini utama di Swedia dina ngan sababaraha dinten

lini badag di Swedia

Gambar: Aftonbladet.se. 

Pikeun kadua kalina dina ngan sababaraha dinten, lini kuat pencét Swédia. gempa lumangsung di Resort Sangis, saeutik wétaneun Kalix. Sakali deui kami anu ngingetkeun dina kecap Yesus dina Kitab Suci.

5

Läs allt!


Barudak diajar yoga sarta aranjeunna keur ucing héjo on Regnbågsplaneten

Yoga kids

Gambar: sla.se. 

Barudak ti lima ka sabelas taun anu diajarkeun yoga sarta kaasup sok maranéhanana éta ucing héjo nu mukim di Regnbågsplaneten.

11

Läs allt!


Domen fälld över #metoo

Metoo

Allmänhetens Pressombudsman, PO, fäller tio tidningar för #metoo-publiceringar, då tidningarna hängde ut, dömde och agerade bödel över människor som anklagades för våldtäkt och sextrakasserier.

14

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 396 269 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 698 bloggartiklar, 85 373 kommentarer och 57 045 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp