669 online! | Sidvisningar idag: 221 316 | Igår: 210 098 |

www.apg29.nu


Juutalainen Tel Avivissa unelmoinut tempauksen

hurmio

"Unelmoin että trumpetit kuulosti, ja minä ajaa etuovi ja varoa. Tuhannet ihmiset Israelin kansaa laaditaan pilvien läpi ja ne yllään valkeat vaatteet ja taivas halkeaa ja enkeli Gabrielin on ylhäällä taivaalla ja puhaltaa trumpetti. "

Matthew Schwartz, messiaaninen juutalainen johtaja, oli Israelissa Matkailijaryhmään rukoilemaan. Kun he olivat Tel Aviv oli 72-vuotias mies nimeltä Moshe ulos puhua heidän kanssaan. Sitten hän kertoi tämän hämmästyttävän unelma heille:

"Unelmoin uudestaan ​​ja uudestaan, että toin unesta, sängyssäni, keskellä yötä. Uneksin että trumpetit kuulosti, ja minä ajaa etuovi ja varoa. 

Tuhannet ihmiset Israelin kansaa laaditaan pilvien läpi ja ne yllään valkeat vaatteet ja taivas halkeaa ja enkeli Gabrielin on ylhäällä taivaalla ja puhaltaa trumpetti. 

Ja on ratsastaja on valkoinen hevonen armeijan tuhansien takana. Mies hevonen on yli voittaja. 

Olen ollut tämän unelman noin 20 kertaa viimeisen 90 päivän aikana. Sanoin vaimolleni näen miehen valkoisella hevosella.

Kukaan ei ymmärrä sitä. Puhuin vaimoni rabbit ja ihmiset kaupassa, mutta kukaan ei voi tulkita sitä. "

Moshe ollut koskaan lukenut Uuden testamentin mutta vain Vanhan testamentin. Joten hän tiesi, että on olemassa kaksi arkkienkelien ja että yksi niistä on enkeli Gabrielin.

Tempaus Uuden Testamentin

Matthew ja muut avasi Uudesta testamentista ja lukea hänelle 1 Tess, luku 4: 15-17: 

"Me sanomme teille sanan Herran, että me, jotka olemme elossa ja vielä tulevan Herran ei saa estää niitä, jotka nukkuneet. Sillä kun ääneen komento, äänen arkkienkeli ja valtti Jumalan Itse Herra laskeutuu taivaasta . ja ainoastaan ​​Kristuksessa kuolleet nousevat. Sitte me, jotka elämme ja jälkeen jäämme, temmataan pilviin yhdessä heidän kohtaamaan Herraa ilmassa. ja niin me saamme aina olla Herran kanssa. "

Kun Moshe vanha juutalainen mies, kuuli tämän, hän huusi innoissaan: 

"Tämä on minun unelma!"

Hän sai Jeesuksen Messiaanaan

Kun he olivat selitin hänelle, että vuosien voittaja on Jeshua hänen Messias, hän alkoi itkeä. He kysyivät häneltä: 

"Oletko rukoile Jeesusta Kristusta tulemaan elämääsi?"

Hän sanoi, 

"Kyllä." 

Ja tuolla Diezengoff Street Tel Aviv, hän sai Jeesuksen ja syntyi uudestaan. He kysyivät häneltä, ja hänet kastettiin Pyhällä Hengellä ja alkoivat puhua kielillä!


Lähde:Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Tuesday 2 October 2018 19:44 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


24 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Leif Boman

En verkligen uppmuntrande och ljuvlig frälsning för denne Jude. Tänk vad Gud är god som både frälste denne och på samma gång ger hela världen ett budskap om att uppryckandet kan vara på antågande mycket snart.

Det är dags att alltmer börja berätta för omgivningen om att Jesus är på gång för att hämta oss hem!

Jesu frid..

Svara -   - 2/10-18 21:07 -


Mikael W

Hur visste Moshe att det var ärkeängeln Gabriel, och inte Uriel eller Rafael, eller ärkeängeln som fått sitt namn uppkallat efter mig.....

Svara -   - 2/10-18 21:45 -


Niklas Jönsson

Svar till Mikael W det fick han kanske veta i drömmen!?

Svara -   - 2/10-18 22:09 -


Niklas Jönsson

Ja, en dag kommer det att ske och den dagen ser jag verkligen fram emot en glädjens dag för alla frälsta för evig tid.

Svara -   - 2/10-18 22:16 -


Niklas Jönsson

Ja, en dag kommer det att ske och den dagen ser jag verkligen fram emot en glädjens dag för alla frälsta för evig tid.

Svara -   - 2/10-18 22:16 -


Andreas

I min bibel finns bara en ärkeängel och det är Mikael.

Svara -   - 2/10-18 22:40 -


Kattis

Vilken härlig dröm! Härlig att han blev Frälst också!

Svara -   - 2/10-18 23:50 -


Lena Henricson

Tack JESUS!! 💕

Svara -   - 3/10-18 00:08 -


Thomas

Hur många ggr har Moshe berättat samma historia för besökare? Det verkar vara ganska vanligt om man lyssnar till kristna Israelbesökare. Och enligt befolkningen själva är det "bra för affärerna".

Alltså, tror inte på allt och alla, bara för att det passar ens egen agenda.

Svara -   - 3/10-18 00:10 -


Mikael W

Svar till Andreas.

I den ortodoxa kristenheten erkänns sju ärkeänglar: Mikael, Gabriel, Rafael, Selafiel, Jegudiel, Barakiel, och Jeremiel; östortodoxa kyrkan menar emellertid att det finns tusentals andra ärkeänglar, vilka inte finns namngivna.

Källa: internet

Svara -   - 3/10-18 00:16 -


Mikael W

Svar till Mikael W.

.....och om ärkeängeln Rafael kan man läsa om i Tobits bok. Om juden Moshe anses trovärdig så var nog även den blinde juden Tobit trovärdig......

Svara -   - 3/10-18 00:36 -


Stefan Jonasson

Vi som tror och som läser vad som står nedskrivet i bibeln och ser vad som håller på att hända med världen 🌏 förstår att JESUS kommer snart tillbaka... 2 tess 2 1-12 laglöshetens människa *fördärvets son träda öppet träda fram (talar om människorna och *personen antikrist*laglöshetens skall tillta och kärleken kallna) vi som tror och läser bibeln vet att JESUS skall komma när som helst Johannes fick sin uppenbarelse den är nedskrivet och Stad fäst vart enda ord.. Det behövs inga nya uppenbarelser allt finns nedskrivet i bibeln.. Jag fattar inte varför vi ska behöva elda upp oss av alla möjliga drömmar och uppenbarelser som folk har haft... *. *Kol 2:16-23 låt er inte fråndömas segerkransen av någon som ger sig hän åt *ödmjukhet*och går upp i sina syner av änglars tillbedjan och som utan orsak är uppblåst i sitt köttsliga sinne.... Och inte håller sig till honom som är huvudet..... *Högtider* *nymånader sabbat **det skall du inte röra*det skall du inte ta på osv.. Jag kanske kom ifrån ämnet lite men jag tycker det är lite omoget att hålla på lyssna för mycket och okritiskt på alla möjliga personer som påstås ha fått ängla uppenbarelser och mystiska drömar...*heb 9:27-28 OCH LIKSOM DET ÄR FÖRUTBESTÄMT OM MÄNNISKAN ATT HON EN GÅNG SKALL DÖ OCH SEDAN DÖMAS, SÅ BLEV KRISTUS OFFRAD EN GÅNG FÖR ATT BÄRA MÅNGAS SYNDER *OCH HAN SKALL EN ANDRA GÅNG TRÄDA FRAM, INTE FÖR ATT BÄRA SYND UTAN FÖR ATT FRÄLSA DEM SOM VÄNTAR PÅ HONOM.. JESUS kommer garanterat tillbaks snart när vi dör möter vi honom eller levande vid hans tillkommelse.. Jag tror att tiden är annorlunda på andra sidan graven (spekulation) Enkelt JESUS KOMMER för att hämta hem dom som tillhör honom(köpta med GUDS BLOD JESUS BLOD) sedan skall han underkuva ondskan en gång för alla... (vedermödan)..

Svara -   - 3/10-18 00:38 -


Leif Boman

Svar till Stefan Jonasson .

Stefan! Det behöver inte vara alls fel med varken drömmar eller syner av diverse slag. Det är också så Gud talar till människor enligt just Bibeln du säger att vi skall hålla oss till...

" Och det skall ske i de sista dagarna, säger Gud: Jag skall utgjuta av min Ande över allt kött. Era söner och era döttrar skall profetera, era unga män skall se syner, och era gamla män skall ha drömmar. "

Apostlagärningarna 2:17 SFB98

Vi är här i de sista dagarna nu, så sådant här kan vi absolut glädja oss åt. Speciellt när människor blir frälsta och Andedöpta genom att ha fått Bibliska drömmar, det är ju fantastiskt härligt. Varför vara negativ när någon har blivit frälst och fått syn på Jesus?

Nej, Stefan släpp lite på bromsen och gläds åt att Gud låter människor se Honom! 🤗

Låt oss alltmer börja glädjas åt att Herrens ankomst är på väg och göra oss redo,, dvs göra oss av med världsliga bördor som gärna vill binda och tynga! Låt oss kasta Egyptens grytor långt bort i skogen och inte se oss om efter dem mer, inte vara som Lots hustru, omsnärjda av det jordiska.

Låt oss gemensamt istället börja prisa Herren, höja blicken och jubla inför Hans ankomst. Då talar jag inte endast om moderna lovsånger i kyrkan utan om äkta lovsång också i vardagen....

Jesu frid...

Svara -   - 3/10-18 06:21 -


Johanna

Svar till Leif Boman.

Så sant Leif! :)

Svara -   - 3/10-18 07:59 -


Mikael W

Ak­ta er för de fals­ka pro­fe­ter­na, som kom­mer till er förklädda till får men i sitt in­re är rov­lyst­na var­gar.

Matt 7:15

Svara -   - 3/10-18 08:39 -


Tomas N

Det var en uppmuntrande nyhet. Jag tolkar detta som att den här mannen bär en vittnesbörd för andra judar och israeler att omvända sig till kristen tro och ta emot Jesus som frälsaren nu när Hans återkomst är nära.

Vi andra skall nog se upp så vi inte lägger för stor vikt vid vem som fick synen och detaljer i synen/drömmen

Allt skall prövas och profetians uppgift i nya förbundet är till för uppmuntran och vägledning och är ofta personlig

Allt skall prövas. Hoppas många i Israel tog till sig denna dröm på ett bra sätt.

Svara -   - 3/10-18 09:34 -


Stefan Jonasson

Jag kanske är lite kritisk det är jag medveten om.. Men jag har sett så många avarter under årens lopp speciellt när framgångs teologin var ny i Sverige...nu verkar det som att det har mognat och lugnat ner sig. Jag träffar många karismatiker och har respekt för var och ens personliga tolkning och utövande av sin tro vi är alla på väg till himlen och har funnit vårt hem i Kristus.. Jag hittade en gammal bok från 90 talet (oj 😮 vad tiden går) som handlade om pojken som hade varit i himlen helt sjuk var den.. Han berättade om att det fanns reservdelar i himlen son folk inte tagit ut... Ben och armar.makabert det kan ju inte vara sant att genom trosbefallningar och andliga besvärjelser bota sjukdomar och befallde och besvärja fram pengar och välstånd.. det är den teologin jag är kritisk mot inte dom troende syskonen. Det var väl kul för snubben att han blev frälst.. Jag är övertygad om att GUD gör extra ordinära saker. Jag önskar att det hände mirakler och helanden i Sverige.. Inte bara magnifika berättelser om att det och det har hänt jag vill se resultat inte hörsägen...

Svara -   - 3/10-18 09:52 -


Leif Boman

Svar till Andreas.

Ärkeängel betyder ju ungefär detsamma som en chef eller ledare. Så översatt skulle man alltså också kunna säga chefsängel. Och nog är det väl ganska troligt att det finns flera änglar som har liknande den chefsposition som Mikael har även om nu just det står exakt ärkeängel. Jag tror ganska säkert att både Gabriel och några fler änglar än en endaste en har just denna liknande ledande roll. Det finns ju miljontals änglar så det behövs förmodligen också många chefer...

Jesu frid...

Svara -   - 3/10-18 10:14 -


Mikael W

Moshe’s Dream in Tel AvivMoshe’s Dream in Tel Aviv

“I keep dreaming that I am awakened up from sleep, in my bed, in the middle of the night. I dream that shofars and trumpets are sounding. They are so loud that they wake me up in the middle of the night, and I run to the front door and look out, and thousands of people from the nation of Israel are going up through the clouds, and they are wearing white robes, and the heavens are parting, and the Angel Gabriel is standing in the heavens, blowing a trumpet, and a mighty army in the sky dressed for battle. And their Commander is a rider on a white horse, and his eyes are a flame of fire, with thousands of armies behind him. The man on the horse is ‘The Conqueror.’Riding behind their Commander are the Jewish patriarchs, Abraham, Isaac and Jacob. Behind them are the Godly Jewish women, Miriam, Ruth, Sarah and Queen Esther.

“Then I see King David and King Solomon and with them the prophet Elijah and his servant Elisha. They are all alive. Light is shining from them. They are riding horses. This mighty army of the Lord numbers into the tens of thousands. They are descending from heaven to the Mt. of Olives here in Jerusalem. Their Commander is wearing a Hebrew tallit, which says on it, “King of Kings.” He has fire in His eyes. I suddenly realize I am seeing our Jewish Messiah.

“Lord,” I said in my dream, “Who are you?” He replied, calling me by my first name, “Moshe, I am the One the prophets spoke about.”

“Do you have a Name?” I asked Him. He said, ‘They call me “The Champion.”‘

Then He said to me, “Moshe, I died for you. I love you. Tell your Jewish family and your friends about Me. Tell them I am coming soon. For there will be worship and praise in all Israel just as it was in the days of King David.”

Källa: http://prophetictelegraph.co.uk/5-moshes-dream-in-tel-aviv/

Svara -   - 3/10-18 14:20 -


Stefan Jonasson

Do you have a namne i asked him he said he said they call me The *champion*. Hans namn är JESUS YESHUA MESSIA i det namnet är innebörden av att JAHVE FRÄLSER alltså GUD själv.. Lite error hittade jag där.. Ha överseende med att jag nagelfar allt jag hör ska försöka bättra mig jag önskar att jag kunde ta emot allt utan problem. När jag skriver kanske jag låter lite trätlysten i vardagen i umgänget med människor är jag inte så. Men internet lockar fram ett annat tillvägagångssätt...

Svara -   - 3/10-18 16:23 -


Mikael W

Svar till Stefan Jonasson .

Jag är som du Stefan, men när jag skriver på internet uppfattas jag mer som en arrogant otrevlig besserwisser, fastän jag i verkligheten är en riktig skitstövel och ett illaluktande manschauvinistiskt svin....men lika glad är jag för det :)

Svara -   - 3/10-18 17:10 -


Stefan Jonasson

Jag köpte en data telefon för några år sedan man kan bli ganska fixerad vid internet you tuben och allt det där men det finns ju många bra och kloka människor och bra kristen undervisning. Men också många tokskallar. Det är väl bra att kunna skriva av sig sina tankar och möta lite motstånd och andras synpunkter och tolkningar i processen blir man undervisad man läser bibeln och kollar.. Men det är ju så att kunskapen uppblåser men kärleken uppbygger.. Ge järnet och var frimodig GUD är med oss och tillrättavisar oss ibland.. Den som tror på JESUS har sanningen..

Svara -   - 3/10-18 17:25 -


AnnMarie

Man ser inte kroppspråket och man hör inte tonläget då någon skriver så det är väl inte så konstigt att man ibland missuppfattar ett och annat

Svara -   - 3/10-18 17:27 -


Mikael W

Svar till AnnMarie.

Ja, du har rätt i det du skriver AnnMarie!

Dessutom så förstärks det man skriver i e-post, sms och bloggkommentarer, jämfört med då människor möts och samtalar med både röst och kropp

Det kan i en skriftlig kommentar uppfattas som man hatar någon, är jättearg eller är nedvärderande......när man egentligen bara ogillade misstyckte eller skämtade.

Finns även kulturella skillnader som man ibland får vara varsam med. En klapp på huvudet i ett land kan vara positivt, emedan det är kränkande i ett annat land ....u.s.w

Svara -   - 3/10-18 23:01 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Tasaisella maalla on epäraamatullista

Tasaisella maalla on epäraamatullista

Jos luet Raamattua, näet selvästi, että maapallo on pyöreä. Jos maa ei ole pyöreä silloin Jeesus olisi mennyt täysin väärässä sanoessaan, että se on sekä päivällä että yöllä maapallolla, kun hän tuo kotiin kaikki tallennetut taivaaseen.

3

Läs allt!


Uusi DVD! Kysymyksiä ja vastauksia lopun aikoja ja sen tapahtumista

Holger Nilsson 

Uusi DVD!  Kysymyksiä ja vastauksia lopun aikoja

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua tähän uuden DVD siitä lopun ajan tapahtumista.

5

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


YK haluaa globaalin hallituksen 12 vuoden kuluessa

By Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - YK haluaa globaalin hallituksen 12 vuoden kuluessa

Wolfgang Ishinger: "Elämme aikaa, jolloin kansainvälinen maailmanjärjestys romahtaa juuri nyt. Tässä tyhjiö pyrkii kaikkien nähtäväksi, kuinka pitkälle he voivat mennä. On tarpeen globaali hallitus. "

25

Läs allt!


Profetisk video: Jag var sjuk och i fängelse men ni besökte mig inte

Då jag sitter och pratar i min livesändning börjar jag plötsligt talar om sånt som jag inte hade en tanke på innan. Jag tror att detta är ett budskap från Gud till oss idag.

0

Läs allt!


Päivä haastateltiin Christer Åberg on salaliittoteoriat

Päivä haastateltiin Christer Åberg on salaliittoteoriat

Sanomalehti päivä. 

Sanomalehden Päivä on Jonathan Sverker haastatteli minua ja useat muut salaliittoteorioita ja teki vankka kuusi sivua pitkä laadittu artikkeli.

16

Läs allt!


Ensimmäinen ylösnousemus

Christer Åberg ja Reine Jonsson puhuu puhuu ensimmäiseen ylösnousemukseen Nässjö yhteisöradio.

1

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

104

Läs allt!


Muodostuu tehtävän seisomaan takana tanssitunnit ja joogaa?

By Holger Nilsson 

Muodostuu tehtävän seisomaan takana tanssitunteja ja kursseja joogaa?

Mitä tulee lomake, oman esityksen näin: "Bilda kirkon ja yhteiskunnan lyhyttä muotoa muoto, entiseltä nimeltään toisinajattelijoiden Sivistysliitto, on yksi Ruotsin kymmenestä tutkimuksessa."

43

Läs allt!


Den Falske Profeten - Mikael Walfridsson

Varg i fårakläder.

Upp 12:18 – Och draken stod på sanden vid havet.

10

Läs allt!


16 Raamatun jakeita vastaanottaa Jeesuksen pelastuksen

Jeesuksen vastaan

Täällä luetella useita Raamatun jakeita kuten jokainen on saamassa Jeesuksesta. On enemmän pyhiä kirjoituksia tästä, että en ole mukana tässä. Ja kaikki nämä jakeet osoittavat, että sinun tulee hyväksyä Jeesusta!

0

Läs allt!


Kuvia lapsuudestani - Christer Åberg

Amazing kuvia Christer Åberg lapsena! 

Christer Åberg ampua lehmä

Ammut minua lehmä laatikko kamera maatilalla vartuin. Pukeudun puukengät ja muita outoja vaatteita.

7

Läs allt!


Seurakunnat juhlia Halloween zombeja ja tanssia luurankoja

By Mikael Walfridsson 

Halloween kirkossa

Halloween on perusteellisesti okkultismin ja tumma perinne ei ole mitään Herran kanssa tehdä. Kuva on peräisin seurakunta Yhdysvalloissa, mikä hämmästyttävän halutessaan peruuttaa Halloween teeman yleiskokouksessa.

24

Läs allt!


Porn Surfer - I?

Christer Åberg on saanut kiristys sähköpostiviestien hän olisi surfed porno. 

19

Läs allt!


Toivotut - Osa Kuusitoista

Christer Åberg kymmenen vuosi

Olen aiemmin kertonut, että en tiennyt erityisen paljon minun tausta. Mitä vanhempani ovat ja mitä taustaa heillä En tiedä. Sitten kun sain tavata äitini kertoi olleensa hieman hätäisesti, kuten ohimennen, että minun isovanhemmat olisi ollut Mission kirkossa, mutta näyttää siltä, ​​että ne myöhemmin olisi mennyt pois. 

5

Läs allt!


Kaksi vääriä väitteitä, että Koraani ja islam perustivat uskomukset

Lukija Mail Nils

Islam väittää, että ne polveutuvat Aabrahamin Ismaelin kautta, ja että Muhammed, kuten Abraham toteaa, että on olemassa vain yksi Jumala, Allah!

3

Läs allt!


Homophobes ovat vähemmän älykkäitä patenttivaatimuksen tutkimus

Homophobes alempi IQ

Kuva: Nyheter24. 

Nyheter24 älykkyys vapauttaa ihmisiä, jotka vastustavat homoseksuaalisuutta, koska he väittävät olevansa vähemmän älykkäitä kuin muut ihmiset. 

12

Läs allt!


Ateisti, joka tuli tyhjäksi

Holger Nilsson

Matka jatkui - Simon Ådahl

Lue kiehtovaa tapahtuma, jonka ateisti ja hän on kieltänyt tulivat turhaksi.

1

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Annie Lööf joutuu odottamaan

Annie Lööf joutuu odottamaan

Kuva: Aftonbladet. 

Andreas Norlén haluaa nyt ottaa aktiivisemman roolin hallituksen muodostamiseen ja tutkimaan neljä hallituksen vaihtoehto. Joten tehtävä ei voi tällä hetkellä centerpartieldaren Annie Lööf kuten on arveltu.

8

Läs allt!


Stefan Löfven on epäonnistunut muodostamaan hallituksen

Stefan Löfven on epäonnistunut muodostamaan hallituksen

Kuva: Aftonbladet. 

Stefan Löfven on epäonnistunut muodostamaan hallituksen. On tehtävän nyt kesk johtaja Annie Lööf?

8

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Tietoja Halloween

Lukija Mail Sigvard Sword

Naula lapsi

"Niin, että miten ne tappavat, isoäiti, isä, sisarukset, ystävät näyttäisi, jos he palasivat kuolleista aaveita, luurankoja ja demonit!"

8

Läs allt!


Yksitoista juutalaisia ​​ammuttiin kuoliaaksi synagogassa Yhdysvalloissa

Juutalaiset ammuttiin vuonna synagoga

Kuva: svt.se.

Yksitoista juutalaisia ​​ammuttiin kuoliaaksi lauantaina synagogan Yhdysvalloissa yksinäinen hyökkääjän. Hän huusi: "Kaikki juutalaiset täytyy kuolla" ja muut juutalaisvastaisia ​​iskulauseita, kun hän astui sisään ja alkoi ampua heidän ympärillään.

2

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 46, måndag 12 november 2018 kl. 23:55

Jesus söker: Konrad, Kurt!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Kirkot sallii muslimien rukous

Muslimien rukous kirkoissa

Kuva: Day. 

Nyt se on todella mennyt liian pitkälle! Päivä luin että Saronförsamlingen Göteborgissa on yksi kirkkojen jotka mahdollistavat muslimien rukous kirkossa tiloihin.

44

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ekstrat: Christer Åberg kirja edelleen varastossa

Soita Christer Åbergin kirja Pisin yö. Ja voit myös antaa tukea blogipalvelun Apg29.nu.

0

Läs allt!


Annie Lööf muodostaa hallitus?

Annie Lööf muodostaa hallitus?

Kuva: Aftonbladet. 

Will Annie Lööf pääministeri, Olen ikuisesti vakuuttunut, että on olemassa eräänlainen eliitin taustalla, jotka valvovat ja että tämä oli suunniteltu, ja niiden hallinnassa.

41

Läs allt!


Aika sisään: Youtube laski maailmassa

Mikael Walfridsson 

Aika sisään: Youtube laski maailmassa

Ja kun se onnistuu, sulkea YouTuben koko maailman väestöstä kerrallaan, joten se kertoo minulle, että olemme matkalla saada globaali viestinnällinen järjestelmä, jossa voimme vaikuttaa ja tavoittaa lähes kaikki ihmiset maan päällä yksi ja sama aika.

5

Läs allt!


Kolme kuvaa Jeesuksen Vanhassa testamentissa

Lukija Mail Leif Boman 

Meidän katse Jeesukseen sellaisenaan (Heb 12) vaatii, sitten kirkastuu niin monet Vanhan Testamentin tarinoita Hengen apua.

5

Läs allt!


88 sekuntia hyviä uutisia

Lukija Mail David B

Ilosanomaa. 

7

Läs allt!


Kolminaisuus selitetty hyvin yksinkertaisella tavalla

Christer Åberg selittää hyvin yksinkertaisella tavalla, Kolminaisuuden kuinka Jumala lähetti Poikansa maailmaan, joka puolestaan ​​lähetti Pyhän Hengen.

4

Läs allt!


sato

Tage Bergman 

sato

Tage Bergman jakaa mielenkiintoisia ajatuksia eri sato kertaa näemme Raamatussa. Nämä sadonkorjuun aikaa puhumalla samalla kun voimme odottaa, että tempaus yleiskokouksen tapahtuu.

8

Läs allt!


ensihedelmät

Tage Bergman 

ensihedelmät

Milloin tempaus? Onko se ennen vai jälkeen ahdistuksen? On olemassa monia ajatuksia siitä, ja mielipiteitä vaihtelevat suuresti. Palaamme yhä uudelleen kirjoitusten että monet näyttävät vaikea ymmärtää. Sen sijaan voimme tarkastella rikas kuvakieli Raamatun aiheesta, joka antaa selkeän vastauksen. Emme ymmärrä perusasiat profeetallinen sana emme voi oikein ymmärtää vaikeampi tulkita yhteydessä.

3

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Gay pysäytys pauhata

BELL

Homo entinen SVT profiilin Pekka Heino on tarjolla jatkuvaan kantelijan pysähtyi soittoäänen kirkonkellot Kungsholmenissa Tukholmassa. 

0

Läs allt!


Tempaus, Antikristus ja Suuri Ahdinko on helppo ymmärtää, jos usko Raamattuun

nousu

Ne, jotka ovat jatkuvasti vastoin tätä, voit tehdä sen missä tahansa muualla, mutta ei täällä Apg29. En hyväksy mitään omat päämääränsä eikä propagoimalla harhaopeista of Apg29!

20

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 451 361 310 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 007 bloggartiklar, 91 548 kommentarer och 59 758 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp