Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Langit, awan, srengenge.

Mundhak Gusti Yesus mbuktekake yen dheweke iku Gusti Allah

→ Kitab Suci ujar manawa Gusti Yesus sing digawa menyang swarga yaiku Gusti Allah!


Gempa Kiruna tandha wektu?

Gempa Kiruna tandha wektu?

→ Gempa paling gedhe sing wis direkam ing Swedia


Hanok (Enok).

Promosi Hanok

→ Gusti Allah njupuk!


Ramalan Injil.

Gusti ngumumake manawa mburi lan kacilakan bakal teka

→ Ing Ezekiel bab 7, Gusti medhar wangsit marang Ezekiel lan uwal saka wektu sing peteng lan bencana. Laka sing ana unik banget, lan ora ana sing pas.


Diktator Korea Lor, Kim Jong-Un lara.

Diktator Korea Lor, Kim Jong-Un lara

→ Dheweke dilaporake lara sawise operasi.


Alien.

Makhluk angkasa ngungsi ing bumi amarga virus corona

→ Saperangan teori konspirasi saiki tuwuh tuwuh ing pandemik corona. 


Simpen saka putusan

Simpen saka putusan

→ Amarga yen ana suwene jemaah ing kene, sih-rahmat ditrapake. Saiki sapa wae bisa nemoni Gusti Yesus lan disimpen!


Birds, sunset. 

Delengen dheweke teka!

→ Nanging ndeleng dheweke bakal dadi Juruwilujeng Yesus Kristus Sang Cempe ngenteni kita!


Coronavirus lan wong ing jendela.

Papan virus Coron ana ing dhaptar pati

→ Panggonan apa virus korona ing sepuluh ing dhaptar pati ndhuwur ing taun iki?


A wong sing duwe kuatir lan topeng pasuryan.

Gusti Yesus ora ngadili sapa-sapa

→ Mula, pandemik korona dudu paukuman saka Gusti.


Dagarna då Jesu kropp låg i graven

Dagarna då Jesu kropp låg i graven

→ När Jesus var död och hans kropp låg i graven tre dagar och tre nätter så var Jesus högsta grad levande och aktiv i den andliga världen!


Profeter och Corona.

Profeter och Corona

→ Låt oss nu titta på vad nya testamentets profeter har för roll och uppgift i Bibeln.


Ramalan David Wilkerson babagan Corona Pandemik ing taun 1986.

Ramalan David Wilkerson babagan Corona Pandemik ing taun 1986

→ Aku weruh wewelak sing bakal teka ing jagad iki. lan bar, gréja, lan pamrentah. 


Obat lan saru selancar mundhak pandemi Corona. 

Obat lan saru selancar mundhak pandemi Corona

→ hubungan ing tindakaken nimbulaké impact gedhe ing akeh wong 


Government Panjaluk daya liyane kanggo mungkasi virus.

virus Corona: Government njaluk luwih akeh

→ Iki tenan mbebayani mbebayani! Iki langkah pisanan jroning Hidayat Nur Wahid a?


100 000 lan 240 000 an ing Amerika Serikat?

→ Nanging China wis kurang korban?


Adam-tid före det evigt himmelska.

Adam-tid före det evigt himmelska

Israel migunakake pedoman ing Kitab Suci kang nglindungi piyambakipun coronavirus.

Israel migunakake pedoman ing Kitab Suci kang nglindungi piyambakipun coronavirus

→ Bangsa-bangsa ing bumi wis teka cedhak ngukur Israel dileksanakake kanggo nglindhungi dhewe!


Ngawasi Society of track coronavirus

Ngawasi Society of track coronavirus

→ Ing trek coronavirus kita cetha ndeleng carane kontrol lan ndjogo masyarakat Injil wis dibangun.


Rodney Howard-Browne.

Pandhita Rodney Howard-Browne bisa dihukum pakunjaran kanggo Kadurjanan marang hukum Corona

→ Risiko kang dihukum nganti 60 dina ing pakunjaran lan dhendha $ 500.


Life.Church Online. 

Wong sing disimpen ing kaping Corona

→ 15000 wong disimpen ing rapat-rapat online.


Gréja Mormon.

Medhar wangsit John Paul Jackson saka coronavirus lan pandemi global?

→ Kita lagi akeh taun menyang sasi golek soko padha apa kita ngalami sapunika. 


Corona: Jerman djalmo manungso ditangekake.

Corona: Jerman manungsa wis ditangekake

→ Ana sing akeh pitados bilih Jerman Nazi djalmo manungso ora bakal teka maneh. Nanging saiki iki nuduhake kaping Corona sepisan maneh sirah ora nyenengake sawijining!


Gusti Yesus.

Gusti Yesus maneh

→ Apa sampeyan ilang, sampeyan bisa Pick munggah maneh. Gusti Yesus lan njagong ing sikilé.


Gusti Yesus bali - kawilujengan mung djalmo manungso kang.

Gusti Yesus bali - kawilujengan mung djalmo manungso kang

→ Sawise kabeh 300 tembung saka Gusti Yesus teka pisanan kaleksanan, ngirim sing ora kabeh lah bab bali njupuk Panggonan Kang? 


Cacad singing Matur nuwun Gusti kanggo kabeh pangestune ing kula!

Cacad singing Matur nuwun Gusti kanggo kabeh pangestune ing kula!

→ A video banget tearful lan nutup! A man singing dipatèni lan ngaturaké panuwun marang Gusti kanggo kabeh pangestune kang!


Asterix lan lomba amba.

Nabi Asterix ing 2017 saka coronavirus?

→ Ing buku komik Asterix lan lomba amba saka 2017 dikenal minangka salah siji saka kontestan kanggo coronavirus ing.


National Day of Prayer announced dening Presiden Donald Trump

National Day of Prayer announced dening Presiden Donald Trump

→ Alesan kanggo nyimpen Amerika saka virus Corona.


Corona - pandemi.

Corona: A mati - Pandemi - Collections Gedhe dilarang

→ virus Corona saiki diklasifikasikaké minangka pandemi, kolèksi 500 dilarang, kang liya sing gréja uga nandhang sangsara.


Gusti Allah wis ora disebut Allah.

Gusti Allah wis ora disebut Allah

→ Allah iku ora Allah ing Kitab Suci wis dicethakaké uga ing akidah Muslim.


Max von Sydow ing Man saka Nasarèt.

Max von Sydow pati - main Yesus ing George Stevens wong saka Nasarèt

→ film paling movie saw larang tau diprodhuksi.


Cross.

Gusti Yesus punika nyata wong

→ Ida Hyang Yesus punika nyata wong. Kuwat liwat andhap lan katresnan kang.


Ing harlot lan kéwan.

Sing gedhe sundel saka Harald Gustafsson

→ Iku pasamuwan tiba, kang diprodhuksi ing gambar iki - Kristen palsu.


lowers Government bayaran coronavirus trek.

Ing sabab saka Corona-wedi Dicethakaké

→ Pamaréntah kepengin kanggo bayaran Motong!


Coronaviruset rensar luften.

Coronaviruset rensar luften

→ I östra och centrala Kina har kvävedioxid från fabriker, kraftverk och fordonstrafik, minskat med mellan 10 och 30 procent.


Bensinpumphandtag.

Corona sänker bensinen

→ Bensinpriset blev 30 öre billigare idag.


Gusti Allah dikirim ora pengadilan.

Gusti Allah dikirim ora pengadilan

→ Nanging, kang dikirim Gusti Yésus lan Roh Suci kanggo bumi kita!


virus Corona.

pati virus Corona 'iku kae

→ Akèh wong sing kainfeksi ngalami gejala entheng saka kadhemen umum, mriyang lan gejala ambegan, lan waras cukup cepet.


Paging.

Paging apg29

→ Apa ana perlu?


Coronavirus - tutup.

pati virus Corona '

→ Wong-wong sing wis tilar donya ing China wis umur rata-rata 79 taun.


Apa Gusti Allah utawa koran Dagen kontrol sing? - Gegayutan bönekonferensen ing Solna.

Apa Gusti Allah utawa koran Dagen kontrol sing? - Usul bönekonferensen negara Nordic nelpon nalika ing Solna

→ Aku njaluk pensive, nalika ana, iku nyapu aside sikil ing kabeh sadurunge aku panginten kaya pocapan minangka yen "Gusti Allah."


Coronaviruset – en kommande global pandemi?

Coronaviruset – en kommande global pandemi?

→ Men varför händer allt detta just nu, och är det ett tidstecken som pekar på att vi är på väg mot vedermödans tid?


Aftonbladet om Marie och Joels död.

Aftonbladet om Marie och Joels död

→ "Jag säger att mamma är i himlen"


Kabin saka kéwan.

Dadi aku Cottage greenscreenen karo kéwan

→ Wong takon yen Anjing, ora, iku digawe karo layar ijo!


Peneliti teka karo narik ati pesen Kangen.

Peneliti teka karo pesen narik ati Kangen

→ Saiki ilmuwan wis katutup ancaman sing nyata kanggo mayuta-yuta wong ing bumi.


Swedish Amérika Armand Duplantis njupuk saka dunia ing Wikipedia Pole ing 6 meter lan 17 cm.

Armand Duplantis njupuk saka dunia ing Wikipedia Pole ing 6 meter lan 17 cm

→ Nanging pangarep-arep kita kang pracaya marang Gusti Yésus sing luwih gedhe!


Lan kuburan kewan ing Axamo njaba Jönköping.

Bakal kabeh baya, ula, mabur, angga-angga, singa, macan, gajah, hiu, lan iwak kanggo swarga?

→ pikiran logis kita siswa cepet ala sing iki ora bisa tengen.


A dering beggar.

A dering beggar

→ Aja supaya dhewe bakal diapusi lan diapusi? 


Ukur.

Hacker Nyoba apg29

→ Wis hacking bola usaha apg29 minangka injeksi SQL.


virus Corona.

virus Corona: 252 wis mbalekake

→ Kabeh sing dadi gerah ora mati!


munggah lan tiba Swedia.

munggah Swedia lan populasi - Part 2

→ Siji bisa ngomong sing kita wis ngalami munggah lan tiba loro Swedia.


townscape

"Ing langkah wis nguman"

→ Carane Gusti Allah nalika langkah iki nguman ing Swedia?


Anak.

Nindakake utawa manggon?

→ Angger-anggering Toret (agama / kawikanan dhewe) ngandika - apa. Gusti Yesus ngandika - Made.


Buddha Wiku ing segara.

ajaran lan agama Buddha iku ora bisa nyimpen biksu ing Myanmar

→ "Aku dadi ora pati roso lan ora pati roso, ambruk semaput lan kiwa awak lan seda."


Evangelist.

Vi stänger in i våra kyrkor medan folket som behöver Jesus går förbi utanför

→ Man låser in sig i kyrkorna och ber om en väckelse som aldrig kommer. Man har hållit på med detta i hela min frälsningstid. 


Wong wadon lan Gusti Yesus dhiskusi uga sing.

Menawa kowé mangerti ing peparingé Allah

→ Akeh wong dina urip ing total nggatekke bab Gusti Allah lan gesang bilih Panjenenganipun nawakake.


Pasemon bab wong sugih lan Lazarus.

Wong ing neraka

→ Maca iki lan weruh uga-digawe film bab crita Gusti Yesus saka ing wong sugih lan Lazarus. Crita iku ora comparison. Iku tenan kedaden.


Imam ing parade.

Iku ora Alkitab karo imam wanita

→ - Lan ora wong salah siji!


Utos.

Apa sing terjadi Musa?

→ Nanging apa sing terjadi Musa sadurunge dikubur? Kitab Suci ngandika apa-apa bab iku? 


Holger Nilsson lan Christer Åberg.

Holger Nilsson wuwus karo Christer Åberg saka konflik Amerika Serikat - Iran

→ Bakal ana perang donya katelu saiki?


Tulis Gatel

Tulis Gatel

→ Kene panjenengan bisa ngrembuganke bab kabeh ing srengenge, utawa mung nulis kita!


Evangelist karo Kitab Suci.

Yen sampeyan pengin Dhiskusi bab Gusti Yesus lan carane disimpen?

→ Apa iki ing apg29 utawa miwiti blog kawilujengan dhewe!


Perang gedhe antarane AS lan Iran? 

Bakal perang gedhe antarane AS lan Iran?

→ Serangan roket US bisa mimpin kanggo perang utama ing Timur Tengah, ngandika Rouzbeh Parsi, pakar Tengah East UI.


Girl maca Kitab Suci. 

Kang Kitab Suci kudu aku milih?

→ JAV utawa King James Bible in Swedish?


raising tangan

Ora kasebut ing Kitab Suci sing kita ngirim melu tangan lan nutup mata nalika kita ndedonga?

→ Utawa cara sing paling umum sing kita takon unbiblical?


Sun, manuk. 

19 derajat 2 Januari, 2020 in Norway

→ pamanasan global siji alesan, miturut peneliti. 


Apa sampeyan mikir babagan apg29?

→ Wong kene ing dina pungkasan, aku kaya ngerti apa sampeyan mikir Apg29.nu?


Ing bombings teroris ing 2019

→ 336 bombings ing 2019 ing Swedia. Carane akeh wong padha digawa metu dening teroris? 


wadon Islam ing ngarepe bukaan jendhela padhang.

Buron saka Kristen ing Nigeria

→ Alesan sing Kristen sing kuya ing oppression Islam Nigeria kang.


Gosta Karlsson - The taun

Prophetically kanggo 2020: The sawetara taun pungkasan - Gösta Karlsson

→ wulangan sunnat Gösta Karlsson


Mobile - wektu kita, sir.

Mobile - wektu Gusti kita

→ Saiki iku wektu kanggo fokus ing penyakit nasional anyar.


A tahanan ing mati dijupuk tengah nalika sepuluh liyane nigas.

Kristen beheaded ing dinten natal

→ Morden mbuktikake sepisan maneh sing Kristen grup paling kuya. 


Sampeyan njaluk swarga yen sampeyan nglalu?

Sampeyan njaluk swarga yen sampeyan nglalu?

→ Norwegian Putri Martha-Louise kang Ex-bojomu Ari Behn wis lampus setya ing umur 47.


Kitab Suci ora bisa maca minangka kitab angger-anggering Toret, nanging minangka nådebok a.

Gusti Yesus kawujud ing Law

→ Apa kita kanggo ngrampungake iku? 


Bibit dandelion

Sister Zipora lan sesanti Rachael kang pengangkatan

→ "Apa kowe, kok cepet-cepet ora evangelism? Bisa ora ndeleng? Boten wonten wektu!"


Danielle Gabriel.

Warning kanggo nabi palsu

→ Ngati-ati sedulur saka wong sakurebing, lagi palsu lan nabi palsu.


kliping koran saka Yitzhak Kaduri.

Wangsit: "Minangka pemilu ing Israel, nanging pamaréntahan kabentuk ing sacedhaké tekane Kristus"

→ Carane kahanan saiki ing Israel.


Patung Lucia.

Lucia - Sétan Orange

→ Bebener babagan Lucia.


Thanks kanggo dhukungan!

Kowe ndhukung apg29?

→ Banjur sampeyan bisa nglakoni kene.


Hubungi Christer Åberg.

Christer Åberg

→ Mangga aran gratis kanggo hubungi kula!


The durjana.

durhaka ing

→ Aja nganti ana wong kang nasaraké kowé ing sembarang cara.


Meksa saka pasukan demonic kasunyatan.

Meksa saka pasukan demonic kasunyatan

→ Saiki aku pengin nekseni kanggo paling awon aku wis ngalami ing syarat-syarat meksa pasukan demonic.


Gunung.

Sampeyan bakal disimpen

→ Nalika nampa Gusti Yésus dadi mengkono sing siji kamulyan. Iku bakal disimpen - iku sarana disimpen.


Antikristus.

Kitab Suci marang Antikristus

→ Antikristus dikenali dening telung denials.


Reinhard Boonke martakake ing Afrika.

pati World Evangelist Reinhard Bonnke kang

→ Yuta dibukak rapat-rapat lan wong padha tansah disimpen.


Divorce.

Ebba Busch Thor beda-beda

→ Bisa Kristen dadi beda? 


Weightlifters.

beban ora kagungan

→ Temenan uga kabeh sing katutup wedi, lan wedi iku salah siji saka mungsuh paling angel lan kita?


Girls ing creek.

Kasucèn ana ing pandherekipun kabar saka Gusti Yesus

→ Kasucèn lan kawilujengan utawa sabdhoning, ora padha.


Gupuh ing toko kosong.

Para outraged - Santa Claus ora ana!

→ "Kita padha cingak!"


Demonstration mot koranen i Norge.

Koranen brändes och kastades i soptunnan

→ I Norge brändes en koran och två kastades i soptunnan under ett torgmöte.


Wong wadon sing ngrungokake.

Wong sing ngrungokake lan bruwang

→ Aku bakal mikir wong kang dadi panutané lawas Kristus sing ana sak taun awal minangka Kristen. Padha marang kula saran lan comfort, nanging uga ngecakaken.


Christer Åberg ing 29 menit.

Gusti Yesus lair - apa Ajaib

→ Christer Åberg wuwus bab lair saka Gusti Yesus lan sing lan muter ing 29 menit.


Nglintasi ing rock ing segara lan sunrise a.

Sabdhoning dening sih liwat iman ing Gusti Yesus Kristus

→ Man ora bisa nggawe piyambak mursid.


Gambar saka sexrubriker Day.

dina iki sexrubriker

→ Kang koran kowe duwe sexrubriker iki?


Olof Amkoff, ing sisih tengen adoh saka gambar lan Donald Appelfeldt kanggo kiwa. Pastor Thomas Scull katon karo Ruby bojoné lan anak-anake: Sarah, Elizabeth lan Tomasi.

Ing memori pandita wani ing Cuba

→ Kuba kang pasamuwan akeh!


Woman karo anak.

Apa ing sijine bayangan pati?

→ Apa aku kaukum dening pati minangka undesirable?


Gereja Pantekosta ing Tannåker.

Christer Åberg ing Tannåker agêng-90s

→ Sapa aku ing gambar?


Paus elevates Maria.

Praying kanggo Maria unbiblical

→ Gréja Katulik banget adoh ing syarat-syarat elevation Maria lan Empu uga adoh saka apa Kitab Suci ngandika bab dheweke.


Rainbow liwat dalan.

Gusti Yesus Kristus, mung pangarep-arep kita, tiba saka wong lan rencana kawilujengan Gusti Allah

→ Wis ing 1 Purwaning Dumadi 3, kita ndeleng carane Gusti Allah rencana wiwit njupuk wangun.


Yesus rambute dawa utawa cendhak?

Kitab Suci ngandika bilih Gusti Yesus wis rambute cendhak?

→ Kerep Yesus karo rambute dawa, nanging sing tenan bab Kitab Suci?


Usaha padha digawe kanggo ngracun presiden kanggo Donald Trump.

Ngupados Rajapati Donald Trump

→ tasters Trump tambis dumadakan sawise kang poisoned.


Saka manger kanggo salib - film pisanan ing donya bab Gusti Yésus.

Waca film pisanan ing donya bab Gusti Yésus

→ Iku mung film sing rampung direkam ing situs Kitab Suci!


Paukuman utawa sih?

Arep paukuman utawa sih? 

→ Iku sih sing ora nyimpen pangadilan. 


omah rusak.

Gusti Allah kepengin ora buron

→ Upama Allah wis kita bakal sangsara, banjur iku bakal mbokmenawa wis dadi tinimbang 1 Timotius 2: 2.


Gusti Yesus wrote ing wedhi.

Apa Gusti Yesus wrote ing wedhi?

→ Sampeyan bakal nemokake jawaban narik!


buku anak bab Yoga

→ Yoga njupuk sekolah lan TK.


Fri. Repbojorna mbledhos. 

bebeneré Kristus rawuh kanggo sampeyan

→ Listen kene! Liwat iman ing Gusti Yesus Kristus kita mursid. 


tablet

standar SET

→ SET adhedhasar enkripsi, sertifikat digital lan tetandan digital (cocog tetandan ing tumbas kertu biasa).


wiji sawi.

Iman wiji sawi

→ Gorokan melok liyane yakin, ageng lan iman kuwat? 


JAV.

BALI

→ JAV saiki wis sawijining website: bibelonline.se


Christer Åberg som en emoji.

Netikett

→ Och så lite netikett i kommentarerna på Apg29


Wedhus.

kéwan Bible

→ Ing Kitab Suci, ana akeh kewan.


Disimpen lan free.

Dina iki ana kawentar paling gedhé ing donya

→ Saben dina, bab 780 000 wong iman ing Gusti Yesus!


Review: Ora allah liyane

→ Christer Åberg cipta Per-Arne Imsens buku misuwur ana allah liyane.


River, greenery lan gunung-gunung.

Kali lan sumber iman

→ Materi Alkitab prophetically / Roh Suci daya banget kanggo ati kita, "ngirim" gurgle lan rambute kawelasan munggah.


Bangunan pencakar langit sing wis bisa crumbled

→ Ora ketompo carane sugih wong dadi "ndarbeni" kang mung panyimpenan sethitik seneng ing sistem komputer.


Ta emot Jesus.

Då du tar emot Jesus blir du frälst

→ När blir man frälst? - Då man tar emot Jesus!


pastur Pentecostal diowahi - saiki malah ninggalake Gréja Katulik.

Tilas Pentecostal pastur Michael Karlendal ninggalake Gréja Katulik

→ Panjenenganipun diowahi ora amarga saka bebendhu Alkitab, nanging kanggo alesan historis. Wis iki kudu dadi lampu bebaya nguripake abang.


Anak dioyak dening nir ing kutha Kudus saka Orebro

Clerk The: Halloween punika festival paling gedhe kita

→ A pati "riyaya" kang utamané mengaruhi anak.


Munggah Henokh kang

Munggah Henokh kang

→ Iku kaya karo Henokh. "Sampeyan weruh wong wong liyane ora." Panjenenganipun namung sirna tanpa tilak.


Anders Gärdeborn lan buku Mästerdirigentens dianggo.

Bakal Yesus 2036?

→ Nanging Gusti Yesus saestu teka bali ing 2036 supaya wis pengangkatan Alkitab dumadi 2029th


Pangan ing piring.

Adolf Hitler ana vegetarian

→ Preschool pengin "nyimpen iklim" dening kabeh anak mangan vegetarian.


Gereja bakal kejiret ing mega ketemu Yesus ing udhara.

Majelis bakal kejiret ing mega ketemu Yesus ing udhara

→ Kitab Suci nyariosaken bilih kita kudu kejiret ing mega. Elinga yen stands munggah. arah Kita mangkono munggah.


Sverigebön. 

Join bönekedjan ing

→ Minggu iki dibutuhake nyembah! 


paukuman pati kanggo jindik ing Uganda.

paukuman pati kanggo jindik punika unscriptural

→ Padha gawe karo referensi kanggo iman Kristen. Nanging mesthi iki rampung unbiblical.


IS-pimpinan pati kang.

pati Abu Bakar al-Baghdadi kang - dadi IS elek saiki?

→ pimpinan wedi IS wis matèni ing gropyokan US. Al-Baghdadi ana PhD ing sajarah Islam micu rompi lampus dhiri, nyababaken piyambak lan telu saka anak.


Yerusalem.

Kutha sunnat Yerusalem

→ Saben Kristen kudu weruh kuta Yérusalèm saka perspektif sunnat.


Wong karo mbukak tangan marang sunset.

Kitab Suci ngandika sampeyan kudu nampa Gusti Yésus

→ Sadaya ayat nuduhake yen sampeyan kudu nampa Gusti Yésus!


kayak wadon.

menyang Tanah

→ panggonan iku negara swarga, kita ing roh kita bisa glimpsed ing kadohan. 


Ilmuwan. 

Doctors documenting marasaké Gusti Yésus

→ Aku wis diklumpukake akeh marasaké nyathet dening dhokter sing wis kasebut kanthi teliti, nliti iki kabeh!


Tresna layang.

Kanggo kulawarga kinasih lan kanca-kanca

→ Aja pracaya alien teka lan njupuk kita. Iku ora bener.


Skyll inte på världen om den inte vill predika om Jesus

→ Det är de kristnas uppgift att evangelisera världen - inte världens!


Cookies.

Cookies - Cookies

→ Apg29 migunakake cookie.


Gambar alam karo langit.

Kang miyos wonten ing Kratoning Allah

→ Kang warga swarga punika bab apik. 


Maria Hallman.

Hall kang begalan saka YouTube

→ Pasangan Pastor Stefan lan Maria Hallman wis begalan saka YouTube.


Babak bumi.

Semesta iki digawe dening Gusti Allah

→ Padha nglirwakake kasunyatan sing ing kabeh kaping wong pracaya yen bumi punika bunder. Malah ing Kitab Suci ngandika saka bumi babak!


Isarelflaggor.

Apa aku ngerti wektu karakter Israel?

→ Israel wis dibalèkaké minangka bangsa lan wong-wong Yahudi padha bali menyang tanah.


kertu Bank lan komputer.

ndalang Banks

→ dadi-disebut Ica Bank ora bank nyata, lan ora bakal salah siji. Padha dadi kanggo Coop pasangan.


Kelip-kelip saka kutha.

Gusti Yesus bali sadurunge Mangsa Kasangsaran

→ Ing Pengangkatan, Gusti Yesus rawuh kanggo pasamuwan nalika arrives ing mburi Mangsa Kasangsaran, kang nerangake karo jemaah.


Wedhus. 

The Good Shepherd ing negara Close

→ Punika ing Absolute paling nglarani iki, carane bisa tau ninggalake angon?


Rocket Bukak.

Gusti Yesus ngasilake ing 1 lan 2 Thess

→ Wis ing bab pisanan ing ngendi Paul nyebataken ajaran dhasar saka Roh Suci utawa mratobat Majelis, minangka nyebataken ing wektu sing padha apa bakal dadi pangarep-arep jemaah lan pengarepan, yaiku bali saka Gusti Yesus.


Bumi lan ISS.

Sing yakin ing bumi warata punika unscriptural

→ Pamanggih bilih pasamuwan ing abad tengahan pitados bilih bumi iki warata punika ngapusi saka Carane


Nobels fredspris 2019 till Abiy Ahmed.

Etiopiens premiärminister Abiy Ahmed, hängiven kristen, får Nobels fredspris 2019

→ Etiopiens premiärminister Abiy Ahmed får Nobels fredspris 2019 för att ha uppnått fred och löst konflikten med grannlandet Eritrea.


ATMs Umum lan ATMs

→ Part papat saka Kitab cashless kongkalikong dening Cash Mung.


Internet Troll.

Sampeyan kudu ora Feed trolls

→ Trolls pengin kanggo nyegah wong saka kang disimpen mula sampeyan tau ngirim Feed.


Girl karo waluh.

Halloween - wengi kebak dhemit

→ Facts about Halloween. Halloween punika boten luwih adat pagan lawas sing ora kudu melu ing, paling kabeh Kristen. Pati lan ala iku bakal diluhurké.


Sistem perbankan Swedish

→ Part telung buku The cashless kongkalikong dening Cash Mung.


Pastur takon.

Pastur pandonga serius ora aneh

→ Koran Dina iya nyenengake pastur sing maca telpon nalika Panjenengane ndedonga.


Neraka.

Wong sing lunga menyang neraka

→ Ing swarga, ana panglipuring. Iku panggonan solace lan nyegerake. Nanging neraka iku panggonan siksa.


Gusti Yesus nimbali sampeyan

→ program urip Christer Åberg 29 menit saka studio ngarep ing Meadow


Pastur takon.

Pastor pandonga serius ora aneh

→ Koran Dina iya nyenengake pastur sing maca telpon nalika Panjenengane ndedonga.


panji Israel.

Israel - ing wektu karakter amba

→ Aja kita duwe pangerten paling kabeh karakter wektu - Israel?


Vattenfall.

Kesaksian: Aku ngalami baptisan Roh Suci

→ Aku elinga ngandika, "dening baptisan Roh kanggo njaluk daya."


kredit SIM. 

Kontantlöshetens "Antiquity" lan sajarah wiwitan

→ Saka Kitab cashless kongkalikong. Ing pangertèn modhèrn, idea jumeneng tumbas cashless umum ing taun 1949.


Seven langkah ing path iman

→ langkah pisanan ing dalan iman.


The cashless kongkalikong dening Cash Mung.

The cashless kongkalikong - Pambuka

→ kedhaftar awis nggambarake minangka bayi Cilik sing ora ngerti apik dhewe.


Greta Thunberg ing PBB.

Ora, Greta ora Antikristus

→ Aku wis email maca iki dikirim kanggo kula ngendi writer kamulyan apa aktivis lingkungan 16-taun-lawas Greta Thunberg punika Antikristus.


Telung nglewati ing mripat.

Fokus Yesus

→ Apa sampeyan menang ing martakaké bab privasi sosial, Agenda 2030 lan ing iklim? 


Pusat Partai kepengin kanggo ban sunat agama.

Tetak Yaiku Tetak ora nggunakake

→ Tetak ora bisa menehi lair kanggo maneh, nanging bisa dadi Gusti Yesus Kristus. 


Nalika Gusti Yesus nggawa ngarep wong-wong sing pracaya marang Panjenengané, banjur padha pindhah enggal.

transformasi Uppryckandets

→ Wong-wong sing wis tilar donya ing Kristus bakal teka metu saka kubure ing slompret. Padha bakal rubah karo kita manggen.


Malle Lindberg ngiseni 90 taun September 29, 2019.

Malle Lindberg ngiseni 90 taun

→ Waca gambar unik lan video karo Malle Lindberg!


Antikristus - 666th

Wong iki terus Antikristus bali

→ Apa iku sing ngemu bali Antikristus, supaya wong ora bisa muncul ing tataran donya nganti wektu kang bener?


Aftonbladet Plakat September 28, 1994.

Bojoku kesah utawa karo Estonia

→ Iki salah siji sing paling curious Allah ndadékaké, kaya aku wis tau wis liwat.


Kesaksian: Aku iki disimpen

Kesaksian: Aku iki disimpen

→  Sawijining dina aku temen maujud sing Gusti wis saestu wungu lan juara Calvary. 


Christer Åberg ing program 29 menit.

Menehi Swedia Yesus

→ 29 menit dening Christer Åberg


Gusti Yesus - djalmo manungso jaminan

Gusti Yesus - djalmo manungso jaminan

→ Gusti Yésus ngadek nanggel kabèh manungsa.


Jantung ngirim nggambarake Yesus.

Jantung ngirim nggambarake Yesus

→ Ing donya perlu Kristen kang atine sing kobong lan pangilon sing nuduhake Yesus Kristus.


Islam kepengin kanggo njupuk liwat ing Swedia

Islam kepengin kanggo njupuk liwat ing Swedia

→ Ana perang kasukman kanggo negara kita antarane Kristen lan Islam.


Arne Weise iku mati.

Arne Weise iku mati

→ comforter Swedenborg lan mysfarbrorn saka Donald Duck Natal Eve iku mati.


Gusti Yesus iku mung Juruwilujeng

→ Christer Åberg kang Broadcast urip 29 menit.


Female ing Walanda dianakaké tetep ing Euthanasia.

Female ing Walanda dianakaké tetep ing Euthanasia

→ Saiki dokter nyoba ing pengadilan lan dipunbebasaken ing applåders Cheers ing kamar pangadilan.


Yen sampeyan pengin Witness Yesus apg29?

→ Kirim mirengake opo Panjenengan, ditulis, video, gambar utawa berkas audio.


Christer Åberg karo ukulele ing program manggon 29 menit.

Ngluwari saka segara dosa

→ program urip Christer Åberg 29 menit kang sings, muter ing ukelele lan ngomong bab Gusti Yésus.


Aku iki kabaptis ing Roh

→ Christer Åberg ngandhani Broadcast urip dheweke carane dheweke dadi Roh Christening


Mangsa wiwitan: A negara lair ing pain

Mangsa wiwitan ing swarga TV7: A negara lair ing pain

→ "Yen Israel wis Holocaust ora kedaden."


A girl ngagem kudung a - kudung punika pratelan Islam

kudung punika pratelan Islam

→ Kudung lan rasukan nekseni yen lagi Muslim.


Yen bakal Yesus? - Holger Nilsson

→ Holger Nilsson presents buku anyar "Nalika Bakal Yesus?" lan wuwus ing subyek.


David Wilkerson babagan gerakan iman.

David Wilkerson babagan gerakan iman

→ "A pastur ngandika, Wis musna supaya adoh, sing siji dina, evangelist ngadeg munggah lan ngomong, aku wis nampa wahyu saka Gusti, iku wektu kanggo miwiti nyembah Maria. Iku bakal titik ngendi."


Nelayan terus imbangan.

Ora Kristen ora counterweight marang ala ing masyarakat?

→ Panguwasa wis dipeksa kanggo nutup pakunjaran, lan malah pakunjaran Riva, wong wis gaya dening Gusti Yesus rubah urip.


Christer Åberg ing 29 menit ngandhani bab baptis.

Aku iki kabaptis

→ Christer Åberg wuwus bab cara iki Ésuké


Kasucèn iku dadi luwih kaya Gusti Yésus!

Apa pantes?

→ Kasucèn iku dadi luwih kaya Gusti Yésus!


Presiden Brasil Bolsonaro arep Ban ideologi Jenis Kelamin ing sekolah.

Presiden Brasil Bolsonaro arep Ban ideologi Jenis Kelamin ing sekolah

→ kudu direksa anak sekolah saka ideologi Jenis Kelamin, nyerat Presiden Brazil Yair Bolsonaro ing Twitter.


Stephen Hall kang buku ibu sampun ical.

ibu wis macet

buku sange Stefan Hallman kang!


Christer Åberg.

A wiwitan anyar kanggo apg29

Ing wektu kanggo mengeti 18 miwiti rampung ing situs populer!


Christer Åberg ing webcast 29 menit.

Aku iki disimpen

paseksi Christer Åberg kang Gusti Yésus disimpen wong.


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Kraften i den Helige Ande - Del 2


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 2 juni 2020 20:17
Be för mig och min familj. Herren vet vad det gäller. Hjälp oss gode Gud!

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp