Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Arne Weise iku mati

comforter Swedenborg lan mysfarbrorn saka Donald Duck Natal Eve iku mati.

Arne Weise iku mati.

Gambar: Aftonbladet.

About Arne Weise tak disimpen aku ora ngerti. Nanging aku ngelingi carane wagol aku nalika aku maca nang endi wae sing pamané julaftnarna ana warga Swedia. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag, 25 september 2019 23:13

Jeksa Agung bisa ngetokake penting

Arne Weise, sing aku tansaya munggah karo minangka worth Natal nalika presented saka kabeh kita kabeh ing TV iku mati. Panjenenganipun 89 taun.

Minangka tansah nalika wong wis seda, Aku wonder ing atine dhewe yen iki disimpen lan tindak menyang ing swarga. Iki masalah penting. 

Kita perlu Yesus, digunakake kita ora bakal pindhah menyang swarga. Gusti Yesus punika cara mung ana. Kanggo swarga, sampeyan kudu nampa Gusti Yésus. 

Aja

Alive ora karo Gusti Yésus ana ing bumi minangka bisa dadi wektu kanggo nampa Dèkné lan disimpen ing final roh dhewe menit saka kematian. Awit iku kasep. 

Temtu siji kudu ora nganti menit pungkasan urip, sampeyan kudu ora njamin sing siji bisa nampa Gusti Yésus. 

Salah kudu nampa Gusti Yesus minangka cepet sabisa ing gesang. Banjur bakal ing liyane urip lan malah menyang kalanggengan. 

Swedia Freeman

About Arne Weise tak disimpen aku ora ngerti. Nanging aku ngelingi carane wagol aku nalika aku maca nang endi wae sing pamané julaftnarna ana warga Swedia

Aku sedih ing atiku carane kuwi pribadine TV misuwur saged diapusi kanggo wulangan sesat kuwi. doctrine wis boten apa karo iman Alkitab apa.

Ngandika karo para malaékat, roh lan Pati

Emanuel Swedenborg urip 1688 - 1772 lan ana ing 56 taun saka impen lan wahyu saka donya kasukman lan ngandika karo para malaékat, roh lan wong almarhum. 

Dhèwèké ngeklaim yèn Gusti Allah mbikak paningalanipun lan dhèwèké bisa bébas nekani swarga lan nraka, lan guneman karo para malaékat, sétan lan roh-roh liyané.

Panginten kang iki disebut dening Gusti Allah kanggo nulis doktrin surgawi, adhedhasar Kristen reformasi. 

Sak umur uripe, dhèwèké nulis lan nerbitaké 18 karya-karya téologis. Kang paling misuwur yaiku Swarga lan neraka saka 1758 lan tulisan sing ora diterbitaké liyane.

ndedonga

Mangga ndedonga kanggo sederek Arne Weise lan kanca-kanca sing grieving. Padha ndedongaa, supaya padha krungu bab Gusti Yésus Kristus supaya padha nampa Dèkné lan disimpen.


Publicerades onsdag, 25 september 2019 23:13:56 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

måndag 19 oktober 2020 13:39
Fader, jag älskar Jesus och ber varje dag, försöker göra mitt bästa, men ändå är jag så ledsen och ensam med ett sjukt barn som alla spottar på, mycket ledsen och utanför. Amen

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp