Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

kéwan Bible

Ing Kitab Suci, ana akeh kewan.

Wedhus.

Apa sampeyan ngerti sing Kitab Suci ngandika akeh bab kewan? Kene aku duwe dawa dhaftar akeh saka kewan ing Kitab Suci lan sawetara serangga referensi Kitab Suci! Mangga seneng!


Christer ÅbergAv Christer Åberg
onsdag 6 november 2019 01:04

kéwan Bible

Adam marang jeneng kanggo kabeh kewan

"Gusti Allah kawangun saben kéwan ing ara-ara lan manuk ing bumi. Dheweke nggawa wong-wong mau kanggo wong kanggo ndeleng apa kang bakal nelpon. Dadi wong disebut saben titah urip, sing ana jeneng sawijining." (1 Pangentasan 2:19).


Publicerades onsdag 6 november 2019 01:04:42 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29.Nu live med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

tisdag 29 september 2020 17:04
Ber om bön att inte bli misstänkt för det som pågår på jobbet. Ber om kraft och vägledning.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp