Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

beban ora kagungan

Temenan uga kabeh sing katutup wedi, lan wedi iku salah siji saka mungsuh paling angel lan kita?

Weightlifters.

Apa-apa sing inspires kita wedi ora bisa dijenengi nanging asring gerah-kesehatan, dadi tanpa proyek lan kanthi mangkono ora bisa kanggo tuku pangan, sandhangan, lan ora bisa kanggo mbayar sewa sing ing ndhuwur ngedeni. 


Av Ingrid Rönnberg
torsdag 5 december 2019 19:58

mungsuh toughest

A petani lunga saka pabrik karo perampokan heavy amba ing bali. Jaran teka lan driver ana petani kanggo njaluk arep. petani lenggah karo tas ing bali seneng kang tak pindhah. driver nyuwun:

"Apa ora sampeyan karung?"

"Iku bakal uga kanggo möcke loro aku, ing tas kudu pindhah," wangsulane petani.

Kita asring nglakoni nalika Gusti Allah nawakake bantuan kang.

Temenan uga kabeh sing katutup wedi, lan wedi iku salah siji saka mungsuh paling angel lan kita?

Aku ora ngerti tansah sing ana wedi lan ngedeni sing nggawe kita nindakake samubarang salah.

Kita bisa aran iku mung sing ngerti sing panggantos mangsa bisa aran nalika wong lumpuh padha dibintangi bali ing ula kari hypnotizes sawijining korban sadurunge iku wis telpon. Supaya kita Rush mati gampang utawa lay us warata lan apa kita ora kudu nindakake lan menehi dhéwé masalah liyane.

wedi

Apa-apa sing inspires kita wedi ora bisa dijenengi nanging asring gerah-kesehatan, dadi tanpa proyek lan kanthi mangkono ora bisa kanggo tuku pangan, sandhangan, lan ora bisa kanggo mbayar sewa sing ing ndhuwur ngedeni. Supaya dadi tanpa dhuwit. Sampeyan bisa Chase adoh akeh ngedeni dhuwit nanging keamanan soaring minangka gampang jotosan adoh karo gust slightest saka orane.

Takut ora kang tresna, ora cukup apik, kang piyambak luwih saka tau. Para wedi mangsa sing anak kang. Anak manggon ing wedi arep sekolah. Kanggo pasuryan incomprehension lan kang bullied. Sabenere amarga Gusti Yesus mirsa bab iku kabeh, ngandika kanggo kita bilih kita ora kudu padha sumelang bab pangan, sandhangan, utawa urip kita.

Ora ana kang bisa ngawula marang bendara loro ing wektu sing padha. (Lukas 6:24) kudu jadi milih pinggir? Ya, Gusti Yesus clarifies. Yen nyoba kanggo ngawula loro ing wektu sing padha, iku bakal kajijikan siji "boss" lan nrésnani liyané. Supaya ana lemah tengah. Apa iku karo ngedeni lan ngedeni apa kita? Kene Yesus menehi panjelasan ingkang cetha Crystal.

"Sampeyan ora bisa ngawula marang Gusti Allah lan marang Mamon. (= Money lan property), aja padha sumelang ing bab uripmu, apa kang bakal kokpangan utawa ngombe, utawa bab badanmu, apa sing bakal ngagem-agemi sampeyan karo. "

Panjenenganipun mengeti wontenipun manuk seneng. Gusti Allah peduli kanggo kita lan nalika kita ngidini wong dadi Gusti Allah kita lan kita bakal njaluk bukti bilih piyambakipun punika Rama kita. "Rama Panjenengan mirsa sing perlu kabeh iki, kawitan ngupaya Kratoné lan bebeneré (kene rawuh janji) lan sampeyan bakal liyane kabeh. Sijine khusus "karung" ing "cart" lan pindhah ing Allah kanggo ngurus kowe lan nimbulaké wedi Panjenengan.

Ing tamba paling apik kanggo wedi

Paul tamba paling apik kanggo wedi menehi kita nalika piyambakipun dhateng carane wong wis loro wis luwe lan urip uga, wis diantemi, wis kuatir, kadhangkala wungu menyang langit, tresna lan sengit lan urip ing pati ancaman. Panjenenganipun kabeh nggusah kita tansah seneng lan maturkesuwun marang Gusti Allah ing kabeh kahanan urip kang.

Saos sokur marang Allah iku saka karsane Gusti Allah ana ing Sang Kristus Yesus. Iku scares wedi kanggo pesawat lan menehi kita bantuan ing milih master tengen urip kita nalika wedi set "mlaku ing lawang" lan intruder nyoba kanggo meksa.


Publicerades torsdag 5 december 2019 19:58:27 +0100 i kategorin Läsarmejl och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!

"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 9 april 2020 23:40
Jag glömde kolla en sak på jobbets i kväll och vet inte om mina kollegor kollade. Be att det inte händer något och att det är som det ska. Snälla, be för det.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp