Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Världen idag

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Presiden Brasil Bolsonaro arep Ban ideologi Jenis Kelamin ing sekolah

kudu direksa anak sekolah saka ideologi Jenis Kelamin, nyerat Presiden Brazil Yair Bolsonaro ing Twitter.

Presiden Brasil Bolsonaro arep Ban ideologi Jenis Kelamin ing sekolah.

Gambar: World iki.

Iku ora angel mangertos kok presiden Brasil Yair Bolsonaro, kaya Presidhèn Donald Trump, banget populer ing antarane Kristen. 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
fredag, 20 september 2019 18:01

Bocah-bocah sekolah kudu direksa saka ideologi Jenis Kelamin, Presiden Brasil, Yair Bolsonaro, ngandika looking ing Twitter. kang sampurna bakal syarat ing prakara. 

"Supaya kanggo nglindhungi anak sekolah, aku wis takon Mentri Pendidikan kanggo nyiapake Bill Ban ideologi Jenis Kelamin ing sekolah SD," wong wrote ing 3 September.

Bolsonaros twitter.

Source: Twitter .

nyimpen kulawarga

pamindhahan ing baris karo tokoh Bolsonaro nalika piyambakipun dados ketua Brazil ..

"We have a kesempatan unik ahead saka kita mbangun negara kita ... We are siji wong, nyimpen kulawarga, bab kanggo agama lan dhasar utawa-Kristen kita, combating ideologi Jenis Kelamin, ngreksa kita angka," ngandika, miturut Guardian.

Iku ora angel mangertos kok presiden Brasil Yair Bolsonaro, kaya Presidhèn Donald Trump, banget populer antarane Kristen. Lan kaya pasangan Amérika sawijining, iku ora banget populer ing antarane bunderan LGBT lan kiwa-liberal.

sekolah paling donya

Sekolah Minggu iku sekolah paling apik kanggo anak! Ayo wong-wong mau pindhah menyang Minggu sekolah supaya padha ditahan saka Gusti Yesus - utawa rodok, bilih Gusti Yesus njaluk wong - banjur padha bakal aman lan harmonis liwat urip.


Publicerades fredag, 20 september 2019 18:01:10 +0200 i kategorin Hbtq och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Bevis att Jesus finns


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 12 augusti 2020 23:29
Bed att jag får visshet och klarhet inför ett vägval. Bed för mig att Herren visar mig sin väg. Mycket underligt har hänt som behöver förklaras för mig.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp