Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Salvation

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Cookies - Cookies

Apg29 migunakake cookie.

Cookies.

Miturut surfing apg29 lan nggunakake fitur, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie.


Christer ÅbergAv Christer Åberg
tisdag, 22 oktober 2019 10:21

Cookies - Cookies

Apg29 migunakake cookie. Cookies in Swedish. Iku kanggo kaca bisa uga lan kanggo pangguna pengalaman luwih. 

Antarane liyane iku, cookie ing wangun komentar kanggo sampeyan sacara lokal kanggo bisa nyimpen jeneng lan e-mail supaya sampeyan ora isi saben-saben sampeyan nulis komentar. email lan jeneng (utawa jeneng panganggo) wis disimpen ing database sing temenan ora kanggo masyarakat. Kue ugi digunakake kanggo statistik Google.

Cookies file cilik sing disimpen lokal ing komputer. Iku ora jajan sampeyan bisa mangan. ;) Sampeyan bisa ngeset browser Panjenengan carane arep file iki kanggo bisa, apa sing pengin wong utawa ora. Pateni rampung alat iku resiko sing kaca iki ora kaya intended.

tim

Angger Elektronik Komunikasi diganti Juli 1, 2011. A taun sadurungé, pamaréntah teka karo saran sing data mung bisa njupuk saka lan disimpen ing terminal karo idin pangguna - wis, kedhaftar kudu dilaporake bab tujuan cookie.

Sadurunge iku cukup cekap namung ngandhani konsumen informasi sing salah siji diklumpukake saka utawa disimpen ing komputer sing - karo hukum cookie, isih kanggo Chapter 6. § 18, iku ora cukup mung ngandhani konsumen, saiki konsumen uga setuju informasi sing njupuk saka utawa disimpen ing piranti. Cookie Hukum iki dirancang kanggo mundhakaken kesadaran apa wis disimpen ing komputer siji.

Miturut surfing apg29 lan nggunakake fitur, sampeyan setuju kanggo nggunakake cookie.

Info Banner

Sampeyan bisa klik mati info banner ing ngisor iki bab cookie, klik "Aku ngerti" lan terus surfing apg29.

Hubungi kula yen sampeyan duwe pitakonan iki utawa nulis ing komentar ing ngisor iki.

Matur nuwun kanggo ngunjungi blog situs Apg29.Nu!


Publicerades tisdag, 22 oktober 2019 10:21:22 +0200 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Terrordåd i Nice - Allahu akbar?


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 29 oktober 2020 20:10
Be för två arbetslösa föräldrar som har det svårt. Stort problem med autistiskt barn. Be om helande, frälsning och upprättelse i Jesus namn.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp