Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Iku ora Alkitab karo imam wanita

- Lan ora wong salah siji!

Imam ing parade.

Prajanjian anyar (Prajanjian Anyar) minangka imam saka prajanjian lawas wis sawijining dina. Kita bisa pindhah menyang Allah lan liwat Gusti Yésus Kristus! 


Christer ÅbergAv Christer Åberg
lördag, 11 januari 2020 15:52

panutan

Ana sing marang imam wadon, lan ngandika iku unbiblical. Nanging kasunyatan iku minangka unbiblical dening para lanang.

Prajanjian anyar (Prajanjian Anyar) minangka imam saka prajanjian lawas wis sawijining dina. Padha panutan kanggo Imam mbesuk - Imam Yesus Kristus.

Kabeh pracaya imam

Wekdal kabeh para imam sing disimpen lan pracaya marang Gusti Yesus. Kabeh kita duwe kontak karo Gusti Allah liwat iman ing Gusti Yesus Kristus. Ora mung grup pilih cilik nimbali para imam saka prajanjian lawas.

1 Pt 2: 9. Nanging sing generasi kang pinilih, kaimaman kaprabon, bangsa kang suci, umat aneh, supaya kowé kudu martakaké tumindak apik marang wong kang wis nimbali kowé metu saka pepeteng marang ing pepadhange kang apik.

Mulane, iku dadi fokus salah saka diskusi kanggo utawa marang imam wanita. diskusi wis mestine didhisiki yen ing kabeh Alkitab karo jinis ulama sing ana ing gréja Swedia kuwi lan ora paling ing Katulik.

Kita bisa langsung kanggo Gusti Allah

Aku ora saiki sembarang Imam kadonyan minangka perantara kanggo njaluk bantuan kanggo Gusti Allah. Kita bisa pindhah menyang Allah lan liwat Gusti Yésus Kristus! Gusti Yésus terus mbukak cara urip anyar liwat salib Calvary.

Ibrani 10:19. Carane bisa kita, para sadulur, gadhah tatag lumebu ing pasucèn kanthi rahé Yésus, 20 dening cara anyar lan urip kang kabuka kanggo kita liwat kudung, sing ngomong, daging kang;

Saiki sapa bisa nampa Gusti Yésus lan disimpen lan anak saka Gusti Allah. Aja pengin tickle kanggo nampa Gusti Yésus lan disimpen yen sampeyan isih durung rampung?


Publicerades lördag, 11 januari 2020 15:52:44 +0100 i kategorin och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Apg29 med Christer Åberg


"Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting [Yesus], kanggo saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng." - 3:16

"Nanging sapa bae kang  nampani  Panjenengane [Yesus], iku diparingi wewenang dadi para putraning Allah, wong-wong sing pracaya marang asmane." - John 1:12

"Menawa sarana tutukmu kowe ngakoni yen Gusti Yesus iku Gusti lan atimu pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati, kowe bakal kapitulungan rahayu." - Roma 10: 9

Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? Ndedongaa dungo iki:

- Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?


Senaste bönämnet på Bönesidan

söndag 5 juli 2020 00:25
Bed för att jag hittar rätt man att gita mig med,att hinder röjs bort

Senaste kommentarer


Aktuella artiklar



STÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp